Vše o makeupech - video

by - 30 března

Přeji všem fajn pátek,

dnes tu mám video, které bylo hodně žádané. Nevím sice, jestli tam pro vás budou nějaké zcela nové informace, ale myslím, že kdo má sušší a světlou plet, mohl by to být fajn pomocník při výběru makeupu :). Krásný víkend!

You May Also Like

106 komentářů

  1. pomohlo mi s výběrem správného makeupu a brzy si pro něj zajdu do drogérie :) taky už vím,jak zjistit,který odstín se k mé pleti hodí :)
    báječné video :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super video Peti, mně ale bohužel moc nepomůže, protože mám mastnou plet :(. Sluší to tam mimochodem ;) Já mám na blogu zase recenzi štětců i na make up :) Pěkný den Jane.

    OdpovědětVymazat
  3. Zase super video ...tak rada ich pozerám ...
    A môžem sa opýtať Peťko ty máš rovnátka na dolných zúbkoch ?
    Alebo sa mi to len zdá ...viem že je to mimo otázka ale nikdy som si to nevšimla ...no ale stejnak ...video je fajn a ja som ani nevedela že sa takto má vyberať správne make up ..ja ho sice nepoužívam len korektor ale tak rady sa vždy môžu hodiť

    OdpovědětVymazat
  4. Fajn video, já sama mám hodně světlou a suchou pleť, takže pro mě jako dělané :-) Z make-upů, které se ve videu objevily mám jen pár, alejsou na mě příliš tmavé. Teď přes zimu používám Max Factor Experience odstín 45 Raw silk a řekla bych, že pro světlou pleť je jeden z nejlepších drogerkových. Ještě mám dotaz, kde můžu sehnat ten BB cream od Skin 79?
    Díky, Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, já kupovala sadu vzorečků na ebay a mají tam i plná balení.

      Vymazat
  5. Přemýšlím na Detmacol Pure Gold, ale zatím jsem spokojená s Rimmel 25hours :) Tak nevím jestli měnit, ale video bylo super a moc ti to slušelo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Super video, pro mě jako dělané, jelikož mám téměř stejnou pleť jako ty :). Momentálně používám jen BB cream od Garnieru, a jsem celkem spokojená, krásně mi voní :)
    V brzké době skáknu asi pro nějaký ten dermacol. Zaujal mě ten Skin 79, ale ještě jsem na něj nikde nenarazila :(.

    OdpovědětVymazat
  7. Plánuji si koupit make-up od Astor (Skin match), škoda, že ve videu nebyl, ale nevadí, protože mě zaujal BB krém Skin 79 Super +, na který si žádám recenzi! :) Mám smíšenou lesklejší pleť, občas se šupinkami, takže nic moc, ale mohl by mi vyhovovat. Nechci nosit masky, tónovací krémy a BB krémy jsou určitě skvělá volba pro přirozený vzhled....Jinak moc ti to na videu sluší! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a máš pravdu, já jsem pro denní líčení taky pro BB krémy a tonovací krémy, pokud nemá člověk problémy s pletí,tak je to asi nejlepší varianta :).

      Vymazat
  8. Já tedy nevím, mám dost světlou pleť (ještě víc než ty údajné bledule, co vždycky doporučují něco na hodně světlou pleť a stejně je to pak na mě tmavé, grrr :D) s podtónem spíše do žluta a našla jsem jen jeden jediný make-up, který mi odstínem sedl. Všechny ty hodně světlé make-upy mají spíše podtón do růžova, takže podle mě si bledule s podtónem pleti do růžova nemají na co stěžovat, když teda pomineme fakt, že najít fakt světlý make-up je nadlidský úkol :D Ty make-upy do žluta, co jsi ukazovala mi přijdou celkem tmavé na mě, ale zkusím na ně mrknout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaký je to, prosím, ten make-up, co ti sedl? Mám totiž ten samý problém a přesně jak píšeš, když už objevím nějaký, který by mi sedl světlostí, je prostě růžový...
      M.

      Vymazat
    2. Bourjois Bio détox v odstínu 51 Vanille clair (nebo tak nějak podobně, sloupla jsem název toho odstínu, tak nevím jak to bylo přesně :). Stojí cca 400,- a dá se sehnat v těch "lepších" drogériích. Musím tě ale varovat, dost lidí mu nemůže přijít na chuť, protože hodně rychle schne, díky čemuž se blbě roztírá. Taky jsem ze začátku nadávala, ale protože jsem si ho hned koupila celý a nechtělo se mi ho vyhazovat, tak jsem si nakonec našla způsob jak na něj a už s ním nemám problém (roztírám ho prsty, jinak se to prostě nedá :). Navíc by mohl mít lepší krycí schopnost, drobné nedostatky zakryje v pohodě, ale pokud má někdo větší problém s akné, tak mu podle mě stačit nebude (nedá se moc dobře vrstvit) a pro majitelky sušší pleti podle mě taky nebude to pravé ořechové. No vyzkoušej a uvidíš :)

