OOTD - pink jumpsuit | Růžový overal

by - 02 června

Krásný úterní podvečer vám všem,

dnes mám pro vás další outfitový příspěvek. Jak se udělalo pěkně, mnohem více mě baví se oblékat zajímavě a tvořit outfitposty.
No a tentokráte to bude o overalech. Jistě jste si všimli, že overaly vévodí letní módě už několikátou sezonu. Já jsem za to moc ráda, protože je to kousek oblečení, který je velmi příjemný na nošení a zároveň nemusíte příliš přemýšlet, když si ho chcete vzít. Stačí k němu totiž sandálky nebo lodičky, kabelka a pásek a když je chladněji sáčko a naděláte plno parády. Podle mě je overal skvělá věc právě pro ty, které si nejsou úplně jisté v kramflecích při kombinaci různých kousků oblečení a doplňků a přesto chtějí vypadat šik. Abychom však nebyli jen u těch pozitiv a sociálních jistot, je asi zřejmé, že při některých zcela přirozených a běžných denních činnostech, není overal zrovna nejpraktičtější věc pod sluncem. Pokud tedy spěcháte na toaletu, připravte si pár vteřin na svlékání navíc a ujistěte se, že jste se v kabince zamkli, abyste nepřekvapili ostatní nevyžádaným striptýzem :).......
Já jsem pro dnešek zvolila variantu v růžové s velkým volánem na předním díle. Tento overal mám již z loňska, ale protože vloni stálo léto za bačkoru, nestihla jsem ho unosit a tak jsem ho vytáhla až letos. Proto se obávám, že na eshopu už ho asi neseženete, ale jistě se můžete poohlédnout po nějakém podobném.
U mě letošní léto overaly v šatníku jasně vedou, takže se můžete těšit na spoustu variant a kombinací právě s těmito nevšedními kousky.

A co vy, vlastníte nějaký overal nebo z čistě praktického hlediska dáváte přednost jiným střihům?


overal - Sheinside
lodičky - Deichmann
pásek - Ebay
kabelka - Choies
brýle - Tom Ford (zapůjčeno z Originalnibryle.cz)
hodinky - Jet Set
řetízek - Persjewel
 






You May Also Like

68 komentářů

  1. Moc moc ti to sluší, ten overal je nádherný!!! Já mám tuto módu ráda, líbí se mi i kraťáskové overaly, ale bohužel to nelichotí mé postavě, tak žádný nevlastním.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkná barva overalu, ale myslím si, že s nude lodičkami a nude kabelkou, by to bylo ještě lepší :)) Ta černá na mě působí tvrdě... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ty právě sháním, žádné pěkné nude nemám, ani kabelku,to ještě potřebuju vychytat a pořídit si nějaké hezké a kvalitní kombo :)

      Vymazat
    2. povedala by som, že práve s čiernymi doplnkami vynikne tá ružová....ale uvidíme, keď sa ti podarí zohnať tie nude doplnky, možno to bude ešte lepšie. krásny outfit a myslím, že v Tescu mali minulý rok podobné overaly, len krátke, myslím naspodku :)

      Vymazat
    3. No sehnat krásné nude lodičky do špičky je problém no :-/

      Vymazat
  3. Ahoj Péťo, overaly mám taky moc ráda a už jsem si na léto letos jeden pořídila:) a tobě to tady moc sluší, overal má moc hezkou barvu a krátké vlasy ti přistanou vice než dlouhou, jenom ta kabelka se mi moc nelíbí, přijde mi spíš pro starý. Jinak za mě super :) Natali

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, vše super, ale ta kabelka je jak dědictví po babičce...

      Vymazat
    2. Mě se kabelka moc líbí, a i kdyby dědictví nic jí na tom, že je pěkná, klasická, neubírá........

      Vymazat
  4. nádhera, jakoby ti bylo 20:) jsi opravdu krásná Peti:))

    OdpovědětVymazat
  5. Neskutečně Ti to sluší. :) Kočka!

    OdpovědětVymazat
  6. Páni Peti! To je krása....moc ti to sluší! Krásné-jednoduché líčení!
    Už jsem si taky minulý rok pořídila 3 overaly. Jeden jen tak na lítání po dvoře, s krátkou nohavičkou, druhý do společnosti taky s krátkou nohavičkou a ještě jeden normální na spaní. Z FaF...
    Dneska jsem si udělala radost a pořídila jsem si další overal. Opět na běhání venku, ale spíš až se ochladí, je s kožíškem takže budu čekat. Stál jen 99Kč! Musela jsem ho mít! Skvělá kvalita opravdu příjemný materiál.
    Krásný den!

