FOTD - blue eyeliner + hot pink lips | modrá linka a výrazně růžové rty aneb dívka v modrém ☺

by - 25 února

Krásný dobrý večer vám všem,

dnes jsem na sobě měla po delší době hodně barevný veselý makeup v zářivých barvičkách, tak jsem se rozhodla, že vám ho ještě dnes hodím sem na blog. Venku to totiž vypadá pořád pošmourně a já se ze všech sil snažím přivolat sluníčko, které mi už hodně chybí. Nedostatek slunečního záření si kompenzuji čokoládou a sladkým pečivem, na což nejsem úplně pyšná, protože jsem už byla naučená na čokoládu s vysokým podílem kakaa a ted zas jedu v mléčné a buchtách a štrůdlech ☺. Takže se budu zase snažit zaměnit za "zdravější" variantu. Také máte v tomto počasí pořád chuť na sladké?
Ale dost o mých nespoutaných chuťových pohárcích, pojďme se přesunout k dnešnímu looku.


Nedávno jsem našla v PO BOXu tyhle krásné modré linky od Flormaru a dnes jsem se konečně dostala k tomu je vyzkoušet. S čím jiným pak spárovat modrou, než se zářivě růžovou? Ostatně, variaci na tohle líčení jste u mě viděli již před dvěma nebo třemi lety, avšak tenkrát jsem měla stejný modrý rolák, zářivé rty, ale černou linku. S tou modrou se mi to líbí více, je to rozpustilejší a zábavnější ☺.
Celkový look je tedy dnes vlastně úplně jednoduchý. Nejdříve jsem pleť natřela bází, která plet vyplní a rozostří póry a vrásky a pak  sjednotila  minerálním makeupem od Sormé v odstínu porcelain. Oba produkty používám už od dob videorecenze, kterou jste mohli vidět tady a mám je ráda. Dále jsem pleť přepudrovala Wet & dry pudrem od Dermacolu. Obočí jsem vykreslila fixem na obočí od Milni v odstínu medium brown/black, fix není přiliš pigmentovaný, ale dělá poměrně přirozený efekt. Celé jsem to pak zafixovala gelem na obočí Jordana v odstínu dakr brown - je skvělý a stojí pár korun!

Hlavním bodem očního looku byly kromě linek samozřejmě i stíny, hned jsem musela vyzkoušet novou paletku na oči od firmy Milani v odstínu 01 Must have naturals. Paletka je krásně pigmentovaná a velmi dobře se s ní pracuje. Obsahuje studené přirozené tóny, které mi docela lichotí a tak po ní jistě budu sahat každodenně. Jsem s ní zatím opravdu moc spokojená a už se vůbec nedivím kladným ohlasům zahraničních youtuberek. Jediná menší výtka by mohla být ta, že stíny se maličko drobí, ale pod oko neopadávají a pracuje se s nimi skvěle, takže je to jen opravdu maličké mínus ☺.




Na líčení jsem dnes použila světlou třpytivou barvu úplně vlevo na celé víčko a dvě matné hnědé na vykreslení záhybů a spodní linky. Do vnitřní linky oka pak přišla světlá tužka Benefit High brow. Horní linku jsem vykreslila modrou tekutou linkou Flormar Colorliner v odstínu 05 Feel by the moon. S linkou se dobře pracuje a skvěle drží, avšak musela jsem přejíždět přes jedno místo vícekrát, aby linka byla opravdu sytá.

Abych viděla, jak mi to bude ladit, po dolíčení očí řasenkou NYC Get it all! a nalepení umělých řas z ebay, jsem rovnou šla na rtěnku. Zvolila jsem výrazně růžový, zářivý odstín, který podle mne k bledé pleti skvěle ladí! Takové tóny mám raději v matu, který však nevysušuje a proto jsem sáhla po překrásném odstínu Matte orchid od Milani.
 Zbytek tváře jsem doladila Dallasem od Benefitu místo bronzeru a na tváře nanesla tvářenku Freedom PRO Glow Purr.

Tímto krokem jsem měla celý look hotový a mohla rozrazit šeď dnešního počasí ☺. Také proti ní bojujete makeupem a jak se vám dnešní look líbí? ☺
nehty: Sally Hansen Tidal wave     rolák: vietnamci?


