Rimmel - báze pod makeup Fix & perfect a makeupy Wake me up a Match perfection

by - 11 ledna

Krásné páteční odpoledne,

dnes tu mám recenzi na tří výrobky z našich drogerií, které si myslím, že by vás mohly zajímat. O všech už jsem vám povídala ve videích, ale dnes to vezmu konkrétněji a více do hloubky a i si makeupy porovnáme.

Všechny tři výrobky jsem zakoupila v drogerii DM, makeup Wake me up už nevím kolik stál, ale tuším, že to bylo kolem 200Kč, druhé balení báze a Match perfection jsem si pořídila v jejich zvýhodněném balíčku někdy před Vánoci a stálo to dohromady 249Kč, což mi přijde jako dobrá cena vzhledem k tomu, že makeup i báze stojí samostatně také kolem dvou stovek, tedy rozhodně dobrá koupě.
Na začátek musím říct, že i když znám makeupy, které mi sedí ještě o chlup více, tak tohle jsou rozhodně produkty, které stojí za povšimnutí a je to to lepší z našich drogerií. Jak jsem už několikrát říkala, dříve jsem kosmetiku Rimmel dost přehlížela, ale myslím, že jejich makeupy a rtěnky Kate Moss jsou nyní na docela slušné úrovni a stojí za vyzkoušení.
Tak se na to vrhneme jednotlivě....





Báze fix and perfect je balena v klasické plastové tubě o obsahu 30ml, obal v tomto případě jistě není nic, co by vás zaujalo, ale samotná náplň není vůbec špatná. Jedná se řidší bílý "krém", který nanášíte na pleť pod makeup. Má za úkol vyhlazovat, vyplňovat vrásky, rozjasňovat, matovat a chránit pleť, alespoň toto uvádí na obalu (snad jsem si to přeložila dobře, česky to tam není :). Rozhodně nemohu potvrdit, že by to všech pět funkcí bravurně splňovalo, linky to příliš nevyplní a ani matující efekt se mi příliš zdařilý nezdá. Co ale potvrdit mohu je to, že docela pěkně hydratuje, dobře připraví pleť na nanesení makeupu a že pleť zvláční. Linky a drobné vrásky to nevyhladí, na to je určitě lepší Satin Dermacolka. Co se týče výdrže makeupu, ani tady se mi nezdá, že by to mělo výraznější vliv. Pokud tedy čekáte od báze zázraky, tak tohle vás asi zklame, na druhou stranu, já osobně mám tuto bázi ráda, protože pro mě je to takový lehký podklad, na který makeup lépe přilne a pleť vypadá zdravější a více sjednocená, makeup bez jakékoliv báze si osobně už nedokážu představit, protože pro sušší a zralejší pleť je to podle mne nutnost, bez báze mi dělají všechny makeupy šupinky a lezou do pórů. Takže za mě a za tu cenu, docela fajn drogerková báze a vzhledem k tomu, že mám už druhé balení, tak je jasné, že je to výrobek, který bych doporučila a který jsem si koupila znovu.
Zajímá-li vás srovnání s Dermacol satin base - tak ta Dermacolka je více hutná, mastnější a podle mě více silikonová, protože o maličko lépe vyhlazuje, tato ale bude určitě vhodnější na denní použití a bude vyhovovat i lidem s pletí smíšenou a mastnější. Pozor, nesmí se toho dát moc a musíte před nanesením makeupu chvíli počkat, než báze na pleti "zavadne", jinak se budete lesknout a makeup do pleti nezapracujete a bude sedět na povrchu kůže.



