New Age celebrity projekt s Cosmopolitanem a L´Oreal professionnel + OOTD

by - 21 května

Krásný středeční večer vám všem,

dnešní článek bude spíše takovým fotočlánkem a doufám, že z něj na vás dýchne atmosféra celého dne, který jsem si moc užila.
Jak již víte, stala jsem se součástí unikátního projektu, kdy se čtyři blogerky postarají spolu se stylisty, kadeřníky a vizážisty o "celebrití look" čtyř čtenářek. Jak si takový new age celebrity look představuji já sama na sobě jste mohli vidět tady a jak vypadalo naše seznámení a první setkání jste mohli číst zde.
 
Dnes už vám mohu prozradit, že si mě vylosovala Nikola a že jsme se na našem prvním setkání bavily o tom, co ráda nosí. Říkala, že má ráda ležérní módu, saka a džíny a tak jsem se rozhodla pro outfit, ve kterém jsem si říkala, že by se mohla cítit dobře a který já s oblibou v poslední době také nosím. Vybrala jsem boyfriendy, lodičky, psaníčko a sako.
 
 
Samozřejmě jsme se sešly i s holkama blogerkama, jako minule a v rámci časových možností poklábosily :). Na fotce nám chybí Johanka, která dorazila později. Pro naše díla můžete samozřejmě hlasovat a likem na facebooku L´oreal dát najevo, který se vám líbí nejvíce. Já abych byla úplně upřímná, jsem hlasovala pro Marťu, protože má pro kombinace opravdu cit a vždycky vymyslí něco krásného a originálního, což dokazuje i na svém blogu. Johanka zase oplývá francouzským šarmem a Lucka podle mě, umí úplně nejlépe ležérně elegantní outfity. Takže určitě mrkněte na blogy holek, věřím, že vás zaujmou, tedy v případě, že je ještě neznáte, o čemž pochybuji :).
 
Lucka, já, Marťa.....aneb já a dvě nádherné dvacetileté modelky :)


Při družném hovoru s Luckou :).
 
Interiér ateliéru byl velmi zajímavý.

Mraveniště....tady se česalo a líčilo.
 
Tady se odličuji, přišla jsem nalíčená jako v tomto mém tutorialu, jim se to ale nelíbilo, že prý moc výrazné, tak to muselo dolů, což mě tedy, přiznám se, trochu mrzelo :).....
 
A tady už jsem opět v rukou profesionálky Lucie Medvedíkové Šubertové, pracuje s Mary Kay a musím říci, že líčení se mi tentokrát opravdu líbilo :).



 
Poslední úpravy před focením.

A jdeme na to :).

 


 

Samozřejmě vás musím o všem online informovat :D!

Konečně přišla řada na nás :)! Vybírám outfit z kousků, které nám donesl stylista. Neměl vůbec jednoduchou úlohu, protože my blogerky jsme mu poslaly svou představu a on to musel sehnat v obchodech.
 
 
Nikča v rukou vizážistky a kadeřníků. Samozřejmě vám ji nebudu ukazovat úplně zblízka, protože na to se můžete těšit v novém vydání Cosmopolitanu, který vychází 27.5. :).
 
 
Tak které ......vybrat náušnice není zase až taková sranda :D!
 
Poslední úpravy před focením a úsměv prosím :).
 
 
 
Pan fotograf byl velký sympaťák!
 
A hlavně profík, během chvilky měl plno krásných snímků.
 
Samozřejmě jsem si nemohla odpustit společné foto s Nikčou. Myslím, že můj rukopis je na outfitu opravdu vidět :D! Jsem moc ráda, že se v něm Nikča cítila dobře a že se jí líbil, což byl i můj záměr. Nechtěla jsem ji oblékat do něčeho, v čem by se cítila nepříjemně a nebyl by to její styl.
 
A můj outfit? Záměrně podobný, říkala jsem si, že to bude vtipné a bude vidět můj rukopis, ale na focení se můj nápad příliš nelíbil a tak jsem musela odhodit sako :D.
 
lodičky - Deichmann
tričko, džíny - HM
náhrdelník - Tally Weijl
sako - Sheinside
 
 
 Mějte krásný zbytek večera. Já se na vás těším zítra s videem a jestli budete mít chuť, napište mi, který outfit se vám líbí nejvíce :).
  

