Clip in vlasy - péče a odstíny - video

by - 24 března

Krásný večer všem,

abych pravdu řekla, docela jsem i přemýšlela, jestli sem tohle video dát, jestli vás bude zajímat, ale protože i zde na blog jste si o video o clip in psali, tak doufám, že vás neurazí :). Tentokrát tedy žádný návod a kdo je se svými vlasy spokojený, asi ho video zajímat nebude.....příště budu pokračovat zase účesem či líčením.

You May Also Like

44 komentářů

  1. o clip-iny se nezajímám a ani je nepotřebuji, ale tvé videa miluju a koukám se na ně ať už mají jakoukouli tématiku. Jen tak dál Péťo! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji a to máš fajn, že je nepotřebuješ :D, ale mně už také vlasy dorůstají :)....

      Vymazat
  2. Mě se na místech jak se nasazují ty sponky udělali lysá místa .Takže uvažuju nad trvalým prodloužením .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jestli máš hodně jemné vlasy a nosila jsi clipy každý den rozpuštěné, tak mě to ani moc nepřekvapuje, zvláště pokud nosíš od rána do večera a připínáš na pořád stejné místo, proto já je nenosím každý den a nosím je hodně v účesech, tím pádem se s vlasy nemůže nic stát ;), mám své totiž také jemné. Upřímně, pokud jsi měla takový problém s clipy, do trvalého prodloužení bych určitě nešla, vyškube ti to vlasy i s kořínky, pokud ti kadeřnice zatíží prameny víc, než by měla, dávej pozor při výběru ;)

      Vymazat
    2. Radsi si pockej az ti dorostou, opravdu. Ja mam taky jemne vlasy a pred mesicem jsem extension sundala a jsem rada. Za prvy je s tim strasna prace a vlasy jsou jeste vice zatizene nez s klip in protoze je mas ve dne v noci. A pri nasazeni i sundani ti i ta nejsikovnejsi kadernice vyskube spoustu vlasu :( Luci

      Vymazat
  3. Super video, přesně na takové jsem čekala. Bohužel ale musím konstatovat, že se mi nehodí ani jeden odstín. Ta jahodová byť do zrz je příliš světlá a obávám, se že bych netrefila mou barvu. Zatím se nebarvím, jen tónuji. Zkusila jsem to jednou a ani v salonu u Libora Šuly to netrefili. Tónovací kondicionér by to asi neztmavil. Nějaký jiný nápad? Děkuji za bezva video. Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, opravdu ta jahodová blond je přiliš světlá, to je pravda,podle mě je úplně nejlepší vybrat v drogerii přeliv co nejvíc podobný přirozené barvě a nabarvit jím clipy, to se alespoň osvědčuje v praxi nejvíc, pokud si člověk přímo nebarví i své vlastní vlasy, pokud si je barví, tak nabarvit stejnou barvou obojí :). Tónovací kondicionér se přiznám, že neznám,ale myslím, že by to byl slabý kalibr, chce to barvui nebo přeliv :).

      Vymazat
  4. Bezva no, tak teď nad nima zas přemýšlím :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Petro, chtěla jsem se tě zeptat.... ty nějak spolupracuješ s Lovely Hair? Viděla jsem totiž na té stránce tebe a tvoje videa. Jinak moc hezké video :).

    PS: Mohla by si prosím udělat nějaké líčení na mé narozeniny (k mým narozeninám) , potřebovala bych nějaké prosím :). Mám oblečení v černo-růžové. Prosím mohla by si udělat video? Mimochodem máš úžasný blog a tutoriály!!!! :-)

    Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, co se týče spolupráce, tak ano a ten eshop není tak docela můj, to není úplně přesná informace ;). Jinak co se týče líčení, záleží jaký styl preferuješ a jak to oblečení vypadá ;).....

      Vymazat
    2. Jsou to šaty a chtělo by to nějaké kouřovky, ale nevím nikdy jak je dát dohromady..... :D.

      Tereza

      Vymazat
  6. Super video,
    i když nemám clip-in, tak jsem si video rádla shlédla a poučila se, takže děkuju moc :)

    OdpovědětVymazat
  7. chcela by som sa spytat jak je to s objednavkami na slovensko?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. objednávky jsou možné do celého světa, dá se platit kartou nebo přes paypal :)

      Vymazat
  8. Super video jako vždy! Mohla bych se zeptat (možná jsem úplně slepá :-)) jak jsi ukazovala ze začátku to balení zezadu, tam je tvá fotka?

    OdpovědětVymazat
  9. Od mala jsem chtěla mít dlouhé vlasy, bohužel z důvodu kvality mých přírodních vlasů mám obyčejné mikádo a lepší už to asi nikdy nebude :-/ Uvažovala jsem taky nad prodloužením pomocí různých metod, jenže tady to ztroskotalo na přání přítele, nemá rád "umělé" věci, které na mě nevyrostly samy od sebe :-D Nemá rád gelové nehty (v tom se shodneme) a když už líčení, tak velice přirozené, takže jsem si řekla, že to bez dlouhých vlasů vydržím a budu doufat, že mi třeba jednou nějaké pěkné dlouhé narostou :-D
    Děkuju za super video, hltám videa i články na jakékoliv téma :-) Hezký den :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a úplně tě chápu, naštěstí manželovi se různé vychytávky i líbí, ale také toho zas nesmí být moc, třeba clipy mu nevadí, jsem ráda, protože bych je stejně nosila :D, bez dlouhých vlasů to prostě nejsem já a po tom, co jsme se před rokem a půl cca nechala ostříhat, tak to byla moje záchrana :).

