FOTD - líčení s Urban Decay Diamond dog

by - 24 června

Příjemnou středu vám všem,

včera jsem vám ukazovala hodně výrazný a barevný look, který by ne všechny z vás s klidem provětraly ven a tak jsem si říkala, že je opět čas na něco neutrálnějšího na běžné nošení nebo pro ty, které se v barvách necítí nebo se prostě jen bojí odvázat (což je úplně v pořádku).
O tomto očním stínu od Urban Decay se píší legendy a celkově jsou jejich Moon dusty hodně oblíbené, čili volba prvního odstínu z téhle supertřpytivé řady, byla naprosto jasná! A já se vám musím svěřit, že Diamond dog opravdu nezklamal a na víčku to umí parádně roztočit. I přes hodně třpytivý finiš je skvěle nositelný na den a já jsem se ho v poslední době nemohla nabažit. Zdá se mi totiž, že oku dodá neskutečnou jiskru a zároveň dokonale vytáhne modrou barvu duhovky.


Dost často se mne ptáte na běžné denní líčení, které nosím v civilu, na líčení, ve kterém se cítím dobře a ve kterém mne potkáte na ulici a přesně tyto parametry dnešní look splňuje do puntíku. Vy víte, že se občas ráda odvážu a vystoupím z mé komfortní zóny s něčím bláznivým, hodně výrazným a barevným, ale na běžné nošení takovým lookům zpravidla neholduji. Ne snad, že bych se jich bála nebo by se mi nelíbily, ale pokud jste mladší, jistě časem také zjistíte, že čím je pleť starší, tím lépe na ní vypadají barvy přirozené. Tmavé barevné oči, kouřovky a další hodně výrazné prvky umí totiž nemilosrdně vytáhnout vrásky nebo i obyčejné kruhy pod očima. Pokud tedy chcete vypadat svěže, rozhodně bych doporučila jemnější odstíny v tlumených a přirozených barvách.

Na denní líčení používám velice ráda BB creamy. Nemusím pod ně totiž dávat bázi a jsou na mou suchou pleť ideální. Dnes jsem zvolila BB cream od Biodermy v light verzi, který nádherně sjednotí a prozáří. Na kruhy pod očima jsem použila poměrně dost krycí korektor Benefit Erase paste v lososovém odstínu.
V létě používejte lehce krycí základ na celý obličej a nedokonalosti vyzmizíkujte krycím korektorem. Losová barva zneškodní zašedlé a fialové plochy pod očima.

 

Na oční víčka jsem nanesla trochu primeru a záhyb oka a spodní linku jsem vystínovala středně hnědým matným stínem z paletky Urban Decay Naked Basics 2. Světlý tělový stín jsem pak nanesla do vnitřního koutku a pod obočí.
Na celé horní pohyblivé víčko jsem naťupala Diamond dog. Je to opravdu úžasná hnědá s trilionem stříbrných a nazlátlých třpytek, které sem tam háží až duhové odlesky.





Kombinujte matné a třpytivé stíny na víčku. Matný vypadá nejlépe v záhybu oka a třpytivý pigment na pohyblivém víčku zase dokáže do očí dostat jiskřičky.
 
Líčení očí jsem zakončila tmavě šedou tužkou na oči v odstínu Smoke a řasenkou Perversion. Obojí mám velmi ráda, protože tužka dobře drží a řasenka dokáže udělat moc hezký vzhled řas. Je na mě sice mokřejší konzistence, ale jakmile zaschne, dobře drží a neopadává.
 

Na tváře a rty jsem již použila jen jemné růžové odstíny, které mám pocit, že mi lichotí nejvíce. Tvářenka Afterglow i lesk Revolution jsou novinky a obojí je opravdu super!
 
Tvářenku mám v odstínu Obsessed, což je krásná světlá studená růžová. Kromě vymakaného balení vás dostane svou hebkostí a pigmentací, která není ani málo, ani moc. Protože jsem poměrně bledá, mám mnohem raději tvářenky, které nejsou pigmentované přehnaně. Mnohem raději barvu navrstvím dle požadované intenzity. 


