Nahé líčení (líčení do školy) - video

by - 02 března

Krásný večer,

tak jsem se konečně dostala k počítači a mohu přidat i sem na blog další video, doufám, že se vám bude líbit, protože o něco podobného jste si hodně psali a i když je to hodně nevýrazné, mně to do školy přijde akorát :). Přeji všem fajn večer a celý víkend!

You May Also Like

67 komentářů

  1. Ahoj zase moc pěkné video ale to ti píšu ke každému videu protože jsem takový malý závislák:D.No,mě bude 14 a teda nevím jak je to na jiných školách ale já i ostatní holky na škole se líčíme docela výrazně..né že bysme byli jak na karnevalu ale klasika jako je tužka na oči,make-up,stíny,lesk-rtěnka,tak to je u nás normální.A jinak bych se chtěla zeptat jestli budeš dělat video o koametice Catrice?:)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší a nemusíš se ani líčit :). Tu vazelnínu používáš před každým líčením? A kolik asi tak? Nezanáší se tím póry?

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné Peti. Do školy akorát. Ale klidně i do práce, nebo "na lítačku" :D

    Taky mi řpijde divné, aby se děti na základce malovaly. Podle mě stačí maximálně nějaký lesk, korektor, možná pudr, v nejhorším řasenku. Jak jsi říkala - do školy chodíme ať se něco naučíme a ne na parádu. A my to navíc měli i zakázané se malovat. Kdo byl namalovaný, šel se na záchod umýt :D

    Bohužel i teď na vysoké to někdy vypadá jako na párty, nebo spíše na karnevale :D

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší a jak si říkala, že se tě nemáme leknout, tak si myslím, že to nehrozí :D.

    OdpovědětVymazat
  5. tak tohle líčení se mi moc líbí ;) určitě ho někdy zkusím taky :)
    já nemám ráda , když jsou mladý holky zmalovaný jak něco a neví kdy mají přestat v linkou na oči :D

    OdpovědětVymazat
  6. Já do školy chodím nenamalovaná většinou a nebo jak říkáš řasenka neboť ráno jsem ráda že vstanu a ještě se malovat nevim nevim :D jinak moc pěkný, ale sluší ti to i když jsi nenamalovaná :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné video mně je 13 a skoro vůbec se nelíčím ,protože řasy mám dlouhé a mám docela tmavý odstín pleti ,občas si dám lesk ale to je všechno ,ale některé holky z naší třídy hodí zmalované nikdy fakt jak na karneval.Všechny video co máš jsou úžasný.

    OdpovědětVymazat
  8. Když srovnám začátek a konec tak vidím rozdíl jen v trochu zvýrazněných očích...

    OdpovědětVymazat
  9. Super, líčení určitě někdy zkusím, povedené video, jak jinak :))

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. veľmi pekné, jednoduché a decentné :) po tej Loreal báze sa poobzerám, pretože akurát zháňam nejakú dobrú, nechcem ísť zbytočne do niečoho lacného.. prosím ťa Peti, nepísala si niekedy článok aj o bázach pod makeup? :)

    OdpovědětVymazat
  12. takto ti to podla mna slusi najviac :)

    OdpovědětVymazat
  13. Úplně s tebou souhlasím, co se týče líčení se ve 12-ti letech. Já když jsem si asi v 8. nebo 9. třídě poprvé dala řasenku, všichni ve třídě se z toho mohli zbláznit. Dneska jsou namalované "děti" bohužel běžně k vidění.
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Moc dobré video, naprosto s tebou souhlasím, že není potřeba se malovat ve 12 letech, ale dneska je to boužel každodenně k vidění, ale dnes už jsou viděny horší věci u malých dětí, co by jste vůbec nečekali. No nic, takže moc hezké video :)

    OdpovědětVymazat
  15. Peti je videt, ze uz si ze zakladky a stredni vazne chvili pryc:) Ja jsem teda uz taky na VS, ale myslim si, ze dneska je hlavni prioritou pro vetsinu mladejch holek jit do skoly perfektne ohaknuta a nalicena:) Kolikrat kdyz nemam dobrej den a nedam si na sobe tolik zalezet a pak potkavam tyhle mladounky, dokonale vyladeny holky, rikam si, ze to na ty stredni musi vypadat jak na naky party a ze uz bych asi neobstala:))))

    OdpovědětVymazat
  16. moc hezký přirozený make-up :-)
    já nevím, jsem na VŠ a nestydím se ráno vyjít úplně nenamalovaná. a když už, tak se do školy líčím opravdu minimálně. nepotřebuju se skrývat za tunu make-upu... ale tak to je asi o povaze a tak...

