OOTD - boyfriendy podruhé

by - 05 května

Krásný večer vám všem,

dnes to bude opět jen rychlý outfitový článek, jak jste zvyklí :). Minule se vám na mně boyfriend džíny líbily a já musím uznat, že je to jeden z mých nejoblíbenějších jarních kousků v šatníku. Tahám je opravdu poměrně často a je to asi ta vůbec nejpohodlnější věc na světě!
Dnes jsem k nim vzala obyčejné bílé tílko, černé sáčko a zajímavě řešené boty. Na eshopu se mi hrozně líbily, ačkoliv vím, že pro tento typ bot nemám ideální tvar nohou - mám totiž vysoký nárt a docela silné kotníky. Naštěstí mám ale nohy v poměru k tělu docela dlouhé, takže nějaké to zkrácení, které tento typ bot umí, mi zas až tolik nevadí. Ač by se to asi nezdálo, jsou ohromně pohodlné a příjemné na noze a nemyslím, že bude problém v nich v létě chodit i pokud bude opravdu vedro. Já jsem je dneska neměla na noze celý den, přece jen, na takové boty je pořád ještě docela zima, i když dnes bylo krásně.
Celý outfit jsem doplnila drdolem, který je mým poznávacím znamením, nosím ho už od nějakých 17 let a je to asi ten nejpohodlnější účes, který znám a výrazným náhrdelníkem :).
Budu moc ráda, když mi dáte vědět, co na dnešní outfit říkáte a zároveň vám všem děkuji za neskutečný ohlas a komentáře, které mě moc těší a dodávají mi energii do další práce na blogu. Sice nestíhám na každý jednotlivě odpovídat, ale věřte, že každý komentář čtu a každého jednoho si moc vážím, protože je z nich cítit, že máte můj blog rádi a za to mám moc ráda já vás a děkuji vám za ten čas, který mi pravidelně věnujete :)!


boty - Choies
džíny a kabelka - HM
tílko - Takko
sako - Sheinside
brýle - Firmoo
náhrdelník - Tally Weijl
rtěnka - Rimmel Vintage pink, oči BH cosmetics paletka Galaxy chic











Mějte fajn večer!

You May Also Like

131 komentářů

  1. Krásná! Ty džíny ti opravdu moc sluší!

    www.littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky sleduješ Péťu? :-) Má úžasný blog, každý den koukám i na ten tvůj!! :-)...Terka Lajd.....

      Vymazat
  2. Je fakt, že tyhle džíny ti opravdu moc sluší! Ale tobě sluší snad všechno :)

    OdpovědětVymazat
  3. krásná!! :)http://fashionblogbymarie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Péti, super outfit! Moc ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle look mi k tobě sedí ze všeho nejvíce :3 Zkusím taky tenhle styl...:3 http://adele-seven.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Outfit super :) jen ty boty mi k tomu moc nejdou. Nějak jsem těmto šněrovacím nepřišla na chuť.

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělý outfit, i když jsem u tebe zvyklá na trochu jiný styl, můžu říct, že málokomu boyfriendy sluší tak jako tobě :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezké, hlavně ten drdol.

    OdpovědětVymazat
  9. Patřím k těm pasivnějším čtenářům tvého blogu, ale občas se odhodlám a řeknu si že bych ti zase mohla nějaký ten komentář napsat.Outfitové články patří jednoznačně k mým nejoblíbenějším a videa mě baví nejvíce nákupy a tutoriály.Občas se divím že máš nervy pořád upravovat ty tutoriály, jednou za čas chápu ale takhle pravidelně bych to nedala a vzdala.
    Tvůj blog mám moc ráda a i ty jsi mi moc sympatická doufám, že uděláš i nějaké setkání tvých fanoušků u nás na Moravě :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mila Ester, ja moc dekuju, vazim si toho a doufam, ze nejaky ten sraz zorganizuju, je to ted uz dosti casove a organizacne narocne, i na prostory atd, takze momentalne to nestiham,ale verim, ze neco vymyslim, treba i s dalsima holkama jsme se domlouvaly :).

