☼ Nejkrásnější zářivé letní rtěnky a nude oči ☼ | Best summer neon lipsticks

by - 09 června

Krásné úterý,

také milujete neonové rty?! Já moc, zvláště v létě, tyhle barvičky vytahuji každou sezonu a střídám je podle nálady. Dnes vám ukáži můj typický letní look a několik typů na tyhle zářivé krásky ♥.


PŘIJĎ SI POPOVÍDAT A VIDĚT SE OSOBNĚ ☺ : http://www.utubering.cz/petra-lovely-hair
↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

na sobě: kardigan: http://www.sheinside.com/
lak: Mavala Freesia

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, kosmetika Sleek, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz/
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz/
 
o čem mluvím:
♥ Sleek Matte me Party pink a Brink pink
♥ Dermacol Long lasting lipstick č. 02
♥ Makeup Revolution London You took my love
♥ Maybelline Shocking coral a Vivid rose (ne Wild rose,jak jsem řekla ve videu)
♥ Milani Matte Dive http://www.milanicosmetics.eu/
♥ Melt Stupid love http://www.meltcosmetics.com/
♥ Sleek Tangerine scream, Coral reef, Papaya punch
 
tutorial:
♥ Dermacol Satin base
♥ Estee Lauder Double wear Stay in place makeup 2C2 Pale
♥ Benefit Fake up! concealer fair
♥ Dermacol Wet & dry powder makeup http://www.dermacol.cz/
♥  E Style Brow pencil dark brown http://www.chriscosmetics.cz/
♥ Urban Decay Primer potion Sin
♥ W7 In the mood http://www.galaxieprani.cz/
♥ Jordana Cat liner Black http://www.jordanacosmetics.eu/
♥ Milani Shadow eyez 12h Almond cream http://www.milanicosmetics.eu/
♥ Maybelline Lash Sensational
♥ The Balm Bahama mama a Hot mama http://www.thebalm.cz/
♥ Sleek Matte me Party pink

music:
youtube music gallery Silent Partner Summer smile
 

You May Also Like

21 komentářů

  1. Výrazné matné rtěnky jsou super a tobě moc sluší. Na druhou stranu ten makeup od Estee Lauder mi přijde, že vůbec nekryje a z videa to vypadá, že ti ani pořádně nesjednotil pleť.. Od něj jsem čekala trochu víc.

    OdpovědětVymazat
  2. Zářivý rtěnka jsou krásný a tento look je prostě paráda :)

    OdpovědětVymazat
  3. Péťo, mně se tenhle look taky mooc líbí :) Ta rtěnka Makeup Revolution London bude podle mě úplně dokonale vypadat na opálené pleti <3

    OdpovědětVymazat
  4. Začalo to u Urban Decay a Péťa začíná zkoušet i parfumerku:-). Jsem velice zvědavá za nějakých pár měsíců - doteď jsi známá hlavně tím, že používáš drogerku a nebojíš se ji doporučit dál.

    Jinak, měla jsem od Estée Lauder Double Wear light - to samé, co máš ve videu, ale v tubě - a v pohodě mi držel taky jako báze pod stíny:-). Nakonec jsem skončila u Skin79, protože mám hezkou pleť a nemusím nic maskovat. Ale ten finish u Double wear light byl pecka :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se nebojím doporučit nic, co je dobré a nedoporučit nic, co je špatné bez ohledu na cenu :). Každopádně drogerku mám ráda, dají se najít poklady za pár korun, na tom se těžko něco změní :).

      Vymazat
    2. Ja jsem naopak rada, ze doporucujes i věci z drogerky, protože ja se bežně do Sephory nedostanu a na internetu nejsem zvykla nakupovat...:)

      Vymazat
  5. Opravdu super barvy, jen skoda ze mi tolik nesluší...:/ :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky Peti, máš ve videu umělé řasy nebo je to jen tou řasenkou? Dělá ti to moc krásné řasy! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné :). Já si teď oblíbila Doutzen rtěnku z L´Oreal kolekce pure reds. Je zářivě oranžovočervená a i když jsem si myslela, že mi teplé tóny nesluší, tuhle na léto fakt můžu! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc ti to sluší. :) Je fajn, když člověk ví, co si na sebe může dát.

