♥ Lovely TOP 10 - květen 2015 ♥

by - 05 června

Pěkné a slunečné horké odpoledne,

i když si myslím, že většina z vás se válí někde u vody a bude tuto činnost provozovat i o víkendu, tak si jistě najdete chvilku na relax u mých oblíbenců za uplynulý měsíc. Takže udělejte si pohodu a jdeme na to ☺!

 
PŘIJĎ SI POPOVÍDAT A VIDĚT SE OSOBNĚ ☺ : http://www.utubering.cz/petra-lovely-hair
↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓


Vyletněný díl oblíbenců za květen je na světě, doufám, že si ho jako vždycky užijete ♥.
Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, kosmetika Sleek, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz
 
na sobě: šaty HM
lak: Flormar P06
líčení: bude tutorial .....wait for it :), ale mám UD Basics 2 a žluté stíny Flormar a rtěnkau Flormar On rose fontiar
 
o čem mluvím:
♥ The Big Bang Theory
♥ čokolády z Lidlu D.J. Gross Ecuador
♥ Essence Wild wide ways
♥ Mavala Garden party Freesia, Jasmin
♥ Urban Decay Lip gloss Failbait
♥ Urban Decay Afterglow Obssesed
♥ Lancome Hypnose mascara
♥ YSL Tint in oil č. 4
♥ W7 In the city http://www.galaxieprani.cz
♥ Missha Cushion makeup č. 23 http://www.missha.cz
♥ Bioderma Photoderm Max Aquafluid světlý odstín http://www.bioderma.com
♥ Dermacol Aroma ritual rozpustilý citron http://www.dermacol.cz
♥ Balea Gelový krém na nohy s pomerančem a mátou
♥ Clarins Santal face treatment oil
♥ Bione šampon a maska Keratin http://www.bionecosmetics.cz/
♥ šaty, kabelka, top HM
 
 
 
 

You May Also Like

41 komentářů

  1. Já myslím, že taková růže by měla mít na šatech růže......

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsi hubeňourek, ale sluší ti to.

    OdpovědětVymazat
  3. moc krásné video ta paletka w7 je užasná a ten sprcháč od dermakolu mam taky a krásně voní

    OdpovědětVymazat
  4. Mám otázku, která se netýká tohoto videa. Viděla jsem u tebe na Fb ty tvé nové paletky stínů. Zajímalo by mě, jestli jsou opravdu kompletně vyrobené v EU, nebo jsou jednotlivé komponenty dovezené z Číny a teprve pak poskládané v EU. Jestli původ paletky je á la eBay nebo ne. Vím, že takto se to běžně dělá, proto se ptám. (jaká firma je vyráběla, ve které zemi atd., nikoli kde byla paletka složená dohromady.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechapu puvod ala ebay, clovek nemuze mit svou znacku a delat to tak jak ty si to asi predstavujes. I v Číně se vyrabi kvalitni veci pro renomovane znacky, jde jen o to kde a jak. Nicmene k dotazu, ne stiny nejsou vyrabeny v Číně, vyroba a slozeni totiz podleha dost prisne legislativě, takže to pro me v podstatě ani neni možné. Ja mam takovy pocit, ze někteří si to predstavuji jako hurvinek valku. Ze se rano vzbudí, napisi nejakemu prodejci na ebay a druhy den prodavaji :D. Opravdu by si tito chytraci meli zjistit co vse se musi splnovat a ze to takto skutecne legalne nejde. A do toho jaka firma to vyrabi ti, nezlob se, nic neni. Nevim proc bych mela obchodni veci sverovat nejakemu anonymovi na blogu.

      Vymazat
    2. Ježiši, vždyť v Číně se vyrábí skoro vše, a kdyby bylo co komu vadí když je to kvalitní....

      Vymazat
    3. Ok, díky za odpověď.

      Vymazat
  5. mňaaam tyhle čokolády z Lidlu jsou super:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Péťo! Dneska Ti to sluší snad úplně nejvíc co pamatuju! Jsi opravdu krásná! (A hlavně strašně milá :-)), Měj se hezky

    OdpovědětVymazat
  7. Mohla bych se zeptat na jednu věc? Z jakého důvodu se na začátku omlouváš za hluk a za ptáky? Přijde mě to zbytečné a úsměvné, omlouvat se za něco, co nemůžeš ovlivnit...
    Není to kritika, pouhý dotaz. Díky
    Šaty sis vybrala krásné, moc Ti seknou.
    Markéta.

