GRWM Krok za krokem - Zlatohnědé líčení s paletkou In the buff

by - 29 května

Krásný večer vám všem,

dnešní video bude recenze dohromady s tutoriálem  a to tentokrát v reálném čase. Několik z vás mi totiž minule psalo, že je to moc rychlé a že chcete vědět, jak nanáším stíny a jaké přesně dělám  pohyby. Dnes tedy v reálném čase krok za krokem :). Zlatá v kombinaci s modrýma očima je vždycky sázka na jistotu a hezky vytáhne barvu duhovky. Dejte mi vědět, zda byste si troufli i na fialovou rtěnku nebo spíše jen na tu nude variantu :).
 
 
 * * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *

 
 
 
 

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
 
lak: Colorama neons 242
 
použité produkty:
*Max Factor Face finity 2in1 all day primer
*Max factor Whipped cream 50natural
*Catrice Camouflage cream 010ivory
*NYC Smooth skin powder translucent
*Milani Shadow eye golden bronze
*Sleek Bronze block light http://www.lovelyhair.cz
*UMA Eyebrow pencil grey
* Urban Decay Primer potion sin
*W7 in the buff http://www.galaxieprani.cz
*UMA Gel liner borwn
*Max Factor Clum defy flashe lash effect
*Ardell Lash grip a 110 lashes
*Flormar lip liner 218
*NYX macaron lippies violet
*Astor 602 soft caramel
*štětce Master Petralovelyhair
 
music:
Silent partner - Believer youtube gallery
licence creative commons 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
 

You May Also Like

54 komentářů

  1. Ahoj Peťa z kade si si objednávala ten rúž od nyxu?Poraď mi prosím ťa, strašne sa mi páči ale bojím sa že z ebay si objednám nejakú napodobeninu :DDDDD A ešte by som chcela vedieť od kedy sa budú dať objednať tvoje štetce zo stánky romiebeauty.sk:) Ďakujeeeeeeem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, já jsem objednávala právě z ebay, myslím, že se nemusíš bát, NYX je docela levná značka a zatím jsem fake neviděla, ale možné je vše. Já vždy sleduji, zda je odesíláno opravdu z USA :). Jinak štětce budou podle mého názoru každým dnem, protože balík jsme odesílali už minulý týden na Slovensko :).

      Vymazat
  2. Ahoj Peťa z kade si si objednávala ten rúž od nyxu?Poraď mi prosím ťa, strašne sa mi páči ale bojím sa že z ebay si objednám nejakú napodobeninu :DDDDD A ešte by som chcela vedieť od kedy sa budú dať objednať tvoje štetce zo stánky romiebeauty.sk:) Ďakujeeeeeeem

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Peťka, musím sa priznať, že táto farba rúžu je presne taká fialová, akú som hľadala ešte na základke a potom celú strednú školu a nakoniec som to vzdala lebo nikde som takú farbu nevedela zohnať. Všade boli v takejto farbe len laky na nechty a tiene na oči, ale rúže nie. Teda ti musím veľmi pekne poďakovať za skvelý tip! Určite do nej pôjdem :) A keď už tu Janka vyššie spomínala štetce, tak sa veľmi teším na set na oči. Set na tvár sa mi tiež veľmi páči a jedného dňa ich chcem vlastniť! Prajem krásny večer :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Peťo, krásné video. Paletku už mám na cestě, je totiž boží a za ty prašule :-) Moc ti to sluší. Jinak ve videu ta rtěnka vypadá vážně hrozivě, ale na fotkách už je přijatelnější a vypadá to fakt moc dobře. Těším se až dorazí, zas někdy pa, Maruška :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško, děkuju hrozně moc, nojo, na tom videu to vypadá jinak i na každém monitoru, já když to viděla na displeji kamery, byla ta rtěnka úplně zářivě modrá :D, ve skutečnosti je to taková fialová ve studeném tonu a až do neonova :), na fotkách odpovídá bych řekla.

      Vymazat
    2. jo Peťo, mohla bys udělat video "mrtvolný makeup" a použít tuhle rtěnku, mohla by to být docela sranda, a vem si k tomu i manžela a udělejte ty mrtvoly dvě :-D

      Vymazat
  5. No popravdě bych řekla, že více se mi líbí ta s tou nude rtěnkou :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Peti, krásně zpracovaný tutoriál, strašně se mi líbí, že přesně popisuješ nejen postup líčení ale i druh použitých štětců. Takhle polopaticky by to snad mohla zvládnout i taková motyka jako jsem já. :) Nemít už odlíčený a nakrémovaný obličej, tak se snad hned začnu líčit, úplně jsi mě navnadila!

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj peti, to video je super:) mohla by si takýchto tutorialov robit viac...myslím týmto štýlom :) a na štetce sa teda teším aj ja spolu so sestrou (vid koment vyššie :DDDD)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Peťo, odbočím úplně od tématu..chci se zeptat, jestli tento rok jedete na dovolenou? :) myslím k moři :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terko, já doufám, že ano,ale zatím to není jisté, protože řešíme otázky ohledně bydlení atd, takže nevím, zda bude čas a finance :).

