Bourjois tvářenky

by - 11 března

Krásnou neděli všem,

pár dní jsme se neviděli a tak doufám, že mi to nemáte za zlé a že jste se na mě těšili :). Také bych vám ráda poděkovala za obrovskou účast v giveaway, výběr bude opravdu těžký a hned zítra se manžel vrhne na pročítání komentářů :).

Dnes mám pro vás recenzi na legendární Bourjois tvářenky. Na úvod bych podotkla, že jsem je chtěla už strašně dlouho vyzkoušet a že jsem si je pořídila za své peníze a nákupu rozhodně nelituji.

Kosmetiku Bourjois mám obecně moc ráda, ačkoliv v současné době skoro žádné produkty od nich nemám, neb jsou trošku dražší, tak můžu říct, že v minulosti jsem vyzkoušela i lesky na rty a oční stíny a byla jsem moc spokojená, takže za tu cenu dostanete určitě kvalitu.

Já jsem si pořídila dva nejsvětlejší odstíny tvářenky - 34 Rose D´Or a 35 Lune D´Or. Obě dvě tvářenky jsou perfektně slisované, dobře pigmentované a příjemně parfémované. Obě barvy jsou také se zlatým shimmerem. Jako velkou výhodu vidím to, že se dají krásně vrstvit a že tím, jak pevně jsou slisované, tak nenaberete moc barvy a tím pádem to nepřeženete, tudíž vhodné i pro tvářenkové začátečníky :). Pokud je odstín málo intenzivní, můžete nanést další vrstvu, co se mi líbí je, že tvářenka skutečně splyne s  pletí a nedělá žádné nánosy. Co se týče výdrže, tak na mně, se suchou pletí, vydrží tvářenka celý den, ale věřím, že pro ty z vás s mastnější pletí, by bylo třeba po pár hodinách možná poopravit a nanést další vrstvu. Obě barvy, které jsem si pořídila, jsou tedy poměrně lesklé a třpytivé, takže nebudou vhodné na pleť s rozšířenými póry a na pleť hodně mastnou, v nabídce jsou ale i odstíny úplně matné a co jsem si je tak prohlížela v parfumerii, všechny jsou opravdu krásné a bylo těžké vybrat :).

Co se týče balení, je malé a kulaté, bezvadně vhodné do kabelky, protože nezabere moc místa, relativně praktické je i zrcátko ve víčku, ovšem přiložený štěteček na nanášení tvářenky je příliš hrubý, příšerným způsobem práší a celkově je, podle mě, na dvě věci a ani jedna nemá nic společného s líčením, to je ale asi jediný nedostatek produktu a na  funkci samotné tvářenky to nemá žádný vliv.

Celkové hodnocení je opravdu pozitivní, určitě bych tvářenku všem doporučila k vyzkoušení, protože dle zkušeností kamarádek a ohlasů na internetu, je balení bezedné a vydrží vám roky, tudíž investice kolem 200 - 250Kč se opravdu vyplatí. Zakoupit přes internet ji můžete třeba na webu www.krása.cz , ale třeba i na mimibazaru či jiných eshopech.







Barva na pleti je zde na fotkách poměrně intenzivní, přejela jsem přes tvářenku prstem a pak nanesla na hřbet ruky, štětcem naberete barvy o dost méně a odstín je jemnější.

You May Also Like

78 komentářů

  1. tu růžovku mám taky a vůbec neubývá :) mám Burjois ráda, je to opravdu kvalitní kosmetika za nepřemrštěné ceny.

    OdpovědětVymazat
  2. Tvému muži přeji pevné nervy a velikou trpělivost;)
    Moc jsem se těšila na další článek. Tvůj blog mám velice ráda.
    Anna.na.s

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj.Tvářenky od Bourjois mám ráda mám 35,36 a obě dvě jsou skvělé,perfektně vydrží sice nejpigmentovanější nejsou ale to nevadí.Nemohla by si udělat video o velé tvé kosmetice vím že si jedno dělala ale myslím,že od té doby toho hodně přibylo.Ahoj.Rouz

    OdpovědětVymazat
  4. Tyto tvářenky mají opravdu neuvěřitelně pozitivní recenze, každá kamarádka, která je vyzkoušela, má pořád minimálně jednu v zásobě. Koukám, že jsi spokojená i ty, tak o tom asi nebude pochyb :)) já osobně se na nějakou chystám už delší dobu, ale chci nejdříve vypotřebovat zásoby :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, tak jsi mě teď utvrdila v tom,že prozkoumám kosmetiku Bourjois! :) Nedávno přišla do našeho Dmka,takže s dostupností nebude problém. Jinak jako vždy- super článek. :) Hezkou neděli, P.

