OOTD - Real Geek?!

by - 07 června

Krásný nedělní večer vám všem,

 
doufám, že i váš víkend stál za to a že jste si ho parádně užili! My se máme stále pracovně, protože už se konečně šineme k závěru první etapy oprav bydlení a můžu vám říct, že už jsme totálně vyšťaveni a těšíme se, až to bude hotové. Kdo kdy bydlel v bytě nebo domku nebo chalupě, kterou za provozu opravoval, jistě mě pochopí, že to není žádný med.
Jenže když bylo o víkendu tak krásně a taková vedra, rozhodli jsme se, že si naordinujeme trošku volna a tak jsem se váleli odpoledne na sluníčku a večer si dali pivko a procházku. Vlastně ani nevím, jestli dnešní look se dá považovat za vůbec nějakou inspiraci v oblékání. Ale říkala jsem si, že mne pořád vidíte jen v podpatcích nebo prostě trošku víc "za dámu" ☺ a tak sem hodím i něco, co nosím úplně běžně na výlet, ven ve volném čase, na procházku a podobně.
Předem všechny puritány upozorňuji, že kraťasy i tričko jsou krátké, takže jestli s tím máte problém, pokojně si ho, prosím, nechte pro sebe a neklikejte na pokračování článku, protože já ho nemám a cítím se v tom fajn ☺. 
Tričko mne velice pozitivně překvapilo kvalitou, objednala jsem si ho z internetu a původně jsem dost váhala, protože na nápisy si příliš nepotrpím. Nicméně nakonec jsem moc ráda, protože mi přijde prostě "prďácké", i když žádný geek nejspíš nejsem, nebo že bych byla makeup geek? ☺
Kraťásky mám už z loňska a zvláště ty džínové, ať už s nízkým nebo vysokým pasem, jsou pro mne v létě nepostradatelné!
Největší pohádka se ovšem vine kolem bot. Vy víte, že v jarním haulu jsem vám ukazovala tyhle Adidasky v modré. Jenže jsem také říkala, že jsou mi větší, takže jsem je musela vrátit a bedlivě jsem sledovala, zda nenaskladní menší. Bohužel se v té modré tak nestalo, takže jsem si nakonec v mém čísle koupila tyhle šedomodrorůžové.  Když přišly, nebyla jsem si vůbec jistá, jestli si je mám nechat, ale teď jsem ráda. Barevná kombinace se mi zdá něžná, nevšední a dobře kombinovatelná.
Abych ukázala, že nejsem kluk v keckách, moc ráda k takovému sportovnímu stylu nosím výrazné rty a drdol. Věřím, že tohle mixování asi nebude každého káva, ale já to mám moc ráda, protože výsledný look pak podle mě vypadá mladistvě, šmrncovně, ale přitom ne úplně "teen".  Já jsem proto vyčesala svůj klasický drdol a na rty zvolila úžasný odstín od Milani Flamingo pose.
 
A jak chodíte v těchto parnech vy? Zamlouvá se vám dnešní look?
 


boty - Adidas (kupovala jsem na Adidas.cz , je to typ ZX 500 og, ale měli by je mít i v prodejnách Adidasu)
šortky - New Yorker
tričko - Sheinside
hodinky - Daniel Wellington
brýle - H&M
líčení - rtěnka Milani Flamingo pose, řasenka Lancome Hypnose, BB Cream Bioderma
nehty - Mavala Hortensia


 







 
FACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE

foto: jako vždy Miroslav Čížek ♥, kde si pro změnu můžete prohlédnout jeho outfit, jehož doprovodný text mě opět několikrát hlasitě rozesmál ☺
 

You May Also Like

73 komentářů

  1. Krasne jsi to namixovala!:) Slusi ti to.

    OdpovědětVymazat
  2. Peti ty jsi vážně kočka !! Krásně nalíčená i oblečená a to opálení ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Botičky jsou fakt parádní. Ty si nejspíš pořídím, díky za tip, Petruš :-) Lenka

    OdpovědětVymazat
  4. Krááásný! <3 Nic jinýho k tomu napsat nejde!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná :) Tento outfit ti moc sluší! Myslím,že úplně idální na procházku nebo víkendový relax.

    OdpovědětVymazat
  6. Chci Tvou postavu! Jsi vážně krásná a líbí se mi, že jsi tak trochu trhlá :D Na těhle fotkách vypadáš tak max 17..nejkrsnější blogerka, vážně :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný outfit! :) Jinak s těmi opravami to chápu. Rodiče když koupili dům, tak jsme žili půl roku ve dvou místnostech, všechny věci ve sklepě a vařili jsme na vařiči v prádelně. Bylo to opravdu šílené, ale nakonec jsme to přežili a máme to teď doma krásné. :) Přeju hlavně pevné nervy, ať to ustojíte až do konce. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Peti, naučit se někdy kombinovat jako ty asi si dám velkou pusu :D. Fakt víš, co děláš :).

