Kosmetika z Lidlu Cien, katalogová kosmetika Avon a Oriflame

by - 04 května

Krásný večer vám všem,


doufám, že ještě nespíte a že tohle video bude taková pohádka na dobrou noc :). Téma je maličko zvláštní, asi byste ho ode mne nečekali, ale v rámci kosmetického přehledu bych asi neměla vynechávat žádnou značku a tak došlo i na kosmetiku katalogovou, protože hodně z vás mi ji doporučovalo. Nemohu říci, že bych byla ohromena, ale ani, že je úplně špatná, jestli vás tohle téma zajímá, mrkněte na video a dejte mi vědět, jestli máte zkušenosti s kosmetikou z Lidlu nebo si objednáváte věci z katalogů :).


Cien seženete v Lidlu.

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu

Líčení: paleka BH cosmetics Galaxy chick, makeup Oriflame Age defying porcelain, rtěnka Avon forever pink lextra lasting
Lak: Gabriella Salvete Intense coral
tričko: asi Amisu :)




You May Also Like

89 komentářů

  1. S řasenkami od Oriflame musím souhlasit, všechny řasenky, co jsem od nich měla, měly mokrou konzistenci, které mi slepily moje jinak pěkné řasy. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím s názorem na Marry Kay.. nedávno jsem se dostala ke kosmetičce, která s touhle značkou spolupracuje a po hodině jsem z ní byla zoufalá. Dozvěděla jsem se věci jako například, že muži se vždy otočí za ženou, která je nalíčena kvalitní značkou jako je Marry Kay, že si totálně zničim pleť kosmetikou z drogerie a nebo to že je nesmysl investovat peníze do oblečení a ne do krému za tisícovku :D Vrchol všeho byl, že mam přinést příteli poukázku a říct mu ať mi předražený krém zaplatí ačkoliv jsem neměla absolutně zájem :D Nedivím se, že jiné slečny nebo ženy kývnou..je to opravdu psychickej pres ;) Jinak na kosmetiku od Avonu mám často alergii, obzvlášť na řasenky. Z oriflamu mi pak moc vyhovuje řada Eco Beauty s čistě přírodní kosmetikou, kterou údajně vyrábí v některé africké zemi. Přeji super start do nového týdne, Péťo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Peťo. Zajímavé video. Já mám z Lidlu lesk na rty a je fajn. Potom lak ve vínovo-fialové barvě. Barva super, ale nějak podivně lakuje. Dělá světlejší a tmavší místa. Rtěnku jsme raději neriskovala. Z Oriflame nevlastním vůbec nic. Na Avon mě teď zlákala kolegyně z práce. Začla to dělat její dcera, tak donesla katalog ;-). Vybrala jsem si nějaký šampon a masku na vlasy, slupovací kaviárovou masku na pleť, ta je mimochodem moc fajn, paletku stínů-moc hezký barvy, ale pigmentace slabší, ale stejně je dost používám, protože odstíny fakt super a právě 2 rtěnky z té řady, co máš ty. Dlouho jsem hledala na netu swatche, abych nevyhmátla zrovna perleťovou a podařilo se. Mám odstín capuccino a vintage pink. Capuccino je taková nude rtěnka-docela pěkná a vintage pink moc krásná zvláštní načervenalá barva. Ta se fakt povedla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak dekorativka Cien je pro mě naprostá novinka! Dneska jsem tam byla poprvé trochu víc šmejdit a našla jsem teda ty voňavky, ale nějaké lesky, rtěnky, laky.....to mi zůstalo utajeno, nebo to možná u nás ani není, nevím....v jaké části jste to našla?

      Vymazat
    2. Koukněte se na katalog drogerie aktuálně je registrace zdarma www.katalogdrogerie.cz

      Vymazat
  4. Ahojky, naprosto s tebou souhlasim s tím, co říkáš o Mary Kay. Přestala sem kvůli téhle značce chodit na kosmetiku. Kosmetička mi ji ustavičně tlačila za nehorázný prachy, kolikrát to i vyznělo jako "já ti tu dělám kosmetiku, tak si koukej něco koupit"... No hrůza!

    OdpovědětVymazat
  5. Od Cien jsem teda ještě nezkoušela....Avon se mi moc nelíbí, ale co mají dobré jsou teďka ty nové rtěnky tak jsem si jednu koupila v odstínu nude :)) A Oriflame je podle mě skvělá značka, já ji dělám :D jsou tam různé novinky máme ji plnou koupelku ty šampony, sprcháče, mýdla :))) Mají dobré i rtěnky a takové máslo na rty se třpytky :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Ja osobně miluju z Avonu ty velký voňavý sprchový gely!! :))

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Peťo, měla bych jenom jednu připomínku k Tvému projevu - když o něčem mluvíš kladně, chválíš to a pak řekneš, že je to "docela dobrý", tak pak moc nevím, co si o tom myslet. :D Možná je to jen ve mně, ale vždycky když tak to docela přidáš, tak si to najednou nechci koupit a jsem ohledně toho taková nejistá, protože mám pocit, že to je vlastně špatný. :D Ale to je jenom takový moje porýpnutí. :) Jinak tvoji skepsi chápu, katalogová kosmetika ve mně vyvolává pocit jako SHE apod.. Nebo jak kosmetika pro maminky, který tomu nerozumí a používají to, co jim někdo dá bez ohledu na kvalitu.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, zajímavé video. Já na tyhle katalogový značky taky moc nejsem, vadí mi, že si to nemůžu vyzkoušet a kupuju tak trochu zajíce v pytli. Navíc to podle mě neni takový terno, je to srovnatelný s tim, co najdu v drogerkách, abych to odněkud složitě objednávala nebo se nechala otravoval nějakou avon lady.
    Jinak ještě trochu off-topic, přijde mi, že zrovna v tomhle videu jsi dost často opakovala "nemůžu o tom říct nic špatnýho" nebo "neni to úplně blbý", což trochu tahá za uši, když to člověk slyší během dvaceti minut po sedmý a na to, že jsi jedna z nejznámějších českých blogerek mi přijde, že na takový věci, jako je častý opakování některých slov, by sis mohla dát trochu pozor. Hned se to pak příjemněji poslouchá. Navíc by taky video nebylo tak dlouhý, často i o jedné věci řekneš v několika větách vlastně třikrát to samé a pak šup a video má půl hodiny. Chápu, že to nechceš odfláknout, ale o tělovém máslu opravdu stačí dvě věty. Tvoje videa jsou obecně dost dlouhá a pro mě je to třeba důvod, proč na ně koukám opravdu výjimečně, protože mi přijde, že je tam spousta "kecání kolem", na to o kolika produktech mluvíš. Občas i pak ztratím pozornost, začnu u toho dělat něco jiného a přistihnu se, že vlastně vůbec nevnímám. Zkus to prosím nebrat špatně, ale jako konstruktivní kritiku :) Jinak tvůj blog sleduju ráda, vyhovuje mi spektrum kosmetiky, o které píšeš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím. Anebo : je to úplně NÁDHERNÁ, barva. v jednom videu jsi to řekla asi 5x.já rozumím tvému nadšení,když je něco krásný, sama se taky rozplývám, ale slyšet, jak skoro křičíš, že něco je nádherný po stopadesátý v jednom videu nemá moc vypovídající hodnotu.

      Vymazat
    2. Péťa je přirozená a to je na ní jedna z těch nejlepších věcí. Když povídá o nádherných barvách, které nádherné opravdu jsou, tak ať to povídá přesně tak jak to cítí.. Já miluju její dlouhý videa - čím delší, tím lepší a vždycky se na ně moc těším. A myslím, že tak to má většina těch co jí sledují, jinak by tak úspěšná nebyla. Jsme ráda že je Péťa taková jaká je a na nic si nehraje.
      Kdyby se neustále kontrolovala jak co má říct a jen suše a strojeně povídala, myslím, že zrovna to by koukatelný nebylo.. Můj názor..
      Zůstaň jaká jsi Petí :)
      Veronika

      Vymazat
    3. Já bych třeba ocenila kratší videa, ale z toho důvodu, že mám měsíčně omezená data a kdybych si měla pouštět všechny tyhle videa, tak jsem už za týden přes limit a neprohlídnu si už ani fotky :D Takže většinou tady čtu klasický články s fotkama a na videa koukám výjimečně, bohužel :/

      Vymazat
    4. Panebože, vy jste fakt micinky, když musíe zkritiovat všechno :) bezva rady holky......

