OOTD - květované šaty s tříčtvrtečním rukávem

by - 23 května

Krásný večer vám všem,

musím se vám přiznat, že do dnešního outfitu jsem se zamilovala. Tyhle šaty, když jsem uviděla na webu, bylo mi ihned jasné, že musí být moje. Je to přesně můj styl na jaro a léto. Barevné, veselé, hravé, ženský střih, prostě parádní. Svým květinovým vzorem jsou pro někoho možná hodně barevné a divoké, ale já razím heslo, že české ulice je třeba rozzářit. Zvláště pak, když vás zastihne "letní" deštík, v mém případě spíše pořádná bouřka a kroupy :). Šaty jsem doplnila červenými lodičkami a bílou klasickou kabelkou. Na letní večerní posezení mám ale vymyšlenou variantu s klasickými lodičkami a psaníčkem, v obou kombinacích vypadají šaty skvěle. Navíc je perfektní, že jsou z pevného materiálu a moc hezky ušité, takže dobře sedí. Pozor si ale dejte na velikosti, brala jsem si S a byly opravdu hodně velké, spíše bych to tipla tak na M, mamka mi je ale přizpůsobila, protože jak víte, je to skvělá švadlenka, i když vůbec není z oboru a šít se naučila podle Burdy sama :).
Asi bych vás měla trošku varovat před makeupem, který je nulový, mám jen výrazný lip cream od MUA z Luxe řady v odstínu Funk a to jen z toho důvodu, že jsem ho zrovna chtěla otestovat :D. A musím uznat, že je skvělý, perfektně drží, je matný a neobtiskává se.  Víte, ono to odpoledne vypadalo, že bude hezky, nebe bez mráčku a tak jsem stejně měla sluneční brýle, které jsou za teplých letních dnů zároveň mým makeupem. Jenže pak se to zkazilo, no a tak je to dnes úplně bez líčení :). Věřím, že takové dny má občas každá z nás, že má chuť nechat pleť odpočinout a nelíčit se.
 
Já vám přeji krásný víkend a budu moc ráda, pokud mi dáte vědět, co říkáte na dnešní look a jestli máte rády veselé a hravé květované vzory, protože já moc! :)
 


boty - Dresslink
šaty - SheInside
pásek - ebay
kabelka - Grosso
deštník - vietnamci












 
Tak doufám, že vás dnešní nálož fotek neunudila, fotek v dešti moc nemám a tak jsem nevěděla, které vybrat :).
 
 

You May Also Like

124 komentářů

  1. Peťo, i tak ti to moc sluší :))

    OdpovědětVymazat
  2. Můžu se zeptat, v jakém obchodě jsi koupila ten průhledný deštník a kolik stál? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to já už právě nevím, ale u vietnamců v J. Hradci a stál asi 79Kč, mám takový dojem, možná to bylo naproti hlavní poště, je to už dlouho :)

      Vymazat
    2. Mám skoro stejný... hodně lidí na něho pozitivně reaguje (většinou "myslela jsem si, že průhledné deštníky mají jen ve filmech" apod) :-)

      Vymazat
    3. Hehe, koukám, že u Vietnamců stejně mají nejlepší věci :-))

      Vymazat
  3. Kratší šaty už v obchodě neměli? Bože to nemáš vůbec žádnou soudnost? Je když jsem tě potkala byla ti skoro vidět prdel :!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D ze te to furt bavi, proc jsi mi to teda nerekla do oci, kdyz jsi me potkala? :D

      Vymazat
    2. Moje oblibena odpoved na podobne stupidni otazky.: bohuzel kratsi uz nebyly :D..saty sou pekne Peti :) a tu "prdel" ti urcite zavidi ;)

      Vymazat
    3. Myslím, že Péťa si to může dovolit, má nádhernou postavu. Tady to spíš zavání lehkou závistí :D A btw, já mám asi o dvacet kilo víc než ona, a s klidem si na sebe vezmu i kratší sukni - a zadek mi rozhodně nekouká. Petro, moc Ti to tu sluší, nádherné boty, účes, šaty, no prostě všechno, jako vždycky (:

