Zimní procházky, pohybová aktivita a jídelníček + soutěž o slevové kupony na nákup obuvi Coqui

by - 04 prosince

Krásný večer všem,

dnes tu mám pro vás připravené takové možná maličko zvláštní téma, vzhledem k zaměření blogu, ale na druhou stranu, články o pohybu a volném čase se zde také čas od času objevují a vím, že je máte moc rádi. Docela často se na mne obracíte s dotazy, jak si udržuji postavu, jaký je můj pohyb a jídelníček, letní pohybový článek a jídelníček si můžete přečíst tady, no a protože na podzim a v zimě jsou pohybové aktivity typu běh a kolo zapovězeny, zaměřím se dnes na ty, které provozuji právě v zimě a na podzim. Samozřejmě, v zimě, když mrzne a je sníh, mám úplně nejraději bruslení a lyžování, na to ale ještě pořád není počasí, takže mé pohybové aktivity se skládají z venkovních procházek a vnitřního cvičení.
Na začátek se vám musím přiznat, že s mou pohybovou aktivitou to v poslední době není valné, začínám na svých svalech pociťovat neúprosnou sílu gravitace:D. Je to zapříčiněno hlavně nedostatkem času, ale i přesto se snažím alespoň obden nějakou aktivitu vyvinout.
Jestli jste dnes byli venku na procházce, asi mi dáte za pravdu, že dnešní počasí bylo úplně nádherné! Přesně takové, které na zimě miluji, je lehce pod nulou, na stromech a trávě je jinovatka, která kolem poledne na místech, která nejsou ve stínu, roztaje a všechno je zalité sluncem. Takové počasí mne vždy láká k dlouhým procházkám. Konkrétně dnes jsem ušla 8,6km za 1,36hod, stále využívám aplikaci Endomondo. Skvělým pomocníkem na takové procházky jsou trekingové hole. Možná vám to připadá jako pomůcka "pro důchodce", ale zdání klame, při tomto druhu pohybu se zapojují téměř všechny svalové skupiny, je to cca 600 svalů v těle, tedy 90% . Zatím mám hůlky půjčené od mamky, ale plánuji si pořídit své, vždycky mě při dlouhých procházkách mrzelo, že jsem nezapojovala horní polovinu těla a vězte, že s těmito hůkami máte problém vyřešen. Nejlepší na tom je, že tento sport se hodí pro všechny, kdo nejen rádi chodí, ale i pro ty, kteří mají problémy s klouby nebo nezvládnou fyzicky náročnější aktivitu.
Pokud nemáte neustále k dispozici hole, jako nemám i já, tak vůbec nezoufejte, svižná procházka se počítá i tak, já chodím moc ráda svižnějším tempem, pažemi pohybuji podél těla dopředu a dozadu a užívám si pohled do, ke spánku uléhající, přírody.
 

Jakkoliv nejsem ochotná investovat do trendových bot na podpatku, ať už se jedná o kozačky nebo lodičky, jsem toho názoru, že sněhule a boty na procházky musí být pohodlné a teplé a měly by něco vydržet. Stejně tak bunda a čepice, to je pro mne naprostá nutnost a už vůbec nemluvím o termoprádle. To je vybavení, které je pro mne na zimu nepostradatelné.  Dnes bych vám tedy chtěla ukázat pár fotek přímo z terénu. V současné době mne můžete potkávat zatím v parce, ale až bude větší zima a na procházky na horách, mám v záloze sněhule a teplejší bundu a samozřejmě také speciální oblečení na lyže :).
 





 
čepice - vietnamci
parka - Choies
legíny - Calzedonia
boty - Merrell
 
 
Ani netušíte, jak moc se těším na to, až napadne sníh a my vyrazíme na hory a lyžovat. A protože jsem ženská fintivá, tak jsem ráda, pokud si mohu sladit i outfit na hory. Když už jsme tedy byli v tom focení procházek :D, rozhodla jsem se nafotit vám i  můj letošní horský outfit, kterým hodlám "oslňovat" po sundání lyží :D. Už několik zim jsem se rozmýšlela o koupi tohoto typu sněhulí tzv. moon boots, do loňské zimy mi ale sloužily moje bílé chlupatky a tak jsem vyčkávala. Vlastně jsem vám tyhle boty ukazovala už v nědělním videu a vyprávěla vám o nich story. Když se mi proto na email ozvala zástupkyně firmy Coqui (mimochodem, už jsem zjistila, jak se to čte, je to "koki" a název je odvozen od malé žabičky :), zda bych nechtěla tyto sněhule vyzkoušet, byla jsem nadšená. Vybrala jsem si černou variantu, protože se mi nejvíc hodí k bundě, kterou vidíte na fotkách, i k mému černorůžovému oblečení na lyže. Co musím vyzdvihnout je to, že jsou opravdu měkoučké, pohodlné a hlavně extrateplé.
 
 
 
Copy jsou mým oblíbeným účesem pod čepici :)......

Minimální makeup, ale světle růžové rty díky Astor Lip Butter balzámu v odstínu Delicate lilac a stříbrnou mrazivou linku tekutou linkou Catrice My glamourized me, si neodpustím.


 
 
No a protože jsou v Coqui štědří a já vám ráda dělám radost, mám tu pro vás několik slevových kuponů na nákup v jejich eshopu. Takže kdo byste se chystal na nákup těchto sněhulí, dejte mi v komentářích vědět, spolu s kontaktem na vás a třem z vás kupon na slevu pošlu ;)!
 
1. cena - 50% na celý nákup
2-6. cena - 25% na celý nákup
7-9. cena - 10% na celý nákup
 
Hlásit se můžete do neděle 8.12. do půlnoci ;)



čepice a bunda - vietnamci (a obojí skvěle teplé!)
legíny - Calzedonia
sněhule - Coqui
 
 Tím bychom měli shrnutu mou venkovní pohybovou aktivitu a vrháme se na tu vnitřní. Přiznám se vám, že to trochu flákám, ale snažím se alespoň 2x týdně nějaké domácí cvičení provozovat. Když není čas na procházku, preferuji cvičení podle Jillian Michaels, když mám náladu, zapnu si 30 day shred nebo Six week six pack, časově mi to nevychází cvičit podle jejího plánu a přiznám se, že bych se toho i trochu bála, protože po jejím cvičení každý hubne a to já opravdu nechci. Nicméně na občasné cvičení je to super. Také se mi moc líbí cvičení v reálném čase podle Lisy Call my name nebo Dripping with sweat.
Úplně nejraději ale cvičím aerobik podle Olgy Šípkové, konkrétně střídám 2, 3 a 4 díl. Člověk si pořádně protáhne tělo a závěrečné posilování mi dá vždy zabrat.
 