    OdpovědětVymazat
  7. Strašně moc Ti to sluší! A ta čtvrtá fotka je úžasná, taková šibalská! :) Jinak taky miluju overaly, ale spíše vlastním dva se střihem kraťásků :)

    OdpovědětVymazat
  8. Růžový overal je podle mě děsně nevkusný, v životě bych si nic takového na sebe nevzala, ale na tobě vypadá pěkně. Chválím líčení a vlasy, i když by to chtělo trochu poupravit střih a oživit barvičku přelivem.

    OdpovědětVymazat
  9. Nemôžem si pomôcť, ale tebe pristane snáď všetko! A ružový overál nie je vínimkou.
    Keď som si čítala komentáre, nemohla som si nevšímnúť ten od Anonyma :D,
    chápem, že nie každému sa musí tvoj outfit (alebo aj akýkoľvek iný páčiť), ja sama neviem či by som
    sa odvážila si ho obliecť, no to však neznamená že nemôže pristáť niekomu inému.
    Peti máš štíhlu a vysokú postavu, takže podľa mňa je práve pre teba overal priam stvorený.

    http://nicoleworldcharm.blogspot.sk/
    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Moc moc ti to sluší a dělá ti to neuvěřitelně dlouhé nohy! :)

    OdpovědětVymazat
  11. chybí ti tam P. Je to JumPsuit, nikoli jumsuit, to neznamená nic :D :D :D raději piš příště česky, když anglicky neumíš... Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báro, děkuji za velmi milé upozornění na překlep, já samozřejmě vím jak se to píše a velice se ti omlouvám, že jsem u jednoho z 1235 článků, co mám na blogu, omylem vynechala v nadpisu písmenko, nejsem dokonalá, to se někdy holt stane v tom množství textu, co denně píši a chápu, že je hned potřeba mne kvůli tomu stírat a že se nedá na to upozornit jiným způsobem.

      Vymazat
    2. Péto, to vůbec neřeš :-) Slečna si potřebovala zvýšit sebevědomí :-)

      Vymazat
  12. Péťo jak často si barvíš vlasy? Sleduji tě teprve pár měsíců, ale přijde mi snad k každé fotky, že máš strašně zničené vlasy, především konečky. Chtělo by to používat kvalitní péči a chodit na pravidelné zastřihávání. Konečky se ti brutálně třepí a i ta nesjednocená barva vypadá divně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si vlasy nebarvím vůbec a konečky teda opravdu roztřepené nemám.

      Vymazat
    2. No dobře tak třeba přeliv, melír, cokoliv. Pokud vím měla jsi ombré, což barva je.... BTW: neroztřepené konečky vážně vypadají jina ;)

      Vymazat
    3. Nemám ani melír ani přeliv ani nic jiného s vlasy nedělám, ombré jsme měla na koncích před dvěma lety a samozřejmě to je dávno odrostlé a ustřihlé a ani nemám roztřepené konce, zvláště ted když jsem se ostříhala. Nevím,co na fotce vidíš, ale roztřepené konečky to nejsou. Nicméně dost mi ted padaly vlasy kvůli medikaci, kterou beru, proto jsem se ostříhala a proto ted ani ty vlasy nejsou nějak extra kvalitní.

      Vymazat
    4. Ano, vlasy u kořínků mají stejný odstín jako u konečků... a pak kdo je tu slepej :D :D :D :D

      Vymazat
    5. Asi opravdu nerozumím, co tím chceš říci, ale přirozeně, jak je vidět na fotce, jsou na koncích vlasy maličko světlejší než u hlavy, to je právě vlastnost nebarvených vlasů, že mají více různých tónů. Zároveň čím jsou vlasy kratší, tím je ten rozdíl menší, na dlouhých vlasech, zvláště v létě, je vyšisování vidět více.

      Vymazat
    6. Péťo, já tě obdivuju s jakým klidem a nad věcí jednáš s takovými lidmi. Jen jsem ti chtěla říct, abys neplýtvala na takové lidi energií, já bych tohle rovnou mazala.