      Vymazat
    4. a čo? mať zadok je hriech?? O.o

      Vymazat
    5. asi jsem strašně nesoudná, ale mně nepřijdou vůbec krátké :D

      Vymazat
    6. Šaty jsou dokonalé! Barevné, veselé, ženské a vůbec ne krátké! Sluší moc! Jen to nenalíčení je trochu nezvyk :-)

      Vymazat
    7. Vypadat jako Peťa nosím klidně ještě kratší :D Peti ty šaty jsou úžasné, jednoduché, zajímavé, tohle se moc povedlo :-)

      Vymazat
    8. tohle jsou krátké šaty? aha :D pak teda nevím co potkávám na ulicích kde se slečnám rýsuji půlky..

      Vymazat
    9. Achjo, když čtu nějaký hrubý komentář, je mi to líto za tebe Péťo. Jsi jako panenka a někdo to asi nemůže překousnout :)

      Vymazat
    10. Šaty do půlky stehen jsou krátký ?? To už je jen buzerace a baví tě urážet.... Hlavně anonymně jsi hrdinka/hrdina a do očí jí to teda nepovíš, co?
      Šaty ti náhodou sluší...
      Máca

      Vymazat
    11. A že ten závistivej anonym nereje třeba do Heidi Klum, Catherine Zeta Jones, Jennifer Lopez, Cameron Diaz, Sandry Bulock, Gwyneth Paltrow a desítek dalších - vždyť těm všem je už dávno přes čtyřicet a světe považ, nosejí mini a všichni je obdivují a vsadím boty, že i ten závistivej anonym by jim nejradši vlez do sedýnky

      Prostě každej je starej tak, na kolik se cítí a nosit může to, co mu postava dovolí. Já mít krásný nohy, nosím také mini, ale díky svým širším stehnům si mohu dovolit jen šaty 5 čísel nad kolena. A budu je nosit tak dlouho, dokud budu mít hezká kolena a lýtka.

      Vymazat
    12. Dceři se líbily tyto fotky, tak jsem jí prozradila, že je dělal Peti manžel.
      Dcera na to:
      "Cooo, ona už má manžela?"
      Já na to: "A co by ne, ve třiatřiceti...."
      "COOOO? Jí už je 33? Já myslela, že tak 15, 18..., že je to mladá blogerka"
      Já na to: "Vždyť je to mladá blogerka" :-)

      Vymazat
    13. Tak ten urážlivý komentář opravdu nebyl potřeba, to fakt ne. I když přiznám se tu přede všemi, že mně se tato délka taky nelíbí. A teď mě prosím nekamenujte, je to prostě jen můj názor a vyjadřuji se slušně. Mně se moc líbí délka ke kolenům, ať jsou to rozevláté či pouzdrové sukně/šaty, prostě mi tak připadají víc žensky a sexy. Jo a nelíbí se mi to na nikom dospělým, spíš mi to připadá na malou holku (to jen abych to uvedla na pravou míru, že snad Peti závidím postavu nebo mladistvý vzhled). :o) Jsem o pěl let starší než Peťa a na svůj věk rozhodně nevypadám (běžně mi hádají o 10 až 15 let míň; ještě vloni se mě jedna paní ptala jestli ještě studuji nebo už chodím do práce :o) ). To jen tak na vysvětlenou. Ani nevím proč píšu tento komentář, jen jsem asi měla pocit, že bych měla napsat, že tento blog sledují i ti, jejichž vkus je třeba v něčem jiný. Peti moc se mi líbí váš blog, přeji hodně úspěchů a těším se na další články a videa. Kristýna

      Vymazat
    14. Obvykle mi podobní anonymové, co jen uráží nestojí ani za ťuk, ale teď nemohu jinak. : "drahá anonymko, nelíbí-li se Ti Peťka, proč sem stále lezeš.My ostatní jsme vděční, že svůj volný čas věnuje práci pro nás vděčné odběratele. A na rovinu, myslím, že ne jen já, ale i spousta dalších se přikloní k tomu, že vypadat jako Peťka, tak chodím klidně i s holým zadkem, protože má co ukazovat. " :D