      Vymazat
  10. Ahoj, četla jsem si něco o clip-in vlasech, ale tady (http://prodluzvlasy.cz/typy-vlasu) píšou, že je veliký rozdíl mezi evropskými vlasy a vlasy evropského typu, setkal se už někdo s nějakým problémem u vlasů evropského typu? Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tohle bych řešila spíš u vlasů na trvalé prodloužení, clipy se z pravých evropských vlasů zpravidla vůbec nedělají a když, tak jsou hodně drahé. Často výrobci uvádí evrospký typ a podobně u clip in vlasů, ale v podstatě je to hloupost a jen reklama, většinou jsou to vlasy stejně asijské, jen tenčené. Co se týče clip in vlasů, tak když jsou vlasy kvalitní, jemné, remy a dobře navázané, při správné péči, vydrží roky a vypadají super ;).

      Vymazat
  11. moje dostaly včera zabrat, jak Tě tak poslouchám.. fénování, kulmování :D ale já jim za to dopřeju pořádnou péči :))
    jinak to trefování odstínů je fakt na pytel, kort u blond vlasů, moje barva je taková přírodní blond a stále nemůžu trefit ten stejný odstín i na clip in, tak jsou trochu světlejší pořád, achjo :D
    super video, jsi hrozná sympaťanda! :))

    OdpovědětVymazat
  12. to jo trefování odstínů je na nic..Většinou se v reálu ještě trochu liší než na obrázku. Ale když se dají obarvit tak je to v pohodě.
    http://your-honeybee.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. Jedno z videí co mi zas pomohlo, díky, že jsi..:D :)))
    http://m-m-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. Ségra si koupila tuším 8, obě máme sivou blond a barevně sedí naprosto dokonale. Ségra má rovné krátké mikádo, takže clip in nemůže nosit rozpuštěný, vypadala by jak Jágr za mlada, ale když si je nasadím já připadám si jak lvice :)
    Až na to, že moc a moc hřejou. Jak to děláš v létě?
    A teď spíš taky bojujeme s mytím, protože to byl obyč šampon a ne na poškozený, takže jsou teď trochu jak sláma, tvrdý a trčí, ale zkusím do toho vrznout nějaký olejíček, snad to pomůže.

    OdpovědětVymazat
  15. Já taky vlastním clipy a přidávám je většinou jako zahuštění mých celkem řídších vlasů, jelikož délkově je mám stejně dlouhé jak své vlasy. A přiznám se, i když je nosím třeba s culíkem, nebo dvěma, stejně jsem ráda jak je po příchodu domů sundám a odlehčím si hlavu. Ty sponky někdy i docela tahají, věřím, že je to nápor na vlasy. A taky pozoruji, že se chovám divně, jelikož mám strach, že mi přítel prohrábne vlasy, jak to často dělá, když jsme zrovna někde na návštěvě a zasekla by se mu tam ruka, to by byl trapas. Taky si pořád sahám na místa sponek, jestli mi někde nejdou vidět. Jsou to takové tiky no. Ale na zahuštění vlasů je to super věc zase, když je člověk fakt nenosí každý den. Zdraví Karin

    OdpovědětVymazat
  16. Zdravím, také jsem si nedávno pořídila clip-in vlasy a musím říct, že jsem nadšená. Barevně jsem se strefila uplně přesně do barvy svých vlasů a jsem nadšená z toho, jak ty vlasy člověka změní. Sama mám jemné vlasy a trochu parádu s vlastními vlasy mohu dělat maximálně těsně po umytí. S clip-in vlasy si navíc můžu dělat různé účesy a opravdu vlasy hodně pozvednou i sebevědomí. Přítel zatím nic nepoznal, ale pořád mi říka, jak mi to sluší. Když mě hladí po vlasech, tak ještě nic nepoznal :). Samozřejmě je nenosím každý den ... několikrát týdně ano - možná tak 3x do týdne. Také chci zmínit, když jde člověk na párty nebo někam na ples, svatbu atp., je úžasné mít možnost vytvořit si z clip in účes, dle libosti a pokaždé to bude vypadat krásně. Takže já jsem osobně hodně moc spokojená a vůbec nelituju své investice.:)Ráďa

    OdpovědětVymazat
  17. Ahojky,
    Clip-in vlasy mám už po druhé.První clipy se mi cca. po 7 měsících hodně radikálně zkrátily lámáním,bohužel nejsou vyživovány zevnitř jako "naše vlasy",tak je jasné,že to dříve-či později poznamená kvalitu.Teď o ty druhé se starám lépe (už mám vychytané,jaké chyby jsem dělala u prvních clipů),tak uvidíme :)
    Jinak Ti děkuji Péťo za video o clipech.Konečně vím proč se po čase cuchají-že je to vymýváním ceratinu.Na konečky používám bio kokosový olej,který jim dodá vláhu a bez CHEMIE,která jak jsem se dočetla clipům vůbec neprospívá.
    Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je ale blábol. Clipům prospívá nejvíc keratin a silikon.