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  17. Tak názor na líčení školou povinných mám stejný ;-) Rodiče mi to nejdřív zakazovali, ale pak jsem o to už ani sama nestála. Malovat jsem se začala asi až ve třeťáku na gymplu, a to jenom řasenkou. A vůbec mi to neuškodilo, naopak - mám pocit, že si tak nějak tříbím vkus a přitom nemám potřebu nějakého šíleného experimentování.
    A jinak je mi celkem líto, když potkám bandu holek a kvůli jejich zmalování ani nepoznám, zda jim je třináct nebo osmnáct... :-(
    Verunka (verunka2201)

    OdpovědětVymazat
  18. Jo a video se mi moc líbí. Mám tvoje videa ráda, působí tak nějak přirozeně a nemám z nich pocit, že si potřebuješ honit ego, ale spíš fakt předvést a poradit, jak na to :) Tenhle styl líčení mám navíc ráda, je asi mým nejběžnejším.
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  19. takéto líčení som dlho čakala! dakujem !

    OdpovědětVymazat
  20. Tak mě bude patnáct a moje líčení do školy je pokaždé jinné, někdy dolní slabé linky, někdy horní černé opravdu tenouliké linky, někdy hnědé stíny. V tvém videu se mi líbí právě ta přirozenost. Dost koukám na tutoriáli na líčení do školy, a to co tam dělaj, no... Podle nich bych měla mít silné horní linky, výrazné rty apod. U tebe se mi tohle líčení hodně líbílo v tom, že si to nepřeháněla a dala minimum, aby si potrhla přirozenost. Mimochodem, i nenalíčené ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  21. V dnešní době se už děti na základní škole líčí jak v dospělosti. Poprvé jsem použila řasenku v 9.třídě a to jenom tak, že jsem si jednou řady přejela, dala na pusu balzám a šla. Teď? Moje sestra je v 7.třídě a už se maluje - řasenka, stíny, tvářenka, lesk. Hold doba je jiná.....bohužel.

    OdpovědětVymazat
  22. Promiň Peti, ale mě se toto líčení moc nelíbí. Přijde mi takové opravdu málo výrazné i když to byl účel ale i tak. Mě bude brzo 14 a do školy se maluju podle oblečení. Ale spíš výrazněji, ale zase to nepřeháním. Buď jsou dominantní oči nebo rty. Já jsem se třeba začala malovat na konci 6. třídy a to jenom řasenku. Pak jsem postupně přidavála make-up. Pak stíny a teď v 8. třídě už nemám skoro kam dávat kosmetiku =D Jo a ještě, teď vyšla nová kolekce Murbel mania od Essence, tak jestli sis něco koupila, tak bys o tom mohla udělat nějaké video, protože je opravdu dobrá. Monča

    OdpovědětVymazat
  23. Mě teda příjde, že jsi kočka i takhle :)

    OdpovědětVymazat
  24. Mně se tohle líčení líbí. Člověk je upravený, takže se nemusí cítit nesvůj a přitom zároveň není nalíčený jak na nějakou párty. Snad se mladší slečny neurazí, ale je to krásně vidět na těch komentářích, jak většina "starších" se k tomuto make-upu staví v pohodě a pro holčiny, které ještě navštěvují ZŠ, je to málo výrazné :-). I ony za pár let na líčení uberou a nebude pro ně problém toto nahé líčení.

