Ještě jeden makový....

by - 30 června

Krásný večer,

mám tady pár fotek z úžasného slunečného včerejška, šaty jsou z New Yorkeru, ulovila jsem je ve slevách asi před třemi týdny a mám z nich vážně radost, protože mi přijdou děsně romatické a to já ráda :). Omlouvám se za menší nálož fotek, ale vždycky mám problém s tím, které vybrat, tak jich nakonec nahraju víc, než bych asi měla, takže pokud by vás nudily, tak se předem omlouvám a neklikat na celý článek ;).
A ještě malé botanické okénko: věděli jste, že maková semínka obsahují spoustu olejů, kyselin, alkaloidů a hlavně vápník, fosfor, draslík a hořčík, takže jestli chcete mít zdravé kosti, určitě jezte makové buchty, ale pozor za volantem, velcí jedlíci máku by mohli být nařčeni z řízení pod vlivem omamných a psychotropních látek :). Taky pozor na zelené rostliny, šťáva z nich je prudce jedovatá!

Mějte fajn večer a krásný pátek!






 



 







You May Also Like

56 komentářů

  1. Krásný fotky, i předchozí video...akorát pravda, jak říkaly holky, ta rtěnka mě tam ruší...ale asi je to taky tím, že já tuto ledovou růžovou nemám vůbec ráda....

    Ale celkově, ty jsi prostě rozkošná :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Páááni, ty jsi kočka! :) Přesně tenhle styl mám ráda a šatičky závidím, opravdu krásné! :)
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  3. Téda holka, to je dokonalý! Jak šaty, tak líčení a o vlasech ani nemluvím, sekne Ti to! ♥

    OdpovědětVymazat
  4. @Dashulko, já zas tuhle růžovou měla vždycky hrozně ráda,ale v posledních asi dvou letech, mi zvláště v kombinaci s výrazným opálením a velkýma kruhama v uších připomíná erotický pracovnice, takže tvoje zaujetí úplně chápu :D, já mám vůčí téhle barvě totiž taky předsudky, chtěla jsem ji zase po delší době zkusit, protože barva je to sama o sobě fakt krásná,ale moje favoritka to taky nebude, mám nejradši rtěnky, který jsou barevně podobný jako moje pusa nebo růžovější....ale i tak,barva je to sama o sobě zajímavá.....

    OdpovědětVymazat
  5. Ty šaty jsem si zkoušela, už je to delší dobu, někdy začátkem jara, ta spodní část strašně škrábala. Vůbec se mi nelíbily, když jsem si je oblíkla... necítila jsem se v nich... ale Tobě sluší. ;o)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta pátá fotečka je dokonalá ♥ A moc ti to sluší, jen se ztotožňuji s tím, že ta rtěnka mi tam moc nesedí.

    OdpovědětVymazat
  7. Krásných fotek není nikdy dost a tyhle jsou DOKONALÉ!!! Moc Ti to sluší a ty šaty vážně nemají chybu! romantika.... :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Nádhera! :)) Šaty sú krásne..ja teda nemám také šťastie v zlavách na krásne kúsky :-/
    A to pole.. na obraz! Takú chuť som zase dostala na makové šúľance..snáď sa ich raz aj prejem! :D

    OdpovědětVymazat
  9. To jsou krásný fotky a ty jsi strašně krásná :) !

    OdpovědětVymazat
  10. ja už nemám slov na tie tvoje fotky..proste nádhera!!! :))

    OdpovědětVymazat
  11. krasne!:)
    a tie ponozky su wauu :)

    OdpovědětVymazat
  12. čo na to povedať? si prekrásna, aj ja zbožňujem romantické šaty a na tebe vyzerajú úchvatne :) zamilovala som sa do tvojich fotiek, a neruší ma ani ten svetloružový rúž, veľmi sa mi hodí k celkovej romantickej atmosfére ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Šaty jsou opravdu romatickéa tobě moc sluší. A fotky jsou nádherné. Super!

    OdpovědětVymazat
  14. Strašně moc ti to sluší! :-)
    Taky nikdy nevím, jaké fotky nahrát, a tak jich vyberu víc, ale u tebe to rozhodně není na škodu!! :-)

    OdpovědětVymazat
  15. tie sú veľmi pekné, ako červená čiapočka s tým košíčkom

    OdpovědětVymazat
  16. Páni tak ty šatičky jsou opravdu moc roztomilé, jemné a romantické, seknou ti! Úžasné fotky, jsi nádherná baba Peti ;)

    OdpovědětVymazat
  17. fotky jsou fakt úža!krásný romantika outfit

    OdpovědětVymazat
  18. máš fakt pěknou postavu!a ty fotky jsou vážně úžasné:)

    OdpovědětVymazat
  19. Jsi úžasná, mě absolutně nenudíš:)

