OOTD - puntíkatá peplum halenka

by - 14 května

Krásný večer vám všem,

dnes mám pro vás opět připravený outfitový příspěvek a zítra se můžete tradičně těšit na video, tentokrát to bude plavkový speciál na letošní léto, i když podle toho počasí venku to vypadá spíše na podzim :D!
Dnešní kombinace se mi moc líbila, černou, bílou a červenou nebo případně námořnickou modrou místo černé, k sobě nosím velice ráda. Na druhou stranu jsem ale pořád měla pocit, že to není ono a něco tomu chybí. Zkoušela jsem i s černými lodičkami a bílým psaníčkem a také to nebylo marné, ale na druhou stranu to bylo moc tmavé a přišla jsem si v tom taková smutná. Mně prostě připadá, že já potřebuji alespoň nějaký barevný prvek, v celočerné si přijdu taková utopená, ale jistě i to by byla fajn kombinace. Halenka má, jak jste si určitě všimli, velice zajímavé zpracování, které mne praštilo do oka. Zajímavě řešené průstřihy letos frčí a mně se to moc líbí, krásné jsou třeba na hřbetu dlouhého rukávu u halenek nebo šifonových šatů, něco takového si možná na léto ještě pořídím v nějaké pastelové barvě. Halenka má v pase gumu a dá se nosit i bez pásku, svým střihem připomíná  peplum, zdůrazňuje pas, takže bude určitě vhodná pro všechny, kterým pas tak trochu chybí. Já ho mám naopak docela výrazný a halenka rozdíl mezi pasem a boky ještě umocňuje. Ještě vám musím napsat pár slov ke kabelce a lodičkám, protože vám řeknu, to byl dárek století. Před několika lety mi je koupil manžel k narozeninám, je to set z C&A a od té doby je pořád tahám. Je to na nich už vidět, boty jsou podřené, ale prostě je miluju, jsou ohromně pohodlné a díky klasickému tvaru nevychází z módy. Celý outfit jsem samozřejmě doplnila rudou rtěnkou, je to Milani Red label.

Budu se moc těšit na vaše ohlasy na dnešní look, já jdu střihat video a během zítřka odpovím na všechny dotazy v komentářích, které se mi za posledních pár dnů nakupily :).
 


lodičky, kabelka - C&A
džíny - HM
halenka - Choies
pásek - vietnamci
brýle - DM drogerie
rtěnka - Milani Red label
 







 
Mějte se fajn!
 

You May Also Like

76 komentářů

  1. Miluju puntíky!
    Míša K.

    OdpovědětVymazat
  2. outfit moc hezký :) ta rtěnka ti mooc sluší :) mně osobně se tedy nelíbí jak jsi hubená, ale to je každého věc, a hlavně pokud se ve svém těle cítíš dobře..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne se naopak tva postava moc libi. Vypadas super duper.

      Vymazat
    2. Hlavně, že za svoji hubenost ani tak nemůže docela sama. Kolikrát už tu Peťka zmiňovala, že má špatné trávení + to má určitě i dědičné. Chtělo by nemlít blbosti ;)

      Vymazat
  3. Péťo, kdopak tě fotí? Manžel?:)
    Jinak oblečení je moc hezké, i když mam pocit, že tě možná zbytečně zestaršuje :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je snad české specifiku, že elegantní oblečení se hodí pro starší, nebo zestařuje. U nás je pořád trend jakoby volnočasové pro mládež a elegantní pro staré. Je vidět, že u nás komunisti úplně vytloukli kulturu odívání. Oblečení je totiž také otázka příležitosti. My už jsem tak vymytí sportovníma hadrama, že vzít si do určitého věku elegantní outfit = nálepka vypadáš starší. Možná to paní nemyslela zle, nebo spíš určitě, ale to není otázka jen jejího komentáře. ten postoj se objevuje často a je to strašná škoda. Když holka nemá vkus a nenaučí se v mládí odíváním do různých typů oděvů alespoň nějaké základy kombinování, nenaučí se to většinou už nikdy, mládí prožije v džínách kamkoli a na starý kolena začne chodit divně pohastrošená, protože najednou už ty riflomikinové outfity nejsou všude únosné a ona to jinak neumí!
      Peti, vypadáš krásně. Staře fakt ne. Stáří prozradí únava ve tváři, život se do ní vepíše, to neudělá oblečení.

