Utubering Dance

by - 11 června

Krásný večer vám všem,

dneska mám pro vás trochu speciální video a zprávu. Bude se týkat hlavně těch z vás, které se chystáte na Utubering a věřte tomu, že se na vás všechny už moc těším a že mám pro vás přichystaný parádní program a beauty odpoledne!
No a jestli vás nenaláká ani to, tak si s námi alespoň zatancujte! Připravily jsme si totiž pro vás s holkama spešl Utubering dance ♥.
 
 
PŘIJĎ SI POPOVÍDAT A VIDĚT SE OSOBNĚ ☺ : http://www.utubering.cz/petra-lovely-hair
↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓
Na sobě mám: tenisky, legíny, podprsenka Adidas
 
1. část: Míša https://youtu.be/1VEd4lzGzls
2. část: Lou  http://youtu.be/QPS7WgoSI0s
4. část: já

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
 
eshop: štětce Petralovelyhair, kosmetika Sleek, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz/
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz/
 
music:
youtube music gallery
Stoker Jingle Punks
 

You May Also Like

12 komentářů

  1. Ahoj Petro, chtěla bych se na něco zeptat, ale netýká se to proměny a ja nevěděla kam ti napsat. Ve videu blogerka a drogerka sis kupovala takový ten zesvetlovac vlasu nebo něco takového. Uz jsi to zkoušela nebo někdo v tvém okolí s hnedymi vlasy??:) nechci dávat litr holicce a zase nevím jestli úplně blond vlasy by mi slušely a proto se ptám jen na to zesvetleni... Diky předem za odpověď;). Jinak moc krásný blog!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc ti dekuji. Ja jsem si to jeste nedala, sbiram odvahu, protoze jsem pak cetla recenze, ze to dost vysusuje vlasy a jde to na tmavych do zrz .....tak vaham, obsahuje to samozrejme i peroxid.

      Vymazat
    2. Ahoj, ja jsem to zkousela, mam prvnich 7 cm prirodni odrosty svetle hnede, na nich to chytlo krasne do blond, jakou jsem mela jako dite. Dal mam vlasy barvené, ve skoro stejne barvě, jen teplejsi odstín. Na ne to chytlo méně, je to videt az po 3. pouziti a jde to trosicku do zrzava. Mam jen par praminku a myslim, ze je to hezke, ani to nijak nevysusuje. Podobny efekt vam na vlasech udela citronova stava na slunci, nebo med s destilovanou vodou naopak v chladnu. Lucka

      Vymazat
    3. Děkuji moc, tak třeba se odvážím...:))

      Vymazat
    4. Děvčata, zajděte si raději k ověřené kadeřnici. Alespoň jedna dobrá se najde v každém městě. Tyhle domácí pokusy končí často katastrofou, obzvlášť co se týká odbarvovani.

      Vymazat
  2. Péťo, jsi úžasná! Závěr dokonalý :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajo, diky moc a uz se těším, az to spolu roztocime :)!

      Vymazat
  3. Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli budeš na Youtuberingu třeba prodávat i štětce? Moc díky za odpověď. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, berete k tanečku i starší a pokročilé tvé fanynky? Pilně se ho učím, a možná je škoda, že nebyly osloveny i maminky slečen!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, to by nebylo od věci, ale zvládlo by se to?

    OdpovědětVymazat
  6. Nechápu jak ti všichni na YT lezou do zadku a píšou ti, jak máš krásnou postavu.. Já bych ji teda nechtěla ani zadarmo... Si strašně hubená, ale ne tak zdravě hubená. Být tebou tak v takovém topu nevyjdu ani na zahradu, protože tvoje tělo do něj není vůbec hezké. I kvůli tomu nemáš žádné prsa. Jinak ve videu mi přijdeš hrozně trapná..

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!