Lovely news za duben

by - 11 května

Krásné nedělní odpoledne vám všem,

 
venku to vypadá ubrečeně a tak si myslím, že právě takové upršené, líné odpoledne je ideální na další nálož kosmetických novinek! Jako vždy, jsou to první dojmy, ne zcela plnohodnotné recenze, závěry dělám až po delší době, vždyť to už znáte :). Také se mne ptáte na střídání kosmetiky. Abych se vám přiznala, v poslední době se držím u pleti Ziaji očních krémů a pleťových od Biodermy. Je to pro mě ideální kombinace a ted momentálně neplánuji to nijak střídat, protože častým střídám má pleť trpěla a měla jsem ji přecitlivělou a podrážděnou a i když pro vás testuji nesmírně ráda, musím dát přednost zdraví, takže moje momentální péče je Bioderma Sensibio riche krém nebo Atoderm na obličej a oční krém Ziaja, který uvidíte i ve videu, případně ten s kozím mlékem. Pleť čistím micelární vodou, obden Clarisonicem :). Co se týká vlasů, momentálně stále používám Aussie, v podstatě už od podzimu, v mezičase jsem několikrát umyla něčím jiným, ale pokorně jsem se vrátila. i když teď možná něco nového zase vyzkouším :). Co se týká dekorativky, tak tam mi testování tolik nevadí, nové stíny nebo rtěnku vyzkouším ráda a určitě i v květnových news toho bude dost, nemusíte mít obavy, že by nebylo na co koukat :).
 
Přeji všem příjemnou neděli!
 
* * * * * KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO :) * * * * * *

SOUTĚŽ ZDE: http://youtu.be/lg3gDY_JRIw?t=27m36s
Doufám, že další díl mých novinek se vám bude líbit. Pokud chcete soutěžit o jeden z balíčku Thierry Mugler, zanechte v komentáři pod tímto videem NA YOUTUBE svůj email. Soutěž je pro všechny odběratele mého kanálu a výherce vylosuji náhodně příští neděli 18.5. Hodně štěstí!

Sledujte má videa v HD - přepněte ozubeným kolečkem ;).

eshopy:
štětce Petralovelyhair a Sedona lace, kosmetika Sleek a Milani
http://www.lovelyhair.cz
clip in vlasy a štětce a kosmetika Sigma http://www.lovelyhair.eu
facebook: https://www.facebook.com/pages/LovelyHair/190299520995429
twitter: https://twitter.com/PetraLovelyHair
instagram: http://www.instagram.com/petralovelyhair
na sobě: džínová bunda HM, tričko? nekde z netu, náušnice ? taky už je mám asi 10 let
líčení: W7 Naked nudes
http://www.galaxieprani.cz , rtěnka Milani lip intense extreme red http://www.lovelyhair.cz/lovelyhair/eshop/11-1-MILANI/17-2-RTY/5/223-Milani-Lip-Intense-01-Red-Extreme, na pleti bronzer Benefit Dallas a Rimmel Match perfection 010 light porcelain http://www.asos.com
lak: Gabriella Salvete Stars 13 Lavender love
o čem mluvím:
* Clarisonic Aria
http://www.clarisonic.cz/ (děkuji Lancome CZ)
* Lorac PRO palette
http://www.ebay.com
* BH cosmetics Galaxy chic http://www.romiebeauty.sk
* Sleek Del Mar palette http://www.lovelyhair.cz/lovelyhair/eshop/10-1-SLEEK/10-2-OCI/5/255-Paleta-ocnich-stinu-SLEEK-I-Divine-Del-Mar
* Inglot : http://www.petralovelyhair.com/2014/04/jarni-novinky-z-inglotu.html
* rozjasňovač Rival de Loop - Rossmann 01 moon dust
* Essence long lasting 08 colour crush, 12 Blush my lips, 13 Love me
http://www.petralovelyhair.com/2014/04/essence-long-lasting-rtenky.html
* Rimmel moisture renew 180 vintage pink
* Inglot 423 neon pink
* Sleek Russian roulette
http://www.lovelyhair.cz/lovelyhair/eshop/10-1-SLEEK/11-2-RTY/5/219-Rtenka-Sleek-TRUE-COLOUR-Russian-Roulette
* Flormar pretty cream and glaze lipstick - Teta drogerie č. P316, P318
* Rimmel Match perfection 010 light porcelain
http://www.asos.com
http://www.petralovelyhair.com/2013/01/rimmel-baze-pod-makeup-fix-perfect.html
* Ziaja Remodeling krém pod oči http://www.ruzova10.cz
* Thierry Mugler Alian extraordinaire https://www.facebook.com/ThierryMugler
* Balea sprchový gel s olejovými perlami květy jabloně - děkuji DM drogerii
* Balea tělové mléko melon tango
* Balea tělový sprej mango mambo
 