      Vymazat
    2. Kdyby vás bylo víc bylo by to výhodnější jak pro vás tak i pro nás a jelikož u nás na Moravě se těch srazů moc nedělá tak by jjsme šli na jeden a byli by jste tam všechny byl by to úžasný zážitek určitě pro spustu z nás :) Ale chápu i tebe máš to určitě i tak dost (blog,youtube,e-shop atd) takže se nemůžeme divit :) Byla bych moc ráda kdyby se něco jako meetup uskutečnil.Patří šmezi mé oblíbené youtuberky ♥

      Vymazat
  10. Džíny jsou perfektní, tobě snad sluší uplně všechno 😉

    OdpovědětVymazat
  11. Tvoje outfity sleduju moc ráda, ale dnes se mi bohužel moc nelíbí. Není to můj styl, džíny se mi nelíbí a líčení očí taky ne. Ale pro někoho to bude třeba skvělá inspirace a jestli se v tom cítíš dobře, tak proč ne. Já mám nejraději džíny, které jsou těsné. Cítím se v nich nejlépe. :)

    Co se mi líbí je zajímavý náhrdelník a jednoduchá kabelka :)

    OdpovědětVymazat
  12. kalhoty super! ale boty-no nevim,moc se mi nelibi,nejak mi to k tomu nesedi, ani ta barva ,kdyz uz tak bych k nim volila hnedou kabelku..ale spis bych vymenila boty za cerne :D

    OdpovědětVymazat
  13. Tady ti to hrozně sekne! :) Jenom se mi moc nelíbí ty boty, já bych se v nich zabila, takže bych volila spíše balerinky, nebo černý conversky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. balerinky jsou takova celodenni varianta,ale jinak zrovna tyhle boty jsou natolik pohodlne, az jsem se divila

      Vymazat
  14. Dnešní OOTD se mi vážně moc líbí a velice ti sluší. I když jsou botky nádherné, patřím k těm konzervativnějším a sáhla bych po černých. Ale to už by celkový dojem z looku nebyl tak zajímavý ;).
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
  15. Džíny ti moc sluší! :))) Botky jsou velice zajímavé :) Ale spíše bych je asi brala v černé než takové hnědé :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Já čučím na ty boty, neskutečně se mi líbí, ještě v kombinaci s těmi kalhotami...krásné to je ^^.

    OdpovědětVymazat
  17. Primin, ale to, ze mas 'dlouhy nohy' je asi hodne subjektivni, protoze i v pimeru trup-nohy je dlouhe vazne nemas :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to prave mam, bouyfriendy i tento typ bot hodne zkracuje a ja mam oproti noham kratoucke telo a vysoko pas, tak to proste je

      Vymazat
    2. Petro, ty opravdu dlouhé nohy nemáš. Jak píše slečna výše, je to jen tvůj subjektivní názor. Sleduji tě déle a ve všech outfitech máš nohy normální, nikoli dlouhé... ;) Hana

      Vymazat
  18. Jedním slovem....Parááááda :-)
    Moc Ti to sede, Péťo. Sako je úžasné a s tílkem je to velmi hezká kombinace.
    Jen tak dál....takové kombinace vždycky moc ocením.
    Pěkný večer.

    OdpovědětVymazat
  19. Peti, ty nemáš co děkovat. Právě naopak, my bysme měli děkovat tobě. Tvá videa a i ostatní příspěvky jsou vždy plné optimismu a teda alespoň mně vždy zvednou náladou a dodají trochu energie :) jen tak dál, děkujeme :)*

    OdpovědětVymazat
  20. outfit super, topánky úžasné !!! videla som ich aj v čiernom a asi by som si k tomuto outfitu dala čierne, ale každopádne doma by som chcela mať aj hnedé aj čierne :)) naozaj krásny outfit :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ty boty jsou úžasný! náhrdelník taky super!

