Essence - nové odstíny laků na nehty

by - 23 března

Krásný slunečný pátek,

mám pro vás sice náplánováno spoustu videí, ale zrovna teď mám nějaké zdravotní nepříjemnosti, takže moc není energie a nálada na točení, tak doufám, že vás potěším alespoň článkem o nových odstínech laků na nehty od Essence. Hodně si o nehtové články píšete a myslím, že tohle se bude hodit úplně každému, protože laky jsou snadno dostupné v drogeriích Rossmann či vybraných DM a i na webu www.babybaby.cz za velmi příznivou cenu, od kterého jsem laky k vyzkoušení obdržela a i vy od nich v příštích dnech obdržíte dárkový balíček, jen co novou soutěž připravím ;).

A co bych o nových odstínech řekla obecně? Vážně jsou super, musím jedině pět ódu, hezky se lakují, dobře drží, jsou to krásné syté barvy a u většiny z nich stačí dokonce i jen jedna vrstva, jsem z nich opravdu nadšená, určitě mrkněte do drogerie a nějaký odstín zkuste :)!



02 Iced strawberry cream

Ledová světle růžová se stříbrným shimmerem - plně krycí ve dvou vrstvách, ale líbí se mi i jedna, na obrázku jsou ale dvě. Nenápadná barva vhodná na běžné nošení, určitě bude slušet všem.




05 Toffee to go

Krásná světlá nude barva, také s úplně jemným stříbrným shimmerem, který není na nehtu téměř patrný. Jedna vrstva - myslím, že Essence přišla na to, jak udělat nude lak, aby neprosvítal a netáhl se jak žvýkačka a neschnul sto let.



07 Café olé

Další z nude kolekce, tahle barva mi asi sedí nejlép, studená béžovka s jemným stříbrným shimmerem, který je opět vidět spíše jen v lahvičce a na nehtu tolik ne, každopádně můj favorit z nude kolekce. Jedna vrstva.




93 C´est la vie!

Tak tahle barva mě dostala, krásná oranžová šmrncnutá bílou, krémovka, hodně výrazná, ale pořád ještě by se dalo říct pastelová (na fotkách mi přijde výraznější). Krásná, rozhodně můj jarní a letní favorit a stačí jedna vrstva! Kdo máte Essie Tart deco, tak jsou si hodně podobné, téměř stejné.




91 Glamorous life

A další favorit :D, červenorůžová barva s jemnými malými třpytkami v růžové, fialkové, zlaté a stříbrné, alespoň takové odlesky tam vidím já a lak je poloprůhledný, takže pro plné krytí potřebujete dvě vrstvy, ale je to vážně nádhera!



98 Walk on air

Tento lak už jsem vám ukazovala v minulém postu a moje nadšení z něj trvá, já prostě modré krémové laky můžu. Stačí opět jedna vrstva a popsala bych ho jako středně modrou krémovku.




99 Wanna say hello

Rozhodně pěkná zajímavá barva pro ty z vás, kterým nesluší černá, je jemnější. Tohle je totiž pro mě nová černá, ačkoliv se v lahvičce netváří, na nehtech je to hodně tmavě hnědá krémovka a i když hodně lidem bude evokovat spíše podzimní barvu, tak já říkám, proč ne i na jaře :)!? Kryje v jedné vrstvě, ale já jsem dala dvě.




Tak to je většina nových odstínů, jak se líbí vám, už jste nějaký zkusili?

P.S. všechny laky jsou samy o sobě lesklé a foceny bez nadlaku, mějte fajn víkend!

You May Also Like

102 komentářů

  1. Veľmi krásne farby...
    http://lifeismystyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. já mám nude glam 06 a nemůžu si ho vynachválit! a ten tmavě modrý vypadá naprosto úžasně, takový ještě nemám, tak doufám, že na mě bude v nějaké drogerii čekat :)

    Fashion&Chocolate - handbag/ring/Lush GIVEAWAY

    Elle ღ

    OdpovědětVymazat
  3. na stránkách essence se mi moc nelíbily, ale takhle vypadají úžasně! asi do nich půjdu :)

    OdpovědětVymazat
  4. vidím to na nákupy :) vyzerajú skvele takmer všetky

    OdpovědětVymazat
  5. ten tmave modry je uzasny. V nedeli letim po dlouhe dobe do CR, tak nemuzu dockat az udelam velky nakup od Essence.

