GRWM - Festival look: líčení, vlasy, outfit

by - 23 června

Krásný úterní večer vám všem,

léto nám oficiálně začalo a já se moc těším na teplé počasí, opalovačku, koupání a všechny výhody, kterých si o dovolených a prázdninách užíváme. A se začátkem léta přichází i sezona festivalů!
Vím, že u nás v ČR se to moc neřeší a že vzhledem k podmínkám jde spíše o pohodlí a praktičnost, takže to většinou jistí kraťasy, triko a kecky nebo holínky. Přesto jsem dnes ale vytvořila festivalový look trochu jinak, moc se mi totiž líbí atmosféra, která panuje na US festivalech a to, že tam to slečny berou trochu i jako modní událost a vymýšlí si speciálně na tuhle příležitost barevná líčení a zajímavé outfity. Podle mě je to super a kdyby to u nás vypadalo alespoň trochu jako na Coachelle, vůbec bych se nezlobila :D! Proto já dnes přicházím se svou festivalovou verzí, vy ji můžete klidně jako jsem ji nakonec využila já, použít třeba do města nebo na nějaké večerní posezení, prostě jak se vám bude chtít. Určitě se totiž nemusíte v létě bát barev na očích, konkrétně dnešní odstíny sluší modro, zeleno i hnědoočkám a podpoří bronzovou pleť!
 
PŘIJĎ SI POPOVÍDAT A VIDĚT SE OSOBNĚ ☺ : http://www.utubering.cz/petra-lovely-hair
↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓
 


 

lak: Gabriella Salvete Gel enamel 03
kod pro slevu: IrresistiblePetra
kulma: Cortex 2,5 palce
 
outfit:
boty, kabelka, klobouk HM
šaty -
Walktrendy







 

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, kosmetika Sleek, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz
 
použité produkty:
♥ Cushion makeup Missha č. 23 http://www.missha.cz
♥ Maybelline Age rewind concealer
♥ NYC Smooth skin powder
♥ Rimmel Brow this way
♥ Rimmel gel Brow this way
♥ The Balm Balm desert http//www.thebalm.cz
♥ Urban Decay Primer potion original
♥ The Balm Mary Lou manizer http://www.thebalm.cz
♥ Urban Decay Electric palette
♥ Astor Perfect stay Style muse eyeliner
♥ Jordana Creamy vanilla http://www.jordanacosmetics.eu
♥ Milani Shadow eyez Midnight romance
♥ Lambré řasenka
♥ Jordana Easyliner for lips Rose crush http://www.jordanacosmetics.eu
♥ Gerard Cosmetics Bittercup
♥ Gerard Cosmetics Butter cream
♥ štětce Sigma 
 

You May Also Like

23 komentářů

  1. Krásně se začínáš opalovat a to k tobě prostě sedí. A oči nádherné! A upřímně, clipy vůbec nepotřebuješ, kratší vlasy ti seknou mnohem víc!

    www.blogbycathy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mam stejny nazor. Pete slusi kratsi vlasy - clipy nepotrebuje.

      Vymazat
    2. děkuju moc,tak to ráda slyším,ale změna je občas super :)

      Vymazat
  2. Tééééda ty šaty jsou krásné a moc Ti sluší! Plánuji si pořídit nějaký klobou na podzim a tenhle z HM se mi docela líbí:) Asi tam budu muset zavítat :))

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Toto líčenie je jedno z najkrajších, aké som kedy videla, proste paráda!!:) A skvelo sa k tomu hodia kučeravé vlásky, aj tie šatočky, ...ani neviem slovami opísať, ako sa mi tento dnešný príspevok páči!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Peti, naprosto úžasný GRWM, určitě jedno z nejlepších :-) Krásné letní barvičky a skvělý outfit, šatičky jsou prostě kouzelné a výstřih na zádech tomu dodává na zajímavosti. ;-) Prostě pecka. :-) Určitě je velká škoda, že u nás podobné festivalové outfity spíše nevyužijeme. I když v létě dávám přednost výraznějším rtům a nude očím, jelikož je to rychlejší, tak se mi tohle líčení velice líbí :-) Chtěla jsem ti říct, že tě obdivuji, za tvé nápady ohledně tutoriálů, každý je něčím vyjímečný.
    Soňa.

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera! Šatičky i líčení je ohromné. Sluší ti to moc :) Líčením se určitě nechám inspirovat a brzo vyzkouším.

    Radu - Narozeninová giveaway v hodnotě 2700Kč

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné video i outfit, což je u tebe už samozdřejmostí. Akorát jak jsou pohodlné botky z HMka.Oblečení tam mají super to jo, i když u těch slev to bylo spíš "vyvalíme" ze skladu několik let staré kousky :( kabelky také, i ty boty mají super design. Ale když se je obuji, tak jsou ne úplně nepohodlné, ale za to kolik stojí - občas i podobně nebo o trochu míň, než v Baťovi, se teda dle "mých noh" :D nevyplatí. Líbili se mi tam ty nobl zlaté pantofle, měli je ve slevě za 200kč, ale bohužel nebyla moje velikost. Boty jsou pěkné neříkám že ne , ale za ty ceny se dá sehnat něco mnohem kvalitnějšího. Můj názor samozdřejmě neber to PROSÍM TĚ jako hate. Sedí tak "špatně" jenom mně nebo se časem vychodí? Kája

