Lovely TOP 10 - srpen 2015

by - 19 září

Krásnou slunečnou sobotu vám všem,

s velkým zpožděním, ale přesto přicházím dnes s oblíbenci za uplynulý měsíc. Další díl nabitý nejen kosmetikou, pohodlně se usaďte, dejte si něco dobrého a jdeme na to! ☺

↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓



na sobě: svetr http://www.choies.com
náhrdelník: ?dárek
lak: Flormar Full color Love is blushing
líčení: bude tutorial, oční stíny Rimmel Magnif´eyes, lesk Gerard cosmetics Pink tiara

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife

eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
světýlka na pozadí: http://www.balldesign.cz

o čem mluvím:
♥ Bioderma Atoderm tělové mléko
♥ Dermacol Povzbuzující krém na ruce černá třešeň
♥ Eucerin Hyaluron filler - kupovala jsem na netu,ale dá se sehnat v lékárně
♥ Dermacol Express nail remover
♥ Madam Glam gel polish 425
♥ Flormar Full color Love is blushing, Love dust, Rose i hold http://www.flormar.cz
♥ Essence The gel nail polish top coat
♥ Essence All about roses a nudes
♥ Urban Decay Smoky
♥ Benefit Gimme brow dark
♥ Benefit High brow
♥ Gabriella Salvete Diamante volume and lenght intenso http://www.gabriellasalvete.com
♥ hřebeny Ebelin (DM drogerie)
♥ gumičky Primark
♥ náhrdelníky Hapiness Boutique http://www.hapinessbutique.com (děkuji HB)
♥ šperky srdíčka z růžového zlata http://www.hotdiamonds.cz (děkuji HD za dárek)
♥ knížka Frajer (moc děkuju Soně a Jirkovi Ježkům za krásné překvapení a věnování ♥)
♥ lodičky Baťa (kupovala jsem ve slevě za 50%, ještě je mají)


You May Also Like

31 komentářů

  1. Na ty essence paletky se určitě zajdu podívat, díky za tip.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou vážně super a za těch 120Kč podle mě pecka ☺, já si ted koupila ještě tu Bronze a ráda bych do sbírky i Vintage.

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Ahoj Peti, budete na tyto paletky točit video? Když máte skoro všechny :-) Já si brousím drápky na Roses, ale zatím jsem neměla štěstí :-D

      Vymazat
    4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  2. Ahoj Péťo, ráda tě sleduju, ale poprosím tě, aby sis dala pozor na frázi "musím říct"... dost často to opakuješ a občas to zatahá za uši :D Díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já vím, no, ale vždycky mám oblíbené nějaké slovní spojení a i když se snažím tak to říkám .

      Vymazat
  3. Páni, ten lak musim mít!!! Nádhera! A na tvých dlouhých nehtech vypadá fantasticky :o) Peťo, skoro mě dojalo, jaxi byla dojatá z té knížky.....a napadlo mě, jestli bys nechtěla napsat článek nebo natočit video o oblíbených knížkách? Já vim, že to asi spoustu lidí zajímat nebude, ale já bych byla pro :) .....ale jak říkam, je to jen takový nápad..... M*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je fakt krásný, doporučuju! Já jsme si už také říkala, ale nevím, zda se to úplně hodí na beauty kanál, i když proč ne, že, takové oddechové téma, třeba by to zajímalo více lidí ☺. No a to nevíš jak mě to dojalo, když jsem knížku našla v PO BOXu, je to vážně úžasné, že mám tak skvělé čtenářky ♥.

      Vymazat
  4. Pěkné video! Moc mě zaujala kniha Jiřího Ježka, věřím, že to bylo velmi dojímavé..A UD smokey paletka! ááá, ta je úžasná :D
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  5. Super video, jako vždy jsi plná pozitivní energie!

    OdpovědětVymazat
  6. Smoky od UD urcite neodolam, ta je jasna.. GS diamante uplne miluju, spotrebovala jsem uz tak 5 baleni a moc rada se k ni veacim, ale nastesti se mi teda neobtiskava. Hrebeny super, mrknu po nich. A knizka take fajn, takove mam hodne rada.

    OdpovědětVymazat
  7. Aj, to už je Lovely TOP 20. ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Péťo! :) Srdečně zvu tebe i všechny tvé čtenářky ke mně na blog. Mimo jiné na giveaway o filtrační konvici Brita se třemi náplněmi a dvě vstupenky na veletrh ForGastro & Hotel. :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné Lovely, opět perfektně a poučně zpracované, máme to bez práce, jsi úžasná. Moc ti sekne ten svetřík s náhrdelníkem.

