Dermaheal Hydro Balance Fluid proti vráskám

by - 04 března

Příjemný víkend všem,


už docela dlouho tu nebyla žádná recenze a tak přicházím s další slíbenou na produkt, který je sice dražší, ale velmi příjemný a účinný.
Tento fluid mi byl doporučen a darován k zrecenzování firmou MEDAPREX , se kterou spolupracuji a tímto moc děkuji. Napsala jsem jim, jaký mám typ pleti a  oni mi tento přípravek doporučili a musím uznat, že mi opravdu sednul. Asi to nebude nic pro nižší věkové kategorie a teenagery, nic na plet mladistvou a mastnou, ale naopak je to věc pro pleť již zralejší a suchou a i s případnými vráskami.
Já sama mám pleť sušší, zvláště na tvářích a kolem očí či krku a dekoltu, čelo a nos jsou trošku mastnější. Dermaheal Hydro balance fluid, který vzhledem připomíná pleťové mléko, jsem nanášela dvakrát denně po dobu zhruba dvou měsíců na suchá místa na mé pleti a musím říct, že pozitivní účinek jsem zaznamenala.Má velmi jemnou texturu, je nedráždivý, krásně se vsákne do pleti a nezanechává mastný film. Musím také uznat, že pleť skutečně hydratuje a je velmi příjemný, nemyslím si sice, že by dokázal nějak výrazně vyhladit případné hlubší vrásky, ale faktem je, že tím, jak je pleť hydratovaná, tak vrásky nejsou tak viditelné, protože sucho je největším přítelem vrásek a pokud máte pleť hydratovanou, nejen, že nejsou tolik viditelné, ale zároveň přecházíte jejich prohlubování a vzniku dalších linek. Hodně z vás si všimlo, že se mi v poslední době poměrně zlepšila pleť a já si myslím, že je to právě s přičiněním tohoto přípravku, po jehož použití se pleť skutečně nacucá vodou a je vypnutější a hezčí na dotek i pohled. Myslím, že v tomto případě cena odpovídá kvalitě a že na zralejší pleť kolem 30 se investice vyplatí.

Ještě bych asi měla dodat, že balení má luxusní vzhled a je velmi praktické s pumpičkou, která dobře dávkuje - tak akorát. Obsah je 50g a cena 1280Kč.






Hlavní složky
  • Oligopeptid-24 (EDP3)
  • Oligopeptid-20 (IDP5)
  • Acetyl dekapeptid-3 (Rejuline)
  • Cu-tripeptid -1
  • acetylhexapeptid-8
  • palmitoyl pentapeptid-3
  • výtažek z listu čajovníku čínského (Camellia sinensis)
  • výtažek z kořene lékořice uralské (Glycyrrhiza uralensis)

Všem přeji krásný zbytek víkendu, připomínám můj FACEBOOK pro novinky a příště se na vás budu těšit s videem s přípravou na ples (účes, líčení, outfit) a také vám mohu slíbit vyhlášení Giveaway, kde budete moci vyhrát balíček kosmetiky Barry M.

You May Also Like

20 komentářů

  1. Určitě to pomáhá, pro ti tomu nic nemám, ale já si nepotrpím na drahé výrobky. Promiň, ale cena 1280Kč je pro mě dost vysoká. Takže o koupi uvažovat asi nebudu :(. Ještě jsem se tě chtěla zeptat, kdy uděláš videonávod na účes co jsi měla na fb?

    Máš moc pěkný blog :D

    OdpovědětVymazat
  2. Byl by to asi i hezký dárek třeba pro mamku, že? :) Když to má takové pěkné balení :)

    OdpovědětVymazat
  3. Medaprex vůbec neznám! Ale tohle vypadá fakt dobře:-)

    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Vrásky mne tedy ještě vážně netíží, ale musím uznat, že vypadá dobře, hlavně balení je lákavé! :))

    www.teensmjadicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  5. teda, ta cena je na mě celkem páka :D ale když funguje, tak proč ne ;)

    OdpovědětVymazat
  6. super lak na na nechty :)

    http://www.karissaworld.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Vrásky mě vzhledem k mému věku ještě netrápí, ale skvělá recenze! :)

    OdpovědětVymazat
  8. pro mou mastnou pleť to nic není, ale třeba pro mamku by to bylo ideální. jenomže to by se tím musela mazat pravidelně! já jsem ráda, že sem ji po ročním přemlouvání dokopala alespoň k používání korektoru na kruhy pod očima :-D

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, to není k tématu, ale jen hlásím (nevím jestli to už víte), ale v Rossmanu (konrétně v Praze ve Vodičkově ulici - Galerie Myšák) jsou od Essence novinky! Mají tam nové laky na nehty, pak takový dvojitý laky na nehty (klasickej lak + třpytkatý lak), stíny, kosmetickou taštičku, nálepky na nehty nový a pak štěteček hubenej + houbičky :))) Lily.

    OdpovědětVymazat
  10. Také jsem to doposud neznala. Hodně zajímavé složení to má..

    OdpovědětVymazat
  11. a budes zase nekdy delat recenzi na vichy a tak? jak jsi mela taky tu spolupraci s temi obchody

    OdpovědětVymazat
  12. Zralá pleť ve 30-ti letech ???

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkná recenze. :) Balením mi trochu připomíná Génifique od Lancome, který si chystám koupit.

    OdpovědětVymazat
  14. Myslím si, že cena je úměrná kvalitě. A podle studií produktů Vichy zdaleka není tak účinné... Vichy ani nevyužívá technologie, které kvalitu zaručují a Dermaheal ano. Vichy má jen spoustu peněz na hezky vypadající reklamu, a proto ho tolik žen kupuje a chce kupovat.

    OdpovědětVymazat
  15. Líbí se mi ten plynulý vývoj, od Excipialu jakožto pleťového krému po Dermaheal...
    Zuzana

    OdpovědětVymazat
  16. Po něčem takovém se teď poohlížím, takže díky za inspiraci :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Tvůj blog sleduji už déle, já si nedávno založila svůj. tak jsi moje členka :*...musela jsem si všimnout tvých skvelých nehtů co tady máš!:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!