    OdpovědětVymazat
  8. Péťo,dík za naprosto skvělý video. Všechny věci cos ukazovala byly naprosto skvělý, ale chci hlavně pochválit Tebe. Dnes Ti to neskutečně slušelo, to líčení je nádherný. Pořád jsem se musela koukat na Tvoje oči, protože ty stíny jsou boží a potěšilo mně, že budeš k tomuto líčení dělat tutorial. Ty stíny totiž musím mít, ta barva do žluta je hrozně krásná. Šatičky jsou taky krásný, zrovna včera jsem se dívala na Vaše video s Mírou z HM a říkala jsem si, že oboje šaty pěkný, ale tyhle jsou o chlup lepší ;-)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Jůůů, šatičky z kabinky :))) Opravdu ti moc sluší, i synek zrovna vedle mne stál a koukal a říkal "to jsou pěkné šatičky" :D Je mu 10 a opravdu dokáže ženu ocenit, věř mi :D hezký víkend.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Peti, moc se mně tohle video líbilo. Hned jak jsem Tě na začátku viděla, uhodla jsem, že sis koupila ty modré šaty, které jsem Ti tajně našeptávala.. :-).Moc Ti sluší ! Vypadáš jako panenka. Těším se, na další video...
    Anita.EP@seznam.cz
    p.s. Ty s Mírou jste pro mě virtuálními kamarády. Užijte si víkend ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Anitko, moc ti oba děkujeme, uzij si krasnou neděli.

      Vymazat
  11. Ten lak je super a tenhle sprchac od Dermacolu miluju :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, velice by mě zajímal tvůj šatník, protože při každém vlogu, videu, .... máš nové a nové věcičky :)

    OdpovědětVymazat
  13. Dovolím si jednu taktickou praktickou připomínku - pokud ve videu mluvíš o kosmetickách favoritech, bylo by super, kdybys je v daném videu měla i použité na sobě, pro lepší představu. Takto je to jen takové nicneříkající představovaní produktů... Děkuji za zvážení tohoto tipu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju, avsak ja je pouzivam, vidite je v postech, tutorialech, vlozich ;). A mam ten dojem, ze Misshu jsem zrovna na pleti mela ve videu, taktez vlasy jsem si myla temito sampony a i na pleti jsem mela ten olejicek a na nehtech mela lak essence. Je vsak treba si uvedomit, ze ne vzdy vsechna dekorativka, co ukazuji k sobe ladi a take si neumim predstavit jak vam ukazat, ze jsem se umyla zrovna timto sprchacem a natrela timto kremem, prece nebudu pokazde tocit jak se sprchuji ci mazu ;).

      Vymazat
  14. Peťo, strašně moc Ti to v tomhle videu sluší, tyhle pastelové barvičky se mi na Tobě moc líbí. Díky za tip na čokolády z Lidlu, vypadají luxusně, podle obalu jsem si nejdřív myslela, že to je Lindt. Já teda na čokoládu obecně moc nejsem, ale hořkou si dám občas moc ráda.
    Misshu miluju, ten nový makeup jsem zaregistrovala, ale balení tohoto typu mě neláká, už jsem to předtím viděla u Lancôme... Ale zase když tak chválíš makeup jako takový, tak ho asi budu muset vyzkoušet... Já teď používám Missha BB Wrinkle Filler a ten je naprosto dokonalý, moc Ti ho doporučuju - na suchou pleť úplné pohlazení, ale přitom je jemný a lehký, nic hutného... Já jsem z něj unešená. :-)
    Nové sprcháče od Dermacolu určitě prozkoumám, lákala by mě ta mandarinka, tu já v kosmetice miluju, ale nevyskytuje se často.
    A Urban Decay - ach. :-D Ten lesk na rty jsem na Tobě už obdivovala na fotkách, vypadá úžasně, i tvářenka (takové odstíny mám taky nejradši), a ty obaly jsou naprosto úchvatné. Já mám zatím rtěnku a několik tužek na oči (u kterých musím říct, že ač jsou skvělé, znám stejně dobré, ne-li lepší za nižší ceny. Zrovna od Misshy mám jednu, která je prostě dokonalá).
    Olejíček od YSL by mě taky lákal, ach jo no to jsou pořád nějaká lákadla pro nás kosmetické nadšence, co? Peněženka si neodpočine, ačkoli jí to už tak dlouho slibuju. :-D
    No a Bione, to je na vlasy snad to nejlepší, co se dá v drogerce koupit. Nic mi od nich sice nevoní, ale na vlasech ta vůně stejně nezůstane a ty účinky jsou prostě parádní.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj,máš moc krásný a zajímavý blog :).Moc hezky napsáno. :) Mohla bych te poprosit o radu?Zalozila jsem si blog,ale hned jak jsem vložila první článek,tak se zdvojil.Nevis jak to nastavit,aby se každy článek nezdvojoval?Dekuji A

    OdpovědětVymazat
  16. Moc hezky napsáno. :) Mohla bych te poprosit o radu?Zalozila jsem si blog,ale hned jak jsem vložila první článek,tak se zdvojil.Nevis jak to nastavit,aby se každy článek nezdvojoval?Dekuji A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Anetko, bohuzel netusim, tak ten jeden smaz ;). A drzim palce!