      Vymazat
  9. Ahoj Peti, super video opět. Mé zkušenosti jsou. Cien, celkem pohoda, i šampony ujdou. Oriflame- hrůůůza. Cokoli jsem objednala a vyzkoušela tak jsem z toho dostala vyrážku. No a avon? O tom, že do práce nosí katalogy asi tři kolegyně nemluvím, to jsme na tom stejně. Jinak makeupy se bojím objednat- po zkušenostech s jejich krémy a bbkrémy. Všechno ohromně navoněné a hlavně opět vyrážka. Jinak tahle řasenka je o.k. Ta je stálice, kterou objednávám celkem často, jen nevýhoda hrozně rychle vyschne. Co bych ti doporučila jsem konturovací tužky na rty. Jsou vysunovací a mají spousty barev a hlavně kreslí. Tedy píšu z vlastní zkušenosti. Vždycky když vidím, že si kreslíš konturu klasickou tužkou tak nechápu, jak to, že ti to barví. Já si klasickou ořezávací konturkou akorát odřu papulu a nic :-) Jinak je to jako jakákoli jiná značka v tom, že když je něco super, tak to přestanou vyrábět. Měla jsem už asi dva nebo ti vychytaný parfémy z avonu a všechny je přestali vyrábět. :-( Měj se krásně, zase někdy Maruška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maruško, proč musíš hned kritizovat oriflame. Nikdo za to nemůže, že dostáváš vyrážku po všem. Tak ho hned nemusíš shazovat. Mě třeba kosmetické produkty od nich vyhovují, né všechny, ale nejsou tak špatné jak povídáš, ale asi máš přecitlivělou pokožku. Prosím nezlob nechtěla jsem nějak rýpat. A máš pravdu co je dobré to se přestane prodávat. Monika

      Vymazat
  10. Pěkné video :-) Na Cien jsem také slyšela jen samou chválu, i když z té dekorativky mě nic extra neláká. Od Oriflamu toho moc nemám, ale naposledy mě zaujaly tekuté oční stíny (já normálně tekuté stíny nesnáším), které používám spíše jako linku a jsou opravdu super, hned zaschnou, vydrží celý den a neobtiskávají se na víčko. Od Avonu mám pár stálic, na které nedám dopustit - mezi ně patří tužka na oči Glimmerstick diamonds (používám odstíny Black ice a Smokey diamond), která je prostě super - je jemně třpytivá, což oku dodá jiskru, drží jako přibitá, nerozmazává se. Dál mám ráda pudr a dříve jsem byla fanouškem krémového makeupu Ideal flawless, který je také moc dobrý, ale od té doby, co jsem přišla na chuť kosmetice Yves Rocher, nedám dopustit na makeup Youthful glow foundation s voskem z růže, který je perfektní, světloučký, středně kryje a udělá nádherný přirozený look. Celkově mám od YR ráda i tvářenky, které jsou taky super a mám řasenku Sexy pulp, která je velmi podobná té nové zlaté od Astoru.
    Já teda proti katalogovým značkám nic nemám, ale je pravda, že některé věci si člověk prostě potřebuje ,,osahat".. :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Peti, musím říct, že jsem měla nutkání se jít ještě teď večer podívat na blog. A co tam nenajdu? Dnešní video bylo super, poslední dobou jsem si na Avon docela navykla, zejména na laky na nehty, ať už nějaké proti třepení nehtů nebo barevné. Musím říct, že jejich cena je vyšší (alespoň pro mě jako pro studentku je nereálné dát 120 korun za lak), ale když je na ně zrovna akce, tak za nějakých 60 korun za 12 ml je to bomba. Pěkně kryjou, vštšinou dávám dvě vrsty, mají dobrý kartáček a vydrží i týden pěkné bez odřených špiček :) Od Oriflamu jsem si v minulosti objednávala sprchové gely a nějaké krémy na ruce, které mně vyhovovaly a nádherně voněly. Značku Cien mám moc ráda, dokonce mně byla kadeřnicí doporučena i jejich vlasová kosmetika, na střídání s nějakou jinou mně moc vyhovuje. Dekorativkou si nejsem moc jistá, ale jak se znám, tak ji vyzkouším. Úžasné video, moc Ti sluší to líčení, i když je výraznější, a musím říct, že u sledování jsem se pobavila, zejména na konci, kdy tě Míra vylekal :D

    OdpovědětVymazat
  12. Ty tvoje oči jsou naprosto dokonalé !
    Ach jo, tak jsem si myslela, že konečně bych i našla můj světlý odstín, ale pokud je málo krycí, jak říkáš, tak je to pro mě zbytečné. Škoda ...

    OdpovědětVymazat
  13. Na dekoratívku z Lidlu by ma nenahovoril asi nikto....ale krémy na ruky majú celkom fajn :), maslá som ešte neskúšala, ale vyzerajú celkom dobre :)....veľmi ti pristane takéto líčenie.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Péťo, to jsem ráda, že jsem u tebe dneska večer našla další video :D Kosmetiku Cien mám taky docela ráda, tělové máslo mám už druhé balení a nemůžu si ho vynachválit, i když se teda docela dlouho vsakuje. Na tělo potom ještě byly docela fajn jejich krémy s modrým víčkem, Classic byl hodně jako modrá Nivea a Soft zase jako tělový krém Nivea Soft :D Z krému na ruce jsem byla nadšená jen ze začátku a pak mi nějak začalo vadit, že je před zaschnutím takový lepkavý, ale zas je pravda že zaschne rychle a člověk po něm nemá upatlané ruce. Odlakovač jsem měla taky několikrát ale začalo mi vadit balení. Teda pumpička je super, ale člověk s tím nemůže cestovat nebo to mít naležato, protože se odlakovač z balení vylévá. Jinak jsem ještě vyzkoušela šampon i kondicionér na suché vlasy, jsou to sice silikonové bomby ale na suché a zničené vlasy jsou určitě moc fajn. Taky jsem se odvážila si koupit jednu růžovou rtěnku, no a nadšená jsem z ní nebyla. Je perleťová až moc a přišla mi na puse taková suchá a odstín působil hrozně "levně" nebo nevím jak to lépe popsat. V souvislosti s tímhle jsem si vzpomněla na nové rtěnky od Miss Sporty, které mají úplně stejné balení (zajímalo by mě, proč najednou všichni kopírují obaly od NYXu :D). Ty totiž stojí 50,- Kč a jsou oproti těmto opravdu skvělé, krásně voní po melounech, nevysušují a výběr odstínů je taky fajn. A co se týče Oriflamu, měla jsem ten tělový krém a je moc příjemný, pak i nějaké pleťové krémy s brusinkami, ty taky nebyly vůbec špatné. A z Avonu jsem vyzkoušela tu řasenku Supershock, byla skvělá no a taky jsem měla docela ráda jejich ovocné tělové spreje. Jinak tomuto typu kosmetiky moc neholduju, mnohem radši si osobně vyberu a ozkouším věci v drogerii (obzvlášť dekorativní kosmetiku) ale je fajn, že ses odvážila to otestovat, hlavně ty makeupy, určitě to mnoha lidem pomůže s výběrem:)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, krásné video! Stejnou řasenku od Oriflame jsem dostala jsako dárek a musím říct, že je hrozná. Neprodlouží, nezahustí, jen ty řasy slepí.

    OdpovědětVymazat
  16. Krém na ruky z Lidlu mám ale používam ho iba na túry a podobne :D je to obyčajný klasický krém, pre mňa trošku mastnejší ale už by som si ho nekúpila. Ten rúž je podľa mňa katastrofa, vôbec nevyzerá na perách pekne a vysušuje. Ale vyskúšala som šampón na vlasy značky cien a ten sa mi zdal v celku v pohode, mala som po ňom príjemné hebké vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, mluvíš o antiperspirantu, ale říkáš deodorant. Hodně lidí si to neuvědomuje, ale je v tom rozdíl. Antiperspirant působí proti pocení, deodorant jen voní, proto v něm není hliník.

    OdpovědětVymazat
  18. Po Mary Kay jsem se osypala a přes týden jsem se té krupičky zbavovala, naštěstí byly prázdniny tak jsem nikam nemusela jít. Předražená kosmetika narvaná silikonama- co jsem čekala.. U Avonu a Oriflame mi vadí, že nevidím složení a vůbec, proč vybírat z katalogu když si můžu vše vyzkoušet na živo, odstíny, konzistenci apod v drogerce/parfumerce..? No, nic pro mě:)

    OdpovědětVymazat
  19. V první řadě s Tebou musím souhlasit s Mary Kay, jejich "vizážistky" jsou fakt masakr :-)) Chudáci všichni, co jim vnutí předraženou kosmetiku, co jim vůbec nesedí. Co se týče Avonu, mají u mně plusové body za to, že od dob co kolovaly pod školní lavicí jejich katalogy, šli s cenou dost dolů, přesně jak říkáš, rtěnka do stovky od nich neurazí - potěší. I co se týče make-upů tak mají opravdu super odstíny, které se v drogeriích nedají sehnat. Jinak já mám od Avonu celkem ráda laky na nehty a právě rtěnky, mají tak obrovskou škálu barev:-) A paradoxně jsem nikdy nenarazila na perleťovou! :-D Oriflame šel vždy trošku mimo mě, ale mamka od nich má moc ráda tužky na oči. :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Na Oriflame jsem zaregistrovaná, ale má činnost spočívá pouze v tom, že katalog položím v práci na poličku a kdo chce, zakroužkuje si co chce, já to pak objednám, balík dorazí do jednoho studia, kde ho vyzvednu a kolegyním předám zboží. Žádnou vědu z toho nedělám. A nemusím pokaždé něco objednat. Je ale pravda, že to jde dost do peněz, protože někdy tam mají krásné toaletky, voňavé tělové krémy, mýdla...:)

    OdpovědětVymazat
  21. Tak já mám vlastně zkušenosti jen malý, jen z AVONU a Oriflame.(obojí přes kamarádky) Z obou jsem zkoušela řasenky, z AVONU mi přišla strašně suchá (právě supershock), nevyhovovoala, dělala žmolky, byla k ničemu, chápu, Tobě sedla, mně ne, možná jsem prostě dostala nějakou vyschlou nebo co). Pak jsem zkoušela řasenky z Oriflamu, obě mi vyhovovaly, jedna byla myslim Very me, ta ale tolik neprodlužovala a rychle vyschla, ale dokud fungovala, špatná nebyla. Ale moje oblíbená je Wonderlash, ta mi krásně řasy prodlouží a neslepuje. S giordani gold nemám moc zkušeností, dostala jsem jako dárek nějaký bronzový perličky, ty jsou hezký teda, mám je ráda, akorát já "šikula" jsem si samozřejmě trošku vysypala, škoda, teď už si dávám pozor. Chápu samozřejmě, že někomu to vyhovovat může, někomu ne, jen říkám svůj názor. Mně třeba vůbec nesedla legendární 2000 calorie, kterou plno lidí chválí. Kámošky mají ještě zkušenosti s voňavkama - z AVONu Little black dress, ta se mi zeda na kamarádce hodně líbí a prý i vydrží a na druhé kámošce z Oriflamu Giordani gold, taky pěkná, já teda vůně z katalogů nepoužívám, zatím mě ani jako vyloženě na mě nic nezaujalo tak, že bych to musela mít. Pravidělně si kupuju jen z Oriflamu Wonderlash, je to moje milovaná řasenka...a vlastně ještě zázračnej kelímek, ten mám taky ráda a strašně dlouho mi vydrží, a ještě jeden výživnej krém na ruce (nourishing) - s mandlovým olejem, jedinej, kterej mi pomoh na ekzémy na rukách (krom kortikoidů), vše vždycky kupuju ve slevě, předzásobím se na "dražší časy". S Mary Kay zkušenosti vůbec nemám.

