Nejkrásnější podzimní a zimní rtěnky

by - 18 prosince

Krásné odpoledne,

asi vás nepřekvapí, že jako sběratelka a rtěnek mám doma desítky odstínů. Ráda proto barvy střídám a nosím každý den jinou, avšak také mám samozřejmě své nejoblíbenější kousky, které během podzimu a zimy vyvětrám nejraději. Jaké to jsou? Mrkněte  video ☺!


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

lak: Gabriella Salvete 173
náhrdelník: HM

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701


o čem mluvím:
* Essence Come naturally
* Catrice Plum & base
* Rimmel Kate 45
* Rimmel moisture renew Vintage pink
* Rimmel Kate 09
* Rimmel Kate 107
* Rimmel Cuting edge
* LA Girl Flat velvet matte Snuggle
* Sephora R17
* NARS Anita

You May Also Like

11 komentářů

  1. Ahoj Peto, super video, nektere rtenky bych rada vyzkousela. Chci se Te zeptat,zda mas nejakeho favorita i mezi rtenkami Astor popr.mezi drazsimi Estee Lauder, Bobi Brown, Clinique? Ja si vcera v Tete koupila v akci rtenku Astor Soft Sensation Color & Care Elixir rtěnka v odstinu 205 Rose Fever, je nadherna. Uzasne kremova, hydratacni i pigmentovana. Jen mi ptijde ze moc nevydrzi... Rada bych znala Tvuj nazor na rtenky od Astoru, nebo nejlepe primo na tuto, prijde mi nadherna a ma nadherne baleni :) dekuji a preji pekny vecer

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Peto. Ja miluji od Rimmel Lasting finish Sugar plum 086. Jsem taky dost bleda, takze myslim ze by ti taky sedela 😉. Dekuji za dalsi supr tipy na barvicky. Jsi skvela!

    OdpovědětVymazat
  3. Rtěnky Rimmel jsou opravdu nejlepší z drogerie a mám je moc ráda. Dobře hydratují a většinou krásně voní :-) Moje další oblíbená rtěnka je Clinique Rasbperry glacé, ráda ji nosím celoročně

    OdpovědětVymazat
  4. To jsou super tipy! Ale pořád si nejsem jistá ohledně odstínu rtěnky, který mi sluší. Jsem bledá, "deep winter" - takže studené odstíny, že? Jenomže mám teplý žlutý podtón pokožky, prosím poraď. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Na tohle video jsem se těšila,ale Bohužel jsem ho musela vypnout,protože když nevidím ty rtěnky na rtech,tak to pro mě nemá cenu :-) Nemám tak velkou představivost.Škoda.

    OdpovědětVymazat
  6. To jsou nádherný barvy, hlavně ty tmavý. Ty teď v zimě miluju.

    Simple living: Vánoční punč

    OdpovědětVymazat
  7. Já osobně výrazné rtěnky miluji a je mi moc líto, když mi kamarádky říkají, že mi to moc sluší, ale že ony na to odvahu nemají... Dokonce i spousta blogerek se rtěnek bojí! Jsem ráda, že ty ne a že se snažíš podporovat jejich nošení :)

    La Petite Lucie

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné barvičky, moc ti sluší.

    OdpovědětVymazat
  9. Skvelý článok, opäť! A o fotkách už ani nehovorím!

    SYDNEYSLEEK

    OdpovědětVymazat
  10. Videjko super, na rtenky jsi, Peti , evidentne odbornik, ale ty prolinacky uz priste prosim nene. Radsi jsem se nedodivala uplne do konce v obave, ze by prisla prolinacka hvezdou :) Klasicke ciste strihy jsou mnohem lepsi a profesionalnensi. Ale to jsou jen technicke detaily, nemyslim to zle, ber to jako konstruktivni kritiku. Pekne svatky, Evca

    OdpovědětVymazat
  11. Peti, neplánuješ video o matných rtěnkách?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!