GRWM - first impression s kosmetikou z amerických drogerií Wet n´ wild, Physicians formula

by - 28 ledna

Krásný úterní večer všem,
 
musím se vám přiznat, tentokrát jsem prostě vzala produkty, které jsem dostala od vás a vůbec jsem netušila, co z toho vyleze. Nakonec se mi look hodně líbil a ještě jsem si při líčení s vámi popovídala ☺. Hodně si totiž píšete o líčení na běžné nošení, ne moc barevné tutoriály, tak se snažím zařazovat více nude looků ☺.
P.S. nezlobte se mne prosím, že ted neodpovídám rychle a na vše, to se týká komentářů i mailů (čtu ale vše!), jsem trochu nemocná a navíc mám zase unavené červené oči, tak se musím trochu šetřit, celkově ted ještě bude pár dní náročných, tak se mnou mějte, prosím trpělivost, to víte, i bloggerka je jen člověk ♥.


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

košile: Terranova
nehty: Sally Hansen Good as blue gel lak
 
eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek http://www.lovelyhair.cz/
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu/
P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701
 
použité produkty:
♥ Maybelline Baby skin báze
♥ Max factor Skin Luminizer 55 beige
♥ Max Factor Eye luminizer fair
♥ Avon Luxe pudr fair silk
♥ UMA brow pencil grey
♥ Catrice brow gel
♥ Milani Baked bronzer Soleil http://www.milanicosmetics.eu/
♥ Wet n´ wild Mellow wine
♥ Physicians formula Natural nude
♥ Milani Shadow eyez 12hr wear Champagne toast
♥ Milani Brow & eye highlighter
♥ Wet n´ wild 738 Comfort zone
♥ Catrice Made to stay Inside eye highlighter pen
♥ Essence Smokey jumbo eye pencil 01 Deep black
♥ Lancome Grandiose mascara
♥ Essence lip liner Red blush
♥ Wet n´ wild lipstick Wine room
♥ řasy PLH

music:
Jason Farnham - World map
youtube music gallery
licence creative commons 3.0 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
 

You May Also Like

47 komentářů

  1. Peti, vypadáš naprosto úžasně :) Tak ať se brzo uzdravíš
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Peti, nechtěla bys na eshop zařadit kosmetiku CoverGirl? Zvlášť jejich rtěnky, které jsou úžasné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám zákulisní info, že by se do ČR dostat měla, snad by měla mít ofiko zastoupení,ale vím, že se to řešilo už vloni na jaře a pak se to nějak posunulo, tak nevím v jaké fázi ej to ted, každopádně já ji asi nedokážu za rozumné ceny sehnat :/.

      Vymazat
  3. Nahodou, mne se Tvoje rasy libi! Mas krasne oci a kdyz si das ty umely, tak vypadas malinko starsi (tim chci rict, ze najednou nevypadas na 25 ale na 30 :-D ). Liceni je bozsky a stinovani v Tvem podani je pomalu umelecky dilo! Hezky se na Tebe kouka a jeste lip posloucha!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no.. to teda, umělecké dílo a potom je zmalovaná jak Ruska. Blendíme, blendíme, až je přirozenost v prd... :D Opravdu mě to rozesmalo..že na denní líčení. No nevím, tohle je zmalovaný i na večer :D Ale každej podle vkusu

      Vymazat
    2. náhodou toto je prekrásne... svieže, možno trochu výraznejšie líčenie... ale Ruska? žeby? :) súhlasím, že oči priam umelecké dielo... jedine tie umelé riasy... súhlas, že lepšie sú tvoje, aj keď trochu "bláznivé"... ale aj to má svoj pôvab a k tebe sa neposlušné riasy celkom hodia :) celkový look podľa mňa super (vadí mi len ten igelitový vzhľad makeupu Max Factor, ale s týmto líčením to pôsobí o niečo lepšie)

      Vymazat
    3. Holky, moc děkuju, to se divím, to jsem ráda, že vám moje přirozené řasy neruší výsledný dojem :). Jsou opravdu dost neposlušné a než je nalíčím podle představy, tak mi to zabere déle než nalepit umělé :).

      Vymazat
  4. Péťo jak to děláš, že máš vždycky tak krásnou prozářenou pleť :D..mně přijde, že ani rozjasňovač mi to takhle hezky neudělá... Jinak super video :)

    www.thecityfairy.com

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne GRWM! :)) A líčenie je veľmi podarené :)Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
  6. Tedy Peťulko, tobě to opravdu moc sluší, vylezlo z toho opět krásné líčení. Já to nechápu, někdo ti něco pošle a ty to tak báječně sladíš. Ale hlavně odpočiň si, ať je naše nejoblíbenější blogerka zdravá, to je důležitý, my se sice těšíme na tvé příspěvky, ale když chvilku vynecháš, počkáme. Hlavně zdraví, máme tě moc rádi.