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Peti ha mam z Avonu masku na vlasy a serum a obidve obsahuju silikony.Chcem sa spytat ci mozu nejak vazne poskodit vlasy.Vdaka

    OdpovědětVymazat
  23. Od Avonu jsem používala tělovou kosmetiku, nebyla špatná. Pak jsem si koupila opalovací krém na obličej z řady Anew (snad to mám správně), který mi málem vypálil oči, a to jsem se jen lehce dotkla řas rukou, kterou jsem se předtím krémovala a to nejsem nijak citlivá. Tím pro mě Avon skončil.

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj...ak máš záujem určite si z Avonu objednaj(kúp) nový rúž Ultra Color Absolute a hlavne odtieň Lovely Cherry...ja ho mám a keď som ho poprvýkrát uvidela, spomenula som si na teba, že by sa ti určite páčil...aj keď viem, že Avon veľmi nemusíš....ale ináč pekné video :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Jee to je super video :) Od značky Cien mám doma přesně to kokosové máslo a je super. Přítel ještě používá šampon (takový modro bílý) a je moc spokojený po avonu a oriflamu mu vyskakuje totiž vyrážka na pokožce hlavy. Co se týče mé zkušenosti s Avonem tak snad jediné co bych docenila jsou jejich tělové spreje, které jsou v létě v horkých dnech super pomocníci. Od oriflame miluji krém Embrace, který už pokud vím nevyrábí, ale ten byl skvělý a pak jsem měla nějakou voňavku. Jinak mi rozhodně nevyhovují jejich sprcháče po kterých jsem měla vyrážku. Mám tedy velmi rozporuplný názor jak na Avon tak na Oriflame.
    Měj se hezky!

    OdpovědětVymazat
  26. Ono ani tak nejde o to, jestli je kosmetika (tělová a na vlasy) drahá nebo z lidlu za pár Kaček,ale jaké má složení. žila jsem delší dobu za hranicemi a tam se opravdu víc než u nás čtou etikety výrobků a složení a nakupuje se podle toho. Obrovské kosmetické firmy samozřejmě těží z toho, že lidi chemickým názvům nerozumí, že. takže opravdu bych doporučila zapátrat v tomto odvětví a místo po lhavičce a drahém obalu kouknout na složení. Pokud má třeba tělové mléko/máslo na prvních místech oleje,výtažek z másla nebo rostlin, tak brát :) a je fuk,jestli stálo dvacku nebo stodvacet. To samý platí u kondicionŕu a masek na vlasy. Všímat si prvních položek ve složení,čím více jich je přírodních, tím bude účinek větší. Šampon může mít na sobě mega obří obrázek meruňky a nevím čeho,ale když lahvičku otočíte a všimnete si složení a merunka se bude krčit někde na samém konci, tak jste se nechali pěkně napálit,protože ten účinek je prakticky nulový..

    OdpovědětVymazat
  27. Pěkné video :). Tvou averzi k Avonu a Oriflamu trochu nechápu :D. Jakože je pravda, že já jsem z menšího města než ty (Zlín) a Avon s mamkou děláme už strašně dlouho, už tak 7 let jsme Avon Lady. Neděláme to kvůli výdělku, narovinu řeknu, že ten tam zase tak velký není, ale tak baví nás to a tak třeba stovku ti to hodí :). Jinak tvou averzi nechápu právě proto, že jsem ze Zlína a tady to dlouhé roky nedělal skoro nikdo, fakt byl problém něco z Avonu objednat, protože Avon Lady prostě nebyly. Dělala to naše známá, která byla z nějaké vesnice a moc jsme se s ní nevídali, tak jsme to pak s mamkou začali dělat taky. To jsem byla vlastně ještě na základce. Na naši základku chodilo 500 lidí a dělala jsem to tam jenom já... Tehdy objednávky fakt letěli hodně, na gymplu to už bylo horší, to jsme se ve třídě sešly dvě Avon Lady. Ale zase to nedělal nikdo z jiných tříd :D. A rozhodně to nikdy nechodilo tím stylem, že bych někomu něco nutila, prostě jsem po třídě poslala katalog, holky se podívaly, objednaly co chtěly a já jim to donesla, to bylo všechno. Nikdy jsem nikomu nic nevnucovala a ani se nesetkala s tím, že by někdo něco vnucoval jiným. Je ale pravda, že co jsem na koleji v Brně, tak tady je to stánek Avon na každém rohu a furt někoho lákají a hodně se podbízí a tak. Takže náš Zlín byl zřejmě jen vyjímka a jinde jak je vidět (protože věřím tomu co říkáš) to hold chodí jinak, trošku hůř... Jinak když dělám ten Avon tak dlouho, tak mám docela přehled, co je dobré a co ne. Mají svoje dobré výrobky, ale i výrobky naprosto nešťastné. Jejich pleťová kosmetika je převoněná a je to prostě moc, alergie na to mám i já, a to nejsem nějaká citlivka. Šampony z řady Advance jsou fajn, hlavně ty olejíčky na vlasy. Nemůžu proti nim nic říct, rozhodně se řadí mezi ty lepší šampony, co jsem vyzkoušela, ale nějaká uplná hitparáda to zase není :). Výborná je ta řada Anew, to si chválí hodně zákaznic. Avon do té řady cpe strašně moc peněz na výzkum, takže je to fakt našlapané. Jednou jsem si od mamky pujčila Anew jakýsi proti vráskám, nevím už přesně jaký to byl, ale namazala jsem se tím a to bylo tyjo jak botox, ani usmát jsem se nemohla :D. Jejich tělové spreje jsou výborné, parfémy taky, vydrží i celý den :). Jejich rtěnky jsou obecně málo pigmentované a snad všechny světlejší odstíny mají perleť. To mi ale vyhovuje, já mám zase takové docela ráda :). Stíny jsou taky docela málo pigmentované, ale zase vydrží na víčku opravdu dlouho. Výborné jsou jejich rozjasňující a bronzingové perly na tvář, ty jsou skvělé! Takže jak každá jiná značka, Avon má své hity i propadáky :). Jinak tato Oriflame řasenka co zmiňuješ je fakt propadák, Oriflame má samozřejmě jak Avon dobré i špatné věci, ale na tuto řasenku hodně všichni nadávají. Příště až budeš vybírat ti doporučuju najet si na www.oriflame.cz a tam přes vyhledávač najít konkrétní produkt nad kterým třeba nějak uvažuješ o koupi a tam je u každého hodnocení od zákazníků, můžeš si to pročíst a aspoň budeš vědět :).
    Marťa

    OdpovědětVymazat
  28. super video a jsem ráda, že se snažíš mít velký přehled v kosmetice :) já teda značku Cien ještě nevyzkoušel, do lídlu totiž vůbec nechodím :D co se týče oriflamu, mamka si tam jednou koupila nějakou řasenku a tekuté linky (když její kolegyně přinesla do práce katalog) a hrozně jí z toho olezly oči, dost nás to vyděsilo a od té doby jsme tam nic nekoupili. Navíc ani ten jejich katalog mi nebyl moc sympatický. Ale třeba právě v Avonu nakupujeme a jsme spokojené :) vždycky si s mamkou naobjednáme sprcháče a šampóny, hlavně ty sprcháče pak pořád očicháváme a hádame se, který je lepší a který už nikdy neobjednáme :D a občas řasenku, právě tu supershock a já teda hlavně laky na nehty, na ty jsem celkově ujetá :D ale v poslední době dávám stejně přednost drogérkám, kde si tu kosmetiku může člověk prohlídnout, vyzkoušet, očichat... :D a hlavně jsme ten avon začli objednávat přes mamčinu kamarádku a ta nás do toho rozhodně nenutila :D

