Jak opticky líčením zvětšit oko / líčení pro zapadlé oko a spadlé víčko - video

by - 16 března

Krásný večer,

na tohle video byla taková spousta dotazů, že jsem ho prostě musela udělat, i když na to nejsem úplně vhodný model :). Doufám, že se vám bude líbit a přeji všem fajn víkend!

A ted koukám, že v jedné části videa se splašila hudba a je víc nahlas, než být měla, takže video zítra přenahraju, zatím tedy takhle....:). edit: už by to mělo být v pořádku :)



You May Also Like

68 komentářů

  1. Hezké video.Má krásný šátek :)Prosím kdy bude vyhodnocení té soutěže.Chtěla bych se zeptat jestli neuděláš video jak momentálně skalduješ všechnu kosmetiku ahoj Rouz.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zítra dopoledne nebo možná ještě dnes večer, manžel zrovna vybírá :)

      Vymazat
  2. Ty jsi tak krásná, že to až není možné :))

    OdpovědětVymazat
  3. Dekuji za cenou radu, moc si mi pomohla :-)
    macolka

    OdpovědětVymazat
  4. Zase nové video, to mám radost! :-)) Tohle líčení se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Peti, náhodou jsem narazila na Tvůj blog a musím říct-super! Myslím, že lecjaká profivizážistka by Ti nemohla konkurovat:-). Omlouvám se, že brousím mimo téma videa, ale jsem podobný typ jako Ty(i věkově:-), mám suchou pleť a na Tvoji oblíbenou vazelínu taky nedám dopustit.Chtěla bych se zeptat, jestli ji používáš i v létě např. minimální množství pod makeup? Já ji na sebe patlám skoro pořád, večer třeba jako "zafixování" krému.
    A ještě další věc, shlédla jsem video o celulitidě a chtěla bych jen informovat, že na ČT běžel pořad Domácí lékař, kde na toto téma jeden MUDr. radil, a to pravidelně postižená místa masírovat (stačí prý jakýmkoliv krémem), cvičit (dřepy, výstupy na lavičku, kolo...) a hodně pít (vodu:-) Nic nového, ale pravidelnost je prý opravdu důležitá.
    Jsem se teda rozepsala... A z těch debilních komentářů si nic nedělej, ber to jako poctu, žes těm blbům stála za to dát si tu práci a napsat. Holt závisti a zlosti je moc.
    Krásný večer, Michaela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Míšo, moc děkuji za krásný koemntář, moc jsi mě potěšila :). Jinak co se týče vazelíny, taky na ní nedám dopustit, v létě ji používám také,ale spíš na noc, přes den, když je hodně horko, tak ne, to bych byla moc mastná, ale já v létě ani nepoužívám makeup :), spíš jen tonovací krém když už. Ale myslím, že malé množství pod makeup nemůže uškodit nikdy :). jinak co se týče celulitidy, určitě máš pravdu, nejdůležitější je hýbat se, pít a masírovat a je jedno čím, už jsem to také četla a hlavně právě ta pravidelnost, když člověk se nedokope,alespon já ne :D....

      Vymazat
  6. to je video přesně pro mě! bohužel mám jak malé oči, tak i spadlá víčka..:)

    OdpovědětVymazat
  7. jé Peti! Už jenom pět a mám 1000 - ovku! gratuluju! :) zasloužíš si určitě tolik čtenářů jsi opravdu skvělá! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, to jsem si ani nevšimla, každopádně, jak jsi to napsala, tak se někdo odhlásil :D, tak třeba ne všichni mi tu tisícovku přejí,hihi :DDD....

      Vymazat
  8. Ahoj Peti, zase skvělé video, které se mi celkem hodí:) Ty jsi mě inspirovala k založení blogu a já doufám, že se někdy vyrovnám tvému skvělému blogu! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Super tip:) díky Markéta

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj chtěla bych se zeptat co bysi dělala : já vždycky se ráno nalíčím a jsem ve škole třeba jenom jednu hodinu a mám obličej takový načervenalý že ho nemám v ejdnou tonu té mé pleti. Používám normálně krém a na to si dám pudr. Ale nevím nikdy nemám jeden ton pleti mám vždycky růžové tváře prostě načervenalý obličej ale chtěla bych mít jeden ton pleti ale nechci používát make-up co by si dělala ?:) děkuji předem :) ! a ještě mám vždycky na rukou taky takové flíčky nevím proč ale i když si je mažu krémem tak pořád . děkuji moc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak to opravud nevím, jestli tohle není spíš problém pro dermatologa a jakého druhu ty flíčky jsou, spíš pupínky nebo jsou to suchá místa, nemáš atopický ekzém a pod.? To je hrozně těžké takhle říct....obecně pokud potřebuješ větší krytí, tak ti nezbyde nic jiného, než sáhnout po makeupu nejspíš.....

