Lovely Top 10 - duben 2014

by - 08 května

Krásný večer vám všem,

asi všichni tušíte, co vás v dnešním videu čeká, takže to nebudu okecávat :). Prostě klasicky další díl mých měsíčních oblíbenců. Na konci videa jsem točila ještě takovou část nad vašimi balíčky a tu si dáme až zítra, aby video nebylo až moc dlouhé, takže se nedivte, že není zakončené klasickým pozdravem, ale nakonec jsem se rozhodla to rozdělit :). Doufám, že jste si báječně užili dnešní volný den a že si moje video dáte třeba místo oblíbeného seriálu :D......




eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
 
na sobě svetr: ? už nevím, ale někde z netu
lak: Gabriella Salvete Stars Intense coral
náušnice: Six six six
 
o čem mluvím:
* The Carrie diaries
* Rimmel Rita Ora  Midnight rendezvous, Let´s get nude
* Essence lip liner wish me a rose
* Milani Brilliant shine lip gloss nude touch
* Rimmel Vintage pink
* Colored lip cream Alverde
* Lip lover Lancome 316
* Balea beauty ol, ol harmonie
* Nivea tělové mléka do sprchy med a bambucké máslo
* The Balm Nude tude http://www.thebalm.cz
* Gabriella Salvete volume and lenght intenso
* Milani XL all over glow 03 radiant tan
* Maybelline Baby skin báze
* Deichmann bílé lodičky
* Grosso bílá kabelka http://www.ladylove.cz/
* nasazovací ofina z pravých vlasů č. 4 středně hnědá http://www.ebay.com "clip in bangs"
 
NAD VAŠIMI DOPISY A BALÍČKY - TEDY DRUHOU ČÁST VIDEA ZVEŘEJNÍM ZÍTRA 9.5.!
 

You May Also Like

38 komentářů

  1. U ty ofiny jsem se nasmala :-) Myslim, ze neni uplne marna, jen bych neco udelala s temi delsimi postrannimi cancoury - bud je schovat do rozpustenych vlasu, nebo uliznout k drdolu.

    OdpovědětVymazat
  2. Petro!!! To mi nedělej! Já si vždycky udělám k tomu videu kafe a klidně by mohlo být i delší, ale ten anál!!! :D Já málem prskla to kafe do notebooku :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ty hnědé boty jsou úžasný, ani mi ta barva nepřijde nijak špatná :) Máš tady v tom videu nádherný make up aa držím palce, ať to klapne s tou přestavbou :)

    http://berrytheblue.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Mně ta ofina nepřipadá tak strašná. K tomu drdolu divně vypadá, evokuje mi to Noc na Karlštejně :-D Ale k rozpuštěným vlasům nebude vypadat špatně.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, prosim Tě, která je to přesně ta ofina? Nedala bys odkaz?
    Jinak mi s ní příjdeš zajímavá. K Tvé osobnosti, jako takové, sice asi ne uplně pasentní, ale na foceni hodně zajimavý. A pokud na tom videu nešel vidět ten drdol, vypadalas jako s krátkýma vlasama a to bylo taky dost dobrý. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na tu paletku od The Balm jsi mi nalákala, i když mám už Naked od UD. :)
    Ty tenisky jsou super!
    Tělová mléka do sprchy bohužel nejsou nic pro mě, když se utřu a to se nijak nedrbu ručníkem, tak mi kůže prostě hydratovaná. Asi je to možná jen můj pocit, ale třeba mamka na ně nedá dopustit. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Peťo, chtěla jsem se zeptat, jestli sandálky z Choies odpovídají velikostně našemu číslování. Chtěla bych si je objednat, ale mám trochu strach, abych to trefila. Obvykle mívám velikost 37. Ale může se stát, že některé firmy dělají boty jakoby větší nebo naopak menší. Občas mívám i velikost 36.
    Děkuji za radu. Jinak, moc Ti to opět ve videu sluší. Krásné líčení.
    Měj se hezky. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lenko, já mám také běžně 37 a vzala jsem si 37 i u sandálků a sedí mi božsky, jsou opravdu velmi pohodlné a hezky udělané, takže za mě mohu jedině doporučit :).