A jaký je můj zimní jídelníček? Nečekejte žádné až moc zdravé potraviny, v zimě mám chuť na sladké a potřebu dělat si tukové zásoby :D.......Můj jídelníček je samozřejmě pokaždé jiný, ale dám vám sem alespoň ukázku, abyste měli představu.
 
snídaně: jogurt s cereáliemi a ovocem, většinou dobrá vláknina s jogurtem a banánem, ale když je čas, udělám ovesnou kaši, jogurt kupuju řeckého typu, tedy tučnější - cca 10% tuku
 
svačina: kousek ovoce a chleba nebo housky se sýrem či šunkou
 
oběd: polévka + hl. jídlo (např. bramboračka a játra na omáčku s rýží nebo vývar s nudlemi a opečené brambory s kuřecím řízkem, polévka s krupicovými knedlíčky a kuře pečené na zelí s bramborem atd....)
 
svačina: něco sladkého, sušenka, koláč, čokoláda  a Caro atd....
 
večeře: pečivo se šunkou a sýrem, zeleninový salát
 
po večeři: něco na zub např. mandle v čokoládě, sušené ovoce, kousek bábovky......
 
Tak to by bylo pro dnešek vše, doufám, že jsem vám tímto článkem zodpověděla vaše dotazy. Musím také podotknout, že jsem konečně začala vařit polévky, vždy uvařím jednu na dva až tři dny a musím se pochválit, že mi moc chutnají, dříve jsme je příliš nevyhledávala, ale v zimě krásně zahřejí :).
 
Mějte krásný večer a zítra si dáme Lovely top 10 za listopad ;).
 
 
 A úplně bych zapomněla, už v sobotu jsem publikovala nový článek na blogerkách.cz, je to takový hodně 80´makeup s příslušnou dávkou 80´kýče a modrou řasenkou, na tématickou párty, či focení, si myslím,že by vás mohl zajímat :).....

 



edit: soutěž uzavřena, gratuluji výhercům!



25%  terka.hyksova@seznam.cz

25%  zuzkabulova@centrum.cz

25%  teresac@seznam.cz

25%  Acornika@seznam.cz

25%  wr55@centrum.cz

10%  juicy.fruuit@gmail.com

10%  veronikapacovska@email.cz

10%  theresakalouskova@seznam.cz

You May Also Like

134 komentářů

  1. Peti, ty jsi snad čím dál tím hezčí!!!
    Krása (y) :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý článek! :-) Bude i fotka v tom lyžařském oblečení?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, já už jsem je dávala vloni :),ale určitě bude i letos :D.....

      Vymazat
  3. dneska to musela být na procházku krása, procházky v zimě mám osobně taky moc ráda, tak jsem dneska všem, co mohli jít ven, tiše z práce záviděla :-) jinak: moc se mi líbí ta fotka jak jsi vlevo ty držící si kapucu a vpravo detail na trávu :-)
    ChickWithKick and her life

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi líbí ta modrá bunda ! Opravdu Ti sedne. Já jsem téměř od začátku podzimu sháněla kabát nebo takovou dlouhou bundu, co máš ty. Např. v FF měli nádherné kabáty. Ovšem mám problém ten, že když mi je kabát na tělo - většinou vel.34/36, jsou mi krátké rukávy :/ A pak taky jsem chtěla černý kabát, elegantnější, ale jak jsem děsně světlá, vypadám v tom šíleně. Zajímavé, že Ty také píšeš, že jsi bledule a přitom Ti černá sluší. ;)

    OdpovědětVymazat
  5. jupí! nejsem jediná, kdo miluje zimní procházky. se sestrou dvojčetem obě studujeme VŠ a při zkouškovém období navečer, až se doučíme, chodíme na procházky ať vyvětráme naše těla i mozky :D většina ostatních lidí řiká, že jsme blázni, že musíme mrznout...ale vůbec ne :) supr článek
    Verča

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, pěkný článek. Já kdybych měla alespoň nějaký čas jít na procházku tak bych byla štastná. Vždy dorazím domů ze školy, do které dojíždím hodinu od bydliště, tak padnu a spím tři hodiny a pak už je večer to se najím udělám něco v domácnosti a jdu zas spát protože v pět ráno vstávám. :-/ Jinak se mi líbil druhý outfit, ale ty sněhule od Coqui jsou šílené :D nelíbí se mi tento styl. Pěknou večerní středu.

    OdpovědětVymazat
  7. Ja sa pohybu celkom venujem. :) Krásne topánky!

    OdpovědětVymazat
  8. Péti mám také moc ráda procházky ale ani nevíš jak krásné je to ještě když jedeš na koni bez ohledu na čas no prostě nádhera :3

    OdpovědětVymazat
  9. Modrá bunda i čepka vypadají skvěle, asi budu muset někdy k vietnamcům zajít!

    OdpovědětVymazat
  10. Ten druhý outfit s tou modrou bundičkou je skvělý! Moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  11. Hezký článek :) Procházky mám ráda ale ne v zimě bo nesnáším zimu a nechci v ní být dobrovolně víc jak 15min :D Na procházky chodíš sama? Nebojíš se?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy jdu sama,.ale většinou mám společnost ;), chodíme s kamarádkou, někdy jdeme až večer s manželem :).

      Vymazat
  12. Taky se moc ráda procházím v zimě, člověka to vždycky tak nějak osvěží. (Jen kdyby u toho nebyla taková zima, haha. :D)
    Sněhule se mi tedy nelíbí vůbec, ale to u takové boty stejně není hlavní, do sněhu budou určitě super a o to přece jde. :)
    Cvičení takhle v zimě je u mě taky na nic, hlavně proto, že jsem pořád nemocná a to moc cvičit nezvládám... :)

    OdpovědětVymazat
  13. tak tak tá modrá bunde ja krásna, sedí ti.

