Líčení podle Adele ve stylu 60´let - video

by - 27 března

Krásný večer,

dnes mám pro vás dlouho slibované video s líčením ve stylu 60´ let podle Adele, musím říct, že 60´ jsou moje srdcovka co se módy, líčení i účesů týče, takže tohle je přesně něco pro mě :). Doufám, že se vám líčení bude líbit.







Tahle kombinace laků se mi tak líbila, že vám ji sem musím dát :).......

You May Also Like

102 komentářů

  1. Tak tohle líčení je na tobě nádherné !!!

    OdpovědětVymazat
  2. Péťo, já ovšem musím říct, že tohle mi k tobě absolutně nesedí a s prominutím v tom vypadáš jako kříženec zombie s Mrtvou nevěstou Tima Burtona.

    Neber to zle, 99% z toho co máš na bolgu se mi líbí, ale tohle je ovšem katastrofa :((

    Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D jé a mně se zrovna tohle líčení líbí a cítím se v něm dobře....samozřejmě to neberu zle, neboj :).

      Vymazat
    2. Tak hlavní je, že se v tom cítíš dobře ty :)
      Třeba to ve skutečnosti vypadá dobře, protože ty foťáky a kamery žerou barvy jak můžou :)

      Lucie

      Vymazat
  3. moc a moc se Ti to povedlo! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Naprosto dokonalé líčení, kombinace mých oblíbených prvků. Rozhodně 100% vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc moc děkuju, jsem ráda, že se líbí :).

    OdpovědětVymazat
  6. Peti jako vždy ti to moc sluší, zvlášť ty oči jsou krásné. Ale rtěnka je na mě až moc nude :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný makeup a ta tvářenka má krásný odstín. Jen si nejsem jistá zda bych mohla mít ty linky, nemám na to vhodný tvar očí:-(

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné líčení. Miluji kombinaci černočerných očních linek a nude rtěnky. Opravdu nádhera, moc ti to sluší, Péťo!:)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkné líčení, ty oči máš dokoanlé a účes také. Jen já bych vyměnila rtěnku nebo lesk, nějak mi to k tomu nesedí a doufám, že se nezlobíš. U tebe se mi líbí téměř všechny věci, co se na blogu objeví a nehty jsou dokonalé! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, utrhnu ti za to hlavu, hihi :D......

      Vymazat
    2. :D Jako opice rozhodně nevypadáš. To by mi zajímalo, kdo ti to tu píše - asi by potřeboval (-a) brýle. :D Mně se na tobě líbí rtěnky do korálova, červena i fuchsiové a to docela závidím, protože mně jich tolik nesedne jako tobě.

      Vymazat
  10. Peťo tohle je krásné líčení, opravdu se ti povedlo a hrozně ti sluší. Krom toho skvěle demontruješ, jak černá linka opticky zmenší oko (viz to jedno předchozí video). Jsem nadšené, je to nádherné!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, tak tohle je přesně můj styl:) ale vzhledem k tomu, že nosím hodně tmavé vlasy, tak si v tom připadám nějak vyblitá:D tak nosím spíš výrazný rty než oči:)Líčení se mi moc líbí:) Také mám ráda 60's, přidej klidně víc videí:D

    Anča

    OdpovědětVymazat
  12. Teda popravdě tohle líčení mi k Tobě vůbec nesedí ... vypadáš tak nějak divně :X jinak než obvykle ... oči se mi nějak nezdají, ale zase možná živě to vypadá třeba úplně jinak než na fotce :))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Moc všem děkuju, tak vidím, že se to různí, někdo šedesátky rád, na někoho je to až moc "divné" :), je to tak a to ta pusa má být fakt úplně bílá a ty řasy a linky můžou být ještě i výraznější a dokonce se k tomu nosily úplně blďounce modré stíny nebo bílé a to je potom teprve zajímavé, tohle je taková ještě odlehčená varianta :D.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžu mít blbý dotaz? Vždycky jsem si myslela, že se nejdřív líčí svoje vlastní řasy a až na ně se pak dávají ty umělé. A přišlo mi to i docela logické, přece si nebudu malovat ještě i umělé, které to vůbec nepotřebují. Ale vidím, že ty to děláš obráceně. Tak který postup je lepší a v čem? Děkuju ;-) Verunka

      Vymazat
    2. Verčo, když si nejdřív nalíčíš své, tak se ti umělé hůř lepí, zapatláš se a špatně se strefuje ne víčko,jak už je máš natočené, hlavní důvod ale je ten, že když pak je jemně přejedeš umělé spolu s vlastními řasenkou, lépe se všechny řasy sjednotí a nebudeš je mít dvojité ;).

