Křížový výslech finalistek České Miss 2016 | Odpoledne s Misskami a Pavlem Bauerem

by - 06 února

Krásný sobotní večer vám všem,


již třetí rok po sobě mám tu skvělou možnost nahlédnout do zákulisí soutěže Česká Miss. Komu by se nelíbilo strávit odpoledne po boku 10 překrásných slečen a také je poznat na živo a popovídat si s nimi. V televizi to vždycky vypadá maličko jinak a já bych vám proto dnes chtěla nabídnout možnost poznat holky trochu blíže a dát jim možnost získat vaše sympatie prostřednictvím videa ☺. Určitě mi dejte vědět, která dívka je vaší favoritkou!

↓↓↓↓↓↓↓↓  KLIK PRO POPIS PRODUKTŮ A DALŠÍ INFO ↓↓↓↓↓↓↓↓

vlogy z minulého týdne:

líčení: Urban Decay Naked paletka na očích a rtěnka Gerard cosmetics Invasion
top: SheIn

Sleduj náš vlogovací kanál: https://www.youtube.com/user/miraslife
eshop: štětce Petralovelyhair, clip in vlasy http://www.lovelyhair.cz
Petra Vančurová, P.O.BOX 212, Jindřichův Hradec 37701

You May Also Like

36 komentářů

  1. a tvoje favoritka? slibilas ve vlogu prozradit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já jsem bohužel zjistila, že nemohu, musím být prozatím nestranná,ale určitě vám ho pak řeknu :).

      Vymazat
  2. Ahoj, sleduju tvůj blog už docela dlouho, mám ráda tvou osobou i tvé videa. :) Tohle video se mi moc líbí a moje favoritka je 3. Natálie.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jednička Kristýna u mě jasně vede, jak odpovědmi, tak vzhledem. Pokud nevyhraje, je něco špatně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. naprosto souhlasím! 1!!

      Vymazat
    2. Tenhle názor také sdílím - má z holek rozhodně největší charisma, působí proti nim dospěleji a to, jak mhouří oči, z ní dělá úplnou femme fatale :)

      Vymazat
  4. Tak za mě rozhodně č. 1 !! Krásný oči, rty, působí na mě velice sympaticky....je mi jasný, že z tvého sestřihu toho moc nepoznam, ale tušim, že bude slečna i inteligentní :) Já se teda ale přiznam, že dnes vidim těch 10 holek poprvé :D ....Českou Miss jsem sledovala tak před 10 - 15 lety (možná i 20), dneska už mi to nic neříká. A potom se mi líbí ještě taková brunetka, nevim číslo....ale jednička je TOP! M*

    OdpovědětVymazat
  5. Teda nejsympatičtější mi přišla zrzečka s číslem, tuším 7, a čísla 3, 8 a 9 mi přišly takové nejvíc pohodové baby už v záběrech, kde si nanášely rtěnku a v rozhovorech se mi to jen potvrdilo. Slečna s číslem 2 na mě působí jako nejvíce zapálená právě to těchto věcí, takže bych to nejspíš přála zrovna jí. Sice se na miss nekoukám a ani mě to nějak extra nezajímá, ale vždycky mě zajímá jaká tahle děvčata jsou po povahové stránce. Jaké máte favoritky s Mírou? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se líbí - v pořadí, jak to píšu - Andrea Bezděková, šárka Zdvořilá a Kristýna Kubíčková. Tak jsem zvědavá, jak to skončí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Na Miss se už pár let nedívám,vždy se podívám na fotky holek, co se do finále dostaly a tím končím. Musím ale říct, že letos jako nic moc. Holky jsou hezký, ale viděla bych to na nejslabší ročník. Vždycky jsem měla tak 3,4 tipy. Letos jen jeden a to č. 1.

    OdpovědětVymazat
  8. Tohle obdobi pred zvolenim missky je na socialnich sitich docela vtipne :D Miluju, jak vsichni kazdej rok rikaj, ze letos je missi banda nejhorsi :D Pritom to nikdy neni pravda. Jen se mezi misskami jednou za cas objevi osobnost, ktera vycniva nad ostatnimi. A to se ted par let proste nestalo (jestli je tam nejaka takova letos, se muze ukazat az casem :-) ):-) A ano, driv se to taky nestavalo kazdy rok. Ono se neni cemu divit. Nejsme v Jizni Americe nebo na Filipinach. Nase nadane a krasne holky vetsinou cely zivot nesni o tom, ze budou missky. Coz holky ostatne v rozhovoru potvrzuji. Dalsi vtipna poznamka kazdy rok s tim souvisi - vzdycky se nekdo ozve s tim, ze na ulici je takovych holek hezcich nez jsou ty, co letos (vloni... kdykoliv...) vybrali. :D Ok... Tak za prve: Krasa je subjektivni. Za druhe: neni to jen o krase. Za treti: Ty "hezci holky z ulice" nemusi chtit stat se misskami, jak uz jsem psala.