    OdpovědětVymazat
  14. Jé Peti tak zrovna ta slev aby se mi hodila :-) Dívala jsem se na ně už v neděli. ( roxxy005@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  15. haha všichni s Jill hubnou jen já nic :-D

    OdpovědětVymazat
  16. Ta modrá bundička je úžasná! Jenom, kde ji sehnat :-/

    OdpovědětVymazat
  17. Super článek. Já jsem dnes ráno taky vydala článek o sportu, zajímavá náhoda. Ale ten tvůj je lepší. Já každý den tančím nebo cvičím (doma). Mě to baví a asi bych bez pohybu nepřežila. Takovéhle články se mi líbí, na podobná témata (sport, pohyb atd.) by jsi mohla psát častěji.

    OdpovědětVymazat
  18. Peti, ty sněhule jsou boží a moc ráda bych využila tu slevu prostřednictvím tebe...budeš moc hodná a kontakt na mě je skarytka@seznam.cz. Díky a měj se hezky, Karolína

    OdpovědětVymazat
  19. Supr článek. Taky mě baví procházky. :) Tak mě napadlo, na každé fotce se usmíváš se zuby, umíš usmev i bez? Blbý dotaz ale já se zas neumím usmát aby mi šly vidět zuby:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím :D, asi umím, ale raději se usmívám se zuby :D......

      Vymazat
  20. Prosim tě Petruš,
    naskladníš SLEEK INDIVINE OH SO SPECIÁL?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě, je to na cestě, mělo by to být v pátek nebo v pondělí dle tracking ;)

      Vymazat
  21. Skvělý článek! Díky moc za fotky, potřebovala jsem vědět, jak sněhulky vypadají na noze, protože jsou docela velké a neuměla jsem si je představit na noze. Už po nich pokukuji dlouho a mám pár vybraných, které se mi líbí. Moc ráda bych popřípadě využila slevu, pokud bude štěstí přát a budu mezi vybranými :) Přeji pěkný večer.
    email: terka.hyksova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Dobrý den,
    když Vám pošlu boty zdarma, taky mi na ně uděláte takovou reklamu jako tady na ty "Koki"? Miloš Velebný

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, Miloši,

      děkuji Vám za nabídku, ale neudělám, spolupracuji jen s firmami, které mne něčím osloví jako například tyto sněhule, na které jsem koukala již několik sezon. Můj blog není reklamním prostorem pro eshopy, děkuji Vám za pochopení.
      přeji krásný večer Petra

      Vymazat
    2. Toto samozřejmě nebyla nabídka, chtěl jsem si jen rýpnout, jak jste prodejná a hned uděláte všem reklamu jen díky tomu, že Vám cpou věci zadarmo. Vsadím se, napsat Vám to soukromě, tak hned přijmete... Miloš

      Vymazat
    3. Miloši a jak to víte a proč jste mi to teda nenapsal soukromě, abyste se mohl přesvědčit? :)

      Vymazat
    4. Péťo kašli na něj, evidentně má pán svou hlavu. Myslím, že normálně uvažujicí člověk pochopí recenzi. Proč nenapsat dobrou, když ten názor máš. A víme, že tu nemáš jen pochvalné recenze

      Vymazat
    5. A prece nikdo nebude posilat k recenzi vylozene sunty - chce mit dobrou reklamu, proto posle kvalitni vyrobek. A nechapu, proc by nemel byt ocenen, kdyz se v nem clovek citi dobre. Ztrhat ho jen proto, ze byl "zdarma"? A proc? Mely by pak recenze jeste nejaky smysl? Tereza

      Vymazat
    6. :D... Prodejná :D... Chlape jdi se zahrabat a vylez až po zimě :D

      I.

      Vymazat
    7. Myslím, že Péťa opravdu nepatří mezi blogerky, které vezmou každou kravinu zadarmo a udělají na ni recenzi. Zmiňovala se o tom i ve videu.

      Vymazat
    8. MILOŠE DO KOŠE :o))) to bylo to nejdecentnější, co mě napadlo :o))) ale alespoň se podepíše, Káťa

      Vymazat
  23. Já polívky miluju! :-) Vždycky mamku (pouze teda o víkendu) přesvědčím, že musíme nějakou k obědu uvařit.
    A moc se mi líbí ty boty Merrell. :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Musím ti pochválit tu čepici s bambulí, hodně podobnou, ne-li stejnou, mám totiž také a tahám ji teď pořád :) Taky se mi moc líbí ta modrá bunda, na to, že je z tržnice, vypadá moc dobře.
    Dívala jsem se teď na stránky Coqui a pokud bych měla štěstí na slevový kód, šla bych do těch Retro, ty jsou stylové :) juicy.fruuit@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. ta modrá bunda je fantastická a jak v ní záříš to je úžasný
    já miluju procházky po Krkonoších to je obrovský relax
    princeznickaaa.N@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Mega moc ti to sluší :)) Oba outfity jsou pohodlné :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  27. Krásný outfity a moc hezký fotky :) Jakým foťákem je to focený?

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Péťo, ty botky by se mi opravdu moc líbily, vypadají na tobě moc krásně. Jinak outfity se ti moc povedly :-) adela.sucha@email.cz . Přeji hezký večer. Adéla

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Petruško,
    tento článek mě neuvěřitelně nadchl, nejen kvůli tomu, jak ti krásně sedí ta krásná khaki parka (která se mi mimochodem strašně líbí a asi si taky nějakou budu muset pořídit...:)), ale hlavně ty neobvyklý roztomiloučký sněhulky, který jsou naprostá zimní bomba!!! (ty bych si hnedka koupila, protože je ze mě v zimě úplná zmrzlina, jaká je mi zima, dokonce nosím aji troje rukavice :), ale se zmrzlýma nohama zatím opravdu nevím co dělat, zatím mi je nic nezahřálo...)

    Zuzana Bulová
    zuzkabulova@centrum.cz
    774 676 474

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky problém, že je mi furt zima, ale bývá to špatnou funkcí krevního oběhu - nedostatečné prokrvení nohou. Zkus třeba bylinný čaj, v lékárně ti poradí :)

      Vymazat
    2. Není moudré veřejně vystavovat svoje telefonní číslo, Petra by měla tento komentář radši skrýt, když už ani autorka není dost soudná...