Lesk v odstínu Failbait je mým oblíbencem. Na rtech dlouho vydrží, je hutnější a má lepivější konzistenci, což mám u lesků ráda. Zároveň je dobře pigmentovaný, takže vám stačí sám o sobě a nemusíte jej vrstvit na rtěnku.


 
Jak se vám líbí dnešní líčení a zaujal vás některý z produktů ?
 
 

You May Also Like

40 komentářů

  1. Ach můj bože, ta tvářenka.. Já se pořád zaměřuji jen na oční stíny od UD, ale teda ty tvářenky, uf:)) No já jsem byla spokojenější včera, to bylo nádherné líčení, toto je pro mě nuda:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta tvářenka je vážně boží! Absolutně dokonalá barva. Nojo,to je mi úplně jasné, tobě ta divočina na očích hlavně strašně moc sekne, víc jak mně, jak máš výraznější oči :).

      Vymazat
    2. Jasne, to pise ta, co ma oci jako studanky!!!:-D Ok, tak ja na ne mrknu az se dostanu do Prahy:)

      Vymazat
    3. já bych se té tvářenky bála - ale na Petře to vypadá tak svěže, dělá to efekt jak porcelánová panenka, křehoučká, něžňoučká... ještě více blednu závistí a jdu si naplácat svoji pleťovorůžovu klasiku (ať kupuji, jak kupuji, vždy donesu domů stejný odstín :), muhehe )

      Vymazat
  2. Peti! Ty máš tak nádherné oči! Budu se opakovat, ale toto líčení mi k tobě pasuje nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zase od Péťi moc krásné líčení,prostě dokonalost.

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné stíny, ale hlavně ta úžasná barva tvářenky!!!

    www.blogbycathy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Péto, tenhle look je můj! Líčím se totiž podobně na denní nošení, akorát s tou novou a jemnější verzí paletky. A ta tvářenka, ach <333 Jinak vlastním i řasenku a ta mi sice udělá krásné řasy, hrozně se mi ale i opakovaně otiskává na kruhy pod očima :(

    OdpovědětVymazat
  6. Super líčení, takto to nosím i já, většinou nemám čas se líčit výrazněji.:( Kolik prosím tě stojí ty stíny UD Diamond dog v sephoře? Zdá se mi, že jsem u getthelouk četla, že 650 Kč a to mi přijde na 1 stíny naprosto příšerná cena. Nedávno jsem si pořídila z galaxie přání UD minx a ty mě stály jen kolem 250 Kč (dobře, s poštovným tak 315 Kč, ale pořád je to o polovic míň než přes 600 Kč).Já mám takový problém, že do sephory vůbec nechodím, cítím se, že tam nepatřím, navíc je to tam dost drahé a mám vždy pocit, že když tam člověk přijde jen v riflích a teniskách (nebo dokonce s batohem), moc tam nezapadá...:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, já ted taky nevim přesně mezi 500 a 600 myslím, jojo já na galaxii také jeden kupovala a dokonce za 189 myslí m. Jinak s tou Sephorou tě chápu, taky jsem si přišla dřív divně,ale už jsme se otrkala, přece pořád jsme zákazník,tak co :)

      Vymazat
    2. Děkuji za pěkný komentář. Dnes jsem se po pár letech osmělila a zavítala do Sephory.:-) Oslovovali mě tam "madam", což mi bylo lehce nepříjemné. Nejsem žádná panička, ale obyčejná studentka, co chce hezky vypadat, i když si ještě tak úplně nevydělává. A taky jsem závislačka na očních stínech.:-) Samozřejmě jsem tam nakráčela v tříčtvrťácích a teniskách (šla jsem zrovna na masáž do centra Prahy). Nakonec jsem objevila koutek se slevami a pořídila si UD růžové stíny za 380 Kč. Prostě jsem je musela mít, i když za 1 stíny je to pořád cena hrozná, tolik já dávám za celou paletku. Musím však uznat, že pigmentace je božííí!!!! S těmi z galaxie přání za 200 Kč se to nedá srovnávat, ty nejsou tak máslovité.;-) Asi občas zavítám do sephory ke slevovému koutku, je to super!