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je super look! Ja festivalovou modu uplne zeru!

    http://curyinthecity.blogspot.fr/
    Fashion PARIS

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné šaty :) Jako vždycky sluší Péťo

    OdpovědětVymazat
  9. To ti už tolik narostly vlásky? nebo clipin? :)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné šatičky! Moc ti to sekne! A líčení bomba! Vlnky ti sluší nejvíc!!! Petrushca

    OdpovědětVymazat
  11. Pekný makeup ... šaty sú pekné, ale praktickosť neviem posúdiť ... vadia mi tie zimné čižmy a klobúk ... to by som určite vymenila ... Ivana

    OdpovědětVymazat
  12. Tak v tomhle bych na festival teda nešla, bála bych se o šaty i o boty a večer/v noci bych ještě umrzla, jeden svetřík na takové šatičky by mi určo nestačil :-D Ale pro odvážné, proč ne, já zůstanu u holin, které se pak dají krásně osprchovat a vydrhnout bez újmy mýdlem a u praktického teplého oblečení, u kterého mi moc nevadí, když se ušpiní a zničí ;-) Ale možná kdybych tam šla odpoledne jen na jedno vystoupení, tak by se to dalo. Ale trávit v tom na festivale cca 8 hodin si neumím představit. Kamkoli jinam, proč ne ;-)

    OdpovědětVymazat
  13. Jedním slovem krása! Outfit je na festival úplně dokonalý, od bot po klobouk..vážně top. Nechápu, jak může mít někdo nějaké výtky, ale to už je jejich věc :)...I do města bych si ho klidně vzala. A taky se mi zdá, že je to outfit jak od zahraničních módních blogerek.

    Zdravím, Lenka

    OdpovědětVymazat
  14. Mne to teda na festival prijde uplne mimo, nebo teda aspon na festivaly, na ktery chodim ja... nedovedu si predstavit v necem takovym x hodin nekde blbnout a parit, stejne tak i vlasy, bych se bala, ze me nekdo skalpuje :) Ale jako na bezny letni den proc ne ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jak říkám, u nás se to moc nenosí,ale v USA na festivalech je to běžné a moc se mi to líbí,je to trochu škoda, že u nás to tak "flákáme" :)

      Vymazat
    2. Musím souhlasit s komentářem nad :-) I u nás spousta holek chodí na fesťáky stylově, ale tak nějak praktičtěji. A naopak ani v USA určitě nejsou všechny holky vystajlovaný (koneckonců je to vidět i na těch fotkách z Coachelly).... Např míst k normálnímu sezení je na klasickym fesťáku fakt pomálu. A tak člověk vezme občas zavděk i pošlapanou trávou nebo v lepším případě něčí dekou. K tomuto účelu se parádně hodí kraťasy nebo prostě kalhoty, když je zima. Jasný, můžeš si vzít i šaty nebo sukni, ale maj zjevnou nevýhodu oproti kalhotům, pokud teda nejsi exhibicionista ;-) No aspoň bych volila delší sukni a asi je fajn taky zvolit matroš (a barvu) s ohledem na to, že si možná budeš sedat do pošlapané trávy. Tyhle šatičky jsou prostě v mnoha ohledech omezující. Sice by ti to slušelo, ale bylo by to na úkor zážitku z festivalu. Však i na Coachelle jsou nejčastějším spodním dílem klasické džínové kraťasy :-) U bot je to tak, že se člověk musí smířit s tím, že se možná zničí. Líčení a vlasy jsou na mě taky trochu přehnaný, ale pro někoho na jednodenní fesťák proč ne? :-) Ale... Normálně spíš na fesťáku pod stanem. První den máš třeba vlasy ještě upravený, mejkap dokonale vyladěný (rozhodně bych vynechala umělý řasy a podobně...), ale další dny saháš často radši po gumičce a třeba jen zakryješ kruhy pod očima, nahodíš řasenku a hotovo. Pokud jó chceš vyčuhovat z davu, namaluješ si pusu. A upřímně? Třeba na letošním Votvíráku jsem se druhý den nemalovala už vůbec. Bylo strašný vedro a stejně by mi to smyli hasiči, který nás tam jezdili kropit :-D Takže jako letní inspirace dobrý, ale na festival spíš ne...

      Vymazat
  15. Peti, líčení je nádherné, ty barvičky jsou neskutečné. Mám k tomu jen to, že to finální nalíčení očí, vč. umělých řas a linek, bych použila spíš jako večerní líčení. Jako festivalové se mi to líbilo, dokud tam nebyla ta horní linka a umělé řasy. Bylo to takové volnější, vzdušnější, nevím jak to popsat. A k tomu byly super ty vlasy jak sis je vyfoukala a měla takové rozvrkočené. Takto by se mi to líbilo úplně nejvíc ;)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. moc krásné líčení n ty barvi jsou skvělé i ta paletka

    OdpovědětVymazat
  17. Krásný outfit i líčení! :) Můžu se zeptat, odkud je řetízek? Nějaký takový podobný sháním..
    Díky, Terka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!