      Vymazat
    3. Jo, tak to zní taky celkem logicky. Zkusím to, díky :)

      Vymazat
  14. Vypadáš jako panenka, super! :))

    OdpovědětVymazat
  15. Výborně, výborně! Toto líčení také praktikuji a mám ho nejraději, protože je tak jednoduché - tedy pro ty, kdo zvládají rychle linky (už patřím mezi ně), bílá tužka omladí oči. Nude rty se mi líbí. Tělová rtěnka podle mne vynikne právě na větších rtech.

    OdpovědětVymazat
  16. jéé, tak tohle je taky můj šálek kávy, asi vyzkouším tu linku od essence, vypadá dobře. Mě vždycky nejde udělat ten ocásek na konci, asi mám divný tvar očí... nebo spíš divný ruce :D :D moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, oči nádherné, pusa mi nesedne- vůbec mi na Tobě nějak ta nude nebo pink nesedí, líbíš se mi v naoranžovělých nebo fuchsia odstínech, jinak vypadáš nemocně.Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je tím, že jsem hodně bledá, v létě vypadjí ty nude lépe, dokonce i na mně :D....

      Vymazat
  18. Je to super! Já mám taky Adele moc ráda.. Mám od ní obě dvě CD a už se nemůžu dočkat novýho. Dokonce jsem si nastudovala její texty a zpívám si je na karaoke :D Jinak video moc povedený, krásně jsi to líčení vystihla ;) Jo a někde jsem četla, že ta řasenka od LOreal, co jsi použila na dolní řasy, tak hodně žmolkuje a je těžká, jak jí vnímáš ty? Chtěla bych ji totiž vyzkoušet :)

    Monča :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem sice Peťa, ale řasenku mám a jsem s ní maximálně spokojená, nežmolkuje mi vůbec a ani neslepuje, naopak nalíčí krásné dlouhé a ideálně zahuštěné dramatické řasy. Myslela jsem, že nebude stát za moc, ale asi si ji koupím zas, až mi dojde. ;)
      Verunka

      Vymazat
    2. Souhlasím s Verčou, zezačátku jsem nadšená úplně nebyla,ale fakt je ten, že právě neslepuje, nedělá žmolky a krásné pročeše, navíc mi vyhovuje malý kartáček, protože nemám nějak extra dlouhé řasy, za mě ano :).

      Vymazat
    3. Jé moc děkuji! :) Jak obouverunkám, tak tobě Peťo. Dost mě to pomohlo v rozhodování. Já mám taky krátké řasy a tak si myslím, že mi bude vyhovovat, tak ještě jednou moc děkuji!

      Monča

      Vymazat
  19. A ještě jedna prosba, nebo návrh, udělala bys někdy video o správném odličování.Já moc nikdy nepoužívala odlič. mléka, protože jsem měla pocit, že to jenom rozpatlávám po obličeji, spotřebuji moc tamponků a navíc se to nedá pořádně opláchnout. Tak setrvávám na gelech a mikrovl.utěrce.Třeba máš jiné tipy. DÍKY.Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťo, to bych mohla,ale vlastně nic speciálního nedělám, používám nejraději micelárku od Biodermy Sensibio, odlíčím, opláchnu obličej a namažzu krémem, nic víc. Snažím se jen tamponkama nedřít tvář a oči, vždy na chvíli přiložím,aby se makeup rozpustil a pak setřu, žádná věda.

      Vymazat
  20. Tohle liceni je obecne moc pekne. Nevim, jestli tak pusobi jenom ta fotka nebo je to tak i ve skutecnosti, ale ta tlusta linka ti dela hodne spadla vicka a celkove unaveny vzhled. Coz je vzhledem ke krase a vyraznosti tvych oci a celkove svezimu looku strasna skoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím, že je to hodně i tou fotkou :), blbě se tam tvářím :D,ale je fakt, že silná černá linka tohle dělá taky ;)

      Vymazat
  21. wow krasa
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  22. Souhlasím, šedesátá pro mě jsou tím samým, to líčení vypadá parádně, určitě to zkusím..:))

    OdpovědětVymazat
  23. To se mi líbí, jen je trošku vidět že stou fixkou ještě neumíš moc pracovat, ta linka je dost křivá . Ale seš šikulka:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tedy, já nevím, ale podle mě nebyly ty linky křivé ani trochu, mrkni na fotky zblízka ve videu, fakt nikde nic křivého nevidím :)

      Vymazat
  24. Takové líčení se mi moc líbí. Určitě ho taky zkusím.