    OdpovědětVymazat
  6. krásné laky :) ... chci se zeptat ty si lepíš řasy že ? Mám otázečku kde si je kupuješ a jak se jmenují ? Vždycky si náké koupím ale lepidlo je na nic :)
    děkuju za odpověd :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. používám lepidlo Ardell průhledné a řasy jak které,ale fajn jsou také Ardell například :), kupuji na ebay.

      Vymazat
  7. 93 C´est la vie! a 02 Iced strawberry cream budou jednoduše mé! To je jasné. Láska na první pohled a moje nehty se na ně už te%d těší. Budou jim obě barvičky určitě slušet :). Super článek, Peti :)

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadají skvěle, líbí se mi všechny ty nude a ten oranžový :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Nemám ani jeden! Jak je to možný? :D Chjo, a to jsem chtěla jet po práci rovnou domů :D
    Ať je brzo líp :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no to taky nechápu, že žádný nemáš, to musím napravit! :D

      Vymazat
    2. Tak mám ten oranžovej, ten červenorůžovej ( to je normálně dupe ChH Ahoy!! ) a úžo fialovej Passion for Fashion :)) Díky za tip! :)

      Vymazat
  10. Ono jich je nových ještě daleko více.. :) já mám také tyto a musím jenom souhlasit! Jsou to prostě pecky! A jak už jsem myslím někde psala k tvému příspěvku, myslím že se Esssence s laky dost zlepšili a přišli konečně na to, jak udělat rychleschnoucí a dobře krycí laky.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda, že máš stejné zkušenosti, ně přijdou taky super! .)

      Vymazat
  11. 02 Iced strawberry cream je můj favorit a asi pro něj zajdu. :) Jinak mně se líbí hromada laků, ale nekupuji je, protože bych je nalakovala jednou a víckrát už ne, takže si vybírám to, co budu lakovat víckrát. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ti úplně věřím a chápu, protože to mám stejně, vždycky se nadchnu, koupím a pak ho nalakuju třeba jen 2x...:D

      Vymazat
    2. Tomu se říká vyhazování peněz.

      Vymazat
    3. A tomuhle se zase říká ZÁVIST!

      Vymazat
    4. Podle me tedy nemusi jit o zavist. Laku za 39 korun muze mit kazdy kolik chce, neni to o penezich. Spis je to o tom, ze nekteri lidi potrebuji hromadit veci, obklopovat se milionem serepeticek a to je v zivote uspokojuje.... Spis je to smutny, kdyz vidim zensky (nemluvim o Petre, ale o bloggerkach ktery foti JEN nehty), co maji 500 laku, to jsou proste pacientky stejne jako anorekticky nebo lide zavisli na jidle...

      Vymazat
  12. Já nevím, barvy jsou sice nádherné, ale včera večer jsem si jedním z jejich laků nalakovala a ráno už se lak loupal a to jsem ještě ani nemyla nádobí, tak nevím, každý je chválí, že mu vydrží třeba 5 dní, já to fakt nechápu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. záleží na nehtech, je to hodně individuální,ale mně fakt drží dobře :)

      Vymazat
    2. Podle me taky hodne zalezi, co clovek dela... Jako jestli za celej den akorat tuka do klavesnice atd...

      Vymazat
    3. Podle mě je jistý že anonymové jsou blbové (ale ti co píšou kladné komentáře tak ne ) :D podle me je to tak jak rika peta podle typu nehtu :)

      Vymazat
  13. Tak se nám brzo uzdrav :) Moc krásné barvičky, já mám jen odstín 91, ale ještě jsem ho nelakovala, tak to budu muset napravit :)

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  14. ty nude mě krom toho prvního moc nezaujaly... nejvíc se mi líbí asi ten červený se shimerem, budu se po něm muset podívat :)

    sweetlittlesuzie.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten červený jsem si koupila a jsem z něj nadšená :) pořád si teď prohlížím nehty :D pak mám ten Café Olé a ten mě teda moc nenadchnul...

