Outfitové video s Mírou aneb nákupní přešlapy

by - 25 května

Krásné nedělní odpoledne vám všem,

že ráda nakupuji na ebay či asijských eshopech a že mi sedí asijské střihy a velikosti už asi víte a nejen to, miluji i asijské BB krémy, možná jsemse měla narodit v jiné zeměpisné délce :D. Ne vždycky je to ale takový hit jak to vypadá na obrázku a ne vždy odpovídají velikosti a materiály. Takže dnešní video může být i takovým varováním, že někdy vás může čekat zklamání....

 
* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *


1)
kalhoty: HM
boty: Lidl
2)
džíny a tričko: HM
boty: Lidl
3)
balerínky: Deichmann
pásek: ?
džíny: HM
boty: Lidl
4)
džíny: HM
lodičky: Deichmann
5)
křivák: HM
lodičky: Deichmann
tílko: ?
6)
lodičky: Blink
 
Líčení: paletka MUA Immaculate, rtěnka Regina S1


eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
 
 
 

You May Also Like

46 komentářů

  1. Ani jsem to nedoposlechla, byla jsem jen na začátku a už mě odradily zase dvě věci:
    řasy a PROČ POKLÁDÁŠ MÍROVI OTÁZKU, KDYŽ HO ANI NENECHÁŠ DOŘÍCT ODPOVĚĎ...
    Má to být párové video a já zase vidím jen Tvé sólo...
    Míro, Ty máš svou ženu rád ale někdy je mi Tě líto.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, zas tak tvrdě bych to nenapsala, že by mi ho bylo líto, ale opravdu mu skáčeš do řeči a nenecháš ho nic dopovědět. V jednom videu, když ti skočil do řeči on, jsi na něj vyjela, že ti skáče do řeči.
      Jinak video pěkné.

      Vymazat
    2. "Tvrdě?" - to jsem byla mírná! A ode dneška je MRKEV ČERVENÁ!!!

      Vymazat
  2. Skvelé video! A inak aj ja som si objednala tie isté bielo- ružové šaty s kvietkami čo si mala na sebe v 3. outfite a taktiež boli pre mňa sklamanie. Strih mi absolútne nesedí a tá nešťastná spodnička... Teraz sa ich márne snažím predať :/

    OdpovědětVymazat
  3. Míra je aký zlatý keď sa vždy na každom videu tak uprene pozerá do tej kamery, ako sa sústredí :D

    OdpovědětVymazat
  4. ty věci na pohled vypadají hezky, ale já bych si oblečení přes net neobjednala. mám takovou atypickou postavu a fakt musím všechno zkoušet, i boty, tam mi ty velikosti lítají ještě víc. navíc bych se i bála o tu kvalitu a materiály :(
    ale první outfit je krásný u vás obou, sedí vám to a ladíte! škoda toho materiálu u šatů. a outfit s kalhotama je zajímavý, určitě ho nos ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Za mna overal môže byt, páči sa mi :) Tiež som rozmyslala nad jeho kupou a asi ho aj kúpim keď som ho videla na Tebe :) Tiež som take malicke XS :) Aztecke nohavice tiež fajn, ja mám take strihovo podobne a nosim s obtiahnutym tričkom a riflovou bundickou s balerinkami alebo gladiatorkami :) To len ako další tip :) K satam s koralovou suknou navrhujem na spodnicku našit volanik hodiacej sa farby, pekne to ukáže:) Tiež som takto zachránila jedny šaty (poradila mi to moja sikovna krajcirka) :) Inak, video ma prijemne pobavilo, tiež mám pár takýchto nepodarkov ;) Katka

    OdpovědětVymazat
  6. Báječné video ! Děkuji za skvělé tipy!

    OdpovědětVymazat
  7. Míra je prostě showman :D, vždycky mě pobaví !!

    OdpovědětVymazat
  8. Vše co jsi ukázala bylo moc pěkné :) A právě kvůli tomu nerada nakupuji přes eshopy, já si vždy potřebuji oblečení vyzkoušet :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. míra v tom modrom saku keby ho nechal rozopnute vyzerá super podla mna:) ostatné veci hrôza. a ten overal sa mi páči, mne nevadia tie nohavice ale tie dlhe rukavylepsie by vyzerali take 3/4 rukávy podľa mňa, bodkavý overal super škoda že ti je veľký ale tá pasikáva košela je hrozná....tolko môj názor...obejdnavánie z netu je vždy riskantné...ale dobre že si spravila aj takéto video :)

    OdpovědětVymazat
  10. Předposlední outfit se mi líbí naprosto neskutečně! Do něj bych se sama oblékla klidně hned a ráda :) Kalhoty přitom nejsou skoro vůbec můj styl, ale v téhle kombinaci? Paráda! Neváhala bych si je vzít :) A námořnická kombinace se mi také velice líbila, jak u tebe, tak u manžela :) Puntíkatý overal by byl rovněž krásný, ale ta velikost a vetchost je trochu ouvej...