You May Also Like

65 komentářů

  1. No upřimně, všechny ty proměny mi příjdou skoro stejné, všechno černobíle :/ ale kdybych měla vybrat určo vítězí ten tvůj nebo Martiny, ten od Lucky je naprosto otřesný, slečně přidal tak 20 kg a vypadá to jak by šla s odpadkama

    OdpovědětVymazat
  2. Konečně vizážistka, která ví, co dělá.

    OdpovědětVymazat
  3. Péťo, to je krásný článek! Byl to super den, moc ráda jsem tě zase viděla a moc se mi líbilo, jak jsi to hezky vymyslela s outfitem pro tebe i Nikču :)).

    OdpovědětVymazat
  4. Takže si natočila tutoriál na Kim, šla si zaběhat (spíš se vyfotit jakože při běhu) a pak jela na akci do Prahy? Seš akční :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale tohle neni mysleno vazne, ze ne :D, mozna ti sdelim tajemstvi,ale nalicit se stejne se da opakovane v neomezenem poctu ;)

      Vymazat
    2. Tento anonym pobavil!

      Vymazat
    3. :D to je úlet

      Vymazat
  5. Petro promiň, ale to tvé škemrání o hlasy je opravdu odporné, tvém podvádění už jsem Loreal informovala, tak doufám, že proti tomu podniknout kroky, protože je to hnusné takže podvádět a nejednat fér. Škemrat na FB o hlasy je opravdu hnus!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem zvedava co ti odpovi, zvlaste proto, ze prave oni nam blogerkam poslali odkaz k nasdileni ve clanku a na facebooku :D.

      Vymazat
    2. No Petro, jak se opovažuješ vůbec někde napsat, že by pro tebe tvoji čtenáři mohli PŘÍPADNĚ HLASOVAT?! Nebo je vůbec upozornit na to, že by pro vás všechny mohli nějak hlasovat a podpořit outfit, který se jim líbí !
      Takové škemrání, styď se! :D

      Vymazat
    3. Ježíši, to jsem zvědavá, jak je slečna anonymní informovala:D:D
      Že se radši nestaráš o sebe, takový problémy bych fakt chtěla mít!

      Vymazat
    4. Tak to dělá snad každá blogerka, že své fanoušky prosí o hlas. Nikdo neškemrá, a pokud nechceš hlasovat, nikdo tě nenutí.... Co máte vy lidi furt za problém? :(

      Vymazat
    5. no hlavne, ja nikoho o zadne hlasy neprosim, nasdilela jsem tu soutez, jelikoz nam poslali odkaz s zadosti o nasdileni, krom toho vubec o nic nejde, nikdo nevyhraje deset melounu :D, takze fakt nechapu to poboureni, spise jde o to,abyste si prohledli i ostatni outfity, nejen muj a jak jsem psala, ja sama jsem hlasovala pro Martu, takze fakt nechapu logiku anonymni slecny. Alespon ale vidite, ze si opravdu nevymyslim, kdyz jsem psala, ze musim byt dost opatrna, nebot nekteri lide opravdu nemaji co na praci a snazi se mi skodit i profesne a vyhrabavaji o mne informace,aby je pak mohli zneuzit ;).

      Vymazat
    6. On je rozdíl to jednou sdílet a škemrat o hlasy, ale vzhledem ke tvé zcela nevyvinuté mozkové kapacitě chápu, že ty to nerozlišuješ a nechápeš to.

      Vymazat
    7. Proč mám takový pocit, že o mozkové kapacitě tu blábolí stále jeden a tentýž anonymní chudák?

      Vymazat
  6. Hezky den dle fotek a huraaaa konecne te nalicili skvele, moc ti ten makeup sekne!