      Vymazat
    3. Souhlasím, make upy od Bourjois jsou barevně velmi přirozené. Dermacol ze mě dělá mrtvolku, jiné drogerkovky zase spíš Indiánku. Mám Bourjois Flower perfection, který není asi úplně vhodný na hodně suchou pleť - zalézá do pórů. Ale ta barva... :-) Eva

      Vymazat
  9. Podle mě by make-up neměl být vidět. Takže rádoby rady od někoho, kdo je napatlaný jak maska, a k tomu má bílý krk, mě fakt nezajímají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak proč sem chodíš? :D nás ostatní to tady baví a zajímá,....takže sorry, ale nás nezajímáš ty ani tvůj názor...Eva

      Vymazat
    2. Souhlasím s Evou, když se ti to nelíbí, tak sem nechoď nebo to nekomentuj. Komentáře sice jsou o kritice, ale o slušné kritice!

      Monča :(

      Vymazat
  10. Opravdu moc povedené video, opět :)

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Matte morphose a Pure gold mám taky ráda. Ale je fakt, že mám mastnější pleť a ten Matte moprphose moc nedrží. Pure gold drží lépe.

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj všem,

    já mát taky hodně bílou, řekla bych až průhlednou pleť, a souhlasím, že najít vhodný odstín u většiny značek, je téměř nemožné. I ty nejsvětlejší odstíny jsou na mě příliš tmavé a vypadám jako indián.
    Posledně jsem zainvestovala a koupila si makeup od Illamasqua: Rich Liquid Foundation, který mi sedí. Jinak Illamasqua má opravdu velký výběr odstínů, akorát je nevýhoda, že se v Česku sehnat nedá a musíte objednávat z UK.

    Jinak přeju hezký víkend a když budete mít chuť a čas, tak mrkněte na můj nový blog: http://womensaffairsonly.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za tip, věřím, že Illamasqua má skvělé makeupy, hrozně se mi líbí i jejich laky,ale ty ceny :(.....

      Vymazat
  13. Asi objednám make-upy od NYXu :D. Mám pleť jako ty - suchou a bledou (jen jí nemam tak pěknou, bohužel mam póry jak měsíční krátery :/) a i když jsem se svým make-upem spokojená (lancome), tak jsem si stejně pořídila make-upy Revlon, Matte Morphose a Garnier BB cream :D. Dokonce mám doma i ten BB crema pearls a za mě to je děs a hrůza, krytí žádný, tónování taky nic moc a třpytky jsou celkem velký a na obličeji hodně znatelný.
    Jinak to líčení ve stylu 60.let ti fakt sedí :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, co se týče toho NYXu, odstíny jsou super, ale podle mě jsou spíš na mastnější pleť, úplně se mi na suchou nezdají, i když s bází to také jde. Jinak ale jestli máš hodně rozšířené pory, tak můžeš mít i pleť normální, jen dehydrovanou ;).

      Vymazat
    2. No, tak to mě nikdy nenapadlo :). Ptž se mažu pravidelně, hydratačníma a výživnýma krémama a nic nezabírá :/. Na pleti mam pořád hodně suchý místa, na nose a čele šupinky. Tak jsem usoudila, že je suchá. (dehydratovaná by se po čase změnila na normální, hydratovanou)

      Vymazat
  14. Vybírání odstínu mě vydeptalo tak, že jsem si nakonec koupila od alverde minerální transparentní make-up. Všechny mě přišli v té drogerce hrozně tmavé a to jsem to vzala značku za značkou smířená s myšlenkou obětování jakékoliv částky;-)
    Dnes ho prvně otestuji na ostro, tak uvidím jaká bude spokojenost. Vhledem k jeho ceně to zas nebyl takový risk... No, jen ta jeho vůně je řekněme víc než zvláštní:-D
    Jinak opět super vídko, zpříjemnilo mi čekání na zaschnutí sloupávací masky;-))

    OdpovědětVymazat
  15. Prosím, jdou vám psát komentáře na blog? Mně to nejde:(

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Petro, supr video! :) Jako každé jiné ... ;)
    Ale, potřebovala bych radu .. Když si dám make-up a zafixuji ho ještě pudrem, tak po 2 hodkách to mám všecko dole, a hrozně se lesknu ! :( Myslíš, že báze pomůže? A jestli ne, tak mi prosím poraď co...
    JO a také se chci zeptat, kolik stojí Pure Gold od Dermacolu ?
    Předem moc díky za odpověĎ !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám dost mastnou pleť a i s pupínky(naštěstí už ne tolik..musím zaklepat),mně dost pomohl fixační pudr od Essence(takový ten bílý cca za stovku) :) make-up mi vydrží celý den a ani se vůbec nelesknu,pleť mi jako jiné vůbec nedráždí a šupiny neobjevují,díky tomu už ani klasický pudr nepoužívám :) Opravdu na ten fixační nedám dopustit,byla jsem neskutečně překvapená :) Nika

