Master řada štětců PetraLovelyHair - sada na obličej

by - 22 května

Krásné odpoledne vám všem,

v dnešním videu vám konečně ukáži svou novou sadu štětců. Můžu vám říci, že po všech možných útrapách, které jsou s něčím takovým spojeny, jsem hrozně moc ráda, že je vše konečně v pořádku v ČR a upřímně doufám, že se vám štětce budou líbit tak jako se líbí mně :). Děkuji vám za vaši neskutečnou podporu a jsem hrdá nejen na to, že se mi povedlo něco, v co jsem nedoufala ani v těch nejtajnějších snech, ale hlavně na to, jak skvělé mám čtenáře. Protože to, jak se můj blog vyvíjí, co na něm vidíte a čtete, to je hlavně vaše zásluha, bez vás by nic z toho nemělo smysl. A za to vám z celého srdce a upřímně děkuji :)!

 
* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * * 

štětce na eshopu::

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
 
na sobě mám: tílko HM, sako vietnamci
líčení: MUA Undresed me too, rtěnka Regina č. 32, BB cream snail nutrition, tvářenka Catrice Meet rosy
náušnice: http://www.ebay.com
lak: Dermacol 03 neon pink
 
recenze blogerek, za které moc děkuji a velice si jejich názorů vážím:
 
 

You May Also Like

62 komentářů

  1. Do budoucna o těhle štětcích budu přemýšlet, vypadají vážně dobře :)

    OdpovědětVymazat
  2. vypadají vážně krásně a to pouzdro je luxusní :)

    OdpovědětVymazat
  3. mám skúsenosť so štetcami z ebay a nič moc teda, štetce boli lacne a tak aj dopadli (už sa polka z nich rozpadla :D).na tieto tvoje sa teším a kupim si ich hneď ako budu na romiebeauty. a inak čakala som vyššiu cenu teda...takže s touto čo je som maximalne spokojna :)

    OdpovědětVymazat
  4. Peťo ty štětce jsou naprosto nadherný a luxusní a když bude soutěž, moc ráda zkusím štěstí (i když mi to zatim nikdy nevyšlo :-().
    Vypadají tak krásně že bych se s nima asi jen mazlila :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsou krásné, ale nejsou mi souzené. Objednala jsem si je u tebe 18,5 Email přišel že mi je pošta doručí 20-21 dnes je 22 a stále nic. Nikdo nedošel, papír ve schránce žádný a na poště kam jsem se pro jistotu šla zeptat taky nic. Jsem naštvaná protože se asi někde ztratily a já se na ně moc těšila Kdyby to šlo nějak zjistit kde je jim konec tak číslo objednávky je: 09277332. když tak děkuji. Plocková Lenka ps pokud mám psát jinam řekněte mi prosím kam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lenko, to se bohuzel stava, pravdepodobne lezi na poste,ale posli prosim cislo objednavky na email eshopu, je uvedeny na eshopu i v mailu, tedy info@lovelyhair.cz a ja poslu cislo balicku, sem to davat nebudu, nemusi kazdy vedet, kde bydlis ;).

      Vymazat
  6. Vypadají parádně, bílá varianta se mi moc líbí - není tak okoukaná :)

    OdpovědětVymazat
  7. vypadají úžasně, líbí se mi jak jsou bílé - vypadají neuvěřitelně elegantně. a to pouzdo je úžasné, bála bych se, že ho zaprasím třeba make upem :/ myslím, že po brigádě si je koupim protože štětce nutně potřebuju a tyhle jsou boží :)

    >>> Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  8. Petro, neuvažuješ do budoucna o vytvoření štetce na make up v kratší délce, cca 10cm? Hůře vidím a tak na sebe musím koukat hodně zblízka, denně se pokouším s klasickým štetcem rozbít zrcadlo :o))
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, ano, mam totiz stejny problem jako ty, dlouhe rukojeti mi nevyhovuji, takze jedu v kratsich :). Opravdu hunaty stetec na pudr, ktery se bude dat pridat do pouzdra bude nasledovat zanedlouho :).