    OdpovědětVymazat
  11. Peťo, video fajn, ale normálně mě rozčílilo :D Mírův outfit (3. nebo 4.) s tou košilí - tak já jsem takovou košili kupovala příteli k narozeninám, akorát že v obchodě PEEK & CLOPPENBURG. Ta ode mě je tedy sytější a ta modrá je krásná tmavá námořnická modř. Neskutečné, jaké jsou ti asiati sprosté kopírky.

    OdpovědětVymazat
  12. Fakt radši koukat na materiály a někam si to poznačit, co je mi příjemné a co ne. Já posledních 5 let ulítávám na vzdušné viskoze nebo 95% viskoza, 5% bavlna a nemůžu si to vynachválit. Jasně, každému sedne něco jiného, ale určitě se shodnem, že ten umělý škrablavý materiál nemůže dělat dobře nikomu.

    Overal se mi opravdu líbil, strašná škoda, že poslali větší. To s tou spodničkou, to je divné. Zkoušela jsi šaty vysunou vepředu výš a vzadu popotáhnout níž? Je mi jasné, že se to bude furt posounovat zpátky.. no kdo ví jak to mysleli, třeba to byl jen vadný kus. Mohli se pochlapit víc, když chtěli pochvalu.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahaho! Mozes vyrazat do Pariza :) http://www.pinterest.com/pin/20547742025316599/

    OdpovědětVymazat
  14. Teda škoda toho materiálu u těch prvních šatů, minulý rok jsem podobné sháněla a taky samý hnusný materiály :/ A přitom tyhle námořnický šaty vypadají skvěle.
    U Míry se mi ta červenomodrá kombinace taky moc líbí, ale jsem vážně překvapená, že XL je takový malý... Bych tipovala spíš na asijský L. Každopádně mě ta kombinace mile překvapile, jak módní bloger ;)
    No a u toho květovanýho overalu se mi hrozně nelíbí ty obří kapsy :D To na mě působí jak montérky.

    OdpovědětVymazat
  15. Peťa - hezký make-up
    Míra je elegán

    OdpovědětVymazat
  16. Peti, hlídej si sesazení vzorů. U pruhovaných šatů to řve na boku a u pruhované košile u kapes. Kdyby ty kapsy aspoň byly posunuté stejně, tedy bílý pruh na bílý, nebo obě naopak bílý na černý, ale ona je každá kapsa jinak šejdrem. Tohle bych si v obchodě nevzala a kdyby mi to došlo po zaplacení, reklamovala bych.
    trohu to ulítá i u puntíkovaného overalu mimochodem.
    Nevím, jak moc jsem hnidopich, nemůžeš za to, co natropí výrobce samozřejmě, ale dřív takto chodit bylo velké faux pas. Mladé holky na to kašlou, ale jakákoli starší žena, co někdy šila, nad tím musí úpět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že nejsi hnidopich. Mně to taky hrozně vadí. Mám pak pocit, jak kdyby se na tom snažili výrobci ušetřit ještě víc, a připadá mi to hrozně odfláknuté. Přijde mi, že dneska už nesesazuje skoro nikdo, ani ´věhlasní´ módní návrháři se s tím tak nepářou.

      Vymazat
  17. Aztécké gatě fakt nee. Teda podle mě, samozřejmě nechci ti nakazovat, v čem máš chodit. Představovala bych si, že by měly být volnější, takové volnočasové a i když je potáhneš k bokům, není to moc ono. Přitom kdyby byly větší, moc by ti slušely. Viděla jsem podobné v CA, doporučuju mrknout.
    Overal kdyby se ti povedlo dole zůžit, bude moc hezký. Nechápu jen, proč u těchhle věcí dělají kapsy, které pak svítí přímo do dálky a navíc to mnoho lidí svádí při hovoru zarvat do nich ruce, což je velmi nezdvořilé. U viděa mi to nevadí, ale všimla jsem si, že je to novodobý nešvar s někým mluvit s rukama v kapsách. N e s n á š í m t o !

