Rtěnka 3x jinak - tutorial

by - 13 května

Krásný večer vám všem,

 
dnešní video je variací na téma výrazné rtěnky. Záměrně jsem zvolila odlišné a výrazné barvy, aby bylo vidět, co to dělá s obličejem. Prosím, než se pustíte do komentáře, mějte na paměti, jak jsem již několikrát zmiňovala, že jde o inspiraci, dělám tutoriály i s barvami, které mi třeba ne zcela lichotí, právě pro tu názornost a pro to, abyste si měli z čeho vybírat, jelikož každá z nás je samozřejmě jiný typ. Dnes by se ke mně nejvíce hodila rtěnka prostřední. Bohužel tedy video má špatný barevný nádech, respektive tutorial samotný, produkty samostatně jsem točila na jiném světle, takže na něm vypadám docela mrtvolně, ale snad to přežijete :).

Přeji všem fajn večer a dejte mi vědět, která barva rtěnky se vám líbila nejvíce :)!
 


eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani
http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
 
lak: Gabriella Salvete Stars 13 Lavender love
 
Použité produkty:
* Ryor báze pod makeup
http://www.ryor.cz
* Rimmel Match perfection 010light porcelain http://www.asos.com
* Dermacol cover 208
* Milani The multitasker face powder 01 light
* Benefit Dallas (Benefit ČR)
* Catrice Une, deux, trois C04 meet rosy
* Rival de Loop highlighter 01 moon dust (DE)
* Milani eye shadow primer
http://www.lovelyhair.cz/lovelyhair/eshop/0/3/5/133-Baze-pod-ocni-stiny-MILANI-Nude
* W7 Naked nudes palette http://www.galaxieprani.cz
* Rimmel gel eyeliner 001 black
* Ardell 110 a Lash grip
* Benefit They´re real! řasenka (Benefit ČR)
* Maybelline Master shape soft brown
* Milani Brow gel
* Melt Darling
http://www.meltcosmetics.com
* Flormar P318 (Teta drogerie)
* Sephora No. 16 od Helenky
* štětce Petralovelyhair (budou ve čtvrtek ;)

 
music: licence creative commons 3.0
Huma huma - Smart riot (youtube gallery)
 
 


You May Also Like

34 komentářů

  1. Mě se nejvíce líbí ta růžová :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Petruš,ta rtěnka od melt je fakt nádherná.moc se mi její odstín líbí.v létě bude úplně krásná až budeš opálena.za mě určitě rudá matná sephora:-).já věděla,že ti bude moc slušet.Helenka

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Péťo, na Tobě se mi nejvíc líbí ta rudá rtěnka... :) myslím, že speciálně ta první bude slušet černoškám... ˇuplně to vidím na nějáké hodně tmavé holce s výrazným extravagantním líčením, co myslíš? :)
    Mirka

    OdpovědětVymazat
  4. jasne te vidim jako rosnicku nebo moderatorku v sama doma nebo tak nekde

    OdpovědětVymazat
  5. tak mrtvolná fialová není můj šálek kávy, ale určitě se najde pár lidí, kterým bude slušet :) na tobě se mi nejvíc líbila asi ta růžová, ale ani červená matná nevypadá špatně :)

    OdpovědětVymazat
  6. Prirozene umele rasy :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsi nádherná i když vypadáš "mrtvolně" ! :D :)

    http://berrytheblue.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Tobe tak strasne sluší rudé rtěnky, to snad neni ani možný!!!!! :)) Ja vzdycky vypadam jak kdybych zakousla králíka -_-

    OdpovědětVymazat
  9. Podľa mňa ti pristane aj tá červená, dosť ťa to oživilo :) Máš pravdu v tom, že tá prvá fialová má nádhernú farbu, ale bledulkám naozaj nepristane. Ja by som ju používala na oči ako krémové tiene alebo ako podklad pre práškové očné tiene :D

    OdpovědětVymazat
  10. Jedině ta červená! Ta je super! Ty ostatní se mi nelíbí. Začínám pomaličku taky používat rtěnky (vždycky jsem se toho bála) a je to super. :o)

    OdpovědětVymazat
  11. Nemůžu si pomoci, ale tobě sluší spíš tmavší, výrazné barvy, než světlé. Za mě jednoznačně tedy varianta s červenými rty.

    OdpovědětVymazat
  12. Nejvíc se mi líbí určitě ta růžová. Ale Tobě moc sluší i červená (na kterou bych si ale zrovna já asi netroufla). Ta "mrtvolně fialová" jak říkáš, ta se mi teda nelíbí a moc si neumím představit, že by se mi mohla vůbec na někom líbit. To tedy můj šálek čaje není. Jinak určitě fajn nápad ukázat, jak rtěnka dokáže celý obličej změnit.

    OdpovědětVymazat
  13. ahoj Peti, krásná a inspirující jako vždy ;) chtěla jsem se zeptat, zda budeš dělat recenzi (třeba i mini) na tu bázi od Ryoru, jelikož mě velmi zaujalo, že se dá použít na celý obličej, včetně rtů a víček.. děkuji. S.

    OdpovědětVymazat
  14. nejhezčí je ta růžová :) fialková se mi nelíbí vůbec :D

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Peti, tu Melt rtenku daruj alebo zahod. Fakt ti neslusi. Najlepsia si v cervenej.

