OOTD | Aztec print dress | Maxi šaty s aztéckým potiskem

by - 15 července

Krásné a pošmourné sobotní odpoledne,

dnešní post jsem vlastně ani neměla v plánu, ale jelikož jsme včera narychlo cvakli pár fotek, které docela hezky vyšly, rozhodla jsem se přispěchat k vám s novým článkem. Nakonec počasí je dnes poměrně líné a tak několik řádek a fotek jistě přijde vhod.
Tyto maxišaty s aztéckým potiskem, jsem obdivovala na stránkách Shein už vloni, mají je ve dvou barevných variantách a já, jelikož v modré je vlastním v krátké verzi, rozhodla jsem se pro kombinaci s ostrou fuchsiovou. A rozhodně jsem neprohloupila! Šaty jsou z velmi příjemného lehoučkého materiálu a skvěle se nosí, akorát v autě při sezení se materiál docela mačká. Já jsem je tentokrát zkombinovala s nude líčením a plochými sandálky, ale pokud je chcete dostat na jiný level, zvolte ostrou rtěnku v barvě fuchsiových lemů a podpatky, přidat můžete s klidem i džínovou nebo koženkovou bundičku typu křivák. Vlasy hoďte do velkých nedbalých vln a máte skvělý party look!

Jak se vám tyto maxišaty líbí? Nosíte tuto délku rády?



šaty SheIn - vel. XS odpovídá skvěle, jsou delší, na výšku postavy cca 170-175cm, pro mě akorát s podpatky :)







You May Also Like

11 komentářů

  1. Skvelé fotky :) Ja kvôli svojej výške (162cm) maxišaty nenosím, no ináč mám šaty veľmi v obľube :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, no já mám 165cm a nosím ráda, hlavně s podpatky :)

      Vymazat
  2. Nádhera, tohle ti strašně moc sluší

    OdpovědětVymazat
  3. Moc na vzory niesom ale toto sa mi MEGA páči :)

    Viki Ceglédyová

    OdpovědětVymazat
  4. No téda! Tyhle fotky se vám obzvlášť povedly, super! Nádhera, paráda. Sluší moc :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dobry den Peto,outfit je nadherny a super tip i na party look, ja si objednala ze Shein nekolik kousku take a chtela jsem se Vas zeptat jestli jste take cekala strasne moc dlouho na doruceni a jaky dopravce Vam nakonec balicek prosim dorucil? Budu si moc vazit pokud si udelate chvilku a date mi vedet. Mejte se krasne a uzivejte leta:)

    OdpovědětVymazat
  6. Dobry den Peto,outfit je nadherny a super tip i na party look, ja si objednala ze Shein nekolik kousku take a chtela jsem se Vas zeptat jestli jste take cekala strasne moc dlouho na doruceni a jaky dopravce Vam nakonec balicek prosim dorucil? Budu si moc vazit pokud si udelate chvilku a date mi vedet. Mejte se krasne a uzivejte leta:)

    OdpovědětVymazat
  7. nádherná Péťo, nejvíce mně zaujaly krásné náušničky, které krásně outfit podtrhly . Paráda Pokračuj,moc ti to přeji :).

    OdpovědětVymazat
  8. Fíííha, ty šaty jsou nádherné <33

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!