    OdpovědětVymazat
  18. Mně se úplně nejvíc líbí první kombince. Sluší vám to oboum (samozřejmě to sako by chtělo větší), krásně ladíte, moc vám to sluší, prostě nádherný barevný pár, víc takových :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Jéé, přesně stejnou kabelku z druhého videa mám, ale ve skříni nevyužitou, jsem Ti ji mohla věnovat :o))
    Dostala jsem ji a nevím, co s ní....
    Dita

    OdpovědětVymazat
  20. Předposlední outfit se mi líbí nejvíc :) Ty kalhoty určitě nos jsou moc hezky :))

    OdpovědětVymazat
  21. vy dva jste spolu strašně zlatí :)
    Mírovi saka podle mě sluší (to první, to druhý byla vážně hrůza, ale celkově by saka klidně nosit mohl), a také se mi to na chlapech moc líbí. vlastně celkově obleky, košile...
    u tebe se mi líbí ty první šaty a kalhoty. zbytek celkem hrůza, a ani ten overal se mi nelíbí. nápad to není špatný, ale volila bych lepší střih.

    OdpovědětVymazat
  22. Mám úchylku na overaly, ten bílý s květinami je úplně perfektní (až na ten přetáčivý střih, dole bych to zúžila, jak říkáš, a trochu ti odstává u výstřihu) a puntíkatý je taky super, jen bych do něj neměla nohy :D. Aztécký vzor se mi líbí, ovšem ten střih je zase takový podivný. Dělá ti u rozkroku bublinu, která nevypadá zrovna dvakrát dobře. (Na ty bubliny jsem ale vysazená. Kdysi na střední si totiž spolužačky dělaly legraci z jedné známé, ´co´tam asi tak schovává.) Škoda toho materiálu u prvních šatů. Byly by moc povedené.

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj!
    Jen jsem chtěla říct, že se mi to možná zdá, ale připadá mi ten overal v kalhotové části dooost průhledný. Možná je to tím videem ;-) a ta proužkatá košile mi připadá, že je ti velká a vypadá jako pyžamo ;-) Ale video boží a už dlouho jsem se tak nenasmála. Přiznám se, že momentálně mě nebaví žádný seriál, takže místo toho koukám na tvoje videa, nebo je jen tak poslouchám u uklízení :-D (Doufám, že to vyzní jako poklona :-D) Klárka

    OdpovědětVymazat
  24. Mě na tom overalu nejvíc vadí, jak prosvítají ty kapsy a jak se to v klíně krčí, ta šířka nohavic by mě ani nevadila, ale je mi jasný, že proti slimkám je to nezvyk. Jinak musím říct, že mě hrozně bavíte. Hlavně jak Míra vždycky kouká do tý kamery, vždycky mě to rozesměje :D Z celýho videa mi přišly nejlepší ty tenisky, jak tvoje červený, tak ty Lidlu, ale celkově se teda výrobce zrovna nepředved...J.

    OdpovědětVymazat
  25. Skvělý video, většinou na žádný takový videa od blogerek nekoukám, ale u tebe je sleduju s nadšením a nikdy nejsem zklamaná. Ty aztécký kalhoty jsou super, to mi připomnělo, že jedny takový jsem si kdysi koupila podobný, tak bych je mohla zas vytáhnout. :) A ten overal super, to fakt sedí jen na takový hezký postavy, jakou máš ty. :)

    OdpovědětVymazat
  26. Peti, ty aztécké kalhoty jsou moc hezké. Podobné jsem si koupila s podobnými "potížemi" v obvodu lýtek, takže nejsi sama :) a to nejsem žádný cvalík nebo kulturista :) ale po jednom, dvou nošení se to přizpůsobilo a už netáhnou. Tak hlavu vzhůru a moc Ti sluší! S balerínkama se mi zdá, že trošku zkracují nohy, s podpatky mnohem více vyniknou. Krásný den, Ivík

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj
    Chtěla bych se zeptat zda bude v blízké době slibované video o paletkách.
    Nutně nějakou pěknou potřebuji a rada která stojí za to koupit a která ne by se mi moc hodila :)
    Přeji ti krásný zbytek dne :)

    OdpovědětVymazat
  28. srandovné video :) najlepšie z toho sú podľa mňa tie šaty s kvietkovaným vrškom a lososovou (či akou) sukňou, tie majú ten vršok dobre ušitý, vzor pekne sedí, čo je u týchto lacných handričiek skôr výnimka, tiež ti nesmierne seknú, preto by podľa mňa stálo za to tú spodničku prešiť (proste dať tam novú).
    super tiež vyzerajú aztécke nohavice, možno sa to nosením trochu vyťahá a bude to ok. seknú ti rozhodne! pruhovaná košeľa, rovnako ako aj ten čierny bodkovaný overal majú na teba príliš výrazný vzor, mne sa v tom nepáčiš. zato prvé červeno-bielo-modré pruhované šaty sú ok, sedia ti (len škoda materiálu).
    tá Mírova modrá košeľa je bomba! podľa mňa mu ani nie je až taká tesná, možno by stačilo trochu vtiahnuť bruško? :D aj nohavice oranžovo-červené (toto je ten správny odtieň!) sú super, podobne aj plátenky z Lídla (občas sa aj tam dá čosi uloviť). ale v tých sakách pôsobí trošku...no, radšej to sem nedám :P tie strihy sú asi fakt len na tých piadimužíkov.