    OdpovědětVymazat
  16. Tak na tobě se mi celkem zalíbila i ta prostřední od Flormar, ale k tobě jde i výrazná rtěnka a to rudá :))) Jednoduché, pěkné líčení :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Krásné video, je krásně vidět jak se líčení uplně změní jen použitím jiné rtěnky, fakt super :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Mne by teda ta prvni rtenka zajimala na zminovane opalene pleti. Myslim, ze by vypadala jeste hur nez na tve blede :) Nic si z toho ale, Peto, nedelej, ze ti neslusi, takovyhle odstin nebude sluset nikomu. Podle me se ani, aby slusel, nenosi :) V tom nevidim nic spatneho. :) Taky se mi nejvic libi cervena :) Tipovala bych spis u tebe spis tu ruzovku, divne.. Prijde mi na tobe moc studena :D Asi v tom ma trochu prsty spatne svetlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta první si taky myslím, že na té bledé bude stále lepší než na opálené. Na tmavším podkladu to bude asi opravdu markantní rozdíl ... No ten odstín je skutečně hodně chladný. Taky se musím přiklonit k teorii, že asi málokomu půjde ...
      Ale jak jsem psala v samostatném komentáři - ta červená je jedním slovem - dokonalá :)

      Vymazat
    2. Já musím také souhlasit, řekla bych, že v kombinaci s opálenou pletí by to vypadalo ještě hůř...
      Z toho plyne, že ta fialková rtěnka se mi nelíbí :-D Barva je to krásná, ale dovedu si ji představit spíš na oblečení než na rtech nebo na očích. Červená je super.

      Vymazat
  19. Ač se mi obvykle víc líbíš s méně výraznými rty, tady jednoznačně vede červená!

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj chtela bych se zeptat jestli ta baze nejak voní?

    OdpovědětVymazat
  21. Hned jak jsem všechny 3 rtěnky uviděla okamžitě mě upoutala mrtvolná fialová! :D to je prostě bomba...ovšem na tobě se mi nelíbila:D Nejvíce ti slušela rozhodně třetí! :) Takové zářivě červené rtěky ti rozsvítí obličej :)

    PS: Bude video o tvých nových štětcích?:)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Peta, ja sa opytam mimo temu, ale velmi ma to zaujima - vzdy hovoris, ze mas suchu plet aj suche okolie oci. Je to aj moj problem. A ked si takto zapudrujes okolie oci (ako v tomto tutorialy) tak ta to nestahuje? Nevysusuje? Nemas potom este viac suche okolo oci? Pekne ma to stve, nemam rada, ked sa mi leske pod ocami od mastneho kremu, ale pudrovat si netrufam :(( aby som sa este viac nevysusila a nezvyraznila vrasky. Inak je mi 28 :)) Janka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. toto by zaujimalo aj mna, tiez mam okolo 30 a nehrozi pudrovat.o 11:00 h. mam uz v zahyboch pod ocami male ryhy :-/ radsej by som zniesla to lesknutie.

      Vymazat
    2. Ahoj Janko, tohle je vždycky problém. Pudr většinou vysušuje a zvýrezňuje vrásky, korektor ovšem téměř vždy do vrásek leze a tudíž je také zvýrezní, pokud se nezafixuje pudrem, tak pak aby si člověk vybral. Já se snažím trošku pudru použít v mačkat ho do pleti,ale opravdu jen maličko,aby se mi korektor neslil. Mohu doporučit pudr s kyselinou hyauloronovou, třeba od gabrielly, na mě tmavé odstíny,ale kamarádka ho používá a prý je skvělý, že nevysušuje. Jinak ten NYC co používám já je také super, ej velmi jemný, nevysuší, když se ho dá maličko a sotjí pár korun, je transparentní.

      Vymazat
    3. Já mám na zafixování makeupu ráda pudr Bourjois Bio detox, nevysušuje a je skvělý:)

      Vymazat
  23. Peťulko ta červená Ti sedí úplně dokonale :) Tak krásně Ti rozsvítí obličej ♥ Fakt se ten odstín moc povedl :) Úplně tvoje barva :)

    Ty zbylé dvě mě až tak neoslovily. Musím být upřímná, já na růžovou co se rtěnek týče moc nejsem , takže mám celkem z té své čtyřiceti členné sbírky odstínů jen tři růžové ... ( pilně pracuji na zlepšení , ale zatím se mi to moc nedaří ...) A všechny tři odstíny jsou s teplým podtónem ... Potom mám ještě dvě fuchsiové nebo jak se ta barva jmenuje :D - ty jsem teda dostala od kamarádky , sama bych do nich asi nešla... Naopak jsem ovšem úplný blázen do oranžových a nude odstínů :) Na léto úplně miluju - podle všech prý módně hříšnou a zakázanou kombinaci - modré či tyrkysové na očích a oranžové na rtech ... Nechápu, proč tu kombinaci všichni tak nesnáší , vždyť je tak krásná :) Mám spadeno na tu rtěnku, co si jí ukazovala ve videu s recenzí na rtěnky Sleek - tuším, že to byl odstín Tangerine Scream - to je prostě bomba ♥

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Peti, tak ta první je velmi zajímavá barva, ale na tebe moc světloučká, nejvíc se mi líbíš v té růžové, ta je taková šťavnatá a červená je klasika, ta sluší každému :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Wow, krásný turorial:) ta červená rtěnka je nejlepší:) jsi skutečně pohledná:)

    OdpovědětVymazat
  26. Všechny 3 barvy jsou strašný...růžová by byla krásná barva nějakého topíku,ale rtěnky fakt neee :-) jinak Tobě sluší červené rtěnky, ale tahle červená je divná...taková spíš červeno-oranžová. Mě osobně vadí, že jsou červené rtěnky obarvené karmínem a proč bych si měla na rty dávat rozemleté brouky?! Já mám ráda nude rtěnky Ty se hodí ke všemu :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Se štetci dobrý fór....jen si neuvedla, který čtvrtek :o))))))
    Dita

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!