    OdpovědětVymazat
  25. Peti,nechci Tě urazit, nemyslím to zle, ale tohle je první líčení, které se mi na tobě hrozně nelíbí, úplně jsem se lekla, když jsem přišla na Tvoji stránku:D..přitom říkáš, že se v něm zrovna cítíš dobře:)...ty jsi taková jemná, tohle líčení mi přijde na tebe hodně výrazné a nějak mi prostě nesedí ta "mrtvolná" pusa...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. úplně v pohodě :), je to hodně výrazné,ale 60´takové jsou, jak jsem říkala, je to až kýčovité ty linky :)

      Vymazat
  26. Ahojky. Mě se to opět líbí a tobě to sluší.Nevim jestli by to slušelo zrovna mě.Jsem cca o deset let starší takže nevim. Ale ráda koukám na tvoje videa a čekám co natočíš nového.Dneska jsem si udělala asi po 25 letech linku na očích a hned mi všichni řekli že mám nevýrazné oči. Tak nevim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, no těžko říct, mně právě linky přijdou docela výrazný způsob líčení,asi záleží ale i na tvaru oka a jak se líčíš jindy běžně...;)

      Vymazat
  27. Peti, a mně se to zase hrozně líbí :D Je to takové neobyčejné, což hodně uvítám. Ne jak jsou všude návody na neoriginální líčení ! Toto se mi na tobě strašně líbí, že jsi originální! :) Fakt super, zase jsi mě nezklamala. Jsi fakt krásná! Závidím ti tvoji krásu! ;) Jane

    OdpovědětVymazat
  28. Adele nemám moc ráda, její písničky ještě ujdou, ale vzhledem mi připadá opravdu ošklivá... Nicméně líčení se ti opravdu povedlo!

    OdpovědětVymazat
  29. Mně se tohle líčení moc líbí, i teda na tobě :). Je to taková příjemná změna.
    Jinak jsem ráda, že si použila rtěnku od Barry M v odstínu Marshmalow, i já jsem si jí pořídila a zdá se mi, že nějak moc nemaluje :D. tak jsem chtěla vidět, jak "chytá" někomu jinýmu :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je pravda, že je opravdu dost suchá, chce to použít ji v kombinaci s leskem nebo balzámem, jinak není nic moc

      Vymazat
  30. Tak si připadám jako úplný mimoň, když si čtu některé komentáře, ale mně se tohle líčení strašně moc líbí :D opravdu ti to sluší, nemůžu se na to vynadívat :) je pravda, že tu rtěnku bych dala trošičku růžovější, ale takhle je to taky skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  31. Líbí se mi tenhle styl, ale jak říkáš o té bílé rtěnce, taky bych spíš volila nějakou hodně světle růžovou, až do běla. Tahle je taková moc nude, i když oni to tak nosili to je fakt, zamaskovat rty. Vem si třeba Olgu Schoberovou, to byla sakra kočka...
    Aneta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak, mně šlo hlavně o to, aby to líčení bylo co nejvěrnější :)

      Vymazat
  32. No téda, tohle ti opravdu strašně moc sluší :).Ta krémová tvářenka vypadá super, mám krémovky moc ráda, občas, když se mi stane, že někam jedu a zapomenu jí, tak místo tvářenky použiju rtěnku od Essence v odstínu 53 All about cupcake a jak je krásně krémová, tak to vypadá taky moc hezky :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tahle rtěnka All about cupcake je moc fajn,taky ji mám, tahle od Barry M je dost suchá, bohužel krémová není,ale barevně je to přesně můj nude odstín :)

      Vymazat
  33. Super, to zkusím :) Mám tu bázy od Essence, ale tu druhou a musím říct že cena je směšná :) Chci se zeptat, máš ten pudr Fix and Mate od Essence? Není moc bílý? Nejsem si jistá zda ho koupit, abych nevypadala jako mrtvola :( A taky zda se s tím dá zafixovat třeba i tmavší pudr :) Děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli ti to pomůže, tak já mám fixační od Dermakolu, a nemůžu si ho vynachválit. Je sice bílý, ale po zozprášení štětcem vůbec nebarví. Mám ho radši než barvené pudry, protože nevytvoří další hnědý nános, ale pouze zafixuje a lehounce prosvětlý makeup. Lenka :)

      Vymazat
    2. Souhlasím úplně s Lenkou, také používám fixační bezbarvý od dermacolu, je transparentní a podle mě je to lepší volba, než dávat barevné,ale samozřejmě s tím můžeš zafixovat i tmavší pudr, to je jasné :)

