Beauty awards 2015 - nejlepší produkty roku 2015

by - 11 ledna

Krásný pondělní večer všem ♥,

další rok nám uplynul jako voda a tak je na čase představit vám své oblíbence za rok 2015. Mnoho z nich se nezměnilo a stále se k některým produktům vracím, ale objevila jsem i spoustu skvělých věcí, které jsem do té doby nepoužívala. Pojďte se se mnou podívat, co se podle mne povedlo a po čem jsem sahala nejčastěji ☺. A prosím, omluvte tak častý výskyt slova "skvělý", jenže tyhle produkty jednoduše skvělý jsou!


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

líčení: BH cosmetics Wild child, na rtech mix všeho možného ☺
lak: Cuccio
svetřík: HM

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

Beauty awards 2014:

o čem mluvím:
♥ Bioderma Matriciane
♥ Eucerin Hyaluron filler
♥ Ziaja kozí řada a petrželkový krém
♥ Benefit Its potent eye cream, Toatal moisture
♥ Carmex Cherry lip balm
♥ Bione toaletní kosmetická vazelína Arganový olej https://www.youtube.com/watch?v=ccH8IaPpovA
♥ Bione dvoufázový odličovač se světlíkem lékařským
♥ Dermacol SOS repair hand cream
♥ Bione Keratinová řada na vlasy
♥ Paco Rabanne  Olympea
♥ Dermacol Satin base
♥ Astor Skin match protect makeup
♥ Dermacol Truffle makeup
♥ Maybelline Age rewind concealer
♥ Dermacol Wet & dry powder
♥ Urban Decay Brow beater
♥ Benefit Gimme brow
♥ Urban Decay primer potion sin
♥ Essence All about roses
♥ E Style Perfect harmony natural
♥ Urban Decay Naked 3
♥ Flormar gel eyeliner
♥ Benefit High brow
♥ Benefit Roller lash
♥ Maybelline Lash sensational
♥ řasy Ardell Demi wispies
♥ Benefit Dallas
♥ Benefit Hervana
♥ rozjasnovač Mary Lou manizer (bohužel se mi kus videa v této části smazalo)
♥ tužky na rty Sormé li liner baby doll, pure rose
♥ NARS Audacious Anita
♥ Essence Come naturally
♥ Milani Amore matte Embrace https://www.youtube.com/watch?v=SqcEGse5Om0

You May Also Like

8 komentářů

  1. Ahoj Peti, před týdnem mi došel můj oblíbený pudr. Chtěla jsem vyzkoušet jiný a pořád jsem přemýšlela, jaký bych měla zkusit. Po shlédnutí tvého staršího videa (pouštím si nějaká starší tvá videa) jsem si řekla, že zkusím Dermacol Wet & dry powder a můžu říct, že je suprovej. Bione mám taky strašně ráda, hlavně odličovače a luj na rty s konopím. Pomáhá mi proti oparům, na které trpím celoročně. Make-up moc nepoužívám. Ale už jsem rozhodlá si koupit od Dermacolu Truffle makeup. Měla jsem vzorek a můžu potvrdit, že je skvělej. Jak říkám, makeup moc nepoužívám, spíš BB, ale už je mi 30 a vrásky přibývají a už je potřeba něco zakrýt :) Jen jsem pořád nenašla dobrý korektor... Mám šílený kruhy pod očima a co mám doma mi nestačí. Ale pořád slyším chválu na Cartice Camouflge.... No, jinak na oční okolí mám taky ráda Ziaju a vlastně hodně věcí používám na tvá doporučení. Já jsem kosmetiku ani péči o pleť nijak moc neřešila, ale co sleduji tebe ( 4 roky), tak jdu do sebe a snažím se :) Ještě jsem ti chtěla moc poděkovat. Jsem ráda, že na světě žije takový človíček, jako jsi TY!!! Mám tě moc ráda a jsem vděčná, že mám možnost tě sledovat a takhle s tebou komunikovat. Ikdyby jsi mi nikdy neodepsala, mě to neva. Mě stačí sledovat tvá videa a čerpat pozitivní energii, kterou v nich předáváš. Taky ti ji posílám!!!! Drž se!!! Míša

