16. vlog - TV Óčko, dětský pokojíček, kam jsem chodila do školy, nákupy Praha

by - 03 června

Krásný středeční večer vám všem,


jistě si užíváte teplého letního večera a já doufám, že vám k té pohodě přispěji taktéž dalším pohodovým vlogem. Hodně z vás mi píše, že vlogy vás baví nejvíc a tak se budeme určitě snažit natáčet častěji ♥. Jak jsem už psala minule, mně baví ohromně, přece jen, i vy mě ve vlozích více poznáte než jen přes videa o kosmetice a mě baví sdílet s vámi více a otevřít se vám. A tak vás dnes vezmu na natáčení s Óčkem a do míst, kam jsem chodila do školy a do svého dětského pokojíčku ☺. Užijte si vlog i fajn večer a nezapomeňte se přihlásit k odběru vlog kanálu, ať vám žádný další vlog neunikne ☺.

  

You May Also Like

57 komentářů

  1. Prostě skvělé!!! :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Hlavně ukázat dětský pokoj, aby všichni viděli, v jak malém skromném pokojíku jsi vyrůstala a že nejsi z bohaté rodiny, jako někdo...Peťo, my víme, nemusíš to furt předhazovat a upozorňovat na to. Já vyrůstala s 5ti sourozenci v garsonce se suchým záchodem na chodbě pro celé patro. A také nikomu necpu , jak těžké to pro mě bylo...V dospělosti jsem si musela holt všechno vydřít sama jako miliony dalších lidí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co to placas? Ja jsem mela moc hezke dětství a rozhodne si nemůžu stezovat, naši se snazili a dali nam co mohli a nepripam si, ze bych to mela těžké. Prostě jsem jen byla doma a chtela jsem vam ukazat pokojik a školu. No kdybys to nikomu necpala, tak to sem nepíšeš :)!

      Vymazat
    2. Podívej, uz me to tvoje rypani v poslednich dnech prestava bavit, takze si klidně posluz, ale dale ti to schvalovat nebudu.

      Vymazat
    3. V posledních dnech?? To nevím, o čem je řeč. Ale schvalovat mi komentáře nemusíš, to dá rozum.

      Vymazat
    4. Dobre, v poslednich dvou dnech, abych se vyjadrila uplne presne ;).

      Vymazat
    5. Tak toto je jeden z nejhloupějších komentářů, co jsem tu četla...Peti, je mi líto, že musíš číst takové hrůzy... Lenka

      Vymazat
    6. Lenko, děkuju, no už jsem zvyklá,ale stejně to zamrzí, to je jasné, jsem jen člověk.

      Vymazat
    7. Kriste pane, co jste za člověka, tak se podepište!! To bych chtěla vidět s pěti sourozenci v garsonce, kdy to bylo? před padesáti lety či sedmdesáti lety bych to brala (obdobně vyrůstal např. Josef Lada, možná trochu lépe:), ale v druhé polovině 20 století by to byl již případ pro sociálku. Já jsem měla s bráchou pokoj o trochu větší, též na sídliště, ale tehdy to bylo normální a myslím, že je milé vrátit se někdy do svého pokoje (dětství), tohle rýpání a primitivnost mě opravdu štve. Také se mě nelíbí např. outfity, není to můj vkus, ale kdybych nechtěla, na blog se nedívám, je zde spousta jiných, zajímavých informací a ukázka pokojíčku a školy byla moc milá. Opravdu mě z takové dehonestace práce a to dozajista ne malé jiných lidí a nenávisti až mrazí!!!! Petro nenechte se moc prosím znechutit. Laďka

      Vymazat
    8. Kriste pane, to jsou zase hysterické reakce na anonymy. Ať Vám nepraskne žilka. Práci Peťi tady nikdo neznevažuje, proboha...

      Vymazat
  3. Hezký vlog, taková videa mám nejradši :) Ale je fakt, že to profi líčení nic moc. Ty to umíš mnohem líp! :) A musím do HM pro ty sportovní kraťásky.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak teda Péťo, na to, že říkáš, že jsi skoro nenamalovaná, tak vypadáš skvěle :-) Jinak je úplě úžasné, jak celou dobu v Sephoře sedíš úplně vzpřímeně :D :-) Ty dlouhé šaty vypadají super a Míra je taky švihák. Jinak to je od rodičů hezký, že vám tam takhle ten pokojíček se vším nechali. Jinak jak na tebe lidi reagují, když kolem nich takhle chodíš s kamerou a natáčíš? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuju :). No lidi koukaji divně, ale ja si z toho nic nedelam :D.

      Vymazat
  5. Tato slečna mne líčila také. Velká synpaťanda, ale co se líčení týče, byla to doslova "zrůdnost". Oblouky jsem měla vymalovány až bůhví kam, vše rozmazané, flekaté...myslím, že UD by si zasloužilo lepší prezentaci. Ani jsem neměla náladu si nic kupovat...jen jsem utíkala domů se odlíčit :-( .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasim, je opravdu moc fajn a milá :). Tak me mrzi, ze ta neprecizni prace nebyla jen v mem případě, prikladala jsem to nervozitě.