    Ale letos me to udivuje jeste vic, protoze holky jsou vsechny moc pekne a sympaticke. Rozhodne nebudu mit problem, kdyz vyhraje kterakoliv z nich :-) Akorat divka cislo 5 na me pusobi projevem tak trochu nevyspele, i kdyz mile. Uz jsem s ni videla jeden mensi rozhovor a pusobila tam uplne stejne. Muze to byt ale jen nezkusenosti a nervozitou, takze jsem na ni hodne zvedava, jak se dale predvede :-) Mam samozrejme i favoritky. Po tomhle videu je to hlavne divka c. 10, ktera ne me pusobi rozumne a ma velmi dobre komunikacni schopnosti :-) Taky je moc hezka, jen mi prijde, ze ji skodi vyber rtenky. Vzdy miva matnou, studenou ruzovou, ktera ji moc nelichoti... Dale se mi hodne libi 1, ktera je rozhodne jedna z nejhezcich ze skupiny, jeji projev se mi taky moc libi a ma to v hlave celkem srovnane (a to je ji jen 18!). Jeste divka cislo 6 a cislo 9 pro me v tvem rozhovoru vycniva. Hlavne 6 ma podle me velky sex-appeal, ale chvilema pusobi proti ostatnim divkam uzavrene. A cislo 9 je hrozne sympaticka a nestydi se jasne ukazat, ze chce byt miss. Fandim i dalsim divkam - cislu 3 trhle Natalce samozrejme, zrzce s cislem 7, ktera ma velmi peknou, neokoukanou tvar a i bez zrzave hrivy by vycnivala, jen by mela trochu zapracovat na projevu, cislu 2, ktera jako by vypadla z pohadky od Disneyho, cislo 8 se zda jako takova kamoska do nepohody, jen asi nema uplne missi povahu, ale to soudim jen z jednoho rozhovoru... No proste asi bych to prala vsem tem holkam :-) Supr banda letos :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Mně se nejvíce líbí číslo 1 i tím, jak odpovídá, pak se mi celkem líbí číslo 7 tím, že není tuctová!

    OdpovědětVymazat
  10. Tak u mě je bezkonkurenční č:1♥
    Jinak je hezká 2,3 a 6.
    Ta zrzka je docela hezká,ale měla by si fofrem udělat něco s vlasama,protože s tímhle na hlavě nemá nejmenší šanci podle mě.
    Jinak mě potěšilo,že jsem hezčí než půlka z nich :D
    Škoda,že jsem v mladším věku neměla víc odvahy a sebevědomí mohla jsem být miss :D
    Nejmíň dvě nebudu jmenovat tam podle mě nemají co dělat...

    OdpovědětVymazat
  11. Číslo 5 je nejkrásnější ze všech i postavou. Za mě nová česká miss :)

    OdpovědětVymazat
  12. Pro mě je to určitě 1 !!! a pak se mi taky hodně líbí 9 :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Zvláštně krásná, osobitá, ale zároveň přirozená, s příjemným vystupováním, určitým nadhledem, elegancí - dívka číslo 1. Jednoznačně vyčnívá nad ostatními a měla by vyhrát. Pak mě zaujala brunetka - č.2, i když mi přijde trochu afektovaná. Ostatní škoda mluvit. Nejhorší jak vzhledem, tak vystupováním je ta zrzka - když si odmyslím zrzavé kudrnaté vlasy, nezbude nic.

    OdpovědětVymazat
  14. Zrzka je krásná, ale je vidět, že to není její přirozená barva, resp. tahle zrzavá, co má na hlavě, je příšerně umělá. Ale stejně je moje favoritka - krásná tvář a kudrlinky. A pak ještě černosvláska 5 a blondýnka 1. Absolutně nesympatická a afektovaná je pro mě 3.