    OdpovědětVymazat
  29. Naprosto s tebou souhlasím! Tělová kosmetika z Lidlu je super, ale ty avon lady, mary kay atd., no to je něco šílenýho :D... Jedna má známá mě doporučila k "profesionální vizážistce" z Mary Kay s tím, že mělo jít i o poradenství ohledně pleti. Mary Kay jsem předtím vůbec neznala, takže jsem neměla důvod tam nejít, ale po mojí zkušenosti jsem si 100% jistá tím, že tato značka u mě nadobro skončila! :D Začalo to tím, že mě slečna půjčila nějaké výrobky Mary Kay a že se s nimi mám jít odlíčit... No, problém byl v tom, že nosím hustou, rovně střiženou ofinu a slečna "profesionálka" neměla na půjčení žádnou gumičku, čelenku, no prostě nic, takže jsem po odlíčení měla půlku vlasů mokrou a celou dobu jsem si musela držet ofinu zvedlou nahoru... Ale tak dobře no, tohle bych jí byla ještě ochotná odpustit, tak když jsme přešly k líčení, tak mě ta chuť opustila :D Nejprve se mě zeptala, jaké líčení by se mi líbilo, což bylo fajn... Dohodly jsme se na trošku výraznějším líčení v přírodních barvách. No, výsledek vypadal doslova jako dva černé monokly. Bylo to něco šíleného, přes většinu oka jsem měla černou, žádné přechody barev slečna neřešila a ještě jsem ten tmavý stín měla vytáhlý v podstatě až pod obočí, no když mi ukázala výsledek v zrcátku, tak jsem fakt neměla slov... To, že na mě použila řasenku klasicky z obalu a že mi dala pro moji pleť moc mastný makeup (s vysvětlením, že ten co bych potřebovala zrovna nemá, ale že aspoň uvidím že mi tento mastnější nesedí) mě fakt úplně dorazilo. Když jsem jí řekla, že jsem nejsem moc nadšená a že jsem si výsledek představovala jinak, tak mi odsekla s tím, že nejsem zvyklá na výraznější líčení... Nakonec mě ještě poprosila, jestli bych ji nedoporučila svým kamarádkám. Tak jsem zdvořile řekla, že spíš nee, ale ona stále hrozně naléhala, takže jsem jí na papír napsala vymyšlené jméno a tel. číslo, aby přestala otravovat a pelášila jsem z tama co mi nohy stačily.... Jediný štěstí bylo, že jsem byla autem... Potřebovala jsem zajet ještě z tama do obchodu, ale nejdříve jsem musela domů se jít odlíčit a vysušit ofinu, protože z celým lesklým ksichtem, očima jak uhel a rozčepířenou ofinou bych nešla ani s košem....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. omg:D to je umělkyně, ty příhody MK vizážistek fakt miluju, já jsem si naštěstí tehdy vybrala nahé líčení, takže jsem vypadala docela normálně, ale vadilo mi, že líčení vůbec neladí. Moje MK taky nějak nepochopila, že nechci nikoho dalšího doporučit, tak jsem tam napsala mamku, u které vím, že umí říct rázně ne, ne jak já...

      Vymazat
    2. Mám dost podobný příběh :D v inzerátech jsem našla, že hledají tváře na trénování líčení, tak jsem si říkala, proč to nezkusit... Přišla jsem tam, paní mě poprosila ať se odlíčím, pak mi dala nějakou masku, krémy a začala s líčením. Měla jednu rozbitou paletku Mary Kay, napatlalal make-up, béžový třpytivý stín (vypadalo to jako bych si to tam dala poslepu prsty) a pak mě dorazila tím, že mi vrazila do ruky řasenku, že ať si řasy raději dodělám sama :D ještě k tomu to byl nějaký, kde tma jak ve sklepě, takže na to absolutně nemohla vidět. A nakonec si ještě svou krásnou práci vyfotila :D venku jsem vytáhla zrcátko a kapesník, lehce to setřela a pádila domů.

      Vymazat
  30. Vďaka za video. Ja si najčastejšie z Avonu a Oriflameu objednávam voňavky - som s nimi veľmi spokojná. Objednávaciou stálicou z Avonu je pre mňa odlíčovač očí a depilačný krém :-) dekoratívnu kozmetiku veľmi nerieším pretože po skúsenosti objednania si nevhodného odtieňa to už radšej neskúšam. Ale je síce pravda, že na oriflameackú ceruzka na obočie nedám dopustiť.
    A ešte tvoje líčenie vždy obdivujem - skvelá práca. JANA

    OdpovědětVymazat
  31. 1/2
    Ahoj všem a hlavně Peťce :-)
    Konečně došlo na má slovíčka a musím uznat,že tedy hodně rychle,i když jsem čekala dlouho na toto video,tak po jediném komentáři jsem se dočkala a jsem nesmírně ráda.VELKÉ DÍKY PETI ZA TOTO VIDEO :-) A velké díky Mírovi za luxusní hodně vtipnou tečku na závěr.Dekorativní kosmetiku nepoužívám a nikdy jsem nepoužívala (moje ostuda :-)) nikdy a tak nemohu ani nic říct o Cien,Oriflame,nebo Avonu,ale .... za to -...pečující kosmetiku....to je něco jiného. Jak jsem tady už zmínila,na můj prazvláštní obličej - pleť pardon - vlastně kůži celkově nepasuje nic,v čem se ocitají silikony,parabeny,barviva,parfemace.Už jako malé kojeně jsem se po všem osypala a babi musela zasáhnout.Tudíž jsem ani nikdy možnost neměla a nechtěla to zkoušek. Jsem "odkojená" na bylinách,domácích věcech na vlasy,pleť a vůbec všechno ...jsem vesnické dítko od narození (skoro ) :-)
    Porodnice byla ve větším městě :-)
    Chtěla bych reagovat na pár komentíků,které zde zazněly zde na toto video...
    "Kecání kolem"..."videa dlouhá"..."opakování" ... upřímně...já svůj blog teprve předělávám ze svých stránek a nic moc tam nemám - spíš nic,než moc...ale myslím,že o tom všem tyhle blogy jsou...Kecání kolem miluju,hlavně u něčeho,co mě dost zajímá...opakování je matka moudrosti a dlouhá videa zbožňuju...Dychtím po nich už jednoho prostého důvodu....Z vany a to po večerní (když mám po noční,tak raní) hygieně po tom 12ti hodinovém pracovním i rodinném tempu se vždy těším na jedinou věc...zkouknou mnou stažený horor,nebo video od Petry,které jak vždy doufám bude trvat alespoň hodinu. :-) Zatím se tak nestalo....nevadí,i tak jsou super...Závěrem k videím...prostě to miluju a co člověk,to názor...Já bych se k videu nedokopala asi nikdy.Navíc,nejsem ... náctka,tak by to ani nebylo vhodné :-) Z mé strany velká pocta a malá závist :-) Peti. Jen tak dál.
    Co se týče kosmetičky...chodím pouze minimálně a to na masáž,úpravu obočí a hlavně oddech.Nikde jsem nenašla a pravděpodobně nenajdu kosmetičku,která by dělala vyloženě z přírodního a pečujícího líčení a kosmetiky,jelikož to snad ani neexistuje a popravdě v dnešní době se jim ani nevyplatí dělat pouze úpravu obočí a vyčištění pleti. Jak tu bylo psáno,také nesnáším,když mi někdo něco nutí,co nechci a v mém případě ani nemohu používat.Katalogy používám do krbu,je z nich alespoň 5 minut tepla :-)

    OdpovědětVymazat
  32. 2/2
    Kolegyně také dělá Avon,ale ee....zkoušela jsem slupovací masku a řeknu...byla jsem sice,jak Fantomas a cítila jsem se dobře,protože jsem si myslela,že ty "hegeše" jak říká můj "odlitek" :-) vycucne ven,jenže po pár minutách jsem se drbala,jako bych měla kopřivku (nebo blechu:-)) Oriflame nikdy a co se týče Cienu,to je pravý opak všech katalogových značek. Lidl jsem vždy nesnášela...jelikož dám ale na dTest (což není jen tak obyčejný lážo-plážo testík z blogu),zjistila jsem kolik masa a vody je doopravdy v mase,jaké složení je v krémech,šamponech,mýdlech a jakou kvalitu mají např tělová másla a tak jsem se zaměřila na značku Cien.Nechci,aby to vyznělo,jako reklama (nejsem za to placená:-),ale při mém zvláštním genetickém statusu pleti mi vyhovuje nejvíce. Samozřejmě příroda,bylinky a všechny rostlinné "sračky" (padon),jak to může někdo nazvat jsou pro mě alfou - omegou,ale přece jen bych vyzkoušela i něco kupovaného.Ne všechno od Cien mi padne,to je jasné,ale tělové mléko kakao,mango bez diskuze (ani náznak osypek),kokos,i když miluju mi u tohoto výrobku dost smrdí,dále krém na ruce,šampon a kondicionér testuju znovu,zatím to nic nedělá a tak Cien zatím u mě palec nahoru...Za málo peněz,docela dost kvallity.I když jsou některé parfemované,což jak známo je vysoušení alkoholem,prozatím ok.Je to na každém a na odzkoušení na vlastní kůži.
    A jako poslední,co bych chtěla říci Peti přímo tobě...Po douhých sezeních na netu,po doporučení tebou i jiných blogerek a hlavně zvědavosti a chtíče zkusit něco jiného jsem se odhodlala objednat Biodermu právě tu zelenou na mastnou pleť už minulý týden a zrovna,když jsem čela před chvílí tvůj článek a tvoji odpověď na moji prosbu,zazvonilo PPLko a moje milá Bioderma dorazila.Takže na večer se psychicky připravuji a budu zkoušet.
    Děkuji za shlédnutí a velká omluva pro toho,koho bych se nějakých způsobem dotkla,případně znepokojila mým sáhodlouhým románem k tomuto videu. :-) v podobě komentů na toto téma.Věřím a doufám,že jsem nikoho neurazila a nikomu nevadí moje názory,ale opravdu jsem nadšená z tohoto videa a budu sem chodit i nadále,jako každý den. Jste všichni super a tobě Peti děkuji za toto video.Jdu rozbalit balík s Biodermou a budu doufat,že se mi pory zatáhnou,vyčistí a hlavně vycucnou špínu,a "hegeše" :-) Nicméně jojobový,arganový a dýňový olej nepřestanu používat ani nikdy,i když změna je pro mě také zásadová.Všechno totiž nemůže vydržet ve stereotypu a tak i kosmetika (u mě ta přírodní) podléhá změně.Krásný den tobě i "M"anželovy.L. :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Super video, som rada, že ho niekto urobil :) Ja Som Cien neskúšala, voči AVON-u mám tiež averziu kvôli avonladies :D Od Oriflame si kupujem Giordani Gold Adaptive Foundation a na ten nedám dopustiť. Hľadala som za neho náhradu aj u ,,high-end" značiek, ale zatiaľ neúspešne. Takže make-upy vyrábajú fakt skvelé. Špirály som skúšala od AVON-u kedysi dávno, ale to boli nejaké priemery :D

    OdpovědětVymazat
  34. Oriflame mi voní,hlavně šampony, sprcháče.
    Řasenku používám tu nejvyšší řasu Giordani Gold a jsem spokojena. Na závěr pročešu umělohmotným kartáčkem z vypotřebované řasenky Wonder Lash Oriflame, která byla také dobrá a kartáček úžasný, takže si ho schovávám.
    Nejvíce mi ale vyhovoval suchý šampon - ten jediný nezanechával "zaprášené" vlasy.
    A lak na vlasy Oriflame silně tužící je jediný, který mi drží a také, narozdíl od jiných laků, není tolik cítit, nedráždí dýchací cesty, takže se manžel nedusí :-)
    Kolegyně si chválily bronzové perly i krémy. Já používám hlavně pleťové vody Oriflame, krémy teprve krátce.
    Avon mi nevyhovoval. Krémy na obličej mi nevoněly pod nosem.