      Vymazat
    2. Super, když by časem byl i na make up, byla bych Ti mooooc vděčná :o))
      Jana

      Vymazat
  9. Jeee tak to se těšim na toho velkýho chlupáče! :-) Jsou moc krásný a to pouzdro...no paráda :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Štětce vypadají naprosto božsky a ta bílá barva je taky naprosto krásná:) Chtěla bych se zeptat zda by si nenatořila nějaké rychle video na čištění štětců:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. video na čištení štetců už Petra dělala :o))

      Vymazat
    2. http://www.petralovelyhair.com/2012/11/jak-se-starat-o-kosmeticke-stetce-sigma.html

      Vymazat
  11. Kvalitu nedokážu posoudit, možná průměr jako z DM. Škoda, že jsi opět nalíčená jako lehká děva, proč opět ta kroucená černá linka? Nikde jsem to na profi fotkách neviděla...A proč máš umělé řasy, když jsi vyzkoušela sérum na řasy a super Ti po nich "NAROSTLY":)))...Nebo to jsou toto Ty narostlé?

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Péto,

    jen abys byla úplně v obraze, tak bílé štětce už jsou a existují dlouho i na našem trhu. Sama je mám druhým rokem doma a je to značka LilyLolo :)

    El

    OdpovědětVymazat
  13. Proč není logo na pozdru? To by mělo logiku....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. protoze na stetcich staci, si myslim, emusi byt ocejchovane vsechno, nekdo treba nechce, aby kdyz pouzdro vynda bylo videt na prvni pohled logo, nebo jsem si i rikala, ze si tam bude chtit dat mix ruznych stetcu :)

      Vymazat
  14. Ty stetce jsou opravdu nadherne..vypadaji opravdu luxusne..opravdu bych si prala stetce vyhrat..na souteze fakt nemam stesti..jeste nikdy jsem nic nevyhrala..a i kdyz je nevyhraju,tak si je stejne asi koupim..:) a uz se nemuzu dockat tech stetcu na oci..mam moc rada tvuj blog..:)

    OdpovědětVymazat
  15. vypadají super. počkám si až budou ještě ty na oči, sice mám teď nové real techniques, ale flat top by se mi hodil a možná ještě něco navíc:)

    OdpovědětVymazat
  16. V prvé řadě ti moc gratuluji ke štětcům! A také musím podotknout,že vypadájí vážně perfektně!! :))*

    OdpovědětVymazat
  17. Teda teď jsi mě úplně nalomila - měla jsem celou dobu zálusk na jeden černý a teď nevím, jestli by nakonec ten bílý nebyl lepší :-D

    OdpovědětVymazat
  18. Já mám z té staré řady štětec v pouzdře "do kabelky" a jsem z něj nadšená! Kupovala jsem ho před cca 4 měsíci, abych ho s sebou vozila na cesty, ale oblíbila jsem si ho natolik, že ho používám každý den! Zatím mi z něj nevypadla snad jediná štětina, pudru vždycky nabere tak akorát, dobře se s ním pracuje... Miluju ho ;-). NÁKUP PETINÝCH ŠTĚTCŮ MOHU VŘELE DOPORUČIT!
    Monika

    OdpovědětVymazat
  19. Petra, proti tvojim štetcom vôbec nič nemám. Naopak možno ich časom vyskúšam a teším sa, že je väčšia nabítka štetcov ALE pre mňa je jednoduchý dôvod, prečo je väčšina štetcov čierna/tmavá a to je ten, že vyzerajú tak lepšie :) Biela sa mi veľmi nepáčia a pripomína mi elf. Ale to je môj názor a samozrejme veľa ľudí si môže myslieť, že práve biela je dokonalá farba pre ich štetce. Ja by som si napríklad spravila červené štetce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adri, ja jsem uvazovala nad jinymi barvami take,ale nikdy se netrefis do vkusu vsem. Podle me prave ta bila v kombinaci se stribrnou pusobi luxusne,ale je jiste, za kazdy to ma jinak a nikdy vse nebude vyhovovat vsem. Prave proto, ze cernou ma kazdy, tak jsem ji nechtela.