    OdpovědětVymazat
  6. tvářenku od Bourjois si chci koupit už sto let, ale pořád jsem se k tomu nějak nedokopala. Najít totiž ten správný odstín je tááák těžké, když jich mají tolik :))

    OdpovědětVymazat
  7. Já tvářenku nepoužívám i když se k tomu už dlouho chystám. Ale až se konečně odhodlám, určitě tuto značku vyzkouším protože na ní čtu samou chválu:-).

    http://anns-fashion-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Péťo, pěkná recenze! :-) Já zkušenosti s touhle kosmetikou vlastně ani nemám. Vlastním pouze jeden krémový lesk na rty. Po něčem se porozhlédnu...

    OdpovědětVymazat
  9. Už jsem o nich četla a taky samou chválu :) vypadá to zajímavě a jelikož jakože tvářenku žádnou nemám, možná by to chtělo zkusit :)

    OdpovědětVymazat
  10. tuhle tvářenku mám a je úžasná! Navíc krásně voní a vážně dlouho vydrží, mam ji už přes rok! :-) ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Od Bourjois mám make-up - což byla moje dosud největší investice do dekorativní kosmetiky :D ale musím říct, že jsem s ním velmi spokojená. Nicméně teď ho používat nemůžu, protože jsem bledší jak obvykle a make-up je na mě momentálně trochu tmavší. Jsem taky taková bledule jak ty :D

    Šárka
    Centrefolds

    OdpovědětVymazat
  12. Zatím jsem je ještě nevyzkoušela ale vypadají hodně dobře :) , určitě je někdy vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahojky Petí :) chtěla bych se zeptat jakou konzistenci tvářenky mají. Jestli jsou jako práškové nebo krémové?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj všem,musím jen a jen souhlasit. Tyto tvářenky jsou skutečně legendární. Používám je už cca 5let a jsem velmi spokojená. Make up nepoužívám každý den, ale bez tvářenky se neobejdu. Zpočátku jsem se hodně rozmýšlela, jestli za těžce vydělané penízky z brigády obětovat takovou pálku za tvářenku, ale jak už někdo výše napsal, ty tvářenky jsou snad bezedné. Bez přehánění vydrží minimálně rok, řekla bych klidně i rok a půl až dva. Jen jednou jsem si řekla, že aktuálně na toto nemám volné penízky a koupila zdravíčka cca do 100CZK od Gabriely Slavete, hrůza a navíc po chvíli nošení v kabelce se rozsypaly. OK, šla jsem zase pro něco levnýho... miss sporty...katastrofa. Strašná konzistence, nánosy, barva na obličeji vypadala strašně. Řekla jsem si, že už nebudu hloupá a bourjois se nikdy nevzdám. V podstatě bych řekla, že díky trvanlivosti s ní i velmi ušetříte. Snad je nikdy nezruší :D těžce by se hledala náhrada.

      Vymazat
  14. vyzerajú veľmi dobre, hlavne tá broskyňová napravo

    OdpovědětVymazat
  15. jsou opravdu skvělé!!! Mám i řasenku a konečně můžu říct, že jsem našla tu nej, pro mě:-)
    Krásný den a díky za recenzi, Simča*

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, Peti :) musim sa ti poďakovať za nápad a inšpiráciu.... včera som si v drogerii kupila gelové očne linky od essence a k tomu štetec na linku od catrice a neviem si to vynachvaliť, je to o mnoho lepšie ako tekuta linka, ktoru som použivala doteraz. Dokonca aj mojej mamine sa to zapáčilo :) aplikacia je jednoduchšia a vyzerá to lepšie :)
    Samej by mi určite neprišlo na um si taketo niečo kupiť, tak ešteraz ďakujem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem moc ráda, já mám gelové linky také oblíbené :)