      Vymazat
    2. Nene to nejsou pupínky já má mtakové růžové tváře a prostě hodně červenám .D jako rajče ale štvě mě to no nebo nějaký tonující krém? děkuji moc :) krásna videa :) Renča

      Vymazat
  11. Zítra toto líčení vyzkouším na ples! Nová pro mne byla rada: řasenka nalíčená na dolní řasy, ne od kořínků ale spíše na konečky. To mi nějak nedošlo. Bílá tužka je bezva od MAC. Děkuji. Pěkné video.

    Držím pěsti s rovnátky. Nemohu se odhodlat. Jsi statečná. Určitě by o tom ostatní rády slyšely.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, no nic příjemného ta rovnátka nejsou,ale věřím, že výsledek snad za to bude stát :), určitě po nějaké době zkušenosti přidám :).

      Vymazat
  12. Já mám sice docela velké oči, ale trapí mě spadlá víčka. Takže tohle rozhodně vyzkouším. :)
    http://your-honeybee.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. Ahojky, mám dotaz, myslíš, že je možné toto líčení použít i pro oči schované za hodně silnými dioptriemi, které oči zmenšují? Dík :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to zkus, akorát pod brýle se neboj přitlačit, co se intenzity stínů týče. Jinak ale taky záleží na tom,jaké máš oboučky, jestli třeba jen maličké a obroučky jsou někde v půlce víčka, tak to možná moc dobře vypadat nebude, musíš fakt zkusit, to bude asi případ od případu :).

      Vymazat
  14. Ahoj Peto, koukam že tě taky trapi alergie. Nic přijemnyho, hlavně ty oči jak kralik pak :/ Já si dneska kupovala hlívu ústřičnou, kterou jsem brala i minulej rok http://www.prozdravi.cz/hliva-ustricna-se-100-rakytnikovym-olejem.html, je na všechno možny,ale hlavně posiluje imunitu, což jako alergici potřebujem a i jí doporučujou alergikům a astmatikům. Mě to celkem pomohlo :-)
    Tak třeba se ti to bude taky hodit. Jinak opět fajn video.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, moc děkuju za tip, já jsem hlívu už kdysi na něco zkoušela a musím říct, že i tak jsem četla kladné ohlasy, určitě znovu zkusím :)

      Vymazat
  15. Ahoj Peti,
    krásné video jako vždy :) A vůbec nešišláš, ale chápu, že člověk se sám na sebe sostředí víc než okolí a vidí a slyší i ty nejmenší věci, kterých si nikdo nevšimne, to je normální:)
    Jinak mám pro tebe takový tip na design nehtů, našla jsem tohle video a skoro mi spadla čelist, protože si nechci ani představit jak dlouho to dotyčná musela dělat :D ale třeba v menší verzi to zkusíš i ty, mrkni tady:) http://www.youtube.com/watch?v=Dou1ukq7uKk&feature=player_embedded
    hezký víkend :)

    Šárka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, moc děkuju a ty nehty jsou parádní, ale teda je to piplačka, to ti povím :).

      Vymazat
  16. Peti, moc dobré rady, krásné líčení, jako vždy! Snad příjmeš i kritiku, nemůžu si pomoct, ale příjde mi, že máš obočí přehnaně vytrhané do té střechy, dělá ti to příliš přísný výraz... Myslím, že by ti slušelo, kdybys tu stříšku neměla tolik výraznou, protože obočí máš jinak moc pěkné! :) Ale to je jen moje rada, každý má jiný vkus, mě by ses tak líbila víc :) Pa Kamča :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti mám hrozně ráda tvůj blog a myslím si že jsi moc šikovná ale taky tady souhlasím s Kamčou ale přesně jak ona říká je to jen věc názorů ale taky si myslím že s ním vypadáš taková přísnější ale samozřejmě je to na tobě jak se sama sobě líbíš :) Gabča :)

      Vymazat
    2. Holky, díky moc :), ale když mně to obočí takhle roste samo, já ho do tvaru nějak zvláště netrhám :D, jen nějaké chloupky dole,ale fakt nijak dramaticky....