      Vymazat
    2. Tak já mám taky mastnoksichtík a hodně se mi osvědčilo červené tonikum od alverde a krém. Na hodně mastící ksichtík, když má období tak matující zelený krém Balea, ale fakt vysušuje dost-to bylo řečeno už i v nějakém videu o kosmetice;-) Pak v létě(jinak je tmavý na mě v zimě tohle.
      http://www.dermacol.cz/dekorativni-kosmetika/tvar/make-upy/matt-control-make-up-10445
      máš tam i orientačně ceny;-)
      a ten fixační pudr essence taky není špatný

      Vymazat
    3. souhlas s holkama, zkusila bych i bázi od Essence tu novou matující, pak správný makeup a ten fixační transparentní pudr od Dermacolu, popřípadě pokud se hodně brzy leskneš, tak ten zelený krém pro mastnou a smíšenou plet od Baley, je matující a je super, myslím, že to musí pomoct :), krém stojí kolem 70Kč mám ten dojem, báze taky a kolik stojí pure gold už nevím, ale tak nějak kolem 200 bych tipla....

      Vymazat
    4. já bázy od dermacolu měla a ksichtík se mi leskl snad ještě rychleji, ale make-up je super...jen kdyby byl světlejší;-) bázy od Essence jsem ještě nezkoušela, ale včera jsem na sebe odpo namatlala ten transparentní make-up Alverde a dost překvapil. Sice moc nekryje-to jsem dohnala korektorem od Essence. Jedno přepudrovaní Alverde a vydržel ve skvělém stavu do pozdních nočních hodin bez úprav.
      Osobně bych řekla, že je důležité to vzít od základu. Umýt, tonikum, krém, podklad a tak dál. Hlavně to občas doupravit. Mám štětec v pouzdře do kabelky a matující pudr po ruce.

      Vymazat
    5. HOLKY! Díky moc za rady, pomohly jste mi, opravdu díky ! :)

      Vymazat
  17. Moc povedené Peťo! A toho jednoho komentáře si nevšímej ;) Já mám, jak už jsem psala na facebooku make-up Lasting Lashies 25h(myslím, že se tak píše) a ten podle mě, mamky i mých kamarádek kryje lépe, než Dermacol cover, ale to je podle toho, co komu víc sekne.

    Monča :))

    OdpovědětVymazat
  18. Já jsem si v zoufalství z drogérkových výběrů po dlouhém hledání ze zoufalství bez ozkoušení objednala revlon colorstay pro normální/suchou pleť (mám 150 Buff) a přísahám bohu, poprvé mám makeup celý den tam, kde jsem ho ráno namatlala, zmizel mi šedej nádech, nešupinkuje a je úúúúžasně krémovej, až bych trochu "olejovej" ale v nejlepším slova smyslu. Nikdy, nikdy jsem na sobě neměla nic lepšího, chlap ani nepoznal, že mám makeup a já si připadnu, jak kdybych spala 15h denně :-) To člověka hned líčení jinak baví, když začíná něčím, co mu obličej nezmění, ale jen vylepší :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem moc rád, že jsi taky spokojená, tento makeup je vážně super, krásné odstíny a fakt drží jak přibitý a vypadá krásně :)

      Vymazat
  19. BB gold je super..mám doma vzorek a asi si objednám plné balení..ale mám problém s hledáním pearl...nikde ho na ebayi neprodávaj jako samostaný vzorek a už vůbec ne jako plné balení...buď jsem blbá a prodávaj ho v jiném balení pod změněným jménem nebo fakt prostě nikde není...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aha, tak já si objednala takovou tu sadičku čtyř vzorků a tam byl, samotný jsem ho nehledala zatím,ale ten super + je vážně skvělý, také budu objednávat asi plné balení....

      Vymazat
  20. Opět úžasné video, opravdu dobře se tě poslouchá...:)

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj,
    často sleduju tvoje videa, jsou super!
    Jsem nadšena z tvého účesu z tohoto videa, nápíšeš mi prosím zhruba postup?
    Díky Denisa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Denis, budu určitě dělat videonávod a moc děkuji. je to ale úplně jednoduché, natupírovat vlasy nahoře na hlavě pořádně a potom uhladit a vzadu sepnout do culíku :).