    OdpovědětVymazat
  29. Vyjádřím se jen k jednomu outfitu a to k bílému květovanému overalu, protože jsi se nás ptala, co si o něm myslíme. Z pohledu krejčovského ti nesedí ve výstřihu, v oblasti ramen, tam je to hodně špatně ušité. Ale dobrá krejčová by to mohla i opravit, je to pravděpodobně chyba v podsádce, nejak to táhne, odstává to. Jinak nohavice kalhot rozhodně nezužovat! Takhle je to dobré, je to jen tím, že jsi zvyklá na obepnuté kalhoty. Máš v tom šmrnc.

    A nesmutni nad tím, že ti přišly nějaké kousky velké, mnohem horší je, když je něco malé. Ten puntíkatý overal je ti sice větší, ale kdybys nám to názorně neukázala, tak si toho snad ani nevšimneme, je to ležérně velké. Je spousta dívek a žen, které se nemohou oblékat hezky, protože ve větších velikostech se módní kousky nedělají, tak to holt je. A navíc za dobrou cenu, to už vůbec ne.

    Make-up krásný, jen by byly hezčí kratší řasy. Když sklopíš oči, strašně to bije do očí, že je to umělé. To jen postřeh, kterého jsem si všimla již víckrát a pokaždé to zkazí ten dokonalý make-up. A to jsem zastánce výrazného líčení i řas.

    Hezké dny přeje Gábina D.G.

    OdpovědětVymazat
  30. Na Mírovi vypadá všechno tak nějak přitepleně :( . Nemůžu si pomoct ale je to tak. bohužel...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

      Vymazat
  31. Ahoj Péti, když jsme u těch nákupů z ciziny. Proč kupuješ věci z Ameriky nebo z Číny? Musíš platit drahé poštovné a ještě clo. Nakupuj v Polsku - je to tam levné a poštovné není vůbec tak drahé. Koukala jsem na Amazon a poté na nějaký polský obchod a i s poštovným to v polsku výjde asi o 1/3 levnější (odstíny make-upů jsou stejné jako v americe nebo v anglii) a hlavně to máš do 4-5 dnů doma. Ale nechci aby to vyznělo jako nějaké rýpaní nebo něco podobného!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ebay v mnoha případech, nebo třeba na SheInside, Asos atd. je poštovné zdarma ;)

      Vymazat
    2. Asos zrušil poštovné zdarma.

      Vymazat
    3. Občas je poštovné zdarma na amerických/čínskkých eshopech, ale když to koupíte v polsku, tak se to snáze popříp. reklamovat

      Vymazat
  32. Peti, prosím tě, za jak dlouho ti zhruba přišla objednávka z toho Dresslinku? Děkuji mockrát za odpověď. :)

    OdpovědětVymazat
  33. těch šatiček z třetího outfitu je fakt škoda - jsou krásný! za ty ceny ale není čemu se divit :/ na pohled ty otfity třeba vypadají dobře, ale věřím, že ten materiál musí být hrozně nepříjemný, když je to z nějaké umělotiny.

    OdpovědětVymazat
  34. tvoje videa mi vždycky vykouzlí úsměv na tváři a když je to s Mírou tak ještě víc :D jste krásnej pár a je na vás vidět jak se máte rádi a to je hrozně hezký:)) overal je fajn...ale souhlasím s tím zůžením těch nohavic:)

    OdpovědětVymazat
  35. Aztécké kalhoty TOP!! Celkově ten outfit se mi líbil maximálně :) Stále se snažím najít ideální křivák..:D Jinak u Míry se mi líbí první outfit, švihák..ale je pravda, že mu trochu skáčeš do řeči a pořád ho opravuješ o té barvě..To je škoda..

    OdpovědětVymazat
  36. ebay je podla mna na nakupy super, naposledy som si pokupila veci, ktore na slovensko ani neposielaju, tak som mala super radost

    dnes mi ale dosla prva kabelka z aliexpres a mamina mi rovno volala, ze smrdi neskutocne(o; tak som zvedava(o;

    gomistories

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!