      Vymazat
    2. Tak s tímto teda zcela souhlasím! Více elegance do českých ulic!
      Miluji puntíky a model se mi moc líbí, i když na mně je tam až moc černé :-)

      Vymazat
    3. Ano, přesně, také souhlasím, jakmile přes den člověk vyjde v lodičkách a halence, tak je to moc a je to na staré, uniforma sportovní boty, džíny a mikina jde napříč generacemi a tak vše, co je jiné, tak je často zavrženo :). Někdo tu psal, že se halenka hodí tak na promoci nebo do divadla, ne na bežné nošení,to si myslím mluví samo za sebe.......

      Vymazat
    4. Myslím, že bez ohledu na to, jak je halenka pěkná, vzít si ji na promoci nebo do divadla bych považovala za faux pas. Tuhle jsem viděla na FB fotky kamaráda. Jeho sestra se vdávala. Když jsem viděla oblečení svědků a spol., byla jsem zděšená. Nechápu, jak si někdo může vzít na svatbu tričko, sukni a baleríny sportovního charakteru s páskem přes nárt (nevím, jestli tušíš, co myslím, prodávají to často jako zdravotní boty).

      Vymazat
  4. Perfektné! Táto kombinácia ti veľmi pristane. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Peti, opět jsi neuvěřitelně nádherně sladěná :) Moc ti to sluší :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/blogersky-tag.html

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezký outfit, k tobě se hodí perfektně. Halenka je pěkná, líbí se mi peplum střih ale bez toho předního prostřihu by vypadala dle mého lépe.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  7. Prý "před několika lety" :D :D vždyť ten set nemáš ani 2 roky :D :D Tvůj blog sleduji od července 2012 a tu kabelku jsi dostala až poté, tudíž žádné před několika lety, ale před rokem a něco :D :D

    OdpovědětVymazat
  8. Krásnéé, máš to hezky doladěné. Mě se líbí vše, ale halenka nejvíce. Je transparentní a pod ní máš nějaké tílko nebo je součástí halenky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adél, bylo k tomu černé tílko,ale samostatně pod halenku.

      Vymazat
  9. Tak jsem to dohledala. Kabelku a lodičky jsi dostala v červnu 2012, tedy ještě jí nemáš ani 2 roky, proto je množné číslo jaksi mylné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no tak to jsou dva roky, to je jedno, nebo není :), nemohu si pamatovat přesné datum nákupu u každé věci :)

      Vymazat
    2. omg, nevěřím, že jsi to fakt hledala. To je teda trapný. :D

      Vymazat
    3. Zasadni informace :D Nevim, jak se Petra mohla tak hloupe splest :D :D To jsi to jako vazne hledala, abys mohla napsat, ze to ma spatne? :D Nehlede na to, ze pokud je ma skutecne od cervna 2012, tak to ty dva roky jsou (nebazirujeme prece na jednom mesici :D ) a tudiz je mnozne cislo v poradku ;)

      Vymazat
    4. Ježišmarija, některé komentáře mě fakt nestačí udivovat. :-D To na tom jako nějak záleží, jestli má Petra kabelku rok a 11 měsíců nebo 2 a půl roku? Myslím, že ani sama Petra to neeviduje tak přesně jako Ty. Rada pro Petru - měla by sis začít na každý kousek svého šatníku dávat popisek s datem pořízení, ať je v tom pořádek. :-D

      Peťo, sluší Ti to, i když já osobně bych se v takovéto halence asi moc necítila. Je nespravedlivé, že někomu sluší všechno. :-D A vždycky obdivuju, jak jsi pokaždé dokonale sladěná. Máš talent. ;-)

      Vymazat
    5. Jano, to je věc zvyku. Ono by ti něco takového nebo podobného určitě slušelo, ale nejsi na to zvyklá, zkoušej to postupně. To je jak červená rtěnka. Ze začátku člověk uvažuje, jestli to není moc, všichni se na to koukají a otáčejí se. Pak potkáš holku v červené rtěnce a přistihneš se, že se ohlížíš taky, ale spíš proto, že je to zajímavé, neobvyklé v našich končinách, konečně něco, co nezaniká v davu. Nakonec si to člověk oblíbí.

