FOTD - "bluebrown" líčení s paletkou Wet n´wild Comfort zone

by - 22 prosince

Krásné předvánoční odpoledne,

dnes mám pro vás další tip na líčení s paletkou, která je oblíbená napříč celým internetem, zvláště pak v USA, kde ji vlastní každá bloggerka. Já jsem po této paletce dlouho toužila, ale než jsem si ji stihla objednat přes ebay (jako později Walking on eggshells), tak mi vloni po Vánocích přišla v balíčku od vás (moc děkuju ♥). A ten rok mi dělá jen radost, je to opravdu překrásná paletka, kterou často a ráda využívám. I když na mne má poměrně výrazné a teplé tóny. Přesto kombinace barev je naprosto unikátní a krásná. Jestli máte hnědé nebo zelené oči a teplejší podton pleti, tuhle paletku musíte mít!

Já jsem dnes pro líčení zvolila asi ten nejzajímavější odstín, pro který si hodně lidí paletku pořizuje, tedy ten teplý hnědomodrý. Respektive v základu je to krásná červenohnědá a má spoustu modrotyrkysových odlesků. Je to dost unikátní barva, která je poměrně podobná pigmentu od MACu Aqua brown, kterého mám odsypek. Vy jste již viděli neutrálnější líčení s touto paletkou tady ve videu. Dnešní look je tedy mnohem kreativnější a barevnější.



Ačkoliv líčení vypadá možná relativně složitě, vlastně jsem jen použila hnědomodrou na celé horní víčko i do ohybu. Protože oko je zakřivené, každá část víčka pak hází trochu jiné odlesky. Právě to se mi na této chameleoní barvě líbí nejvíce ☺.
Vnitřní koutek jsem pak ozvláštnila světlejší zelenou z téže paletky, přidala vanilkovou pod obočí a černou linku na horní víčko a tmavě hnědou na spodní vodní linku.
Paletka comfort zone obsahuje 8 odstínů a všechny jsou úžasně pigmentované a velmi dobře drží, o čemž vás jistě přesvědčí následující swatche ☺. Jediné, co není nic tak extra, je balení, ale vzhledem k párdolarové ceně vůbec o nic nejde a je plně funkční. Myslím, že tyhle dvě věty zcela vystihují celou paletku, není co vytknout a rozhodně ji doporučuji!



Já jsem celé líčení doladila teplými tony tvářenky i rtěnky, ale když o tom tak přemýšlím, myslím, že studenější mauve odstín na rty i tváře by také vůbec nebyl marný......
Na projasnění tváře jsem použila paletku Sleek Highlighter palette, kterou mi poslala jako dárek k Vánocům dekorativka.cz, moc děkuji a jen na okraj připomínám, že právě na Dekorativce si můžete kromě spousty kosmetiky koupit právě i moje štětce ☺.
Paletka je balena v překrásném zlatém plastovém obalu a obsahuje 4 odstíny rozjasňovačů. První z nich je krémový, druhý něco mezi, není to ani úplně suchý pudr, ale ani krémový produkt a odstíny v pravém sloupci jsou oba pudrové. Paletka je skvostně pigmentována, neprášivá a pokud hledáte rozjasňovač a rády byste střídali vanilkový, růžový nebo meruňkový odstín, nebo prostě nevíte, který vám bude nejvíce sedět, rozhodně doporučuji tento výrobek! Zde si každý přijde na své a na tvářích vypadají všechny odstíny skvostně. Zvláště pak pokud jste bledulka jako já, tak paletku oceníte, protože běžné rozjasnovače na mně vypadají moc zlatě, teple a tmavě.


Posledním produktem, který bych chtěla z líčení vypíchnout, je nová řasenka od Max Factor Voluptuous. Použila jsem ji poprvé. Má velmi zajímavý kartáček ve tvaru spirály a na konci kartáčku "ostnatou" kuličku trochu podobnou řasence They´ real od Benefitu. Mám ráda řasenky Max Factor a mám několik oblíbenců, bojím se však, že tato mezi ně patřit nebude, na mě má poměrně dost velký kartáček a štětinky daleko od sebe. Na delší řasy a větší oko bude ale podle mne super, protože konzistencí je tak akorát a dokonale řasy obalí bez velkých nánosů.