      Vymazat
    7. Petra to ale dělá, že spoustu komentářů, především těch negativních maže a to jak ty hrubě napsané, tak i ty slušně napsané kritiky. Je to tom na netu x diskuzí, kde si na to slečny stěžují, ale Petruška dělá jako by nic a že to není pravda, že schvaluje úplně vše, což pravda není. Schválně jsem to minulý týden zkusila. Napsala jsem negativní komentář, ale slušně bez jediného sprostého slova či urážky a nebyl zveřejněn dodnes a to jsem ho poslala opakovaně z několika různých emailů a i jsem ho párkrát pozměnila ;) Janča

      Vymazat
    8. Jančo, tak to je opravdu dosti zvláštní, jelikož email se nikde nevyplňuje, takže jsi to z emailu poslat nemohla. Navíc pokud jsi posílala komentáře za sebou, tak blogger identifikuje spam, tudíž je logické, že se to nezveřejnilo. A skutečně anonymním diskuze na netu, kde se sdružují hateři, je jistě velmi důvěryhodný zdroj informací. Kdybych měla řešit každou kravinu,co se o sobě dočtu, tak bych neřešila nic jiného, lidé si rádi vymýšlí :). Nevím, proč jsi mi tedy nenapsala třeba na mail, když jsi měla problém s komentáři a stěžuješ si tu. Já kritiku zveřejňuji vždycky, ale nenechám se na své blogu urážet a obviňovat, to se klidně sdružujte v anonymních diskuzích jak chcete, je mi to fuk.

      Vymazat
    9. LOL Peťa, čo si vlastne dovoľuješ protirečiť tak jasnému konštatovaniu, že máš farbené vlasy a rozstrapkané končeky, nechápeš, že anonym to vie lepšie než ty? vlasy si si farbila, keď si bola v hypnóze, to preto si nič nepamätáš. a doma nemáš zrkadlo, ale len vyleštenú panvicu :DDD

      Vymazat
    10. LOL, pripomina mi to jeden dil Simpsonu, kde Marge zjistila, ze uz je davno sediva, ale ze si cele barveni kvuli vyparum z barev nepamatuje. Vedel to jenom jeji kadernik. Takze slecna je zrejme Petina kadernice a barvi ji to sajrajtama, ktere zpusobuji amnezii a jeste navic nici vlasy. Zahada vyresena :)
      Peti, moc ti to slusi. Mas na tento typ obleceni skvelou postavu - my presypaci hodiny si to bohuzel dovolit nemuzem. Evca

      Vymazat
    11. Proboha zenske vzpamatujte se! Poprve se to fakt neda cist. Petra neni dokonala, vy nejste dokonale, tak nereste kraviny. Pokud je vam nesympaticka jako clovek, tak ji nesledujte a najdete si jinou blogerku na sledovani, co vam padne do vasi noty!

      Vymazat
    12. Nezlobte se, ale už mě je mojí DCERY líto, to je opravdu děs, mohu vám říci, že moje DCERA Pe´tulka si vlasy nebarví, je to její krásně hnědá barva, kterou se snažím ve svém věku nabarvit já (chytit odstín). takže papapa, její máma Jája

      Vymazat
    13. Je pravda, že dosáhnout kýženého odstínu barvy vlasů uměle, je neskutečně těžké, ne-li nemožné. Obvykle se k němu lze jen přiblížit a někdy stačí jen malinká odchylka a už to není ono, moc dobře to znám. Potom je lepší barvit o chlup světleji, jak se běžně doporučuje, protože moc tmavá barva s přibývajícím věkem dokáže v obličeji zvýraznit i to méně hezké a vůbec působí tvrději.
      Osobně považuji délku vlasů k ramenům za tu neslušivější snad pro každou ženu a je škoda, že například spousta žen středního nebo i staršího věku chodí doslova okudlaná na chlapa, což často v kombinaci s obezitou ta kila opticky spíš přidává. Dlouhé vlasy mám dojem na věku trochu přidávají, délka po ramena jednoznačně omlazuje.

      Vymazat
  13. Ahoj :) vyzeráš super i keď je pravda, že svetlejšia kabelka by sa hodila viac. A v nadpise máš preklep- je to jumpsuit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, díky moc, chybička se vloudila, už jsme to opravila :).

      Vymazat
  14. Mě se hrozně moc líbí ty brýle, bohužel jsi nedala odkaz na tento konkrétní typ, který máš na sobě. Nevíš náhodou o které se jedná? Moc ti to sluší!!! Na jak dlouho máš ty brýle zapůjčené?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni do odkazu, když klikneš na slovo Tom Ford, tam je určitě najdeš.

      Vymazat
    2. Mně se zase líbí, jak se v nich odráží ty mraky :) Moc ti to sluší a lidi, kteří hledají mouchy, neřeš :) Aneb kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde.