      Vymazat
  9. Ahoj Péti,dneska teda nevím ale moc se mi nelíbí ta fialová rtěnka.Podle mě ti sluší výraznější barvičky jako červená,oranžova i temně fialová ale tohle nějak není ten šálek čaje + mi přijde,že máš přetažený kontury.Jinak líčení není co vytknout.Oči jsou skvělé :).

    OdpovědětVymazat
  10. Líčení je pěkné. Fialová rtěnka samostatně taky, ale spíš by se mi hodila k jinému typu líčení - něco barevnějšího. Hnědá je taková usedlejší, elegantnější a nějak mi to k sobě nepásne. Ta nude varianta oproti tomu nemá chybu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprostý souhlas. Nějak mi ty oči a rty neladí.
      Mouni

      Vymazat
  11. Peti já ti to chtěla taky napsat at zpomalíš a ukážeš to krok za krokem. Ale nějak jsem se k tomu nedostala a ted jak jsem viděla těch 16 minut, tak jsem si říkala, co to bude a fakt jsi mi udělala radost, dávala jsem pozor a sledovala každý pohyb štětce :D A aj jak jsi zároven mluvila se mi líbílo mnohem víc než když to extra nahráváš. Supéér video :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ta fialová rtěnka se mi náhodou moc líbí, s tvými bílými zoubky je parádní. Jen se ve videu trošku tloukla s očima, ale to asi bylo světlem, jak jsi říkala. Musím říct, že se mi takovýhle jiný tutorial moc líbil, asi bych takhle nemusela mít všechny, kvůli délce, ale byla to prima změna, hrozně mě baví tě poslouchat.
    Paletka vypadá dobře, kdybych neměla MUA Undressed, šla bych do ní. Už se těším na tvé srovnání paletek, určitě to bude zajímavé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju hrozně moc, ta kamera potvora prostě trochu zkresluje :). Jinak máš pravdu MUA je v podstatě stejná, takže je asi zbytečné mít všechny,ale když je někdo blázen jako já a potřebuje všechno zkusit, tak to pak dopadá tak, že mám MUA Undressed 1 i 2, UD 3 a ještě W7 :D....ale alespoň mohu udělat opravdu velké srovnání nude paletek .

      Vymazat
  13. Jo tak dneska jsou to fakt COOL fotky:)) At zije fialova:-D Me se to fakt moc libi, skoro jako by ti ty rty svitily:))

    OdpovědětVymazat
  14. Make up krásný, ale na tu rtěnku bych si asi netroufla :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Inspirativní líčení, krásné oči, ale ta kombinace s fialovou? Takový třesk plesk. Za mně ani na doma ;-) (já jako stará rašple budu horovat spíše pro eleganci:-)

    OdpovědětVymazat
  16. Mě se líbí víc ta nude varianta. Ta fialová rtěnka je taková divoká (na mě - já jsem v rtěnkách děsnej usedlouš). Obdivuju teda jak je možné, že si řasenku neoptiskneš pak na víčko. Mě se to podaří skoro vždy:) A chtěla jsem se tě zeptat, jestli si trháš obočí sama nebo chodíš ke kosmetičce? Protože ho máš vždycky pěkně upravené:)Promiň, že jsem tak zvědavá...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anet, děkuju moc! Mně obočí takhle roste samo, mám docela štěstí, jen vytrhnu chloupky, které jsou mimo, kdyžtak koukni na video jak upravit obočí, mám ho na svém kanálu a o všem tam mluvím :).

      Vymazat
  17. Tak do fialové rtěnky bych nešla. Barvově mi nesedí, rozhodně ne takovýhle odstín. Ten se mi líbí na oblečení nebo na stínech, ale jako rtěnka ne :) Možná tmavější verzi bych snesla.

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Péťo, tohle video mě zaujalo na blogerkách hlavně kvůli paletce. Koupila jsem si ji asi před měsícem a jsem s ní nad míru spokojená, tak jsem byla zvědavá, jak na ni bude nahlížet profesionálka jako ty ;-) Líčení se mi moc líbí, já osobně bych volila nude rtěnku nebo Latino od Rimmelu, která vypadá na rtech jako po konzumaci malin. :-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báro, tak to jsem ráda, že máme stejný názor, podle mě je ta paletka za ty peníze kup roku skoro :D!

      Vymazat
  19. je to lepší než nadabované

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Peti. Zajímalo by mě, jakto, že je mezi cenami těch dvou zmíněných paletek takový rozdíl, když se liší v podstatě jen značkou. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  21. nadherne licenie a skvele video ako vzdy :) mam strasne rada tvoje videa :)

    http://mojperfektnysvet.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  22. teď odjinud - viděla jsem tvůj sestřih na You Tube, musím říct - zraješ jak víno - potěšilo to, jen tak dál!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  23. Paletku neznám, ale proto, že ti věřím ji zkusím

    OdpovědětVymazat
  24. Petí, opět super video, ale pro mě opět finančně náročné :D Nejen, že jsem objednala tuhle paletku (vždyť je skoro zadarmo) ale přihodila jsem si ještě BH Cosmetics Galaxy chic a ještě od BH Take me to Brazil.... takže z naprosto nevinného objednávání paletky za 200 jsem projela eshopy, našla to, po čem jsem toužila a teď se nestačím divit, kolik budu vlastně platit :D + čekám jako na trní, kdy budeš mít na eshopu nové štětce na oči, nutně je potřebuju :D
    Děkuju za tvoji tvorbu a práci, jsi skvělá ;)

    Lája

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj také čekám na štětce na liceni jak na trní že je objednám

      Vymazat
    2. Ahoj Lado, já se omlouvám tvé peněžence,ale věz, že na tom jsem stejně :D....jinak štětce budou v půlce června, ještě jsou na cestě :).