    OdpovědětVymazat
  9. Řekla bych, že důležitější než věk je postava a s tou svojí si to můžeš úplně v klídečku dovolit :) Navíc jseš drobná a vypadáš mladší, takže proč ne šortky a krátký tričko? Sluší ti to jako vždy.

    OdpovědětVymazat
  10. Outfit je podle me super. Opravdu jak pises prdacky. Drdol je fajn, ale ja bych zvolila vysoky culik. Ale opravdu jses Petí kocicka :-*

    OdpovědětVymazat
  11. Outfit je skvělý, úžasně pohodový a dokonale se hodí k letním procházkám:) Botky bych si asi vybrala v jiné barvě, ale to už je jen detail:)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Mooc ti to sluší Péťo! Z těch fotek vyzařuje neskutečná energie, krása.... :)

    OdpovědětVymazat
  13. Normalni pohodovy outfit, ktery k tobe jde. Super kombinace. Ty botky se mi strasne libi. A ta rtenka je primo bozska, super.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Naprosto uzasne, sportovni outfit a drdol - to nema chybu. Zkratka jako vzdy bezvadna inspirace. Dekujeme :o)

    OdpovědětVymazat
  15. Moc ti to sluší, možná víc než na těch podpatcích :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Kraťásky krásné, tričko fajn, botky super, ale proč proboha zase ten drdol alá prababička. K tomuto sportovnějšímu outfitu by culík nebo cop vypadal naprosto skvěle. Ale když se ti ty drdoly líbí, tak budiž no.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento drdol je nadcasova vec ;), v UK to nosi kazda druha, to jen v CR tomu rikate "ala prababicka" ... jinak Petro outfit a liceni super ;) , Adela

      Vymazat
  17. To je parádní outfit. Vypadáš v něm supr čupr! Mám moc ráda tenhle sportovní styl, je to pohodlné, ale zároveň trendy :)

    OdpovědětVymazat
  18. Petro nechodila jsi náhodou letos do solárka? Přijde mi, že jsi celkem oranžová, což jsi nebyla ani když jsi byla naposledy opálená od moře, tohle právě dělá solárko, ale zase jsi říkala, že tam by si nikdy nešla kvůli škodlivosti. Tak jak to tedy prosím je? ;) Zuza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oranzova? Zuzo, to bude asi spise chyba nastaveni barev, to opravdu nejsem. :) ja se opaluji do bronzova a prave od more tam ten bronzovy/oranzovy nadech mam, u nas ne. Do solarka nechdim, ale letos pred letem jsem byla 4x, psala jsem to i na fcb a insta, protoze se pak lepe opaluju a nespalim se ;), jinak toho fanda nejsem vubec.

      Vymazat
    2. Taky si myslím že je to monitorem, na svém ntb nevidím ani kapičku oranžové :)

      Vymazat
  19. Vždycky jsi byla nádherná, ale poslední asi čtvrt rok se mi zdá, že jsi hrozně vykvetla, nechápu to jak můžeš být ještě hezčí! :D

    OdpovědětVymazat
  20. Péťo, jsi nádherně opálená a moc ti to sluší :) Líbilo se mi to už v náhledu na instagramu :) Těšila jsem se na článek a už je tu a musím říct (napsat), že fotky se moc povedly a ohromně ti to sluší :) Máš skvělou postavu, nádherné nehty a krásné řasy! Hezký zbytek neděle, Monča

    OdpovědětVymazat
  21. Peti moc ti to slusi a tenhle outfit je vázně pecka.
    Je to Můj šálek kávy :).
    A to tričko je naprosto bozi :).

    OdpovědětVymazat
  22. Muzu se prosim zeptat, jakym objektivem jsou tyto fotoy foceny? Plus jak byl fotak nastaveny? Vim, ze je to asi trosku otrava, ale at nastavuji a snazim se jak se snazim, tak takove krasy nedosahnu :(. Dekuji moc moc za radu! :) neskutecne moc ti to slusi :*

    OdpovědětVymazat
  23. Sluší Ti to moc. Postavička jako lusk, obličej krásný, krátké oblečení si s přehledem můžeš dovolit.