Oba makeupy Match perfection a Wake me up vezmu souhrnně, protože jejich vlastnosti jsou velmi podobné. Oba dva jsou baleny ve skleněné lahvičce s pumpičkovým aplikátorem o obsahu 30ml, který je dnes standardem u většiny makeupů, produkt z něj dostanete dobře a vždy množství, které je třeba. Skleněné lahvičky jsou bytelné, mají hezké tvary, nápisy i víčka, za design u mě má Rimmel palec nahoře, fakt se mi líbí., jsou praktické a vyražený znak nahoře na víčku, je roztomilý detail.
Vás ale asi víc zajímají náplně, protože většina z nás si makeup kvůli obalu nekupuje. Vězte tedy, že oba dva makeupy jsou hydratační, jsou vhodné na sušší až normální pleť, nejsou příliš krycí a řekla bych, že budou docela dobrou volbou i na pleť stárnoucí.
Já mám oba dva v odstínu 100 ivory, který je nejsvětlejší, konečně makeup v drogerii, který je relativně dost světlý. I když pořád bych ještě potřebovala o kousek víc do růžova a kapánek světlejší, přesto tento makeup není oranžový, ani žlutý a tak si myslím, že většině bledulek by tento veskrze neutrální odstín mohl sedět.
Oba makeupy jsem nanášela na bázi štětcem od Sigmy F80, kterým makeup do pleti vklepávám, na uhlazení v poslední době používám F86, kterým makeup nanáším pod oči, kolem úst a nosu a na menší pupínky jsem použila štětec na korektor F70. (Mimochodem, stav Sigmy na eshopu i s dalšími novinkami od Sigmy doplněn včera).
Co se týče krytí, nečekejte nic výrazného, kruhy pod očima, ani pupínky, to nezakryje. Oba dva makeupy pleť pouze sjednotí, prozáří a dodají hezkou barvu, na výraznější nedostatky ale budete potřebovat korektor.
Jediný rozdíl, který já mezi makeupy pozoruji je ten, že Match perfection je takový "více vodový" a neobsahuje žádný shimmer, zatímco Wake me up obsahuje jemný stříbrný shimmer a přijde mi maličko více "krémový". Rozdíly jsou jinak ale velmi malé a tak je pravděpodobné, že komu vyhovuje jeden, bude mu asi sedět i ten druhý.
Výdrž makeupů se mi zdá docela dobrá, ale na mně drží dobře všechno :D, jediné, co mi u obou trochu vadí, že mi přijde, že po nějaké době maličkou zalézají do pórů, zvláště pokud byste nedali bázi, není to ale nic hrozného.
Sama za sebe bych tedy tyto makeupy určitě doporučila jako ty povedenější z drogerií, pokud čekáte lehčí krytí, prozáření a sjednocení, tak toho se vám od nich dostane. Jestli potřebujete zakrývat a máte mastnou pleť, pořiďte si těžší kalibr.

Následuje fotodokumentace, věřím, že dnes potěším zvláště anonymní uživatele, neboť mám opět trochu zánět spojivek z počítače a tak mám okolí očí červené, mám kruhy pod očima a vůbec je to docela "hitparáda", tak si můžete ušetřit komentáře typu, že jsem hnusná opice a potěšit se při pátku nad tím, jak hrozně vypadám :D. Mějte fajn víkend, já se určitě ozvu s, doufám, novým videem na téma líčení podle Valerie Lukyanové, které budu na přání tvořit pro server kámoška.cz.
A poslední informace, pokud máte rádi Ryor, jako mám já, možná by vás mohl zajímat rozhovor s Janou Štěpánkovou ;).











Na závěr bych se chtěla zeptat, máte s těmito makeupy zkušenost? Jakou?





You May Also Like

80 komentářů

  1. podle mě je lepší Rimmel- wake me up :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super shrnující článek! Po make-upech se mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten wake me up ti sedl víc, krásně tě rozzářil :) Poslední dobou slýchám na oba samou chválu :)
    nemesisjournal.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Výborná recenze, tyhle dva jsem ještě porovnané neviděla,takže děkuju:) Jinak já bych k nim z osobní zkušenosti přihodila ještě Rimmel Lasting Finish (ten s červeným uzávěrem) a podle ohlasů bude také téměř identický,Rimmel opravdu odvedl dobrou práci že:)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám doma Wake me up i Match Perfection, ale ten v kelímku, je to spíš gelová konzistence. Vyhovují mi oba. MP má určitě větší krytí a podle mě i výdrž, ale taky se s ním musí hodně rychle pracovat, rychle zasychá a pak se už nedá moc dobře rozmazat. Většinou teď používám MP na celý obličej jen pod oči WMU, dokáže pěkně rozjasnit. Když mám větší kruhy, tak samozřejmě i korektor. S makeupy od Rimmel jsem spokojená, dlouho jsem používala Maybelline, ale Rimmel je asi lepší:)