    OdpovědětVymazat
  22. Džíny i sako super!! Přesně takový styl mám ráda :-) A ta rtěnka vypadá superně, taky si nějakou musím pořídit z té nové řady od Rimmel jak tak koukám... :-)

    OdpovědětVymazat
  23. v jednoduchosti je síla ! moc pěkné !!!! až na růžové líčení, které se mi z principu nelíbí a zkrácené nohy paráda, me gusta :)

    OdpovědětVymazat
  24. Míra musí bejt hrdej, že má takovou chic manželku ;)

    OdpovědětVymazat
  25. Boty se mě osobně nelíbí ale to je jen otázka vkusu ;) zbytek je parádní, moc se mi líbí to sacko ;)

    OdpovědětVymazat
  26. outfit je super, krásně ležérní a určitě pohodlný a sluší ti. Ty boty, teda, ehm....já si neumím představit, že v tom vůbec chodím, natož se se v tom dá chodit pohodlně:-) Vypadají velice zajímavě, neotřele, jen prostě mi to nepřijde vhodné na běžné nošení. Já mám v sobě nastaveno, že boty se musí přizpůsobit mě, mojí chůzi a běhat v tomhle celý den, tak je mi jasné, že si zničím nohy, musí hrozně trpět příčná i podélná klenba, záprstní i prstní kůstky, nadměrně namáhané svaly, je tam minimální opora pro patu (ten jehlový podpateček). Já vím, že to vypadá hezky, sexy a já nevím co ještě....zatímco v oblečení si dovolím téměř vše (jen mi nesmí koukat bedra:-)), botky potřebuji hlavně pohodlné, hezké a i zdravotně vhodné k nošení. A nejde mi na rozum, proč jiní si dobrovolně ničí nohy jen proto, že to hezky vypadá:-). Ale to samý platí i pro moderní balerínky, ty jsou taky k ničemu:-) Kdyžtak berte můj komentář s rezervou, já si nemůžu pomoct, ale u čehokoliv koukám nejen na to, zda se mi to líbí, hezky to vypadá, ale i zda mi to neškodí zdraví:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no to mas samozrejme pravdu, idealni je nosit popatek cca 4cm jsem cetla,ale za sebe muzu rict, ze v zrovna tyhle boty fakt pohodlne jsou, hezky drzi kotnik a noha je v nich pevna

      Vymazat
  27. Úžasný! Fakt jsem snad nikdy neměla problém s tim, že by se mi na tobě něco nelíbilo. Boty jsou zajímavé, já osobně bych si je na sebe nevzala, protože to není až tak můj šálek kávy, ale celkově s outfitem se mi to na tobě moc líbí :-)
    Nad boyfriendama taky uvažuji, ale nějak nemohu sehnat ty pravé, což mě mrzí.
    Co se týče náhrdelníku, ten je fakt krásný!
    A drdol závidím, já nejsem zas tak manuálně zručná na to, abych si ho zvládla udělat tak, aby vypadal hezky a navíc mi přijde, že na to moc nemám obličej, ale zítra si ho plánuji udělat do práce, tak jsem zvědavá, jak to dopadne :-)

    http://thekatesdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  28. Peti, parádní outfit!!! Asi si ty džíny budu muset pořídit taky, když vidím, jak ti sluší :) A ty botičky jsou úchvatné :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/spotrebovano-duben-2014.html

    OdpovědětVymazat
  29. já bych v těch botech nemohla :) ale tobě moc sluší :))

    OdpovědětVymazat
  30. Bohužel. Za mě přeplácané, boty v této kombinaci "božemůjužnikdyvíc" a tentokrát se mi zdá, že máte hlavu díky účesu jako balon. Umíte to mnohem líp, někdy excelentně, ale bohužel ne dnes. Snad příště! :)

    OdpovědětVymazat
  31. boyfiendy ti opravdu moc sluší, normálně bych řekla, že víc než skinny, máš na ně perfektní nohy :)
    boty jsou tedy úžasný to se musí nechat, ale nějak nevěřím, že jsou pohodlný :D já bych v nich asi moc daleko nedošla :D

    OdpovědětVymazat
  32. Dobrý večer,Péťo,píši dnes poprvé, dnes vypadáte úžasně,boty sice nejsou můj styl,ale vám to moc sluší,prosím,mohla byste mi napsat, které ty džíny to přesně jsou,koukala jsem se v HM,ale nenašla.
    Moc děkuji, pěkný večer Lída

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lido, moc dekuju! Jsou to dziny znacky L.o.g.g. presnejsi typ netusim, ale nejsou znaceny jako boyfriendy,ale jako klaske rovne, staci si vzit o cislo vetsi nez normalne a jsou super ;).