    OdpovědětVymazat
  24. Tak tohle je pecka! Moc se mi libi kombinace drdolu a sportovniho looku, rtenka mi prijde uz hooodne neonova ale na tobe to vypada proste fajn :) chtela bych se te zeptat jestli delas nejaky spesl cviceni nebo tak, ja jsem rekla bych tak o dekadu mladsi ale o tve postave bych si mohla nechat zdat :D tak koncim chvalozpevy a preju rychle dokonceni oprav :)

    OdpovědětVymazat
  25. Mít takovou postavu tak nosím klidně i kratší šortky :-D. Fakt bomba

    OdpovědětVymazat
  26. Peti, vypadáš krásně, tak na dvacet! A ta rtěnka je BOMBA!!! Jsi kočka! Petrushca

    OdpovědětVymazat
  27. Ono je hrozně těžké závidět takovou postavu, když vím, že je to hodně závislé na tvém zdravotním stavu, se kterým neustále bojuješ :( Ale přesto, strašně ti to sluší a závidím ti tvoji drobnou postavu :) Kdo by ji nechtěl, kor v takovém věku, kdy už to je boj se zpomalujícím se metabolismem :D vypadáš opravdu úžasně a na tenhle článek jsem klikla jen díky té titulní fotce v blogger readeru :D prostě výborný :)) Hezký týden, snad bude zase sluníčkový :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I štíhlá žena třeba v padesáti si může z estetického hlediska dovolit víc než obtloustlá šestnáctka či osmnáctka, ale v reálu je to spíš tak, že právě ta štíhlá (a třeba i menší a drobná) padesátnice se zahaluje víc než obézní mladé holky, které v těch (obvykle obtažených) minitílkách a minisukních opravdu dobře nevypadají. Je v tom i určitá soudnost, resp. naprostá ztráta soudnosti. V Petřině věku by měl metabolismus ještě obecně fungovat dobře, tj. nezpomaleně, pokud je člověk jinak (relativně) zdravý. Zpomalování metabolismu u žen nastává obyčejně až někdy po čtyřicítce v souvislosti s přirozenou perimenopauzou. Nebo to může souviset se sníženou funkcí štítné žlázy.

      Vymazat
    2. V jakém "věku" proboha? :-)

      Vymazat
  28. Mne sa tam akurát nehodí ten drdol, inak ti to veeeľmi pristane ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom drdolu ma urcite schovanou svacinku - kedluben :) Jinak outfit super.

      Vymazat
    2. Všimla jsem si, že vždy když má Peťa boty bez podpatků, tak volí vysoký drdol, možná aby vypadala vyšší...

      Vymazat
    3. já nosím drdol skoro pořád, protože je to nejpohodlnější bez ohledu na boty, divím se co některé nenapadne ☺ a kombinaci elegantního účesu a sportovního oblečení jsme zvolila záměrně,ale úplně chápu, že ne každého šálek čaje to je ☺

      Vymazat
    4. :-D A nepochybne, kdyz se Petre nepovede udelat drdol alespon 5 cm vysoky, tak ho zkousi znovu a znovu a znovu..:-DD

      Vymazat
    5. Mne by spis zajimalo, jak takovy drdol delas? Peto, nechces udelat treba video nebo podrobnou fotoreportaz, jak na takovy drdol? Moc dekuji.

      Vymazat
  29. Krásna ! Velmi ti to pristane, a ten vyrazny ruž je super ! :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Nejvíce se mi líbí tenisky, věřím, že budou pohodlné. Drdol se mi ale k outfitu moc nehodí.

    OdpovědětVymazat
  31. Jenom k te delce - u techto kratasu mi prijde v poradku, jde o obleceni napul sportovni, kde je takova delka normalni. Nelibila se mi ale u tech "vilich" satu, ktere uz jsou spise do spolecnosti, takze tam mi to prislo nevhodne spis vzhledem k tomu, kam se saty nosi, nez k tomu, kolik Pete je.

    OdpovědětVymazat
  32. krása, krása, krása, do prkýnka ty si ale kočka.......

    OdpovědětVymazat
  33. Vyzerá to krásne, tieto pohodlné outfity sú podľa mňa naj!! :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  34. No tak to je super a ta rtěnka je nejlepší! <3

    OdpovědětVymazat
  35. Takové outfity u mě poslední dobou vedou nejvíc,pohodlné,ale přitom stále moc pěkné! A tobě to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  36. super, já nemusím podpatky, takže palec nahoru pro tenisky! :D Už jsi se opravdu trochu opálila:)

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Péťo, tohle je naprosto boží! :o Dělej tohle častějc, prosím :) Moc ráda tě vidím, jak se oblékáš ve volném čase nebo jen tak ven, super! :) Mimochodem teď jsem koukala na poslední dva vlogy a vážně jste mě s Mírou uupřímně pobavili a zlepšili mi den, moc díky :) vypadáte tam oba úžasně a odpočattívěřím a doufám, že vám to navždycky vydrží! :)
    Janina

    OdpovědětVymazat
  38. Oproti elegantným outfitom je toto veľmi príjemná zmena a veľmi ťa to oživilo! A kombinácia účesu s týmto outfitom sa mi práve zdá super nápad!

    OdpovědětVymazat
  39. Moc Ti to sluší Péťo, krásné fotky.