    OdpovědětVymazat
  6. S těmito ne, ale se stay matte od Rimmel (staré i nové verzi) a jen špatné. 1, Nematují 2, Oxidují, takže i nejsvětlejší odstín je na mě děsně oranžový
    3, pod novým Stay matte se mi potila pokožka a ůbec nedýchala 4, Ten nový dělá mapy a špatně se roztírá 5, Tomu staršímu, co si pamatuji, se po 3-4 měsících změnila konzistence a nejdřív vytékal olej a pak zcukovatělé pigmenty (a to jsem ho měla 2x i ségře to dělal, takže vadný kus to asi nebude. Od rimmelu pouze pudr a rtěnky :) A chtěla jsem zkusit tu bázi, ale docela si mě do ní odradila :D Když to pleť moc nevyhladí...

    OdpovědětVymazat
  7. mně se také zdá lepší wake me up... super recenze a porovnání, děkujeme :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, zdravím :)
    Po kliknutí na odkaz sem si dělala naděje, které rychle utichly :( . Mám smíšenou, někdy až mastící pleť, vždycky matuju Biodermou, akorát v poslední době mi makeup strašně zalízá do vrásek na čele, doufala jsem, že toho by mě zbavila báze. Ale jak čtu, Dermacolka to zvládne, ale je mastná a Rimmelka nemastí, ale nezvládne to? Máš pro mě nějaký tip, co s tím? Protože já si nanesu makeup, řeknu si fajn, a než si domaluju oči, už ho vyrýpávám z vrásek. Mám jich doma asi 5, od levnějších až po MaxFactor a dělají mi to všechny :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych zase potřebovala korektor pod oči, který nezalézá do vrásek :( Mám je hodně hluboké a kruhy pod očima tmavé. Proto taky přemýšlím na bází, mastnota by mi nevadila, jen aby to okolo očí neštípalo a nelezlo do vrásek...

      Vymazat
  9. Zkušenost mám s oběma makeupy i bází - ta mi oproti Dermacolu přijde mastnější, asi pod ni nemusím používat krém, nebo nevím, každopádně mi asi po 2 dnech používání naskákalo akné... to mi Dermacol nedělá.. a to nemám mastnou pleť, spíš sušší hlavně v zimě. Makeup Wake me up jsem zkoušela asi 2x a musím říct, že se mi zdá hodně dobrý a určitě bych si ho koupila. Match perfection mám zrovna teď koupený taky v odstínu 100 Ivory a přijde mi takový trochu moc "vodový"... ale dá se to používat.. lepší než tyto dva se mi ale zdá Long Lasting 25 hours makeup taky od Rimmel s tím jsem byla moc spokojená i docela víc kryje. :)

    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  10. podle mě je taky lepší Wake me up =) a i mi přijde, že toršku víc kryje, asi ho už taky konečně vyzkouším =) mám match perfection v kalíšku a na ten si teda taky nemůžu stěžovat =))) jinak většina z nás nevypadá tak skvěle, jako s makeupem, takže hlavu vzhůru, kdybys viděla mě, myslíš si, že jsem prodělala nějakou super nemoc =D vštšina lidí, co mě zná nalíčenou a pak mě vidí nenalíčenou si myslí, že jsem buď zrovna vstávala a nebo jsem nemocná =D

    OdpovědětVymazat
  11. Vyčerpávající článek, bohužel se žádný z produktů nehodí pro můj typ pleti, ale aspoň to vím :)

    OdpovědětVymazat
  12. Super recenze, já mám tedy pleť mastnější s mnoha nedokonalostmi, vždy nanesu bázi, Match perfection na celý obličej a na problémová místa Dermacol Cover. :) Tak mi to celý den vydrží a moc vyhovuje (když ještě přepudruju T-zónu). Jinak na Wake me up mi trochu vadí ten shimmer...

    OdpovědětVymazat
  13. Já právě zvažuji koupi Match perfection, v poslední době jsou na něj všude pozitivní recenze a já mám doma ten korektor Match perfection (už druhé balení) a jsem s ním moc spokojená, tak doufám, že budu i s make upem.