      Vymazat
  34. moc hezké, mám ráda šedesátky.o víkendu jsem se namalovala podobně a přítel mi řekl, že mám ty linky nějak rozmazaný. ale rozmazaný nebyly, jen byly silnější :-D

    OdpovědětVymazat
  35. Moc hezké video moc ti to sluší ! :) Taky mám ráda Adele :) Já bych asi linky nezvládla, ale jinak super :)

    OdpovědětVymazat
  36. Nejlepší líčení co jsem u tebe viděla a sluší ti ! Já jsem milovnice linek, takže skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  37. Nasla jsem si fotky Adele s timto licenim, zvladla na ho jednicku :) Ale prijde mi, ze ti silne linky delaji tezka vicka a i rty jsou az moc blede (na muj vkus)...

    OdpovědětVymazat
  38. Hmmm, tak oci se mi libi hodne! Jak tady nade mnou Amy pise, ze silne linky delaji tezka vicka, tak ja bych to spis popsala jako takovy liny smyslny pohled... :-) Rty se k tomu hodi, ale ja svetle nepouzivam. Musim rict, ze na Tobe se mi taky libi vic ty vyrazne. Kdyz ma nekdo krasne plne rty jako Ty, tak je to super!!
    Doufam, ze uz jsi po zdravotni strance v poradku!!
    Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Lucko :), jinak ještě nejsem úplně ve formě,ale snad to bude brzy úplně ok :).

      Vymazat
  39. Mě se to líčení líbí moc. Když jsem si přečetla, že budeš dělat líčení podle Adele, myslela jsem, že to bude s tou výraznou červenou pusou, jak poslední dobou nosí. Moc ti to sluší, vypadáš jako Sofia Loren, nechápu ty, co zase rýpají, křivá linka, fakt nechápu. Taky musím pochválit účes, je super. Závidím ti tvou bezchybnou pleť:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuju, já jsem si právě také nevšimla, že by linky byly křívé, klidně chybu uznám,možná jsem něco přehlédla, ale opravdu s e mi to nezdálo :)

      Vymazat
  40. Nádherné líčení a moc ti sluší:)
    Já se takto líčím docela často, je to můj oblíbený styl:)
    A chtěla jsem ti poděkovat, že si mi doporučila ten vytvrzovač laku, koupila jsem si ho a je to fakt neuvěřitelná věc:)

    OdpovědětVymazat
  41. Miluju tenhle styl líčení :) třeba na nějakou akci i ples je to úžasné a moc ti to sluší.... opravdu povedené :). Vypadáš v tom přímo magicky. Lenka

    OdpovědětVymazat
  42. Já tohle líčení miluji a hodně často se tak líčím, ale trošku to ještě doladím podle Tebe :)
    The Diary Of Pie Rette

    OdpovědětVymazat
  43. no to je dokonalost !
    zbožňuju Tvůj blog, je tu tolik inspirace !

    OdpovědětVymazat
  44. Dokonalýý :) Líbí se mi tvůj blog, je úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  45. Tak toto se ti moc povedlo. Strašně se mi to líbí a taky ti to moc sluší! Určitě jsi mě inspirovala! Krásný :-)

    OdpovědětVymazat
  46. Moc moc všem děkuju za krásné komentáře, chtěla jsem, aby to bylo opravdu jak vystřižené z šedesátek, tak vidím, že se to asi povedlo, to mě moc těší! :)

    OdpovědětVymazat
  47. Krásné líčení, moc se ti povedlo! :))Dokonalost <3

    www.teensmajdicka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  48. A jinak, ta černá linka ti fakt sluší. Já jsem si ji dneska dala(ale jen malinko) a zkoušela leopardí líčení, tak jestli chceš kukni se na můj blog. Moc se mi ale nepovedlo :D Jsem to dělala poprvé no... =D

    OdpovědětVymazat
  49. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  50. Tohle líčení Ti opravdu hodně sedne! :-)

    OdpovědětVymazat
  51. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  52. Srašně pěkný, moc se ti to povedlo..