You May Also Like

18 komentářů

  1. Moc ti tohle líčení sluší, Péťo! Fandím ti! :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky Peťulko,
    opět parádní líčení :o) Zítra ho zase vyzkouším, modrou totiž miluji :o) Jen mě nenapadlo jí zkombinovat s výraznou růžovou, ale podobnou matnou teď mám nově od Avonu. Jsem zvědavá, jak mi to sedne :o) Jsem taky bledulka, tak by to mohlo vyjít :o)
    Jinak počasí a roční období mě též inspirují, buď se mu poddám nebo s ním válčím :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Mam rada modrou barvu. Slusi Ti to. Je skvele, ze kazdy den muzu cerpat energii z Tvych prispevku (po te velke odmlce o Vanocich). L.

    OdpovědětVymazat
  4. Super barva takové mam moc rada. Ja používám Frieda od L'oréal, ale tu dobre znáš 😉 Dá se koupit v nějaké drogerce? Jaká konturka se k ni hodí. Moc ti to sluší
    Děkuji

    OdpovědětVymazat
  5. Super, tuhle inspiraci jsem zrovna potřebovala, nedávno jsem si koupila tyhle linky. Paletka je moc pěkná, asi se po ní mrknu. Takhle ti to sedne, moc hezké líčení :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Krása! Nikdy bych neřekla,jak ty linky budou tak ladit. Já bych si na ně netroufla. Tleskám. Mįša

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tohle je naprosta pecka, jednak Ti to strasne slusi, jednak to liceni vypada barevne proste dokonale. Takovej barbie styl coz ja miluju:D Strasne Ti to slusi Peti! Taky se snazim privolavat slunicko co to da, uz at je leto!!! A Ty si to sladky muzes dovolit!!! :D

    Hezky den a tesim se na dalsi outfit!

    www.lucyjirak.com

    OdpovědětVymazat
  8. Teda Péťo, Tobě ta modrá sedí ja hrnec na..... :D Já si nemůžu pomoct, ale strašně se mi na Tobě líbí. A růžová rtěnka už je třešnička na tak krásným dortu! :)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Strašně moc ti toto líčení sluší. Také bych si přála mít tu odvahu a vyrazit s tímto krásným make-upem ven. Jenže - už vidím ty pohledy lidí "výrazná rtěnka, modrá linka, ta je zmalovaná..." atd.
    Za mne je to ale velmi krásné líčení, které přímo volá po jaru ;) Za mne určitě palec nahoru.

    OdpovědětVymazat
  10. Velice povedene, za me palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
  11. Hodne zajimavy,je to fakt jiny a osobity a tobe to opravdu sedi Peti. I kdyz ty modry drapky me trochu vydesily:-) kdyz uz modra na nehtech,tak sem spis na tyrkys v lete.

    OdpovědětVymazat
  12. Ale velmi krásné líčení :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  13. Dokonalé líčení. Líbí se mi i pozadí!!
    Na modré linky mám připravený tutoriál :)

    OdpovědětVymazat
  14. Já mám chuť na sladké neustále bez ohledu na počasí :D Líčení je moc pěkné, takové netradiční a zajímavé. Možná už je to u mě nějaká deformace, ale nemůžu si pomoct, působí na mě tak nějak retro, myslím to v dobrém ovšem :)
    Hezký den,
    Amelia

    OdpovědětVymazat
  15. Moc pěkné líčení, ta linka je dokonalá, sluší ti to moc! :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Péťo, tak tohle je nádhera! Moc Ti tohle líčení sluší, takové jarní, veselé, ale přitom nic přehnaného, žádná zmalovaná fasáda :) Začíná se mi víc a víc líbit tahle modrá barvička, ze které jsem byla unešená i v předchozím tutoriálu, kdy jsi ji použila na spodní linku v kombinaci s šedým víčkem. Opravdu nádherná barva, která oko prozáří. Akorát já mám z ní pořád trochu strach, abych právě nepůsobila příliš zmalovaně. Jsem dost výrazná dost o sobě, mám tmavě hnědě oči, tmavě hnědé vlasy, jsem zimní jižní typ, tak nevím, jestli by mi tato kombinace slušela. Co myslíš? Na Tobě je to ale naprostá pecka!! Díky Lenka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!