    OdpovědětVymazat
  14. já mám doma match perfection i s bází. Ta báze je super, ale ten make-up mě docela zklamal výdrží. Všude sliby jak vydrží dlouho a prdlajs :)

    OdpovědětVymazat
  15. Mám zkušenost jen s Wake me up, ale jsem s ním moc spokojená - dobře se nanáší a celkem slušně kryje :) a bod má i za design:)

    OdpovědětVymazat
  16. No čo ja viem, to krytie je pre mňa vždy prvoradé a tu zmenu ani nevnímam. Určite by som si nekúpila make - up ktorý slabo kryje, takže ti moc moc dakujem za ukážku zase by som siahla vedľa :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ja Rimmel považujem za kvalitnú lacnú kozmetiku. Zatiaľ som bola spokojná s každým makeupom a lakom na nechty od nich, ale ten primer mi vôbec nesedí. Podľa mňa je vhodnejší skôr pre neproblematickú pleť, aby sa makeup lepšie nanášal .
    Expression of beauty

    OdpovědětVymazat
  18. ahoj Péťo, nevím, kam ti to jinam napsat:) můžu se zeptat, jestli jsi šla k volbám a koho by jsi ráda viděla jako budoucího prezidenta?:)) díky a měj se bájo:))

    OdpovědětVymazat
  19. mám doma Wake Me Up i Match Perfection a oba patří mezi mé favority, Wake Me Up mi možná vyhovuje o trošku víc :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Peťi,
    já osobně nemám s makeuky od Rimmelu dobré zkušenosti. Tyto dva, které recenzuješ jsem nezkoušela, ale mam mastnou pleť, a myslím, že by pro mě nebyl vhodný žádný z nich. Od Rimmelu momentálně mám make-up Match Perfection v kelímku. Zpočátku se zdál být ok, krytí dobré, odstín také vyvohoval, ale v průběhu dne se mi po něm pleť mastila ještě více než obvykle a dělal mapy. Vím, že máš pleť suchou, ale napadlo mě, zda bys nemohla dát nějaké typy na make-up i pro ženy, které mají pleť mastnou nebo citlivou.
    Pěkný den :-)
    Jana

    OdpovědětVymazat

  21. Děkuji za super článek:)a teď k mým zkušenostem-báze mi moc vyhovuje,mám už druhé balení:)
    MP je celkem fajn a na bázi mi vydrží celý den stejný a nikam nezalézá:)takže pokud mám náladu na makeup sahám v poslední době po něm. Wake me up mám také,ale ten mi zdůrazňuje suchá místa:(

    OdpovědětVymazat
  22. match perfection je proste najúžasnejší make-up ;)

    OdpovědětVymazat
  23. Já mám Match Perfection akorát v jiném balení (že by novějším?). Ten tedy kryje velmi hezky a výdrž má dobrou, jsem s ním velmi spokojená. Jen se na mě docela leskne, ale to stačí ráno přepudrovat a mám na celý den vystaráno :).

    OdpovědětVymazat
  24. Zrovna dneska jsem byla v drogerii..vždycky když jdu tak si zkouším tu bázi Satin od Dermacol, protože je neuvěřitelně jemná, krásná a nádherná... momentálně si na ni šetřím, stejně tak na pudr od Dermacol:) ....zkoušela jsem i tu bázi co je zmiňovaná ve článku a teda nevím, ale mě strašně smrdí a to mě úplně odradilo...:)
    Krásný večer!!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nevím, jak v testrech, ale moje normální koupená báze od Rimmel voní, hlavně to ale není nic intenzivního a po zaschnutí už ji necítím.

      Vymazat
    2. Tak i v testru by měl být stejný výrobek.... a každý máme jiný čuch, někomu něco voní a jinému ne:) jen jsem napsala svůj názor:)

      Vymazat
  25. Mne sa na Tebe najviac páči ten Wake me up :-) Ja mám podobný typ pleti ako Ty - suchšiu a vyhovuje mi make-up od Bourjois :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Wake-me up už mám dlouho v oblibě, je to opravdu jehký make-up co pleť nezatěžuje a pleť krásně osvěží :-) A báze mě tedy mile překvapila, asi by mě nikdy nenapadlo ji vyzkoušet ;-)

    OdpovědětVymazat
  27. Pretty!
    Lovely blog you have here! I like it!
    Check out mine sometime when you have time ♥
    AIMEROSE

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Peti,
    odkaz na rozhovor s Janou Štěpánkovou mně osobně nefunguje. Po rozkliknutí hlásí stránka chybu.