      Vymazat
  33. Boty, kalhoty a náhrdelník jsou opravdu super. :) Outfit je povedený. :)
    beprettybym.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  34. boty jsou zajímavé, moc se mi tenhle typ líbí :)

    OdpovědětVymazat
  35. moc ti to tady sluší, tenhle styl je super :) nelíbí se mi akorát ty boty

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Peti, boty na me v tomto outfitu pusobi jako rusivy element,ale zaroven to pak v celku neni fadni... Sacko a dziny ti padnou, mozna se mi v nich libis vice, nez v slimkach :-)

    OdpovědětVymazat
  37. Petro Vy jste tak zářivá osoba. Vždycky když mám chvíli, třeba v práci nebo doma, tak si uvařím kávu a pustím si Vás a mám o odreagování postaráno. Je úžasné, jak dokážete každého čtenáře/posluchače upoutat a předat mu to "gró". Obdivuju, jak jste vždy příjemná a usměvavá, takoví kdyby byli všichni lidé, tak tu máme všichni svatej klid :-) Já miluju kosmetiku a "hadry" :-D stejně jako Vy a vždycky si tak říkám, že bych kolikrát chtěla mít takový koníček jako Vy, točit videa a předávat zkušenosti dalším, ale musí to být opravdu hrozně náročné, celkově a hlavně časově. Obdivuju Vás, že to při práci a dalších povinnostech takhle zvládáte, ale ty výsledky, které to má jsou jistě motivující, když si sama vezmu, že kolikrát opravdu jdu na Vaše doporučení si něco koupit - např. fixační pudr "All about matt" od Essence, nejdřív jsem ho obcházela s tím, že je to prostě bílé a já jsem tmavší typ, pak jsem u Vás videu slyšela, že to je průhledné a že to opravdu jen matuje a od té doby se bez něj nehnu. A takových věcí je mnohem víc. Jsem ráda, že jste a že jste tak skvělá! Děkuji a přeji Vám všechno dobré! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrozne moc Vam dekuji za krasny komentar, tohle me vzdycky "nakopne" do dalsi prace, moc si toho vazim a i ja preji jen to nejlepsi ve vsech smerech :).

      Vymazat
  38. Jsou ty botky pohodlný? Jinak jsi hrozně krásná, moc se mi líbí ty kalhoty :)

    OdpovědětVymazat
  39. Boty bych vyměnila ale jinak ti to moc sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj mam takovou hloupou otazku proc nemate deti tobe by to snimi moc sluselo ????? Jinak outfit opet moc krasny . Boty jsou bozi. A omlouvam se za otazku jen me to zajima. Mej se moc krasne . Anet. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mam takovou hloupou odpoved, zatim jsme proste nechteli. A dekuju moc :)!

      Vymazat
    2. Proč se tak ptáte, když je to pro Vás hloupá otázka? Je snad povinností mít děti? Není to každého osobní věc? Není to nezdvořilé se takto ptát? Pardon, že reaguji na otázku, která nebyla určena mně, ale Petra tyhle opravdu dementní otázky musí odrážet pořád. Uvědomujete si vůbec, že těmito otázkami můžete i cílit do bolavého místa? Dochází Vám to vůbec? Při Vaší omezenosti zřejmě ne, vždyť jste to sama považovala za hloupou otázku. Myslete, než něco napíšete. P.s.děti mám a x-let jsem bojovala s omezenci Vašeho ražení....ale boj s lidskou hloupostí je opravdu marný.

      Vymazat
    3. Nechtěli, nebo nemohli? Přeci jen je ti už skoro 35 let což je hraniční věk na to aby dítě mělo nejnižší šanci být nějak postižené..

      Vymazat
    4. Kristepane.....To nemáte nic lepšího na práci než se cizích lidí ptát na takové intimní věci? Proč Vám to není jedno? Petra není Vaše kamarádka...a světe div se, ani svých kamarádek se na tyhle věci neptám, nevím kolik vydělávají, nevím jak často spí se svým manželem, nevím jestli nechtějí nebo nemohou mít děti, nevím kolik chtějí dětí...pokud mi to neřeknou sami, neptám se! Sociální inteligence? Říká Vám to něco?
      Připomínáte mi jednu hloupou osobu v mém okolí, která se mě v šestinedělí ptala, kdy budeme mít druhý.....:-) Projektujete si svoje životy do životů cizích lidí, když mám já dvě děti, proč je nemá Maruš Nováková? Vždyť je to přece správně! Nebo ne? A tak se jí zeptáme ne? Některé ženy mají opravdu místo mozku z pleny kostku! J.