      Vymazat
  30. To jsou vazne nadherne fotografie. A ty krasna modelka. :) Horsky outfit je dokonaly, presne takovou bundicku bych uvitala, jsem totiz hrozny zmrzlik. :) Vypada prekrasne. Rozhodne se budu inspirovat.
    A prvni outfit je také nádherný! V tom bych nejradeji chodila kazdy den. Opravdu moc moc povedene.

    OdpovědětVymazat
  31. Sestra mi "koki" sněhule kupuje k vánocům takže slevový kupón by se mi naprosto hodil! Ještě když bydlíme v horách :D jsi úžasná! Pokračuj v tom co děláš! :)

    OdpovědětVymazat
  32. Btw: nedala jsem email -_- puzova97@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Ty černý sněhulky jsou dokonalý :* Jinak úžasný fotky!! Moc ti to sluší, ostatně jako vždy :)
    verysa4@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Kéž by moje nožky vypadaly v legínách tak super jako ty Tvoje :-)
    Koukala jsem na e-shop Coqui a mají opravdu zajímavý sortiment :-)
    gandurskap@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Sněhule Coqui si plánuju koupit k Vánocům, konkrétně tyto http://www.coqui-eshop.cz/valenky-coqui-vysoke-hnede-s-bambuli.aspx takže poukaz na slevu by mi udělal neuvěřitelnou radost :)) jen boty chci objednávat co nejdřív, tak by mě zajímalo, do kdy soutěž je :) aby kdybych nevyhrála mi stihl přijít :D

    OdpovědětVymazat
  36. jé a zapomněla jsem na email : bonsel@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Jé, už jsem to doplnila, výherce vyberu začátkem týdne, hlásit se je možno do nedělní půlnoci.

    OdpovědětVymazat
  38. Peti, když máš něco od našich milých vietnamských spoluobčanů - to nakupuješ v Hradci? Já mám pocit, že u nás v Budějcích mají samý nemožný hadry (když už je to pěkný, tak to má flitrovanou tygří hlavu přes celý záda atd.)
    Třeba tahle bunda je úplně skvělá a nějaká taková by se mi taky hodila.... Mám jen jednu podobnýho stylu z Camaieu, ale černou a nějaká pěkná barevná....to je přesně to, po čem právě moje srdce prahne :-D

    Jinak moc pěkný článek, sluší ti to...jako vždycky :-)

    OdpovědětVymazat
  39. Péťo, tak je mi jasný, kdo nám ukradl slunko :-) U nás bohužel celý den hnus hnus - inverze :-((( A nevypadá to na zlepšení :-(
    Takže místo procházky, u nás šálu přes pusu, žádné chození venku a zavřít se doma....
    abcjituska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj:) Musím říci, že článek se mi moc líbí. Já jsem ten typ, který má hodně oblečení a bot na léto (možná i proto že je to mé nejoblíbenější roční období) a málo toho na zimu. Což si myslím, že je velká chyba a měla bych něco nakoupit. Pořádné teplé boty, bunda, šála, čepice a rukavice je v zimě naprostá nutnost. Já jsem docela teplomilný člověk a tak se mi v zimě pomalu ani nechce vylézat ven, neznám nic horšího než se na zastávce klepat jako osika a klouzat po silnici v trendy botách. Proto mě zaujaly sněhule, sice jsou na mě až takové hodně velké ale pokud opravdu krásně hřejí, jsou až do mrazu -35 C a jsou protiskluzové tak to by bylo něco pro mě. Moc krásné jsou černé jako máš ty nebo bílé či stříbrné. Díky moc za tip a hodně dalších takových super článků :)
    pinkieseven@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. tak já to zkusím:) katka.pinkavova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Taky by se mi sněhule hodily- zvlášť když jsou tak teplé, jak píšeš :) Letošní zimu jsem odkázaná chodit s kočárkem na procházky počasí nepočasí, tak se mi teplé oblečení a boty hodí.
    theresakalouskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj :) Hneď ako som si pozrela tvoje video a dnes aj článok, pripomenula si mi, ako moon boots nosila moja spolužiačka pred pár rokmi :). Mala biele a pamätám si, ako sme sa jej smiali, že nosí vysávače na nohách :D Poslednú dobu sa mi začali páčiť a keďže nemám žiadne snehule, ale plánujem si kúpiť, tak rozmýšlam práve o týchto :)
    klaudinkaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  44. Koukám, asi budu jedna z mála, ale nesnáším zimu a zároveň ji miluju. Asi bych nedokázala chodit v mrazech na procházky, ale zase zároveň mám ráda zimní počasí, které je v tomhle týdnu. Slunečno, na nebi ani mráček, nefouká. Bohužel, nepěstuji ani žádné zimní sporty, z lyžáku v dětsví mám "trauma", v běžkování taky nejsem zrovna přeborník a bruslit jsem nebyla, pane jo, pěkně dlouho :) Asi budu muset zase začít :) Jinak, úžasný outfit se sněhulkami, moc se mi líbí. Takové sháním už pěkně dlouho, protože jsem v zimě náchylná na nohy a pokaždé mi po nějaké době začaly kozačky protékat, i ty sebekvalitnější. Sněhulím zatím věřím :) a koukám na couqiu je nemají ani tak drahé. Všude jinde jsem neviděla cenu po 2,5 tis. teresac@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Na Coqui jsem narazila když holky z Bloges Robes dělali kampaň na jejich válenky a ty sněhule se mi moc zamlouvají. Teď bohužel na procházky není čas, neb všechen volný i nevolný čas zabírá bakalářka, ale až bude, tak si je pořídím (za odměnu:)) a už se těším na procházky s našim pejskem. ajischa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Opět skvělý článek. Strašně se mi líbí ten tvůj druhý outfit, strašně ti to sluší. Odkud máš tu černou čepici? Ty boty jsou úžasné a podobné mají i pro děti. By se mi líbilo být sladěná se synkem. Jen ta cena, no. Bylo by super vyhrát kupon, to bych neváhala. Přeji hezký Advent. jukamila41@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. Ta modrá bundička je nádherná! :) Soutěž o slevové kuponky je bezva,díky tobě jsem zjistila, jak moc pěkné mají botičky (z video o zimních věcech). Ty nízké kotníčkové co nabízí mám podobné od Lacoste už asi třetí rok a chtělo by to už nové... Moc se mi ale líbí i ty co máš od nich ty, tak teď nad nimi přemýšlím a rozmýšlím, jestli je koupit, nebo ne. S kuponkem by bylo rozhodování asi jednodušší :) Tak pokouším štěstí :)
    schabik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj Peti jako vždy krásný článek. Vždycky se těším na relax jak přijdu z práce a něco si tady od tebe přečtu. Pod stromeček jsem si nechala od manžela objednat štětce od Tebe. Nikdy jsem štětce nepoužívala, ale nemůžu odolat, když koukám na Tvá videa.