      Vymazat
  15. moc děkuji za komentáře, jsem ráda, že se bavičky líbí :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ty jsou krásné... :)
    No, marná sláva, musím je jít okouknout na vlastní oči do drogérie. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Peti moc povedené fotky :) Zítra letím do drogérky protože nude laky miluju a tyhle od Essence vypadají super. Díky za tip! :)

    the-world-in-colours.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  18. Krásné barvy, ta oranžová a odstíny nude mě dostaly, takže taky co nevidět zajdu a pokoupím:) díky za inspiraci. Markéta

    OdpovědětVymazat
  19. Nechci rýpat,ale až tak new nejsou,já osobně mám ten oranžový odstín už rok ;)

    OdpovědětVymazat
  20. Už delší dobu pokukuju nad tou řadou Nude, asi si zítra pro nějaký skočím :)

    OdpovědětVymazat
  21. Máš nádherný nehty. To jsou tvoje? a jestli ano tak Jak to děláš že je máš takový hezký? Už mám vybraný žže si koupím první 3 :))

    OdpovědětVymazat
  22. krásné barvy, ta pastelová oranžová je vážně nádherná a líbí se mi i ta hnědá...překvapivě:))

    OdpovědětVymazat
  23. ty to máš tak pěkně nalakovaný a takový pěkný nehty!

    OdpovědětVymazat
  24. Já taky zbožňuju modrý laky! A žádný nemám, nechápu to:D Ten modrý je můj favorit asi si pro něj dojdu!.) Jinak ty ostatní jsou taky moc pěkné

    OdpovědětVymazat
  25. Hmm, asi se nechám na nějaké barvičky zlákat. Kromě 1-vrstevného lakování a schnutí mě zajímá též výdrž. Laky, co jsem nakoupila loni (a od té doby žádné, protože...) prostě nedrží déle než 1 den. Jo, mám blbý nehty, ale jiné i drogerkové značky zvládají více, takže tohle mě neuspokojuje ani za těch třicet korun.
    Peťo, závidím ti tvé krásné nehty!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. doporučuju nakonec přelakovat topcoatem od essence, fakt prodlužuje výrazně trvanlivost laku. V černé lahvičce

      Vymazat
    2. Tuhle péči mám vychytanou skvěle, dávám base- i topcoat, už jsem jich zkoušela spoustu a zakotvila u jedniček (dle mého) od Orly. S jinými barevnými laky (dražšími i levnějšími) problém nemám žádný, jenom ty mrchy Essence jdou hned dolů. Essence Top Coat taky zkusím, ale v tomhle problém doopravdy nevidím.

      Vymazat
  26. Tak tie sú nádherné, všetky sa mi veľmi páčia! Ale zase, priznajme si, aký lak by na takých krásnych nechtoch aké máš ty neukázal dobre :) Mňa ale asi najviac oslovila tá oranžová- je dokonalá!

    OdpovědětVymazat
  27. Tak mně taky ten lak vydržel bez oloupaných špiček jen jeden den - ale tím, že je to nude tak to není moc vidět :D :D :D Akorát mi teda nepřijde že nějak extra dobře schnou - do rána jsem na několika prstech měla obtisklej polštář a to jsem lakovala 2 hodiny před spaním!!!