      Vymazat
  17. anonymní, jsou práškové! S*

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, díky za tip. Mám zbytek tvářenky od GS a už nikdy víc, vůbec nevydrží, když nanášim štětcem tak toho hromada lítá kolem a je od ní zapatlaný i umyvadlo, takže chci investovat do něčeho kvalitnějšího. Nikdy jsem od Bourjois nic neměla, ale tvářenka mě zlákala :) jen nevím jaký odstín...
    Vybíráš nějak podle pleti, nebo prostě bereš ty co se ti líbí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, určitě vybírám dle obojího,jak podle pleti, tak podle odstínu, co se mi líbí,ale samozřejmě prvotní by mělo být to,aby ti seděla barevně, protože k čemu tvářenka, která se mi sice líbí,ale nehodí se k mému typu,že...:)

      Vymazat
  19. Nemohla by si priložiť fotku ako by asi vyzerali na tvári ? :) A odtieň číslo 35 vidno na tvári aj keď si dám len jednu vrstvu , či si ich musím dať viac ? :)

    Michaela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, určitě přidám i na tváři ve videu či na fotce a na mně je vidět i jedna vrstva,ale záleží samozřejmě, kolik nabereš :).

      Vymazat
  20. Souhlasím, kosmetika Bourjois je skvělá! Momentálně od nich používám řasenku Volumizer, a dělá mi nádherné řasy! Moc se mi líbí odstín tvářenky Lune d'Or, asi ještě trochu "pogooglím", a objednám:)

    http://cinderellasnuts.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  21. musim rict, ze bourjois u me opravdu posledni dobou boduje...vzdycky jsem tuto znacku prechazela, protoze mi neprisla nic extra..ale posledni dobou jsem si tam koupila dost veci - tvarenky, stiny, rozjasnovac, laky..jsem vazne spokojena, s necim min, s necim vic..kazdopadne stiny jsou moje jednicky a tvarenky hned za nimi :)

    OdpovědětVymazat
  22. Obě barvy jsou moc pěkné. O této kosmetice jsme toho zatím moc neslyšela, ale když říkáš, že je kvalitní, tak to tak určitě bude. Možná si také nějakou tvářenku pořídím, protože sháním něco kvalitního a nevím, kam hrábnout. Takže myslím, že mám vybráno :) Děkuji za tip!

    Manželovi přeji pevné nervy a ať vybere tu nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ano už jsem se moc těšila.A tvůj článek jsem už četla ale ještě ho přečtu tak 2krát jsem na tom opravdu závislá :) At tvůj manžel vybere správně (mě by se teda nechtělo číst tolik komentářů-má pevné nervi když s tím souhlasil... :)

    OdpovědětVymazat
  24. Já mám jednu v odstínu 95 Rose Jaspe. V obchodě sem si nemohla nějak vybrat, protože se mi zdálo, že všechny odstíny jsou si hrozně podobné. Jinak ale mě na ní právě celkem vadí jak je lisovaná, že musím několikrát štětcem nabrat, aby bylo něco vidět. Ale jako používám jí ... vypadá opravdu přirozeně a co bych ještě dodala, že krásně voní :)))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  25. Taky bych chtěla jednou Bourjois tvářenku vyzkoušet, ale obávám se, že tvářenek už mám hodně přes počet, takže na ni nikdy nedojde :-)

    OdpovědětVymazat
  26. Já mám momentálně doma od Bourjois už je jednu-48 Cendre De Rose Brune, což je trochu výraznější barva a říká se o ní, že je i dupe pro nějakou tvářenku od MACu, tak na ní možná taky někdy udělám recenzi:-) Jinak ta LUNA, kterou máš ty mi popravdě ze všech 3 zapečených tvářenek, co jsem kdy od Bourjois měla, přišla nejhůř pigmentovaná. Lesk mám v odstínu 06 a na blogu mám recenzi, pokud by byl někdo zvědavý:-) Už se těšim, až tu bude i ta nová jarní kolekce:-)

    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  27. Ta růžová je nádherná.