    OdpovědětVymazat
  35. Giordani Gold je nejvyšší řada dekorativní kosmetiky Oriflame.
    Very Me naopak ta nejlevnější, pro studentky, moc nekreje.
    Dělám poradkyni Oriflame, ale nemám to vnucování ráda, neumím to, tak ten katalog nechám v práci a buď si někdo něco objedná, nebo ne, nechávám tomu volný průběh. Někdy se lidi ozvou sami od sebe, protože jim dojde oblíbený produkt.
    Některé výrobky má Oriflame pěkné.
    Smutné je, že se některé produkty pro český trh jsou vyráběny v Polsku - k tomu nemám důvěru..

    OdpovědětVymazat
  36. Mně slepuje řasy každá řasenka, která je nová (plná)

    OdpovědětVymazat
  37. já musím říct, že jsem Avon, Oriflame atd. nikdy neodsuzovala, a občas jsem byla opravdu překvapená, co za super kosmetiku se ke mně dostalo. jediné, co mi vážně vadí, je onen způsob prodeje. naštěstí jsem si to tedy vždy objednávala u kamarádky, která mi nic nenutila :D
    co se týče Cien, tak Lidl nemám bohužel po ruce, takže jsem ještě nic nezkoušela. celkem by mě ale zajímala ona vůně.

    OdpovědětVymazat
  38. Mary kay už nikdy, nechala jsem se od jejich vizážistky nalíčit nedávno na svatebním veletrhu. Sama se mě zeptala jakou mám představu. Protože jsem blondýna, pořád mi chtěla dát růžové stíny, které jsem řekla, že nechci! Slečna mé přání přesto nerespektovala a opravdu mi udělala růžové stíny, řasy nalíčila do jednoho černého trsu a rtěnku zvolila v odstínu hnědé. Odcházela jsem nespokojená a ještě jsem to musela zaplatit. Kdybych věděla, že mě z toho budou ještě celou neděli štípat oči, tak bych jí celé líčení omlátila o hlavu :D... jinak video jako vždy super a příště v Lidlu jejich kosmetiku omrknu:)

    OdpovědětVymazat
  39. Já nejsem příznivce Avonu a Oriflame, ale při hledání vhodného make-upu jsem do nich šla také a moc jsem se nezklamala :o))
    Jana

    OdpovědětVymazat
  40. Super video Peťi, Cien mě zatím tolik neláká, ale to máslo asi zkusím a možná teda i tu vůni :) Pokud jde o Oriflame, tak není špatný. Sem tam má věci se kterými jsem hodně spokojená. Zato s Avonem jsem už ale mnohem spokojenější, akorát mi u nich většinou vůbec nesedí pleťové krémy. Jedině ty z řady Planet Spa. Zato dekorativka je super, stejně jako sprcháče ať už z řady Senses nebo Natural. U té mi sedí i tělová mléka. Občas narazím i na příjemnou voňavku. Jinak mě teď z hlavy nic dalšího nenapadá :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/spotrebovano-duben-2014.html

    OdpovědětVymazat
  41. Co se týká kosmetiky typu Avon a Oriflame, tak zkusila jsem obojí. Leta jsem dokonce byla u Oriflame zaregistrovaná. Avon mi nevyhovoval vůbec-stíny katastrofa, konturovací tužky jakbysmet, po krému jsem se osypala. Oriflame mi přišel o třídu lepší-některé výrobky velmi vydařené-řasenky, makeupy, konturovací tužky, zázračný kelímek, některé lesky a rtěnky. Co za moc nestojí jsou stíny, sprcháče, šampony a dětská kosmetika. Péče o pleť je pro mě kategorie "neublíží, nepomůže". Pak jsem přišla do styku s kosmetikou Mary Kay a jsem nadšena, používám jí více než rok a výsledky jsou opravdu vidět. Dekorativku mají luxusní, tam snad není nic co bych nedoporučila (až na skutečně předraženou řadu Sheer Dimension) a péči o pleť též. Z vlastní zkušenosti mohu říci, že krém 88 ml za 870 Kč předražený není a to vzhledem k tomu jaké má účinky. Za sebe si prostě raději koupím 2x do roka krém za 870 Kč, který si hlavně předtím mohu vyzkoušet a ne 5 krémů po 400 Kč s nejasným výsledkem. Diskutabilní jsou jejich parfémy a tělové řady, to je za hodně peněz málo muziky. Takže určitě doporučuji vyzkoušet dekorativku a péči o pleť. S tou formou prodeje a s vizážistickými službami MK je to těžký, je to všechno jen a jen o lidech. Když holt nemá někdo dostatek sebereflexe a po jednodenním školení ze sebe udělá vizážistku, tak je to těžký, je to volná živnost, takže divočina. Nejlépe v tomto směru asi fungují reference. A ono je to taky hodně subjektivní, byla jsem svědkem líčení profivizážistky a byla to naprostá tragedie, za prvé byla šmudla a za druhé slečna-maturantka vypadala jako cikánská princezna. Bylo mi jí líto, ještě když prohlásila, že se vlastně vůbec nelíčí a tohle se jí líbí. To "vizážistky" MK jsou proti tomu neškodné tetky:-) Vše je individuální. Každopádně je potřeba odlišovat výrobky samotné a způsob prodeje, ale jde to jen těžko, chápu. Proto jsem se zaregistrovala, kosmetiku mám levnější, nikdo mi nic nenutí, nemusím plnit žádné výkony, pohoda. Vybudovala jsem si okruh stálých zákaznic z řad přátel a rodiny, všichni zatím spokojení a objednávají opakovaně, některým dokonce kosmetika pomohla se specifickými problémy jako jsou např. pigmentové skvrny, kruhy pod očima apod. Takže by bylo Peťo fajn, kdybys i této značce dala šanci :-) protože ty výrobky za to stojí. Doufám, že neschytam sprchu od odpůrkyň MK:-) Holky já ten odpor k těm poradkyním dokážu pochopit, protože jsem to též nesnášela....a pak přišla jedna a bylo vše jinak, je to fakt jen a jen o lidech. Já mám zas odpor k LR, respektive k jejim prodejcům, měla jsem štěstí na samé slizké osoby....ta kosmetika ale za to vlastně ani nemůže. Jen tak mimochodem, aktuálním mistrem Evropy v makeupu je Vladislava Krajníková-kosmetická poradkyně Mary Kay, vizážistka a makeup artist (je zároveň mistr ČR a několikanásobný vicemistr ČR) a zařadila se mezi takové osobnosti jako Pavel Bauer, Štěpánka Podroužková atd. Líčí z 90% produkty MK. Vše je dohledatelné, mistrovství se uskutečnilo teď v březnu v Dortmundu. Jitka

    OdpovědětVymazat
  42. Mě tak baví poslouchat tvůj hlas, je to strašně uklidňující :D :) Vždycky mi tyhle videa zlepší náladu :-) takže děkuju !

    OdpovědětVymazat
  43. Super video Peti- co se mi líbí nejvíc je to, že se od této, levnější, kosmetiky úplně nedistancuješ a i přes nepříjemné zkušenosti z minulosti jsi kvůli nám něco vyzkoušela a okomentovala. Na tvůj názor jsem, po přečtení titulku, byla upřímně hodně zvědavá, protože jako beautyblogerka, která má zkušenosti s nespočtem značek a produktů se prostě vyznáš a tak můžeš podat, do jisté míry, objektivní popis. Každopádně Avon a Oriflame se naší domácností také prohnaly, buď mamka, sestra nebo já jsem se registrovaly. Odzkoušela jsem hodně produktů- jak pečující tak dekorativní- a podle mě je to ten typ kosmetiky, který nenadchne ani neurazí. Svoji práci odvádí, vzhledem k ceně, poměrně dobře a pro někoho, kdo nerad za kosmetiku utrácí nebo ji nijak zvlášť neprožívá je to dobrá volba. Tyto produkty už léta nepoužívám- ničím mě nelákají, katalog se ke mě sice občas dostane, ale po rychlém prolistování ho odložím bez jakéhokoli "wau-efektu" :D Naproti tomu Cien- konkrétně tělová másla zbožňuji (hlavně v zimě). Je pravda, že jsou hodně hutná a pomalu se vsakují, ale přece jen to není krém, ale máslo :D Po aplikaci většinou zalézám pod peřinu a ráno se budím s krásně hebkou pokožkou, která tak vydrží i pár dní. A když jsme u té katalogové kosmetiky- před delší dobou jsem trochu zariskovala a objednala si make-up na základě katalogu od firmy LR Health&Beauty cosmetics. Pokud si dobře pamatuji byl o něco dražší ( přes 300,-?) a jsem maximálně spokojená. Krásně sedl mojí pleti jak konzistencí, tak odstínem. Pokud budeš mít příležitost určitě něco vyzkoušej- vůči LR jsem byla zpočátku zaujatá, už jen kvůli tomu, že je to klasická MLM firma, ale na produktech člověk opravdu pozná německou pečlivost a kvalitu. ;)