    Sleva by mě potěšila, jelikož už několik týdnu brouzdám po obuvi a sháním sněhule :)

    Hezky večer Petra Bednaříková

    petrabednarik@seznam.cz 731251064

    OdpovědětVymazat
  49. Sněhule by se mi hodily, hlavně, když budou moooooc teplé, protože mám stále studené nohy, natož v zimě a potřebuju konečně něco co zahřeje:-)
    lenkakrikalova@tiscali.cz

    OdpovědětVymazat
  50. 3700 za ty zelenobílé hrůzy?

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj, super článok. :-) Síce som ešte nič od J. Michaels neskúšala, ale pred pár mesiacmi som začala cvičiť/posilňovať, pretože mám dosť štíhlu postavu a popravde, chcela som nabrať nejaké tie krivky. :D Začala som len s niečím ako 'squats'- zmeny na nohách boli viditeľné naozaj skoro, určite to bolo zapríčinené aj časom, kt. som tomu venovala. Neskôr som sa rozhodla cvičiť Pilates, s kt. som už mala skúsenosti a keďže mám aj nejaké problémy s chrbticou, bola to jasná voľba. Zo začiatku to bolo fakt náročné ale teraz, po asi cca 4 mesiacoch pravidelného cvičenia (väčšinou 3-krát do týždňa), sa moja kondička výrazne zvýšila a už mi to nerobí tak veľký problém. Keď to časovo nestíham, snažím sa aspoň nejak rozcvičiť, pridám nejaké prvky z jogy a pod.
    Avšak, mám pocit, že by som to mohla aj spomaliť. :D Bojím sa totiž toho, že efekt rastúcich svalov sa bude zvyšovať a ja naozaj nechcem vyzerať ako nejaký 'svalnáč':D Teda pre upresnenie, vôbec nevyzerám ako kulturista alebo pod. len na sebe vidím, že postava sa mi naozaj zmenila - v dobrom slova zmysle. Teda moja otázka smeruje naozaj k J. Michaels, myslíš, že jej cvikmi dokáže schudnúť aj človek postavy, napr. podobnej tej tvojej? Nešlo by v tomto prípade len o 'nabratie' svalovej hmoty?

    OdpovědětVymazat
  52. Miluju tyhle botky, vždycky se mi strašně líbili boty na kosmonautský styl, ale tyhle jsou teda ultra ošklivé :) Jinak by mě zajímalo, jak boty této značky dopadnou po čase. S přítelem jsme si nakoupily do zimy taky tady ty moon boty, každý od jiné značky a obou nám praskli ehm, jak to popsat :D no v takové té kožené části, jak jsou kolem dokola objeté, u tvých bot to lesklé kolem :) Asi jak se noha ohýbá nebo nevím, levné zrovna nebyly a jak říkám každý jsme je měli od jiné značky a dopadly stejně, tak se mi moc do dalších nechce, i když vypadají božsky :/

    OdpovědětVymazat
  53. Coqui super boty na zimne prechadzky s kocikom:-)

    OdpovědětVymazat
  54. Sněhulky jsou opravdu mooc hezké, nějaké už bych také potřebovala na zimu a na webu coqui mají moc pěkné, takže si nějaké hodlám objednat. Sleva by byla super, byla bych za ni vděčná :)) veronikapacovska@email.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Krasne Peto, tobe to slusi i na prochazce v lese :-) Moc se mi libi ten modry kabatek! Take jsem dnes mela cepici a dva copy, pod cepku je to vazne nejlepsi a vypada to uzasne! LV

    OdpovědětVymazat
  56. Nohy v teple by se hodily! Anna: anna.neu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Teda ty sněhule jsou super! Mám podobné od Crocs, ale bohužel jsem neuváženě koupila bílé, které jsou do města dost nepraktické, takže by se mi hodily podobné v nějaké praktičtější barvě :) Tak snad se mi poštěstí...
    Jinak Ti moc musím pochválit druhý outfit, ta modrá bunda v kombinaci s černým zbytkem nemá chybu!
    Martina

    OdpovědětVymazat
  58. Ta modrá bunda ti fakt sekne... Závidím, protože já bych v tom vypadala jako nakládačka :D Jinak plánuju cestu do Tater, takže sněhule by bodly, ještě za příjemnou cenu :)
    e.lisejnik@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  59. taky už se strašně moc těším na hory a také se vždy snažím aspoň outfit trochu sladit :-))
    sluší ti to!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  60. Péťo já se hlásím :) Jedny sněhule mám, bílé od Loap a jsou to fakt klasické sněhule.. A já jsem takovej zrmzlík, že i je i v těch zima když někde chvilku stojím.. Jediné boty, v kterých mi bylo teplo byli boty kamarádčina tatínka.. Byly to obří sněhule a uvnitř měly pravou kožešinu, on s nimi jezdí na Kavkaz no :D
    wr55@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  61. To ja cvicim podle Cassey z Blogilates, je fakt skvela, kdyztak se na ni podivej.. ;-) Cas na prochazky ti zavidim, ja se prochazim leda tak po skole, kdyz hledam ucebnu.. :-/
    A snehulky by se mi moc hodily, zrovna jsem na ne koukala :-) (Anca.Kadlecova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  62. Bunda Ti neuvěřitelně sluší,.,ta modrá,.,a s těma copánkama,.,no úplná panenka,.,na svazích budeš kóóóča,.,botky by se mi taky hodily a 8.12. mám narozeniny, tak bych si je nadělila jako dárek ( nebo vlastně Ty by si mi je nadělila :-D )
    Bjhujk@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Pěkné fotky,krásný článek.Já se snažím cvičit 30day a teď Six week denně,sice nehubnu,ale tělo to krásně zpevnilo .Bohužel mám jiný metabolismus a po vašem jídelníčku bych určitě přibrala!/škoda,protože se mi zdá perfektní/Těším se na další příspěvek.Stáňa