      Vymazat
    2. No to chápem, tento zámer odlíšiť sa:) Ale ja som dosť odporca bielej. Ale samozrejme červená by sa nepíčila niekomu inému, ani žlatá a tak :)

      Vymazat
  20. Peto stetce jsou nadherne strasne jsem se na ne tesila.
    Akorat mam z videa pocit jak kdyby ses omlouvala ze si vymyslela neco naprosto dokonaleho a spustila si tim lavinu zavistivcu kteri ty ted budou hazet klacky pod nohy.
    Nic si stoho nedelej a mej radost ze svoji prace protoze ji delas vyborne
    Pa Lena ★

    OdpovědětVymazat
  21. Peťo, štětce vypadají úžasně, good job, jen tak dál!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Milá Peťo, nedávno jsem objevila Tvůj blog a teda klobouk dolů. Krásná, sympatická, inteligentní holka co si na nic nehraje a mnohé dokáže :-) Moc Ti fandím... Tvá videa mě fakt baví a hooodně inspirují, líbí se mi jak přirozeně umíš reagovat i na příp. neg. ohlasy, prostě to máš v hlavě srovnané a napíšeš, řekneš.. jak se věci mají.. Je úžasný, že jsi dokázala vytvořit vlastní značku štětců a vyjít s ní na trh. Jsou nádherný a určitě si najdou hodně nových a spokojených majitelek:-) Asi budu jedna z nich hihihi

    OdpovědětVymazat
  23. Jsou nádherný. Vypadají tak jemňounce, že si je objednám jen tak na mazlení:D

    OdpovědětVymazat
  24. Tak ty štětce jsou nádhernééé :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  25. Gratuluji Peto ke stetcum! Jelikoz jsem moc spokojena s tvou cernou radou, tak si urcite poridim i tu bilou a pokud bude jeste lepsi, no tak to bude uplne dokonale, treba u ocni sady nevim, co by se jeste dalo vylepsit, pouzivam ji denne a je super!! Dostala jsem ted Guerlain meteoritky, tak prave na ne shanim nejaky novy stetec, tak snad se na ne nejaky z te sady bude hodit. Jen ma panezenka te nema rada :-D Mam takovy blocek, kam si pisu produkty, o kterych mluvis a ktere me zaujmou a pak kdyz jedu jednou za pul roku do CR tak letim s blockem do drogerky a uz to jede :-D Uz ted na me doma ceka asi 4 mesice balicek od tebe s jumbo tuzkami a jeste necim, uz si to ani nepamatuju :-D Ale ja myslim, ze za zdravi, krasu a zazitky se utracet ma, zivot je jen jeden, ne? :-) LV

    OdpovědětVymazat
  26. Moc často nekomentuji, ale nedá mi to jinak. Chci moc pogratulovat, štětce vypadají opravdu nádherně a už ten nápad něco takového vytvořit a ještě ho tak precizně zrealizovat, to je opravdu super. Hrozně se mi líbí, jak do všeho vkládáš obrovské nadšení, veškerá videa jsou krásně propracovaná, vždycky se strašně těším na každý nový příspěvek ve formě videa i článku tady na blogu. Jen tak dál a přeji ještě více úspěchů i do budoucna. P.S.: Ráda se zúčastním soutěže o štětce a pokusím své štěstí, třeba se na mě výjimečně usměje :-) Čtenářka Dája

