Pillow talk #2 - vlastní kosmetická značka, jak se rodí paletka a štětce, vlogování + soutěž za 80k na youtube

by - 19 června

Krásný pátek vám všem,

dnes vám přináším takové pohodové povídací video, ve kterém se dozvíte spoustu zajímavých informací ohledně výroby vlastní kosmetické značky. Doufám, že se vám bude líbit a že vám také udělám radost soutěží o 3 pěkné a hodnotné balíčky jako poděkování za vaši podporu!
 
Užijte si víkend!


PŘIJĎ SI POPOVÍDAT A VIDĚT SE OSOBNĚ ☺ : http://www.utubering.cz/petra-lovely-hair
↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

SOUTĚŽ:
1) ZANECH MI POD TÍMTO VIDEEM/POSTEM KOMENTÁŘ S TVÝM KONTAKTNÍM EMAILEM (soutěžíme na youtube, facebooku a instagramu, NE NA BLOGU).
2) NAPIŠ MI JAKÝ JE TVŮJ SEN, KTERÝ BY SIS CHTĚLA SPLNIT?
3) ODEBÍREJ MĚ NA YOUTUBE, FACEBOOKU NEBO INSTAGRAMU A SDÍLEJ TUTO SOUTĚŽ POD HASHTAGEM #PLH80KGIVEAWAY
4) NAPIŠ MI, KTERÝ BALÍČEK BYS CHTĚLA VYHRÁT
5) SOUTĚŽ BĚŽÍ DO 28.6. DO 24:00
 
POTÉ VYBERU 3 VÝHERCE, JEDNOHU Z YOUTUBE, JEDNOHO Z FACEBOOKU, JEDNOHO Z INSTAGRAMU. MŮŽETE SE ZAPOJIT NA VŠECH TŘECH PLATFORMÁCH, PAK BUDETE MÍT VĚTŠÍ ŠANCI NA VÝHRU, SDÍLENÍ NENÍ POVINNÉ, JEDEN VÝHERCE BUDE VYBRÁT JEN Z YOUTUBE, ALE POKUD BUDETE SOUTĚŽ SDÍLET, MÁTE VĚTŠÍ ŠANCI NA VÝHRU, PROTOŽE SE MŮŽETE ZÚČASTNIT 3x.

balíček číslo 1.
- Clarins Radiance kit + Clarins Energizer gel - cream
- balíček Kiehls
- vlasová kosmetika Aussie
- dekorativní kosmetika Ellie (Teta drogerie)

balíček číslo 2.
- kosmetický balíček z http://www.kupkosmetiku.cz
- Clarins Radiance kit + Clarins Energizer gel - cream
- vlasová kosmetika Aussie
- skládací balerínky Scholl http://www.schollshop.cz/ modré 39/40
- velký balík kosmetiky Ellie z Teta drogerie hydratační řada a proti akné

balíček číslo 3.
- Clarisonic Pedi http://clarisonic.cz/
- Clarins Radiance kit + Clarins Energizer gel - cream
- balerínky Scholl 37/38 červené skládací http://www.schollshop.cz/
- kosmetika Ellie z Teta drogerie řada Anti age Q10
- vlasová kosmetika Aussie

HODNĚ ŠTĚSTÍ!


Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, kosmetika Sleek, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz

You May Also Like

64 komentářů

  1. Rozhodně se těším, co přijde po štětcích a paletkách dál. Celkem mě zaujalo, že v současné době už pár vizážistek tvrdí, že barevné typy jsou k ničemu, protože máme samoopalováky, barvy na vlasy a kontaktní čočky. Přece jenom ale napíšu, že jakožto jarní typ jsem přece jenom o něco jinde než ty a nejsem si jistá, jak mi ty paletky barevně sednou. Počkám si na snímky a uvidím :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, je pravda, že já se tím také úplně neřídím, myslím si, že je to maličko přežitek a že v líčení není nutné dodržovat mantinely a úzkostně se držet jen těch svých barev. Na druhou stranu zůstává faktem, že v těch svých barvách vypadá člověk nejlépe :).