    OdpovědětVymazat
  64. Péťo, moc Vám to sluší. Já mám moc ráda zimní procházky, když už i na bundě je znát, že pořádně mrzne. :-) Botičky jsou bomba a modrá bundička, ta Vám moc sedne. Mailík: h.honkova@email.cz. Mějte hezký den. ;)

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj Péťo,
    teda ten outfit s modrou bundou je skvělý !!!! :) Copíky pod čepici je skvělý nápad, vždycky jsem si říkala, že mám vlasy takový rozlítaný, tak teď už vím jak na to. Tímhle outfitem jsi mě hrozně potěšila a úplně mám teď chuť jít na lyže !!!! :D
    A na sněhulky Coqui se chystám už delší dobu, ale přemýšlela jsem, zda do nich jít?! - díky tobě mám rozhodnuto - MUSÍM JE ROZHODNĚ MÍT !!! :D

    takže kdyby mi štěstíčko přálo, připojuju se k soutěži: akyna@centrum.cz

    Děkuju :o)
    Aneta Dočekalová

    OdpovědětVymazat
  66. Peťulko tobě by i pytel na hlavě slušel :D Krásná jako vždy!!! Jsem taková tvoje ticha fanynka, co ti přeje letošní vítězství a jsem ráda, když se můžu od tebe inspirovat nebo koupit si nějaký produkt co doporučuješ (včera jsem vyzvedávala laky GS Stars za 65,-Kč v Parfums :P). A tak jsem ti chtěla poděkovat za to všechno, co pro nás děláš a připravuješ. I značka Coqui byla pro mě cizí a myslela jsem si, že drahá, ale mají krásné kousky, takže k nám na vesnici určitě objednám. Kdyby na mě přišlo štěstíčko s výhrou divila bych se, ale bych ráda - lukestikova.l@seznam.cz :D Ještě jednou děkuju, že tě "máme" a jsi taková jakou jsi ;)

    OdpovědětVymazat
  67. Jeee, moc ti to sluší Péťo, jsi roztomilá :). Moc se mi líbí tvá parka. Jenom mě nezaujaly ty sněhule, na ty tvoje hubené nožičky je to docela maso :)

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj Peto, moc ti to na fotkách sluší ;o) Zima k tobě zkrátka pasuje :o) A co se týká bot - zrovna nějaké sháním na hory. A protože se už za chvíli chystám, tak by se mi tyhle hodily i libily ;o) Jen nevím jestli bílé nebo černé :oD Tak třeba se na mě usměje štěstí. Hezký den...
    veronikahavlin@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj, moc ti to sluší, ta modrá bunda i ta parka, vypadáš na těch fotkách čím dál lépe a hlavně vypadají i profesionálně vyfocené, jestli tě fotí manžel tak ho pochval :) Boty na zimu ještě nemám a ty z loňska jsem musela vyhodit, takže už občas začínám mrznout venku. Koukala jsem na jejich eshop a moc se mi líbi tady ty: http://www.coqui-eshop.cz/damske-snehule-coqui-joy-cerne.aspx. Měj se pěkně :) sweetagnes@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Juu tak ty jsou bozi. Vzdycky jsem tenhle typ obdivovala na Italkach na horach. I kdyz ty mely asi Diora :), ja bych brala ale tyto!! Tak snad se na me usmeje jednou stesti se slevickou :)..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeste ten mejlik, kdyby nahodou nejska slevicka cernapeta13@gmail.com

      Vymazat
  71. Mě se více líbí ten druhý outfit, kde máš náádhernou modrou bundu. Ty sněhule co k té bundě máš, jsou mé vysněné boty. Moc bych si je chtěla pořídit na tuto zimu, ale bohužel mi to finance neumožňují. Snad se na mě obrátí štěstí a já poprvé něco vyhraji a to slevu na tyto botky :-)
    GeorginaSparks@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj, od Coqui mám už válenky a jsou boží. Tyhle sněhulky bych taky moc chtěla. V červené vypadají luxusně :). Hezký den
    lucishek7@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Pěkný článek a moc pěkné fotky. Taky se v zimních měsících nejraději procházím se psem. :)

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj Peti, opet Ti to nesmirne slusi. Proste ty zrajes jako vino, cim jsi starsi tim jsi opravdu hezci a zajimavejsi :-) Me se moc libi ten druhy outfit. Modra bunda s cernym koziskem je uzasna a snehule jsou zajimave a verim ze i dost teple. U prvniho outfitu se mi moc libi ta cepice s bambuli, zrovna jsem pred tydnem sobe a Jasmince objednala na Vanoce kulisky s koziskovou bambuli a k tomu chunky saly, uz se na to moc tesim :-)

    Rada bych Te zaroven poprosila o zarazeni do souteze na slevovy kupon na ty snehule. Jako maminka dvou certiku :-) neustale nekde litam venku a takove super botky by se mi opravdu hodily, jak pak by ne ze :-D Pokud se na me usmeje stesti budu moc rada. Dekuji

    Preji Tobe, Mirovi a kocickam hezky proziteho Mikulase :-)

    Hanca Cechova
    Acornika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Moc ti to sluší Peti :)... Úplně mě "přešel elán", když jsem zjistila že ta úžasná modrá bunda je od vietnamců a ještě od loňska :D... to ji asi nikde neseženu :(... doufám, že nějakou podobnou :)... jsem taky malá a hubená a vypadám ve všem jak mini-koule, nic mi nesedí :D... Jinak oboje botičky překrásný :)

    I.

    I.