    OdpovědětVymazat
  53. Prostě nádhera. Je vůbec normální, aby ti slušelo uplně všechno :) :D Tohle líčení určitě vyzkouším, akorát rovnou linku ještě nezvládám :(

    OdpovědětVymazat
  54. skvělý video,úžasnej nápad i vzhled :) jen škoda,že ty videa neukazují moc pravé barvy jako třeba fotky:)

    OdpovědětVymazat
  55. Krása! :) Jsem také milovnice 60. let, takže z tohoto videa jsem byla nadšená :) Jinak Ti musím říct, že tě obdivuji, že dokážeš udělat tak krásně linku na otevřeném oku :)

    OdpovědětVymazat
  56. Mne sa veľmi páči toto líčenie. Najmä oči, tie máš krásne, svoje robia umelé riasy. Obávam sa , že biela tužka vo vnútornej linke oka je nepoužiteľná na bežné denné líčenie.Čiernu linku, ako si namaľovala, používam aj na denné -každodenné:)líčenie ale bez chvostíka. Vychádzajúc z komentárov sa však zrejme nehodí na malé oko a zapadlé viečka. Obávam sa, že také oči a viečka mám, ale nikto z mojich známych ma doposiaľ neupozornil, že v tom líčení vyzerám zle. Tak neviem....

    OdpovědětVymazat
  57. Užasnýý..:) Jinak nemohla by jsi natočit i tenhle účes jak udělat ty nafouklý vlasy vzadu vypadá to strašně pěkně..!:)

    OdpovědětVymazat
  58. tenhle look je přesně něco pro mě :) a myslím si, že Ti to sluší a vypadáš moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  59. Tak tohle je úžasný :) (ale co u tebe není).
    Nejvíce se mi líbí samozřejmě oči, ale i rty mají něco do sebe.
    Petro a jaký máš udělaný účes? :) Máš ho někde na youtube.com? Bohužel jsem ho tam nenašla
    Moc děkuji.

    OdpovědětVymazat
  60. Super líčení! Adele mám ráda a vypadá to fakt dobře.. začnu o takovém líčení uvažovat :)

    OdpovědětVymazat
  61. Povedené, určitě to někdy vyzkouším. Linky a já jsme kámošky, a tak bych to mohla i mou nešikovnou rukou zvládnout ;)

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj,
    tohle líčení se ti strašně povedlo :), teď myslím i tu komentovanou část, zdálo se mi poslední dobou, že jsi to líčení potom zrychlila, ale někdy, jak u tohoto videa, je lepší i ten průběžný komentář. Jinak neplánuješ nějaké video o korektorech?

    OdpovědětVymazat
  63. Nádhera! Moc ti to sluší, vypadáš jako panenka ;)

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj máš perfektní videa musím pochvalit. :) A chtěla bych poprosit.. nechceš udelat zas enějaké video na připravky Balea na tělo atd .. ? :)

    OdpovědětVymazat
  65. Mohla bych se Peti zeptat,jaké oční linky bys doporučila pro začátečnici?Byly by to ty zmiňované od Essence ve videu,nebo nějaké jiné?Děkuji za odpověď, Šárka

    OdpovědětVymazat
  66. Zdravíčko, koukám pravidelně na Tvůj blog a rady ohledně líčení jsou moc fain. Možná jsem přehlédla, ale potěšilo by mně a možná i jiné čtenářky či čtenáře:D kdyby jsi udělala příspěvek o umělých řasách..kde nakupuješ, jaké značky, fígle a hlavně jak je nalepit aby hned neupadly. Moc by mně to potěšilo:) Pokud už tady máš nějaký taková článek tak aspoň odkaz. Děkuji Andrea:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak už jsem video našla. Andrea:)

      Vymazat
    2. Sakra ty jsi nádherná ženská! Tohle líčení ti hrozně moc sluší :)

      Vymazat
  67. Tak tohle líčení je bomba! Neskutečně ti sluší :) Adele sice nemusím,ale tobě tohle prostě sedí :) Ještě se chci zeptat,nechtěla bys udělat video,jak jsi dělala tenhle účes? Strašně se mi líbí a jak čtu ty komentáře,tak i ostatní by potěšilo tohle video :)

    OdpovědětVymazat
  68. Nice post. I learn something totally new and challenging on websites I stumbleupon
    everyday. It will always be useful to read through articles from other writers and use a little something
    from other websites.
    my page: Engineering Jobs

    OdpovědětVymazat
  69. Nemohu se zbavit dojmu, že v tom videu ti ten look sedne o něco víc, než na následných fotografiích - kvůli rtěnce.
    Líbí se mi to na tobě, ale příště bych volil trochu korálovější barvu rtů. Na tebe je toto až MOC světlé. Můj názor.
    Ale i takto - nádhera :-)

    OdpovědětVymazat
  70. ahoj hrozně bych jsi aby jsi udělala video na co jsou oční báze a báze pod make up a chtěla jsem se zeptat jestli jsi kosmetička. Ahoj a hezký den-večer.........

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!