    OdpovědětVymazat
  28. Jsou moje nejoblíbenější :)

    OdpovědětVymazat
  29. Wow, tak ty vypadají opravdu báječně.

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Petro, chci se zeptat, kde sis poříďila tu výstužku do drdolu co máš v předchozím videu. Předem díky za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, mám ji z kadeřnických potřeb ;)

      Vymazat
    2. A prosím můžeš mi napsat z jakých přesně? Třeba i adresu.. Byla bych ti opravdu moc vděčná, chystám se na svatbu, a chtěla bych si to učesat ..

      Vymazat
  31. Tuto tvářenku mám a je pravda, že je asi bezedná. Používám ji skoro dva roky téměř denně a příjde mi, že vůbec neubývá:-) Jinak jsem s ní opravdu moc spokojená.

    OdpovědětVymazat
  32. Petro, moc děkuji za typ.. ;) Na Mimibazaru jsem našla i za 160 Kč ;)

    OdpovědětVymazat
  33. tá ružová je krásna, ja mám od nich tiež lícenku a som spokojná :)

    http://mynewbeautybook.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  34. tiež mám tú ružovú a lepšiu som teda ešte nenašla..a tá jej vôňa je fakt nádherná :-)

    OdpovědětVymazat
  35. Už jsem se nemohla dočkat tvého dalšího článku:).Tvářenky vypadají velice hezky, hned půjdu prostudovat ostatní odstíny. Někdy jsou ty štětce vážně příšerné, zřejme mají ještě docílit většího efektu červenání tváří:o), protože u mě to tak většinou je. Stačí když si s nimi člověk párkrát přejede po tváři a to si tu tvářenku ani nemusí dávat:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. haha :D, s těmi štětci máš úplnou pravdu, takhle jsem o tom nikdy nepřemýšlela, ale je to tedy fakt! .)

      Vymazat
  36. Já jsem ji měla a byla jsem spokojená, takže doporučuji :)))

    OdpovědětVymazat
  37. Kúpila si si krásne farby..vyzerajú veľmi dobre :-) Ja sa stále chystám od bourjois vyskúšať nejakú riasenku, pretože sú veľmi ospevované..no uvidíme :)

    Šperk Petra Toth Jewellery (giveaway)

    OdpovědětVymazat
  38. Moc se mi líbí obě, chtěla bych si určitě pořídit tvářenku Bourjois:)
    Pěknou neděli:)

    OdpovědětVymazat
  39. Na krasa.cz jsem je bohužel nenašla, asi jsem slepá.:DD
    Peti, prosímtě, chtěla jsem se Tě zeptat, jestli jsi na blog už někdy publikovala na téma svatba, svatební šaty, líčení apod. Sleduji Tvůj blog teprve pár měsíců, takže ještě nemám přečtený všechny Tvé články. :) A pokud jsi ještě nic na takové téma nedělala, nezdá se Ti to třeba jako zajímavý nápad? :))
    Vím, že jsi tu nedávno publikovala svatební líčení podle Blair Waldorf, ale myslela jsem spíše Tvůj názor na věc. :)
    Děkuju za odpověď. Měj se krásně, Marcela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť má Péta v článku dokonce odkaz přímo na ty tvářenky (4. odstavec) ;-)
      http://www.krasa.cz/tvarenka-fard-pastel--g.html

      Vymazat
    2. Jee, to jsem si nevšimla. Já klikla na jen na odkaz "krasa.cz". Ale děkuju. :))

      Vymazat
    3. Bylo mi to hned jasný. Není zač :-)

      Vymazat
    4. Marcí, jak psala Klárka, odkaz už jsi našla, takže to je vyřešené :). Jinak co se týče svatby, zrovna příští týden budu líčit jednu nevěstu, tak pokud svolí, dám foto :). Co se týče svatebního tématu, určitě plánuji na toto téma video a další líčení, hodně lidí si o to píše :).