    OdpovědětVymazat
  10. Další skvělé a inspirativní video :) Díky moc! www.kristynablog.com

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Péťo,video skvělé :) Jen jsem se tě chtěla zeptat kdy už dorazí Tvé paletky ? Už se jich nemůžu dočkat,předem díky za odpověď :) Zůstaň pořád neskvělejší YouTuberkou/Bloggerkou :) <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, předem moc děkuju ♥. Já ted čekám na obaly a pak během 14 dnů budou paletky zkompletované, nevím ještě úplně přesné datum ,ale budu vám informovat určitě na facebooku.

      Vymazat
  12. ta řasenka od Gábiny je skvělá, jedna z mých oblíbených :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Peti, otázka úplně mimo, ale kterou značku světců preferuješ...Zoevu nebo Hakuro? Chci si pořídit další do sbírky, ale nemůžu se rozhodnout:// děkuji moc za odpověď!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no já se líčím svým PetraLovelyHair nebo Sigmou. Ale myslím, že jak Hakuro, tak Zoeva jsou super a vedle nešlápneš, designově se mi více líbí Zoeva ☺.

      Vymazat
    2. Děkuji moc :)

      Vymazat
  14. Ahoj Petruš, je to úplně mimo téma, ráda bych znala tvůj názor na uprchlíky, jestli by jsi nám k tomu něco neřekla. Co si o tom myslíš a jak by ses zachovala na jejich místě ty. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no přiznám se, že se o to docela zajímám, ale upřímně, obávám se, že můj názor nebude příliš populární. Podle mne současný postup není správný a bohužel se obávám, že většina médií celou situaci popisuje dost zkresleně a snaží se lidem dost hrát na city. Já si myslím, že je potřeba to řešit a rozhodně jsem pro to pomoci, ale trochu jiným způsobem, než se to děje teď.

      Vymazat
    2. Petruš děkuji za odpověď. Potěšilo mě to.

      Vymazat
  15. ..mohla by jsi k těm uprchlíkům udělat i nějaké speciální video. Dík :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to asi ne, myslím, že se to sem nehodí ☺,ale děkuji za návrh

      Vymazat
  16. Zaujala mě paletka od UD ,mimo jiné jsem dostala od hot diamonds soupravu taky,sice jinou,ale po létě od moře je dost zničená,sice moc nestála,ale diamanty příště jen se zlatem,kamarádka má za léto řetízek pozlacený z hot diamonds,také vybledlý.Pozlacené nedoporučuji.Šperky chci nosit a ne jen někdy.Líbí se mi Vaše stíny,časem možná jednotlivě?Paletky nikdy nevypotřebuji,používám max.3druhy,ikdyž Vaše jsou krásné.Erika H.

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, hodně chodím na anglické webovky (kvůli procvičování angličtiny) a čtu si diskuse, kde o uprchlících píší obyčejní lidé. Hodně se diví, proč jsou ukazovány stále dokola fotky dětí, když 80% uprchlíků tvoří mladí muži, kteří by měli bojovat a chránit vlastní zemi. Také vyjadřují velkou podporu Maďarsku, které se snaží alespoň nějak přívalu lidí zabránit a je za to kritizováno. Nevíte někdo, jak reagují němečtí "obyčejní" lidé?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja v nemecku zijem cize mozno by som SA k tomu vedela vyjadrit.TU su dennoch denne v TV diskusie, v ktorych su ucasnikmi odbornici, politologovia, ludia z humanitarnych organizacii, proste ludia co k teme maju co povedat a AJ Tak tie diskusie vyzeraju,ze su k veci, operuju s faktami a nie s emociami.co SA tyka vacsinovej populacie , s negativnymi reakciami som SA zatial velmi nestretla, nenavist TU siria nacisti, nie bezna populacia,a skor mozno este v byvalom vychodnom nemecku su medzi sirsou populaciu rozsirene negativne postoje.
      Podla mojej skusenoati si bezny nemec uvedomuje ze ma povinnost ako obcan najbohatsej krajiny eu pomoct.za to v akom geografickom Regionen SA narodine nemozeme, a nezavezuje nas to k tomu,aby sme l ostali zit v utrpeni cely zivotr, ked inde SA ludia, rovnaki ako my, maju lepsie.kultura a jazyk z nas nerobia iny zivocisn druh, a geografia uz chvalabohu neurcuje nadradenost a podriadenoat ras ako to bolo v case ked europannia objavovali a nasilne kolonizovali svet.kazdy si zasluzi sancu na dobry zivot a stastie

      Vymazat
  18. Zaujaly mne paletky Essence, nejvíc asi All about roses, musím na ně v Rossmannovi mrknout :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!