    OdpovědětVymazat
  27. E.l.f. má bílé štětce.. Jsou sice mnohem míň kvalitní a cenově někde jinde, ale když jsi se zmínila. E.l.f. je trochu známá značka, sama máš od nich produkty, tak jsem jen chtěla upozornit :) Jinak, chystám se na tvoje štětce!! Vypadají nádherně a určitě se s nimi bude skvěle pracovat :) A doufám, že svoji značku rozšíříš víc. Aby to nezůstalo jen u štětců, byla by to škoda :)

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Péťo, také budu doufám brzy majitelka této krásné sady štětců ;-) Vybrala jsem si jí k narozeninám, a už se na ní moc těším. Přeji hodně štěstí a buď stále ta usměvavá krásná Petra, co s noblesou přejde i negativní názory. Nemůžeme se zavděčit všem a jak už sama víš, úspěch se neodpouští :-)
    Měj krásný den
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  29. Včera mi dva Tvé štětce dorazily a vypadají super a jsou krásně jemňoučký, už se těším, až je vyzkouším.. díky, opravdu obdivuji Tvoji práci a vše co pro blog (pro nás) děláš ;-)
    Mimochodem, nevím, zda mi to třeba někde uniklo, ale neplánuješ i štětce na oči v takovéto verzi? díky :-) Káča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš já se omlouvám, za blbý dotaz ohledně štětců na oči, to video jsem viděla totiž až teď.. :D tak to je je super, nejsuper :) Přeji hezký den, Káča.

      Vymazat
  30. Štětce vypadají hezky ovšepro mě jsou naprosto nepoužitelné plánuješ i stipple brush?

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj Péťo, tenhle týden mi přišel Round top M52 a musím říct, že je naprosto boží :o))) Vypadá krásně a musím se přiznat, že jsem se s nim chvilku musela "pomazlit. To je něco tak jemnýho a příjemnýho. Moc ráda a nadšeně chválím a asi ho nedám z ruky :o))) Díky moc za kvalitní práci, Káťa

    OdpovědětVymazat
  32. Super, Péti, gratuluji k novým štětcům!!!! To je super, vypadají krásně. S černou sadou jsem velmi spokojená. Tak zvažuji i tyhle nové:-).
    Je super, že tak dbáš na kvalitu:-)))).

    OdpovědětVymazat
  33. Já mám jeden tvůj starší, ten maličkej do kabelky, a teda výbornej, nemůžu si ho vynachválit. Dobrá práce. Nákup těchto nových zatím neplánuju, protože se tolik nemaluju a nevyužila bych je, ale kdyby jo, tak jsou pro mě ty tvoje jasná volba. Míša

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Peťo, ptala jsem se tě už na FB, ale možná jsi můj komentář přehlédla, tak to zkusím ještě tady... chtěla bych se zeptat, zda budeš mít na e-shopu ještě štětec round top z té basic řady ? Děkuji :) a přeji mnoho dalších úspěchů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Silvi, něco se bude příští týden vracet na sklad, až uděláme inventuru, určitě sleduje facebook :).

      Vymazat
  35. Ahoj Peťo,pořídila jsem si štětce M51 a M53 a jsou vážně super. Až doposud jsem štětce nepoužívala,pouze nějaké obyč na pudr a tvářenku,ale make up jsem "patlala" prstama, to mě zvlášť po ránu (vstávám do práce celkem brzo) fakt nebavilo.Teď se na ráno dokonce těším :-) Make up se s M51 nanáší bezvadně, je to rychlovka a makeup vypadá velice přirozeně a stačí ho maličko.Jsem vážně nadšená a lituju že jsem si nepořídila rovnou celou sadu,asi budu dokupovat akorát mi k tomu bude chybět pouzdro :-(