      Vymazat
  22. Super video =) Já nedávno vybírala nový make-up a koupila si právě ten Pure Gold od Dermacolu a také jsem s ním spokojená. Mám stejně jako ty problém s těmi makeupy do žluta a právě tenhle mi sedl úžasně =)) Doporučuju i ostatním!! Celkově má Dermacol super výrobky (používám i makeup cover jako korektor, bázi pod makeup, pudr,...).

    OdpovědětVymazat
  23. Moc pěkné a užitečné video, po těch bb krémech skin 79 koukám už dlouho a proto mám otázečku od jakého prodejce na e-bay jsi koupila ty bb krémíky skin 79. A pokud ne na e-bay tak kde:) děkuji. Mám strach, že si objednám nějakej padělek:D. Mám taky ten od garnieru a taky bych potřebovala trochu světlejší ale co už:o). Teď je na něj mimochodem v dm prima akce (pokud už to tady teda někdo nepsal, tak se jinak omlouvám, že se opakuji) dá se pořídit za 150,-, ale musíte si vytisknout ten kupónek na jejich stránkách.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak yjsem na tu akci koukala a byla naštvaná, že jsem ho koupila za plnou cenu...no nic :). jinak na ebay jsem oupila celou jakoby kazetku vzorků Skin 79, jsou tam ještě další dva,ale bohužel už vůbec nevím prodejce, ale byl to Top rated seller, tak by to mělo být spolehlivé, asi bych se od těhle ověřených tolik nebála :).

      Vymazat
  24. Ahoj Péťo,

    děkuju za pěkné video, takový přehled nám všem, myslím, přijde vhod. Vzhledem k tomu, že jsem podobná bledule jako ty, chtěla bych se zeptat, jestli náhodou nemáš srovnání odstínu Maybelline 24h 01 (prostě toho nejsvětlejšího) a Revlonu Colorstay. Dlouho o Revlonu přemýšlím, ale protože není u nás na kamenných prodejnách, přes net se bojím vybírat odstín právě proto, že 99% make-upů je na mě prostě moc tmavá a nebo (zároveň) žlutá. Ten Maybelline mi jako jeden z mála aspoň trošku sedí..

    Děkuju, Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Luci, bohužel srovnání nemám,ale ten Revlon 110 je opravdu hodně světlý a dost do růžova, v drogerii jsem nezkoušela zatím žádný natolik světlý a růžový makeup, takže si myslím, že by jsi se nemusela bát :)., mrkni na netu na swatches toho revlonu, je opravdu super :).

      Vymazat
  25. ahoj,chtěla bych se Tě zeptat (protože mi přijde,že ty to budeš rozhodně vědět),mám hodně světlou plet ale vůbec nevím jestli mastnou nebo suchou..zkoušela jsem už plno make-upů a skoro furt mam fleky..vůbec t nechapu dám si make-up a po 2 hodinach jako by se mi to vpíjelo do kůže a hněda jsem třeba jen na tvářích.
    prosím porad mi jakou si myslíš že mám plet..?a jakej make-up by pro mě byl ten nejlepší
    děkuji,jinak na tebe moc ráda koukám máš super videjka:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No podle komentáře poradit nemůžu, jakou máš plet, to musíš určit ty sama nebo kosmetičky, v zásadě, pokud máš suché tváře a rozšířené pory v T zoně, tak máš smíšenou, pokud máš celý obličej suchý a plet tě pne, tak suchou a pokud se ti hodně mastí aleskneš se, tak mastnou,ale to na dálku opravdu neurčím. Můžeš mít také plet normální,ale jen dehydrovanou, pokud málo piješ např. Jinak bych tedy zkusila pod makeup bázi, když se ti vpíjí, podle mě by to mělo pomoci :).

      Vymazat
  26. Super video, ostatně jako vždycky :) já mám nejradši asi Revlon a z český drogerky mám ráda make-upy od Dermacolu. Musim ale říct, že mám podtón pleti do žluta a stejně mi většina odstínů nesedí :( je to samá tmavá oranžáda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsme na tom stejně, z drogerky taky vede Dermacol a jinak revlon, ten mi odstínem sedí úplně přesně :).

      Vymazat
  27. Já tvoje videa oprandu sleduju pořád dokola, každé video jsem videla nejmin padesatkrat. jsi strasne sympaticka a si muj vzor! Můj blog :worldofgirls.blogerka.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj, já jsem narazila na hodně světlý make-up Dermacol Imperial Pale, a to teda je fakt i na mně dost bílej, takže ho musím míchat s tmavším LRP Toleriane.Má takovou lehkou tekutější formuli, dobře se roztírá.Hezky voní.P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrknu schválně na to, děkuju! :)

      Vymazat
    2. Také mám Dermacol Imperial Pale a na mně je úplně akorát:D Řekla bych, že je i celkem hydratační a za ty peníze je podle mě super.(149,-)

      Vymazat
  29. opět báječné "kecací" video! :)) souhlasím s Lorealem True Match-mám sice mastnější pleť, ale krásně kryje, matuje a má příjemnou konzistenci. a co se týče BB od Garnier, ten mě taky velmi mile překvapil, hlavně jak pleť krásně hydratuje a rozjasňuje!