      Vymazat
    2. Nejsi celebrita, aby z tebe byla slečna nervózní, to si zas tolik nefandi.

      Vymazat
    3. Tady vubec nepadlo, ze byla nervozni ze me, nevim jak jsi na to prisla. Ono kdyz mas mluvit do kamery, kouka na tebe x lidi ze stabu a nemas s tim tolik zkusenosti, tak je clovek nervozni hned, takze to uplne chapu, o me vubec nejde ;).

      Vymazat
  6. Ahojky, moc pěkný vlog :) Nejvíc se mi líbily šaty s velkýma růžemi, taška hnědá by se mi tedy líbila moc :) Jinak ostatní věci šortky, trička - za ně palec nahoru, sluší ti všechny :)

    OdpovědětVymazat
  7. Super vlog! Líčení ale děs, když ses odlíčila byla jsi krásná! Je super že nám ukážeš i něco z tvého života, ikdyž toho někteří zneužívají. Mějte se! :-) Petrushca

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Peti, to líčení od té slečny ti skutečně neslušelo. Nejde o barvu, ale přesně jak říkáš, měla jsi to kamsi vytáhlé a tohle ti vůbec "nedělá dobře". Pak byl střih, jak jsi to sundala a dala sis své nude líčení a to bylo prostě zase ONO :)
    Věci z kabinky ti slušely všechny, až jsem nasraná :D Jakto, že na tobě všechno tak perfektně vypadá :D šatičky, i ty sportovní věci, uplně luxusní :)
    A pokojíček jste měli s bráškou tedy fakt pidi :) Super, že jsi nás nechala nahlédnout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kristi, no ani jsem se v tom necitila, byl to fakt preslap. Jinak moc dekuju :D!

      Vymazat
  9. Promiň,ale ten make up byl hroznej.Už podruhé,co tě někdo líčí(minule to byl ten borec),ti to moc neslušelo(světlý obočí,atd.),příjde mi,že když se nalíčíš sama,tak ti to sluší daleko víc,asi proto že víš,co ti sluší......:)

    OdpovědětVymazat
  10. Péťo, tyhle random vlogy miluju, určitě je toč dál!!! :) Jinak to líčení se mi také moc neíbilo :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju, to me tesi, me to taky moc bavi :)

      Vymazat
    2. Ze mě tedy rozhodně kravku neudělala, mluv za sebe.

      Vymazat
  11. Ahoj Peti, to líčení od slečny vizážistky se mi teda taky moc nelíbí, takové zapatlané a co hůř vytažené až kamsi k obočí...určitě se líčíš líp! :) Když ses potom odlíčila a nalíčila po svém, i když lehce, tak ti to moc slušelo! Fakt super! :) Ježiš ale ty šaty vypadají všechny naprosto božsky :) No joo, jenže já jsem žirafa a na mně už by to tak pěkný nebylo :D Abych to srhnula, povedený, hezký vlog :)

    OdpovědětVymazat
  12. Myslíš si, že jsou tvé čtenářky tak blbé, že nepoznají make-up? Říkáš, že nejsi krom rtěnky vůbec namalovaná,ale není to pravda. Máš rozjasňující bázi, možná BB nebo tónovací krém, korektor kolem očí a hlavně řasenku!Tak z nás prosím nedělej kravky a nelži...Děkuju, Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzyt jsem rikala, ze nejsem skoro vubec namalovana, ale za mam sjednocenou trochu plet, nechapu o co ti jde? Vzdyt jsem se jela licit, tak proc bych se na to malovala, to je prece nesmysl ;).

      Vymazat
  13. Ahoj Péťo, moje ségra chodila na Gymnázium Opatov takyyyy:)
    Neznáš Terezu Kammermayerovou a Míšu Rezkovou? Míša je moje ségra a Terka spolužačka,je jim 31...Prý jste měli šílené blafy ve školní jídelně, která byla ještě spojená se základkou? Až poslední roky jste prý měli na výběr i salátové mísy - kilo nakrouhanýho zelí bez zálivky s bagetou :) Pamatuju si, jak ségra vždycky nadávala...Měj se hezky,ahooj Miladka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Miladko, nojo, jidelna byla des :D! Ja tam ani moc nechodila, to se nedalo. Jinak jmeno mi nic neříká, ale moc pozdravuj :)!

      Vymazat
  14. Péti, jak si snášela stěhování z velkoměsta na venkov? Trvalo ti,než sis zvykla? Nechybí ti město, kultura,kamarádi? A jaké vztahy máte se sousedy? Moc děkuji!Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ja jsem to snášela dobre, protoze to bylo odmslinka me přání, v panelaku se mi nelibilo. Zvykat jsen si nemusela vubec a ksmaradu mam zde vice nez v Praze :). Do Prahy jeudim pimerne často, takze je to pro me idealni rovnovaha :). A sousedy mame fajn oboje :).