      Fakt tyhle ti protichemický slepice, to je děs. Argumenty žádné, logika žádná, racionální uvažování žádné, ale kdákají něco, co si přečetly, co i selským rozumem může člověk vyloučit a zdůvodnit si, prostě hrůza.

      Vymazat
    2. pro "chemi" : ty máš patent na rozum, puso :D...(nebo radši huso? :-P ;-)) - jen jestli jsi kritická také někdy sama k sobě...

      Vymazat
    3. Pro CHEMI: Docela si mě pobavila!Je vidět,že o chemii toho "hodně" víš.A když píšeš,že je to blábol,že jim prospívá keratin a ten je snad chemie??Není.Takže nevím kdo je tu slepice...která ani neví co je keratin a poučuje :D Nehraj si na chytrou když nemáš dostatečné informace drahoušku,pak si za slepici sama :D

      Vymazat
  18. Peti ty vlasy jsou super! hned bych si taky pořídila:) jinak tady v tom videu jsi neuvěřitelně roztomilá! jak malá holčička!:) moc ti to sluší!!♥♥♥♥♥

    OdpovědětVymazat
  19. Opět moc příjemné video. Moje vlasy jsou, řekla bych, tak akorát. Ani ne řídké, ani přehnané husté. Občas by se mi clip-in vlasy hodily, když si chci udělat nějaký fajn účes a je na něj mých vlasů málo. Nicméně se tato situace stává tak 2x do roka, takže stále zvažuji investici. Možná, že by mi při frekvenci tohoto používání vydržely napořád :D
    Peti, mám dotaz. Nevím, jestli mi na něj budeš moci odpovědět, ale i tak to zkusím. Mám přírodní tmavě blond až světlé hnědé vlasy. Nevím přesně, každopádně takhle si asi představu uděláš. Mám je nabarvené tmavě hnědou barvou, kterou jsem tedy používala několik let, ale teď přišla chvíle, kdy bych ráda opět svou přírodní, světlou barvu. Jaký způsob zesvětlení bys mi doporučila? Stáhnutí barvy u kadeřnice prý vlásky dokonale zmrví, tak něvím, zda do toho jít, nebo nechat vlasy prostě odrůst. Ale to zas blbě vypadá. A jaký máš názor na brazilský keratin? :)
    Díky předem za odpovědi. Klidně bys mohla zase udělat nějaké otázkové video :))
    Přeju hezký, sluníčkový den,
    Jíťa

    OdpovědětVymazat
  20. Super video, přesně na tohle jsem čekala! :-)
    Jen bych se Tě ještě chtěla zeptat, jestli clip - inům neškodí používání laků na vlasy. A v případě, že na ně lak použiješ, tak také platí že se mají umýt po dvou až třech měsících?
    Chci si clipy pořídit, ale bez laku na vlasy nedokážu žít :D a nechci abys se mi vlásky zničily :-) Děkuji moc za odpověď a pěkný zbytek dne ;-)
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
  21. prosim a kolko stoja ked som sa tam kukla tak okolo 2000 to preco su take draheee???

    OdpovědětVymazat
  22. Ako je to s dodávkou aj na Slovensko ? :)

    OdpovědětVymazat
  23. Prosím tě, kolik mají ty vlasy cm?

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj, zajimalo by mě ty ty Clipy prodavaš za kolik je máš?:)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Peťul, chci se zeptat, bude to znít blbě, ale z lidských vlasů? To stříhaj z mrtvých lidí ? Vím, že to zní blbě ale zajímá mě to. Díky a hezký den :)
    P.S. Krásné videjko :)

    OdpovědětVymazat
  26. Lidské vlasy? Kde je asi shání ? :) Pěkné videjko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. áno clip in vlasy sú vyrábané z ľudských vlasov, ja som si ich osobne kúpila z eshopu invlasy.sk :)

      Vymazat
  27. Ahoj Peťo :)... Chci se zeptat jestli je ten odstín 1B (přírodní černá).. hodně tmavej?.. :) Svoje vlastní vlasy si barvim tmavě hnědou.. Tedkon mi to chytlo skoro až do černa.. a myslím si že by ta tmavě hnědá byla na mě moc světlá.. :).. Jen tak dál s ostatními videi.. :) Ahoj Terka :)*

    OdpovědětVymazat
  28. *středně hnědá byla moc světlá na mě :)

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj peti je mi sice 12 let ale moc ráda se na tebe dívám..:)Natočila jsem hodně videí o malování ale ještě nemám odvahu je dát na youtube...moc budu ráda jestli by si natočila nějaké narůžovělé malování do školy..:D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!