      Vymazat
    3. Aha tak to samozřejmě za to nemůžeš já se svým obočím teda jako zápasím úplně šíleně :D

      Vymazat
  17. ahoj Petro,nešišlaš vubec a video krásný určitě zkusim:-)Veronika

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Peti, opět super video a jelikož mám menší oči, tak určitě vyzkouším :) Markéta

    OdpovědětVymazat
  19. Uplně skvělé video mockrát děkuju ! Mám mále zapadlé oči a konečně aspoň trochu vím jak se s líčním poprat :) Super .... Lenka

    OdpovědětVymazat
  20. Á, super, moc děkuju! Já mám s tímhle veliký problém, mám obočí jakoby "spadlé" na víčkách, oči vypadají strašně malé.. Holt jsem to zdědila po tátovi.:/. ale tohle zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  21. kdy bude vyhlášení giveaway ?? :)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj Peti, kdyz ma nekdo rovnatka tak sisla. Tomu se snad nikdo nevyhne a mas stesti, ze je mas jen na dolnich. Ja je mam na obou obloucich a jeste desticku a jeste oblouk, takze tam moc prostoru neni xD. Ty oci se opravdu opticky zvetsili, ja kdyz jsem cetla ruzne rady, tak tam hlavne psali, aby se namalovali dolni i horni rasy a ze by to melo stacit. Tak nevim, ale ten tvuj zpusob je taky dobry, nerikam vubec, ze by byl nejaky spatny ;) a ona bude nejaka druha cast videa?

    Monča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mončo, moc děkuji a soucítím, nic příjemného ta rovnátka nejsou,ale už si docela zvykám :). Jinak druhá část videa bude někdy v příštím týdnu :).

      Vymazat
  23. Ahoj, díky za video, to je přesně pro mě, mám zapadlejší oči a po mamině budu mít čase i spdlé víčko. Mám dotaz, na tvém blogu jsem se zamilovala do nalepovacích řas, myslíš, že jsou vhodné na zapadlejší oči? Nezmenší ho?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji, určitě vhodné jsou, když je dobře nalepíš, tak oko určitě nezmenší :), dokonce se pomocí umělých řas dá udělat i větší pohyblivé víčko,když je nalepíš ne přímo k linii řas,ale naopak až na víčko :), možná na to také udělám návod :).

      Vymazat
  24. Já bych ocenila, kdyby ses dívala do kamery, jako do objektivu, a ne na tu malou obrazovku kamery, kterou před sebou vidíš. Bylo by to o moc lepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já se na tu obrazovku dívám proto, abych viděla, co vám ukazuju a jestli je to zaostřené a já jestli jsem zaostřená, to asi bohužel jinak nepůjde ;)....

      Vymazat
    2. Ale když dlouze mluvíš, tak se přece nemusíš dívat na sebe, to si zaostřená:)Škoda!

      Vymazat
  25. Petí, máš nějaké nové štětce. Nemáš je čirou náhodou z toho kurzu líčení?? ;). Mám je totiž také. VA VIZART je skvělá firma na štětce. Mám je z kadeřnicko-kosmetické výstavy. Kolik jich máš? Nechtěla by si je doporučit ostatním? Já už to udělala. :D Petra (jmenovkyně :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám a ano, jsou z toho kurzu líčení :), jsou fajn, mám tři nové, gumovací, větší na stíny kulatý a malý plochý, ty mi chyběly :).

      Vymazat
    2. já mám také tři; malý na céčko, větší kulatý, a menší do špičky. Na té výstavě to prodávala paní, která měla takové tmavé vlasy (vlnkaté) a zvala nás na kurz líčení mimochodem byla moc milá :) a krásně nalíčená. Nevypadal podobně? ;D (dost nepravděpodobné) :D

      Petra

      Vymazat
    3. Petí, já myslím, že to bude ona :), protože říkala, že na výstavě byli a tmavé vlasy má :). Je to paní Vodňanská a v líčení je to opravdu třída ;), líčí i do televize a podobně, její stránky jsou tady: www.vodnanska.com

      Vymazat
  26. Moc vám všem děkuji za krásné komentáře, výherce giveaway bude zveřejněn zítra ráno :).

