OOTD - Pruhované high low tričko | Striped high low shirt

by - 22 února

Krásný večer vám všem,

já vím, že hodně podobný outfit jsem vám ukazovala nedávno. No podobný, nalijme si čistého vína, v podstatě stejný. Jenže já v poslední době skoro nic jiného nenosím a hned vám vysvětlím proč. Tyto outfity mají totiž své nesporné výhody. Jsou neskutečně pohodlné a nikde mě nic netlačí celý den. Podle mě jsou perfektní na běžné nošení, protože jsou maximálně praktické, ale zároveň vypadají hezky. A poslední důvod je ten, že jsem trošičku přibrala a většina džínů je mi malá ☺. Ono to není moc, necelá dvě kila, ovšem při mých proporcích je to znát a tak je mi pohodlnější nosit strečové kalhototlegíny než se mačkat v džínách.
Aby to náhodou někdo nepochopil špatně, mně to vůbec nevadí, jen si budu muset pořídit nové kalhoty ☺. Tím spíše, že zase začínám více běhat a chodím i v tomto počasí, tedy když vyloženě není velký vichr a je to naprosto báječné a díky tomu mi také maličko zesílila stehna, takže to bude opravdu nutnost. Běhání bych opravdu doporučila, já ho tedy střídám s rychlou chůzí a neběžím vůbec rychle, ale nohy a zadek to zpevňuje geniálně! U mě osobně působí běhání i na břišní svalstvo a celkově mám pocit zpevnění celého těla a hlavně čisté hlavy! U běhání se snažím na nic nemyslet a jen si ten pohyb užít. Dřív jsem si nikdy nemyslela, že budu moci běhat i v zimě, byla jsem přesvědčena, že angínu mám jistou, ale běhám ve fleecové kukle a zatím to musím zaťukat, že jsem to snad vychytala a jak nedýchám přímo studený vzduch, tak to jde ☺. 
To jsem se ale rozepsala o něčem, co jsem původně neměla vůbec v úmyslu. Dnešní look je tedy opět zcela jednoduchý. Černé silné legíny v kombinaci s černými botami na vysokém podpatku vám opticky krásně prodlouží nohy. Pruhované tričko, které jsem dnes zvolila, je kombinací všeho, co se mi na tričkách momentálně líbí. Je dost dlouhé, volné a má samozřejmě mé oblíbené pruhy. Navíc je opět řešeno rozparky po stranách, což zajišťuje nejen pohyblivost a lehkost, s jakou vlaje kolem vaší siluety, ale také velmi pěkně podtrhne linii pasu a boků a vypadá to šik při chůzi ☺.
I když dnes bylo poměrně teplo, já jsem na to celé hodila ještě bundu místo křiváka. Doufám už totiž v teplejší jarní dny a tak ji chci ještě trošku unosit.....

Nevím tedy jako moc inspirativní dnešní look je, je to spíše jeden z těch "nudnějších" běžných, ale i tak doufám, že se vám bude líbit ☺.Mějte fajn zbytek večera!



boty, bunda - HM
legíny - Calzedonia
kabelka - Ladylove
tričko - Zaful
sova - Six six six
hodinky - Stilago
líčení: Urban Decay Naked Basic 2 na očích a Sheer liar na rtech ☺








You May Also Like

38 komentářů

  1. tebe sa hodí naozaj všetko, takže opäť skvelý outfit Peti. Tričko je naozaj krásne :) rovnako ako ty ;) pozdravujem ťa

    OdpovědětVymazat
  2. Vidíš to, a já si zase sháním rifle menší, protože mi jsou všechny velké :D Takové pohodové outfity mám moc ráda, sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, to mně dřív byly také a stačí necelá dvě kila a najednou se do žádných nevejdu :D

      Vymazat
  3. tobe proste neni vic jak dvacet !

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Peti =)
    Viděla jsem fotku tohoto článku na fb a říkala jsem si, ty jo, ta Peťka nějak zkrásněla...tak jsem rozklikla tento článek a ty píšeš, že jsi přibrala a to je ono! =) Moc ti ta 2 kila prospěla, máš takovou hezčí a plnější tvář, takže za mě palec hore, a outfit ti sekne ;-) Měj se hezky, Paja

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Pájo, moc děkuju, jo, v obličeji je to asi lepší,to je fakt ☺. Ono věkem obličej ztrácí objem....

      Vymazat
  5. Krásna sovička. Mám podobnú, len namiesto kamienkov mám 1 veľký kameň. V jednoduchosti je krása. A vo vašom veku chcem tak vyzerať - šťastná a spokojná :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc, sovičky já můžu v jakémkoliv provedení ☺

      Vymazat
  6. Chvíli jsem si myslela že je to Céline kabelka :D ale i tak je super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, je to ten styl, já tohle moc nesleduju,ale mají to na eshopu ☺

      Vymazat
  7. Ta sovička je úžasná,a vypadá to celé velmi pohodlně i stylově.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Petro, pěkně sladěný look. Rády bychom ti nabídli kabelku nebo šatičky. Vybereš u nás? Díky a hezký večer.

    OdpovědětVymazat
  9. Pohodový outfit. Legíny s botami na vyšším podpatku nosím také moc ráda, trička tohoto střihu si sama nepořizuju ale tobě sluší a celý outfit ty proužky krásně zvýrazní.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj,mohla by si udělat tutorial na to líčení? Je strašně hezký. Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, mohla,ale ono je vážně strašně jednoduché :), jen nude stíny a linka :).

      Vymazat
  11. Moc krásny outfit! A tie topánky ani nehovorím! :D
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  12. A já jsem si myslela, že si přibrala, už v minulém OOTD :D ale nechtěla jsem ti to psát, aby si to nedementovala s tím, že je to jen zdání. Moc se mi takhle líbíš, více jak předtím, tak ne, že nám zase zhubneš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, nene, tentokrát to není zdání, na mně je vidět každé půkilo :).

      Vymazat
  13. Tento styl ti, Peti, fakt moc sluší! Jsi kočka! :)
    FitBlanka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Nádherný look! :) Prosímtě, Peti, ty vůbec hubnout nepotřebuješ! :D

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Opravdu krásný look :) strašně ti to sluší :) také nejraději nosím pohodlné věci takže plně chápu jejich výhody a oblíbenost :D :) Srasně se mi líbí jak si celý look doplnila doplňky dodalo to tou nesporný šmrnc :)

    OdpovědětVymazat
  16. Strašně ti to sluší:) outfit je takový jednodušší, ale perfektně se k tobě hodí:))

    OdpovědětVymazat
  17. Peto ta nabrana kila Vam ubrala tak 10 let,strasne Vam to omladilo oblicej.
    Takze kdo zvazuje botox,sup do cukrarny:-)
    A outfit a liceni perfektni!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji hrozně moc, je pravda, že mně se to hned projeví na obličeji a zadku, což není zrovna vítaná partie :D, ale jinak si myslím, že i s věkem je třeba trošku nabrat, že to vypadá lépe :).

      Vymazat
  18. No je to na tobě fest vidět tlusťoško...

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!