 


You May Also Like

32 komentářů

  1. já jsem dostala vzoreček téhle nové vůně k nákupu ve FAnnu a hned druhý den jsem objenávala :D takže tvýmu nadšení rozumim :o) P.

    OdpovědětVymazat
  2. Nevím jestli tj nezvyk ale s rozpustenymi vlasy se mi moc nelibis, neuvazujes nad nejakym novým hezkym strihem? :) pripada mi, ze ti ty vlasy i vadí a nerada je nosíš rozpustene a asi ti opravdu neslusi, je to takovy strih..ja neivm, jak za stara nebo jak rict (mozna i ty náušnice kruhy k tomu), nemyslim to zle, jsi moc hezka ale ty vlasy by chtely zmenu.)
    jinak Rival de Loop u nas dekorativku myslim nemají, sice mam Rossman 40km (bohuzel, stokrat levnejsi nez DM) ale tohle bych vedela!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se na Pétě rozpuštěné vlasy líbí. Jediné, co je blbé, je odrůstající ofina (mám s tím zkušenost), ale tak s tou se toho moc udělat nedá, musí se to vydržet. :-) Líbí se mi, jak si ji natáčí do vlnek k copu apod. Hodně dělá třeba umístění pěšinky. Uprostřed moc lidem úplně nesluší.

      Péťo, vím, že o ostříhání uvažuješ, ale pak nedrží pořádně culík, nejde nic učesat... Samozřejmě s clipy je to jiné, ale to já nemám ozkoušené. Já se třeba nechala v červnu 2011 hodně ostříhat (z vlasů skoro do pasu na delší podkovu s napůl holým krkem), chvíli jsem byla nadšená, ale pak mi hodně chyběla možnost udělat si culík. Na cvičení jsem si musela dělat 2 culíčky jako malá holka. Dorůstalo mi to a vypadala jsem jako debil. Nechtěla jsem pořád ke kadeřnici, aby mi to nezkrátila moc a abych zase nebyla na začátku... Až asi po roce mi celkem držel culík a teď už to budou 2 roky a stejně si toho na hlavě ještě moc neučešu, protože mi ty vlasy vypadávají (kadeřnice mi to moc sestříhala, navíc nakřivo - noční můra!). Chápu, jak někdy toužíš po změně. I já si říkám, jestli si třeba zase neudělat ofinu, ale pak si vzpomenu na to, jak se mi kroutila, na dorůstání a rozmyslím si to. Podobně to mám i s melírem. Nemám čas a vlastně ani peníze na to nechávat si ho každý měsíc dodělat a ty odrosty jsou hrozné, takže přestože mi určitě sluší, zatím se k němu nehodlám vrátit.
      Jsem se zase nějak rozepsala. :-X :-)
      Mouni

      Vymazat
    2. To je asi tím, že Peťa měla do nedávna ještě ofinu a ta odrůstávající pěkně zlobí, nedrži a nemá formu. Taky s tím mám problémy.

      Vymazat
    3. Mám stejný názor na Petiny vlasy.
      Dita T.

      Vymazat
  3. Ahoj Peti, ráda bych si zasoutěžila o balíček Thierry Mugler Alian extraordinaire, proto zde nechávám svůj email: Anita.EP@seznam.cz.
    p.s. moc Ti to ve videu sluší, ostatně, jako vždy. Díky za další skvělé typy.