      Vymazat
    2. Děkuji za typ, tak tedy objednávám 37 :) Akorát mě trochu děsí ta výška podpatku, uvádí tam 10 cm. Sice jsem na podpatky zvyklá, ale takto vysoké, nevím. Sama mám 175cm. Ale když říkáš, že jsou tak pohodlné, věřím Ti a risknu to :) Možná se nechám zlákat i na černou variantu.
      Pěkné nedělní odpoledne! Lenka

      Vymazat
  8. Ahoj Peti, abych se vyjádřila k délce tvých videí: Myslím, že je super, že před kamerou vydržíš sedět tak dlouho a že i na konci videa jsi furt veselá, ale vadí mi, jak strašně dlouho mluvíš o každém produktu. Mám to takhle i s Getthelouk a když Lucka o něčem mluví třeba dýl jak minutu, začne mě to nudit a přetočím si to na další produkt. Třeba u Mamalifestyle se mi líbí, že videa nemá většinou delší než 10 minut, takže se mi daří udržet pozornost celou dobu. U tebe a Lucky zjišťuju, že pozornost neudržím po víc jak 8 minutách, protože když za 8 minut vystřídáte sotva 3 produkty, unavuje mě to. Ale jak jsem řekla, přetočím si to povídání o nich a je to oukej.
    Tohle neber jako urážku nebo snad hejt, jen jsem chtěla vyjádřit svůj názor. Jinak tě mám moc ráda, protože jsi hrozně sympatická :)

    Ty laky od Rimmelu od Rity mám taky, nějakej růžovej a asi nude, nevím :D, ale štětečky mám v pohodě. Třeba je to vadným kusem. A rtěnku Moisture Renew mám taky, nevím odstín, ale když jsem si to zkoušela v drogerii na ruku, tak jsem si řekla, že na rtech to nebude tak intenzivní. No a prd, je to výrazný jak prase :D Tak se stále odhodlávám k tomu, abych si ji vzala ven :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tě chápu, proto se snažím vzít to stručně,ale u mě je problém ten, že těch produktů mám většinou ve videu hrozně moc :). A navíc vám chci sdělit všechny informace, nepřipravuji si,co budu říkat a tak se může někdy stát, že to trvá déle, než naleznu správná slova,ale pokusím se na tom zapracovat :).

      Vymazat
  9. Nasazovací ofina nejvíc sluší jednoznačně Mírovi! Z toho jsem málem upadla ze židle. :-D

    OdpovědětVymazat
  10. Dlouhá videa jsou super!!!! Stihnu si udělat nehty :-) Takže ponechat. ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Ty dvě písničky od Katy Perry taky miluju :D Jinak Nivea tělové máslo je nejlepší, musím si koupit i ty nové vůně, měla jsem jen klasické :))) no ale ta ofina vypadá velice zajímavě :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. jéé ty máš taky Lip Lover! mám ho ve stejném odstínu, a to je něco tak krásného a příjemného! no mám ho strašně ráda... a strašně mě baví si pořád klikat :D
    no a k těm bílým obalům teď na jaro... já moc bílou nemusím, proto jde třeba úplně mimo mě značka S-he. ale musím říct, že ta řasenka od Gábiny se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  13. Náhodou ta ofina není tak špatná. Hrozně se mi líbí tvé boty na běhání,po přečtení tvého članku o běhani jsem si je chtěla hned objednat,ale mam obri nohu na běhání mám 44,takže mám smůlu,miluju růžovou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. buď v klidu, nejsi sama, já mam taky 44 :-( na běhání sem si koupila černý adidasky a plánuju si tam dát alespoň růžový tkaničky :-D

      Vymazat
  14. Ty seš strašně skvělá! :D :D :)

    OdpovědětVymazat
  15. Péťo....jsi úžasná, vtipná, přirozená....a to mě moc baví, i kdyby video trvalo hodinu...dívala bych se :-) (no jsem závislák no)
    Ofina není zas tak marná....ale určitě raději k rozpuštěným vlasům :-)
    Jinak Ti přeji, ať se Ti moc daří....a plány o přestavbě se vydaří!!
    Andrea.

    OdpovědětVymazat
  16. překrásné líčení!!! moc mi k tobě sedí!! :)

    OdpovědětVymazat
  17. A bude tam dost světla na natáčení v podkroví? Je to výborný nápad, stejně se to pravděpodobně jinak nevyužívá, tak si to umím představit, jako takové pěkné klidné místečko na odpočinek, na vykecání se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, přesně takovou mám představu, taková kosmetická zašívárna :). Světla snad bude dost, chci tam dát francouzské okno a kdyžtak mám i světla na točení :). No snad to zrealizujeme co nejrychleji a bez komplikací.