    OdpovědětVymazat
  44. proč se opičíte po jiných blogerkách a neuděláte něco originálnějšího? To jsou tři prodejny furt dokola všechny!:)

    OdpovědětVymazat
  45. Avon a Oriflame príliš nemusím, práve kvôli tomu katalógovému "vnucovaniu". Je škoda, že už dávno neprešli z katalógov na eshopy, myslím si, že avon a oriflame už dosť ľudí pozná a nepotrebujú mať už katalógy. Mary Kay som skúšala... Bohužiaľ. Ich kompletná rada na mastnú a problematickú pleť stála celkom slušné prachy a pleť mi akurát tak zhoršovala.. Čiže som si povedala už nikdy viac. Jediné, čo asi môžem od týchto značiek pochváliť sú tie ich vajíčka alebo od mary kay krém na extrasuchú pleť (dobrý na suché ruky, popraskané pery atď.).. Priznám sa, že značku Cien som do dnešného dňa príliš nepoužívala (oslovil ma od nich len odlakovať, ktorý si pravidelne kupujem). Dnes však u nás začal v Lidli týždeň s kozmetikou, ćo-to som nakúpila a môžem vo väčšine chváliť. Ten rúž si mala asi len ty nejaký vadný kus, kúpila som si tri a všetky sú v pohode.. Ak by ťa zaujímali nejaké swatche alebo tak, tak tu som o tom písala článok: Papi Lapi - Kozmetika Cien

    OdpovědětVymazat
  46. U mne Avon skončil, když z rtěnky vyčuhoval drát, já si ho v zápalu radosti z nového kousku nevšimla a roztrhla si ret. Dnes lituji jen toho, že jsem to nevyfotila. A od té doby jsme nic neobjednala a ani neobjednám, není nad to jít do obchodu a vše si pěkně vybrat.
    A oriflame mi přijde zbytečně drahý, když porovnám cena/výkon

    OdpovědětVymazat
  47. Já si myslím, že Avon má některé dobré produkty, opravdu dobré, ale ne z péče, spíš z dekorativky. Jednak rtěnky, ty jsou některé super, doporučila bych řadu Luxe nebo Avon Color Absolute, ta je teď nová:) No a pak jsou super tužky na oči, gelová SuperShock, tu hodně používají i Pixiwoo a je skvělá! A pak tužky Glitter Diamonds, ty jsou taky skvělé... Co je naopak celkem na nic jsou stíny...

    OdpovědětVymazat
  48. Ak budeš ešte niečo objednávať z Avonu, odporúčam laky na nechty. Majú krásne farby, ktoré super kryjú :-) Inak som sa pobavila tým koncom videa :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem pro ty laky na nehty :) doma jich mám myslím 17 a další 3 na cestě ke mě a mám je fakt ráda :)

      Vymazat
    2. a ty ne-rychle schnouci, ta klasicka rada me osobne pri pouziti avon base coat nad i pod vydrzi krasne 7 dni... i pres myti nadobi :-) ty rychle schnouci maji spatnou vydrz podle me,

      Vymazat
  49. Já jsem před pár lety jinou než Oriflame řasenku nemohla. Od nich jediná mi dělala "normální", přirozené řasy, žádné umělé panenkovské, nedala jsem na ně dopustit. Je fakt, že jsem ji už dlouho neměla, není kde koupit, ale kdysi byla opravdu NEJ!
    Co se Avonu týče, dostala jsem od kámošky tužku na oči Big Colour a KONEČNĚ jsem v ní našla produkt, který vydrží déle než dlouhotrvající/voděodolné tužky a nerozmaže se mi už po 5 minutách, jak tomu obvykle bývá zvykem...
    Takže NE VŠECHNO je špatné, najde se v Avonu i Orif pár super výrobků, říkám já zcela nezávislá :-)

    OdpovědětVymazat
  50. Škoda, že u nás v Lidlu nemají takovou nabídku kosmetiky Cien a jaké se všude píše. Taky bych ráda něco zkusila, hlavně telovou kosmetiku, protože té není nikdy dost :-) Co se týká Avonu a Oriflamu tak jsem kdysi něco zkoušela a vyzkoušela bych toho víc ale trochu mi vadí, že si nemůžu pořádně prohlídnout odstíny a v tom katalogu vypadají všechny šíleně. Ale z Avonu mám voňavku a jinou už nechci a taky, jak už tady holky psaly, miluju jejich sprchové gely.

    OdpovědětVymazat
  51. Ahojky :)
    Musím říct , že s kosmetikou Cien nemám moc zkušeností (asi jenom dva sprcháče co jsem kdysi od nich měla), ale když jí v tom Lidlu vídám , v jakém stavu je skladovaná tak mě prozatímně odrazuje ... Nemluvě o tom, že docela často studuju složení výrobků ... :(

    Ovšem co se Oriflame a Avon týče, tak k tomu mám docela dost co říct ... Opět klasický model - holka z malého města a kromě pár drogerií se samozřejmě ke kosmetice mohu dostat už jen přes ty katalogy ... Na katalogovou kosmetiku tudíž nedám dopustit ...
    Na Avonu jsem vyrostla, ale taky si z něj poslední dobou ,jak se říká, nesedám na zadek... Make-upy jsou na mě tmavé, řasenky smrdí, což mi strašně vadí, lesky na rty naprostá tragédie a ty dražší krémy mě pálí na obličeji, o složení výrobků snad raději pomlčím, naposledy jsem tady psala o radu, protože jsem v krému našla oxybenzon ... Ale na stíny a rtěnky ... To je má srdcová záležitost , ty nejúžasnější barvy, pigmenty a výdrž ... čirá dokonalost... a také tělovou kosmetiku miluju- zvláště Planet Spa- doporučuji vyzkoušet a Silk Beauty... :)
    No a Oriflame , to je vyloženě srdeční záležitost , protože jsem se k němu jen tak ze srandy zaregistrovala a od té doby neustávám v úžasu... Jen málo kosmetických produktů mě doposud zklamalo ...
    Co se řady Giorgani Gold týče , tak tu také úplně miluju ♥ Jakýkoli make-up z této řady dokonale sedí i na mou extrémně bledou pleť, nevysušují a v kombinaci s perličkovým pudrem to je naprostá dokonalost... Řasenky mám také ráda, ale nebudu lhát, co se řasenek týče žádná velká sláva, zkrátka Astor je Astor :* , ale čím Oriflame jednou zaručeně udělá díru do světa jsou rtěnky a pleťová kosmetika - krémy ... Bez těchto výrobků bych to už ani nebyla já ...Nejvíce rtěnek mám právě od Ori , a dala bych za ně ruku do ohně :) No a tělovka to je také bomba - jejich gely nikdy nevysušují - mají vyvážené Ph ... A překrásně voní ♥

    Jinak právě testuji od Oriflame sérum na řasy, které se často objevuje ve slevách, já jej mám za 70 korun , a k němu ze stejné řady řasenku ... Intenzivně je používám už dvanáctý den a musím říct, že výsledky jsou opravdu vidět ... Na Oriflame miluju jednu zásadní věc - mimo to , že je to přírodní kosmetika hlavně to, co jejich výrobky slibují, to opravdu plní ...

    pro srovnání - u Oriflame jsem třetím rokem, mám vyzkoušeno tak devadesát procent výrobků v katalogu ... Zatím neuspělo asi jenom pět věcí - dvě z nich navíc mojí chybou, protože s nimi neumím pracovat ... Co se kosmetiky obecně týká, tak kdo mě zná, ví, že jsem extrémně náročný jedinec se sklony hnípat se úplně ve všem - výrobek kterému já dám prst nahoru musí splňovat vysoká kritéria - složení, vůni, hydrataci, obal,výdrž, barvy ... Za Oriflame jednoznačně stojím :) Tato značka si mě dostala jednak svou dostupností, přesto však jedinečností na trhu, dále složení jednoznačně boduje a kvalita produktů mi až vyrazila dech ... Čistě můj osobní názor, chápu, každému vyhovuje něco jiného, přesto však za mě skutečně palec nahoru ...

    Jinak na mém blogu , ke kterému jsi mě inspirovala, jak jsem nedávno psala ( a ještě jednou děkuji ) právě většina výrobků co je a bude uvedena v článcích je právě z katalogové kosmetiky :) Jestli chceš můžeš mrknout... Dám Ti kdyštak vědět, až budu dělat tu recenzi na sérum na řasy ... Vím, že tato tématika Tě docela zajímá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen na upřesnění, Oriflame není přírodní kosmetika. Jestli věříš tomu jejich sloganu, tak jsi naivní. Stačí si přečíst složení, přírodu to vidělo z japonského rychlíku. Je to podvod na lidi a tím u mě ztratili body. Je to uplně normální chemická kosmetika, tak jako všechny ostatní. Mně osobně chemie v kosmetice nevadí, ale vadí mi ten lživej slogan....přírodní krása ze Švédska.....cha, to určitě ! Jitka

      Vymazat
    2. http://cs.wikipedia.org/wiki/Oxybenzon
      http://en.wikipedia.org/wiki/Oxybenzone

      Vymazat
  52. Oriflame používám už... ty jo, přes dvacet let! :-D Takže mě od nich už nic moc neohromí, ta kosmetika se tam neobměňuje tak často. Každoročně si kupuju "zázračný kelímek". Od Avonu jsem měla pár laků a čas od času si koupím nějaký sprchový gel, jejich vůně fakt můžu. Od Mary Kay mám už několikátý dvoufázový odličovač a vyhovuje dokonce i mým mega citlivým očím. Naštěstí mi nikdy nikdo z těchto "ladies" nic násilím necpal a nenabízel. Na Cien jsem slyšela samou chválu, ale zatím jsem se k bližšímu prozkoumání této značky neodhodlala.