Použitá kosmetika:


 * Nivea After shave balm sensitive (pamatujete na fail ve videu?, tentokrát mi s jiným makeupem sedla jako primer dobře, takže tomu ještě dám šanci)
* Oriflame Giordani Gold Age defying makeup porcelain
* Maybelline Fit me concelaer 15
* NYC Smooth skin powder translucent
* Maybelline Master shape brow pencil soft brown
* Loreal Brow artist plumper medium/dark
* Maybelline Color tattoo Permanent taupe
* Wet n wild Comfort zone
* Dermacol gel liner black
* Milani Liquid eye Brown
* Max Factor Voluptuous mascara
* E Style Matt touch Vanilla
* Sleek Suede blush
* Inglot sculpting powder ( bohužel nevím číslo)
* Sleek Highlighter palette
* Essence In the nude lipliner
* Loreal Color riche 630

Také bych vám chtěla ukázat můj letošní vánoční lak, stal se jím pískový lak od Avonu Molten metal gold. Je naprosto překrásný!

Přeji vám krásný den a těším se příště ♥! Dejte mi vědět jestli se na tuto paletku chystáte a jak se vám líbí dnešní look, který určitě vyzkoušejte pokud máte čokoládové oči ☺.

You May Also Like

38 komentářů

  1. Comfort zone a Walking on eggshells? Zase mám v hlavě pár brouků navíc :-) . Mám hnědozelené oči a žlutý podtón pleti :-) .

    OdpovědětVymazat
  2. No ten modrohnědej odstín je úžasnej! V tý paletce mi ani nepřijde nijak zvláštní, ale na očích a na swatchi vypadá nádherně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je nádherný a opravdu unitkátní :)

      Vymazat
    2. Nepoužívala ho Alice Bendová ve Svatby v Benátkách???

      Vymazat
  3. Nádherné líčení!
    Řasenka nic moc jo, tož to nechci slyšet, také ji mám a také mě teda kartáček překvapil, ale ještě jsem nezkoušela. Snad mi sedne:)
    Tyhle náušnice jsem také kdysi nosila, swarovski, ne? Nemám čas číst teď text.. Pěkné:)

    OdpovědětVymazat
  4. Paletku mám doma, sehnala jsem jí v Německu asi za 8€ a jsem víc.než spokojená!! Používám jí na většinu líčení a mám hnědé oči, takže mi perfektně sedí :) Líčení je skvělé, 100% se inspiruju ! :) přeju krásné Vánoce,pozdravuj Míru!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, kde v německu jsi tu paletku sehnala, prosím???

      Vymazat
    2. Ahoj, sehnala jsen ji v obchodě EDEKA, prodávají tam potraviny, ale je tam část věnována kosmetice a tam mají celý stojan wet n wild :)

      Vymazat
  5. Paletka je úžasná, dobře vypadá i ten lak :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten lak na nechty mam aj ja ☺☺ prajem krasne Vianoce ❤ pozdrav Míru 😘

    OdpovědětVymazat
  7. Překrásné! Hzeké a klidné Vánoce přeju! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nadherne liceni! Libi se mi, ze nausnice ladi s tim krasnym neobvyklym stinem. Moc se ti to povedlo.

    OdpovědětVymazat
  9. Pěti, tak tohle líčení je naprosto famózní, ty oči prostě úžasné. Andrea

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj. Zelam krasne vianoce a dakujem za inspiraciu.

    OdpovědětVymazat
  11. Liceni je nadherne, ale ja bych asi tyhle odstiny moc nepouzivala. Tobe to velice slusi, takze super! Pigmentace paletky je take uzasna. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  12. Na co tu řasenku používáš, když máš stejně zase umělý řasy.

    OdpovědětVymazat
  13. Teda ty oči jsou opravdu nádherné!Mám pokušení porušit svoje pravidlo, používat pouze přírodní kosmetiku ;-)

    OdpovědětVymazat
  14. Nádhera naprostá - už jsem komentovala i na fb, ale nemohu jinak, než přidat ještě jednu drobnost - spadla mi čelist když jsem viděla kolik produktů jsi potřebovala na tenhle look :D (obvykle nečtu, kouknu max. jakou paletku použiješ a pak obdivuji líčení..) :D Ale paletka je zcela naprosto boží a cena příjemně překvapila, pokud mi ježíšek donese kapitál, mám jasno (hnědozelené oči, pihy, zrzka) Krásné svátky !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jsem taky Zrzka, ale oči mám takové modrošedé, nebo modrozelené, seděla by mi taky ta barva měňací??? Já mám do Německa blízko, snad bych ji mohla sehnat...

      Vymazat
    2. Mně se nezdá, že by to bylo moc produktů. Řekla bych, že když se maluju na slavnostnější příležitosti, spotřebuju podobné množství věcí.

