OOTD + FOTD - Red overal | Červený overal

by - 13 června

Krásnou sobotu všem,

 
zjara, když se začalo dělat hezky, jsem vám slíbila více outfitpostů, které jsou vaše vůbec nejoblíbenější na mém blogu a tím pádem plním slib a dnes přicházím s dalším letním lookem.
Že jsem si oblíbila overaly není tajemství, už jste jich u mě na blogu viděli několik a ještě určitě uvidíte. Přemýšlím dokonce o celém overalovém haulu, jelikož jich mám ještě pár na cestě a také protože je mám opravdu hodně ráda.
Jsou bezvadně pohodlné a praktické (tedy krom návštěvy toalety☺) a navíc dokáží být elegantní i roztomilé a hravé zároveň. Dnešní kousek je tedy spíše volnočasový, případně na pobíhání po městě, do školy a pod. Určitě není vhodný na nějaké oficiální schůzky, či do kanceláře a to ani v těch největších vedrech.
Moc se mi na něm líbí kombinace červené, bílé, modré a černé barvy a co mě nadchlo úplně, je zajímavý vzor. V tomto provedení mají několik střihů a dvě barevné variace, druhou modrou, která je taky boží! Určitě na tento vzor koukněte, něco mi říká, že bude hitem letošního léta ☺!
Já jsem dnes outfit doladila zavazovacími sandálky v camel barvě a kabelkou po mamce. Určitě k němu můžete zvolit i doplňky černé, případně bílé. Já ale v poslední době nerada ladím úplně tón v tónu, zdá se mi, že vypadá mnohem lépe doladit výrazný outfit neutrální barvou doplňků, která ladí k outfitu, ale není v jeho barvách, vypadá nejlépe, nepůsobí to totiž až příliš "slazeně" a jakože jste se až moc snažili ☺.
Co se týče makeupu a účesu, tak ve vedrech volím nejraději drdol a tentokrát jsem si nemohla nechat ujít horní modrou linku, která je letošní léto v beauty světě hitem a červenou rtěnku.
 
Jak se vám dnešní look líbí? Já jsem si ho přímo zamilovala ♥!

overal - Choies (vel. S)
kabelka - po mamce





  
 
použitý makeup:
Bourjois Healthy mix 53 light beige
Benefit Erase paste light
 


Bourjois Healthy mix makeup používám v létě moc ráda, skvěle mi barevně sedí a je na pleti moc příjemný, nevysušuje a krásně plet sjednotí a prozáří, obecně Bourjouis makeupy mám velmi ráda.

Testuji pár věcí od Flormar a zatím jsem moc spokojená!

Triple mascara slibuje prodloužení, natočení a objem a má speciální kartáček, který může být buď rovný nebo do spirály. Konzistence i efekt se mi líbí, avšak kartáček je na mě poměrně velký a hůře se mi s ním manipuluje. Řasenka se nikam nerozmazává ani neopadává a dobře drží. Na fotkách mám však ještě řasy nalepené.

Z barevné linky Colorliner jsem úplně nadšená a nejspíše potřebuji další odstíny. Je dobře pigmentovaná a krásně drží, jediná nevýhoda je na můj vkus silnější štěteček, se kterým se špatně dělá opravdu tenoučká linka.

Skvělá mi přijde i rtěnka Deluxe cashmere, je skvěle pigmentovaná, má lesklejší finish a dobře drží, navíc oceňuji, že neleze do vrásek a nevysušuje.


Nové tvářenky od Dermacolu se povedly, jsou bohatě pigmentované a dobře se nanáší. Jedinou nevýhodu vidím v odstínech na eshopu, které moc neodpovídají realitě, také hodně z nich má v sobě dost velké třpytky, což osobně nemám ráda. Odstín číslo 3 je ale velmi pěkný, přirozený a s decentním množstvím třpytek. Rozjasňující část má na bledulky spíše barvu tvářenky a zdá se mi o něco hůře pigmentovaná, než část vrchní.
 
Trio od Milani Brow kit je mou stálicí na denní líčení, nepoužívám ho na úpravu obočí, ale na vystínování oka a nemohu si ho vynachválit. Pigmentace, výdrž i manipulace jsou skvělé, pokud sháníte bezvadnou malou paletku na všedí líčení za přijatelnou cenu, rozhodně nešlápnete vedle.

You May Also Like

38 komentářů

  1. líčení i outfit vypadají prostě úžasně! Moc ti to sluší Peti! :-* ConfiVera

    OdpovědětVymazat
  2. Outfit se mi jako vždy líbí, ty botky jsou velice pěkné, už jsme po nich na jejich stránkách pokukovala. :) Jinak flormar oční linka vypadá velice skvěle :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Ten overal má krásný vzor... :) Jinak ty linky - to je pravdu modř :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Ty boty si musím pořídit, jsou naprosto úžasný! Hrozně se mi líbí tvůj makeup, barevné linky jsem si v poslední době hrozně oblíbila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, jsou super, nosila jsem je už vloni a mohu doporučit, jsou opravdu kvalitní

      Vymazat
    2. Jsou krasne, ale na eshopu maji hezci barvu, nez ta oranzada ve skutecnosti :( A rasenka umi hezke rasy, uplne jako umele :)

      Vymazat
    3. To je pravda, já také čekala, že budou více do béžova než do camel, ale nevadí, alespon se mi hodí k té kabelce :).