    OdpovědětVymazat
  29. No já teda nemůžu souhlasit, že jsou oba makeupy velice podobné. Match perfection mi maximálně vyhovuje, ovšem teď (protože mám vinou zkoušek, nedostatku spánku a pohybu vyblitou pleť, takovou bez života) jsem si pořídila Wake me up a je to příšernost. Cítím se jak kdybych světélkovala namísto lehkého prozáření. Plus celý den mi po něm obličej neuvěřitelně lepí. I po použití pudru.
    Ovšem globálně vzato mě v posledních měsících Rimmel mile překvapuje.

    Pěkný večer,
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  30. Já mám zkušenost s oběmi make-upy a neumím se rozhodnout,který je lepší :) oba sva mi skvěle vyhovují. S touhle bází ještě zkušenosti nemám
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  31. není wake me up přeci jen trochu víc do růžova? :)

    OdpovědětVymazat
  32. Moc děkuju za skvělou recenzi :) zrovna jsem viděla v DM katalogu oba dva a nevěděla jsem, který si vybrat a teďka už vím :) ... 100% Rimmel Wake me up ;)
    Hanny.

    OdpovědětVymazat
  33. Já jsem si na tvé doporučení ve videu o tipech na vánoční dárky koupila Match Perfection v balíčku i s bází a jsem hodně spokojená. Je to snad první make up který mi opravdu sedne.

    OdpovědětVymazat
  34. Tak si myslím Peťo, že ty ani makeup používat nemusíš. Máš krásnou pleť i bez makeupu.

    OdpovědětVymazat
  35. Já mám Match Perfection a jsem s ním moc spokojená :).

    CornerOfBeauty

    OdpovědětVymazat
  36. Vím že to sem nepatří ale nevim kam jinam bych měla psát dotazy. Chtěla bych se zeptat, k čemu je dobrá vazelína a kam aplikovat. :)

    OdpovědětVymazat
  37. Ja mám Match Perfection, tiež som si ho kúpila spolu s bázou. Aj keď ako hovoríš nemá veľké krytie, podľa mňa krásne zjednocuje a pleť vyzerá pekne prirodzene. Na nedostatky mám teraz k nemu Match Perfection korektor. Myslím že táto trojica (make up, báza, korektor) je za tú cenu skvelá kúpa :)

    OdpovědětVymazat
  38. Já mám doma bázi a používám ji moc ráda, dokonce raději než tu od Dermacolu. Přivedlo mě k ní jedno tvoje video, už nevím které. A stal se z ní můj miláček, bez ní už ani ránu :-) Jinak make-up Match perfection jsem měla a tenhle typ mě vůbec nenadchnul, lepší je podle mne ta gelová verze v kalíšku, ale každému sedí něco jiného. Pro takovou kočku jako jseš ty, která nemá žádný oškliváky na obličeji, je ale určitě dobrý. :o)

    OdpovědětVymazat
  39. No, já mám od tvého modrého fešáka jeho červenou sestřičku ;D A myslím, že jsou si velmi podobní, taky takové nízké až střední krytí, výdrž je suprová, když se zapudruje ;) A o té bázi uvažuji, jelikož ještě vrásky nemám, tak si myslím, že na vyhlazení mě tato báze bude stačit, takže moc díky za recenzi!!! :)

    OdpovědětVymazat
  40. Match Perfection som nahradila s Lasting Finish, ked prisiel na trh, prace vcera som vsak po nom znova siahla aj kvoli baze, na ktoru som velmi zvedava...