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj Péťo, druhý outfit je moc krásný =). Jsem moc ráda, že jsem měla možnost vidět tyto sněhule "v akci". Moc se mi líbí a ráda bych si také nějaké koupila =) a případnou slevu bych s nadšením využila =D. Proto bych také chtěla poprosit o zažazení do soutěže - l.baborova@email.cz =) Děkuji a přeji krásný den =)

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj Peti, zkusím jít štěstí naproti, v Coqui bych si určitě vybrala :D Moc ráda Tě sleduji, vždy kafíčko a Tvůj blog. Tvá tichá čtenářka Jitka :D vykoukalova.jitka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Takovéto články mám opravdu nejraději, s líčením se v zimě moc nepářu :) Chodím raději na procházky.Jsem překvapená, že toho sníš docela dost a jsi tak štíhlá, dar od Boha :) Moc se mi líbí coqui sněhule, takže slevu klidně uplatním, pokud budu mít štěstí. Určitě jsou extra teplé. petra.jane@centrum.cz Děkuji a přeji krásný den:)

    OdpovědětVymazat
  79. zkusím štěstí:) kamcasvizelova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  80. Super outfity oba dva :-) Botky se mi moc líbí a hlavně mě láká ta hřejivost, mě totiž mrznou nohy úplně ve všem, tak bych byla moc ráda, kdybych si je mohla třeba s nějakou slevičkou pořídit. Prosím tedy o zařazení do soutěže :-) Díky brendlovaz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  81. Petro, ta modrá bunda je úžasná!!! Nevím, jak je přesná ta barva v reálu, ale na fotkách je s takovým fialovým podtónem a vypadá opravdu božsky!!! V zimě mám taky nejraději teploty mírně pod nulou, lehce mrazivo, hlavně bez větru, aby nebyla taková velká zima.
    fructia@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. Péťo krásný fotky, hlavně teda ta modrá bunda ti moc sekne :-)

    Co se týče botiček od Coqui, tak na ty si dělám zálusk už od září, jenže jsem zaváhala a někdy ke konci října nízké válenky zdražili z 1699 na 1899, takže pořád doufám a čekám jestli na eshopu nebude nějaká lepší akce abych si je mohla pořídit :) Takže se hlásím mezi zájemkyně a zařazení do soutěže :-) lil.yth@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. zapojím se ráda do giveaway :) email: zuzanka.zahradnikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  84. Ahoj Peti
    ta modrá bunda je opravdu krásná, ale víc mě zaujalo, jak hezky vypadají legíny :D Nechtěla by jsi udělat nějaký článek o tom, k čemu nosit legíny? Vůbec nevím co k nim vymyslet, za triko nebo svetřík, vždy mi přijde, že to vypadá na mně podivně :D Moc bych tento článek ocenila :)

    OdpovědětVymazat
  85. Ty botky jsou dost takové veliké, ale to se mi líbí...Botky by se hodily... Super článek...:) Taky bych měla vyrazit na procházku, ale my tady ve městě moc nemáme kam...:(
    linetova.anna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Dobrý podvečer Peti, opět krásný článek a ten modrý kabátek je opravdu krásný. Já se taky ráda procházím, dokud není náledí, tak mne nic nezadrží. A jelikož opravdu potřebuji nové, pohodlné a teplé zimní boty, jelikož mi mé jediné zimní boty dnes rozedřely nohu až do krve, tak bych se ráda přihlásila do soutěže o slevové kupónky. Moc děkuji, krásný zbytek dne. Petra T.
    takacova.petra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Ahoj :) Strašně dlouho sháním taky takové sněhulky :) Už jsem si je našla jak na coqui tak na botovo.cz :) taé od značky coqui :) A sleva na ně by byla naprosto skvělá :)
    email: ivana.stankova1@seznam.cz


    OdpovědětVymazat
  88. Ahoj Péťo. Jako vždy skvělej článek. Ta modrá bunda ti neskutečně sluší :) Koukala jsem na stránky Coqui a mají tak vážně skvělý kousky. S nákupem zimních bot jsem bohužel trochu zaspala :( Kdyby se mi poštěstilo a byla mezi vybranými, udělali by mi to obrovskou radost :) A dodatečně gratuluju k blogerce roku. Tvé vítězství bylo oprávněné :)
    Ewishka.95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  89. sněhule jsem už jedny měla a nevydržely, takže koukám na ty coqui:) sleva by se hodila:D n.motyckova@gmail.com, dekuji:)

    OdpovědětVymazat
  90. Modrá bunda je fakt krásná - i u větví se dá občas dobře nakoupit :-) ... Sněhule už dlouho pořádné potřebuji a nad těmihle zvláštními jsem přemýšlela, sleva by se mi tedy hodila :-) good.Petra@seznam.cz, Peťula

    OdpovědětVymazat
  91. Ahoj Peťka :) ako vždy ti to poriadne sekne! :) super články, veľmi inšpiratívne :) email: natalia.csutorova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  92. Aaaaa! Hrozne chci ty Tildy!!! Ale obavam se, ze jako maminka na materske si pred Vanoci takovou radost nemuzu dovolit... Ledaby se na me usmalo stesti...:) flimmelova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  93. ahoj Peti, Jillian Michaels mi přijde docela brutální ... já si na odreagování pouštím fitness videa Fitness televize, jsou docela krátká, takže si člověk zvládne pořádně zacvičit i v rámci 20 - 30 minut (www.fitnesstv.cz), nebo videa Be Fit GO (hlavně ty na pláži :-) http://www.youtube.com/watch?v=MreWx8FhruI) a Tracey Mallett (http://www.youtube.com/channel/UCted7L6pywN-vqhlWwh5eVA) ... sněhule jsou naprosto super! :-) Jana

    OdpovědětVymazat
  94. Ahoj Peti,
    článek se ti opět velice povedl a povznesl mi náladu (ostatně jako vždy :) ), hned bych se šla někam projít a nebo si rovnou zalyžovat :). Mojí pochvalu vyřiď také manželovi, který dělá super fotečky, obdivuji je v každém outfitovém článku :). Jsi mou inspirací jak v líčení, tak i v oblékání. Outfit s modrou bundou, sněhulkama a copánkama je prostě bomba !
    Koukala jsme na stránky sněhulek Coqui a určitě by se takové do sněhu na hory hodily. Připojuji se tedy k soutěži o slevové kuponky a ještě jednou moc děkuji za to, co pro nás děláš :+)
    RenataDocekalova@seznam.cz

    přeji krásný zbytek dne Renata Dočekalová

    OdpovědětVymazat
  95. Tak přesně tyhle sněhule jsem si z Coqui před týdnem objednala a bohužel jsou mi velké. Tak jsem si objednala vyšší, celé černé lesklé a s délkou stélky 22.5 cm, tak snad mi budou :)