    OdpovědětVymazat
  7. Mne se Vase rasy nahodou libi,nemyslim,ze nutne musite mit umele,mate je nahodou dlouhe.Moc se mi libi nalicene oci.Wine room mam taky a drzi jak pribita:-)Brzy se uzdravte!

    OdpovědětVymazat
  8. Jsem ráda, že si v půlce videa změnila nastavení kamery, protože jsem byla zmatená jak stíny v paletce a na tvém víčku mají úplně jinou barvu. Trochu jsem si myslela, že jsem barvoslepá. :D
    Stále by mě zajímalo a furt jsem nepochopila, co jsou dle tebe zimní a letní typy, nemohla bys to ještě někde objasnit, prosím? Já třeba naopak bych toto líčení volila na léto a nevím, jestli to s tím nějakou souvisí nebo ne. Díky moc. :)

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zimní a letní typ, jak píšeš značí barevný typ, nikoliv roční období :-)

      Vymazat
    2. Anet, mrkni na tohle video, myslím, že to bude jasnější :) https://www.youtube.com/watch?v=El8JkmwCZEQ

      Vymazat
  9. Ahojky Péťo:) chci se tě zeptat... Jaké umělé řasy v tomhle videu používáš?? Jsou moc krásné a hrozně ti sluší:))
    Děkuji Adéla:)
    P.S. máš úžasný videa! Tohle se mi obzvlášť líbilo;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Adélko, moc ti děkuju, jsou to řasy, co jsem si sama navrhla a plánuji je na eshop, nedají se nikde koupit ;).

      Vymazat
  10. Já si nemůžu pomoct, ale máš nádherné oči bez těch umělých řas.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, já jsem taky pro tvé oči bez umělých řas.

      Vymazat
    2. Děkuju moc, tak to mě těší, že mi chválíte oči i tak :). Ale přiznám se, že než nějak rozumně nalíčím své řasy, tak to mám rychleji nalepené umělé :).

      Vymazat
  11. Peti, nenos tie umele riasy, tvoje su nadherne prave tym, ze nie su take uniformne. Vyzeras s nimi super. A urcite to tvojim ociach aj prospeje, ked nebudes stale lepit riasy.
    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo, děkuju moc a já nelepím moc často, většinou spíše na tutoriály.

      Vymazat
  12. krásný make up jako vždy! moc ti to sluší:)) a ty umělé řasy tomu dodají tu pomyslnou třešničku :))

    OdpovědětVymazat
  13. No Peto, ony ty tvoje řasy nejsou katastrofa, ale jen přirozenost . . . na kterou ty zřejmě nejsi už zvyklá. Právě ty nedokonalosti nás dělají osobitými.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zvyklá na to jsem, nelíčím se zdaleka každý den,ale myslím, že když dělám pro vás návod, tak at ej co nejhezčí, navíc než si pěkně nalíčím své řasy, tak mám fakt rychleji nalepené umělé :).

      Vymazat
    2. No ono s umelyma rasama to právě neni "to nejhezci". Navic ty rasy tomu dodaji uplne jinej styl a vlastne pak celej ten navod na liceni je delany na to, ze si ty rasy nalepis. Toto me stve i u americkejch youtuberek. Ony ty rasy cloveka zmeni samy o sobe, i kdyby nemel spetku make upu na sobe. Ja si nechci lepit rasy, jen aby ten look byl spraavnej. Chci navod, ve kterem budu výrazná, ale ne zmalovana a smrncovni i bez tech ras, protoze ja si je fakt nelepim a lepit nebudu. To je pak teprve umeni, docilit toho bez vychytavek. A to maloktera z youtuberek bohuzel umite..

      Vymazat
    3. Vždyt jsi viděla celý look i bez řas, ukazovala jsem to a jak se lidově říká "z ho... bič neupleteš", je to marná věc, přírodní řasy nikdy nejsou tak výrazné a je zcela jasné a logické, že už pouhé nalepení řas změní celkovou vizáž, od toho se ty řasy dělají ☺. Pokud je nepoužíváš a nechceš, to je úplně v pořádku,ale pak nemůžeš čekat zázraky, žádná řasenka ti z krátkých a nepravidelných řas neudělá krásný pravidelný vějířek, který bude rámovat oko tak, aby to vypadalo výrazně jako s řasami. A ani žádné líčení ti to neudělá, makeupem se dá hodně pomoci,ale nejsme plastičtí chirurgové ;).

      Vymazat
  14. Jak řekl muj mily " prirozenne denni liceni mozna tak pro couru" :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lepší coura než kuchta ;)
      Tak hybaj k plotně, cuchtičko, ať má "milý" radost. Pěkně toho svýho balíka krm, ať ti neutíká ta tovýma přirozeně nalíčenýma.