      Vymazat
  2. Peťka, toto video som pozerala s úsmevom na tvári:) Teším sa, že sa ti darí a že s nadhľadom zvládaš aj všetky tie komplikácie a neprajníkov, mňa samú toto video "nabilo" dobrou náladou, keď som ťa počúvala. Držím ti palce, len tak ďalej:)

    OdpovědětVymazat
  3. ty čočky jsou super :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, no ale já čočky nenosím,to jsou moje oči :)

      Vymazat
    2. podle mě anonym myslí odraz nastaveného světla co máš v očích :DD PS: Video je skvělé:) hezký zbytek dne, Anet :)

      Vymazat
  4. Ahoj Peti, moc hezké video! Strašně ti to sluší, ta rtěnka je bomba! Jsem moc ráda že se ti daří a už se nemůžu dočkat paletek! Určitě si je koupím! A co se týče štětců tak ty jsou nej! Mám jednu sadu a už si brousím zuby na další. S Mírou jste nejlepší a moc mě vaše vlogy baví. Přeju ať se máte oba skvěle a točte dál! <3 Petrushca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Peti, moc ti oba děkujeme a jsem moc ráda, že jsi spokojená ), to mě těší neskutečně!

      Vymazat
  5. Ty dotazy lidi jsou opravdu na hlavu.Opravdu te odbdivuju ze na to vubec odpovidas, ja bych to rovnou smazala a basta :D Jsi opravdu silna, ne kazde by takovy napor vydrzel :) Posilam pozitivni energii a preji krasny vikend :)
    Lenny Mali

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Peti, strasne ti fandim a drzim palce vo vsetkom do coho sa pustis, tentokrat su to paletky na ktore sa strasne tesim. a co by som chcela v zivote dosiahnut? bude to zniet ako klise, ale byt v zivote stastna! to mi uplne staci :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné oči...A opět krásně barevně sladěná! Video se ti povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  8. Peťo, video je super a relaxační, jako vždy, krásně jsem si odpočala :) . Myslíš, že by někdy mohlo být video jak konkrétně štětce používat? Já se peru dost s tvářenkovým, nevím, jak přesně nanést odkud kam aby to udělalo kýžený efekt... No a natož pak nějaký konturovací nebo různé druhy na oční stíny.. Docela by mě to zajímalo, třeba i na různých typech lidí, protože co si budeme povídat, když má někdo lícní kosti, nemusí je pracně kouzlit :D . Daniela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. takové video by bylo opravdu skvělé. Lenka

      Vymazat
    2. Také bych uvítala tento tip videa. Ať už se to bude týkat štětců na oči nebo na tvář... Nebo by to možná stačilo zakomponovat do tutoriálu ;-) Jen tip ;-)
      Krásný sluníčkový víkend přeji Peti.

      Vymazat
    3. Holky, moc vám děkuji a není problém takové video udělat. I když na druhou stranu, použijte štětec k tomu, k čemu vám vyhovuje, nemá to žádná striktní pravidla, ale mohla bych spíše udělat taková má doporučení ☺.

      Vymazat
    4. Petruško přidávám se!! Ba naopak, třeba rozšíříš obzory že například štětec "tohoto druhu" má širší využití :-) jinak doufám, že přijdeš v budoucnu s rtěnkama, protože to by byla naprostá bomba!!!

      Vymazat
  9. Ahoj Peti, musím se přiznat, že jedno z tvých videí jsem objevila úplnou náhodou při brouzdání na Youtube. Jsem za to hrozně ráda, protože tvá videa prostě zbožňuju :) Vždy se na ně moc těším a mám hned lepší náladu :) Vyzařuje z tebe totiž neskutečná pozitivní energie a vyrovnanost. Pro mě jsi jednoznačně špička mezi blogerkami a to nejen proto, že natáčíš úžasná videa ale hlavně proto, že je vidět jak moc tě ta práce baví a naplňuje a to se promítá do tvých videí. Na negativní ohlasy se vykašli, většina lidí totiž není spokojená sama se sebou a proto pak špiní ostatní. Přeji ti, abys nadále pokračovala ve své práci, a tvůj úspěch ti moc přeju, zasloužíš si to :) Jsi úžasný člověk nejen z vnějšku ale také uvnitř. Moc se těším na tvé paletky, určitě si nějakou pořídím. Hezký víkend. Soňa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Soni, moc Ti děkuji za překrásný komentář a podporu, opravdu moc si toho vážím ♥! Pěkný víkend!