      Vymazat
    6. Pravda, člověk se určitě nesmí bát zkoušet nové věci. S tou výraznou rtěnkou souhlasím. Když jdu po ulici/jedu MHD, uvědomuju si, že zas až tak moc holek/žen výrazněji nalíčených nechodí, což je škoda. A když vidím výrazněji (ale vkusně) nalíčenou ženskou, udělá mi to radost.

      Vymazat
  10. Miluju puntíky, ale u téhle halenky mi přijde, že ti dělá horní část těla takovou hranatou. Nevím jak to lépe popsat nebo říct. A v těch brýlích mi přijdeš taková přísná (jako fyzikářka z filmu Bota jménem Melichar). Neznat tě jaké jsi sluníčko tak se bojím tě i oslovit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mluvíte mi z duše :-D
      Každopádně mezi top to taky nářadím, přijde mi, že tahle kombinace Vám nelichotí tak úplně..Ale je to jen můj osobní názor a určitě nechci kritizovat..Jen to není šálek mé kávy :-)

      Vymazat
    2. Ale zas je Péťa každý den jiná, žádná nuda.

      Vymazat
  11. Tam u tech garazi bydlim!!:D Skoda, ze jsem te nepotkala...:(
    Jinak moc povedeny outfit:)

    OdpovědětVymazat
  12. co tak černou podprsenku,aby toho nebylo tak moc

    OdpovědětVymazat
  13. Mně se na tom celým outfitu líbí ten účes :D Vypadá to super, jak ty jemný vlásky poletují okolo čela a kroutí se, to mně se snad nikdy nestane, ani s kulmou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc,ale já musela taky nakroutit žehličkou, mně se sice kroutí samy, ovšem opačným směrem jako rohy, nevim, co mi tim příroda chtěla naznačit :D.....

      Vymazat
    2. :D :D Příroda ví všechno nejlíp :)

      Vymazat
    3. Ty vlnky se mi také moc líbí! Je to skvělé řešení dorůstající ofiny! Tohle se mi moc líbí.

      Vymazat
    4. Nikčo, díky, to jsem potřebovala přesně slyšet, haha :D

      Vymazat
  14. Vypadá to moc krásně, sluší ti to. Já osobně s červenou trošku bojuju, je to pro mě nejmíň používaná barva v šatníku (i v doplňcích atd.) i přes to, že se mi na ostatních strašně líbí. Nosím jí jen ve dnech, kdy se cítím hodně dobře, sebevědomě a uvolněně. Jinak nemám problém s žádnou jinou barvou. Budu na tom muset trošku zapracovat a vyrazit na nákup něčeho červeného, co budu milovat :o)

    OdpovědětVymazat
  15. na té fotce zezadu ti dělá ta halena prdel jak valach :/ proto se mi peplumy nelíbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jestli tohle je valach, pak ty máš velký problém v hlavě

      Vymazat
  16. Sundala bych pasek, ten uz je trochu moc :) Jako barevny akcent uplne staci boty kabelka. Jinak bych rekla, ze to je dobry, ale nejak proste nemuzu prijit na chut te halene. Strih ma proste divny, zepredu i zezadu dost nelichotivy. Treba na te posledni fotce je videt, jak ti hrozne deformuje postavu. Mozna ze by to bez pasku nebilo tolik do oci, ale nevim :) Zepredu mi zase prijde, ze ma vystrih moc vysoko, stacilo by i par centimetriku niz a hned by se mi libila vic :) Neni to asi nic pro me :) Hrozne se mi ale libi vlasy :) Odrustajici ofina je proste bozi! :D

    OdpovědětVymazat
  17. Za mě dneska bohužel ne, především tak šílená kabelka, lodičky a krabatící se silonky v nich a zapletený lolitkovský cop. Vím, že investice do kabelky je mnohdy zbytečná, ale tato plastová lesklá šílenost je opravdu už moc. Když už červená, tak něco takového: http://kara.cz/kabelky?product_id=704 nebo http://www.bata.cz/web/kategorie/web-katalog-cz-doplnky-damske-kabelky-spolecenske/669906-bata-kabelka-v-cervene-barve-se-stribrnymi-detaily

