Nad vašimi dopisy, vzkazy a balíčky

by - 09 května

Krásný večer vám všem,

spolu s přáním příjemného víkendu vám dnes přináším slíbené video. Lovely Top 10 jsem rozdělila a druhou část ponechám i pro příště zvlášť. Možná z vašich dotazů a vzkazů udělám takový malý občasník nebo TMI občasník :). Dejte vědět, jestli by se vám to líbilo, že bych zavedla video, jednou za čas, kdy vy se budete ptát a já odpovídat na vaše dotazy ;)......
 
Jinak se vám musím svěřit, že jsme začali s pracemi kolem baráčku a tak vůbec, takže nemám tolik volného času jako v zimě a na komentáře odpovídám se zpožděním, moc se vám za to omlouvám, ale věřím, že mne pochopíte a budete se mnou mít trpělivost a určitě budu ráda, když mi dáte vědět, zda by vás jednou za čas bavily třeba i vlogy z přestavby podkroví a tak :). Pozdnější reakce však neznamená, že si vše pečlivě nečtu, všechny vzkazy a komentáře mi dělají radost, jen mi prostě trvá déle odpovědět a když trošku toho času je, spíše se snažím natočit pro vás video nebo napsat článek :). Takže vás moc prosím, abyste to se mnou takhle chvíli vydrželi :).



 
TÍMTO VIDEEM BYCH VÁM VŠEM CHTĚLA HROZNĚ MOC PODĚKOVAT ZA VAŠI PODPORU, JSTE ÚŽASNÍ A DĚKUJU ZA TO, ŽE MI DÁVÁTE MOŽNOST DĚLAT TO, CO MĚ BAVÍ ! BEZ VÁS BY BLOG A VIDEA NEMĚLA SMYSL.

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
 
na sobě svetr: ? už nevím, ale někde z netu
lak: Gabriella Salvete Stars Intense coral
náušnice: Six six six
 
 

You May Also Like

24 komentářů

  1. hrozně mi připomínáš Nicole Linkletter

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jo! Neznala jsem, hodila do googlu a opravdu je tam velika podoba, akorat Peta ma hezci tvar oci, takove kocici. :-)
      Peti, jinak taky musim rict, ze mi Tvoje videa zlepsuji naladu, moc se mi libi Tvuj smysl pro humor a prirozenost. Celkove se na Tebe hezky kouka, jsi krasna a zariva!
      Lucka

      Vymazat
    2. Hrozně moc děkuju,ale ona je teda o dost krásnější ;)!

      Vymazat
  2. Ahoj Péťo,
    můžu poprosit adresu tvého P.O. Boxu? Předem děkuji! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já ji mám na eshopu ;), ale vůbec ted nevím, co napsat, protože mě tu zase někdo nařkne, že něco chci a když napíšu, abys mi nic neposílala, tak budu zase za arogantní, tak ted fakt nevím :D.......ale každopádně si nedělej škodu a děkuju moc za to, že mne sleduješ, to ej moje největší odměna ;)!

      Vymazat
    2. Taky bych ji chtela vedet:D

      Vymazat
  3. Peti, věř nebo ne, ale ty si všechny dárky zasloužíš :) Možná to ani nevíš, ale spoustě z nás zvedáš každý den náladu, dodáváš optimismus a dobíjíš svými videi "baterky". A připomínáš nám, že svět a život celkově je moc krásný :)
    A tyhle videa určitě čas od času natoč, je hezké vědět a vidět, že jsou mezi námi tak skvělí lidé, kteří rádi dělají radost ostatním :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/himalaya-herbals-krasa-z-himalaji.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pridavam se, kdyz uz nevim coby, tvuj blog to vzdycky zachrani. tady vzdycky objevuju neco noveho, sjizdim i starsi videa a co je nejlepsi - vzdycky me to bavi a zvedne naladu. jsi super,jen tak dal! tereza

      Vymazat
    2. Souhlasím, pěkněji bych to nevystihla.

      Vymazat
    3. Lucko a ostatní, hrozně moc moc vám děkuju, to je pro mě ta nejdůležitější věc a nejkrásnější odezva jaká může být :)!