    OdpovědětVymazat
  41. Krásná recenze :) zrovna včera jsem si tuto bázi koupila, dnes spolu s wake me up vyzkoušela a jsem nadšená :) jelikož mám dost suchou pleť, samotný make up mi vždy dělal šupinky a teď naprosto dokonalý. Takže jsem spokojená jak bleška ;)

    OdpovědětVymazat
  42. No wake me up je oveľa lepší podľa fotiek. Ja som si kúpila match perfection, pretože bol v akcií s bázou. Ja nepotrebujem nejaké extra krytie, takže mi príde úplne super a bázu milujem!. Máš pravdu nezmatní ale na druhú stranu zdá sa mi, že mám po nej rozžiarenú pleť. Wake me up by som rada skúsila ale už mám doma veeeľa make upov , takže jedem musím minúť aspoň. Potom uvidím. Ale každopádne díky za tento článok aspoň nebudem rimmel obchádzať!

    OdpovědětVymazat
  43. láká mě ta báze! s Dermacolem jsem ale měla špatné zkušenosti, tak se celkem bojím, jestli by mi tahle na pleti taky nedělala paseku..

    OdpovědětVymazat
  44. Potřebuju větší krytí, takže asi zůstanu u BB. :-) Ale Tobě sluší, máš krásnou pleť.

    allthatgems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Pěkný shrnující článek. Báze by byla pro mě fajn a zkoušela jsem Wake me up ze vzorku a byla jsem spokojená. Bohužel mi na bradě opět něco raší, takže na obličej raději nic nedávám. :(
    Jinak mi nepřijde, že bys měla zarudlé oči, vypadáš hezky i nenalíčená a netuším, kdo tě nazývá opicí, ale já vidím krásnou Péťu. :)

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj Petruš, moc krásná recenze, já mám doma taky všechny tři... Mám mastnou pleť a můžu říct, že jsou vhodné i pro mou pleť, stačí to trošku přepudrovat, používám cream puf od MF a po mastné pleti jakoby se slehla zem... mě osobně oba make-upy drží bez problému, jsou lehoučké, co víc si přát

    OdpovědětVymazat
  47. Jééé, Peťo, já tady přemejšlim, co napsat o make-upech a zapomněla jsem na to nejvíc důležité, děkuju za krásný článek a hlavně se BRZO UZDRAV!!! Zdraví je nejdůležitější a my to bez tebe dva dny přežijeme (ale ne dýl =o)

    OdpovědětVymazat
  48. Rimmel jsem taky dlouho přehlížela, ale když jsem si na některém blogu přečetla, že make-up Match Perfection je opravdu perfektní, tak jsem do něho šla. A koupila jsem si ho rovnou výhodně i s bází, bylo to někdy před Vánoci. A nelituji. Barva mi sedí (odstín 103, bledule nejsem), ale i když jsem si nemyslela, že mám na čele suché šupinky, tak mám, protože mi je tento make-up ukázal a to se mi teda moc nelíbí. Nicméně je to můj úplně první make-up, takže mu dávám tak 85% :) Už mám ale objednaný BB krém Missha Perfet Cover a na ten se moooc těším ...Přece jen příště raději zůstanu u BB, jsou přirozenější.

    OdpovědětVymazat
  49. Já nedám na Match Perfection dopustit. Na moji suchou pleť je opravdu špica. Navíc jsem ho v Rossmannu viděla dokonce v šesti odstínech, což je na české drogerkové poměry poněkud nezvyklé.

    OdpovědětVymazat
  50. Predvčerom som si kupila ten makeup a podklad v akcii :o) a som velmi spokojna, je to moj prvy makeup od Rimmel :o) inak super članok :)

    OdpovědětVymazat
  51. Je to spíš daný situací, respektive účelem použití. Takhle vypadá wake me up o maličko líp, protože je o něco zářivější. Člověku, který je momentálně nemocný, má kruhy pod očima a vypadá unaveně, prospěje jednoznačně spíš, ale jinak to bude asi podobné. :-)

    OdpovědětVymazat
  52. No Petruško, ty a hnusná opice?? To není vůbec pravda :)
    Na ten Make up od Rimmel mám zálusk hned jak mi dojde můj matující od Gabriella salvete :) Už jsem ho na pleťi zkoušela, nádherně přilne :) Zkouška mi sedla, tak uvidím, jestli ho ještě do té doby budou prodávat :)