    To samé platí i o lodičkách, zkusila bych něco takového místo lesklých: http://www.asos.com/Ganni/Ganni-Audrey-Two-Tone-Red-Court-Shoes/Prod/pgeproduct.aspx?iid=3958577&cid=4172&Rf-200=1&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=Brushwredtoe ; http://www.asos.com/Shoesissima/Shoesissima-Phoenix-Red-Suede-Heeled-Court-Shoes-Available-from-UK-8-12/Prod/pgeproduct.aspx?iid=3573286&cid=4172&Rf-200=1&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=Red

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přes 5tis. za lodičky ve slevě bych opravdu nedala ;), ani tyto konkrétně se mi nelíbí, stylově ano, barevně se mi nelíbí ta oranžová...kabelka se mi také nelíbí, malá, nepraktická,ale tak každá máme jiné preference ;), navíc se mi nelíbí ten řetez

      Vymazat
    2. Rozumím, mnohem lepší je pouťová kabelka z CAčka za 249Kč, která se leskne přes celou ulici :)

      Vymazat
    3. jo, mnohem lepší kabelka klasického tvaru v lakovaném provedení, než pouťová kabelka s řetězy

      Vymazat
    4. Tak to mi skutečně nedá:-) kabelky jsou moje vášeň, mám jich doma desítky - ve všech možných provedeních a cenových relacích a tato červená "pouťovka" ( :D :D ) mě skutečně neuráží. Mimochodem, mám jednu přesně takovou, která byla podstatně dražší než tato z CA a vypadá naprosto stejně. Někdy udělá kabelka z frcu větší radost a parádu než taška za několik tisíc ;-) (a to mluvím z vlastní zkušenosti:-)

      Vymazat
  18. Ty brýle jsou fakt úžasný, moc ti sluší. Já mám taky jedny na tohle léto do "kočičího" tvaru a jsem s nima moc spokojená. Každopádně vůbec nevim, že v DM sluneční brýle prodávaj, určitě se tam mrknu! :) A jinak celkový look opravdu povedený, hlavně ta puntíkatá halenka! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Teda Péťo, každý tvůj outfit je lepší a lepší. Jsi moje nejoblíbenější česká bloggerka/youtuberka - děláš skvělé tutoriály a navíc máš ještě vkus! Pokračuj :)

    OdpovědětVymazat
  20. kombinace černá-červená-bílá je super, tobě by ale sedlo trochu méně černé myslím :) ale ty průstřihy na halence jsou skvělé, líbily by se mi v tomhle stylu šaty na léto

    OdpovědětVymazat
  21. Mě se líbí hlavně hlava:-D Ty vlasy, to líčení, rtěnka, brýle, super!!:))
    Ale komplet je to hezké, samostatně se mi ty kousky moc nelíbí, ale na pohled to vypadá parádně.

    OdpovědětVymazat
  22. Petro, píšu poprvé komentář, nedá mi to, prostě to musím napsat, jsi nádherná! Sluší Ti vše, protože máš vždy úsměv na tváři a to dělá moc. Tedy nejen pro to ;-) Krásný elegantní outfit, miluji kombinaci černý a červený a miluji puntíky. Krásný, blog, Ty, fotografie, recenze, budu se sem ráda vracet, už jen pro ten úsměv.
    Krásné dny
    Lenka

    OdpovědětVymazat
  23. Jako obvykle, nádherné :) Kabelka s botičkami jsou moc hezké ;) Jinak já nejsem moc fanda peplum, přijde mi, že v tom člověk vypadá jako "přeštípnutá vosa", ale tobě to stejně sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  24. Petruško, píšeš, že Ti máme dát vědět (ohlasy), takže: vynechala bych pásek, jak už tu někdo psal, je to moc. Investovala bych do lepší kabelky, vypadá jako z umělé hmoty. Neříkám mít 100 kabelek, jak by někdo mohl namítnout, ale určitě se vyplatí investovat o nějakou tu korunu víc do kabelky bílé, černé a nějaké barevné (v Tvém případě červené), to jsou základní barvy které využiješ vždycky, nejlépe nějakou nadčasovou klasiku, co jen tak nevyjde z mody. Ohledně oblečení - halenka je hezká, materiál nemohu zhodnotit, volila bych ji však k něčemu slavnostnějšímu (divadlo, promoce, ale ne ples) v kombinaci s klasickou nejlépe dlouhou sukní, k tomu lodičky a nějaké psaníčko do ruky (třeba i v té červené barvě). Martina :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Moc ti to sluší, skvělá kombinace! :)

