Renokin Lash Lash - sérum na prodloužení a růst řas - výsledky po 2 měsících

by - 15 března

Krásný den vám všem,

dnes tu mám pro vás výsledky po dvouměsíčním používání séra na růst řas Renokin Lash Lash, které mi bylo poskytnuto k zrecenzování firmou MEDAPREX, tímto ještě jednou děkuji!

Jak jsem již psala v prvním článku, sérum má malý štěteček a nanáší se jednou denně na růstovou linii řas, tedy ko kořínkům na odlíčenou, čistou pleť a musí se nechat působit alespoň 4 hodiny. Já sama jsem nanášela večer před jakýmkoliv krémem na umytou pokožku, nechala sérum vsáknout a poté namazala okolí očí očním krémem. Nanášela jsem na vrchní i spodní řasy a sérum v balení ještě stále je, nevím sice kolik, ale budu vás informovat na jak dlouho mi vydrželo. Myslím, že další slova by byla zbytečná, proto přináším výsledky rovnou na fotografii. Musím říct, že rozdíl tam opravdu je, řasy jsou delší a lépe se malují, pochopitelně ze mě není mrkací panenka, ale řasy vypadají opravdu lépe a přirozeně hezky, posuďte sami.......

Řasy jsou nenalíčené na obou obrázcích! Ještě dodám, oči jsem si fotila dnes ráno po probuzení, tak je mám ještě maličko oteklé :).....






Po použití séra:


Jak se vám zamlouvá výsledek, zkoušeli jste někdy něco podobného?

Přeji všem fajn den a děkuji vám takhle hromadně za všechny vaše komentáře, tento týden nějak nevím, kde mi hlava stojí, tak nestíhám jednotlivě reagovat, ale co se týče dotazů na giveaway, vyhlášení bude o víkendu, až bude mít manžel čas pročíst všechny komentáře, děkuji za pochopení :).

You May Also Like

57 komentářů

  1. ten výsledek mě opravdu překvapil! Já sama jsem zatím nikdy nic nezkoušela, ale možná o tom pouvažuju... :)

    Fashion&Chocolate - handbag/ring/Lush GIVEAWAY

    Elle ღ

    OdpovědětVymazat
  2. Rozdíl tam vidět opravdu je ;) Super věcička pro holky, které trápí řídké nebo krátké řasy. Naštěstí se mezi tuto skupinu neřadím, takže serum nevyužiji, ale určitě skvělý tip ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Výsledek mi mile překvapil! Já nic takového zatím nevyzkoušela, ale po ukončení tvé recenze nad něčím asi pouvaažuji. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám řasy naštěstí kvalitní a celkem dlouhé i husté:-) Ale tady je výsledek skutečně patrný.

    OdpovědětVymazat
  5. tak já jsem asi slepá, ale rozdíl nevidím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já teda taky ne :-)))))

      http://kacabos-seen-through-my-eyes.blogspot.com/

      Vymazat
    2. Nechci se nikoho dotknout, ale já též nic nevidim :D :D

      Vymazat
    3. no já taky žádný markantní rozdíl nevidím a to jsem si na to vzala i brýle :D

      Vymazat
    4. já jsem o tomto přípravku uvažovala, ale po shlédnutí těchto fotografií nejsem moc přesvědčená... :o/

      Vymazat
    5. To jsem ráda, že nejsem sama, kdo nic nevidí, to si teda nekoupím. To už jsou lepší ty kapky na zelenej zákal, ty maj fakt efekt, ale zas se blbě sháněj, když nemáte ten zákal...

      Vymazat
    6. A taky poškozují oko a v ČR jsou bez lékařské kontroly zakázány...