      Vymazat
  40. moc hezky jsi ji popsala :) vypadají skvěle,už se těším až je použiješ v nějakém videu:)

    OdpovědětVymazat
  41. Nejlepší tvářenky :) Mám také tu růžovou a přemýšlím ještě o nějaké bez třpitek :)

    OdpovědětVymazat
  42. určitě někdy vyzkouším, až nebudu vědět, co s pěnězma, jelikož tvářenek mám doma dost :)

    OdpovědětVymazat
  43. tyhle tvářenky už používám několik let a jsou asi nejlepší, co jsem kdy měla a rozhodně bych se za nic (za nic, co si finančně můžu dovolat) neměnila :) vždycky když se mě někdo ptá co používám, tak tuhle tvářenku vychválím a doporučím :)) tím štětečkem máš pravdu - hrůza :D každopádně mám svůj, takže v tomhle jsem nikdy problém neviděla

    OdpovědětVymazat
  44. Pěkná recenze a obě dvě jsou krásné! O Bourjois jsem měla oční stíny a kdybych je někde v 18 neztratila, tak je mám do dnes. :)

    OdpovědětVymazat
  45. Já nad touhle tvářenko už přemýšlela, ale nevěděla jaká je a nechtěla "vyhodit" peníze:) Od Bonjouris jsem měla čokoládový sprchový gel, ten byl mňamózní:)

    OdpovědětVymazat
  46. miluju jejich tvarenky!hezka recenze!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  47. Tak já nevím, měla jsem tu růžovou a vůbec nechápu, jak se ti povedlo nanést tolik barvy. Já to měla tak slisované, že abych měla vůbec nějakou barvu, musela jsem si trochu naškrabat nehtem. Jinak jsem jezdila štětcem a tu tvářenku spíš tak jakoby leštila. Tak šla z domu

    OdpovědětVymazat
  48. Bourjois tvářenky miluju. A minulý měsíc se mi povedlo nemožné: jednu jsem vypotřebovala! :D takže bych měla doplnit stavy. Jako bleduli se mi moc líbí Lune D´Or, ocenila bych fotku přímo na tváři <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě ukáži i v celkovém líčení na tváři,ale sedí moc hezky i na bleduli, podle je vhodná právě pro nás :)

      Vymazat
  49. já od týhle značky mám rtěnku, kterou mám strašně ráda a i ty tvářenky vypadaj krásně :)

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj, prosím tě, jakým štětcem jsi ji nanášela ty? Díky :)

    OdpovědětVymazat
  51. hmm, když je tak chválíš, asi si taky nějakou pořídím.. a nemáš náhodou srovnání kvality s tou novou mramorovou tvářenkou od Essence?:)

    OdpovědětVymazat
  52. Moc jsem se na další článek těšila :-) a tenhle se mi moc hodí, protože zrovna uvažuju, že si tyto tvářenky koupím. V parfumeriích je mají bohužel trošku dražší :-(

    OdpovědětVymazat
  53. Moc vám všem děkuji za krásné komentáře a ohlasy, jsem moc ráda, že jste spokojené, tyto tvářenky mohu opravdu jedině doporučit. Přeji všem fajn den a právě uploaduji nové video :).

    OdpovědětVymazat
  54. ano, také je doporučuji :) mám odstín 54 rose frisson a je to nádherně pigmentovaná růžová, jsem s ní moc spokojená.

    OdpovědětVymazat
  55. Tak jsem si dnes taky jednu pořídila odstín 85 sienne

    OdpovědětVymazat
  56. Zrovna se chystám tuhle tvářenku koupit, tak jsem opravdu zvědava :)

    OdpovědětVymazat
  57. Zklamala mne. Je roztomile baleni, stetecek prilozeny je pro mnohe zeny zbytecnosti, jelikoz ma vetsinou kazda z nas sve vlastni stetce. Tvarenky problem je, ze je velmi silně zapečená a to do takove miry, ze nabirat ci nanaset ji a celkocve pracovat s ni, se diky tomu stava doslova horor a hruza. Naopak pigmentace a shimmer ci skala barev a vuni je skvostna. vydrz paradni -cely den

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!