      Vymazat
    15. Obvykle mi podobní anonymové, co jen uráží nestojí ani za ťuk, ale teď nemohu jinak. : "drahá anonymko, nelíbí-li se Ti Peťka, proč sem stále lezeš.My ostatní jsme vděční, že svůj volný čas věnuje práci pro nás vděčné odběratele. A na rovinu, myslím, že ne jen já, ale i spousta dalších se přikloní k tomu, že vypadat jako Peťka, tak chodím klidně i s holým zadkem, protože má co ukazovat. " :D

      Vymazat
  4. Péťo, tady ti to hrozně moc sluší! Ty šaty a hlavně botky jsou naprosto úchvatný :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten deštník je parádní a to líčení jen s rtěnkou ti neuvěřitelně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty fotky jsou naprosto úžasný, moc se mi líbí, i to pozadí tak krásně ladí. Skláním fotografovi poklonu :)
    Outfit je moc krásný, úžasně retro, ty boty a ty šaty <3 Lip cream vypadá anprosot skvěle. Dneska mě to vážně nadchlo :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju hrozne moc a samozrejme i fotograf, jinak ten lip cream je presne tvoje barva, urcite by se ti libil a je skvele, ze opravdu bezvadne drzi bez obtiskavani. Dokonce prizije i svacinku, je matny, opravdu super,akorat je tim padem sussi,ale to je jasne :).

      Vymazat
    2. Prosím tě, je to tenhleten? :)
      http://www.muashop.cz/MUA-LAK-NA-RTY-ODSTIN-RECKLESS-d189.htm

      Vymazat
    3. je to odstín funk: http://www.makeupacademy.cz/produkty/mua-luxe-lesky-na-rty-mua-luxe-velvet-lip-lacquer/

      akorát je možné, že na tobě bude přece jen vypadat trošičku jinak, nevím, jestli nejsi o něco tmavší jak já,ale asi určitě, tak bílej jako já není nikdo :D

      Vymazat
    4. tady jsou super vidět a řekla bych, že odpovídají :): http://xsarahspeaksx.files.wordpress.com/2014/03/mua-velvet-lip-lacquers-swatches.jpg?w=620&h=412

      já jsem je koupila jak byla ta akce pošta zdarma, samozřejmě mám ještě criminal a kooky :D

      Vymazat
    5. Děkuju moc :)) Asi neodolám těm dvoum vlevo :D

      Vymazat
  7. Naprostá dokonalosť :D Aj bez make-upu si nádherná. :D Si môj vzor.

    OdpovědětVymazat
  8. Proboha, ty v těch botičkách dokážeš chodit po těch strašlivých kočičích hlavách? :D závidím :D jinak krásný outfit, moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. s tou platformou a sirsim podpatkem to jde,ale koukam porad pod nohy :)

      Vymazat
  9. Moc krásný šatičky..sluší ti.na mě jsou moc krátké a né úplně střih pro mě,ale vzor je úchvatnej.Helenka

    OdpovědětVymazat
  10. Nemůžu si pomoci, ale J. Hradec je hnusný město :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, Hradec je pěkné městečko... :-)

      Vymazat
    2. Tak tomuhle anonymovi musejí připadat hnusná všechna česká města.
      Já J.Hradec neznám, ale z toho mála, co je vidět na fotce, bych hádala, že je překrásný, i kdyby v něm byla jen tato jedna krásná pestrobarevná ulice

      Vymazat
    3. súhlasím, krásne farebné domčeky, ako zo starých filmov...outfit tiež...veľmi pekné, nevšedné a štýlové. a rozkošný účes... skoro ako Audrey Hepburn :)

      Vymazat
  11. ty botičky jsou krásný :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné šatičky, ale asi by se mi ještě trošičku víc líbily o kousilínek delší :-)
    Krista <3

    OdpovědětVymazat
  13. Moc Ti to sluší i bez make-upu :) Super

    OdpovědětVymazat
  14. To je prostě podle mě ztělesnění léta.... :-) Opravdu nádherné šaty!! Evka

    OdpovědětVymazat
  15. Jak je Panská uplne prazdna:D ...Krasny outfit:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. porad, Hradec je mesto duchu :D

      Vymazat
    2. A ty se divis? Vzdyt je to zapadakov jak neco. Nic tam neni...