    OdpovědětVymazat
  4. Ty tvoje videa :-) ..Ty jsi proste tak uzasne optimisticky clovicek :-) ..neni dne kdy bych nekoukla na tvuj blog.
    Dokazes cloveku zvednout naladu a to jak vzhledem tak vyjadrovanim. Tva videa mam moc rada a produkty vyzkousim.:-)

    OdpovědětVymazat
  5. lenka.dubska92@seznam.cz :-)

    OdpovědětVymazat
  6. skvělé video, vždycky mám úsměv na tváři od začátku do konce...ale chtěla bych se zeptat, jak píšeš že na vlasy používáš Aussie...jaký typ? já mám dost suché, tuhé a nepoddajné vlasy, tak jestli zkusit něco od nich...díky za odpověď

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Peťul, hezky jsem si k tvému videu uvařila čajík, protože v takovém počasí to nejde jinak :D :))) Taky jsem si velice oblíbila rtěnky od Essence sice mám jen dvě, ale mám v plánu si koupit další tu co jsi ukazovala myslím, že to byl odstín číslo 13 :))) Tak ty paletky byli fakt nádherné :))) No uvažuji nad paletkou kterou jsi sice nezmiňovala a to je MUA :)) Měj se hezky :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

  8. Hezký den,rozjasňovač mne zaujal hned se po něm podívám Vendula
    vendy.roko@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslíte ten od Rival de Loop? mě totiž taky moc zaujal...ale v obchodě jsem ho nenašla :/ sice značku rival de loop v rosmannu mají ale jen pleťovou kosmetiku

      Vymazat
    2. a dekorativku ani mit nebudou, psala jsem a pry neplanuji.. škoda :/ objevila jsem ji pred 5 lety v Nemecku a ta pigmentace je fakt supr..

      Vymazat
  9. Ahoj Peti, sleduji tvůj blok asi půl roku, narazila jsem na tebe úplně náhodně na youtube a oblíbila si tě. Vždy se těším na tvá nová videa, protože mě velmi baví. Díky tobě jsem zdokonalia své líčení a okolí si toho všimlo, že mi občas někdo řekne, že jsem krásně nalíčená. Dále se také přihlašuji do soutěže o balíček Thierry Mugler, ikdyž se musím přiznat, že tuto značku znám až od tebe.Můj email: lucie.palickova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Tahle vůně mě naprosto dostala, svěží, ale těžká, zároveň i lehká, neobtěžující, ale zapamatovatelná...co dodat, ráda bych ji měla:) gwyn.cz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Dobrý večer Petro, chtěla jsem se Vás zeptat, jestli byste neudělala návod na "arabské líčení očí". Mám na mysli takovou tu dlouhou linku a vystínování :-). Dívala jsem se na videa na youtube, protože se mi tento styl moc líbí, ale většinou tam mají takové složité postupy a myslím, že Vy byste to vymyslela nějak jednodušeji a přirozeněji. :-)
    + ještě: vím, že máte ráda Top Gear - včera jsem viděla plakát, že bude nějaká show v červnu v ČR, tak jsem Vás na to chtěla upozornit. Tak doufám, že se nezlobíte, že Vás takhle úkoluji :-).
    Mějte se hezky, srdečně zdraví Vaše věrná fanynka Vanda

    OdpovědětVymazat
  12. Super video, miluju tyhle kosmetické:) na druhou stranu pak moje peněženka trpí, protože samozřejmě potřebuju všechno:) jen tak dál:)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, na tvůj blog koukám už hodně dlouhou dobu, ale až dneska mě napadlo, že se podívám na starší články. Respektive na úplné začátky blogu. A musím říct, že jsem byla dost (negativně) překvapená tvými outfity a jejich strašným nafocením. Ale něco pozitivního na tom přeci jen je, můžu to porovnat s dnešní úrovní outfitů a fotografií a musím říct, že je to opravdu neskutečný pokrok směrem dopředu. Takže ti moc fandím! Měj se krásně.