    OdpovědětVymazat
  25. Tohle líčení se mi moc líbí, protože to ani není nějak hodně výrazný :)
    Jinak dnes ve škole se už maluje asi polovina holek a u někoho se mi to zdá vážně zbytečný. Já patřím do té 2. poloviny, nemaluju se.. maximálně ta řasenka a to je vše :)

    OdpovědětVymazat
  26. Krásné líčení ,vypadá jednoduše, člověk neni zmalovaný, ale hezky upravený moc pěkný.-)))))

    http://lovelykis.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Pěkné, ale musíš brát v potaz že holky ze základky nebo střední školy třeba nemaj pleť tak dokonalou jako ty, mají pupínky, kruhy pod očima z proučených nocí atd... a tak potřebujou na pleť třeba krycí makeup, korektor i pudr, ne jen BB cream.. a např. blondýnky mají velmi světlé řasy a obočí, takže potřebujou ty oči trochu zvýraznit víc. Toť můj názor, ale vím že užje trochu jiná doba než před nějakými 15 lety. Ale pro hnědovlasé "žákyně" s pěknou pletí by tohle mohlo být dobré řešení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty proučené noci mě zaujaly. Ty ale snad přicházejí až na VŠ, ne? :-)

      Vymazat
    2. To vůbec není pravda, že blondýnky musí mít světlé řasy a obočí. Já jsem blondýna a mám černý řasy i obočí od přírody.:-)

      Vymazat
    3. No tak treba ja kdyz jsem na gymplu pres tyden spala denne 6 hodin tak to bylo hodne!!! To se s vejskou srovnat vazne neda!!! Na vejsce jsem vzdycky mohla spat vic!

      Vymazat
    4. Naprosto souhlasím! Chtěla bych vidět, kolik puberťaček má perfektní pleť! Navíc BB cream je pro tuto věkovou skupinu většinou absolutně nevhodný, protože puberťáci mívají pleť mastnou, pro kterou BB krém není! Samozřejmě, že "pandí" oči už jsou jiná věc, ale to je nevkus konkrétních jedinců a takové holky se nebudou umět decentně nalíčit možná ani ve 30!

      Vymazat
    5. No, tak třeba moje mladší sestra je na osmiletém gymplu a opravdu se po nocích učí hodně, no myslím že je učitelé přetěžujou.. ale samozřejmě to je různé. A vím, že mohou mít i blondýnky tmavé řasy a obočí, já jen že světlé řasy jsou u blondýnek asi běžnější :).. jinak to byl jen takový můj názor.. není to myšleno vůbec zle.

      Vymazat
    6. Tak ji ukamenujte za to, že má hezkou pleť a není blondýnka! Nemůže se přece zavděčit všem, to se má přebarvit na blond a namalovat si pupínky nebo jak? Vaše narážky mě fakt zaráží.

      Vymazat
    7. To tak ale myšleno vůbec nebylo! Péťa je moc hezká, ale jen mi přijde že toto líčení trochu nevystihla, protože teenageři mají horší pleť... nechtěla jsem aby to někdo pochopil špatně..

      Vymazat
    8. Presne, proti Pete nikdo nic nerika. Mluvime tu o tom, ze teenage-slecny casto potrebuji velke kryti a rozhodne ne mastny BB krém. Tot vse, tak se uklidni:)))))

      Vymazat
    9. U teen-age slečen se ale snad s nedokonalostmi pleti počítá, ne? A ty se dají řešit i jednoduššími a trvalejším způsoby než tím, že na sebe každé ráno kydnu lžíci make-upu a myslím si, jak jsem to nevychytala...
      A přetěžování dětiček ve škole bych tady radši nerozmazávala, když si dá každý ruku na srdce, tak by měla většina těch nejen školou povinných pomlčet.

      Vymazat
    10. Musim se zastat, v pubertě jsem měla teda velké problémy s pletí, zkoušela jsem akné léčit skoro vším - mastičky, vodičky, čistící gely, masky, všemožné předpisy od kožní.. nic mi nepomáhalo. Teď mi to teda vyřešila hormonální antikoncepce, ale v pubertě jsem opravdu musela zakrývat akné makeupem, protože co jiného s tím dělat, když nic nepomáhá? Kdo mátě bezproblémovou pleť, tak to nepochopíte (nic proti) ale kdo si tímhle problémem prošel/prochází tak ví, že by to nepřál ani tomu nejhoršímu nepříteli...