      Vymazat
  7. Takový dlouhý článek. To je hrozně únavný. Proč raději nenatočíš video recenzi, to by bylo super a mnohem zábavnější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdo čte rád :P Záleží na preferencích každého, já naopak videa skoro nikdy nedokoukám nebo je hodně přeskakuju. M.

      Vymazat
    2. Citat je unavne ?????:-D:-D:-D:-DJana

      Vymazat
    3. Jo je, a co má bejt? :-D

      Vymazat
    4. Já to chápu, že někoho baví to, jiného to, snažím se to střídat :).

      Vymazat
    5. ale tak mne to také rozesmálo - a co takhle kniha, ta má i více stránek, to je vyloženě zabijácké :))

      Vymazat
  8. Tohle líčení mám nejraději, takové jemné a dá se nosit kamkoliv, super! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám už na Diamond Dog zálusk hrozně dlouho.... A po tomhle článku jsem si jistá že ho prostě potřebuju :D a ta barva tvářenka je nádherná, fakt že jo :)

    OdpovědětVymazat
  10. Peti líčení ti moc sluší a není vůbec špatné to občas prostřídat a zvolit výrazné líčení, ale na běžné nošení naprosto super! Já se líčím denně podobně s paletkou make up revolution london, iconic 3, jsou tam taky třpitivé stíny, ale na tento užasný to v pigmentaci rozhodně nemá, kde je prosím k sehnání a jak se pohybuje cenově? Děkuji za odpověd a za mě teda palec nahoru, jsi překrásná! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc ti děkuju <3! Urban Decay bohužel jen v Sephoře, cena je myslím mezi 500-600 ted nevím, každopádně já kupovala ještě jeden na Galaxieprani,cz a tam ho měli za 189, takový stříbrný.

      Vymazat
  11. No ten diamond dog moondust vypadá naprosto božsky, až budu v Praze, určitě zavítám do SEPHORY :D :) To je hrozný....pořád si něco kupuju a to jen kvůli Tobě! :D už mám konturky od flormaru z videa z Tety, objednané šatičky z WALKTRENDY a teď mám ještě zálusk na ty moondusty ....bože! Přítel mě fakt zabije! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To svědčí o nevytrénované vůli, pořád něco kupovat, zrovna o tom nedávno mluvil v televizi jeden renomovaný pan psycholog.

      Vymazat
    2. :D jo, já to znám, já taky jen kvůli blogu utratila takových peněz,ale nelituju, člověk si musí udělat radost :)

      Vymazat
    3. Člověk si radost udělat může, proč ne, jen si musí dávat pozor, aby ho ty radosti nezruinovaly.

      Vymazat
  12. Ahoj Peti, už byl vyhlášen vítěz Dermathermu?

    Díky

    Jana

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Peto, ja si snad nikdy nevsimla, ze mas tak uzasne modre oci! Je na svete nejaka spravedlnost? :D liceni je prekrasne :) ja na tvarenky moc zatizena nejsem, hlavne me upoutal ten lesk, ma naprosto dokonalou barvu :) chtela jsem se te zeptat, zda bys mi doporucila nejakou levnejsi paletku stinu na oci, chtela bych nejakou nude, moc stiny nepouzivam a chtela bych zacit, koupila jsem si z drogerky a katastrofa :D rozhoduju se mezi MUR a W7, ktera je podle tebe lepsi? Poradit muzou i ostatni ctenarky, budu rada :) pa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řešila jsem přesně stejný problém, sledovala jsem všechna videa a pořád vybírala - no a pak jsem prostě zašla do DM drogerie, popadla jsem paletku The Nudes od Maybelline a bylo to. Peťa tu na ni má i celé video a můžu potvrdit, že je fakt moc fajn (Peťa, video i paletka, samozřejmě). Pokladní mi ještě poradila, že je paletka zrovna v té slevové knížečce, takže i se slevou přímo na ni i na celý nákup mě stála všehovšudy asi 188 korun. Takže fakt doporučuju :) Evča

      Vymazat
    2. Ahoj, moc ti děkuji, jsi milá :). Já bych určitě volila mezi Sleekem, MUR nebo W7, od těch bych doporučila In the city nebo In the mood, jsou super. Od Sleeku Oh so special nebo Au naturel a od MUR Iconic nebo nejlépe 32 Flawless či Salvation :).