      Vymazat
    7. Kapky na zelený zákal jsem taky vyskoušela a s doporučením očního lékaře. Ten mi však řekl, že bych si měla kapky nanášet taktéž ke kořínkům řasů a neaplikovat kapky přímo do očí. Nepamatuju si přesně, co by mohla přímá aplikace těchto kapek zkůsobit, ale raději se tomuto přístupu vyhýbám. Nicméně kapky pomohly, opravdu se mi řasy prodloužily, ale bohužel na objem řas to nemělo vliv, tedy aspoň ne na ty moje.
      Tak jsem se pustila do vyzkoušení séra na objem řas značky Alverde (Lash Booster). Používám tento přípravek teprve dva týdny, takže usuzuji, že je ještě příliš krátká doba na pozorování nějakých výsledků. Ale pokud budu po nějaké době aplikace spokojená, tak dám vědět a snad budu moci i toto sérum doporučit. Uvidíme :)

      Vymazat
  6. Díky za tip. S věkem a po dětech je třeba omlazovat, zvlášť pak přibarvovat a zahušťovat jak vlasy tak řasy.

    OdpovědětVymazat
  7. nemůžu si pomoct, ale žádný rozdíl nevidím :(

    OdpovědětVymazat
  8. já jsem slepoň a nic jsem nepoznala :D
    věcička mě ale zaujala, ikdyž já se potýkám s opačnýma problémama :)

    OdpovědětVymazat
  9. Trochu reklamy, ale je to užitečné! :)

    POTŘEBUJETE ZVEŘEJNIT SVOU GIVEAWAY? ZADEJTE SI JI NA MŮJ BLOG - ANEB BLOG URČENÝ SPECIÁLNĚ NA GIVEAWAYS: http://newgiveaways.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. no neviem veru či som slepá ale ani ja tam rozdiel žiadny nevidím :-(

    OdpovědětVymazat
  11. Wau, nepovedala by som že to bude fungovať...

    OdpovědětVymazat
  12. Ten rozdíl mě fakt mile překvapil a je dost znát. Sama mmám krátké řasy, takže nejspíš o nějakém takovém séru zauvažuju :)

    OdpovědětVymazat
  13. Opravdu viditelný výsledek :-)) mám docela krátke řasy, tak možná taky vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a můžete mi prosím říci kde to vidíte? Dyt je to stejné :-))

      Vymazat
  14. tak to je paráda! vypadá to fakt moc pěkně!

    OdpovědětVymazat
  15. Opravdu viditelný výsledek :-)) mám docela krátke řasy, tak možná taky vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Já sem teda zmatená, pořádně sice nevím, která fotka je před a která po, když tam jsou ve třech "blocích", ale rozdíl nevidím u žádné :( No ještě že nic takového nepotřebuju..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to pod nima napsané :D, první je po, druhá před :), ale jinak rozdíl tam opravdu je, není moc velký,ale je, to musím potvrdit :)

      Vymazat
  17. Ono z těch fotek se to pozná celkem blbě, ale je fakt, že na videích to znát je.

    OdpovědětVymazat
  18. Já jsem na tom stejně. Jen mé řasy byly na začátku v mnohem horším stavu...po odstranění předložených řas. Je to super věcička

    OdpovědětVymazat
  19. ja teda taky zadny rozdil nevidim, naopak, kdyz mas otevrene oci, prijdou mi rasy vyraznejsi pred pouzitim..

    OdpovědětVymazat
  20. Já jsem dostala k nákupu řasenky to serum od Lorealu, které bych si sama nidky nekoupila, protože bych tomu nevěřila a jsem velmi mile překvapena, řasy jsou opravdu o něco delší, ale hlavně mi tolik nevypadávají atk nějak se mi i najednou lépe pracuje se všema řasenkama, takže to můžu vřele doporučit já.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vážně? to je takové to s tím zahnutým jakoby kartáčkem,ale není to úplně kartáček? tak to jsem kdysi zkoušela a na mě to vůbec nefungovalo :(......

      Vymazat
    2. Ježíš jsem popleta! Není to Loreal, ale to Dermacol co tobě nepomohlo.. Tak asi je to jako se vším, že každému sedne něco jiného.

      Vymazat
  21. Je to vidieť najmä keď máš zatvorené oči :-) Ja som skúšala raz, ale mala to taký účinok, že mi riasy začali vypadávať a veľmi.. a keď som si ho prestala dávať tak opäť sa to vrátilo do normálu, takže ja už s týmto experimentovať asi nebudem :-)

    Akurát som pozerala pred pár dňami jednu reláciu, kde teda..ak poznas ten velky boom ohladom kvapiek na liecbu ocneho tlaku, z ktorych velmi rychlo narastu a zhustnu mihlanice.. tak niekto sa toho chytil a vyrobil to vo forme linky, ktorá vyzerá byť normálne dostupná..
    Môžeš si to aj pozrieť http://www.stv.sk/online/archiv/damsky-klub?date=2012-03-07&id=48238 (diel z 7.3) 11 minuta.