      Vymazat
    11. Právě že jsem problém měla stejný, proto to říkám. Dokonalá pleť fakt není moje výsada :D A těch pár let, než jsem dostala antikoncepci, bylo fakt děsných, ale bylo mi tak nějak jasný, že když tu pleť zaplácám make-upem, tak jí to nijak neprospěje...

      Vymazat
    12. Ja sa takisto pridávam, s make-upom som začala asi v 13. rokoch, ale takisto preto,že som mala problémy s pletou.Hoci som nemala take to klasicke akne so zapalenymi vriedkami, mala som dost vyrazok,ktore potrebovali urcitu korekciu.Pred 7 rokmi som o BB cream ani nechyrovala a celkovo nebol az taky vyber ako je dnes. Nic sa nema prehanat, ale jednoducho, ak existuje riesenie na Vas problem s pletou, tak preco si nepomoct.Pri akomkolvek liceni vsetko zavisi od toho, ako viete s kozmetikou narabat.

      Vymazat
    13. Jasne ze to nepomuze ty pleti od akne, ale aspon to ty holce pomuze, aby nemela mindrak vylezt na ulici s rudym oblicejem plnym pupinku. Zvlast kdyz v puberte ma clovek mindrak z mnoha veci a psychika neni zrovna stabilni! Nezijeme v minulem stoleti (aspon vetsina jak koukam), dnes maji makeupy moderni textury, daji se koupit primo urcene na aknozni plet, takze tu plet rozhodne "neucpavaji"!!!!

      Vymazat
    14. Ježda, vy jste trdla, tak si k tomu prostě dejte místo BB krému make-up, když se v tom necítíte dobře a máte s pletí až takové problémy, že lehčí make-up a korektor vám nepomáhají. Však Peťa tam i make-up zmiňovala, dokonce doporučovala i nějaký na mastnou pleť, kterou puberťáci mívají. Navíc zmiňované kruhy pod očima a pupínky tam Peťa maskovala, a i když tam možná nebyl až tak vidět výsledek, protože ona má pleť pěknou, tak to přece nezavrhovala, tak nevím co brblete. Já nevím, co jste čekaly, že vám Peťa na běžné nošení poradí. Starší holky (nebo alespoň většina z nich) vám nikdy neřeknou udělej si do školy výrazné kouřové líčení nebo se nalič jak na ples? Takové líčení je prostě na běžné nošení naprosto zbytečné.

      Vymazat
  28. Peti, tohle video se ti moc povedlo, tohle jednoduché líčení mám moc ráda, protože nezabere moc času;D. V těchto videích, kde si v tutorialu děláš pleť jistě pokračuj, je to lepší než když jenom řekneš, co jsi použila na pleť a v tutorialu děláš jenom uči.:) Těším se na videa, hezký den;)

    OdpovědětVymazat
  29. Super video:) A rozhodně stálo za to, dodívat se až do konce:)
    Já sama jsem teď na gymplu a musím říct, že takové líčení yb pro mě bylo asi málo, protože pleť vážně nemám v tak dobrém stavu jako ty. :)A navíc jsem blondýnka, takže řasy mám celkem světlé, řasenkou je potřebuju zvýraznit. Ale souhlasím s tím, že do kšoly by se to nemělo nějak přehánět. :) Těším se na další článek:))

    OdpovědětVymazat
  30. Za mě teda musím říct, že je tu opravdu vystižené nahé líčení (v dobrém slova smyslu=)), protože, když vidím ty tutoriály na nahé líčení a častokrát nechybí linka, ať už jakákoliv, tak mi to nikdy nepřijde jako nahé líčení:D, dyť s linkou už se musím více dělat...no prostě se mi toto video moc líbí, ale musím se tu vykecávat:)