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj Petra,

    Cien je celkom ok pre mne, neurazi, nenadchne..
    Oriflame je pre mna nula bodov, moc mi nevyhovuje.
    Avon, kedysi som ho tiez neznasala a dnes milujem ich rúže a tú tvoju spiralu akurat, ze nie ta super shock MAX, ale iba klasicka super shock..a inak skoda, ze si si kupila prave ten ruz z kolekcie long lasting, lebo ja ich ruze minujem, su extremne pigmantovane (aj ked neviem, ci aj tie baby ruzove, lebo tie nepouzivam, ja skor tie cervene a fialove), ale jedine ruze, ktore od nich nemam rada su presne long lasting, to je podla mna nic moc..urcite vyskusaj radsej Rúž Perfect Kiss, tie su NAJ!! :)

    Emilly

    OdpovědětVymazat
  54. Peti zase ďalšie super video. Strašne sa vždy teším na kozmetické videá, pretože aj ja som taký "kozmetikholik" a stále skúšam nové a nové výrobky, značky a pod. Avšak mám aj svoje stálice a aj keď nemusím kozmetiku avon a oriflame (s Cien ešte skúsenosť nemám) mám medzi nimi už dlhé roky top výrobok a tou je olivový telový krem z radu Planet spa a asi 2.rok čokoládové telové maslo tiež z radu Planet spa a aj keď vždy stojí veľa, kamoška vie, že nič nechcem objednávať, preto mi dá avizo keď je v akcii do 120 sk a poviem ti, lepšie maslo čokoládové som ešte nemala (je o dosť lepšie ako od Baley). Krásne hydratuje, je také vláčne, ľahko sa rozotiera, akoby taká maslová pena alebo čo a má v sebe takú perleť, ale nie trblietky, krásny podtón kože ti spraví, taký ako zdravá žiarivá koža akoby ľahko opálená. Má 200ml, ale dávam si ho len na výniočné príležitosti. Je fakt božský!!! Odporúčam, Peti!

    OdpovědětVymazat
  55. Peti zase ďalšie super video. Strašne sa vždy teším na kozmetické videá, pretože aj ja som taký "kozmetikholik" a stále skúšam nové a nové výrobky, značky a pod. Avšak mám aj svoje stálice a aj keď nemusím kozmetiku avon a oriflame (s Cien ešte skúsenosť nemám) mám medzi nimi už dlhé roky top výrobok a tou je olivový telový krem z radu Planet spa a asi 2.rok čokoládové telové maslo tiež z radu Planet spa a aj keď vždy stojí veľa, kamoška vie, že nič nechcem objednávať, preto mi dá avizo keď je v akcii do 120 sk a poviem ti, lepšie maslo čokoládové som ešte nemala (je o dosť lepšie ako od Baley). Krásne hydratuje, je také vláčne, ľahko sa rozotiera, akoby taká maslová pena alebo čo a má v sebe takú perleť, ale nie trblietky, krásny podtón kože ti spraví, taký ako zdravá žiarivá koža akoby ľahko opálená. Má 200ml, ale dávam si ho len na výniočné príležitosti. Je fakt božský!!! Odporúčam, Peti!

    OdpovědětVymazat
  56. Peťo, děkuju, že nejsi blogerka pozérka a klidně uděláš recenzi i na takové levné věci. Sama mám peněz... nooo nechci říct plnou pr..., ale řekněme, že chudá teda fakt nejsem, ale opravdu nepociťuju potřebu mít všechno od těch nejdražších značek a ošklíbat se, že po levným mýdlu nebo šamponu bych olezla a umřela, nebo že esence je kosmetika pro bezdomovce, jak jsem u nějaké blogerky zjistila (bohužel si nevzpomenu, kdo to byl, ale jestli na to narazím, hodím sem odkaz). Mě baví, že i s těma nejlevnějšíma věcma jsi pořád krásnější, než všechny ty blogerýny s kosmetikou za tisíce dohromady! Nechci být zlá, ale tentokrát si rýpnu, že některé ty nehezké rysy neschovají ani pod makeup chanel. Samozřejmě nenutím nikomu ani lacinou kosmetiku, ale to okaté ošklíbání nenávidím. připadá mi to stejně sprosté, jako říkat o nějakém druhu jídla, že fuj. Slušný člověk řekne nechutná mi, v případě kosmetiky nevyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  57. Peti, ja výrobky z avonu a orifame nejak neobľubujem, nie sú zlé, ale za tú cenu si viem kúpiť aj niečo kvalitnejšie - ak nie je akcia, produkt je zbytočne predražený, čo kvalite nezodpovedá. S cien nemám žiadne skúsenosti, ale rovnako ako ty som "kozmetikholička" a rada skúšam nové kozmetické produkty, značky avšak na margo témy katalógové značky mám medzi nimi stálicu už niekoľko rokov a to konkrétne z avonu olivový telový krém z radu Planet spa a posledné 2 roky ÚPLNÁ PECKA čokoládové telové maslo. Je síce dosť drahé, ale objednávam ho len v akcii do 120 korún. Je krásne vláčne, hydratačné, perfektne sa rozotiera, akoby taká maslová pena konzistenciou, prenádherne vonia a má v sebe jemnú perleť (pozor nie trblietky ani nic podobné), ktorá dodá pokožke žiarivý tón, takú zdravú akoby slniečkom pobozkanú farbu. Nádhera!!! Ozaj luxusné, Odporúčam, Peti!!!

    OdpovědětVymazat
  58. Peti, ja výrobky z avonu a oriflame nejak neobľubujem, nie sú zlé, ale za tú cenu si viem kúpiť aj niečo kvalitnejšie - ak nie je akcia, produkt je zbytočne predražený, čo kvalite nezodpovedá. S cien nemám žiadne skúsenosti, ale rovnako ako ty som "kozmetikholička" a rada skúšam nové kozmetické produkty, značky avšak na margo témy katalógové značky mám medzi nimi stálicu už niekoľko rokov a to konkrétne z avonu olivový telový krém z radu Planet spa a posledné 2 roky ÚPLNÁ PECKA čokoládové telové maslo. Je síce dosť drahé, ale objednávam ho len v akcii do 120 korún. Je krásne vláčne, hydratačné, perfektne sa rozotiera, akoby taká maslová pena konzistenciou, prenádherne vonia a má v sebe jemnú perleť (pozor nie trblietky ani nic podobné), ktorá dodá pokožke žiarivý tón, takú zdravú akoby slniečkom pobozkanú farbu. Nádhera!!! Ozaj luxusné, Odporúčam, Peti!!!

    OdpovědětVymazat
  59. Z.oriflame.odporučam.pleťove kremy tie si super aj make upy maju velmi dobre a z riaseniek je dobra wonderlash aj ta very me cierna z cervenym vrchnakom ta mi robi fakt krasne huste dlhe mihalnice aj ked je velmi lacna :) a aj ten trojfarebny korektor je dobry podobny co ma aj catrice

    OdpovědětVymazat
  60. já jsem s oriflame spokojená. Řasenky jsou podle mě fajn skoro všechny, nejradši mám tu zelenou (teď nevim jak se jmenuje, mám ji už ošoupanou:) má takový úzký kartáček a to mi vyhovuje a navíc nevysychají tak rychle. Makeupy mají zase v mém odstínu pleti, takže mi vyhovují barevně, jenže mám problematickou pleť a někdy mi to zhoršují. A líbí se mi i pár voňavek. Marry Kay má naprosto báječný minerální makeup, na problematickou pleť prostě super, vůbec nezhoršuje akné. Doporučila mi ho kosmetička, takže jsem ušla tomu nátlaku. Avon měl užasnou voňavku Wink, ale už ji nedělají, takže je to pro mě už nezajímavá značka.
    Jinak jsem moc ráda, že jsi toto video natočila a že se snažíš být objektivní a ne jenom nadávat na něco, co jsem nikdy nevyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  61. Tu rtěnku od Cienu mám akorát v tom nejtmavším odstínu. Když jsem si otevřela, docela jsem se lekla nad tou barvou (opravdu hodně tmavá fialová), ale díky malinkatým třpytkám nakonec vypadá o dost světlejší (naštěstí :D ). Samozřejmě souhlasím s tím, že to není žádná bomba, ale za tu cenu se to dá :)

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj, sleduju tvé blogy moc ráda. Cien mám docela oblíbený, měla jsem i nějaký olivový olejíček, atd. Oriflame si občas koupim, ten mi vyhovuje, hlavně krémy, ale z Avonu jsem taky upustila už několik let. Zkusila jsem od každýho typu kosmetiky něco - nejhorší byly sprcháče Senses (to pokousalo i manžela:-D), možná Jar by byl lepší na mytí a takový ty Bio krémy, po tom mi naskákali červený pupínky a zrudla jsem jak paprika, tak letěly přímo do koše... Ani ty šampony Advance nebo jak se jmenujou nic moc a krémy obecně taky nic. Pěkný mají rtěnky a oční stíny, řasenky taky jdou, ale nejlepší volbou bych viděla Planet Spa. Jinak s Tebou souhlasim, Avon lady a vtíravý časopisy taky nesnášim...:-) Měj se hezky a ať se daří!!! Helena

    OdpovědětVymazat
  63. Z nabídky všech těchto značek se určitě dají vybrat kvalitní kousky. Mrzí mě, když někdo třeba Avon šmahem odsuzuje. Rozhodně můžu doporučit tužky na oči, za ty dávám ruku do ohně :-) Vyzkoušela jsem tužky na oči snad od všech drogerkových značek a vždycky jsem se pokorně vrátila k Avonu. Mám ráda ty vysunovací, ale nejlepší jsou gelové tužky Super Shock, ty určitě doporučuju, kdybys zas někdy objednávala. ;-) Stojí 99 Kč a podle mě jsou i lepší než 3x tak drahé Urban Decay, mně ty od Avonu drží líp. Krémy na obličej mi od Avonu nikdy moc nevyhovovaly, tak do těch už bych nešla, ale třeba tělové krémy jsou fajn. Jejich řasenky mám moc ráda, i rtěnky, ale tam je to vždycky sázka do loterie s odstíny, jak jsi sama poznala. Ale od Avon Lady se dají objednat vzorky ;-)) Stejně tak u make-upů, což zas považuju oproti drogerkové kosmetice za velkou výhodu, že si to člověk může v klidu doma otestovat, než se rozhodne k nákupu. Celkově mám tedy radši Avon než Oriflame. Ten je i dražší, protože jejich prodejci dostávají větší procento než ti avonovští.