      Vymazat
  10. Nemůžu uvěřit v čem jsou ty lidi schopní se rejpat a ještě otravovat s inteligentním dotazem kolik je výrobní cena :-D Ach...někdy mám pocit, že je lidstvo je čím dál natvrdlejší....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ☺ no a to nejhorší jsem tam ještě neřekla, někdy se opravdu nestačím divit ☺

      Vymazat
  11. Normálně mi tvoje líčení přijdou celkem nudné, ale dneska.. dneska je to fakt bomba!! musím uznat, že ty červené rty s tou modrofialovou linkou, nijak výraznou tvářenkou, overalem.. moc chválím :) Vůbec jsem o tvé paletce nevěděla, takže jsem si o ní moc ráda poslechla :) jen mě trošku mrzí, že (ale i chápu, že to chceš vysvětlit nebo jak to říct) velkou část videa si se jakoby obhajovala, myslím, že to šlo říct i krátce :) Když jsem si před chvílí pouštěla video o konturování obličeje (někdy z 2011) jde vidět obrovský rozdíl, jak si s blogem poskočila dopředu, jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji,to mě těší. Ono je to hlavně o tom, že většině se mnohem víc líbí ta "nudnější" líčení, protože jsou mnohem lépe nositelná. Pokusy také občas dělám,ale je to pěkné na podívání,ale jako inspirace k ničemu,když si to většina lidí stejně nevezme ☺.

      Vymazat
    2. Chápu, že ne všichni si mohou dovolit nosit takhle výrazné líčení třeba do práce nebo tak.. Třeba do města nebo na volný čas to vůbec není špatné. Proč si občas neodpočinout od toho nevýrazného nude stylu a "nevybouřit se" tímto způsobem. Myslím si, že většina žen se spíš bojí tímto vykročit z řady. Každopádně nechtěla bys udělat tutoriál na tohle líčení? Přijde mi, že v poslední době už nějaké takové líčení nebylo. Moc by mě zajímalo jaké produkty si použila :)

      Vymazat
  12. Moc zajímavé a příjemné video. Jsi moc šikovná, že jsi si sama dokázala všechno, týkající se obchodního tajemství sama zjistit a zařídit. V souvislosti s tímto videem jsem se opět podívala na tvůj e-shop a říkala jsem si, že když už se chystá taková velká paráda jako vlastní kosmetika a další štětce, tak by si i tvůj e-shop zasloužil nějakou rekonstrukci. Působí na mě až moc obyčejně na to, jaký potenciál v sobě skrývá. Je to však pouze můj pohled na věc. Přeji moc úspěchů nejen v současnosti, ale i do budoucna. Nikol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikol, moc ti děkuji a máš pravdu. Nebylo ted moc času,ale budeme to muset řešit, také se mi ten design už moc nezdá a chtělo by to něco modernějšího ☺.

      Vymazat
    2. Tak to už se moc těším na nový design :) ;) .

      Vymazat
  13. Ahoj Peťko, video je super, já sama jsem si říkala, jak se taková zakázka na štětce a oční stíny asi vyřizuje a teď už vím. Stíny budou určitě super, barvičky se mi moc líbí. Teď jsem si aktuálně koupila dvě paletky od Zoevy a jejich sadu štětců, ale můžu Ti s velkou radostí říct, že tvoje štětce jsou ještě lepší, než ty Zoevácké :) Ve videu ses ptala, čeho bychom chtěli v životě dosáhnout. U mě je to jednoznačně to, abychom já a lidé které mám ráda, byli šťastní. A to, jakým způsobem toho dosáhnu, nechávám osudu, protože jaké si to uděláš, takové to máš, jen musí člověk chtít a nečekat, že mu štěstí samo spadne do klína :) Přeji Ti pěkný víkend :) K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Káťo,

      děkuji ti za krásná slova a za pochvalu štětců, to mě opravdu těší, Zoeva je první liga ☺. Souhlasím s tebou, pro mě je také nejdůležitější zdraví a štěstí,avšak co se týká takových těch "holčičích snů", je to právě blog, který mi je plní. To se ale rozhodně nedá stavět nad hodnoty jako ej právě zdraví ☺.Krásný víkend ♥.