      Vymazat
    3. A co by tam kdo dělal, když zrovna lilo?? Kromě Petry,která se kouťí,před foťákem...:-) já tam dnes šla, když svítilo slunícko a Panská byla plná, ale podle některých hňupek by měli být jako přeplněný zahrádky, když zrovna leje??

      Vymazat
    4. Já nechápu, proč hned někoho musíš označovat za hňupku. Kdo to říká, ten to je, na toho to pasuje, viď?

      Vymazat
    5. "Měli" být přeplněné zahrádky? Vážně? Spíše měly... ty zahrádky. Nemáš zrovna právo tu nadávat někomu do hňupek. Nejprve se nauč chovat, posléze gramatiku a pak se vyjadřuj!

      Vymazat
    6. Ha,ha no jo...potrefená husa nejvíc kejhá :-) a nevím, proč by měl být Hradec hnusné město??!

      Vymazat
    7. Ještě jsem chtěla připsat, že fotky v Panské jsou krásné :-)

      Vymazat
  16. Peti, veľmi ti to pristane. Mimochodom, krásne šaty aj topánky :) ♥ Líčenie je veľmi pekné, prirodzené :)

    OdpovědětVymazat
  17. Peti! Nádhera!!!!!! Tento outfit je opravdu skvost!!! Šaty jsou prenadherne a moc se mi na nich libi to, ze to neni klasicky kytickovany vzor s ruzovou barvou ale ze je vazne krasne letni a hravy! Lodicky jsou take prenadherne!! A moc se mi libi i ten pruhledny destnik, ktery nijak nekazi dojem :) proste a jednoduse - vsech pet kocouru :DDDDDDD

    OdpovědětVymazat
  18. Úplně úžasná Péťa :-) Šaty ti moc sluší a fotky v dešti se mi moc líbily, klidně víc takových postů, haha :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Péťo, úplně úchvatný jak tu máš "nahaté" oči a jen hezky klenuté obočí a výrazné rty! Perfektní! Inspiruješ mě každým dnem víc a víc. Děkuji tii za to!

    P.S. jsi jediná česká blogerka, která mě na 100% baví, jinak jsem hrozná a všude si něco najdu :D kdybych byla mladší , chtěla bych abys byla moje maminka :D

    Mám ráda tvou tvorbu, přeji ti hodně štěstí a dalších super nápadů do budoucna!

    Ahoj Adriella.

    OdpovědětVymazat
  20. Krasne krasne! Ty boty jsou k tomu strasne pekne :) a tobe to slusi i bez makeupu proste vzdycky!
    Verka

    OdpovědětVymazat
  21. Tak toto je bombastické!

    http://nela-prochazkova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  22. Tohle ti opravdu sedne - je fakt vidět, rozdíl, jak už tady bylo uváděno u dřívějších videí, že nomakeup makeup třeba s jemnou rtěnku ti opravdu sluší a ubírá ti roky. Ono je to asi těžký, když je líčení tvým velkým koníčkem, ale když se teď dívám na tyhle fotky a pak třeba video se štětci, tak v tom videu ti to přidává několik let. Tohle je hezké, jemné. Neříkám přestat se výrazně líčit, to vůbec, ale myslím, že čím budeš starší, tím míň makeupu se snese.

    OdpovědětVymazat
  23. Úžasné, ty šaty jsou nádherný a tobě to v nich strašně sluší a bez makeupu snad ještě víc než obvykle (ale maluj se dál, protože to mě taky bavííí). Jseš nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  24. Peti krása ! Fotky, botičky, šaty, účes ... a ten déšť kolem, fakt povedené !!