    OdpovědětVymazat
  31. Jsi krásná i nenalíčená :). A na pleť si snad nemusíš ani nic dávat, přijde mi naprosto bezchybná! Já takovou pleť nemám ani když použiju korektor a pudr, mám dostr kruhy pod očima a na tvářích a nosu hodně výrazný černý tečky, a málokdy mi to dokonale makeup, pudr a korektor zakryje.A nepomáhá mi žádná pleťová voda ani peeling na černý tečky, asi se jich nezbavím nikdy :(.Jinak já se na základce začla malovat až v devítce, a to jen lesk na rty a občas řasenku, teď jsem ve druháku a oči si maluju někdy výrazně, někdy jen takhle "naze", to podle toho, jak se mi chce a jak ráno stíhám :-)
    Těším se moc na další video! :)

    OdpovědětVymazat
  32. Líčení je krásné, opravdu obdivuju tvoji krásnou bezchybnou pleť, co já bych za takovou dala. :) I když 13 mi už dávno není, líčím se na den dost podobně, mám ráda nahé líčení, když si ještě vzpomenu na základku, tak bych tenkrát udělala líp kdybych se nemalovala vůbec, nosila jsem strašný černý linky, moc jsme ten make-up neřešily, když si někdo na sebe něco dal stejně to byla docela hrůza, takže pro mladé slečny je tvůj tutorial super a užitečný, zbožňuju tvoje videa, jen tak dál. :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Peti, všichni jsme si už zvykli na tvoji bledou pleť, tak se nemusíš bát, že na videu vypadáš hodně bíle :) k tobě to sedí :)
    Takhle se líčím když jdu třeba do obchodu a chci se jen trochu upravit :D použiju skoro vyschlou řasenku, kterou řasy jen rozčešu, lehce tvářenku, vykreslím světlounce hnědým stínem víčko a jde se :)

    OdpovědětVymazat
  34. ahoj super líčení.Jinak Peti jen jsem se chtěla zeptat jestli třeba neuvažuješ u koupi dražších produktů nebo ti ty z drogerky přijdou fajn?.třeba za pár blbech stínů bys mohla mít třeba dva vážně kvalitnější.ale to je jen otázka samozřejmě je to na každém.a také chápu že ty se líčíš různě takže na to to postačí.kdyby ses líčila dejme tomu pořád stejně tak bys třeba investovala.ale já jsem ráda protože je to super že si každý po slechlédnutí tvého videa muže zaběhnout do drogérky a zkusit výrobek který jsi doporučila za pár kaček a najít v něm zalíbení :))
    Jinak Peti chci si koupit tu Loreal bázi a myslíš že je dobrá a nemusím si na ni dávat už make-up? .a jak ti přijde(jako krém,nebo trošinku jako mejkap-myslím konzistencí)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dyt je to baze POD makeup, tak na co si ji chces davat na plet, kdyz na ni pak nechces dat makeup??? Je pruhledna!

      Vymazat
    2. Zase moc pěkné video:)ale nemyslím si že je něco špatného na tom když se holky v mladším věku nalíčí třeba takhle lehce jako ve videu:)

      Vymazat
    3. právě proto že je průhledná si ji chci dát.vyhladí mi obličej atd a nemusím si dávat žádné make-upy které stejně nemám ráda necítím se s nimi svá.

      Vymazat
    4. Dávať si na tvár bázu bez makeupu je úplne zbytočné, to nemá vôbec význam. To už skôr pleť vyčistiť, použiť zmatňujúci krém, nedostatky zakryť korektorom a jemne prepudrovať. Zmysel bázi je v tom,že na ňu makeup dobre priľne a keby si ho nepoužila tak sa ti počas dňa na pleť akurát tak prilepí kopa nečistôt.