    OdpovědětVymazat
  7. Hezký outfit, ale trošku jste jí to zkazila, že jste se oblékla stejně.. to mi nepřijde moc vhodné obléct se záměrně stejně jako jiná žena... ale myslela jste to určitě dobře :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Tento styl se mi moc libi, ale zrovna k modelce mi moc nejde resp. ty kalhoty trochu zkracujou modelce nohy. Ale treba tobe to sekne do puntiku. ;)

    OdpovědětVymazat
  9. No, mám z toho dojem, že new age celebrita musí být zákonitě oblečená černobíle. Tak ale proč ne. Mně se líbí slečna v bílé sukni s černým vrškem. Na tvojí modelce se mi líbí účes. Mám dojem, že tento styl džínů lichotí jen malému počtu žen. Právě tvé modelce tedy moc ne. Tobě sednou lépe. Slečna v kraťasech mi do oka nepadla. Musím říct, že předtím se mi líbila zdaleka víc. Ty vlasy měla předtím krásný. Nelíbí se mi ten nový účes. Doufám, že jí to opravdu neostříhali ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. No, nevymyslela bych nic lepšího, tak je mi trapné se ptát, aby to nevypadalo, že jsme nějaký rejpa :-/ Ale měly jste nějaké zadání - černá/bílá, 2 kousky oděvu..atp? Přijde mi to na jedno brdo, bez nápadu. Jasný, sáhly jste na jistotu, na to, co se teď nosí. Ale pak bych to nenazývala "new age".

    OdpovědětVymazat
  11. Slečna ma moc pěkné udělaný vlasy, to se mi moc líbí ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty vlasy mě taky dostaly, jsou nádherné! A líčení taky, konečně líčil někdo kdo je opravdu profík. Jana

      Vymazat
  12. proč stejné oblečení,nehodící se škrtněte?

    OdpovědětVymazat
  13. Nevím co přesně mi nesedí, nicméně slečna na fotkách vypadá o hodně starší než určitě je. Možná ten účes, možná líčení... Mladé holky by se měly oblékat na svůj věk už jen proto, že mladé nebudou napořád a konkrétně u tvé svěřenkyně je to vážně škoda, protože když se podívám jen na horní polovinu 3 foto od spoda, tak vypadáte jako kolegyně z kanclu. A už asi vím čím to je - ten nafouknutý účes je špatný. :/

    OdpovědětVymazat
  14. Osobně je mi nejbližší tvůj styl. Celkově si ale myslím, že tenhle typ kalhot nám menším holkám co nejsme úplně hubeňounkaté jako ty moc nesedí. Jinak jsem se musela usmát u fotky kde je slečna s Luckou. Má trochu vyvrácené nohy - přesně to dělám taky :-D

    OdpovědětVymazat
  15. ten make up ti fakt sekne, určite používaj viac takéto hnede tiene, robia ťa mladšou a dajú ťi šmrnc, na tvoje modre obľúbené ktoré máš skoro v každom druhom videu už zabudni, tie ťa robia unaveou, ospalou a staršou.....inač prvýkrát vidím tvoje pery dokonale profesionálne namaľované, tak ako sa ťi hodia najviac k tvári, ...neviem prečo si myslíš že si potrebuješ zväčšovať pery a hlavne v kútikoch kde je to totálne neprofesionálne, máš svoje pery nádherne primerane veľké, teda skôr väčšie ako normálne, ........keď si ich zväčšíš tak ako napr. v tvojom poslednom videu a začneš hovoriť nemôžem sa sústrediť na danú tému len sa pozerám na tvoje pery ktoré tvoria 50% z tvojej tváre, hlavne keď sa usmeješ čo je skoro vždy v kuse, no ten neustály úsmev samozrejme oceňujem

    OdpovědětVymazat
  16. Dúfam že my to tie slečny prepáčia no myslím si že si tam bola najkrasnejšia :) velmi ti to pristalo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě to napadlo, když jsem na tu fotku koukala:)

      Vymazat
  17. Je pravda, ze niektore zeny vedia byt pekne zakerne a zavistlive. Jednym uchom do vnutra druhym von.

    OdpovědětVymazat
  18. Ty bojfrendy slečně strašně opticky zesílily nohy,..

    OdpovědětVymazat
  19. Normálně chválím a jsem fanynka, ale toto se opravdu nepovedlo. NUDA! Ani by mě nenapadlo, že jde o proměny (předpokládám, že to mělo být k lepšímu...), než jsem si to přečetla. Podle toho pak vypadají české ulice :-( A nelíbí se mi ani Tvé líčení, Ty to umíš mnohem lépe!