    OdpovědětVymazat
  9. Úžasný look a přesně jak říkáš Peťi, takovéto výrazné rtěnky jsou na léto naprosto ideální volbou :)

    New in: May 2015

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Peti, používám také Double Wear od Estée Lauder a díky Bohu za něj, po narození dcerky mě začaly trápit pigmentové skvrny, navíc i ve svých 35 letech občas řeším akné a tohle je jediný makeup, který mě doslova zachránil, mám spíše mastnější pleť, takže po zapudrování skvěle sedí, navíc se dá krásně vrstvit. Tvá videa i články mě vážně baví, sleduji tě už dlouho a moc ti fandím, přeji krásné slunečné dny. Nikča Tománková

    OdpovědětVymazat
  11. Neonové rty proč ne, sama mám rtěnku růžovou, ale ta dooranžova mi k Tobě moc nejde, jsi prostě studený typ. Já bych v takové barvě taky nevypadala zrovna nejlíp, taky jsem studená a úmyslně si nic teplého nepořizuju. Jednou jsem si od Avonu pro zajímavost koupila vzorek oranžové rtěnky, ale nebylo to to pravé ořechové, spíš jen tak na doma na osvěžení si zaexperimentovat...

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, čo to máš prosím ťa za lak na nechty? :) Má krásnu letnú farbičku. Ďakujem za odpoveď

    OdpovědětVymazat
  13. Krásné, moc ti sluší barevné rtěnky, protože máš nádherné zuby :-) já je nemám tak bílé, a proto mi barevná rtěnka zase tolik nesluší :-/ Vendy Bednaříková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý má od přírody dán ten svůj "nejbělejší" odstín zubů a málokdo má zuby vyloženě bílé od přírody. Většina bělozubých lidí to má prostě uměle vybělené. Někteří zubaři (třeba i ten můj a to je opravdu pan zubař) bělení dokonce zrovna nedoporučuje, prý se tím ať chceme nebo ne narušuje do větší či menší míry zubní sklovina. (Zubaře jsem se na jeho názor na bělení pro zajímavost zeptala.)

      Vymazat
  14. Líčení krásné. Nejradši bych si ten lip cream od Sleeku hned taky koupila, ale tenhle odstín by mi na sto procent vůbec neslušel :/
    Mohla bych se zeptat, jak jsi spokojená s těma linkama od Jordany? Docházejí mi moje oblíbené zebrované linky od Dermacolu, tak bych ráda pořídila nové a tyhle nevypadají vůbec špatně :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Péťo,

    Už se chystám delší dobu, že ti sem napíšu komentář :) Chtěla bych ti fakt moc poděkovat za tyhle videa a příspěvky, které děláš. Několikrát sem dala na tvojí recenzi a doporučení a ještě sem se nezklamala ( paletka od makeuprevoliton bílá čokoládka, paletka od maybeline, asi milarda rtěnek a lesků a bronzerů ). Občas se až bojim kouknout na nové tutorialy, protože bydlim hned vedle DMka a představa , že ty tam budeš mít nákej odstín rtěnky který bych moc potřebovala a moc dobře vím, že mají v DMku ještě otevřeno a že to určitě stíhám, mě fakt zabíjí ale baví mě to :D Obdivuji tě za to, kolik času do blogu dáváš a i přes některé negativní ohlasy tady v komentářích ( který upřímně nechápu ale budiš :D ) si myslím, že seš právem jedničkou v téhle branži u nás a moc ti přeji aby to tak ještě dlooouho zůstalo :) Fandím ti a těším se na další super článek.

    Krásný den,

    Lucka♥

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Petro, chtěla bych se na něco zeptat, ale netýká se to proměny a ja nevěděla kam ti napsat. Ve videu blogerka a drogerka sis kupovala takový ten zesvetlovac vlasu nebo něco takového. Uz jsi to zkoušela nebo někdo v tvém okolí s hnedymi vlasy??:) nechci dávat litr holicce a zase nevím jestli úplně blond vlasy by mi slušely a proto se ptám jen na to zesvetleni... Diky předem za odpověď;). Jinak moc krásný blog!

    OdpovědětVymazat
  17. Já mám teď dvě favoritky a to: od Dermacolu 01, krásná tělovka, a pak Saviour will come, obě dáreček a moc krásný. Jinak se musím pochlubit, že jsem dostala ještě dvě, a na ty dojde po ptěchto a jsou taky nádherné trošku do hněda, ale moc fajn. Jako na mě dělané.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!