    OdpovědětVymazat
  15. Peti to je skvelé video! Ja miss vôbec nesledujem, českú už vôbec, ale tvoje videá mám strašne rada, tak som si ho zapla a musím povedať, že som veľmi milo prekvapená. A to hlavne zo slečny s číslom jedna! Držím jej palce, pretože je neskutočne krásna, a ide z nej taký kľud a dobre sa počúva ☺ Určite by v zahraničí zabodovala! ☺

    OdpovědětVymazat
  16. c.1 urcite! Je zajimava, ma fajn projev, verim, ze to ma v kapse!!:)

    OdpovědětVymazat
  17. Mně se nejvíce líbí slečna s číslem 1, zrzka, ta blondýnka s delším mikádem a Natálka. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  18. Za me teda misska c.1 a nebo 9. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj...zajímavé videjko s misskama. Měly by se umístit slečny č.1 a č.6 ...zrzka na fotkách vypadá dobře, je vysoká a hezká, ale snaží se být jedinečná a vůbec jí to nejde (hrozně falešná). Zbytek průměr co neumí mluvit :-( Chybí mi Petro tvůj tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já ho zatím nemohu uveřejnit, protože bych prý mohla ovlivnit výsledky hlasování :). Ale určitě vám ho pak řeknu :).

      Vymazat
    2. :-D Minule jsi nic neovlivnila a vyhrala ta, ktere jsi fandila nejmin

      Vymazat
  20. Číslo 1 - ta jediná mi přijde opravdu krásná, navíc v kombinaci s pokorou a inteligencí velmi pěkná kombinace.
    Proč se ta zrzka tak strašně šklebí? Už jí to někdo řekl? Nebo to vidím jenom já? Překvapilo mě tolik tipů Natálie. Nemá žádné rty a když si odmyslím vlasy, tak se mi vyloženě nelíbí. Asi to bude v reálu sympaťanda.

    OdpovědětVymazat
  21. Super video. :) Za mě také 1! Krásná slečna, která je jiná než ostatní. Ale jak je tomu zvykem, tak určitě nevyhraje.. :/ A krásně ještě odpovídala slečna č. 9. Prostě nevěřím, že za takové postavy může jen genetika a slečny vůbec necvičí. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych jim to i věřila. Třeba Natálka má podle blogu spoustu aktivit, je hodně sportovní a tak když si občas, jak říká ve videu, zacvičí, tak to podle mě musí stačit. Hodně těch holek to bude mít obdobně a nebo maj tu genetiku... A pak vážně vyloženě pro pěknou postavu skoro nic nedělaj ;-) 9 ma postavu asi nejvyrysovanejsi, tam bych se tomu divila spis, kdyby rekla ze nic nedela :-D

      A jednička by mohla vyhrát - je moc pěkná a umí se vyjadřovat, co by porota chtěla víc? :-) Navíc jí fandí hodně lidí, tak by mohla dostat minimálně 2. nebo 3. místo ;)

      Vymazat
  22. Moc vám všem děkuji za komentáře a tipy, tak uvidíme,jak to nakonec dopadne :)!

    OdpovědětVymazat
  23. Za mě tedy zklamání výběru holek. Jinak č. 1 :-).

    OdpovědětVymazat
  24. Nejvíc mě zaujala dívka č. 1 a pak také zrzka protože vyčnívá, ale tady to vyčnívání bude zřejmě prvoplánové, tak myslím že i ona sama spoléhá že jí to pomůže v umístění (nebo si to alespoň podle projevu myslím). Každopádně ani jedné bych nehádala 18 nebo 20, myslela bych že jsou v podobném věku jako Peťa :-) Na vítězku jsem zvědavá, soutěž sledovat nebudu ale myslím že to pak někde v médiích pochytím.

    OdpovědětVymazat
  25. Zaujala mě dívka číslo 1 a 6 a to nejen svým vzhledem, ale i projevem.

    Stody

    OdpovědětVymazat
  26. Ja to musim napsat. Naprosta vetsina tech holek je naprosto tuctova, jako hezky jsou, ale uplne nevyrazny (az sedmicku, ale ta je vyrazna az moc) a nektery mi bohuzel prijdou i dost hloupy. Naprosto nad nima cni cislo jedna, ta je skutecne moc krasna, sympaticka a zda se mi inteligentni. A pak sestka, ta se mi libi, protoze je takova rezervovana a drzi si odstup. Sedmicka je tak trapna, ze je mi trapne za ni "ja jsem strasne jina, vsude vycnivam, podivejte se na me!" Takze za me slabota.

    OdpovědětVymazat
  27. Ja miss vyslovene nerada, vubec to nesleduji a prijde to strasne hloupe. Kazdopadne ta jednicka je nadherna, strasne charismaticka a doopravdy krasna!!
    Ale super video Peti!! Moc Ti to sluselo!:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!