    OdpovědětVymazat
  36. tak sú krásne, ale ja som nadšená mojimi od Missha a kupovala som ich práve hlavne kvôli dizajnu :) nemôžem si pomôcť, ale čierna ani biela nevyzerajú podľa mňa až takluxusne (ešte tá biela možno hej, ale čierna ako do školy na výtvarnú...). Missha má štetce také matne zlatisté a štetiny rôznych druhov, sú super, milujem ich. keby som robila vlastné štetce, určite by som zvolila niečo netradičné, trebárs ako sú Fresh&Flawles od EcoTools, tie sú úplne nádherné (ibaže z tých by som ani jeden nepoužívala, lebo sú na makeup /púder, a ja používam iba BB... aj preto mi dokonale vyhovuje práve Missha:)) tej štetcovej klasiky je už všade dosť, mám pocit. to mi pripomína, že ma nedávno zaujali štetce od Essence v tej jarnej sade Bloom Me Up, viem, že to nie je bohvieaká kvalita, ale ten dizajn! normálne som neodolala. ten malý fialový kabuki je na zjedenie :)

    OdpovědětVymazat
  37. Peti štětce vypadají božsky, po výplatě určitě objednávám celou sadu i s pouzdrem :-) Tvůj blog sleduji pravidelně a vždycky se těším na každý Tvůj tutorial, článek nebo recenzi. Mimochodem moc se mi líbí dnešní Tvé líčení, paletku MUA Undress Me Too mám taky, tak kdybys měla chviličku, moc by se mi líbilo, kdybys udělala tutoriál na dnešní Tvé líčení. Máš mou plnou podporu, jsi skvělá :-) Děkuji Monika R. :-)

    OdpovědětVymazat
  38. Peti, tohle je vůbec poprvé, co něco komentuji na blogu, ale nedá mi to - Váš blog jsem objevila teprve nedávno, zdaleka jsem neviděla všechna Vaše videa, při každé volné chvilce něco zkouknu. Jste velmi sympatická a krásná ženská, dáváte skvělé rady a za těch pár dnů, co Váš blog sleduji,jsem překopala svoji sbírku kosmetiky :-)
    Nové štětce vypadají bezvadně, nikdy jsem žádný nechtěla, krom jednoho na pudr, ale teď asi budu nutně nějaké potřebovat. Myslím, že bílá barva je skvělá, protože nejen, že je v současné době "in", ale prostě se bude hodit ke všemu, vypadá svěžeji, než ta černá. No a Vaše nadšení z nich je prostě nakažlivé!
    Díky za úžasný blog a přeji hodně elánu do dalších skvělých videí a článků.
    Petra

    OdpovědětVymazat
  39. Moc ti to sluší Péťo, jsi kralsně nelíčená!!

    OdpovědětVymazat
  40. Dnes asi video nebude,že? :(

    OdpovědětVymazat
  41. Peti, štětce vypadají skvěle! design se velmi povedl, bílé provedení se mi moc líbí. jestli budu v budoucnu objednávat, tak rozhodně M53, protože štětec tohoto typu mi chybí :)

    OdpovědětVymazat
  42. štětce vypadají vážně dobře!! dost nad nimi přemýšlím! :-) Jinak vím že mi asi nebudeš moct odpovědět ale že jsi ten svůj srovnávala s HAKURO vid ? :-D

    OdpovědětVymazat
  43. jooo soutěž :) jeste nikdy sem nic nevyhrala :D ty stetce chci!:D doufam ze budu mit stesti:) jsou boží:)

    OdpovědětVymazat
  44. štětce jsou nádherný:) a ty jsi taky nádherná:-* a ty blbecky neposlouchej,vědi prd:D doufam že bude ta soutěž co nejdřív :) a snad budu mít štěstí:) ještě jsem nikdy nic nevyhrála :D

    OdpovědětVymazat
  45. jooo soutěž :) jeste nikdy sem nic nevyhrala :D ty stetce chci!:D doufam ze budu mit stesti:) jsou boží:)

    OdpovědětVymazat
  46. Ty štětce vypadají fakt úžasně, určitě si je pořídím, nejprve bych ale potřebovala na oči, prozradíš, kdy zhruba bude bílá řada v prodeji? Bude v pouzdře zvlášť nebo se bude dát dohromady s těmi na make-up? Ráda bych měla celou sadu děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!