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj:)Moc hezký video a dík za něho...:)Chtěla jsem se zeptat , jestli někdy uděláš nějaké video s tou bílou řasenkou od essence...Děkuju:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, video to přímo nevím,ale nějaký trochu extravagantní look na focení určitě jo :), jen možná pouze ve fotkách a ne na videu, ještě uvidím :)....

      Vymazat
  28. super jako vždycky,ty tvoje videa mám ráda:)))

    OdpovědětVymazat
  29. Líčím se každý den dost podobně tvému návodu, akorát bílou linku dělám jen dole, nahoru dávám většinou hnědou :)) super video!

    OdpovědětVymazat
  30. ach Peťulko tohle video jsem si dala 2x! vážně skvělé rady! já to teda nepotřebuju oči mám veliké, ale i tak mě to moc zajímalo..jsi ohromně šikovná!:) a co je na tom nej? že je vidět jak tě to baví!!!!:)

    OdpovědětVymazat
  31. Tak tohle video mě hrozně potěšilo ;) Mám se spadlejším víčkem trochu problém, hlavně, když jsem nevyspalá... ;)
    Jinak z rovnátek si nic nedělej, brzy ti zuby srovnají a pak už jen vyndavací ( ale v těch tedy hrozně šišlám - pořád a nejde si na ně zvyknout :D )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za podporu, já taky doufám, že to za to bude stát :)...

      Vymazat
  32. Peti díky moc za toto video, jelikož jsi popsala a následně vyřešila přesně můj velký problém - spadlé víčko. A mysli na to, že pro krásu se musí trpět, takže žádná rovnátka tě přeci nemohou vyvést z míry :) Hezký den!

    OdpovědětVymazat
  33. Video přesně pro mě, do 20 mi ještě pár měsíců chybí, ale po mamince jsem zdědila spadlé víčko, takže velké díky, určitě vyzkouším :) a jen malá poznámka, opět ti to moc sluší ;) Nikol

    OdpovědětVymazat
  34. Moc moc vám všem ještě jednou děkuji a za pár minut nový článek a vyhlášení giveawy :).

    OdpovědětVymazat
  35. Úžasné video, zrovna nedávno jsem si všimla, že mi začínají horní víčka "padat" a dost mě to štve, tak se mi moc hodí tenhle návod.

    Musím pochválit celý tvůj blog, líbí se mi jak tvá videa s líčením (všechno je krásně vidět, máš to dobře sestříhané), tak fotky i užitečné rady (oceňuju, že používáš i kosmetiku z běžné sítě), a hlavně máš moc sympatický projev, moc se těším na další videa a články.

    Robyne

    OdpovědětVymazat
  36. Skvělí tip na líčení. Mám také zapadlé oči a je docela těžký se namalovat, aby to vypadalo dobře. Dík

    OdpovědětVymazat
  37. ahoj mam strasne dobry blog aj to licenie som uz skusila a je to super fakt to zvetsi oko a nemohli by si na svoj blog zavesit este aj nejake ucesy aleno najlepsie vzdy som chcela vediet co najviac pomoze na rast nechtou nejaka domaci vyroba vies lebo ja som si ohrizala nehety a teras uz amm dlhe ale nie dostatocne tak by som to rada vedela pomohla by si mi ?????? pekny den ti prajem a vsetko dobre nech sa ti dary tak dobre ako doteras maj sa krasne .... :)

    OdpovědětVymazat
  38. Dobrý den Peti, chtěla bych Vám moc poděkovat za toto video. Dnes jsem líčení vyzkoušela, sice bez bílé tužky, ale výsledek byl úžasný. Mám převislá víčka a i docela tmavo kolem očí. Kolegyně v práci si té změny hned všimly. :O)
    Takže ještě jednou díky a pokračujte v tom, co děláte, jde Vám to moc dobře!
    Moc Vás zdravím
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  39. tiež mám zapadle oči a to o tom obluku tmavom som vedela ale super tip na biele spodné linky. určite vyskúšam :-)

    OdpovědětVymazat
  40. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!