      Vymazat
    5. Proboha svatého, velká část žen, například já, nikdy děti nechce. Proč by se měla Petra zpovídat? I kdyby nikdy děti nechtěla, je to jen a jen její věc. Ze srdce nenávidím řeči typu: je ti už skoro 35 let..posláním ženy je mít děti....bez dětí není život....Jděte se bodnout opravdu..

      Vymazat
    6. 6. května 2014 10:21:
      Vás zjevně měli rodiče někdy po 35, když jste tak postižená a vadná! Vaše debilní komentáře by tomu nasvědčovaly.

      Vymazat
    7. Tak to Vás měla maminka asi těsně před důchodem.

      Vymazat
    8. Ach jo, nechápu, co je komu do toho. Znám spoustu žen, co měly děti skoro až ve čtyřiceti, tak nechápu, o co v dnešní době jde. Navíc nevím o tom, že by byla povinnost mít děti. Teď mě ukamenujte, ale já nemám ráda děti, no tak je prostě nemám a je mi skvěle. ;)

      Peti, nechápu, jak tohle vydržíš, to je síla. Objevila jsem tvůj blog nedávno a strávila jsem tady několik hodin, nedokázala jsem se přestat koukat dál. :) Máš úžasný blog a miluju tvá videa, jsi neskutečně sympatická a máš styl. A fascinuje mě, jak se dokážeš nalíčit! Tohle umět... :D Jsi opravdu úžasná, držím ti palce.

      T.

      Vymazat
    9. Dekuju hrozne moc vsem za podporu. Ja uz fakt nemam silu tyhle debility dal komentovat, to nema vyznam. Jsem presvedcena a jak vidim, tak dobre, ze inteligentni clovek nema potrebu soudit :).

      Vymazat
    10. Obdivuju tě, že na to máš po těch měsících trpělivost. Já už bych je všechny poslala do prdele.

      Vymazat
    11. A ještě jsem chtěla dodat, že vážně nemá cenu odpovídat. Pokud nechceš, tak tyhle stupidní otázky nahradí otázka "A proooč?" A pokud nemůžeš, tak tě bude jedna část litovat, což rozhodně na dobré náladě nepřidá, druhá ti to bude stále předhazovat a vysmívat se.. a ta třetí se bude vyptávat "A co ti jeee?" Fakt lidi, nemáte dost svých problémů? Držte se s Mírou :-)

      Vymazat
  41. Konečně nevypadáš jak kostlivec v vykrojenu kačkou mezi nohama. Jen tedy ty boty by byly daleko lepší v černé, v této se to děsně tříská :! Jo a nohy máš úplně normální, určitě ne nijak extra dlouhé :D :D Janča V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janicko, ty jsi mela spatny den, vid :).

      Vymazat
    2. Proč bych měla mít špatný den, naopak. To ty máš asi špatný den, když neneseš žádnou kritiku a to ani konstruktivní ;) doporučuji na tom zapracovat. Všimla jsem si, že ti to tu píše hodně lidí, ale zatím s tím nic neděláš jak tak vidím. :o) Janča V.

      Vymazat
    3. Jenže tohle není konstruktivní kritika. Jsi zářným příkladem toho, že lidé si často pletou dobře míněnou kritiku a upřímnost s drzostí a arogancí. Vzhledem k tomu, jak se vyjadřuješ, nemáš být namyšlená na co. Ty vykrojená kačko...
      Ann

      Vymazat
    4. Svojí "vykrojenost" si nech. Vyjadřuj se česky. A jediný kdo tu nechápe konstruktivní kritiku jsi ty a je mi tě za to opravdu líto.. Janča V.

      Vymazat
    5. Dobře, tak znovu pro hloupou buranku, která asi neví, co je slovo arogantní... Hezky česky:nevidíš si do huby a neumíš napsat svůj názor slušně...doufám, že jsem nepoužila jediné slovo, na který bys potřebovala akademický výkladový slovník...
      Ann

      Vymazat
    6. Ann :D, diky, lepe bych to nevystihla ;)!