      Vymazat
  14. Ahoj Peti,
    Moc hezké video, jsem ráda, že taková videa natáčíš krásně jsem u něj posnídala :-) Mluvila jsi o závisti, no možná ani ne tak o závisti, ale o nepřejícnosti druhých lidí, musím říci, že u nás je to bohužel tak, řekla bych, že je to jedno z poznávacích znamení právě českého národa, mám tu možnost díky své práci dost cestovat a nikde ve světě jsem se nesetkala s tak závistivými a nepřejícími lidmi jako právě u nás, kolikrát se stydím říci odkud jsem, mrzí mě to, protože si myslím, že ačkoliv jsme malá země tak jsme hezká země, ale je to právě kvůli těm lidem, kteří se opravdu kolikrát šťourají v tom po čem jim nic není, kdyby se starali o sebe a pracovali na sobě namísto toho, aby pořád jen do někoho rýpali udělali by daleko lépe, ale s tím se asi nic nezmůže. Chci se zeptat, před nějakou dobou jsem se tě ptala, zda plánuješ i stipple brush, ale ono pořád nic :-( Plánuješ i tímto kousek rozšířit svoji značku šťětců nebo ne? Děkuji a těším se na další video ať už bude jakékoliv Lenča :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lenčo,
      moc Ti děkuji za komentář a podporu! Bohužel, to, co píšeš, říká úplně každý, kdo cestuje nebo střídavě žije v cizině. je to opravdu škoda a mrzí mě, že takovou pověst máme i mezi cizinci žijícími u nás, máme několik známých a bohužel všichni to svorně tvrdí. Přitom s tebou souhlasím, Čechy jsou krásné a já věřím tomu, že i jako národ máme co nabídnout. Je škoda, že se stále tak podceňujeme a zabýváme ostatními více než sami sebou.
      Co se týká Stippllle brushe, já pořád nevím, není o nějak takový zájem, tak nevím, zda bych se nám to vyplatilo. Zkusím asi udělat nějakou anketu a pokud byste ho chtěli, ráda ho doplním. Chtěla bych,aby byl univerzální velikosti, protože já s ním ráda nanáším třeba tvářenku nebo bronzer :).

      Vymazat
  15. Peti, díky za super video! Moc se mi líbí, jak si o tom všem mluvila, je vidět, že si s tím opravdu dáváš práci a záleží ti na tom! Tvoje štětce mám moc ráda, jsem studentka, takže si nemohu dovolit kupovat štětce za X stovek (i takové štětce od RT už jsou na mě docela drahé), ale zase nechci vyhazovat peníze za nekvalitní z drogérie, takže mi vůbec nevadí si na ně pár týdnů počkat :) Až se objeví na e-shopu paletky, určitě budu jedna z prvních objednávajících :) Držím ti s tvou značkou palce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc Ti děkuji za krásný komentář a podporu a moc mě těší, že jsi spokojená ♥.

      Vymazat
  16. Milá Péťo,
    děkuju za další super video :-) Nepřejícnost je u nás vážně hrozná, ale myslím si, že to v lidech dost přiživil minulý režim, pořád ještě to v nás zůstává a když někdo vybočuje z řady, hned jsou tendence ho do ní srovnávat a shazovat - jednoduše proto, že dřív se v řadě stát muselo (čímž to nijak neobhajuji, jen si myslím, že proto se lišíme od ostatních zemí). Spousta lidí nemá odvahu, aby dokázala to co ty, a já ti tleskám za tvoji snahu, pracovitost, kreativitu a prostě za to, že jsi úžasná :-)
    Paletky vypadají opravdu nádherně, až se mi z toho tají dech, takže ač se moc často nelíčím, docela vážně uvažuji o Lovely Neutrals :-)
    S Mírou jste úžasný pár a vlogy mě moc baví, jste oba hrozně sympatičtí a vtipní, takže mě vždycky pozitivně naladíte a pokaždé se zasměju.
    A co je mým snem? Dostat se na lékařskou fakultu UK, na kterou jsem dělala včera zkoušky, tak se teď modlím, aby mi to vyšlo :-) ale když nevyjde, nevzdám to a budu se celý rok připravovat, abych se napodruhé dostala :-)
    Přeju Ti hodně štěstí a úspěchů <3
    Layla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Laylo, moc ti děkuji za krásný komentář a podporu a úplně s Tebou souhlasím, také si myslím, že je to tu ještě tak nějak zakořeněno, starší generace má s tolerancí a odlišnosti velký problém, vidím to i na některých členech rodiny a bohužel pak se to předává zase na generaci další, ale snad se to časem zlepší :). Drží Ti palce, at se Ti sen splní! <3