    OdpovědětVymazat
  53. Já teda pořád nevím, chci vyzkoušet nový make-up, ale strašně se toho bojím, protože jsem vážně dost světlá :D A tak jediný make-up, který si kupuju je Affinitone od Maybelline (nejsvětlejší odstín) a jednou jsem si koupila (před tímto) Stay Matte a zděsila jsem se jak konzistence, tak oranžovou barvou (v nejsvětlšjším odstínu) a tak se Rimmelu trošku bojím :D :D

    Ale asi bych po tobě chtěla moc, kdybych se zeptala, jestli jsou tyhle Rimmel make-upy tmavší nebo světlejší než Affinitone 02 light porcelain?? Nebo jaký make-up je z drogeri opravdu opravdu světlý (nebo z parfumerie, ale né drahý)? (bohužel nějaké Nuetrogeny, Revlon a Bourjois jsou pro mě trochu nedosažitelné, protože je buď nechci kupovat na internetu nebo je v parfumerii nemají ://). Pro představu mi k tomuhle make-upu sedí (možná o chloupek) světlší "korektor" Dermacol cover 208 :)))

    OdpovědětVymazat
  54. Sama jsem taky nikdy moc od Rimmelu nenakupovala, ale co jsem se asi před rokem rozhodla koupit jejich stay matte pudr jsem si řekla, že to není tak špatné a koupila si i pár jiných výrobků. Z make-upů mám Wake me up a mám ho moc ráda. Krásně rozjasňuje, i na tvých fotkách je to dost dobře vidět^^ A taky sjednocuje. Mám pak pleť krásnou a svěží. Ale fakt je, že Wake me up používám jenom když mám pleť v pohodě, jakmile se objeví pupínky atd, tak si ho nedám, protože mi příjde, že právě díky těm rozjasňujícím částečkám na nedokonalosti ještě víc upozorňuje. Uvažovala jsem i nad dalšími make-upy, ale zatím mám jiný, který mi v "problémových dnech" :D velmi vyhovuje. Možná až dopatlám, tak zkusím zase něco od Rimmelu. A ta báze... už kolem ní chodím několik měsíců, ale zatím jsem vždycky nakonec odolala... :D Super článek!

    OdpovědětVymazat
  55. Zdravím,
    já mám od minulého týdne Match perfection (balíček koupený s bází ve slevě). Dochází mi už můj oblíbený Max Factor XPERIENCE. Myslím, že jsou si dost podobné. Ten Max Factor mám ráda proto, že je jen lehký, sjednotí, má jen lehounké krytí, dá se krásně zapracovat i jen konečny prstů. Řekla bych takový kvalitní tónovací krém a tady ten od Rimmel mi přijde asi stejný, jen víc hydratační, což se mi moc líbí. Použila jsem jen párkrát i s tou bází a jsem spokojená!!! Hezký den,Lu

    OdpovědětVymazat
  56. Perfektní článěk, mám doma match perfection a jsem s ním moc spokojená, ale ráda bych teď zkusila ještě něco lepšího, mám velmi podobnou pleť jako ty, Peti, mohla bys mi něco doporučit? Strašně moc děkuju, hezký zbytek večera!! :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  57. já používám Rimmel docela dlouho a opravdu si tuto značku nemůžu vynachválit. Když porovnám kvalitu a cenu, tak je to naprostá bomba. Nedám dopustit na makeupy, ale sem spokojená i s řasenkami a rtěnkami. Je to moje jednička z drogérkové kosmetiky :)

    OdpovědětVymazat
  58. Rimmel, to je moje životní láska:) Lepší makeup, než jsou zrovna tyhle 2 jsem neměla. Příjemnější je wake me up, ale zase mi na něm vadí, že má v sobě třpytky, nepřijde ti?:O

    OdpovědětVymazat
  59. Povedená recenze :) Řekla bych, že Vám více sluší Wake me up. Já mám zkušenost s bází a makeupem Match perfection. Mám odstín True ivory, který mi nádherně sedí. Nikdy jsem neměla makeup, který by mi takhle barevně sedl. Mám hodně mastnou pleť, ale makeup mi přesto vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  60. Zaujala mě ta báze a makeup wake me up :) Určitě vyzkouším, děkuji za pěknou recenzi a hlavně ať se ti oči opět uzdraví!!!


