Milani - jarní novinky 2016 + Constellation cream eyeliner recenze a swatche

by - 09 února

Krásné úterní odpoledne vám všem,

jaro máme za dveřmi a já, jako každou sezonu, projíždím webové stránky mých oblíbených kosmetických značek, abych zjistila, jakéže novinky si pro nás přichystaly.
Jak víte, Milani je má oblíbená značka a tak jsem si nemohla nevšimnout, že má spoustu nových produktů, které jsem již viděla v akci třeba u Tati nebo KathleenLights. Některé z nich mne zaujaly natolik, že si je hodlám pořídit.
Také mi tu již nějakou dobu visí fotky a připravená recenze na krémové oční linky téže značky, o kterou se s vámi dnes rovněž podělím ☺.

O matných barvách na rty Amore matte jste ode mne už určitě slyšeli, tady se můžete dokonce podívat na celé video. Jsou skvělé a co mne hodně potěšilo, že řada se rozrostla o spoustu nových odstínů, které vypadají přímo božsky!

Olejíčky na rty nejsou horkou novinkou, známe je již od mnoha firem, o to zvědavější jsem na verzi Milani. Obsahují výživné oleje a měly by rty hydratovat a dodat jim trochu barvy.



Další novinkou jsou zabarvené gely na obočí. Já již své favority v podobě Benefitu a Essence mám, ale to rozhodně neznamená, že bych moc ráda nevyzkoušela tento. Od Milani mám totiž na obočí moc ráda tužky i barvy v kalíšku, které jsou naprosto skvělé.
Na nové paletky jsem slyšela jen samou chválu, pěkné odstíny i pigmentace, mají je v šesti barevných variantách.
Makeup, který slibuje vysoké krytí a voděodolnost? Sem s ním, spolu s několika druhy bází jsou dalším horkým kandidátem na testování. Obyčejně makeupy a korektory od Milani nejsou zrovna produktem, který bych od nich měla nejraději, ale jsem zvědavá, zda se v této sféře trošku posunuli ☺.
Čím je pleť starší, tím viditelnější je suchost pokožky a póry. Tato báze slibuje minimalizaci obojího.


Tak to by bylo asi vše k novinkám, které mne nejvíce praštily do oka. Mezi další patří matující báze, dvoujstranné pero na oči a obočí, několik druhů řasenek, vlákna na řasy a transparentní pudr. Všechny produkty si můžete prohlédnout na oficiálních stránkách tady. Často se mne také ptáte, kde Milani sháním já, myslím, že nejjednodušší je to na oficiálním českém eshopu tady, kde mívají často i různé akce.



Teď již ale k dnešní recenzi na krémové oční linky v kalíšku. Obecně tužky na oči a linky mám od Milani moc ráda. Většina jich je hodně měkkých a velice dobře odolných vůči vodě a otěru. Také se mi moc líbí to, že na tužky ani gelovky nemusíte vůbec tlačit a díky dokonalé pigmentaci máte sytou čáru na první dobrou.
Tyto krémové linky jsou baleny jednotlivě se štětečkem na linky, který je součastí každého balení. Štěteček je rozhodně použitelný a linka se s ním dá udělat pohodlně, avšak je trošku silnější, takže i se silnější linkou počítejte. Balení samo o sobě je moc hezké a funkční. Relativně odolný plast ve zlatavém provedení je bytelnější a šroubovací víčko zaručuje to, že vám produkt rychle nevyschne. Ostatně u takových produktů si na to dávejte pozor a kalíšek vždy pečlivě uzavírejte.

Linky samy o sobě jsou skvěle pigmentované, velmi měkké a velice dobře se s nimi pracuje. Na víčko se nanáší samy a v kalíšku jich je i pořádná porce - 4g. Barva obsahuje spoustu třpytek, které jsou viditelné hlavně ve vrchní vrstvě tzn. "overspray". Jakmile se pod ní dostanete, zdá se mi, že se třpytky již více topí v samotné barvě a tolik nevyniknou, ačkoliv jsou i uvnitř.

Já mám celkově 3 odstíny, které jsou dostupné i na českém eshopu.

Evening star je krásná antracitová barva, která obsahuje stříbrné a zlaté třpytky.

Celestial je středně hnědý odstín se zlatýma a růžovýma třpytkama.

Galaxy je temná černošedá barva se spoustou zelených a akvamarínových třpytek.