      Vymazat
  35. Krásné video :-) a moc hezké nahé líčení!

    http://avictorie.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Péťo, asi před týdnem jsem tě objevila na youtube.. A jsem za to moc ráda,naučila si mě plno skvělých účesů :D Až an ten rybí cop ,který mi pořádd nějak nejde..Ale chci se tě zeptat,kolik je ti vůbec let? :))

    OdpovědětVymazat
  37. úžasné :) vypadá to hrozně přirozeně, až by člověk řekl taková ta "přírodní krása" (jen je trochu vylepšená make-upem :D)

    ...ale bohužel když se porozhlédnu po naší střední - vydím spíše extrémně výrazné večerní líčení :D a to i na výrazně mladších slečnách (i když vhodnější by bylo spíše slovo "dětech"), které třeba vidím v autobuse :D

    OdpovědětVymazat
  38. Pěkné líčení:) Takové vážně přirozené. Já do školy teda používám jen pudr,řasenku,tužku a balzám. Ani stíny, ani make up! nebaví mě si s tím ráno hrát:) to si radši pospim. Musím zaklepat, ale na 17 mám fakt dobrou pleť. Mám ji mastnější, ale skoro žádné akné.

    OdpovědětVymazat
  39. Jéé to je úžasné video.
    Chováš se tak příjemně a přirozeně...

    http://goldengrasszn.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  40. nenalíčená jsi nádherná!!!

    OdpovědětVymazat
  41. ahoj Petři:) chodím na základku, a popravdě se nemaluju absolutně vůbec, makeup nepouzivam ani normalne o vikendu, ani kdyz nekam jdu.. prostě vůbec ;), ale holky na naší škole se malují hodně jak se říká makeupu "tunu" a jdou, TFUJ! Jinak jako obvykle hezké povídaní / popisování a krásně vypadáš ;) jen tak dál !

    OdpovědětVymazat
  42. SUPER! Povedené, přirozené, jednoduché :-)

    OdpovědětVymazat
  43. Mě se tohle líčení opravdu líbí a hlavně máš krásnou pleť, kterou Ti upřímně závidím :)
    Já jsem se taky na základce nelíčila a jsem docela šokovaná, když potkávám 10 leté holky otřesně (ale opravdu otřesně) zmalované.. V tomhle směru budu asi jako většina důchodců a řeknu, že dnešní doba je příšerná :D v tomhle ohledu určitě.

    Skvělé video ;)

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj Petruš :)!
    Hodně holek tu píše, že má problematickou pleť s výskytem akné, černých teček apod. Na černé tečky Vám mohu doporučit pleťové vody od Avonu a na samotné pupínky a jejich případné zakrytí používejte Aknecolor, který je sehnání v lékárnách cca za 100-120 kč, při čemž obsah je 30g, ale nemusíte se bát, vydrží vám opravdu dlouho. Je to přímo léčivo a roztírat po celém obličeji)--aplikujte na postižené místo 1-2krát denně, nemusíte se ani brát nějakéhproto bych řekla, že 100% zabere, navíc (což považuju za velké plus) je tato pasta lehce tónovaná a proto dokáže postižené místo pupínkem lehce zakrýt, nesmíte ji však používat jako makeup (tedy o radikálního vysušení pleti. Doufám, že ji zkusíte a bude se Vám pasovat, kdyby jste i vy měli něco zaručeného na akné, tak se určitě ověte ;) Zatím a Peťko, jen tak dál!!!

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj Petro, s tvým názorem naprosto, ale naprosto souhlasím, některá malá děvčata chodí občas až moc nalíčená a vypadají zbytečně starší, kazí si pleť a myslím, že na to později přijdou, protože se určitě správně domnívám, že tak, jak si to neumí nalíčit, to podle všeho neumí ani ze sebe odlíčit a jejich mlaďounká pleť zbytečně trpí. jinak tvá videa jsou velmi dobrá, vkusná a myslím, že si z nich každý odnese nepřeberné množství informací. Objevila jsem tě teprve před týdnem a nemohu se od tvých videí odtrhnout. Vím, že je to asi nezdvořilé, ale mohla bych se zeptat, kolik ti je a jaký obor si na VŠ studovala? Vypadáš opravdu moc mladě, nechce se mi ani věřit, že máš VŠ za sebou, díky za odpovědi! Ahoj!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji a souhlasím naprosto s tím, co jsi napsala a těší mne nová čtenářka, děkuji. Jinak jsem dělala čzu a voš v Táboře, víc to tu asi raději rozepisovat nebudu a začátkem července mi bylo 32 let, takže mne tvůj komentář moc potěšil, děkuji a hezký den!

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!