    http://fashion-is-myobsession.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  61. značku rimmel mam ráda, zezačátku jsem netusila, jak je dobrá a make-upy jsou jedny z nejlepsich, co jsem kdy mela..;)

    OdpovědětVymazat
  62. Podle této recenze, bych řekla,že je lepší Rimmel- wake me up :) Sima

    OdpovědětVymazat
  63. ne že bych měla problematickou pleť, ale make-upy mám radši o něco trochu více krycí, než jsou tady ty dva, ale jinak mám Rimmel taky moc ráda:)

    OdpovědětVymazat
  64. Tyto dva mekeupy mam a jsem s nimi spokojena ,ale mam problematickou plet takze to kryti je na me nekdy trochu malo :)

    clairsnailpolishblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  65. Ja mam make up - Wake me up Ivory 100 a jsem s nim hodne spokojena i co se krytí týče :). Mam sem tam na pleti pupínek a se zakrytím nemam s tímhle make upem problém, ani co se vydrže týče :).

    OdpovědětVymazat
  66. Já si nedávno koupila makeup Wake my up.
    Zdá se mi uplne super. Žádnou chybičku bych nanašla;)

    OdpovědětVymazat
  67. Mám Match perfection, ale v kelímku a jsem s ním moc spokojená. Chci se zeptat - jak přesně postupuješ před nanášením make-upu? Jak dlouho necháváš vsáknout krém před nanesením báze a za jak dlouho po nanesení báze si dáš make-up? Díky za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  68. na oba jsem dlouho koukala, ale asi uz nezavaham az si pujdu pro make.up tak see koukni na tyhle dva :-)

    OdpovědětVymazat
  69. Když si dám wake me up, tak večer ani nemám co odličovat protože mi na obličeji nějak zmizí:( a ten druhej je podle mě propadák, na kterej byla zas udělaná mega reklama

    OdpovědětVymazat
  70. Jak si tak pročítám komentáře, tak zjišťuji, že jsem asi vyjímka, která s makeupem Wake me up není spokojená...Strašně mi vadí jeho parfemace a při nanesení na obličej mi z toho slzí oči :-/ Škoda!Jinak rozzářit pleť umí hezky :) M.

    OdpovědětVymazat
  71. Taky jsem si nějak po Vánocích pořizovala tu sadu makeupu Match perfection a té báze. A musím říct že (zvlášť za tu zvýhodněnou cenu!) rozhodně nelituju- především toho makeupu.Líbí se mi právě to, že na pleti neni ani nějak extra poznat, prostě že není takový hutný a asi tolik nezatěžuje pleť..:) a ten odstín (taky mám Ivory) mi taky skvěle vyhovuje. Na to, jaká jsem běloskvoucí, tak mi tenhle fakt docela sedne :) jinak co se báze týče, tak ta mě nějak neohromila. Ale jako takový regenerační krém je fajn. :) nicméně pod makeup podklad nevyžaduju.. to bych nejdřív musela přijít na jejich kouzlo :D

    OdpovědětVymazat
  72. Wake me up má sice obal krásný a na pohled bytelný, ale pád z umyvala na vydlaždičkovanou podlahu jaksi nevydržel :(

    OdpovědětVymazat
  73. Mam oba, ale MP jsem zatim nezkusila (take mam vanocni double baleni). S bazi jsem spokojena a Wake me up mam rada, jen mi obcas trosku supinkati k veceru, ale to bude spis pleti nez makeupem :-)
    A jinak ti to moc slusi i bez makeupu a se spojivkama ... kdo napise neco o opici, zaslouzi pres kokos.
    Super blog, jen tak dal :-)

    OdpovědětVymazat
  74. Já váhám, ale asi si koupím ten Match Perfection. Zdá se mi že je docela dobrý, a moc ráda se dívám na Tvá videa a blog, jsi moje nejoblíbenější blogerka a youtuberka =). Patyinka

    OdpovědětVymazat
  75. Rimmel make-upy mi více méně sedí, je to taková sázka na jistotu:-).

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!