      Vymazat
    3. Výborné stíny jsou od Essence All about Nude http://www.essence.eu/cz/vyrobky/oci/ocni-stiny/e/product/all-about-nude-eyeshadow-01/ za stovku v DM, nebo Rossmanovi. Jestli začínáš :-) Jako podklad používám Collor tatoo zlaté nebo bronzové, taky za stovku a i když mám mastná víčka a jedno se mi přehýbá a žádné stíny mi nedrží, toto opravdu sedí a jenom, když mi dost slzí oči, tak musím během dne opravit...
      Jinak se velmi těším na paletku stínů, kterou bude prodávat Péťa, na tu si počkám a věřím, že bude kvalitní. Můžeš dohledat v nedávném Pillow talks.

      Vymazat
    4. Diky moc za vase rady ;)

      Vymazat
  14. Kruciš - fakt jsem na správném blogu? UD a Benefit (no dobře 1 Bioderma) - neříkám abys nerecenzovala parfumérkové značky, ale poslední dobou mi to přijde moc. Přitom právě na tvém blogu se mi líbilo, že pokud mě nějaký produkt zaujal, mohla jsem zaběhnout do drogerky nebo objednat přes e-shop. Teď ale jen smutně koukám, do Prahy to mám hodně z ruky.
    Jinak líčení moc pěkné, také většinou něco podobného nosím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, no tohle je zrovna článek s dražší kosmetikou, ale třeba ve včerejším líčení byla spousta drogerkové i levné z eshopů, minulý týden také :). Snažím se to nějak mixovat a střídat na vaši žádost. Dřív si zase lidi stěžovali, že je to jen samá drogerka,tak jsme se snažila zařadit i něco dražšího. Každopádně, používám to i to a ve všem mám nějakého favorita :).

      Vymazat
    2. Jo, to je jasné - všem se nezavděčíš. Mě hodně mrzí, že si stíny UD nemůžu osahat. Klidně bych i těch 650,- dala, ale to bych je musela mít opravdu vyzkoušené.

      Vymazat
  15. Ahoj Peťo, opravdu MOC Ti toti liceni slusi. Rekla bych, ze je to nadherna varianta na den a me vubec nenudi... I vzhledem k ostatnim komentarum me napadlo, jestli bys nezkusila toto liceni napodobit z drogerkovymi produkty. Mas prehled a spoustu produktu, treba by se dalo podobneho looku dosahnout i bez UB. Pro Ty, co nemaji moznost si je vyzkouset v Phe 😉🙋.

    OdpovědětVymazat
  16. Pekne licenie...neviem cim to je ale ked si dam ja hocijaky hnedy teply ci studeny odtien na oci tak mi nepristane...skusala som aj do vnutorneho kutika aj do ohybu...nemozem si na tie nude farby nejak zvyknut...skor preferujem fialove smaragdove tyrkysove a cierne...tento UD diamond dog nevies petula ci by sa to dalo odtienovo priblizit essence metal glam odtien 12 are you grey? Mne sa to zda celkom podobne len to nemozem porovnat UD nemam ;D...a inak pozerala som na youtube jednu blogerku Nikkie a odporucila ako bazu pod mejkap pansky balzam po holeni Nivea after shave balm sensitive...stoji to okolo 6 eur tak som to kupila keby ze to nefunguje proste to dam priatelovi...a bolo to celkom fajn necakala som to len dufam ze mi z toho nenarastie nejake strnisko :D lebo mne po tych dermacol base a podobnych silikonoch proste zlieza mejkap dole a toto celkom drzi...ale myslim ze nivea ma teraz nejaky primer pre zeny nivea makeup starter...este som ho neskusala tak neviem co je to zac

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, mam dotaz ohledne aplikace Diamond dog: kdyz ho nanasim, tak strasne opadava. Zkousela jsem mit pod okem i kapesnicek, ale nepomaha nic. Nejhorsi na tom je, ze ty opadany trpytky nejsou odlicit (makeup nanasim az po naliceni oci) a cely den se lesknu jak diskokoule. Mas nejaky figl na aplikaci? Bazi pouzivam Too faced.
    Martina

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!