      Vymazat
    2. Jezis, omlouvám se za překlepy, ten dotykovy displey me zabije :).

      Vymazat
    3. Tak než to odešleš, tak si to po sobě přečti, ne?

      Vymazat
  15. Super vlog, Petí! Vždy mi zlepšíte náladu!!;-)

    OdpovědětVymazat
  16. Já Vás prostě žeru, vlogama se k nám tak nějak lidsky přibližuješ Peťko a díky za to, nechápu něčí potřeby rýpnout si za každou cenu, ale tak snad se jim udělá na chvilinku lépe :). Na líčení mám stejný náhled, moc Vás zdraví občas stejně krásně praštěná a to už přes 40 let ;-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Vám děkuji, to je krásný komentář, udělal mi radost :)!

      Vymazat
  17. To je 'haluz'! Já také chodila na Opatov. :) Maturovala jsem v roce 2011. Schválně, kdo byl tvůj třídní nebo nějaká jména, která bych znala i já? :) Sídliště, kde jsi vyrůstala, také znám.. :)
    Jinak profi líčení se mi také nelíbilo. Klidně bych řekla, že ho vytvořila nějaká průměrná žena, bohužel.
    A nejvíc mě pobavila hláška 'jsme jak Francouzi'. :D

    Kája

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, tak Peřina je tam pořád, ne? :) My jsme měli také Hýždalovou poslední rok myslím za třídní,ale nějak si už nejsem jistá, měli jsme skoro každý rok někoho jiného.

      Vymazat
    2. Ano, Peřina je teď ředitelem a učí chemii. :D :)

      Kája

      Vymazat
  18. Och Peti, prečo ťa stále tí vizážisti dogabú a zmachlia, tie fialové tiene boli strašné, rovnako ako minule tie hnedé!! Už sa maľuj len sama a nikomu nedovoľ ťa zohavovať. Sama sa namaľujem najkrajšie :) Pa :) Nikol

    OdpovědětVymazat
  19. Skvelý vlog, strááášne trááápne, ale žeriem vás. Kdeže bola žuvina?

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Peto, to, že Ti to fakt moc sluší ani nemá cenu zminovat:-), ale nejvíc se mi líbí, jak na sebe s Mirou reagujete, jak i po těch letech je z vás i přes obrazovku cítit vzájemná přitažlivost a chemie, závidím:-). Chci se zeptat, do jižních Čech jste se stěhovali spolu nebo Ty sama a pak si až Míru poznala? Díky Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucko, moc děkujeme :). Já se stěhovala sama a Míru jsem poznala ve škole v Táboře :).

      Vymazat
  21. Vy jste takoví sympaťáci :) Mějte se krásně, Evča

    OdpovědětVymazat
  22. Péto, na Vaše vlogy koukám moc ráda :) Navíc nemám televizi a tak je moje mini TV jen tablet a YT :D Vy dva jste skvělý pár, na nic si nehrajete a jste svoji a upřímní... A s tima trapákama .. Uplně moje dětství, to slovo jsem neslyšela nejméně 2 roky :D Těším se na další ! Jen tak dál :)
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Pétˇo, no, musím říct, za mě teda to líčení od slečny hrůza, já nevim, jak to vypadalo naživo, ale takhle z videa jako kdybys měla monokly, ani to minule od toho vizážisty se mi na Tobě nelíbilo, když se líčíš sama, je to úplně na joný úrovni, nedá se to vůbec srovnávat. Jinak, ty šaty s růžema jsou boží, nádhera, mám ráda červenou a ty šaty Ti neskutečně sluší, no, však máš taky krásnou postavu :) Ty jsou v HM nebo kde? Já jsem to nějak nepochytila.

    OdpovědětVymazat
  24. líčení v režii paní z UD docela divočina, s tvými looky se to tedy nedá absolutně srovnávat!

    OdpovědětVymazat
  25. Bože, ti Tě zřídili v té Sephoře, to snad není možný. Úplně jsem se lekla. To by mi i 6 letá neteř našudlala stíny na oči líp. :-D A ještě k tomu tohle má být prezentace zrovna Urban Decay? No potěš teda, to mi přijde trochu trapas. Škoda. A vůbec se nedivím, že ses hned běžela odlíčit. Outfity v kabinkách mě baví, kraťásková varianta se mi na Tobě nejvíc líbila ta šedo modrá. :-) A souhlasím s Mírou, to obrázkový tričko se mi na něm taky nelíbilo.

    OdpovědětVymazat
  26. V tom líčení bych nešla ani s košem,umíte se nalíčit lépe.Neslušelo vám to.Jinak se mi to líbilo.Zdenka

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Péťo:)) odkud máš overal?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!