      Vymazat
  17. Ahoj Pěti, gratuluji Ti k novým paletkam i stetcum a moc se na ne tesim a taky si je určite objednam!! Jsi opravdu skvělá ve vsem , co děláš a i já jsem Tvým velkým fanouškem! Těšim se na každé video, líbí se mi profesionalni provedení i obsah. Za poslední měsíce jsem zahlédla hodně bloggerů, včetně zahranicnich, ale Tvoji kvality žádný nedosahuje.
    Tvoje videa jsou pro me také inspirativní a vždycky je mi hrozné líto, ze nemůžu nosit linky jako Ty, protože mám poměrně kulaté oči a moc mi neslusi. Díky Tobě zkousim nové věci v líčení, protože to byl vždy můj koníček i kdyz (nebo právě proto) jsem ted na mateřské.
    Fandim Ti..
    Mimochodem look z videa je úžasný!
    Děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marti, hrozně moc Ti děkuji za milý komentář. Opravdu mě to těší a děkuji Ti za podporu a čas, který se mnou trávíš <3. Jinak linek bych se nebála, myslím, že nějaké Ti určitě slušet budou :)! Ke kulatým očích, pokud jsi to nezkusila, bych viděla linku kočičí, hodně tenkou v hodní části a silnější ve vnějším koutku a zobáček natáhnout spíše rovným směrem než nahoru a udělat ho delší :), tím by oko mělo získat mandlovitější tvar :). Ale je mi jasné, že to máš určitě vyzkoušené :). Moc Ti děkuji a přeji hodně štěstí a užívej si mateřskou <3.

      Vymazat
  18. Ahoj Peťo, je to asi 14 dní co jsem na Tebe úplnou náhodou narazila, když jsem se začala pídit po nějakých štětcích a jejich recenzí. Dost jsi mě nadchla a abych pravdu řekla,chystám se objednat Tvou sadu štětců. Vše co jsem viděla, četla a slyšela, tak opravdu jsou Tvé štětce na vysoké úrovni kvality a už se nemůžu dočkat, až je budu mít doma (v červenci) :D. V první řadě Ti chci popřát hodně štěstí, paletky jsou teprve další krok k velkému pracovnímu úspěchu :)
    A v druhé řadě bych odpověděla na Tvou otázku, Jaký je můj sen, který bych si chtěla splnit? No, je to už dost dávno, kdy jsem si přála být princeznou, herečkou, médiem (to mě drželo hodně dlouho) a pak jsem se jen musela smířit s tím, že nejsem ničím vyjímečná a žádný velký zvíře ze mě nebude :D. A dnes bych si přála jen to, aby se svět vzpamatoval. A co týče přímo mě, asi bych si chtěla spnit cestu na Scheychely :) ...ale nejdůležitější je, že mám krásnou a zdravou dcerku. Hezký den přeji. Iva - ija.22@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ivo, děkuji Ti za překrásný a upřímný komentář <3 a také samozřejmě za podporu, jsme ráda, že se Ti u mě líbí. Přeji hodně štěstí v životě a at jste s dcerou obě zdravé :)!