    OdpovědětVymazat
  30. Kecací mám nejradši :)
    Fíha, ty těch makeupů teda máš :) Hodně se zmiňuješ o tom, že makeupy jsou oranžový - to je právě výsada těch drogerkových, bohužel. Plus navíc ještě oxidují ve většině případů, tak vybrat správnej může být fuška, za pár hodin změní barvu. Bledá naštěstí nejsem, ale pokud někdo je bledej a nemá příliš problematickou pleť jako nejschůdnější řešení vidím asi BB krémy. Vyřešila to tak ségra a je moc spokojená :)
    Osobně nosím makeup takřka denně, takže je to pro mě věc, do které v žádným případě neváhám investovat, abych byla opravdu 100% spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš úplnou pravdu a v poslední době taky hodně dávám přednost BB krémům na běžné nošení.

      Vymazat
  31. Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa
    Ahoj já vás všechny vítám u dnešního videa

    MOHLA BY JSI PROBOHA ALESPOŃ !!JEDNOU!! ZAČÍT VIDEO, JINAK, NEŽ POKAŽDÉ?? (OPRAVDU TO ŘÍKÁŠ VŽDY) JE TO UŽ, MUSÍM ŘÍCT (JO, MUSÍM ŘÍCT, MUSÍM ŘÍCT, MUSÍM ŘÍCT... TO JE TAKÉ TVOJE OBLÍBENÉ, CO?!) DOST OTRAVNÉ, POSLOUCHAT VŽDY TEN SAMÝ ZAČÁTEK!!!

    Alespoň jednou, kvůli mně :) Please Petro...!

    Elen

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to třeba vůbec nevadí. Ani o tom vlastně nevím. Nechceš, tak nekoukej, jednoduchý.

      Vymazat
    2. Jo a navíc chtěla bych vidět tebe Elen jak by ses tvářila před kamerou ty Petra je uvolněná a není u toho zamračená je vidit že ji to baví má přijemnej hlas a když se náhodou zapomene tak mi to vůbec nevadí připadá mi to hrozně uvolněný a v pohodě na petin blog se chodím uklidnit pobavit a najít nový nápady na koupení nových věcí PS: mně zase přijde super když Peťa má pořád stejný začátek vypadá to profesionálně
      PSS: jak řekla Elis když se ti to nelíbí tak sem nechoť Peťa má příznivců více než dost :)))


      PSSS:Peti jsi jako vždy úžasná a super jsme se pobavila a jak se směješ tak mám hned radost ze života :))

      Vymazat
    3. U slavnych videoblogerek na youtube je caste, ze maji nejaky staly pozdrav, uvodni vetu kterou zacinaji sva videa. Takze nechapu, proc by to same nemohla delat i petra. Me se to nahodou libi, je to pro ni proste typicke a mile:)

      Vymazat
    4. Hele, mlč! Je to náhodou super. Je to taková Petina úvodní vizitka, která potěší, vsadím se, že tě takhle nikdo nepozdraví, tak často a ještě tak pěkně! Každej správnej bloger by měl něco takového mít.

      Monča

      Vymazat
    5. Moc děkuji za podporu holky a musím souhlasit, opravdu nevím, co bych měla na úvod řikat pokaždé jiného, přirovnám to možná trošku blbě, ale když se v televizi člověk kouká večer na zprávy, tak také pokaždé řeknou "Dobrý večer vážení diváci" :D, každý má prostě nějaký svůj styl a pozdrav a nevidím jediný důvod, proč bych se měla nějak přetvařovat a nutit do něčeho jiného, přijde mi to takhle přirozené, to jsem prostě já a pokud ti nejsem sympatická, tak to chápu a jak psal holky, prostě to vypni a nemusíš tu spamovat a hrozit caps lockem jak nějaký primitv ;). Mně to někdy přijde (nemyslím ted třeba konkrétně tebe), že někteří anonymové už prostě neví, co by si na mě našli a rýpají do každé kraviny.

      Vymazat
    6. Já CHCI "ahoj, já vás všechny vítám u dnešního videa"! Uklidňuje mě to, že vím, kde jsem, že se na Tebe budu tak 10-20min usmívat a poslouchat Tě a vůůbec, ale vůůůbec nechápu, co je na tom trapnýho.