    OdpovědětVymazat
  20. Me se ty saty a fotky moc libi, akorat Peti, mala "styling" pripominka-ta svetla rtenka v kombinaci s opalenym oblicejem strasne z dalky splyne se zuby a kdyz se siroce usmejes tak to vypada jako by jsi mela pusu pres pul obliceje-no a to mi moc nesedi, promin.
    http://www.hracky-deti.cz/oz/x912984.jpg

    OdpovědětVymazat
  21. @Ivet: máš pravdu, ta spodní část je malinko škrábací :D,ale dá se to přežít :)
    @Čajová: vid, to pole je nádherný, máme samo i fotky samostatně bez tý ženský,co to tam kazí :D a vážně by to byl krásný obraz......
    @Housewife: šmarjá,to se přece vůbec neomlouvej, jak jsem psala pod minulým článkem, je to nádherná barva sama o sobě ta rtěnka a chtěla jsem jí zkusit,ale můj favorit to zřejmě nebude :), přijde mi na mně taková laciná v kombinaci s opálením (no samoopalovákem :D) :), jinak ten dojem huby přes půl obličeje,tak za to pravděpodobně rtěnka nemůže :D, to jí musím bránit, já tu pusu mám takovou větší asi :D...

    A moc vám všem děkuji za krásné komentáře, ale vážně mi až moc lichotíte, je to jen zásluha fotografa, být na fotkách nějaká mladší krásná slečna,tak vypadají mnohem líp ;)!

    OdpovědětVymazat
  22. Skvělý blog! Pěkný den, Noogeta.

    OdpovědětVymazat
  23. Fotky u stromu jsou vážně nadpozemské! :)

    OdpovědětVymazat
  24. Ta 4. a 5. fotka jednoznačně vedou, ale i ta jak se za tebou rozbíhá to pole do dálky, to je nádhera, trochu závidím, že žiješ v takových končinách, kde máte po ruce takovou romantiku;-)

    OdpovědětVymazat
  25. juuu vypadáš v těch šatičkách fakt kouzelně! :) tolik fotek vůbec nevadí - mám stejný problém také nikdy nevím, které vybrat takže ok :)) ráda se podívám ...

    OdpovědětVymazat
  26. Fotografie jsou nádherné, šaty jsou nádherné, Ty jsi nádherná! Občas mi připomínáš Miley Cyrus, jsi kráska a úchvatná modelka :))
    A makové buchty si ráda dám, v autě se nechávám vozit, takže by to neměl být problém :D

    OdpovědětVymazat
  27. Jsi strašně krásná!

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  28. krásné fotky! a šatičky jsou dokonalý :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Peťulko! Omlouvám se za tak osobní oslovení, ale za ten měsíc, co tě sleduji, jsem si tě hrozně moc oblíbila a jsi pro mě takové sluníčko. ;-)
    Všechny fotky na blogu jsou moc krásné, pochval manžela. ;-) A ty jsi také nádherná.
    Jenom ke tvému momentálnímu opálení...upřímně mnohem víc ses mi líbila neopálená. Sedí to víc ke tvé drobné postavičce, jsi taková křehká panenka. Možná jen ubrat na intenzitě opálení... Příroda přeci jen ví, proč se neopaluješ dobře ;-)(teda jestli jsem to postřehla dobře), jsi taková jemnější. Určitě to neber jako nějakou zlou narážku, je to můj osobní názor a na kráse ti to nějak neubírá, jen to na mě působí trošku uměle a drsněji. ;-) Verča

    OdpovědětVymazat
  30. Awww... Nádherné fotky, to makové pole je dokonalá kulisa.

    OdpovědětVymazat
  31. krásne fotky, pristane ti to :)

    máš nového čitatela ;)
    navštív môj nový blog
    http://thefashion-berries.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  32. uzasne fotky si strasne fotogenicka!

    OdpovědětVymazat
  33. @Dejni,romantika to je,ale řeknu ti,že třeba v zimě se mi po pražském paneláku docela stýská,když si tu musíme topit uhlím a prohrabávat cestu na silnici :D.....ale v létě je to tu vážně úžasný!
    @Helen D. : moc děkuju, jé, tak to je hodně velká poklona, Miley je proti mně nádherná mladá kočka, takže to mi vážně hodně lichotíš :)!
    @Verčo, mockrát děkuju za tak krásný a upřímný komentář, jsi zlatá :)! A víš, že já s tebou v podstatě úplně souhlasím, já se prostě od přírody neopálím moc dobře, takže to na mně je nepřirozené, zvláště v té kombinaci se světlou rtěnkou :), ale víš jak to je, každý chce, co nemá a já taky potřebuju vyzkoušet všechno a mít změnu :D,navíc se samoopalovákem není tolik vidět celulitida :D,ale vážně s tebou souhlasím :).A jsem moc ráda, že sem chodíš, děkuju!Manželovi vyřídím :)
    @The fashion berries -personal blog: moc děkuju, to mě těší a určitě mrknu ;)!

    Všem vám hrozně moc děkuju za nádherné a milé komentáře, opravdu mě moc těší, jste zlaté a jsem moc ráda, že sem chodíte, děkuju!