    OdpovědětVymazat
  20. Tebe nalíčili skvěle :))) A slečně to taky velmi sluší :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  21. Preco ta vzdy namaluju tak, ze ti zmizne iskra z oci? smutne.. sama to vies ovela lepsie, a chapem ze ta to trochu mrzelo, mna by to mrzelo velmi..
    A ano, urcite vsetci vidia rozdiel medzi mladsimi a starsimi, mozno lepsie ak na to clovek tolko neupozornuje. Cas proste nikto nezastavi.. si krasna aka si..
    AFi

    OdpovědětVymazat
  22. Naopak, profíci jí vždy namalují přirozeně jemně, moc pěkně, jiskra buď je, nebo není. Výrazné a tvrdé linky zestaršují a působí fuchtloidně. Nechej si poradit, oni profesionálové nejsou z ničeho nic! Oblečení také adekvátní tvému věku a ražení!

    OdpovědětVymazat
  23. Ach jo, to profi líčení, co ti udělali, má být vtip? :-( Sama to teda umíš mnohem lépe! A to jak jsi vyfocená zblízka, to je taky dílo ta fotka.. Takhle se přece portréty nefotí, fotograf musí stát dál od foceného objektu a přizoomovat. Jinak vznikne přesně takováto rozpláclina s obrovským nosem a čelem..

    OdpovědětVymazat
  24. Nevím proč vybrali na proměnu holky,které to moc nepotřebují. Vybrala bych spíše slečny, které si nevědí s nalíčením či výběrem oblečení. Tento projekt je nedomyšlený. A Peti musím říct, že tvoje proměna je nejlepší. A to neříkám kvůli tomu, že jsem tvá čtenářka.

    OdpovědětVymazat
  25. Boyfriendy super... Ale jen na opravdu štíhlou postavu. Takhle bych řekla, že slečně ještě přidaly kila navíc :-(

    OdpovědětVymazat
  26. Péťo ty jsi tak nádherná ženská! :)
    Ta fotka s Luckou a Martinkou je krásná.

    OdpovědětVymazat
  27. Na tom se shodneme většina, "Petřina" blondýnka je krásná sympatická slečna, souhlas za změnu vlasů, moc jí to sluší, ale proč jí Petra vybírá kalhoty, které jí nepadnou? Snad musí i ona vidět, že to není ono a jen proto, že jí to všichni vychvalují, když to má ona na sobě, tak to neznamená, že to sekne i jiným/jiné.
    Tak do mě:-)

    OdpovědětVymazat
  28. slečna má moc hezký účes, a vůbec celá strašně prokoukla. podle mě jí to sedí :)

    OdpovědětVymazat
  29. Petuli jsi parádní a na ty kecy se vykašli:) nudarky co nemají na to dělat všechno, co děláš ty. A ještě k tomu nemají ani kuráž na to, aby psaly / i pod vlastním jménem ale zkouší to tady na anonym. Článek jinak super ale hlavně jsem ti chtěla říct, že včera jsem se nudila a divala jsem se na tvoje videa asi z roku co ja vim 2012 myslim.. no a změna jako blázen! Opravdu jde vidět, že te to baví cim dál víc!!! :))
    No a hlavně tímhle chci říct, že kdyby te to náhodou mrzelo (komentáře bez identit. ..) tak si z toho nic nedělej! Pořád máš nás, ty který tvy články baví a rády se na tebe divame. No jinak ja oosobně si myslím, že i ony (bez identity) te mají rady protoze proc by jinak sledovali tvoje dlouhý ovšem stale vvýborný videa :))))
    Cusicek všem a kočky od vas čekám samozřejme nejakou směšnou odezvu nad kterou se jen zasměju. :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! Když se mi to nelíbí, tak se na to přeci nebudu dívat, ne?? Ale to je důkaz pro Péťu, jak říkáš, že se na ni taky dívají až do konce :D :D :D Veronika

      Vymazat
    2. Holky, diky moc a mate pravdu, naprosto logicka vec, ja bych treba nesledovala nic, co by me tak stvalo. Ale jdou lide, kteri se v tom svem negativismu proste rochni a je to jen projekce jejich vlastni povahy a chyb :).

      Vymazat
    3. Presne tak. Mi ta mame radi, stala si sa sucastou nasho kazdodenneho zivota a predovsetkym nas to bavi, tak len tak dalej.

