OOTD - orange & gray & black

by - 01 března

Přeji všem fajn čtvrtek,

protože jsem včera tento outfit už tak trochu zveřejnila, tak bych ho dnes ráda doplnila popisem a dalšími fotkami.
Tedy, řeknu na rovinu, oranžová není vůbec moje oblíbená barva, nikdy jsem ji nenosila, vždycky jsem měla pocit, že mi vůbec nesluší a nikdy jsme neměla ani oranžové tričko či tílko. Vloni v létě jsem si ale koupila jedno obyčejné tričko v takové pastelově oranžové a zjistila jsem, že to vůbec není tak špatná barva, takže když jsme viděla tyhla oranžové kalhoty, musela jsem si je zkusit. Jsou od vietnamců a cena byla tentokrát poměrně příznivá. Měli ještě v královské modré, růžové, béžové a tyrkysové, jen trošku rozdílné střihy a tento mi padl nejlíp. jsou opravdu pohodlné, strečové a moc se mi líbil i pásek v kombinaci se zlatým kovem. Dál mám na sobě kozačky z www.urbanog.com ( stále dokola dotazy na cenu poštovného, prosím všechny, koukněte se tam do záložky shipping, cena je tam zcela rozepsaná a záleží na tom, jaký typ poštovného zvolíte a kolik toho kupujete! Píšete, že se ptáte, protože neumíte anglicky, přátelé, já taky moc ne, ale pokud si nejste schopni přeložit shipping v online slovníku, tak tam snad raději ani nenakupujte, to nemyslím zle, ale předejdete mnoha problémům). Svetřík je z Orsay, mám ho už asi dva roky, látková kytka a náušnice zlaté pecky jsou z HM. Celkově jsou to vlastně džíny a svetr, takže to určitě není hit roku, ale musím říct, že ty oranžové kalhoty krásně rozsvítí hnusně zablácené šedé ulice, ven jsem měla černý kabát a kabelku také černou z F&F, kterou už znáte. A vlastně bych ještě mohla doplnit brýle, jsou značky Vista a kupovala jsem je na podzim v grand Optical, jsou dioptrické, ale mám jen čtvrt a půl dioptrie, takže je nosím většinou jen na řízení, televizi, čtění nebo prostě, když mám náladu :).

Líčení jste viděli VČERA.

A byl tu i dotaz na lak, omlouvám se, že jsem to zapomněla uvést do videa, tak přidávám foto sem na blog, ale vy, kdo sledujete můj facebook, jste ho vlastně už viděli ještě před videem :). Lakuje se krásně, výdrž také slušná a i když zlatou moc nenosím, tak tahle se mi moc líbí.Přeji všem příjemný den, i když venku to opět vypadá šedě a tohle počasí mě opravdu vůbec nebaví, člověk přijde zvenku zablácený až za ušima :D....









 P.S. fotky jsou na samospoušť, takže kvalita nic moc a ani úhel pohledu není ideální, ale snad mi to odpustíte :)...

You May Also Like

48 komentářů

  1. Baruška: krásnééé...moc se mi líbí detail kytičky v úžasné barvě. Ty se svou postavou si můžeš mít milion kalhot. Já než seženu nějaký abych v nich neměla extra narvaná stehna to jen tak žádný nenajdu. Kdybych mohla kupovat i ty mini velikosti ve výprodejích tak bych se na kalhotech fakt vyřádila, ale bohůžel...tady bych jen sundala ten řetěz z toho pásku, který na mě právě vietnamsky působí..to je ale detail. Hlavně mě fascinuje i to jak si sama dokážeš udělat takhle dokonale a ještě vzadu ten rybí cop:)

    OdpovědětVymazat
  2. Áááááách.....:) Až budu velká, budu taky taková žížala jako vy a budu moct nosit takové kalhoty.... :) Moc vám to sluší..:)

    OdpovědětVymazat
  3. Jana: také se mi to moc líbí a oranžová Ti moc sluší, ostatně, jak jsem zde již několikrát psala, Tobě prostě sluší barevnost :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc příjemný barevný outfit. Sluší ti to, jako vždy :) Tuhle oranžovou mám moc ráda, není tolik křiklavá, takže i na běžné nošení ideální.

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. krásná postavička + dokonale sladěné !!