    OdpovědětVymazat
  25. Úžasné šaty, úžasné botičky a úžasná kabelka :D :) .... povedený outfit ;)

    OdpovědětVymazat
  26. Fotky s takouto skvelou atmosferou si tu snad este ani nemala. Neviem ci to tomu napomaha ten dazd, ale krasa!!! :)

    OdpovědětVymazat
  27. Áá tak to mě těší, že jsme dnes zvolily hodně podobný outfit! Kytičkové šaty s 3/4 rukávem a k tomu červené lodičky :D Jen mě těší, že u nás v Brně zatím nepršelo, semišové Tamarisky by to možná odnesly... :)

    OdpovědětVymazat
  28. nevím proč, ale hned při pohledu na tu první fotku mě napadlo, že by k tomu byly pěkné bílé rukavičky :D

    OdpovědětVymazat
  29. Nemám slov, dokonalé boty, dokonalé šaty :)))) Prostě jsi úžasná Peti :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  30. Ja nevim, co porad nekdo ma s tim, ze nosis silene kratke saty. Je rozdil mezi tim, kdyz si nekdo vezme vulgarni mini saty, a kdyz si nekdo vezme kratke, elegantni saty! Tyhle jsou elegantni, trendy, vesele, moc pekne!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. SOUHLASÍM!! Šaty krásné i kdyby měli délku pod zadek, tak si to Peťa se svojí figurou může dovolit a ostatní, ať se z toho třeba na ten zadek posadí :-D já jsem starší než Petra a nosím jen krátký sukně, protože dlouhé se mi nelíbí...ať si každý nosí co chce...

      Vymazat
  31. saty su krasne ja mam jedny kvetovane ale viacmenej ich nosim ked hram divadlo alebo fotenie sa .myslim, ze kvetovany , rovnako ako pasikavy vzor je vzdy spravny krok
    BTW na predposlednej fotke ti to sekne a bozske pozadie

    OdpovědětVymazat
  32. Tie šaty sú veľmi pekné a páči sa mi, ako si fotila ie fotky v daždi :)

    OdpovědětVymazat
  33. Šatičky jsou velmi výrazné ale krásně veselé, mě osobně se moc líbí a Tobě Péťo děsně sluší :) ! Líbí se mi i botky, jsou úžasné. Musím pochválit fotky, velice mě nadchl ten déšť který vykouzlil krásnou atmosféru :))

    OdpovědětVymazat
  34. Strašně ti to sluší i bez make-upu :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Krasny akorat ten drdol je na me moc dokonalej libil by se mi vic nejaky trochu lezernejsi hned by to pusobilo uvolneneji, jinak ale neni co vytknout krasne fotky v desti vazne!

    OdpovědětVymazat
  36. tak tohle se mi líbí moc! já jsem sice spíš na jednobarevné outfity, ale občas šáhnu i po něčem vzorovaném a poslední dobou se mi právě kytičky líbí nejvíc. délka šatů mi přijde naprosto v pořádku, to jsem zas čekala, že se tu objeví :D
    jinak v JH jsme byli loni v létě, moc se mi tam líbilo, ale je fakt, že jsme byli jen v tom centru, ale tam je to hezké, na fotkách to poznávám :)

    OdpovědětVymazat
  37. Ty boty jsou jedním slovem boží!

    OdpovědětVymazat
  38. Ty jsou nádherné :)

    Zvu tě ke mě na giveaway o super náhrdelník, která probíhá na mém blogu :YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  39. Božský, ty boty, o šatech ani nemluvím. Konečně někdo kdo rozzáří nudu českých ulic. ANo, za tímhle bysme se měli otáčet.

    OdpovědětVymazat
  40. Peti, krásný šatičky a vůbec všechno.Vypadáš na těch fotkách hrozně mladě.
    Mně se moc líbí tyhle :).Petruše

    http://www.sheinside.com/Red-Sleeveless-Crochet-Stripes-Skater-Dress-p-168796-cat-1727.html

    OdpovědětVymazat
  41. Tady ten článek je bomba :) Nádherné fotky a ty vypadáš skvěle. Obdivuji tvoji pleť a vždy mě fascinují tvoje modré oči :)