    Na druhou stranu za 30 korun je to pecka :D :D

    OdpovědětVymazat
  28. Ta hnědá je úžasná letím do drogerie :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Všechny jsou moc hezké, mně se právě ta modrá líbí asi nejmíň, ale nejvíc mě zaujal 91 Glamorous life. Červená je prostě klasika nejklasičtější:)

    OdpovědětVymazat
  30. Vsetky su velmi pekne!!!:))) krasna kolekcia od Essence a ta ceenaa:)))
    93 C´est la vie! TEnto musim mat! vdaka za skvely tip! Akurat zhanam takyto lak k mojmu novemu merunkovemu sacku!:)))

    OdpovědětVymazat
  31. Nádherné..ale nevím kdy se k nám do drogerky dostanou když bydlím na Moravě:D://ale už se těším a určitě si koupím aspoň ten modrý:)
    A mohla by si udělat zase nějaké video s lakováním a zdobením nehtů?Díky moc a přeju pěkný den:)

    OdpovědětVymazat
  32. ten modrý lak "walk on air" se mi neskutečně líbí! chci ho! :)
    tahle kolekce mě celkově uchvátila :) krásný článek :)

    OdpovědětVymazat
  33. zrovna mám na nehtech Ces't la vie šmrncnutou třpytkama na prsteníčku a je to moje letní láska! Často se mi nestává, že bych nalakovala stejnou barvu dvakrát za sebou. Dál jsem si pořídla Glamorous life a ještě Kiss me goodbye, taková studená růžová s jemným třpytem, moc se mi líbila s matným nadlakem. Určitě se chystám na nějaký z nude kolekce, jen ještě nevím jaký.

    OdpovědětVymazat
  34. jinak ke kvalitě laků, přijde mi, že je to kus od kusu, jeden lak mi vydží třeba týden, bez výraznějšího opotřebení a jiná barva se mi slupuje a to tak, že celej nehet, tak envím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se taky často stává, že umím sloupnout celý nehet najednou, jako by to ani nebylo pořádně zaschlé, a to i po několika dnech. Ale jak které no. Ten první třeba mám doma a po dvou dnech jsem to sloupla jak banán ani jsem nepotřebovala odlakovač :-) Jinak barvy jsou skvostné!
      Aneta

      Vymazat
  35. Kromě toho posledního jsou všechny parádní. Nejvíce mě překvapil 93 C´est la vie, u toho bych neřekla, že bude vypadat tak úžasně.

    OdpovědětVymazat
  36. Mňamí! :D Jsou fakt super... Mám taky z té nové řady... Já mám teda jen 95 - wanna be your sunshine a ten je taky perfetkní, jenom jsem ho musela nanášet ve dvou vrstvách, ale jinak perfektní a nádherně drží. Ten úplně první, co jsi sem dala, se mi líbí nejvíc, asi si ho půjdu koupit. Je to opravdu taková přirozená barva. Takové já ani nemám, když nepočítám průhledný lak :D Jsem pokud jde o barvy laku křikloun :D

    Monča

    OdpovědětVymazat
  37. Páni Peti a je máš všechny! WOW hrozne se mi libi ten walk on air. dneska jsem se na nej divala a ted si nadavam ze jsem si ho nevzala... ach jo. jinak super článek
    Můj blog: worldofgirls.blogerka.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Moc se mi líbí ten oranžový lak, určitě si ho koupím na léto :D. Jinak mám ten 07 Café olé a je skvělý, akorát musím dát dvě vrstvy, aby to vypadalo hezky. Anet

    OdpovědětVymazat
  39. laky od essence sice vůbec nemusím, ale myslím, že jím dám šanci. krásné odstíny, zaujaly mě spíše ty nude.

    OdpovědětVymazat
  40. Nádherné barvy, líbí se mi snad všechny do posledního!:O :)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Všechny laky mají úžasný vinylový lesk. Chci se zeptat jestli se tak lesknou nebo máš na nich nějaký top coat nebo sušič typu seche. A pokud ano, tak jaký. Díky Zuzka

    OdpovědětVymazat
  42. Vypadají hooodně luxusně :) A není nový jetě takový skoro mentolově zelený? Měla ho Mia na blogu a já se do něj zamilovala ♥

    OdpovědětVymazat
  43. To já jsem neodolala Nude 04 Iced Latte a taky jsem naprosto spokojená.. a i ohlasy kolem jsou super. Fakt mi ho pochválilo nejméně 15 lidí.. což je podle mě super.. taková barvička a jak si ho lidi všimli :) fakt 1*