    OdpovědětVymazat
  26. No tak puntíky ti teda moc seknou :))) Sluší ti to :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  27. Nóó, dneska nejsem moc odvařená teda...:-) Ten otvor, prostřih, nebo "vykuk", nebo co na té halence je takový divný (já jako osoba s velkým poprsím se těmhle efektům snažím vyhýbat jak čert kříži a oni pak něco takovýho vyrobí schválně? No tak sakra :-D ) a kabelka je trochu moc plastová a trochu moc lakovaná.
    Nadšená jsem ale z brýlí z DM, normálně by mě asi ani nenapadlo je tam koupit, takže díky za inspiraci!

    OdpovědětVymazat
  28. Péťo, miluju kombinaci černý a červený a puntíky taky, takže se mi to samozřejmě všechno hrozně líbí. Máš krásně sladěnou kabelku s botama a páskem a závidim Ti, že máte u vás takový dobrý vietnamce, že se tam daj sehnat tak hezký kousky (například právě teď myslím na Tvé krásné květované sáčko :D), už dlouho shánim úzkej pásek, jakýkoliv barvy a ne drahej a u našich vietnamců maj pouze s bláznivě zdobenou obrovskou sponou, takovejhle krásnej decentní pásek tam prostě ne a ne sehnat.

    OdpovědětVymazat
  29. Líbí se mi kabelka, ale na styl puntíků nejsem :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Peťo, dělám trochu v oboru, tak mě to bije do očí, ale snad se nebudeš zlobit, fakt nechci být prudivý anonym. Halenka má zajímavý střih, nikoli zpracování. Halenka je hotový výrobek, zpracovává se nějaký tovar, materiál. Když už, pak lze říct, že je kvalitně vypracovaná. Tzn. kvalitně ušitá.

    Jinak ti to moc sluší a souhlasím, že celčermá by nebyla asi úplně ono. Líbí se mi vždycky, jak ty černé outfity doplníš nějakou barevnou rtěnku a dopňky. Někdy i ta rtěnka stačí. Je to hezký trik pro všechny, kterým vše v černé úplně nesluší. V tomto jsi mě hodně inspirovala. Vlastně mám pocit, že díky tvému blogu jsem si rtěnky vysloveně oblíbila.

    OdpovědětVymazat
  31. Puntíky jsou báječné, ale i přes tu červenou mi to přijde moc tmavé(ta červená je spíše kontrastní než zesvětlující). Nepřemýšlela jste třeba nad kombinací s bílými kalhotami, bílým/tělovým nátělníkem? S pozdravem N.
    PS: Ta rtěnka je boží.

    OdpovědětVymazat
  32. Cely outfit je velmi pekny len je tam ten lesklej cervenej uz podla mna moc .. to biele psanicko co si spominala by sa k tomu hodilo viac opasok a topanky su v pohode ;)

    OdpovědětVymazat
  33. Za mne nic moc. Ten pásek už je přes čáru a také mi to přijde dosti tmavé, kdyby si měla pod tím jiné než černé tílko bylo by to lepší. Navíc se mi nelíbí ty nasoukané silonky, které se i na nohách hodně hrnou. Ještě k té kabelce, přijde mi taková laciná, především ten materiál, ty na na nadčasové a originální kousky moc nepotrpíš jak tak koukám, viď? Dagmara Z.

    OdpovědětVymazat
  34. Mě to přijde smutný, co zkusit bílý nátělník, nějaké světlé kalhoty, žluté, bílé, a co třeba zelené? Jinak černo-bílá kombinace s červenou se mi líbí, ale tady je toho smutna na můj vkus moc, a přiznám se, že lakované boty a kabelky nejsou můj šálek kávy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, zkoušela jsem, bílé kalhoty, barevné kalhoty a vypadá to šílené, totž bílý nátělník, splácané páté přes deváté :), vůbec to k sobě nevypadá pěkně.