      Vymazat
  19. Ahoj Péťo,
    super video. Když se nad tím tak zamyslím, co jsi nám říkala, tak nechápu jak někdo může takové hlouposti vypustit z úst.
    Jak o fake štětcích nebo o tom, jak se tě někdo ptá, kolik je počáteční cena atd. Mě by tohle nikdy v životě nenapadlo. Jasně kdo není zvědavý, kde se stíny vyrábí, kolik je počáteční cena, ale nikdy by mne nenapadlo se na něco takového zeptat a bombardovat tě tak hloupými dotazy. :D Prostě buď si je koupím nebo nechám být. Strašně ti fandím a jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A hlavně počáteční cena je stejně nerelevantní, když se musí zaplatit i doprava, clo, možná něco úřadům za evidenci té věci, nějaké schválení, DPH a Petřina práce. Proč by měla trávit hodiny u počítače zdarma? Věřím, že Péťa je taková, že si nedává moc velkou marži, ale jen blázen by si nedal žádnou. :-) Mouni

      Vymazat
    2. Holky, moc děkuji za podporu <3.
      Mouni,jojo, těch poplatků je opravdu trilion kolem toho,to si většina lidí vůbec neuvědomí a myslí si, že člověku jde do kapsy částka, za kterou věc prodá :).

      Vymazat
  20. Ahoj Peti, tak tohle bylo super video :-) na tvůj blog se koukám vždy za odměnu a pro radost, protože mě neskutečně baví jakým způsobem ho děláš a vše kolem něj ;-) Naprosto s tebou souhlasím, že klacky pod nohy a pomluvy okolo sebe háží jenom nešťastní lidé, kteří se rači soustředí na svoje okolí než sami na sebe, protože je to tak jednoduší... Moc dobře to znám, ale nenech se tím otrávit ;-) Myslím, že svým přístupem a pozitivitou nám jdeš všem příkladem a tak ti držím palečky a přeju hodně štěstíčka v dalším uskutečňování tvých snů ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni, moc ti děkuji za krásný komentář a podporu, moc si toho vážím, vždycky mi to dodá energii :). A také moc přeji,at se Ti ve všem daří!

      Vymazat
  21. Ahoj, tak asi budu jediná osoba, ale já Tě v tom nepoznám v tom výběru barev. Vždyť jsou tam dost teplé odstíny a Ty jsi studený typ.

    Jinak k těm výrobkům, nevím, nemám pocit, že když si koupím štětce na Ebay a Tvoje, že by se to nějak moc lišilo. Buď se Ebay inspirovala od Tebe, nebo Ty od ní :-). Jednotlivé štětce, sady, dokonce složení sad :-) .. zkrátka podobné jsou. Ne stejné, ale podobné hodně, opravdu hodně. Ale že by si někdo opravdu myslel, že je koupíš tam a prodáš tu jen s natištěnou značkou? To snad ne. Jednak by to pro Tebe bylo dražší, čili proč bys to dělala a hlavně se to nesmí. Není důvod takhle jednat. Takže jestli to ti lidé, kteří Tě haní nemysleli takhle? Nevím, netuším. Koneckonců - ať si to zkusí sami a vyrábí je. Není nijak složité najít firmu, která vyrábí pečující, či deorativní kosmetiku a domluvit se s ní. Horší je se prosadit, s čímž Ty nebudeš mít problém. A nebo ať si koupí na Ebay jiné. Jejich volba. Ale proboha, proč by si mysleli, že to budeš dělat dražší cestou, když to jde levněji, to už musí být tedy myslitelé. Nic si z toho nedělej :-).

    OdpovědětVymazat
  22. Krasne motivacni video, je skvele, ze si jdes za svym snem a moc ti fandim. Kvalitu tvych stetcu muzu potvrdit (i kdyz nemam moc s cim srovnavat), lici se s nimi skvele a jsou hrozne prijemne hunate :) Drzim palce at se povedou i dalsi produkty ;-) Evca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evčo, moc Ti děkuji a i já přeji jen to nejlepší Tobě :)!

      Vymazat
  23. Ahoj Petra....úžasné video, povedala si to veľmi dobre....choď si za svojim cieľom, rob to, čo teba baví a závistlivých ľudí si nevšímaj, pretože tí, čo hejtujú, poväčšine iba závidia....strašne ti fandím, tvoje štetce sú veľmi kvalitné (už žiadne iné nepoužívam, iba tvoje a teraz pred pár dňami som si kúpila aj malý kabuki do kabelky a je parádny :-))Na paletky sa už nevie dočkať, dúfam, že sa to bude dať posielať aj na Slovensko, určite si ju kúpim :-)Držím palce, aby ťa to naďalej bavilo :-)

    Simona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Simčo, moc ti děkuji za podporu a krásný komentář, moc mě to potěšilo :). Paletky budou určitě i na SVK, minimálně na pinkpanda.sk :). I já Tobě přeji jen to nejlepší <3