      Vymazat
  42. Moc hezke liceni a uces! Boty jsou hezke, uz jsem je videla u ShoesManiac, ta je ma v cerne a myslim, ze by se ti k outfitu ty cerne take vic hodily. Lepe by vynikly. LV

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty jsme mela objednane taky a oni to spletli na sklade, poslali jine, tak jsem je vracela a snad tu brzy budou ty spravne :)

      Vymazat
  43. Musím říct, že tenhle elegantní, ale pohodový styl mi velice imponuje a tobě velice sluší! A hlavně, ty BOTY! Už roky hledám něco podobného, ale nejsem sto je sehnat (a platit v Zaře 1900,- a více se mi za ně vážně,ale vážně nechce, i když jsou to přesně ty vysněné). Jsou pohodlné? Protože s tou tenkou podrážkou nevypadají moc na dlouhé nošení :)
    Jen tak dál, tyhle příspěvky na blogu mám stejně ráda jako kosmetiku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou fakt super pohodlne, na to, ze jsou na podpatku a snerovaci, tak jsem cekala hruzu,ale jsou fakt skvele a kvalitne udelane.

      Vymazat
  44. Boty jsou velice zajímavé. :) a samozřejmě ti to sluší, jako vždy. :)

    OdpovědětVymazat
  45. Tak z tohohle outfitu jsem u vytržení. Miluju takovýhle jednoduchý kousky v kombinaci, ale přitom chytře promyšlený a tenhe styl ti neskutečně sedne. I líčení ti strašně sluší. No dneska prostě absolutní bomba!!!

    OdpovědětVymazat
  46. jsi tak krásná! moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  47. Ten náhrdeník je nádherný :) a moc ti to tu sluší :)

    OdpovědětVymazat
  48. Moc ti to slusi Peti! To sacko ovsem zboznuju a potrebuju sehnat nekde u nas. Je dokonaly! Inus

    OdpovědětVymazat
  49. To je bomba! Miluju ty boty! A nemám pocit, že by s tvýma nohama bylo cokoli v nepořádku. I když věřím, že člověk na sobě vidí i drobnosti, ale věř mi, že pro mě jako pozorovatele je to celé wow, vidím krásnou ženu s krásnýma nohama. Ale já věřím, že by ti slušelo cokoli. Někdo prostě je atraktivní a zazdít to může snad jen tím, že se oblékne nevhodně příležitosti, nebo mu to oblečení nebude pasovat velikostně, jinak nemůže pokazit nic. Ty máš krásnou tvář i postavu a je super, že tě baví oblékání a líčení a zúročuješ to. Fakt se sem na tvůj blog moc ráda vracím.

    OdpovědětVymazat
  50. Máš nádherné nárty!
    (ach bože! Vážně to zní tak úchylně, jak se mi zdá? Inu, tanečnice promluvila...)

    OdpovědětVymazat
  51. Nádhera :) Moc Ti to sluší ;) Já bych jen místo těhlech botek doplnila bílýma anebo černýma balerýnkama :)

    OdpovědětVymazat
  52. Nádherné oblečení. Moc Ti to sluší : )..
    ..jen ty botičky bych vyměnila asi za jiné. Ale i tak palec nahoru : ))

    OdpovědětVymazat
  53. Džíny, bílé tričko, černé sáčko - to je přesně podle mého gusta! Jenom ty boty se mi moc nelíbí, ale každý máme jiný vkus, takže pokud se ti líbí, proč ne?! :)

    OdpovědětVymazat
  54. Moc se mi nelibi kombinace hnede s cernou. Trochu se to tluce. Jinak pekne .

    OdpovědětVymazat
  55. Peťo, je to hezké jako vždycky ... ale máš tak hezkou štíhlou postavu, že je škoda se "halit" do širokých džínů ;0) Andrea

    OdpovědětVymazat
  56. Úžasné a úchvatné jako vždy! Jen jestli mohu mít dotaz, jsou ty boty pohodlné? Jsou krásné, ale o to víc mě bolí už jen pohled na ně. :D

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj Peto, vypadáš skvěle a má to šmrnc, líbí se mi, že za nevelkou částku dokážeš sestavit super outfit. Opravdu není třeba utrácet za oblečení velké sumy a přitom dobře vypadat, díky za inspiraci, hezký den :).