    Petra Toth Jewellery (giveaway)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jo, když ty máš řasy nádherné své, ty nic takového nepotřebuješ ;)! Moc děkuji za odkaz, mrknu na to, o nějakých kapkách na růst řas vím, ale mají dost vedlejších účinků a to bych určitě kvůli řasám neriskovala, myslím, že se jmenují Lumigan....

      Vymazat
  22. ten rozdiel tam naozaj je!
    inak ja mám glaukóm/ vysoký očný tlak, mám už druhé kvapky s odlišnou účinnou látkou a riasy mi teda nehustnú ani nerastú :D ale pri tých prvých kvapkách bolo v príbalovom letáku medzi nežiaducimi účinkami spomenuté práve to vyrastanie rias (žiaľbohu vraj na takých miestach, kde by ich človek nechcel mať... tak teda neviem, kto práve s takýmito kvapkami experimentuje! a ešte si aj koleduje o extrémne nízky očný tlak)

    OdpovědětVymazat
  23. No malí rozdíl tam je, ale zadny zazrak.

    OdpovědětVymazat
  24. Moc všem děkuji za komentáře, musím říct, že rozdíl tam opravdu je, není tedy nijak závratný,ale je tam, první fotka je po, druhá před, je to pod nimi napsané, zvláště uvidíte, pokud si je rozkliknete ;). Je to hlavně znát na nalíčených řasách, rozhodně nemůžu říct, že by to sérum vůbec nefungovalo a hlavně si myslím, že kdo nemá tam pitomé řasy jako já, že bude mít výsledky lepší, ale opravdu i mně to pomohlo, podle mě je to dobrý produkt :).

    OdpovědětVymazat
  25. Rozdílu jsem si všimla už na jiných fotkách nebo videích, kde jsi byla nalíčená. A samozřejmě i na těchto fotkách výsledky vidět určitě jsou ;-). Já nikdy řasy problémové co se délky týče neměla, ale chtěla jsem je nějak posilnit, zahustit a už nějaký ten měsíc testuju klasiku - ricinový olej. Musím říct, že výsledky taky vidím. Hlavně tedy při práci s řasenkou tam je rozdíl. Nakonec mě napadla teorie, jestli ty řasy obecně nepotřebují nějakou výživu. Vlasům taky dopřáváme různé masky, snažíme se hydratovat a jim to prospívá. Tak jestli zkrátka řasy nereagují na tu péči (ať už zvolíme různé přípravky) a při pravidelném pečování jsou pak vidět i výsledky...? No je to jen má teorie, ničím není podložená :-D

    OdpovědětVymazat
  26. já třeba taky nic velkého nevidím, ale tak s fotek to možná ani tak nepoznáme je jasné, že to asi nedělá zázraky, ale určitě to nějak pomohlo :)

    OdpovědětVymazat
  27. Výsledek mi přijde patrný :) určitě to není špatný a jestliže to alespoň částečně zabere (jakože zabralo), tak není co řešit! ;)

    OdpovědětVymazat
  28. Když jsi s Tím přišla poprvé a říkala, že recenze bude po 2 měsících, byla jsem hodně zvědavá, ale popravdě jsem tomu moc nevěřila. Ale musím říct, že je to opravdu znát! Hlavně když máš na nich řasenku tak je tam rozdíl hodně patrný. :) Jinak jsem to nezkoušela jelikož s řasami jsem spokojená! :) Ale kdyby se to někdy změnilo, super tip! ;)

    OdpovědětVymazat
  29. nepatrny rozdil vidim ale ja to posoudit neumim....Gabina

    OdpovědětVymazat
  30. Já teda rozdíl nevidím. Kdyby mě trápily krátké a řídké řasy, asi by mě to vrátilo zpátky nohama na zem a ušetřila bych. Když se člověk sám denně bedlivě pozoruje u zrcadla, rozdíl nejspíš vidí, ale pro mě osobně jako cizího člověka to fakt není patrné, takže by to za tu investici za mě určitě nestálo.