      Vymazat
  24. Ahoj Peti, tohle nejde neposlat. Můj muž vždycky rád jezdil motokros, jenže u nás v ČR nebyl výběr oblečení, doplňků a věcí k tomu potřebných, tak se jednoho dne rozhodl splnit si svůj sen, domluvil se ze zástupcem jedné firmy z Ameriky, dal si s ním sraz na výstavišti v Miláně a přesvědčil ho o tom, že se jejich zboží u nás bude určitě prodávat, začátky nebyly zrovna jednoduché, dnes je výhradním dovozcem do ČR, má na starosti spoustu dealerů a ve firmě se mu daří. Obdiviju lidi, co si dokáží jít za svým cílem, za svým snem, Peti, chce to obrovskou dávku odvahy a hlavně mít kolem sebe lidí, kteří věří tomu, co děláš a o které se můžeš opřít. Tu nějvětší podporu máš v Mírovi, ale věř, že spousta z nás co tě tady sledujeme ti přejí jen to nejlepší, jsi úžasný člověk, netušíš, kolik nám toho v pozitivním slova smyslu dokážeš předat. Mám tě moc ráda. Nikča Tománková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Nikčo, děkuju hrozně moc za Tvůj krásný komentář! Abych řekla pravdu,tohle je vážně nejvíc a nic mi nedokáže tak zlepšit náladu jako vaše komentáře a podpora. Moc pozdravuji i Tvého muže a oběma hodně štěstí <3!

      Vymazat
  25. Čeho bych chtěla v životě dosáhnout? To je dost jednoduché. Odmalička sním o velké rodině, několika dětech (o domku na pláži NE :-))...o krásných vztazích se smyslem života. Vidím děti, jak pobíhají po zahradě, usmívají se a jí meloun...zní to až moc lacině, ale kdo to dnes má? Toto bych si moc přála...
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Peti,

    já jsem takový "tichý pozorovatel", sleduju všechna tvoje videa, nekomentuju, ale vlogy s Mírou mě taky hrozně baví, zvlášť když navštívíte obchod s nábytkem, to jste úplně stejní jako já s mámou kdž jdu takhle do nábytku. :) Docela jsi mě tím videem nakopla a motivovala k odpovědi na tvou otázku.
    Momentálně se prostřednictvím svého blogu snažím dosáhnout svého snu, a sice možnost založit takový "klub", kde by se lektoři věnovali vzdělávání dospělých i dětí v českém jazyce. Myslím tím učení pravopisu, gramatiky, a taky do toho zakomponovat osvětu v knihách, které jsou součástí pouze povinní četby k maturitě, a většina lidí o těchto knihách neví. Moc ráda bych vedla tým, který by opět vrátil českému jazyku tu krásu a eleganci. Protože lidé mají s naší rodnou řečí čím dál větší problémy, a já bych byla nerada, aby takhle bylo zapomenuto to kouzlo, které naše mateřština má. Tohle je takový můj největší sen. Ve škole je český jazyk vnímán jako nějaký "vopruz", ale já bych v našem budoucím klubu ráda udělala češtinu něčím, co lidé budou rádi dělat, a budou rádi za každý nesmyslný gramatický jev, se kterým se setkají. Je to zatím pouze nápad, celkový koncept ještě promýšlím. :) Ale bude to stát spoustu práce - sehnat lidi, takové, kteří češtině rozumí, dokážou ji vysvětlit...
    Ale díky blogu jsem měla tu čest stát se šéfredaktorkou nově vznikajícího lifestyle blogu pro ženy, který bude svou koncepcí jiný, než typické weby pro ženy. Hrozně se těším, až konečně poznám svůj tým, který sestavuju, a jak se nám to pořádně rozjede. :)
    Takže Peti ano, máš pravdu, když si člověk jde za svým cílem, dosáhne toho, i přes všechny překážky, a že jich u mě bylo! :)

    Děkuji ti za opět krásné video a přeju hodně štěstí a hodně spokojených uživatelek tvých paletek :)

    Andy

    OdpovědětVymazat
  27. Můj komentář je jen pro zajímavost, ne do soutěže :)

    Andy

    OdpovědětVymazat
  28. Upřímně mně je úplně putna, jestli štětce "vyřezáváš" doma v ložnici nebo vyrábíš v Číně,... Důležité je, jaké jsou. A musím říct, že jsem moc a moc spokojená. Kvalitní výrobky za super cenu - takže prosím nenech se otrávit rýpalama, kteří mají pocit, že bez práce se dá něčeho dosáhnout. Na paletky se těším a určitě jednu objednám. Jen by mě zajímalo - Sleek už na tvém e-shopu končí?