    OdpovědětVymazat
  58. Peti, moc ti to sluší :-).Je to celkem jednoduchý outfit ale moc hezký.Boty jsou také moc pěkně,ze začátku se mi moc nelíbí ale maji v sobě něco kouzelneho :-)
    Přeji ti krasny den
    N.

    OdpovědětVymazat
  59. Ahojky, tenhle look ti sekne. Jen botky nejsou mého gusta. Dělal jsi někde tutoriál na tenhle drdol? Mám v plánu si koupit tu vycpávku,ale pořád váhám, zda to budu umět udělat. Měj te se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, dekuju moc, jojo,nekde v tech nejstarsich videich ho mam, ponozkovy drdol myslim :). Urcite si ji kup, je to super!

      Vymazat
  60. Outfit krásný, líčení a účes totéž ♥ boty se mi ale vůbec nelíbí, ne jen jako celek ale i k těm džínům mi prostě vůbec nepasujou :( ale musím říct, že je to snad poprvé, co se mi na Tobě něco nelíbí, takže je to vlastně kompliment! :D

    OdpovědětVymazat
  61. Jednoduche a velmi vkusne ;-) nic nepreplacane...a tie boty!!!! Paradny kusok :-)

    OdpovědětVymazat
  62. Jednoduche a velmi vkusné ;-) nic nepreplácané...a tie boty!!! Nádhera!!!

    OdpovědětVymazat
  63. super outfit :) jen ty boty se mi nelíbí

    OdpovědětVymazat
  64. Kalhoty krásný, boty boží, ale dohromady mi to nejde, jako by se ti ztratily kotníky, a přitom máš božské nohy. Těším se až uvidím botky v kombinaci se spooooustou holé kůže :)

    OdpovědětVymazat
  65. Nestacim sa divit aky mas vyklenuty nart niektore baletky by mohli zavidiet :-)

    OdpovědětVymazat
  66. Peťa je pravda, že ty být neplodná?! Huyen

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ja nebyt plodna, ja drive plodila, ale pak plodit prestala, uz me plozeni nebavila. Ja myslela, ze dobre verit anonymnim recem, to co se dozvedela na anonymni diskuze svata pravda.

      Vymazat
    2. Peti, slečna je očividně cizinka a neumí se perfektně vyjadřovat česky. Chápu, že dotaz je nevhodný, ale odpovědět šlo slušněji :(

      Vymazat
    3. Ja být plodný, můžu tě oplodnit. Nguyen

      Vymazat
    4. palec nahoru, Peti:)

      Vymazat
    5. Přeci je jasné... ten komu se mít dítě zatím nedaří o tom nerad mluví a stydí se...Kdo je "ZATÍM" nechce, z jakéhokoliv důvodu okolnosti přizná a hrdě se staví k plánovanému rodičovství, vždyť co je na tom? Tak si vyberte! To zas bude řečí, že jsem blbka....Jen si myslím, že je přirozené, když 35 ti letí partneři(hlavně chlap), pokud se milují děti chtějí, jedině, že by předtím chtěli ještě např.do Ameriky:)))....Ale kariéra i Amerika možná i s dětmi, jen ta postavička půjde možná do kopru:-)

      Vymazat
    6. Sorry, ale na Mirkovi je hodně vidět, že Petru miluje a chce s ní děti, v některém videu o zvířátkách to i naznačil, jako že příprava na dítě. To mi nikdo nevymluví, že on nechce, nebo opravdu nechce?

      Vymazat
    7. Tak aspon ze v tom mate damy jasno. Tyhle hodiny psychologie me velmi bavi.:-)

      Vymazat
    8. presne, co se tady clovek nedozvi, anonymove toho vedi vic nez my s Mirou :D

      Vymazat
  67. Moc ti tenhle outfit sluší, jen mně osobně by se to víc líbilo, kdyby boty byly černé, ale vím, že jsi na instagramu psala, že ti nějak spletli objednávku. :)

    OdpovědětVymazat
  68. Při pohledu na ty botky se do mě dala zima...
    Outfit se mi líbí až na ty boty - nesedí mi k tomu barevně, volila bych černé. Jinak Ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  69. Boty jsou hezké, ale v téhle kombinaci ne. Kalhoty jsou super, ale hodily by se mi k outfitu buď nějaké tenisky nebo jednoduché sandálky s podpatkem v černé barvě. Takhle je to hodně přeplácané a kabelka se k botám vůbec nehodí. Ty botky by mi spíš pasovaly k nějaké volánkové bílé sukni nebo šatům.Vršek je pěkný.