      Vymazat
  35. Ahoj Peťo, trochu dotaz mimo .... jaké máš zkušenosti s nakupováním na Choies? Já jsem si tam teď chtěla objednat ty úžasné černé sandály s průstřihy, které jsi měla v minulém outfitu s boyfriend džínami v camel barvě a bohužel mám problémy s objednávkou. Stále mi to hlásí neplatné číslo karty při platbě, přitom číslo je správné a povolení na placení kartou do zahraničí mám. Tak nevím. Každopádně jsem hodně zklamaná, protože ty boty jsem prostě moc chtěla....Z Choies jsem zatím nic neobjednávala, přestože se mi tam líbí dost věcí, ale tato zkušenost mě tak nějak odradila....Bohužel ani žádná moje kamarádka tam nenakupuje, abych ji požádala, aby mi boty objednala.
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lenko, já jsem tam vždy platila přes paypal, takže kartou nevím,ale každopádně to je dotaz spíše pro ně, zkus jim napsat nebo se poptat v bance, tohle já opravdu netuším .). Já jsem problém nikdy neměla :).

      Vymazat
  36. Miluju puntíky, miluju tuhle barevnou kombinaci! Péťo, MOC SLUŠÍ! Akorát já nemůžu umělohmotný kabelky, možná je to tím, že jsem už starší, ale investice do červený kožený kabelky (nebo kvalitní látka + kůže) se vyplatí, vydrží léta. To je moje jediná připomínka.

    OdpovědětVymazat
  37. Hezký outfit! Sluší ti to Peťulko! Jen si nemůžu pomoci, ale takhle jak máš tu ofinku do stran tak se mi to na tobě moc nelíbí, ale to je jen můj dojem. Měj se hezky!

    OdpovědětVymazat
  38. Zepředu to vypadá fakt skvěle, moc ti to sluší, ale zezadu to podle mě fakt dost rozšiřuje...A ten červený pásek v tom nejužším místě tomu možná ještě přidává...a to jsi štíhlá jak lunt :) Jinak se mi moc líbí kombinace barev :) Týna.

    OdpovědětVymazat
  39. Pekná od účesu až po lodičky :) Mám rada bodky a tá halenka je veľmi zaujímavá. No a červené doplnky to už len všetko pekne oživili :)

    OdpovědětVymazat
  40. Moc hezký obleček! :0) Strašně se mi líbí kombinace Tvé porcelánově bílé pleti a červené rtěnky! :0) Aneta

    OdpovědětVymazat
  41. Já se těším na zdůvodnění té bílé podprsenky. Ohrazuješ se, že nejsi stylistka, ale tohle vím i já a to už je v módě co říct.
    Dáša

    OdpovědětVymazat
  42. v kosmetice jsi opravdu odbornice, ale outfity ti nejdou :-( ... vybíráš si hrozné střihy a ještě horší materiály ... a ty silonkové ponožky v těch botách jsou fakt hrozné :-( ... pardon, ale tohle opravdu ne.

    OdpovědětVymazat
  43. Dokonalost ♥ Vážně moc krásná kombinace :) Miluju klasiku retro puntíků , ta prostě nikdy nemůže zklamat :) :* A červená barva to celé perfektně doplňuje ♥

    OdpovědětVymazat
  44. Halenka je strašně krásná, mám slabost pro puntíky :) A červené detaily ti moc sluší.

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Nádhernéé :) Tak dokonale zladiť topánky, kabelku a opasok?! To snáď ani nie je možné :)) super, ale tie okuliare ma očarili najviac, "lie a diva" :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  46. Nadherny outfit Peto. Ale zajimalo by me,do jakeho pocasi je urcen? Okolo 20 stupnu,slunicko, v nem bude uz horko a do nizsich teplot by to minimalne poranu chteo neco pres to. A co by to bylo? Me tohle u outfitu dela nejvetsi problem, prece si na takovou krasnou halenku nevezmu svetr ze..takze nejake sacko?? Jinak tvoe outfity miluju"snazim se podledni dva roky pridavat co nejvice mladistve elegance do sveho satniku a jsi pro me super inspoirace:-)

    OdpovědětVymazat
  47. Je to pěkný moc, fakt, až na ty "epesní" silonky v loďkách:))...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!