Kromě skvělé pigmentace a komfortní práce s linkami se jim musí nechat i to, že na víčku dobře drží, rozhodně je mohu označit za voděodolné, avšak určitě ne otěruvzdorné, jak uvádí výrobce. Jak uvidíte na následujících fotografiích, vlhkost přežijí, ale hrozí tu riziko, že pokud si na oko sáhnete, linku si rozmažete, případně, pokud máte spadlá víčka, je tu možnost, že se vám linka bude obtiskávat, což já sama naprosto nesnáším. Určitě však linky můžete použít i jako krémový podklad pro zvýraznění barvy očních stínů nebo samotné na kouřové oči, i tady však hrozí riziko rozmazání nebo shrnování barvy do ohybu víčka, alespoň mně se to stalo, proto je doporučím spíše jako podklad nebo na linku.



To by bylo pro dnešní článek úplně všechno, myslím, že byl docela vyčerpávající ☺. Budu ráda, když mi prozradíte, zda vás některá z novinek okouzlila tak jako mne a zda si tuto zimu také ujíždíte na glitrovaných linkách ☺.

You May Also Like

21 komentářů

  1. Mají opravdu božské barvy. A to na ně moc nejsem *

    OdpovědětVymazat
  2. Super článek, linky mě okamžitě díky svým zajímavým barvám přilákaly, akorát mi přijdou ty dva tmavé, černé odstíny podobné, přestože tam jsou ty třpytky, tak si stále myslím že na oku ten rozdíl nebude tolik patrný:)

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujaly mě produkty na rty a gel na obočí! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné novinky, ta báze vypadá skoro stejně jako ta od Catrice,...mimochodem, je super a doporučuji

    OdpovědětVymazat
  5. Ty tmavé jsou opravdu boží, přesně jako název :) vidím v tom hvězdičky i galaxii, i když jsou si dost podobné :)

    OdpovědětVymazat
  6. Odstín Celestial je naprosto úžasný! :) Ráda bych vyzkoušela ty tekuté rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
  7. ten makeup a nové odtiene matných tekutých rúžov ma lákajú najviac :)

    OdpovědětVymazat
  8. Hezký článek:) doufám že bude brzy i recenze:) MILUJUUU značku MILANI!!<3

    OdpovědětVymazat
  9. wow, krásné barvy linek a i paletky vypadají dobře.

    OdpovědětVymazat
  10. Ty linky se mi strašně líbí ;) asi si některé objednám :)

    OdpovědětVymazat
  11. Novinky vypadají úchvatně, hlavně pak ty linky!!
    InHotBlog

    OdpovědětVymazat
  12. Peti máš už zkušenost s tím make upem, jak je na tom s krytím? Viděla jsem ho na internetu..ale váhám objednat:)
    Sháním něco hodně krycího pro mamku, ale kromě dermacol caveru jsme zatím na nic lepšího nenašly...

    OdpovědětVymazat
  13. Peťuu, líbí se mi ty stínky, těším se na další videjko, to poslední bylo zase na jedničku, hned si ho jdu pustit znova, zbožňuju koukat se na tebe ráno při snídani. Jsem divná? :D
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Peťo, nebudeš dělat samostatnou recenzi na nové odstíny Amore matte? Ráda bych objednala nude barvu ala "Kilie" ale nevím jakou zvolit aby mi seděla. Jsem typ jako ty - světlý s chladným podtónem a swatche a recenze na youtube jsou spíš na tmavší pleti a zkreslují.

    OdpovědětVymazat
  15. Teeeda! Matné barvy na rty a olejíček se mi líbí moc, stejně tak i paletky očních stínů:) Linky tedy vyadají taky super! Ještě jsem je od Milani nezkoušela. Za mě vedou především rtěnky, ty miluju!!! :)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Peti neplanujes udělat samostatnou recenzi nebo shrnutí kosmetiky od Milani? Docela jsi mě tímto příspěvkem navnadila a ráda bych od nich vyzkoušela gel na obočí, stíny, bronzer a tvarenku. Děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
  17. už jsem pár těchto novinek postřehla u zahraničních blogerek a taky asi udělám nějakou objednávku, protože by mě zajímal olejíček (mám ten od Clarins a zajímalo by mě, jaký bude tento v porovnání s ním) a make-up. linky každopádně vypadají také zajímavě! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Me zaujaly jejich paletky. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  19. Pekné a zaujímavé novinky. Najviac sa mi svojím vzhľadom rozhodne páčia linky.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!