      Elen má asi krom caps locku problém ještě třeba s periodou? :-D

      Vymazat
  32. Ahojky, děkuji za inspirativní video :)
    Mám na tebe otázku z jiného soudku - máš vždycky tak úžasné nehty a nemáš je nikdy oloupané - prozraď mi to malé tajemství :D:D:D Je to v tom nějaký speciální podlak či nadlak, protože používáš i obyčejné (levné) laky na nehty... Já už mám po jednom dni nehty trošku sloupané, po dvou musím znova lakovat a to se snažím ruce chránit (domácí práce dělám v rukavicích)
    Děkuju za případnou odpověď :) a těším se na další videa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji, nic speciálního v tom není :), ale snažím se pokaždé použít nadlak, například od Essence Better then gel nails nadlak je skutečně skvělý a lak s ním vydrží mnohem déle. Pravdou ale je, že to záleží hlavně na kvalitě nehtů podle mě, je to stejné jako s gelovkami, někomu to prostě nedrží, ani kdyby se na hlavu stavěl :).....

      Vymazat
  33. Ahoj, děkuju za video. Je super.
    Zajímala by mě ta kontura od Nyxu, k té jsi moc neřekla :)
    A další námět na video - denní péče, co zkrátka od probuzení až po čas než jdeš spát používáš za péči, krémy, atd.

    Jinak ty silikony - používám 6 let defacto denně a bez problémy. Je někde nějaká relevantní studie, něco, co je fakt prokazatelné, že to dělá na pleti binec? Na mé tedy ne.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně souhlasím, na mé pleti to taky neplechu nedělá amyslím, že něco prokazatelného asi ani není, že se s tím moc nadělá....co se týče šamponu, tam tomu věřím, protože se mi po silikonech víc mastí vlasy, tudíž bych řekla, že to bude možná i stejné s pletí, že se třeba více mastí nebo kdo má problematickou, že to třeba můžeš časem ucpávat póry,ale opravdu nevím, také s tím problémy nemám, nicméně všude čtu, jak je to hrozně nezdravé, takže těžko říct.........jinak děkuju za námět, no já toho právě moc nedělám, video o péči o pleť už jsem dělala a nic moc se nezmenilo :D, ráno umyju vodou, namažeu krémem a hotovo a večer odlíčím, umyju vodou a namažu, nic speciálního, žádné čističe, peelingy, masky nepoužívám :)....

      Vymazat
    2. A jako krém používáš tu modrou niveu?

      Vymazat
    3. buď nebo dávám trochu vazelíny,ted zrovna zkouším krémy s ureou od Baley, já to střídám,ale obecně je stálice nivea v zimě a lehčí krém nebo excipial když nemrzne :)

      Vymazat
  34. Peti, nemohla by sis koupit časopis Glanc? Stojí 29,- Je v něm paletka stínů, tvářenek a rtěnek. Vzorek nápoje Caro a tuším sprchový gel Adidas a udělat na tu paletku recenzi? Já si ji teda koupím určitě, s minulými stíny jsem moc spokojená, ale zajímá mě, co bys na ni řekla ty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já si popravdě časopisy vůbec nekupuju :).......

      Vymazat
    2. Anonymní: Já si koupila tu univerzální, moc jsem od toho nečekala, ale pak jsem si lětěla ještě pro jedno číslo. Stíny na obočí, víčka, průměr, tvářenky velmi dobré a vynikající rtěnky-lesky, fakt nádherná barva, nelepí, vyrží a hdratují, koukala jsem jak vrána :) Doporučuju tu nejuniverzálnější paletku.

      Vymazat
  35. Peti nemohla by jsi dodat fotku těch make-upů který doporučuješ? Takhle pak nestíhám a v drogerii se mi to všechno seskupí v jedno a nevím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, spoustu psaných recenzí s fotkami na tyhle makeupy už tu je, stačí zadat do vyhledávače a zbytek určitě také časem přibude :).

      Vymazat
  36. Opět super video..v pondělí hned letím do drogerky:D
    Jinak tvoji stránku už mám jako domovskou protož si skvělá!:)

    OdpovědětVymazat
  37. Taky jsem hrozná bledule a vyzkoušela jsem už spoustu makeupů :o) A nejlepší věc, co existuje je z Oriflamu broskvový projasňující krém "Very me" odstín light. Je krásně dorůžova s lehkým shimmerem. Fakt vřele doporučuji k vyzkoušení. Je krásně krémový a super i na suchou pleť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju za tip, já moc Oriflame, Avon a pod. nemusím, ale věřím, že je to fajn věc :).

      Vymazat
    2. já právě taky moc ne, ale tohle je super věc a kdyby ho přestali dělat, tak se asi zabiju :-D už ho používám asi 4 rokem......

      Vymazat
  38. Moc děkuji za další užitečný video. Pleť mám taky hrozně bílou, i když mám tmavé vlasy i oči a v létě jsem jak "indiánka". Určitě zkusím na ebay objednat BB cream, protože ten od Garnieru je na mě také moc tmavý.