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Peto,
    mile video. Sleduju Te uz dlouho, mam Te rada a vlogy co s Mirou tocite me fakt bavi :) Uspech Ti moc preju, jsi sikovna a jdes si za svym a to dokazu ocenit :) Na paletky se tesim, jen se chci zeptat jak to s nima je co se tyka testovani na zviratech? Diky za odpoved.
    Jdi si dal za svym,
    M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peto, odpovez prosim. To neni mysleno jako utok ani jako hate, jen me to zajima. :)
      Dik.
      M.

      Vymazat
    2. Ahoj, ja to neberu jako utok :), jen nemam ted moc casu odpovidat. Stiny nejsou testovane, jsou vyrabeny v EU a ani se to nesmi. Krom toho se ani nesmi dovauet kosmetika, ktera testovana je.

      Vymazat
    3. To je super, dik za odpoved :)
      M

      Vymazat
  30. Ahoj Péťo,

    to, že Ti někdo nepřeje úspěch, bych vůbec neřešila, i když Tě to třeba zamrzí. Oni si ti nepřejícníci neuvědomují, že by úspěchu mohli dosáhnout také, ale museli by zvednout zadek z gauče, obětovat své pohodlí, volný čas, finance, překonávat překážky s tím spojené a mít vůli dotáhnout věci do konce. Pro mě je fakt, že se Ti podařilo mít štětce a paletky své značky především důkaz nesmírné pracovitosti, vytrvalosti a nadšení a moc Ti to přeji, protože je to důkaz toho, že sny se opravdu mohou splnit, když se člověk zatne a jde si za svým cílem. A čeho bych já chtěla dosáhnout? Přijmout se takovou, jaká jsem... Ať se Ti daří a hodně štěstí! Klára

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj, dnes jsem Tě na youtube objevila poprvé, respektive podívala se na Tvá videa. Jsi moc milá a příjemná slečna, pěkně se na tebe dívá a příjemnou atmosféru jsi přenesla i skrze video na mě :-) Určitě fandím a budu Tě dál sledovat. Na e-shop se ráda podívám a držím pěsti s další tvorbou. Obdivuju Tebe i všechny blogerky, že i když se na ně valí hromada kritiky nebo závisti, dokážou to "snést" a stále točit....já bych na to neměla...Mým snem je dodělat už konečně vysokou, postavit se na vlastní nohy a konečně si užívat života :-) Snem, který by měl po nějaké době navazovat je vlastní rodina :-) Měj se hezky a přeju spousty a spousty nových fanoušků :-) Denisa

    OdpovědětVymazat
  32. Péťo musím říct, že to co řešíš naprosto chápu. Minimálně posledních 5 let svého života si kladu otázku: "proč ti lidi pořád musí řešit životy ostatních" bylo by vážně krásné, kdyby se každý staral sám o sebe :D Jestli ti můžu poradit... vůbec to neřeš, přesně tímhle totiž ty hatery živíš a přesně tohle oni chtějí abys o tom přemýšlela a byla smutná. I když ve videu říkáš jak ti je to jedno, tak mi připadá že není, je o tom skoro celých 20 minut. Neber to prosímtě špatně. Jsi velmi milá a máš příjemný hlas, který se mi hrozně dobře poslouchá (úplně mě to uklidňuje :D ) vážně tvoje videa přímo miluju a hlavně tyhle kecací :D :))) Ale byla bych moc moc ráda, kdybys povídala o něčem jiném. I když, jak už jsem psala na začátku, moc dobře chápu, že je to nepříjemné a že ti to nedá, věř mi, znám to z vlastní zkušenosti. Když to hodíš za hlavu tak uvidíš že i hateři přestanou :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!