      Vymazat
    2. Tvůj milý řekl pěknou blbost, které se vyrovná snad jen "přirozenné" s dvěma "n" :-) Vrána k vráně sedá, hloupý blběnku si hledá... Ale jsem za vás šťastná, že jste se s milým našli :-)

      Vymazat
    3. no jo :) A ubožačka, co na to nemá co říct, se chytá slov a pravopisných chyb :)) Oj oj, nikdy ses nespletla. Proč hned kuchta a balík, zmalovaná chudinko? :D To, že se nemaluju jako coura, neznamená, že chodím umaštěná, zpocená u plotny, se zarostlým obočím a mám dvojitou bradu. Ale asi mluvíš z vlastní zkušenosti :D Já si nelepím umělý řasy a neobtahuju si hubu, abych vypadala jak nafukovací panna a pak tomu říkala "přirozeNé líčení :D S milým jsme se našli, naštěstí máme vkus a cit pro to, co je ještě přirozeNé a hezké :D Jdu vařit, pa Blaženy

      Vymazat
    4. Ale, ale, už zase, proč tolik zloby a jedu, to sem přece vůbec, ale vůbec nepatří, přátelé, vy jste vstávali levou zadní? Péťa je úžasná, skromná, pracovitá a hlavně inteligentní ženská, proč toto, a jak píšete názory na "milého", tak je napište přímo jemu, ne! Tyto komentáře na tento úžasný beauty blog přece nepatří, nejsou k věci, a pak jsme tu každý sám za sebe!

      Vymazat
    5. Přátelé, tohle jsou úplně zbytečné útoky, každý má jiný pohled na věc a vkus, netřeba se do sebe navážet a urážet mě i sebe navzájem. Pro příště pravděpodobně nebudu takové věci schvalovat, berte to jako napomenutí :D.

      Vymazat
    6. No, dle slovníku možná nebudeš šeredná, ale ubožačka nesporně. Výrazivo z hospody třetí cenové. Jinak pravda, na blog to nepatří. Je mi spíš tak nějak líto Petry, že se do ní neustále nějaké nešťastnice, co měly špatný den, chodí navážet.

      Vymazat
    7. Tak ještěže pak přijde taková distingovaná lady, co nám to tady všechno uvede s noblesou na pravou míru! :D

      Vymazat
  15. Taky se připojuji k názorům , že máš moc pěkné i tvé přirozené řasy. To že jsou někde kratší, tu tam zas delší mě osobně přijde úplně v pohodě :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když je to otravné na líčení, možná mi nebudete věřit, ale než nalíčím hezky takové řasy, tak me vyjde rychleji nalepit umělé.

      Vymazat
    2. Péťo, to nedělej... to je fakt škoda. Tobě to opravdu sluší víc bez nich. A navíc.. někde jsi psala, že používáš HAIR PLUS na řasy? Pořád ano nebo jsi s tím sekla. Já si to chtěla objednat, ale po různých diskuzích na netu, že je to narvané hormonama, jsem to radši vzdala.

      Vymazat
    3. Nepoužívám nic už někdy od konce října, ano, ta séra opravdu fungují, nejedná se o hormony,ale o prostaglandin, jsou to látky podobné hormonům,ale účinkují pouze místně, tzn. díky prokrvení tkáně a kořúnků řas se řasy stimulují a rostou delší, mně ale po delším používání tyto látky přece jen dráždí kolí oka, které mám pak zarudlé, takže už sérum nepoužívám. Sice se uvádí, že pigmentace je běžná,ale koho by bavilo dávat pořád korektor. jinak jsou ale ta séra dobrá, žádné jiné vedlejší účinky jsem nezpozorovala.

      Vymazat
  16. Ahoj Péťo, moc ti to sluší. Krásná jako vždy, netřeba připomínat :) Make up je moc krásný, na den si netroudám, bojím se rtěnek, ale asi využiju na zítřejší ples..i mojí mamce se líbí. Jinak na den preferuji něco v tmto stylu - https://www.youtube.com/watch?v=pf4ajydJEG0

    OdpovědětVymazat
  17. Nádherný odstín rtěnky, ideální :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. Moc všem děkuji za komentáře a ohlasy!

    OdpovědětVymazat
  19. tohle líčení se mi opravdu moc líbilo :) paletka Comfort Zone má nádherné odstíny!

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Peťo, moc moc krásné líčení a na denní nošení je také super. A přikláním se k ostatním, tvé řasy vypadají lépe než umělé ale chápu, že to chceš mít na fotkách i na videu dokonalé a bez chybičky. ;-) Měj krásné prosluněné dny Adel
    P.S.: Mám tvé master štětce na oči a musím dát palec nahoru, protože jsou úžasné, hlavně ten blendící štětec je tak božský...!!! Jemný a měkký, prostě jako dech :-) Budeš je prodávat samostatně nebo jen v sadě? Díky

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!