    OdpovědětVymazat
  42. Tak ty fotky jsou bomba!! Jedny z nejlepsich!! Uplne z nich dycha ta atmosfera!! Moc ti to slusi,mas stesti, ze jsi hezka i bez sminek! Saty te, dle meho, trosku vzorem a strihem mirne rozsiruji, ale ty si to muzes dovolit a kratke mi tedy nijak neprijdou! LV

    OdpovědětVymazat
  43. Ty fotky jsou naprosto boží!!! :) Moc ti to sluší! ♥

    OdpovědětVymazat
  44. Ty fotky jsou přenádherné! Outfit ti Petro velmi sedí. A mimochodem J.Hradec miluji, byli jsem tam na svatební cestě, úžasné město s překrásným okolím...Jitka

    OdpovědětVymazat
  45. Vypadáš úžasně a ještě ten déšť na fotkách... uuu! <3

    OdpovědětVymazat
  46. šaty sú prekrásne :) len mi tam trocha nesedí ten účes, je taký moc elegantný na mňa a v kombinácií s tými šatami vyzeráš ako svadobčan :))) inak je to super, bodaj by viacej ľudí takto svietilo, ja mám vždy lepšiu náladu keď stretnem takéhoto farebného človeka :)

    OdpovědětVymazat
  47. Ty šaty i botky jsou fakt úžasné!!! Šaty bych brala ihned:P Není co více říct ;-)

    OdpovědětVymazat
  48. krásné šaty! a fotky v dešti se opravdu moc povedly :)

    OdpovědětVymazat
  49. petra si užasna a jedinečna osobnosť, je vidieť že tieto šaty su tvojim favoritom, je to citiť z tvojich fotiek, vyzeraš na nich uchvatne a moc krasne :) je zaujimave vidieť a zaroveň sa inšpirovať tvojim retrom štylom. fotky su super, ten dažď tomu dodal tu spravnu atmosferu....... parada....... len tak ďalej ..... pozdravujem fotografa, robi užasne fotky :)

    OdpovědětVymazat
  50. Prostě nádhera!Stáňa

    OdpovědětVymazat
  51. určitě už to tady padlo několikrát,ale kdo tě fotí? jestli manžel,tak musím říct,že má opravdu talent,fotky jsou úžasné! :)

    OdpovědětVymazat
  52. Dokonalé :O
    Jeden z tvých nejkrásnějších outfitů <3

    OdpovědětVymazat
  53. http://www.sheinside.com/Black-White-Striped-Long-Sleeve-Zigzag-Dress-p-149754-cat-1727.html
    Zdravím, za mě šaty ne, ale ze zvědavosti jsem nakoukla na šaty a moc by se mi líbilo, kdyby jste v rámci retro outfitů zkusila i toto, včetně toho účesu.
    Vždy se mi takový líbil (účes) a lákal mě, ale nemám na to vlasovou výbavu:-))
    Terry

    OdpovědětVymazat
  54. Ten outfit je naprosto úžasný! A to,že máš namalované jen rty k tomu úplně bombasticky sedí! :-* A květované vzory úplně miluji!!

    OdpovědětVymazat
  55. Potkat tě na ulici tak se otočím a mám hned lepší náladu :D Jinak též poklona fotografovi

    OdpovědětVymazat
  56. tyjo jak to delas ze je na tech fotkach tak ostre vyfocenej ten dest.. vypada to skvele. a saty ti moc slusi. nejvic se mi ale libi tvuj usmev :)

    roo.rachel.1987@gmail.com
    SOUTĚŽ O NEREZOVÝ ŠEJKR na koktejly nebo kávičku
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2014/05/letni-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  57. Připomíná mi to strašně film rebelové a písničku š š š...