      Vymazat
  30. Tvé "nenápadné" poznámky typu "..."já a dvě nádherné dvacetileté modelky", které mají tvé čtenářky nakopnout k ujištění tvého ega o tom, že vypadáš vždy a všude stejně krásně, ze všech nejkrásněji a nejnejnejnejnejkrásněji jsou tak trochu ubohé. A opravdu ne, nejsem ošklivá, zapšklá a závistivá, když mi připadáš jako dospělá žena naprosto asexuální neženská a hlavně umělá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víš co ostatní na druhých nejvíc kritizují? To, co jim vadí nejvíc na sobě samotných a co se na sobě snaží nejvíc schovat a nedělat.

      Vymazat
    2. S první částí komentu souhlas, Petro nemáš to zapotřebí, všichni ví kolik Ti je let, tvé fanynky Tě nekriticky zbožňují, aniž by ses musela srovnávat s dvacitkama.....a jako dvacítka opravdu nevypadas, ač se o to snažíš....ono je někdy lepší smířit se s během času než s ním neustále, někdy až trapně bojovat. K druhé části komentu-to že se Petra někomu líbí a někomu ne je přece úplně v pořádku, každý máme jiný vkus a tak je to v pořádku. A asi bych si takové, řekněme až urážlivé komenty nechala pro sebe, já bych je na svém blogu fakt číst nechtěla.

      Vymazat
    3. jezismarja, nekteri lide si sutecne sedi na vedeni! Ne opravdu vsichni nevi, kolik mi je let, denne mi na to chodi nekoli dotazu, proto to pisu, taky mi chodi reci typu, ze vypadam mezi holkama na 30 a pod. No jasne, protoze mi je :D, fakt si nemyslim, ze vypadam jako dvacitka,ani o to nestojim, kazdy vek ma svoje a ja jsem se sebou spokojena. Ja to pisu pouze pro informaci, protoze sem chodi stale novi ctenari, kteri to nevi a pak se ptaji. Z techto kometaru mam pocit jediny, ze vam vadi, jak ve vypadam, mozna proto, ze jste stejne stare nebo mladsi a vypadate hur, ted me klidne sezerte :D.

      Vymazat
    4. reaguju na 7:34....Jako ženská se mi vážně nelíbí,je to můj subjektivní pocit, každý máme jinou představu o kráse. Urážlivé komenty běžne nepoužívám, PetraLovelyHair si o ně ale vysloveně říká svým rádoby nenápadným sebestředným vyjadřováním.

      Vymazat
  31. Nelíbí se mi sice líčení očí od vizážistky, přijde mi, že tě dělá unavenou (nevím, zda je to barvou, nebo moc tlustou spodní linkou-tou spíš), ale rty máš krásné. Nevíš, jakou použila rtěnku? A hlavně odstín?

    Jinak oblečení se mi líbí. Hodně tu sice čtenářky kritizují, že kalhoty deformují postavu, ale chápu, že slečna třeba chtěla zkusit něco nového i za tuto cenu. Taky si někdy ráda zaexperimentuju, i když to nějaká část outfitu není to ono, ale prostě mě nebaví chodit neustále v jednom a tom samém typu kalhot apod. Pokud se to hodně nepovede, holt už aspoň vím, co si nikdy nevzít, ale toto mi vysloveně špatné nepřijde. Ani mi nepřipadá, že by slečna vypadala staře. Stáří buď ve tváři je, nebo není, to jen u nás jsou lidé otupení "uniformou", kterou nosí staří a kterou mladí. Kdyby nosily naprosto všechny ženy pár let jen trochu elegantnější věci (třebas šmrcnuté nějakým prvkem typu boyfriend džíny), nikomu už by nepřišlo, že vypadají mladé v elegantních věcech staře. To by musely vypadat ve viktoriánské Anglii všechny mladé holky jako staré bréci.

    OdpovědětVymazat
  32. Petruš, sleduju tvoje videa už dlouho, ale až s přibývajícími nechutnými příspěvky tady jsem se odvážila napsat. Jsi S K V Ě L Á a pokud ti tady někdo tvrdí opak, tak ti jen závidí. Vím, že se to lehce říká, ale vykašli se na ty sprosté anonymy, které tě jen špiní a vytahují absolutní blbosti, protože oni nikdy nic nedokázali a tak ti jen závidí!!!!

    Máš nespočet fanoušků právě proto jaká jsi, tak se nenechej zhnusit tím, co ti tady někteří píšou. A pokud tady někdo pořád vytahuje věci typu "já a dvě nádherné dvacetileté modelky", "škemráš o hlasy" atd. atd. tak si u tvých videí sedí na kabelech a nechápou tu tvoji, v dobrém smyslu, přehnanou skromnost.