    OdpovědětVymazat
  31. Ten výsledek je opravdu super! Krásně ti to ty řasy pozvedlo... Já jsem zatím nic takového nezkoušela, ale mám stejné nebo podobné řasy, jako ty a začala jsem uvažovat o nějaké řasence, která má v efektu prodloužení řas. A jaké oteklé oči? Já jsem si teda ničeho takového nevšimla ;)

    Monča

    OdpovědětVymazat
  32. Výsledek je krásně vidět, lepší by sice bylo, kdybys ty obrázky nedala tak pitomě, ale k sobě zavřené oči a otevřené oči. Jinak tenhle produkt doporučuje i Moidlová z plast. chirurgie, že funguje.

    OdpovědětVymazat
  33. Týjo na ty fotky jsem se musela kouknout 2krát, ale ten rozdíl tam je hlavně, když tam máš tu fotku se zavřenýma očima. :) Já jsem teda nikdy nic takovýho nezkoušela, protože jsi myslím, že to nepotřebuju, ale chápu, že všichni nemáme skvělý objem řas, každej máme nějakou tu chybku já jsem například měla špatný zuby nebo podobně. :) Jinak jsem se tě chtěla zeptat, protože vím, že používáš nalepovací řasy, tak jestli to ty řasy moc ničí nebo ne ?? děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  34. Nevím k čemu vám to je když stejně používáte umělé řasy..neberte to jako urážku..

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj,
    výsledek nic moc...za ty peníze mě výsledek vůbec neohromil.Ještě,že díky Tobě vím jak si dát umělé řasy i jaké lepidlo použít ;-) Tímto Ti chci mooc poděkovat za super videa,recenze,typy....DÍÍKY!
    Míša

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj, teď jsem díky odkazům ohledně recenze kosmetiky na votocvohoz.cz narazila na tvůj blog a jsem nadšená! Máš krásný blog a pro mě obsahuje spoustu užitečných informací :). Chtěla bych se Tě zeptat, jak je možné, že dostaneš výrobek na odzkoušení zdarma? Píšou o tom i jiné slečny, jak dostaly to a to a teď to zhodnotí..Lámu si nad tím hlavu, tak bych chtěla aby mi to bylo jasné. Děkuji :) Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím!
      Tuto blogerku jsem oslovila, protože se mi líbilo, že se zajímá o kosmetiku, opravdu objektivně a zapáleně o tom mluví a má poměrně vysokou sledovanost FB (dnes již vyšší, než předtím). Navíc je mi velmi sympatická i její upřímnost. Myslím, že tak to řeší i jiné firmy. Sledovaných blogů a FB, které by byly kvalitní, je opravdu málo. Můžeš být další :) Pokud ano, určitě si tě najdu :)

      Coco

      Vymazat
    2. Děkuji za vysvětlení :).
      Eva

      Vymazat
  37. Ahoj.Rozdíl tam ale opravdu je.Kdy bude vyhodnocení soutěže?Ahoj

    OdpovědětVymazat
  38. Za tenhle příspěvek moc díky. Potřebuji něco takového pro maminku.
    Super recenze.

    OdpovědětVymazat
  39. Tento test mě ke koupi výrobku nepřesvědčil. Malinký rozdíl tam sice vidím, ale mě osobně ten rozdíl přijde tak minimální, že pokud bych si měla nanášet sérum denně 2 měsíce, radši bych investovala do kvalitní řasenky. V tutoriálech o líčení, kde jsou vidět řasy nalíčené rozdíl nevidím vůbec.
    Hezký den
    Míša

    OdpovědětVymazat
  40. :) Mě snad příjde to první lepší.

    OdpovědětVymazat
  41. No rozd�l tam vid�t je, asi jste m�la sp� je�t� zkusit namalovat �asenkou ,mysl�m �e tam by byl vid�t rozd�l i l�pe:-)ale asi bych to zkusila tak�-))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!