      Vymazat
  5. Za mě jednička s hvězdičkou! A rtěnka je nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty brďo!! Tuhle kabelku měla moje mamka taky a já ji taky nosila :-) Bohužel už nevím, kde skončila :-( Overal mám jeden a víc pořizovat nebudu kvůli svlékání na wc. Je to děsně otravný... Jinak ti to jako vždy slušíííííííííí :-) Měj se krásně sluníčkově!!! Míša

    OdpovědětVymazat
  7. outfit je uplně super Peťo:))..na líčení mi nějak vadí ta modrá linka na očích:) na mě moc výrazné,ale máš to precizní, jako vždy, takže za 10 bodů!

    OdpovědětVymazat
  8. Ty linky jsou úžasné. Jen bych k outfitu zvolila méně formální účes.

    OdpovědětVymazat
  9. Me se overaly vzdy desne libi,ale bohužel se na ne necítím. Vidět te na ulici tak si jen řeknu ... wau.

    OdpovědětVymazat
  10. Healthy mix je muj nejoblibenejsi make up. Uz mam pate baleni. Mam i make-upy z parfumerek, ale priznam se, ze ty mi doma jen lezi a vzdy sahnu po Bourjois, perfektne mi vyhovuje. Ale pouzivam tedy 51, 52 je uz na me tmavsi, 53 si neumim predstavit :-) Ale ja se neopaluji, takze mam oblicej celorocne svetly. LV

    OdpovědětVymazat
  11. Vsechno je to moc krasne a hezky sladene :-) ne moc :-) Velice ti to slusi.

    OdpovědětVymazat
  12. Krásný outfit i líčení :) Ten overal ti moc sluší Peti :)

    Krásný úsměv to jsou bílé zuby :)

    OdpovědětVymazat
  13. tento uces ti strasne prodlouzil hlavu (jako vajicko), ale chapu,ze je to pohodlne😒...;) Krestina

    OdpovědětVymazat
  14. Petro, máš nádherné nohy, zkus je dozdobit řetízkem kolem kotníku nebo prstýnkem, určitě by ti to slušelo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, to mě těší, ale mně se to moc nelíbí :).

      Vymazat
    2. Jé, mě taky se to nelíbí, a ještě jsem slyšela o pár úrazech díky této pro mě hloupé módě.

      Vymazat
  15. Krásná jako vždycky, moc ti to sluší.ta linka je skvělá ale máš pravdu ten šteteček vypadá nemotorne.... Když se mohu zeptat jakou podprdu pod tím máš? taky jsem nejak plochší (34A) a teda ty bez ramínek buď nedržej nebo jsou tak na tělo že to splasnou ješte víc :D. děkuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Outfit je opravdu hodně povedený, stejně tak i líčení. A s tou podprsenkou mě napadla stejná otázka :D

      Vymazat
    2. Moc děkuju, já nenosím bud žádnou (což nemám moc ráda), takže většinou si vezmu nalepovačku nebo s průhlednými zády. Dělá je třeba Lormar :)

      Vymazat
  16. Nádhera, overal ti strašně moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  17. Peti, krásnej overal a moc pěkné líčení :)

    OdpovědětVymazat
  18. Modrou horní linku jsem si taky strašně oblíbila :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Peťo:-), strašně ti to sluší, moc se mi líbí barva laku na nehty, můžeš mi prosím napsat jaký to je?, děkuji a hezký den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc ti děkuji. Je to Mavala Freesia myslím :), je překrásný! Fajn večer.

      Vymazat
  20. Skvělý look! Moc ti to sluší!!! Overal je super!

    OdpovědětVymazat
  21. ahoj péto chtěla jsem se tě zeptat do kdy plánuješ točit videa ? :D PS.(počítám s tím že napíše do tý doby dokud mě to bude bavit nebo odběratele)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak to nevím, dokud se na ně budete koukat a bude mě to bavit :).

      Vymazat
  22. Ahoj Péťo, jako vždy Ti to moc sluší jak make-up tak outfit.

    OdpovědětVymazat
  23. Nádherné líčení :) Barevné linky jsou skvělé, a tobě navíc bezvadně sedí :) A k outfitu se už nevyjadřuju, mohla by jsi rovnou na molo ! :)) Krásný den ♪
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
  24. Sexi kočka! Paráda Peťo! A to líčení je bomba! Petrushca

    OdpovědětVymazat
  25. Mně se víc líbíš v rozpuštěných vlasech. Na takto vyčesané vlasy by to chtělo jinou vlasovou linii: ty máš velmi výrazné kouty.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!