      Vymazat
  18. Peťi, tvé videa miluji a HLAVNĚ ta hóóódně dlouhá!!! :) ... A musím říct, že ty sandálky Choies jsou úplně božské. Uvažuju, že si je pořídím v černé barvě :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/himalaya-herbals-krasa-z-himalaji.html

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Péťo, chci se tě jen zeptat. Ten olejíček od balei na jizvy a strie opravdu funguje? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já díkybohu strie nemám, ale určitě plet zpevnuje a vyživuje, za 90kč ho na ty strie zkus, za to nic nedáš

      Vymazat
  20. Koukám, že máme stejné oblíbené písničky. Jakmile někde slyším Dark Horse, jakoby nebylo nic jiného. Tu rtěnku Rimmel Vintage pink pořád váhám, jestli pořídit ano či ne. Mám ji v merku už dlouho, ale skoro mi přijde, že mi zas až tak nesedí, ale strašně moc se mi líbí.
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se na rtech líbí hrozně moc,ale je docela studená, asi to nebude barva úplně pro každého.....

      Vymazat
  21. ahoj, já myslím, že s rozpuštěnými vlasy by ta ofina mohla vypadat dobře, určitě to vyzkoušej.

    OdpovědětVymazat
  22. já mám dlouhá videa ráda, a kdo ne, a nenapadne ho ani si jej rozdělit, tak se na to snad dívat nemusí, už se furt neomlouvej ;-)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Peti, děláš opravdu krásná videa a obdivuji, jak precizně máš vše zpracované a připravené :) ráda bych se zeptala, máš nějakou stálou péči o pleť nebo péči střídáš? Nebojíš se, že z častého střídání může Tvá pleť špatně reagovat? Ráda bych přidala vlastní zkušenost a ráda tak varovala. Bohužel díky střídání produktů jsem si přivodila dermatitidu (a to jsem si dřív na pleť mohla dát cokoli) a nepřála bych to ani největšímu nepříteli. Dlouho mi trvalo než jsem našla výrobky, které mi vyhovují a stav nezhoršují, všechny z 90% na přírodní bázi, pokud se někdo potýká s tímto problémem tak mohu doporučit Jarischovu vodu a krémy od Cannadermu. Musela jsem přestat používat i oblíbené BB od Skin79 narvané silikony, sice vše skvěle zakryly, ale vůbec se to nelepšilo, takže jsem přešla na minerální makeupy i korektory, protože mi stav též trochu zhoršily. Jedinou chemii mám Mac tvářenku Gentle, ta je tak nádherná, že se jí nevzdám dokud ji nevypotřebuji :)
    Jak říkám, nikomu bych to nepřála, je to nepříjemná kožní nemoc, která se ráda vrací, zvlášť, když uděláte sebemenší změnu jakéhokoli přípravku na obličej a mnohdy vedete předem prohraný boj. Nicméně časté střídání produktů může zapříčinit i tuto nepříjemnost.

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj pavlo, předem moc děkuji!Co se týká pečující kosmetiky, snažm se to právě příliš nestřídat, jelikož i má plet začala pak být přecitlivělá, takže ted jedu jen v Biodermě Sensibio a Atoderm a Ziaja očních krémech :). Střídání stínů nebo makeupu mi tolik nevadí, nelíčím se úplně každý den,ale u té pečující mi to vadilo :).Přeji ti, at jsou problémy co nejmenší!

    OdpovědětVymazat
  25. Děkuju vám všem hrozně moc za ohlasy!

    OdpovědětVymazat
  26. Peťo, Carrie diaries miluju! Bohužel novinkou měsíce květen je, že stanice, která v USA tento seriál vysílá, dala třetí serii stopku, takže dalších dílů se už asi nedočkáme :-(

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj,
    děkuji za tipy a produkty.
    Jen to líčení tě zbytečně zestaršuje, tvrdé linky a ulíznuté vlasy evokují vzhled prostitutky - promiň, chce to jemněji! Nevím, jestli je to světlem videa, ale jak máš pudr a makeup, zapracuj trochu víc i do linie vlásků, jinka vypadáš jako Mickeymous....Pa

    OdpovědětVymazat
  28. Hurá, takže bude mimino!

    OdpovědětVymazat
  29. Ahojky Peti, dneska jsem zavítala do DM a jako příznivce přírodní kosmetiky jsem hned letěla obhlídnout ten Colored Lip Cream od Alverde a hádej! Mají tři odstíny, jeden lepší jak druhý :) Přidávám odkaz na internet, kde jsou vidět. Juicy Cherry už mám doma :)

    http://www.dm.de/de_homepage/alverde_home/alverde_produkte/produkte_dekorativekosmetik/produkte_dekorativekosmetik_lippe/378934/alverde-colored-lip-cream.html

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!