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Peti, super video. Jako vsechny ostatni :)
    Ja se lonsky rok zamilovala do denniho, nocniho i ocniho kremu od Ziaja z kozí řady. Co se tyce drogerkoveho make-upu, tez saham po Truffle od Dermacolu, jinak naprosta bomba je pro me make-up od Alciny. Rasenku uz druhym rokem miluji od Estée Lauder (Sumptuous Extreme) a co se tyce rtenky, absolutni TOP je pro me lak na rty tez od Estée Lauder (Pure Colour Envy Liquid Lip Potion - odstin Fragile Ego), opravdu neznam rtenku, co hydratuje a vydrzi na rtech cely den (bohuzel se i hur odlicuje), ale stoji za to! Tesim se na Tvoje dalsi video. Terka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky Peťulko,
    opět super video :o)Taktéž mám ráda oční krém od Benefitu It´s potent - zatím nejlepší krém na oči, co jsem zkusila. Od Eucerinu jsem otestovala i Hyaluron filler, ale pleť mi dráždil tak, že jsem ho musela smýt - jsem asi výjimka, protože hodně lidem vyhovuje. Další společný oblíbenej je rozjasňovač Mary Lou manizer - je nejlepší. Ten nej make up jsem objevila až koncem roku a to Born this way od Too faced - odstín Porcelain, je prostě báječný, krásně kryje a přitom vypadá přirozeně. S tím je spojené i to jak ho nanáším a nejlepší je štětec od tebe, vlastně díky tobě jsem letos objevila štětce na líčení a už mám tvé sady na oči, obličej a základní sadu, štětec na konturování a opravdu jsou super :o) Tudíž se těším na tvé nové štětce a určitě opět neodolám. Jinak nej rtěnka je od firmy MAC - Velvet Teddy a řasenka Benefit - They´re real.

    OdpovědětVymazat
  4. Muj nej makeup byl od bourjois healthy mix a balzam clarins( modry). Muzu se zeptat kde objednavas ten korektor? Taky mi uz ubývá. Dekuji moc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoja Peti, taky se přidávám k prosbě, korektor jsem viděla i u jiných blogerek z celýho světa a vypadá fakt dobře, akorát nemám zkušenost s objednáváním kosmetiky ze zahraničí, slyšela sem, že se často prodávají levný kopie. Docela trpím na kruhy pod očima, je fakt, že mi zabírá červená rtěnka jako podklad, ale chtěla bych něco míň šíleného :D. Děkuji, Marťa :-)

      Vymazat
  5. Ahoj Peťo, jako vždy jsem si video užila a oblíbenci za prosinec by mě také bavili tak snad nevynecháš ;-) Za mě řasenka Lash Sensation Maybelline, péče o rty měsíčkový balzám Alverde, šampon dětský No more tears klasický žlutý od Johnsons baby myslím, pudr Rimmel Stay matte a Dermacol Wet and dry také, krém Bioderma z řady Matricium ale také Nobilis Tilia a Alverde, noční péče From dusk till dawn od Laidbare a rtěnka matná od Rimmel a matné laky Miss sporty, konturky Essence... je toho mraky :-) At´se ti daří Peťo! Deni.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Peti, zase úžasné video, vůbec mi nepřišlo dlouhé, naopak bych brala dvakrát tak delší, k tomu kafčo a něco dobrého a vůbec by mi nevadilo hodinové :-). Můj nejoblíbenější make up v roce 2015 byl BB Cream od Nivey, naprosto úžasné dostačující krytí, dobrá konzistence ale moc ho nepoužívám, neboť vůbec nejsem makeupová, mám zákaz od kožařky díky perionální dermatitidě cokoli na pleť používat. Nejoblíbenější rtěnka: lesk od Oriflame č. 27118, který se už bohužel nevypráví, skvělá barva moje rty, ale lepší, bez třpytek, působí velice přirozeně, pak ještě od Milani odstín Plumrose, ale dávám jemnou vrstvu, kterou si hodně rozmažu, protože je na mě dost výrazná, což myslím, že mi moc nesluší, ale rozetřený je krásný, akorád bohužel vysušuje, ale barva je pěkná. Co se týče stínů, tak vede paletka Sleek V2, nejoblíbenější kombinace stín tmavě modrý a fialový, neskutečná krása na oku a je celá matná, což mi vyhovuje. Řasenka je super ta Lash sensational, koupila jsem na základě Tvé recenze a opravdu dělá krásné řasy a za celý den se ani nehne, ani slzama, sedí jak přibitá, akorád se špatně odličuje, to mi na ní dost vadí, její jediné mínus. Už se nemůžu dočkat, až se mi ekzém kolem pusy zlepší a já naběhnu zase na líčení řas a stínů, což miluju. Jo, umělé řasy já osobně mám nejradši Ardell Babies, hodně přirozené a není poznat, že jsou umělé, ráda je nosím.

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj Pěti,prosím té ja jaké stránce kupuješ Maybelline Age rewind concealer

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!