      Vymazat
  4. Proč ukazuješ soukromé vzkazy a dárky na videu? Říkáš neposílejte mi nic, ale tady to vypadá, že si o to vyloženě říkáš, sorry, ale tím pěkně klesla, taková okázalast a vynucování si oblíbenosti...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vážně nevím, co je na tom tak nesrozumitelného, vždyt jsem to ve videu řekla a ještě napsala, prostě jsem chtěla poděkovat a formou videa je to nejlepší, protože právě ve vzkazech bylo, že na ně rádi koukáte.Tvůj komentář je úplně mimo a myslím, že sama víš nejlíp, proč jsi ho takhle napsala.

      Vymazat
    2. Přesně jsem čekala, v jakém komentáři na tuto narážku narazím.. Hmm 11. komentář, hlupák se ozval docela brzy. :P :D
      Péťo, neřeš to, my všichni normální jsme to pochopili.. :)

      Karolína

      Vymazat
  5. Ahoj Péťo,
    za nic se stydět nemusíš, ty si všechny ty dárečky zasloužíš. Jediná věc, za kterou ti musím "vynadat" je,že točíš fakt supr videa a místo toho, abych se učila na maturitu vysedávám u internetu a čekám, kdy bude další video :D:D.. Hezký den přeje Lenka .)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Peto, krasne video. Preji Ti jen ty krasne ohlasy na tvou praci. Mohla bys napsat presny nazev nemecke firmy od ktere je rozjasnovac od Mii. Dekuji a drzim palce. M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mirko, moc děkuji je to Rival de Loop: http://www.rossmann.de/verbraucherportal/marken/rqm/rival-de-loop.html

      Vymazat
  7. Dobrý den. :)
    Vsechny darky si zaslouzite, a mne osobne velmi pomahate, zvedate naladu a u vasich videi se krasne relaxuje, vzdy se dozvim neco noveho a casto se i pobavim. :D
    Ty haters, co sem píšou, asi nemaji tak zajimavy zivot, kdyz resi ten vas, nebo jsou to proste zavistivi lidi. A anonym neznamena hater, toho jsem sama dukazem.
    Jste mym vzorem. :)
    PS: je mi 14 :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, hrozně moc děkuju za takovou podporu, moc si toho vážím!

      Vymazat
  8. Ahoj Peto, jsi skvělá! Vsechny dárky, co ti kdo pošle si samozřejmě zasloužíš, je míč milé, že je pak ukážeš ve videu, v tvém případě je to asi nejlepsi způsob poděkování.. Tvuj blog je jeden z nejlepších v ČR

    OdpovědětVymazat
  9. Péťo já se těším i na tu přestavbu podkroví,tvá videa mi vždycky potěší a mrzí mně ty jedovaté komentáře,ale takto si paradoxně můžeš být jistá,že to děláš dobře.Jinak by jim to tak neleželo v žaludku!Stáňa

    OdpovědětVymazat
  10. Milá Péťo,

    jde vidět, že tvá práce má smysl a spoustu žen inspiruje. Mám 2 dotazy :-) Je mi 22 a měla jsem pouze jednou make-up a to na maturáku od známé, která mě nalíčila. Chtěla bych se líčit běžně, ale prostě nevím jak začít, ve videu o Dermacolu jsem se inspirovala a rozhodla se, že si make-up koupím, ale v obchodě jsem nervózně pošlapovala a nakonec si žádný neodnesla, to samé s řasenkou nebo stíny. Mám strach, že budu vypadat směšně a koupím si to zbytečně :-D teď to vypadá, že jsem nějaká šedá myška, to opravdu ne, ale chtěla bych prostě změnu, vypadat líp a i starší :-/ většina lidí si myslí, že mi je 15-16 let (což je na praxích dost bída, studuju pedák :-D). Nemáš nějaký trik jak prostě udělat ten první krok? :-)
    A druhá otázka, někdy nosím brýle, jinak čočky a celkem si myslím, že mi brýle sluší, ale příjde mi, že mám nevýrazné oči (jsem blondýna, světlé řasy). Myslíš, že by jsi nenatočila video a líčení pod brýle? :-) (pokud se nepletu, taky jsi někdy ve videu měla brýle)
    Jinak si nic nedělej z hloupých anonymů, je jasné, že žádné dárečky nemáš zapotřebí a když ti někdo něco pošle, je milé, že ve videu poděkuješ. Přeji ti hodně věrných čtenářů

    OdpovědětVymazat
  11. občasné videjko "reakce a dopisy a otázky a odpovědi" a tak by bylo moc fajn :)

    OdpovědětVymazat
  12. občasné videjko "reakce a dopisy a otázky a odpovědi" by bylo moc fajn :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!