    OdpovědětVymazat
  58. Ty šaty dohromady s deštěm vytvářejí fakt úžasně kouzelnou atmosféru! Boží!
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
  59. Teda Péťo, dlouho jsem ti komentář nepsala, protože jich tu máš vždycky tak hodně, že si myslím, že je nemůžeš ani stíhat číst, ale tento outfit je prostě bomba, nádhera, úplně skvělej do tohoto deštivého počasí, kdy chvíli prší a chvíli je sluníčko. Nádherné šaty, vzor k sežrání. Moc ti to sluší. Kdyby všechny ženy chodily takto oblečené, jak by bylo krásně na světě. Komplet od hlavy až k patě dokonalé. A jako třešnička na dortu opravdu nádherné fotky. Moc jsi mi tímhle příspěvkem zlepšila náladu a mám chuť obměnit šatník. :)

    OdpovědětVymazat
  60. Ach jo....už víc jak 14dní čekám na nové štětce! Místo toho tajtrdlíkování, kdyby jste radši vyřídili objednávky :-( měla jsem je, jako dárek k narozeninám a musela jsem koupit něco jiného...:-( už si u vás nikdy nic neobjednám,když to trvá tak dlouho :'(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je mi ale zajimava informace, kdyz stetce sly do prodeje minuly patek vecer, tedy je to tyden :D a vsechny objednavky, ktere byly zaplacenen nebo na dobirku byly odeslany do patku. Cislo objednavky se jistijiste take nedozvim, ze :). Uz jsou tyhle vase anonymni snahy poskodit nove stetce nebo eshop opravdu dost uhozene ;).

      Vymazat
    2. omluva za preklep jistojiste :)

      Vymazat
  61. hrozne moc vam vsem dekuji za komentare!

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj peti, šaty nádherné ale za mna tie topánky absolútne nie, viac by sa hodili jemnejšie lodičky na nižšom opätku a také viac trochu špicaté (vieš také čo su teraz hitom :)) inak si nádherná aj nenamalovana...:)

    OdpovědětVymazat
  63. tak toto vyzerá naozaj úžasne!!! krásne nafotené a s tým dáždnikom a daždom to nemá chybu :)

    OdpovědětVymazat
  64. dobry den petro mohu se vas zeptat? myslite si, ze vas sleduji i muzi/kluci? pokud ano vite o nejakem? a znate jmena nekterych fanousku? ( holcici i klucici) myslim, jestli si pamatujete jejich prezdivky z toho jak komentuji :) moc dekuji za odpoved Lenka

    OdpovědětVymazat
  65. Vypadáš v tom jak zombie :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano tak s tim musim souhlasit. Tak nejal zelene no :'(

      Vymazat
  66. moc hezký outfit, k tobě mi ty šaty přesně sedí! krásné:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  67. Krásné šaty, Peťo ... Kéž by se takto oblékalo více žen, mně se tento styl moc líbí :0)

    OdpovědětVymazat
  68. Líbí sem i takovéhle šaty hrozně moc, jen mně by absolutně neseděly :) Ale to mě ani netrápí, prostě to není nic pro mě, ani střihem, ani vzorem, ale přesto si o takovýchto kouscích myslím, že by neměly chybět v šatníku žádné, která si je může dovolit :) A sladěno je to samozřejmě excelentně :)

    OdpovědětVymazat
  69. Podľa mňa ten dážď až tak neuškodil ;) Ja mám napríklad rada fotky v daždi, a niekedy je dáždnik dobrým doplnkom :)

    OdpovědětVymazat
  70. Ty šaty vypadají jak z krimplenu....a boty působí těžkopádně. Vyhublý stehýnka proti silnějším lýtkům ( vzhledem k celku ) v těch minišatech... to Ti příliš nelichotí. Chtělo by to více lehkosti, méně urputné snahy vše sladit. V tom bývá to kouzlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. silnějším lýtkům? :D:D tak to mě teda pobavilo :D

      Vymazat
  71. Šaty jsou nádherný! Úplně v nich záříš :) Romča

    OdpovědětVymazat
  72. Ty šaty jsou nádherné! A tobě moc sluší! :) A deštník tomu dodává ještě větší šmrnc :)

    OdpovědětVymazat
  73. šatičky na Tebe jako dělané :) moc se mi to líbí, tyhle potisky jsou krásný a zvlášť pak, když dominují tak krásně střiženým šatům :)

    OdpovědětVymazat
  74. Úžasné fotky! Úžasné šaty, sluší ti to! Jako vždy. Ty si s módou vyhrát umíš :).

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!