      Vymazat
  17. Já vím, že už je to ohrané a píšou to všichni, ale vzhledem k tomu, že to je pravda. Peti, s každým videem ti to sluší víc a víc! :) A přidávám se ke komentáři nade mnou, taky bych ráda někdy viděla tvůj šatník.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju hrozne moc, no tak kdyz je takovy zajem, tak to zvazim :).

      Vymazat
  18. Peti, ty konopné šampony mám taky ráda. Firma, která totiž zprostředkovává prodej těchto výrobků patří přítelovýmu strejdovi, takže jsme občas dostali "vzorky" :) :D a ty šampony jsou fakt moc fajn, jooo hold přírodní báze :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj. Tohle video bylo moc pěkné. Ptala jsem se na laky u videa "blogerka a drogerka",ale nedostala se mi odpověď. Chtěla jsem se zeptat jestli vlastníš takový ten lak, který by měl dělat vzor krajky nebo jestli jsi ho někdy vyzkoušela. Jako nápad mi to přišlo fakt super, ale nebyla jsem si jistá, jestli to opravdu vypadá tak dobře. Za odpověd předem díky a určitě někdy do budoucna udělej nějakou recenzi na laky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Juli, omlouvám se, asi jsem si nevšimla. Takový lak nemám,ale měla jsem podobné jakoby pocukrované laky od GS, vypadalo to docela hezky,ale špatně se to odlakovávalo.....

      Vymazat
    2. Díky moc, tak nevím...:D někdy do budoucna třeba vyzkouším. Jinak moc pěkný blog i videa. :)

      Vymazat
  20. Ahoj Péťo,

    chci se zeptat jestli budeš dělat recenzi na ten make-up od MISSHY: MISSHA M Magic Cushion make up a pokud ano, tak jestli víš kdy přibližně? Nemyslím vůbec recenzi ve videu, ale psanou jako článek. :-) Děkuji moc za odpověď a přeji hezký víkend. Markéta

    OdpovědětVymazat
  21. Peťo, můžu se zeptat ohledně odstínu toho Magic Cushion od Misshy - předpokládám, že máš ten světlejší - je hodně světlý? Chci si ho objednat a váhám, který odstín. Swatche jsem na internetu moc nenašla. Sedí mi od Misshy u BBček spíš odstín 23, ale i 21 můžu mít... Ale nejsem si u tohoto prostě jistá, jestli ty odstíny zhruba odpovídají jejich BB krémům..? Mohla bys třeba odstín tohoto makeupu srovnat s odstínem stejného označení nějakého Missha BB? Jestli je stejně tak světlý nebo o trošku tmavší? Děkuju. :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Jé, teď jsem si všimla ve Tvém popisku produktů z tohoto videa, že máš ten Cushion Makeup v odstínu 23, to je zajímavé. Takže ta 23 je na Tebe odstínově v pohodě anebo si myslíš, že bys snesla o odstín světlejší? Vím, že jsi říkala, žes s tím byla nalíčená ve vlogu - koukala jsem a odstín působí hezky světle, no to je zajímavé. Tak v tom případě raději objednám tu 23, no uvidíme. :-) Má to podtón do růžova nebo žluta anebo je to neutrál? Já tak nerada kupuju makeupy bez předchozího vyzkoušení, ale tenhle prostě musím mít! :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Peti, taky moc prosím o Tvou recenzi na makeup od Misshy Magic Cushion, velmi mě nadchnul, ale moc ráda bych ještě slyšela či si přečetla Tvůj objektivní názor. I třeba krátké video, jak se s tím polštářkem líčíš nebo používáš štětec, prsty?
    Děkuju moc a přeji, ať se Ti dál daří, moc ráda Tě sleduji. Jana

    OdpovědětVymazat
  24. Tedy ten makeup od Misshy vypadá, dle tvého vyprávění, velmi dobře. Určitě bych uvítala bližší recenzi. Už teď na něj mám zálusk :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!