    Od Mary Kay jsem nikdy nic neměla, ale je mi ta značka dost nesympatická, je to strašně drahé a moc nevěřím, že ceny budou odpovídat kvalitě, podle mě to je pro zákazníky přepálené, protože velkou část ceny dostává ta prodejkyně... A tak nějak celkově je mi to prostě nesympatické, takže Mary Kay bych nekoupila.

    Od Cienu mi moc vyhovoval oční krém, který ale měli v nabídce v rámci jakéhosi kosmetického týdne a běžně v sortimentu není, škoda. Taky jsem měla jakýsi balzám na rty, který teda byl otřesný. A pěnové tužidlo taky stálo za prd, nic to nedělalo. A jejich dětská kosmetika mi taky nepřišla nic moc.

    OdpovědětVymazat
  64. Tohle mi nedá a musím se vyjádřit i já.
    Co se týká Cienu, nedám dopustit na jejich lak na vlasy(objemový - zelená barva), tím moje zkušenosti končí. Ale mamina si onehdá koupila šampon proti lupům a je spokojená.
    Avon. Za mě ano. Make-up hlavně od nich, ale beru si ten extra lasting a co se týká rtěnek..naprosto top výdrž i pigmentaci měly v tom černém balení. SUPER SHOCK je klasika a jinou řasenku ani nepoužívám:) (jooo ještě tu v oranžovém balení, jinak ne :))
    Oriflame má pár super kousků, jen nesmíte sahat po řasenkách, jak bylo řečeno.
    Mary Kay..tak tam se já musím zastat. Mám od nich dvoje tria stíny a nedám na ně dopustit. Slečna byla šikovná, bylo vidět, že se s dekorativkou kamarádí. Co mě nalíčila, vypadalo suprově a dle mých představ. Bylo vidět, že ji to baví a ví, co dělám. Takže když jsem šáhla po dvou baleních stínů, nelituju. Ale ruku na srdce, komerce tam byla opravdu velká a já sama bych to dělat nemohla (věřím, že plno těch pečujících produktů zastanou Saloos i Garnierky :) Ale co se týká dekorativky, ta je super). Každopádně, kdykoliv potřebuji nalíčitm vím, kam můžu zavolat. Co se týká přístupu slečny k prodeji, ta mi jen napíše, jestli mám zájem, když ne, ozve se až s dalšími novinkami. Mně to vyhovuje :)

    Jinak mě už moc nenapadá. Nika

    OdpovědětVymazat
  65. Co se týče Avonu a Oriflamu, tak je mám celkem ráda, vlastně se mi mockrát nestalo, že bych šlápla vedle, většina věcí mi vyhovuje a miluju ovocně vonící sady sprcháč/těl.mléko/sprej, krémy na ruce, apod. S "poradkyněmi" Mary Kay nemám moc dobré zkušenosti, každá co se mě zatím snažila nalíčit, tak to moc neuměla, většinou jsem vypadala hrozně a nic mě nepřesvědčilo ke koupi těch předražených výrobků, nicméně tady u nás je jedna vizážistka, která s výrobky MK pracuje a myslím, že její práce je skvělá. Líčí hlavně na focení a svatby apod. a vždy dává fotky před a po a jde vidět že opravdu umí. Ani si nemyslím že by někomu něco vnucovala. S dovolením přikládám odkaz, není to ode mne žádná cílená reklama, osobně ji neznám, ani jsem u ní nebyla, ale reference má super a chci aby se vědělo, že není všechno co je MK špatné.
    https://www.facebook.com/VizazistkaSimonaHolesinska?fref=ts

    OdpovědětVymazat
  66. problém s Avon, Mary Kay, Oriflame, Herbalife a inými katalógovými značkami nie je primárne v ich výrobkoch - tie sú úplne priemerné, obyčajné a ničím nezaujímavé. problém je v spôsobe ich predaja, teda v systéme MLM. tento systém totiž je založený na tom, že láka ľudí do pasce pomocou klamstiev o tom, že sa z nich účasťou na predaji týchto úplne priemerných výrobkov stanú "podnikatelia". takto ich presvedčia, aby nakúpili neúmerné a nepotrebné množstvo týchto výrobkov, vraj za "zníženú cenu", ktorá je však v skutočnosti konečná. potom ich nútia, aby pomocou "vlastných schopností a kreativity" tieto výrobky predávali omnoho drahšie - čo sa im nikdy nepodarí, lebo takých výrobkov je na trhu plno a za oveľa lepšie ceny. tak sa potom KONEČNÝMI ODBERATEĽMI TOVARU v systéme MLM stávajú vlastne SAMOTNÍ PREDAJCOVIA. tí nikdy nepriznajú, že sa dali nachytať, lebo firma im natlačila do hlavy, že ak sa im nedarí tovar popredať, je to len ich nešikovnosť. a toto je to najväčšie klamstvo - firma totiž dobre vie, že jej výrobky TRH PROSTE NEABSORBUJE. a preto ich ani nepredáva cez bežnú predajnú sieť, nikto by ich tam totiž nekupoval. takto si podvodníci zabezpečia obrovské príjmy pomocou stoviek a tisícok oklamaných chudákov, ktorí na nich zadarmo drú ako otroci, PRIČOM NEMAJÚ ANI ZÁKLADNÉ POISTENIE! je dokázané, že len cca 1 % zo všetkých zúčastnených v MLM sieťach zarobí mesačne aspoň toľko, ako predavačka v supermarkete. MLM nie je nič iné, než nechutný podvod na ľuďoch, ktorý stále funguje len vďaka tomu, že sa vždy nájde dosť hlupákov, ktorí sa dajú nachytať. presne ten istý systém ako sekty (poznamenávam, že som nikdy v nijakej podobnej organizácii nebola ;)).

    OdpovědětVymazat
  67. Zkus od Avonu řasenku AeroVolume, je uplně boží a nedám na ní dopustit. Krásně prodlouží řasy a neslepuje. Nebo také od Avonu řasenku Luxe Extravagance. váže super neslepuje, prodlouží, uzký kartáček, prostě nádhera. Doporučuji zkusit. A ještě Tuhý pudr Ideal Flawless. Mají i světlé odstíny. Super kreje a vydrží dlouho. Vážně zkus, stojí to za to :D :)

    OdpovědětVymazat
  68. super video :)
    Já mám s Avonem celkem dobré zkušenosti, z jejich výrobků jsem nikdy nebyla nějak zklamaná. Ale Oriflame už nikdy. Měla jsem řasenku, která vůbec nemalovala a navíc měla podivný kartáček, který v katalogu vypadal úplně jinak. Pak jsem měla lesk na rty, který příšerně lepil, takže jsem ho hned radši setřela. Dalším výrobkem byly tekuté linky na oči, které však vůbec nevydržely. Někdo si Oriflame chválí, já bohužel k této kosmetice nic kladného říct nemůžu.

    OdpovědětVymazat
  69. U té rtěnky od Cien teda nevím, ale mně se moc líbily (za to cenu). Možná je to tím, že nemám přesně tenhle odstín, ale perleťové je rozhodně nemám. Ten zářez a upatlávání tam taky nemám. Jsem s nimi moc spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  70. velmi pekne licenie ta modra ti sekne

    OdpovědětVymazat
  71. http://www.ori-online.sk/Dekorativna-kozmetika/makeup-pudre-a-korektory/Kryci-krem-Smoothie
    tiež nemám moc rada to vtieravé predávanie ale je jedna vec čo mam rada z oriflame kryci krem smoothie velmi dobre sa rozotiera a nemam po nom suchu pokozku...a krasne vonia tak nevtieravo...

    OdpovědětVymazat
  72. katalogová kosmetika mi také vadí tím svým přístupem, protože je to fakt otravný, když vám někdo neustále vnucuje, ale paradoxně mým od Avonu mám oblíbených produktů, které znovu objednávám, ale přesně jak říkáš - chci, aby mi to přinesla pošta a ne nějaký paní/slečna Avon Lady, ne! :D zrovna tahle řasenka je moc nejoblíbenější a mám doma už několikáté balení :)

    OdpovědětVymazat
  73. Ahoj, jen tak ze zvědavosti bych se tě chtěla zeptat - líčíš se i o víkendu, když jsi doma a nikam nejdeš? :) Děkuji za odpověď a přeji mnoho úspěchů v budoucnu.

    OdpovědětVymazat
  74. na mě tohle video působí tak, že jste chtěla ukázat, co všechno je podle vás na těchto výrobcích špatně a jak moc jimi opovrhujete...vůbec jsem z vás necítila tu pozitivní náladu, jak na začátku tvrdíte..

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj, jsem s Cienem strašně spokojená a už nekupuju jinou, jednak kvůli kvalitě, no a taky kvůli penězům:-)

    https://budkrasna.wordpress.com/2016/01/21/a-cenu-za-nejlepsi-krem-dostava/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!