☺ Reakce na staré fotky ☺ | Jak jsem se dřív líčila | Opilá Peťa

by - 16 února

Ahoj a krásný podvečer vám všem,

zrovna jsem si říkala, že té kosmetiky už je na mém kanále tolik, že by to chtělo nějaké jiné téma a tak jsem se prohrabala několika alby starých fotek a natočila toto video. Byla to docela zábava a zavzpomínala jsem si na staré časy. Schválně kolik z vás si tuto dobu pamatuje na vlastní kůži, myslím, že moc ne ☺....


↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

líčení: Missha Cushion makeup no21, oči NYC Nude pink palette, rty Flormar Deluxe shine D32
nehty: Miss Sporty 025


Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
email: petra@lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

You May Also Like

19 komentářů

  1. Tohle video mě tak mile potěšilo, že jsme se celou dobu usmívala na monitor. A u lyžařů na sjezdovce alias mentálů teda i smála. :D Přesně od videa o svatbě tě sleduji.. :) Žádnou nejšílenější fotku si asi nevybavuji, celkově mám fotky ráda.. :)
    Moc ti to tady sluší. Vlasy (clipy), líčení i mikča! Super fakt. O:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Peti, staré fotky mám moc ráda. Někdy, když mám náladu, tak se v nich taky hrabu a vzpomínám. Někdy mě to dojme, někdy se směju... Když jsem viděla tvoje fotky, úplně mi to připomnělo ty moje... Nejsem od tebe o tolik mladší a ta atmosféra na pár fotkách je stejná jako na mých. Nevím, jak jinak to popsat, snad chápeš.
    Toto video bylo opravdu fajn pohodovka. Moc ti to sluší. Měj se krásně!! Papa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Míšo, moc ti děkuji za krásný komentář. Mě to taky hrozně baví probrat se občas minulostí, stejně to byla parádní doba, sice nebylo moc vymožeností, ale vůbec to nevadilo :).

      Vymazat
    2. Viď... Žádný internet ani mobil... Lidi se domluvili (mobily nebyly)a šlo se na zábavu nebo na disku, každý měl stejné nebo podobné věci... Nebylo tolik závisti nebo jsi o ni tolik nevěděla. Ale každá doba si nese své a já jsem zvědavá, jak budou vyrůstat dnešní děti, a jak se svět bude dál měnit.

      Vymazat
    3. Přesně jak pises, taky se mi zdá, ze ted je to mnohem horší. Upřímně jsem rada, že jsem vyrostla tenkrát, ze jsem si to fakt užila. Přijde mi, ze jsme porad někde litali a byla sranda a spoustu věci nikdo neřešil. Stejně je hrozny, jak strašně rychle se vše mění.

      Vymazat
  3. Tohle video se fakt povedlo! Neskutečně mě to pobavilo! Teda nejvíc asi Tvoje fotka, jak spíš :-D Víc takovýhle oddychových videí :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi milené video, ktoré pobavilo a dúfam, že bude viac takých. Mňa by zaujímalo, ako bojuješ proti oparom, nakoľko nimi trpím aj ja a príde mi to ako boj s veternými mlynmi :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, já používám Bione konopný balzám, působí i proti oparům a zdá s emi super a když se mi udělá, tak Zovirax a hodně béčka :).

      Vymazat
  5. Suprový pohodový video, opět Ti to hrozně sluší a koukám, že Ti to slušelo vždycky, už coby miminku:o)) Skromná a milá jako vždycky, děkuji za zpříjemnění odpoledne!!

    OdpovědětVymazat
  6. Jé to bylo super vzpomínkový video! Já když jdu třídit fotky jednou za čas a narazím na ty z dětství a mládí, tak se pak v tom dokážu přehrabovat hodinu a vzpomínat...! :) Jo a s nohama nahoře taky občas spim. Nevim, co je to za úchylku... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Soni, já ti také nevím, Míra se vždy diví,jak to můžu vydržet,ale mně to hrozně vyhovuje tak spát :D

      Vymazat
  7. Já se hrozně nerada fotím. Naštěstí jsem si poslední dobou uvědomila, že jestli s tím něco neudělám, tak se na stará kolena nebudu mít jak podívat na to, jak jsem vypadala v mládí. A tak se za poslední 3 roky, po asi 10ti letech bez focení zase pomalu fotit nechávám. Na všech fotkách ti to sluší, jsi podle mě fotogenická, ale musím říct, stejně jako většina tvých divaček a čtenářek, že dospíváš a zraješ jedině do krásy :).
    Moc se mi líbí tvůj přístup, že své minulé já nijak neshazuješ a nebereš to nijak povrchně, spíš jen s takovým nevinným vtipem. To se bohužel nedá říct o jiných youtuberkách, které například zhubly nebo také vyrostly do krásy, přišlo mi to od nich hrozně smutné, navíc mě pak mrzí, co si z toho vzaly dospívající děvčata.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, jinak s tím focením, ač se to bude zdát zvláštní, jsme to měla vždycky podobně, skoro na žádné fotce jsme se sama sobě nelíbila :D. Já si myslím, že člověk by se měl mít rád a měl by si ze sebe umět udělat srandu. Každý jsme nějak vypadali a vypadáme a nač se vyloženě shazovat, vždyt právě minulost a zkušenosti nás dělá tím, čím jsme dnes :).

      Vymazat
    2. "Každý jsme nějak vypadali a vypadáme a nač se vyloženě shazovat, vždyt právě minulost a zkušenosti nás dělá tím, čím jsme dnes." Výborně řečeno, napsáno.

      Vymazat
  8. Tohle video bylo zajímavé a milé! Hezký den :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tohle video mě pobavilo... Já jsem ráda, že z nějakých etap moc fotek nemám :D Skoro bych řekla, že vypadáš teď líp a mladší než na maturáku... Ale na fotce ze svatby máš strašně vybělená místa pod očima...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!