    OdpovědětVymazat
  40. Ty jo Péťo, ty jsi nějak přibrala ne? :D A teď to nemyslím špatně, naopak sluší ti to :) Sama jsem hubená a vím, jak je těžký přibrat každý deko, takže teď už na to dlabu a neřeším to :D Outfit je moc hezký, sice jsem hubená, ale bohužel mé břicho se mi vymyká kontrole :D Vždycky ti závidím, jak můžeš mít tak plochý bříško :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani nepribrala :), bohuzel, ale vice se ted hybu a tak myslim, ze mam vice svaly :).

      Vymazat
    2. Přibrala??? to si snad děláte srandu :D a kde prosím vás???

      Vymazat
    3. Na vnitřní a hlavně vnější straně stehen, to svaly určitě nejsou. Tím neříkám, že je Petra tlustá. Je štíhlá jako proutek, ale i tak má na těle místa, kde se jí více hromadí tuk, jako všem ženám. A na těch stehnech je to u Peti znát hlavně proto, že má zbytek těla tak hubený.

      Vymazat
    4. To jsou ale kecy, pardon..... děs......

      Vymazat
    5. Jasně, když se nechválí až do nebes, tak jsou to kecy. Pardon, ale ne vždy se dá jen chválit a chválit....Někdo si všimne pěkného zadku, jiného upoutá tuk na vnitřní straně stehen.

      Vymazat
    6. Petra má dokonalou postavu zřejmě to některé nemohou překousnout. Vzpamatujte se psát o tuku, to dáváte hezký příklad dospívajícím dívkám, pak z toho nemají být anorexie, když Petře píšete, že má tuk na stehnech, bože! Jak se má asi pak cítit normální nebo trochu oplácaná holka.

      Vymazat
    7. Přečtěte si pořádně komentář od 57.anonymní . Petra je štíhlá, ale nemá pevná stehna, což je vidět díky těm krátkým kraťáskům. Toť vše. Vždycky mě rozsekají hysterky, které kvůli komentářům skáčou z kůže. Bože, jako by šlo o život nebo co. :D

      Vymazat
    8. Jo, jsou to kecy a jak známo "kecy nemají cenu" každý vidí co chce vidět, a já vidím krásnou ženskou, s krásným vysportovaným tělem, pozitivní, která nám rozdává ze svého velkého vnitřního bohatství, a má co. Nalaďte se taky pozitivně, radujte se, svět je krásný. Peťulko si moc fajn a držím palce, ať takto báječně vypadáš pořád, neboť jak známo "pomlouvají se pouze lidé, kterým je co závidět, neboť ostatních si nikdo ani nevšimne". Asi jsou tvé nohy až příliš (pro někoho nepřejícího) záviděníhodné.

      Vymazat
  41. Super, botky a drdol můj styl nejsou ale tobě seknou! Je docela vtipné jak se vrací móda klasických sportovních botasek nebo jak tomu říct :-)

    OdpovědětVymazat
  42. Krásný volnočasový outfit, jsi prostě krásná kočka! :) A moc se mi líbí ten drdol, ten peckovní! :) A ta rtěnka je ňuňu. :)))

    http://dashasoliman.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  43. Nejsem si úplně jistá, jestli se to hodí - ale nemůžu si pomoct : Bože, za takový zadek bych vraždila!!!! fakt jsem nemohla od té fotky odtrhnout zrak a to jsem opravdu heterosexuální :)
    A tenisky skvělé, už jsem unavena z těch výrazně barevných, ale tyhle jsou opravdu příjemnou variantou takových těch bílo sportovních kombinací.

    OdpovědětVymazat
  44. Krásnej účes, moc pěkný líčení a outfit super, boty skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  45. Naprosto pohodové:) no, já říkala včera příteli, že je dobře, že je léto, že nemám co na sebe, že musím chodit v plavkách a bosa:D

    OdpovědětVymazat
  46. Krásná, moc ti to sluší Péťo........těšim se na vás, tebe i Míru,.....už jen necelé tři týdny:-))))

    OdpovědětVymazat
  47. Krásný outfit Peti, ty kraťásky jsou naprostá pecka :)

    New in: May 2015

    OdpovědětVymazat
  48. Moc povedené!!!! postavu máš super, musím se smát, když tady čtu, jestli si náhodou nepřibrala, nebo že si oranžová :D :D :D ještě by mě zajímalo, jak si udělala ten copánek kolem drdolu? Vypadá to moc hezky. Lenka

    OdpovědětVymazat
  49. Vypadáš tam jako mladice.. :D závidím i tvou odvahu...já si tohle vzít ve tvém věku, tak mě ukamenují, že jsem na tohle stará:/ V.

    OdpovědětVymazat
  50. jj, osobnost je osobnost, bez ohledu na věk :-)

    OdpovědětVymazat
  51. Peťo, tobě sluší vážně úplně všechno! :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!