    A.

    OdpovědětVymazat
  14. Mám dotaz, co děláš s tunou stínů a rtěnek, když stále dokupuješ nové a další? Zajímá mě, jestli to třeba rozprodáváš, rozdáváš, to nemůžeš přeci nikdy spotřebovat, nebo jo? Aby na to patro v domě stačilo!

    OdpovědětVymazat
  15. Chtěla bych tě pozvat na můj blog kde je článek nazvaný TAG: 10 dní za zdravou snídani, koukni se a jestli budeš chtít tak se přidej :)) moc by mě to potěšilo!!
    A jinak to arabské líčení co tady zmiňuje fanynka Vanda by mě také zajímalo!!! :))

    OdpovědětVymazat
  16. Já se nemůžu dokopat k dodělání svého blogu z jednoho prostého důvodu. Jsem závislá na Petiným...
    Vůni si nedovedu ani představit,natož ji hodnotit a proto bych svíčku moc ráda oňufala.Každá nová vůně u nás doma totiž 100%tně zajistí "erotic" náladu a já se můžu těšit na supr večer.(To abych letěla do drogérky a pojistila se,kdyby žádná výhra nebyla :-))
    Upřímě "řečečeno" bych se rozkecala a nedovedu zkončit dřív,jak na 90tém řádku. Petra mě prostě dostala svými sáhodlouhými videi,ale to není to podstatné....Podstatné je,že se ji snažím zalichotit,abych byla jedna z 5ti.Díky Peti :-) :-)
    inmytime@email.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Nádherné video! Mohla bych se zeptat, jaké je to tvé zaměstnání? Možná už to tady někdy bylo, ale nevím o tom, hrozně by mě to zajímalo. Jsi skvělá!

    OdpovědětVymazat
  18. Peti, jak jsi rikala, ze cevene rtenky slusi kazdemu, tak bych teda rekla, ze Tobe zrovna moc ne (ani mne neslusi, tak si to neber osobne). Ne ze bys v ni byla vylozene hnusna. To nejsi nikdy, ale vypadas o hodne starsi a tak nejak divne.
    Nikol

    OdpovědětVymazat
  19. Tak jsem se pídila po rozjasňovači Rival de Loop....v českém Rossmannu ho prý nemají, sehnat se dá v Německu :o))
    Dita

    OdpovědětVymazat
  20. Peti, si super ,no nepouzivaj slovne spojenia ako stasne moc, hrozne moc atd. :-)negujes si slova.drzim palce a tesim sa na dalsie videa:-) volans.mz@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, moc ráda koukám na tvá videa, tak optimistického člověka, jako jsi ty neznám, moc ti to sluší, nikdy jsem se moc nelíčila, ale tvá videa mě nakoply s tím něco udělat a začla jsem, manžel je nadšen, jen tak dál.eliskaf@email.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Petra má prý galanterii v Jindřicháči, je to pravda?

    OdpovědětVymazat
  23. Peťo, kupuješ někde ty Ziaja oční krémy i v kamenném obchodě? Dívala jsem se po nich u nás v jedné no name drogerii, která Ziaju prodává, ale oční krémy neměli. Chci je vyzkoušet už dlouho, od té doby co jsi poprvé mluvila o tom petrželkovém. Asi teda budu muset taky objednat z eshopu.

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, Peti. Jsem také milovník těchto vůní. Nejvíce mi sedí ten klasický Alien (fialový). K novinkám nemám nikdy moc důvěru, ale shodou okolností jsem byla včera nakupovat a v parfumerii jsem si vyzkoušela právě tuto novinku, která mě tak nadchla, že jsem si ji na místě koupila. Až dnes se dívám na Tvé video a jsem nadšená, že se tak shodnu s Tvým názorem. Ráda bych se přihlásila do soutěže. Zde je můj mail: watzlawikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Video moc pěkné, živé, až nakažlivé! Pouze mám jednu připomínku-Mugler se čte "migler".Carla

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!