      Vymazat
  25. Líčení máš krásné, akorát mi někdy přijde, že trošku přeháníš co se týče nějakých nedokonalostí. Jak se asi musí cítit holky, co mají hodně pupínků, když ty máš na pleti 3 pupínky a říkáš, jak je to strašné:( Já vím, že i 3 pupínky dokážou zkazit den, ale tohle hrozné opravdu není:) Stačí občas vidět tady na Youtube, jakou mají chudáci některé slečny pleť... Ty máš pleť krásnou!

    OdpovědětVymazat
  26. Paletka je opravdu fest levná!!! Jo a nebylo to líčení inspirované obalem řasenky? :-D Myslím s fialovou verzí rtěnky :-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markét, nebylo,ale mohla jsem to říct, je to fajn nápad :D!

      Vymazat
  27. Fialová rtěnka je sice trochu úlet, ale jinak moc krásné. I autorka je krásná :) Nechápu, že ji některé chytré dámy, které kdo ví, jak vypadají, na internetu pomlouvají. Proto jsem se tu šla podívat, co je tu tak hrozného - ale opak je pravdou. Já teda používám zlatou v kombinaci s hnědýma očima, a to jsem si ji dřív neuměla představit. Teď nenosím nic jiného. Ale samozřejmě bych radši měla modré oči :D Sousedova tráva bude asi vždycky zelenější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju hrozně moc, no jo, mne už to ani nepřekvapuje, jak se říká pomluvy vymýšlí závistivci, šíří je blbci a věří jim idioti :). Myslím, že by si měl každý nejdříve zamést před vlastním prahem, nechápu, že má někdo tolik času, že máí potřebu psát někde po netu nesmysly :).

      Vymazat
  28. Ahoj, Péťo, nechtěla bys udělat video o tom, jak si děláš pedikúru, jaké přípravky používáš na nohy a tak... a třeba i laky na nehty :-) prostě takovu přípravu nohou na léto :-D a ještě bych brala nějaké líčící video pro zelené oči s hnědýma tečkama, aby vynikla ta barva, nevím moc co používat.

    Díky, sleduju tě už dlouho a myslím, že si nejsympatičtější bloggerka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju hrozně moc, já tady na blogu už nějaký článek o pedikúře mám,ale je už starší :). přiznám se, že toho moc nedělám, jen občas natřu nohy krémem nebo olejíčkem a samozřejmě nalakuju nehty :). Ale jinak žádná věda. Co se týká zelených očí, určitě si počkej na úterní tutorial, protože ten pro ně bude jako dělný, krásně vytáhne zelenou z oka :).

      Vymazat
    2. ok ok už se těším :-)

      Vymazat
  29. Milá Péťo, podlehla jsem a paletku zakoupila.. Aby to bylo dokonalé, čekám, až se na Tvém eshopu objeví basic štětce na oči.. :) Moc krásné líčení a natočené video.. :)

    Karolína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Kájo, tak doufám, že budeš spokojená jako já :), paletka je super a štětce na oči budou v polovině června :).

      Vymazat
  30. Ahoj Peti, pořád pěkné a krásná videa.
    Vše na 1 +++++
    Omlouvám se že píšu, promiň....
    Říkáš " po vysazení antikoncepce :-) "
    jestli je " to ono " tak džím palce.
    Opatruj se

    OdpovědětVymazat
  31. ahojda, nááááádherná rtěnka, úúžasná, ale asi bych si na ni také netroufla :-)

    OdpovědětVymazat
  32. nááádhrená, úúžasná rtěnka.... božská, ale přiznám se, že bych si na ni asi také netroufla.... asi bych ji používala, pro svou spokojenost, jen na doma :D

    OdpovědětVymazat
  33. Děkuju hrozně moc vám všem za komentáře!

    OdpovědětVymazat
  34. Ten fialový rúž je úžasný, líčenie je úžasné a samozrejme aj ty si úžasná! ;-)
    Veľmi rada pozerám tvoje videá vždy sa potom cítim šťastná a samozrejme o niečo múdrejšia! ;-)

    http://youtu.be/f8xE8codS3A

    OdpovědětVymazat
  35. Moc se mi takové líčení k Tobě nehodí, ty zlatavé stíny ti příliš nelichotí a ta fialová rtěnka je k tomu úděsná! :-D Tu bych volila maximálně k nahému líčení. Dle mého názoru.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!