    OdpovědětVymazat
  34. Peti, jsem ráda, že jsem tě potěšila, ty mě těšíš pokaždé, co tu přijdu. ;-) A chápu, že když člověk je celoročně světlý, tak chce být opálenější. Není potřeba se samoopalováku vzdát, hlavně pokud máš takto kvalitní a dělá hezké opálení, ale spíš ubrat na tmavosti. :) Já jsem také světlá a jako puberťák jsem slyšela mnoho narážek na mé bílé nohy :D, a proto jsem celé roky nosívala i v létě rifle, kalhoty... Teď na to prdím, už jsem dospěla k fázi, kdy nosím sukně a některým se ta bělost líbí, někomu ne. Pro mě je to takové aristokratické. ;-)
    Měj se krásně a přeji spoustu dalších prosluněných dní. (Anebo si mám přát propršený víkend, aby jsi měla dlouhou chvíli a udělala pro nás nějaké pěkné video ;-)))
    Ahojky Verča M.

    OdpovědětVymazat
  35. Verčo, to je tak super číst, že můj blog lidi potěší, vážně, děkuju :)! S tím samoopalovákem je v tomhle trochu potíž, on dělá v jedné vrstvě docela tmavé opálení,ale zase se hned ten první den vymyje hodně a pak už drží o dost světlejší a přirozenější tón,je fakt, že tohle bylo před osprchováním ten první den,tak asi i proto je to tak tmavé :). Jé a jak já ti rozumím,já jsem taky byla pořád ředitelka vápenky a všichni se do dneška diví, jak můžu být tak bílá, když mám tmavé vlasy :D...ale máš pravdu, i já si řikám,že je to aristokratické a tím se uklidňuji :D.
    A děkuju, i Tobě krásné dny, i když pršet o víkendu vážně má :)....

    OdpovědětVymazat
  36. Souhlasím s Verčou, ve "svojí barvě" vypadáš mladší a přirozenější. Celulitidu neřeš, máme ji všechny, na fotkách není vidět, nebo je schovaná pod sukní :) Lucka

    OdpovědětVymazat
  37. No samoopalováky, to je alchymie, co? :D Já to vzdala už dávno. :))) Před týdnem se mě jeden mladý chlap zeptal, jestli vůbec nechodím na sluníčko? :D Hlavně, že pořád lítám po venku, ale raději se chráním UV faktorem. Radši bílá než spálená. Já jsem přírodní zrzka, maličko chytnu do bronzova, ale nohy jsou taaak bílééé. :D Tak opálování neopalování zdar! ;-) Verča M.

    OdpovědětVymazat
  38. no co ti tu mám zase psát? :-) Seš prostě nádherná baba a všechny fotky opět krásné! :-) nejvíc se mi ale líbí ta čtvrtá fotka od konce, jak za tebou mizí pole, přijde mi to takový až poetický!

    OdpovědětVymazat
  39. Kde jsi tak rychle chytla tak krásnou barvu? :)

    Fotky nádherné :) O rťěnce už tu byla řeč, tak se nebudu opakovat ;)

    Manžel je fakt šikovný fotograf a Ty krásná modelka ;).

    Enliven

    OdpovědětVymazat
  40. Péťo, já sice bydlím v paneláku, ale na kraji Prahy, takže v zimě vytahuji polní lopatku, bo bych se jinak na metro nedostala, tady se s nějakým prohrabáváním nikdo nepárá, takže zbývá už jen to uhlí a to by mi tak nevadilo, na to jsou mužský:-DDD

    OdpovědětVymazat
  41. Nádherné šaty, skvělej nápad. Příjemná atmosféra. Ale ty šaty nejvíc.

    Sab

    OdpovědětVymazat
  42. fotky krásný a šaty taky ale nemůžu si pomoct ponožky v sandálkách mi přijdou hrozný v každym případě.)

    OdpovědětVymazat
  43. Ty šaty jsou úžasné, fotky taky a já jak tě tak pozoruju, tak uvažuju o těch vlasech..:-))

    OdpovědětVymazat
  44. Když svítí takhle slunce, je to paráda a fotky jsou úžasný!

    líbám xxx

    OdpovědětVymazat
  45. Nádherné fotky, krásné romantické oblečení a vlásky:)

    OdpovědětVymazat
  46. Jedna fotka krásnější jak druhá:) A ty šaty sou super:)

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj máš hezký blog :)
    Jestli chceš mrkni ke mě udělá mi to radost :-)
    http://celebrity-petule.blogspot.com/
    http://for-gal.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  48. Úžasné, krásné, naprosto dokonalé! :-)) Moc se mi líbí ty šaty a k nim boty s ponožkama. Vypadáš jako panenka :-)

    OdpovědětVymazat
  49. 5. a 6. fotka shora jsou nej. Jinak souhlas, že jsi tu nezvykle tmavá, ale to je fakt jen věc zvyku. Ta rtěnka je k tomu odstínu pleti vážně divná - asi na mě působí přesně tak, jak jsi popsala výše. :-) Mouni

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!