      Vymazat
  15. Jsem fakt ulítlá na růžovou, takže za mě super!!:)))
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  16. Zrovna včera jsme s přítelem projeli na křižovatce a stála u přechodu slečna s tmavším overalem, já na to nic neřekla, znám to ale přítel z toho nemohl - ze nechape kdo si tu hruzu muze dobrovolne vzít :D no, taky nic pro me :)

    OdpovědětVymazat
  17. Tak to je pecka! Jsi fakt kočka. Zatim nejlepsi outfit :)

    OdpovědětVymazat
  18. na tvůj blog a youtube se zatoulám jen občas, ale musím ti prostě pochválit ten nový střih, kratší vlasy ti sluší mnohem víc, je to super!! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Waaau, overal je nádherný a sedí ti úplne skvele!!♥

    OdpovědětVymazat
  20. Moc ti to sluší! Já nosím overaly hrozně moc ráda a ve skříni jich mám hned několik :)

    OdpovědětVymazat
  21. Nádhera! Ta růžová ti neskutečně sluší! :) ♥

    OdpovědětVymazat
  22. Super outfit Peťo! :) Overaly mám na léto moc ráda, ale spíš než s dlouhými nohavicemi nosím takové ty lehoučké, kraťasové. :) Jsou s pár doplňky fajn do města, ale nám se s holkama osvědčil i na festivaly, protože je to neskutečně pohodlné! :)
    Ten tvůj overal má ale opravdu nádhernou barvu a chválím volbu jednoduchého přirozenějšího líčení, já ho mám na léto nejraději! :)

    OdpovědětVymazat
  23. Je to krásná barva, jen bych zvolila jinou barvu bot a kabelky.

    OdpovědětVymazat
  24. Hned jak jsem videla overal na instagramu, tak jsem se zamilovaka, je uzasny :). Taky by se nejaky libil, jen se obavam ze mne by pri me vysce byl kazdy veliky :(

    OdpovědětVymazat
  25. Vypadáš moc nádherně Peti, strašně ty tahle barva a ten overal celkově sluší, jsi v tom neskutečná dáma, hrozně jsi mi připomněla jednu herečku z Dynastie :)) Krásná.

    OdpovědětVymazat
  26. Mě se ten overal moc nelíbí střihově v horní části. Navíc s těmi tmavými doplňky na tebe mi přijde moc tvrdé, ale jinak pro tebe krásná barvička :)

    OdpovědětVymazat
  27. Overal si chci už hodně dlouho porířidit :) Tento tvuj vypadá jako vždy skvěle a ty v něm také :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  28. Peti moc ti to sluší! Jako vždy. ;-) Akorát by ti slušelo pár kil na víc,ale vím že to máš těžké. Kašli na hloupé lidi, jsi super i Mira. Ať vám to klape! <3 Petrushca

    OdpovědětVymazat
  29. Dvacítka! :) Těmi krátkými vlasy jsi hrozně prokoukla a tahle barvička overalu ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  30. Pravda je, že se svou ultra štíhlou postavou si můžeš dovolit ledasco a že to leckdy oblečení poměrně vyvažuje. Kdokoli jiný už by v tom byl za naprosté strašidlo. Nicméně i tak na mě ta růžová působí poněkud diblíkovsky.

    OdpovědětVymazat
  31. Peta, ten overal je prekrásny a tebe veľmi pristane.. Si v ňom úžasná, krásna 👏👍

    Adriana

    OdpovědětVymazat
  32. Ten overal i jeho barva ti vážně sekne, kočka! :) Overal žádný nemám a asi bych si na něj netroufla, nemám na to tak dobrou postavu :)

    OdpovědětVymazat
  33. Ta kabelka vypadá lacine

    OdpovědětVymazat
  34. Peti, jeden overal vlastním, ale přijde mi, že mi dělá divnej zadek :D
    Ale tento overal je úžasnej a nevím, jestli jsem Ti už chválila vlasy, ale takhle Ti to vážně sluší!

    OdpovědětVymazat
  35. Takové XXL dupačky. Chybí už jen dudlík do pusy a bryndáček.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, důležité je neurazit. Vždy se sama sebe ptám proč lidi píšou takové komentáře, vždyť říci se dá všechno, ale záleží na formě, a když nemám co říci a hlavně nechci urazit mlčím. Toť moje krédo.

      Vymazat
  36. Super outfit Peti, overal je vážně nádherný a moc ti sluší :)

    Essence event

    OdpovědětVymazat
  37. Luxusni! Mne bohužel overal nesedí, protože mám velká prsa, ale na takových rovných slečnach, jako je i Peta, to vypada uzasne. Tělove lodičky mají krásné v Reservedu, ale nemaji zadnou platformu, takze z nich budou bolet nohy. Ja jsem si koupila v Renu, z kolekce Only pink a jsem max spokojena :)

    OdpovědětVymazat
  38. Overal hezky, ale kabelka je spíše pro babičku.

    OdpovědětVymazat
  39. ale proč tolik sebekritiky?????

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!