    OdpovědětVymazat
  39. Ahojky, našla jsem i český e-shop s BB cream. U každého je napsané na co je, jen bohužel jsou o dost dražší než v zahraničí :D :( Tak se můžete kuknout. BB cream-klik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na ten jsem také koukala, ale ty ceny jsou hrozný :(....

      Vymazat
  40. Zdravím, opět velmi povedené video....miluju okecávací videa typu jen o řasenkách, jen o make-up atd. Jinak já mám make-up od Max Factor Experience odstín 55 (Fair Sugar Cane) a jsem spokojená.Jednou mě ním na nějaké akci v Orsay líčila vizážistka přímo od MF a já si ho pak koupila a neprohloupila. Jasně je mírně do oranžova, ale není to tak zlé. Je krémový, dobře se roztírá a jemně voní. Nanaším ho klasicky pomocí štětce od ELF (to jsem odkoukala od tebe - předtím jsem patlala rukama:-D ) a hodí se i na světlejší pleť (i když teď bych možná snesla i o odstín světlejší). Jinak taky nejsem moc fanda Avon, Oriflame atd....ale mám od Avonu bázi MagiX a velká spokojenost. Má SPF 20 a připomíná mi bázi v kelímku od Loreálu (akorát cenově ten Avon asi lepší). No a BB od Garnier je už teď tradice, úplně ho miluju na denní nošení, musím teda použít korektor, ale pak super....no tím končím kecání a ještě jednou moc chválím video.

    P.S. Mám prosbu, mohla by jsi mi doporučit nějaký fakt účiný korektor - potřebuju totiž zakrýt pod očima modré žíly, které jsou fakt hooodně vidět...jo je to divné (nechutné - vypadám jak zombie), ale mě to fakt už trápí:-(

    A taky námět na video - co líčení pod brýle? Denní a večerní a třeba k různým typům brýlí??? Viděla jsem, že máš ty s černými obroučkami (fakt ti sedí!) ..tak třeba k nim a třeba i k takovým těm decentním, co nemají pořádně ani obroučky nebo naopak k nějakým výrazným??? PROSÍM!!! :-DDD Lu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lu, moc děkuji za krásný komentář a za tipy, super ta báze, určitě po ní mrknu ;). Jinak co se týče korektoru, co zakryje všechno je makeup cover od Dermacolu ve zlaté tubě, ten je fakt super, ale jinak je dobrý i korektor od NYX, jak wand, tak stick, ty jsou také krásně krycí, mám ráda i od ELFu studio,ale ten kryje už mín :).

      Vymazat
    2. jo a zapomněla jsem, líčení pod brýle určitě plánuji :)

      Vymazat
  41. Ahojky,

    chtěla bych se zeptat, jak jsi spokojená s rozjasňovačem a tím konturovacím makeupem od NYXu? Uý delší dobu uvažuji o jejich koupi, ale pořád se rozmyšlím :-) Budu ráda když mi napíšeš Tvé dojmy.

    Děkuji Verr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, jsou super, krémové a dělají moc pěkný efekt, výrobek na profesionální úrovni, určitě doporučuji!:)

      Vymazat
  42. Péťo pěkný video,mám asi podobný typ pleti jako ty ale teda make-up v kelímku(pěnový apod.)mít nemůžu to jsem hned samá šupina :)ale zkusila jsem Affinitone od Maybelline a je super.Takže holky kdo rád tekutý a nechce bejt oranžovej tak mohu doporučit.Kryje tak středně ale vydrží odhadem 6-8 hodin (teda pokud si moc nešaháte na ksichtíky) :D.Hezký večer všem Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Terko, za tip, no já bez báze ty pěnové taky ani náhodou, většinou jsou hrozně suché,ale ten matt morphose právě suchý není, ten se dá :).

      Vymazat
  43. Ahoj, moc povedené video. Chtěla bych zeptat, jestli se můžeme těšit na video s tvými jarními favority. -W.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, video bude co nevidět :), ještě jsem si chtěla dokoujpit jednu věc, abych vám ji mohla ukázat a natočím ho :).

      Vymazat
  44. Mám suchou pleť jako ty, takže pro mě video určitě bylo přínosem. Asi nejspíš vyzkouším nějaký BB cream od Studia 79, protože na klasické make-upy moc nejsem. Osobně mám také problém s podtónem pleti, protože do růžova se sežene jen máloco, a to mě odrazuje. Nebaví mě to, když sáhnu po deseti make-upech a všechny jsou do žluta/oranžova. Většinou mám dojem, že prodavačky v drogerkách jsou neschopné něco poradit, tak jsem si oblíbila obchůdek Yves Rocher, kde je skutečně školený personál. Holky mi poradili opravdu skvělý make-up, který mi sednul jak "ušitý" na mou pleť. Je to odstín 200ROSE. Jak názec napovídá, má růžový podtón, střední kryvost, takže super. Hlavně je lehoučký a nezacpává póry, neflekatí. Jedním slovem paráda! Určitě se tam běž podívat, garantuji, že odejdeš max. spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za tip, určitě se mrknu! Jinak co se týče Skin 79, tak v tom případě jdi do toho, určitě nebudeš zklamaná, mně vyhovují moc!