    OdpovědětVymazat
  6. Petro krásně sladěné barvy, ta korálová s šedivou je skvělá. Jako vždy jsi krásně nalíčená a učesaná, na tebe je vždy obrovská radost pohledět. Aplikace na pásku je vkusná a zajímavá. Brož ten celek dotahuje

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherná jako vždy, krásný učes, tobě ta oranžová moc sluší, krásně září ta barvička:-))a hlavně dokonalá postavička:-)))

    OdpovědětVymazat
  8. fotky jsou super, kdyby jsi na konci nenapsala, že jsou na samospoušť, tak by mě to ani nenapadlo :-D
    jinak Ti to moc sluší a myslím, že Ti ta oranžová fakt sedne ;-)

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Ty brýle se mi na tobě moc nelíbí :/ ale jinak ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tie nohavice sú úžasné , snáď niečo podobné zoženiem aj na Slovensku - ale vo väčšom čísle :) Páči sa mi tvoj štýl nielen v líčení , ale aj v obliekaní

    OdpovědětVymazat
  11. ty kalhoty jsou super :) krásná jarní barva

    OdpovědětVymazat
  12. Ty si takové sluníčko, je vidět, že z těch krásných lososových kalhot máš opravdu radost :) Moc ti to sluší :) Btw já si nemyslím, že by byl problém v tom, že neumí anglicky, spíše jsou jen pohodlné si něco zjišťovat samy a tak se ptají na každou blbost. Můj přítel se taky anglicky neučil vůbec a přitom nemá problém s tím si nějakou stránku přeložit nebo si něco vyhledat ve slovníku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju a fakt z nich mám radost :D, to je tedy sranda, že je to vidět i z fotek :D.....jinak co se týče té angličtiny, dost možná máš pravdu ;)......

      Vymazat
  13. Ahoj Péťo, ty kalhoty jsou perfektní. Vážně vypadají luxusně. Oranžová taky není moje favoritka, ale tenhle outfit je moc povedený, určitě bych se v tom cítila dobře :-). Zlatý lak je taky moc hezký. Já mám zlatý od Catrice a musím říct, že jsem si ho zamilovala. Ty brýle ti taky moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  14. Na barevné kalhoty jsem taky nějaká ulítlá. "Bohužel" pracuji v obchodě s oblečením a zrovna nedávno nám tyto barevné kalhoty přišly, takže už vlastním jedny tmavě zelené a právě na tyto oranžovobroskvovomeruňkovokorálovéjakési mám taky zálusk. Tobě moc sluší, máš fakt moc hezkou postavu, můžeš si je dovolit. I s líčením zkrátka krásně ladíš. Zrovna tato barva outfit tak nějak rozzáří a v kombinaci s tou tmavě šedou zase přehnaně nesvítí.
    Musím ale říct, že do těchto barevných kalhot se u nás rvou i dámy přes 50, což už mi připadá jako trochu úlet a na nich se mi to už prostě nelíbí. Takže barvičky za mě určitě, ale 100% i soudnost:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju,ale jinak s tou soudností máš pravdu, i já jsem si už ve svém věku říkala, jestli je to ještě dobrý nápad,ale vzhledem k tomu, že jsem přecejen docela hubená,tak jsem usoudila, že to ještě mít můžu...:D

      Vymazat
  15. Ten světřík je úžasnej <3! Fanda oranžové nejsem, mám raději chladné barvy, ale tahle kombinace ti sluší :)

    www.teensmajdcka.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Hanka: Jako vždy ti to moc sluší, kalhoty jsou super :) Nedávno se tady jedna slečna ptala, zda nebudeš dělat recenzi na nový make-up od Maybelline Dream Nude Airform. Já jsem si ho včera koupila a za sebe můžu říct, že není nic moc. Mám ráda pěnové make-upy, protože se mi celkem leskne pleť, ale tento se mě osobně nezdá vůbec dobrý - téměř nekryje a na mé pleti po nanešení ,,cuckuje,, :D A co vy, máte s ním nějakou zkušenost???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě také neplánuji koupi, ptal se mě na něj i někdo na youtube,zkoušela jsem ho na ruku,ale opravdu to není makeup pro mě....

      Vymazat
  17. Peťulo!!! Ty jeden hubeňoure! I kdyby sis na sebe vzala pytel od brambor, tak v tom budeš vypadat krásně! =)) J.

    OdpovědětVymazat
  18. máš skvělou postavu :) jak si ji udržuješ?

    OdpovědětVymazat
  19. Sluší ti to, moc se mi líbí takové barevné kalhoty! A moc pěkný cop! :)

    OdpovědětVymazat
  20. Mooc pěkné. Ty kalhoty a ta barva ti opravdu sluší, tak máš aspoň další důvod koupit si něco dalšího do skříně ;) Monča