    OdpovědětVymazat
  70. Ta úvodní fotka je super, jako z nějakého cizokrajného blogu :-) Jediné, co dnes vytknu, je X skoro totožných fotek za sebou. Méně je někdy více :-)

    OdpovědětVymazat
  71. Páni, tobě sluší opravdu všechno! Je to všechno krásně sladěné... Jinak neděkuj ty nám, máme spíš my poděkovat tobě že pro nás píšeš úžasné články a točíš úžasná videa!

    P.S.: Úžasný makeup a účes!

    OdpovědětVymazat
  72. Péťo jsi skvělá a sluší ti to snad ve všem. Tvůj blog čtu již nějakou dobu a moc Ti fandím, přijde mi, že v outfitech dokážeš opravdu za levno udělat super model, perfektně to kombinuješ. A na ty "urýpaný" komentáře se prosím vykašli a nenech se znechutit. Někdy mi to připadá jako že, kdo chce psa bít hůl si vždycky najde. Irena

    OdpovědětVymazat
  73. Hrozně moc ti ty boyfriendy slušíí! :))

    http://smiling-emily.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  74. Moc hezký Peťo, sluší Ti to. I ten účes se mi k tomu moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  75. Peťulko,jsi nádherná žena a pro mě jsi velkou inspirací.Buď stále sama sebou a házej za hlavu negativní komentáře.Vždy kritizují hlavně ti kteří toho moc nedokázali.To co děláš má velký smysl a myslím,že mluvím za hodně lidí :-)

    OdpovědětVymazat
  76. promin, ale ta kabelka se k tomu vůbec nehodí:((

    OdpovědětVymazat
  77. Moc vam vsem dekuji za ohlasy a kometare :)!

    OdpovědětVymazat
  78. Nepochopim proč 7 fotek ze předu, ale ze zadu ani jedna ... Klára

    OdpovědětVymazat
  79. Chválím, pěkné. Ty kalhoty tvým nohám lichotí, jsou daleko lepší než ty upnuté džíny, které zvýrazňují nelichotivě jednu partii. Co by se mi nelíbilo, pokud bych si obula tyto boty, to optické rozšíření nohy na nártech při pohledu zpředu. Některé boty to opravdu dělají, že nelichotí z předu, ačkoliv z boku jsou velmi pěkné. Dělá to šněrování, které je dost od sebe.
    Druhou věc, kterou bych poupravila, by byl účes, zvolila bych nějaký uvolněnější, drdol mi k tomu připadá příliš upravený a přísný.
    Ale to jsou jen dva malé podněty, které jsou usoudila na základě svého dojmu z inspirace tvým jinak velmi pěkným outfitem.

    Hezké dny v příjemných kalhotách a sluníčkem na obloze. Těším se na každý tvůj příspěvek, který mi zpříjemnuje většinou večer, kdy mám pro sebe chvilku čas. Jsi báječnou inspirací a nejlepší českou blogerkou.

    Máš stále můj obdiv za výborně vedenou práci, na které je vidět láska a pečlivost.

    Gábina D.G.

    PS: S těmi otravnými připomínkami ohledně dětí a tvého věku, též jsem to zažila. Už mne tím zvědavci otravovali, ale vždy jsem odpovídala s úsměvem, že mám času dost. Oni se nenechali jen tak zvesela odbýt, a tak mne alespoň strašili problematickým otěhotněním, vývojovými vadami... Jsou to všechno jen hloupé řeči. Jde to rychle a snadno i kolem 35... Kdyby mne se někdo ptal na radu, tak bych řekla, aby si lidé užívali svobody a radostí života, protože na rodičovské povinnosti je času dost. To je pak zodpovědnost na 24 hodin po celých 365 dní. Tak krásné dny, Petro!

    OdpovědětVymazat
  80. Sluší ti to, ale vyměnila bych boty. ;)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!