    OdpovědětVymazat
  44. Ach jo Peti proč mi tohle děláš? Ty láčky jsou bomba, zbožňuju laky od essence a díky tobě je zase musím mít všechny tyhle barvičky :D já se zblázním :D

    OdpovědětVymazat
  45. Mám zálusk nejméně na tři, podle tvých nehtů se hned vybírá líp, než mezi lahvičkama :-D

    OdpovědětVymazat
  46. Už vlastním 3 s jsou skvělé, nejvíc mě asi ohromila ta výdrž na nehtech :)) doporučuju, krásné barvy !

    OdpovědětVymazat
  47. Keby ich u nás v drogéérke mali tak si ich hned kúúpim:)Tie farby sú prekráásne:)

    OdpovědětVymazat
  48. Všechny laky vypadají dobře :) A hlavně se uzdrav :)

    OdpovědětVymazat
  49. ja som ich videla v DM, ale nezaujali ma až tak, no teraz ked ich vidim na tvojich nechtikoch, vyzeraju skvele... hlavne ten Toffee to go a to som skor na vyraznejsie laky :D
    vyuzila som ale 50nu zlavu na starsiu radu, foto mam na blogu

    OdpovědětVymazat
  50. máš šíleně fotogenické nehty:D dobře spíš to bude tím že je máš krásně upravené a celkově oku lahodící,vážně krása, stejně jako laky, z počátku jsem nude kolekci nedůvěřovala a očekávala jsem vodové nekrycí laky tak jako všechny nude odstíny, ale essence mi vyrazila dech

    OdpovědětVymazat
  51. Já jsem si pořídila odstín 03 cookies & cream, je to nude. Moc se mi na nehtech líbí. Chce to teda ty 2 vrstvy:)

    OdpovědětVymazat
  52. Nemůžu se vynadívat, ty laky jsou nádhera, mám teď na nehtech Iced strawberry cream, ale okamžitě potřebuju i nějaký ten nude, jsou krásné. Brzké uzdravení Peti!
    Aneta

    OdpovědětVymazat
  53. mňa oslovil iba ten tmavomodrý :-)

    OdpovědětVymazat
  54. škoda že u nás v DM mají jen jeden odstín. Ale barvy jsou moc krásné:)

    OdpovědětVymazat
  55. Jsou skvělý!všechny:) Už jich pár doma mám, v odstínu béžové, ale určitě si zajdu ještě pro jeden z těch modrých.. možná pro oba:D jsou opravdu super:)

    http://fairy-tales-of-yesterday.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  56. Já jsem zatím tak nějak troškařila :-D Mám doma pouze 04 Iced latté z té nové Nude kolekce, už se těším až ho nalakuju. Jestli bude taky tak krásně krýt, myslím, že pořídim další (02, 05 i 07 se mi moc líbí). Díky za super článek :-)

    OdpovědětVymazat
  57. Já mám ten poslední z prava. Jé úžasnej.

    OdpovědětVymazat
  58. Walk On Air musím mít a asi přihodím i Glamorous Life. Essence tyhle malý laky prostě umí! Za tím si stojím už dlouho. :-)

    OdpovědětVymazat
  59. nádherné barvy! já jsem s essence laky moc spokojená, z těchto nových mám jeden nude :-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj Petro,
    moc děkuji za užitečnou recenzi. Moc se mi líbí odstín 05 - Toffe to go, přijde mi, že se hodí k čemukoliv. Zajímavý je i ten tmavě modrý. V pondělí pro něj utíkám do Rossmanna, snad ho tam budou už mít, protože DM mám docela daleko.
    A konečně jsem si také založila blog, a inspirací jsi mi byla ty ;)

    OdpovědětVymazat
  61. Milá Péťo,
    Oranžovou jsem si zamilovala na první pohled! A Ty nude barvy jsou naprosto úžasné.. ♥ :)

