Utubering 2015 - vlog

by - 29 června

Krásný pondělní večer vám všem,

můžu vám říci, že posledních pár týdnů a dnů bylo pro mne tak hektických a nabitých, že asi bude nutná menší zdravotní dovolená ☺. Ale nebojte se, mám pro vás nachystaná ještě nějaká videa a outfitové články a samozřejmě se můžete těšit i na vlogy na našem společném vlogovacím kanále.

Dnes tedy jen krátce. Především bych chtěla moc poděkovat vám všem, kteří jste na Utubering dorazili a nejvíce těm, kteří dorazili přímo za mnou do mého stanu. Doufám, že jste si to užili a že se vám program líbil, protože celý náš tým ve složení Míra, moje nejlepší kamarádka Lucka, Lucka van Koten, Rendy a Ája se snažil o to, abyste se u mě cítili dobře a abychom se všichni společně pobavili ☺. A dle vašich ohlasů na moji zónu se nám to povedlo, což mne neskutečně těší a jsem ráda, že jste si ze setkání se mnou odnesli dobrý pocit a třeba o něco lepší náladu stejně tak jako já vám děkuji za úžasnou atmosféru u mě ve stanu ♥. Více v dnešním vlogu, díky moc vám všem ♥!

You May Also Like

16 komentářů

  1. Petro opravdu užasné video moc se mi líbilo a slušelo ti to

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi naprosto úžasná, co všechno jsi pro lidi ochotná udělat. Já jsem na Utuberingu byla a i když to asi bude znít divně, tak jsem si to užila a jestli bude příští rok, tak pojedu. Je teda pravda, že jsem se dostala jen do stanu ke Getthelouk, ale já tam ani nejela se záměrem ulovit co nejvíc fotek a podpisů. Trochu mě mrzí, že jsem se k tobě nedostala, protože tam bylo vždy takové množství lidí, že mě to odradilo. Ale tak třeba to vyjde někdy jindy. Jinak na Utuberingu mě nejvíc štvalo to obrovský množstvý dětí. Jako chápu, že většinu youtuberů sledují hlavně děti, ale častokrát tam byly vidět i opravdu malé děti a to jsem akorát nadávala, že bez nich by bylo víc místa pro ostatní. Rozhodně nechci, aby to vyznělo nějak zle, ale přišlo mi, že někdy ten věk byl už extrém. A ve svých 18 jsem si tam občas připadala staře. :-D Ale je jasné, že taková akce nemůže být věkově omezená. Určitě je do příště co zlepšovat. A pokud to tedy příští rok taky bude a ty tam budeš taky, tak si tentokrát udělám čas na tebe, protože jsem tam jela hlavně kvůli tobě a Lou. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bety, moc děkuji za takovou podporu. S těmi dětmi máš pravdu,asi by to chtělo příští rok oddělit věkově :).

      Vymazat
    2. Vůbec nemáš za co. Ty si to zasloužíš. :-)

      Vymazat
    3. To neni fer. Ja jsem nejvetsi fanynka Petry ze vsech jejich fanousku a mam tri male deti. Chtely byste mi odeprit neco tak hezkeho jako osobni setkani jen proto, ze nemam hlidani...Lucie

      Vymazat
  3. Ahoj Petro, mám problém, nevidím na tvé blogu tu horní lištičku s košíčkem srdíčkem a tak...

    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, už by to mělo být ok já blbec to omylem smazala, tak jsme to museli dělat znovu :).

      Vymazat
  4. Překvapilo me, ze vsechny holky maji fotky s detma, ale u tebe byla prevaha dospelych zen. Zejmena u cup of style me ty deti zaskocily, myslela jsem, ze je sleduji dospelejsi slecny. Ale jak to vypada, tak ne.

    OdpovědětVymazat
  5. Strašně ti to sluší, moc hezký věneček! ;3

    OdpovědětVymazat
  6. Petro, lištička se objevila ale pod košíčkem nic není a srdíčko, odkazy na další blogérky už nebude ?
    Děkuji
    Jana

    OdpovědětVymazat
  7. Petro moc děkuju za lištičku a srdíčko by nebylo? :-)

    Jana

    OdpovědětVymazat
  8. Škoda, že to nemám do Prahy blíž. Z toho videa šla skvělá atmosféra:-). Celkem obdivuju, že jsi z toho materiálu dokázala dostat vlog o délce třinácti minut :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ač jsem slyšela nebo spíš četla o tom, jak byla organizace akce brutálně nezvládnutá, tak mi to z vlogu jako taková tragédie nepřijde. Akce vypadá naprosto skvěle a je tam parádní atmosféra :) A tobě to neskutečně sluší :)

    Sladká bruneta ♥ ... ta od Syoss!

    OdpovědětVymazat
  10. Peto ty jsi strasne zlata, klobouk dolu :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!