    OdpovědětVymazat
  96. Úžasná! Fakt ti to moc sluší! Ta bunda je moc hezká.
    Domka.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  97. Krásné sněhule! Koukala jsem na stránky a mají i super výběr sněhulí pro děti, což se mi zrovna hodí :) .
    michaelakozelska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  98. Ahoj Petro, moc hezký článek, já musím říct, že se mi to retro ala 80´ líbí..na denní nošení asi ne, ale vypadá to fakt dobře.Kamarádka jde příští týden na firemní večírek a mají zrovna téma 80´ léta :) takže super inspirace pro ní a hned ji odkaz posílám :) Jinak sněhule jsou boží a protože ty moje už jsou lehce za zenitem, tak bych se připojila a byla ráda, kdybych mohla dostat slevový kupon :) dvorakova.nika@email.cz

    OdpovědětVymazat
  99. Jej, botičky na zimu by se mi hodily :) tomanovalucie@klikni.cz

    Jinak já teď taky trošku flákám cvičení, ale občas si výjdu na hodinovou procházku (na nákupy, nechce se mi vyhazovat za tramvaj) a s Jillian taky sem tam cvičím, já mám 6 week, 6 packs a musím říct, že bez zátěže to ve většině cviků není ono.

    OdpovědětVymazat
  100. Peti, perfektní outfity :) Sleduji tě již delší doby a jsi má nejoblíbenější blogerka. Miluju tvé videa, články, prostě vše :) Máš opravdu moc krásný styl a mnohokrát jsem se už inspirovala. Shěhulky jsou bomba a ráda bych využivala slevičku, jelikož po nich už dlouho toužím a jen je mlsně obhlížím :Dm Kontakt na mě: Hiphop.zuzka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  101. Ahoj Petro, já jsem si vyhlídla na coqui shopu válenky, ale nedávno je zdražili a to mě od nákupu trochu (dost) odradilo, takže pokud bych vyhrála, šla bych do nich...
    marketpribylova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  102. Já nejraději cvičím podle Blogilates.

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj Péťo,

    po pečlivém nastudování všech různých válenek, které se prodávají na internetu, jsem se rozhodla právě pro značku Coqui. Podle mě tato značka nabízí výborný poměr cena/výkon. Co si budeme povídat - 7 tisíc za válenky od UGG opravdu nedám :))

    Vybrala jsem si vysoké válenky v klasické světle hnědé barvě a jen čekám, jestli mi na ně náááhodou Ježíšek nepřispěje :) Kdybych měla možnost boty koupit se slevou, byla bych šťastná a mé nohy by už nemrzly.

    Krásné a klidné Vánoce všem,


    KataTTT@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  104. Vzhledem k ceně bych snehule prubla : ) pavla.jirakova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  105. Ahoj Peto! :) Opet super clanek! ;) Na botky od Coqui koukam uz docela dlouho, ale az ted na jsem videla jak vypadaji na noze a musim rict,ze jsou opravdu uzasny!! :) Asi si je budu muset poridit! :D

    nikola.chaloupecka@seznam.cz

    Mej se krasne a preji vam s Mirou krasne Vanoce. :)

    Nikca ;)

    OdpovědětVymazat
  106. Ahoj Péti, výborný článek. :) Sněhule vypadají moc dobře, a proto mi to nedá a musím se přihlásit. :) Čtenářka Terka. Cyrikova.T@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  107. Ahoj Péti, výborný článek. :) Sněhule vypadají dobře, a jelikož mi to nedá, musím se přihlásit. :) Čtenářka Terka. Cyrikova.T@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  108. Na těchhle fotkách máš strašně krásnou barvu vlasů :) Jinak do sněhulí bych asi šla. V zimě mám nohy jako led! Nejsou ani moc drahé a navíc se slevou - to bych rozhodně neváhala! ;)

    mari.klemi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  109. Zdravím Peťko,

    sněhulky vypadají opravdu parádně, tak také zkusím štěstí :-)) (případný kontakt: petrakomarkova17@seznam.cz)

    Co se jinak týče outfitů, líčení, článku, či inspirace, snad již netřeba komentovat - jako vždy 1* ;-) :-)


    S pozdravem, přáním krásných svátků vánočních a mnoho další inspirace a úspěchu do Roku 2014 Tobě i manželovi!

    Petra K.

    OdpovědětVymazat
  110. Tyhle sněhulky nejsou sice úplně můj šálek kávy, ale na stránkách jsem si vybrala jiné favority :-).
    lenka.cip@email.cz

    OdpovědětVymazat
  111. Ahoj, taky bych se moc ráda zúčastnila soutěže o slevový kupon na sněhulky coqui, podle mě je to ideální značka v poměru cena výkon. siberova.martina@seznam.cz, Děkuju Martina

    OdpovědětVymazat
  112. Do těchle sněhulek sjem se zamilovala už kdysi, když jsi je dávala na fb :-) Jestli to letos nevyjde, asi příští rok napíšu ježíškovi :-D

    Kukinka007@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  113. Ahoj Péťo, od Tvého nedělního představení sněhulek Coqui, nemůžu od webových stránek spustit oči... :-D Na noze vypadají ještě snad líp, než jen samostatně na fotkách, fakt pecka a palec nahoru :-) Moc ráda bych se tímto způsobem zařadila do soutěže. Kontakt: komarkova1.3.4.iva@seznam.cz, děkuji a měj fajn neděli :-))

    OdpovědětVymazat
  114. No tak také zkusím štěstí :) lidasinka@gmail.com
    Jinak super článek :-)

    OdpovědětVymazat
  115. Ahojky Peťo, již potřetí se snažím napsat ti komentář a nejak to porad nejde. Děkuji ti za možnost získat slevu na sněhulky. Je to paráda, co delas :) tyto sněžilo vypadají opravdu úžasné a do zimy budou parádní a na hory jak dělané. Tak pokud by se na me usmálo štěstí, tak Saset.t@seznam.cz.
    Jinak se měj moc pekne a pokračuj v tom co delas :) a krasne Vánoce a hodne štěstí do nového roku. :) měj se ahoj Saša.

    OdpovědětVymazat
  116. Také musím zkusit štěstí. Dala bych si říct s válenkami a dětské sněhule vypadají taky moc dobře. Jinak botky Merrel Ti fakt seknou, já se zamilovala do těchto http://www.merrellstore.cz/Damska-obuv-Merrell/Zimni-obuv/Merrell-Haven-Autumn-48376, tak třeba na ně taky někdy přijde řada :D hour@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  117. Super tipy. Hodně různých slev jsem našla také na https://slevovykupon.net/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!