      Vymazat
  45. Dobry den mohla bych se zeptat kdy udělate ten videomakeup s evou longorii děkuji lili :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám ho na seznamu :), doufám, že se na něj dostane brzy řada, ted mám v plánu jeden účes a jarní favority v tomto týdnu a začátkem příštího :), pak by měla přijít řada na další

      Vymazat
  46. Zdravím, opravdu opět velmi povedené video. Rad a recenzí ohledně dekorativní kosmetiky není nikdy dost! Vždy se poučím něčemu novému. Děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
  47. Dobry den Petro, chtela bych se zeptat, jestli jste nezkousela ten novy penovy makeup od Maybelline?Ja makeupy nepouzivam, jen tonovaci kremy od Forlife (mimochodem jsou bezvadne), mam take suchou plet, tak mi sedi.
    V tv me prave zaujala reklama na ten penovy makeup ale v DM jsem byla bezradna, to jejich osvetleni tam a ty testery mi prijdou vsechny stejne.Tak bych chtela jen vedet, jestli mas ty a nebo nekdo z holek tady zkusenost.
    Dekuji a preji hezky den
    Lea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den Leo, bohužel jsem ten makeup zkoušela pouze na ruku a popravdě, vůbec mě nezaujal, přijde mi, že bude spíš vysušovat a ani barevně mi žádný odstín nešel, ale zkusila jsem opravdu jen zběžně na ruku.....

      Vymazat
    2. Dobrdý den Leo, pěnový make-up je hrozně oranžovej i v tom nejsvětlejším odstínu. Sestra si ho koupila a nosí ho jen doma.

      Vymazat
  48. Ahoj Peti, uzasne video, musim rict, ze uz kdyz jsem prisla poprve na Tvoje stranky, tak jsem zajasala, ze taky existuje nekdo se sussi pleti, protoze americke bloggerky, ktere jsem sledovala, vlastni vsechno oil-free a mne tyhle vyrobky proste nevyhovuji, nebot jsem take majitelkou suche pleti.:)...proto jsem se nechala hned inspirovat, kdyz sis poridila make-up od La Roche pro suchou plet a objednala jsem ho take. Musim rict,ze je to ten nejlepsi make-up, ktery jsem zatim mela, vyhovuje mi v uplne vsech ohledech-nedelaji se mi po nem supinky(coz je uspech:-P), krasne se roztira do ztracena, na pleti vypada naprosto prirozene, je prijemne kremovy a mne osobne vydrzi na pleti cely den uplne bez problemu (cca 15 hodin)..takze ti timto moc dekuju za tip..jeste premyslim o Bobbi brown Moisture Rich, je to sice drazsi zalezitost, ale jak tady uz nekdo psal-pro toho, kdo pouziva make-up denne, se urcite vyplati trochu zainvestovat.zvlaste pokud ma sussi/mastnejsi/problematickou plet a nesedi mu uplne cokoli:)...Taky jsem objednala set vzorecku bb creamu od skin79, tak jsem zvedava:)..kupovala jsem od prodejce bhg8988a, maji tam toho strasne moc a patri mezi top reated seller, tak snad je to duveyhodny zdroj.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, jé, tak to je super, jsem moc ráda, že ti vyhovuje, pro mě je také těžké sehnat na 100% vyhovující makeup a ten La Roche je skutečně moc fajn :)!

      Vymazat
  49. Takže, úžasné video! Jen mi to nedá a musím oponovat s těmi barvami make-upu.Růžový make up se nehodí pro většinu českých holek, a už vůbec ne pro toho, komu např. prosvítají růžově tváře atd. - což se třeba v mrazu/při studu děje každé z nás. Tím se jen růžová podpoří a my pak vypadáme jak růžová prasátka. Naopak pro neutralizaci růžové je zapotřebí make up s podtonem do žluta, tím se růžová vykoriguje. Nevhodné jsou také oranžové make upy a make upy do šeda - člověk pak vypadá nemocný...

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj Péťo,chtěla jsem se zeptat jestli BB cream od Garnier přepudruješ nebo ne a ještě jestli mi napíšeš link té aukce jak si dražíš šperky - v jednom videu jsi o tom mluvila,že jsi si vydražila řetízek za dolar :)
    Moc děkuju a hezký den Lucka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!