    OdpovědětVymazat
  62. Půlka je úžasná a hned bych jí brala a druhá půlka laků se mi vůbec nelíbí :D Jsem prostě buď nadšená a nebo bych o ně ani nezavadila, ale tak to má asi být, všem se nemůže líbit všechno, důležité je, že bych si 100% vybrala :)))

    OdpovědětVymazat
  63. mhmm všetky berem také krásne ach :)

    OdpovědětVymazat
  64. ty nude laky jsou vážně super, asi si taky nějaký pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  65. Peti tak fotky laků na nehtech jsou naprosto dokonalé ! Myslím, že se moje skrmná sbírka rozroste ! :D

    http://michaela812.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  66. Nádherný blog, ty odstíny se mi moc líbí, určitě si nějaké takové v blízké době pořídím :)))
    http://m-m-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  67. Tak ja jsem si včera koupila ten oranžový a hned k němu i novy oranžovy stin na oči shrimp me up moc pěkně to k sobě ladí,i když oranžovou moc nemusim a v šatníku nemam nic oranžového ale začinám ji přichazet na chut na jaro super:-)

    OdpovědětVymazat
  68. hned jsem si našla pár favoritů :)
    tart deco mám zrovna na nehtech, my essie love <33

    OdpovědětVymazat
  69. Já mám z nude kolekce 04 iced latte. Kryje parádně a barva je super, ale mám stejný problém, jako některé dámy nade mnou. Po jednom dni se mi po koupeli dost loupe a to jsem použila i top coat :(. S jinými laky od essence tento problém nemám.
    M.

    OdpovědětVymazat
  70. V pátek jsem si koupila 93 C´est la vie! a pak přijdu na internet a koukám ty ho tu máš. Je fakt krásný, nemůžu se na nehty vynadívat :) Asi půjdu díky tvé recenzi ještě do 98 Walk on air!!

    OdpovědětVymazat
  71. Mně se nejvíc líbí modrý Walk on Air :) Je takový letní!

    OdpovědětVymazat
  72. Prosímtě používáš nějaký nadlak? máš krasně rovné nehty jak kdyby byli gelove a nevím jak toho docílit:) proto mám gelové a chci se jich kvůli spoustě krásných laků v krámě zbavit tak by mě zajímalo jak pak vykouzlit takovou krásu:)

    OdpovědětVymazat
  73. Na tvých nehtech ty laky vypadají fakt krásně, ovšem obávám se, že na mých by takového krásného vzhledu nedosáhly :D :)

    OdpovědětVymazat
  74. jsou skvělé, mám skoro všechny odstíny jako ty a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  75. Přesně takovou modrou dlouho hledám :) nádherná barva!
    Chtěla bych se zeptat jestli se ty laky tak lesknou nebo si na nehty dáváš ještě něco?

    OdpovědětVymazat
  76. Mám oranžovou barvu, ale vždy mi přijde jakoby byla vybledlá...
    Moc se mi líbí červená a modrá, určitě si je pořídím...

    OdpovědětVymazat
  77. všichni chválí laky, ale já jsem unešená z těch tvejch nechtů! waaau ! taky chci takové, takový tvar, moje nehty jsou špatné, hodně se lámou i po různých olejíčcích a vitamínech... závidím ! :)))

    OdpovědětVymazat
  78. Odstín nude glam mám také je krásný ,,. jinak chtěla jsem se zeptat taky obdivuješ Blair z gossip girl ? jinak opravdu nádherný originální blog ! :)

    OdpovědětVymazat
  79. Odstín GLAMOROUS LIFE je nádherný, taky ho mám je vskutku nádherný,i když jak jsem si ho kupovala tak jsem měla celkem strach jak to bude vypadat na nehtech, že to bude nějak moc tmavé nebo tak ale jak jsem ho zkoušela tak jsem byla mile překvapena.. dobře se nanáší a kryje ve dvou vrstvách.. je moc dobrý.. :)

    OdpovědětVymazat
  80. Ahoj
    moc bych chtěla 05,93,91 a 98 úžasné barvy ..
    Ale nevím jestli je ještě budou v drogerii mít když už je to šestý měsíc :/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!