    Závěrem tě ještě jednou prosím, a doufám, že nebudu sama, nedej se jimi znechutit a dál dělej to, co tě baví, co ti jde a v čem tě my ostatní podporujeme a podporovat budeme :) :) :) Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mila Verco, dekuju hrozne moc a diky bohu, ze je tu prevaha ctenaru, kteri maji v hlave mozek a rozumi tomu,jak to myslim :). Ono jsou to stejne porad dokola ti sami rejpalove, nekdy mam pocit, nejlepsi jsou ti, kteri me pozurazi a pak napisi, ze ja fakt nezavidim a vycet toho, co vsechno maji a jak jsou dokonali :D, to se vzdycky zasmeju, protoze to je ucebnicovy priklad zavistivcu, normalni clovek nema potrebu se takhle holedbat :).

      Vymazat
  33. Je škoda, že jsem dorazila až později, ale co určitě se ještě uvidíme. Děkuju za takový hezký slova v článku:) Mě jen trochu štve, že jsem se nemohla tolik vyřádit... chtěla jsem víc glam look s tmavými rty a něčím metalickým, zajímavou bundou a tak :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, ja jsem take poslala trochu jiny navrh, jine detaily, ze by byl outfit smrncovnejsi,ale to neva, ono taky vsechno se neda u nas jen tak sehnat a vybirat neco naslepo musel byt pro stylistu dost orisek, ja jsem spokojena, co sehnal :)

      Vymazat
    2. To urcite, cekala jsem, ze to bude tezke sehnat a nikdy se nejde strefit uplne do ty predstavy... kazdopadne povedlo se ji podle me vsecko sehnat skvele.:)

      Vymazat
  34. Moc Ti to sluší Peti, tenhle styl se mi strašně líbí, musím si ty boyfrendky taky pořídit už :D. Taky se mi líbí outfit od Johanky. Jinak těch anonymů si nevšímej :) jsi skvělá!!!

    OdpovědětVymazat
  35. no tak obávam sa, že toto dosť nevyšlo....jediná z tých modeliek, ktorá skutočne vynikne, púta pozornosť svojím vzhľadom a dajme tomu, že pôsobí ako celebrita, je tá čiernovlasá kočka (Nicole), ktorú robila myslím Lucka... všetky ostatné sú viacmenej nevýrazné a bude to zrejme tým, že ste na nich uplatnili svoje predstavy o tom, čo by slušalo predovšetkým VÁM blogerkám (každá vyzeráte lepšie než váš model), ale nebrali ste príliš ohľad na to, čo pôjde IM. myslím, že poradie, ako sa ktorej z vás podarilo zdôrazniť prednosti svojej modelky, by mohlo byť takéto: 1. Lucka (Nicole), 2. Marta (Violetta, ani tá nevyzerá najhoršie), a teba a Johanku by som dala na tretie miesto spolu, lebo sa nemôžem rozhodnúť, ktorej to viac nevyšlo...prosím bez urážky, ty aj Johanka vo vašich vlastných outfitoch vyzeráte SKVELE! no nie tak vaše modely, sorry (hoci na tom FB je to o dosť lepšie než tu).

    OdpovědětVymazat
  36. Pane Bože, to snad není pravda, co to sem za odpad přispívá!!! Já bych chtěla vidět ty chytráky, co taky Petru urážejí, myslím, že bychom se ještě všichni hodně divili a možná se i nasmáli :D. Tohle fakt není normální!! Přemýšlím, co to může být za lidi, jejichž nejspíš jedinou životní náplní je sledovat lidi, které nemusí a kritizovat je a mít z toho radost. Tohle už hraničí s úchylností. I když sama přispívám, jako anonym, protože nemám nikde vytvořený účet tak Péťo prosímtě zakaž ty anonymy, protože se už se fakt nedá číst a myslím, že jim to viditelně dělá dobře, když to zveřejníš nebo na to reaguješ, tahle když to začneš mazat, tak je to přejde takhle prudit!!! Hlavně si z nich nic nedělat, jsou to chudáci bez vlastního života, ale věř, že se jim toto chování mnohonásobně vrátí!! Zákon karmy:)). Andrea

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!