      Vymazat
  15. Krásne, inšpiruješ ma k odvážnejším lookom :) Nevieš mi prosím poradiť BB-cream na veľmi svetlú pleť so žltým tónom (vanille, ivory... takéto odtiene sú jej blízke)? Nepotrebujem vysoké krytie, len zjednotenie, ani vysoké SPF, ale niečo hydratačné a nedráždivé na citlivú pleť. Doteraz som používala najsvetlejší Hydreane BB od La Roche-Posay, ale už aj ten mi je v zime tmavý :) Ďakujem!

    OdpovědětVymazat
  16. Krásne líčenie, opäť..
    Ja sa to snáď nikdy nenaučím spraviť takto pekne

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj Peti, moc zajímavě udělaný make up ;-) bohužel mi paletka barevně úplně ladit nebude, ale o to více obdivuji tebe, že se nebojíš a ukazuješ i varianty pro jiné barevné typy než jsi ty :-) Posílám ještě přáníčko k Vánocům a do Nového roku ;-) aby jsi měla spoustu zdravíčka, štěstíčka, lásky, odvahy nebát se říkat nahlas co a jak cítíš, nebo si myslíš(.... Vyčnívat z davu se moc neodpouští, ale o to více držím takovým lidem palečky ;-) )a v neposlední řadě i dostatek sil, aby jsi mohla jít dál za svými sny a předávat nám i nadále svoji pozitivní energii ;-) :-) :-*

    OdpovědětVymazat
  18. Ta paletka je úžasná! Už nějakou dobu se dívám po ideální paletce pro teplé typy a tohle je přesně ono. Díky za tip! V lednu mám narozeniny, tak si k těm tvým přikoupím ještě tuto :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Oči máš nalíčené nádherně, je to opravdu krásná paletka! Začínám o ní dost vážně uvažovat, děkuji za inspiraci :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Přijde mi, že ti to sluší, i když jsou to teplejší tóny. Ten měňavý stín mě hodně zaujal. Mouni

    OdpovědětVymazat
  21. Péťo moc ti to sluší😀

    OdpovědětVymazat
  22. Nojo Péto, ty se umíš vždycky a se vším dobře nalíčit. Moc ti to sluší. Musím se podívat na tuhle řasenku, vypadá pěkně.

    OdpovědětVymazat
  23. Jee Peti, tuhle paletku mam taky!! Je uzasna, strasne dobre se s ni pracuje a rekla, bych, ze je dobre pigmentovana?:)

    Preji hezky den, uzivej volna a tesim se na nove prispevky a videa!

    www.lucyjirak.com

    OdpovědětVymazat
  24. Mám od Wet'n'Wild Petal Pusher a ty stíny jsou boží :) moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj jsi pekna kravka! Nesouhlasim s tebou v mnouha vecech ale chtela jsem ti rict,ze mi je líto co se deje tve rodine,doufam ze to brzo ve zdravi prekonate,tenhle komentar mi dokazal ze zas tak moc me neiritujes, protoze je mi to fakt lito,je noc a ja normalne spim a zas du ale chtela jsem te podporit,ikdyz jsou veci co mi vadi,tohle si nezaslouzi nikdo! Byla bych rada kdyby jsi to zverejnila pro lidi co jen hejtujou a nevedi kdy je ta pomyslna hranice a kdy podporit i cloveka,ktereho chvilema nechapeme.

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Peti, kdy bude další video nebo příspěvek?

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj! Píšu ti, protože mám zase blog: www.ketyland.blogspot.cz , budu se těšit že se podíváš :)

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Peťo :) Po shlédnutí Tvých videí a přečtení tvých článků jsem se odhodlala a koupila jsem si sadu na Gelové nehty od SH. Zatím jsem zkoušela dát step, step 2 i step3 vše od SH a jsem moc spokojena :) chci se ale zeptat - odstraním gel alobal obou metodou i normálním třeba ebelin odlakovacem nebo musím použít odlakovacem na gel nehty od SH?
    A když chci lakovat klasický lak, mám dát 1 vrstvu step1, pak step 3 a na to jakýkoli lak? Ten mi pak půjde odstranit bezacetonovym odlakovacem bez poškození gel laku?
    Můžu obyčejný lak lakovat i mezi step1 a step3? Pak manikuru musím odstranit opět alobalovou metodou?
    Moc děkuji za odpovědi a mnoho úspěchů v roce 2016:)

    OdpovědětVymazat
  29. Peťko ja sa obávam objednávať cez ebay, kedže sa bojím že mi príde neaký fake. Stalo sa ti žeby ti s ebay prišiel fake ? A bavim by ma aj článik o tom ako to celkovo na ebay chodí a tvoje skúsenosti :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!