    OdpovědětVymazat
  21. tyjo, taková skvělá postava!
    a ty kalhoty jsou skvělé, perfektně ti sedí a pásek se mi taky staršně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  22. Tak ty kalhoty jsou super!!A sluší ti:)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Peti, moc ti to sluší, ty kalhoty jsou moc pěkný :) je vidět že i vietnamci můžou mít hezké oblečení :) Chtěla bych se zeptat : ten gel s vápníkem od fourseasons, šla jsem do lékárny a tam mi řekli, že neví vůbec o co jde :D takže nevím a tak jsem se na něj těšila protože mám nehty docela slabé ale teď už pár dnů beru BIOSIL PLUS a je to teda o dost lepší, ale zase se mi ho nechce objednávat přes net poštovné atd. :D tak se chci zeptat nedoporučila by si nějaký lak na nehty z drogerie ? některý, který dobře vyživuje a ty nehty zpevní, a vhodný i jako podklad ?:) děkuji moc předem :) a jestli najdeš i nějaký obrázek byla bych ti moc vděčná :) děkuji moc :) Měj se hezky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, no já vyloženě z DMka nebo tak nic nepoužívám,ale tuším, že fajn podlaky má právě i Gabriella Salvete, tak mrkni na ně :).

      Vymazat
  24. opět ti to moc sluší, na barevné kalhoty taky ulítávám a tyhle ti vážně moc sluší, mají perfektní střih, říkám si že bych mohla obnovit šatník, i když oranžové jsou možná barevné příliš, každopádně ti moc sluší a se svetříkem vypadají moc hezky. ještě malý komentář k líčení, tuším že jsi zmínila, že do oranžové moc často nejdeš, já to mám na opak, poslední dobou po ní sahám stále častěji a to i k neoranžovým outfitům, používám stíny od essence a ty jsou celkem decentní, takže pěkně rozzáří a zvýrazní oči a protože nosím brýle s plastovými obroučky tak to tak ani nebije do očí, jelikož brýlky trošku ubírají barvy, tedy aspoň u mě.
    a abych nezapomněla, jeden obrovský dík za doporučení na stránku na řetízky se jménem, dnes dorazil a jsem nadšená.
    přeji hezký den a ať mají kalhoty v rozzařování ulic úspěch. Nikol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikol, moc ti děkuji za krásný komentář :), jsem ráda, že řetízek je fajn a myslím, že i já budu na oči častěji používat oranžovou :)....

      Vymazat
  25. Myslím, že těmi kalhotami jsi rozzářila ponuré šedé české ulice. Moc ti to sluší a to, že bych hned brala tvoje nohy, to už víš! ;) Povedený outfit, ta kytička je roztomilá.
    Probíhá u mě soutěž, tak se můžeš zúčastnit: http://stylebyveronika.blogspot.com/2012/02/h-biosilk-soutez.html.

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj :) Chtěla bych se zeptat, jak jsi spokojena s laky od Gabriella Salvete. Nepřijdou ti moc tekutý? A ještě mám jednu otázku. Po nalakování nehtů se mi na některých vytvoří takový bublinky, u tmavých a třpytivých laků to tolik nevadí, ale na světlých je to dost vidět a není to vůbec hezký. Nevíš co s tím?
    Jinak opravdu moc hezký outfit, krásně tě ta oranžová rozzáří :) Leni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Leni, moc děkuji, jinak co se laků GS týče, já jsem s nimi docela spokojená, není to teda úplně zázrak a přijde mi, že na mně moc dlouho nevydrží,ale podle mě je to drogerkový průměr, lakují se i kryjí dobře. Co se týče bublinek, bud je ten lak moc hustý a potřeboval by naředit thinnerem nebo dáváš moc silnou vrstvu, zkus tenčí a nechat mezi vrstvami víc zaschnout ;).

      Vymazat
  27. Skvělé! Ty kalhoty jsou fakt moc pěkné a krásně celý outfit rozsvítí :)

    OdpovědětVymazat
  28. Ty kalhoty jsou boží! Vypadají na tobě skvěle, strašnně ti závidím ty hubené dlouhé nehy. U mě je to jen sen:/ takže takovédle kalhoty si nemohu dovolit:D:((

    OdpovědětVymazat
  29. ta postava!!!♥♥ No a opět dokonale sladěná, tleskám :))

    OdpovědětVymazat
  30. Geniálně zkombinovaný, originál!

    OdpovědětVymazat
  31. Ta kytička to pěkně oživuje :)

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Peti,
    jseš dokonalá jako vždycky. Chtěla jsem se tě zeptat, jestli neuděláš nějaký video jakože make up nějaké celebrity?? Popřípadě i outfit.
    Díky moc.
    Lucka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucko,
      moc děkuji, chystám ted líčení podle Adele ala 60. léta :).

      Vymazat
  33. Moc vám všem děkuji za krásné komentáře, jsem moc ráda, že se vám oranžová líbí, opravdu jsem byla proti té barvě vždycky zaujatá,ale vidím, že to byla chyba a začíná se mi dost líbit :). Mějte fajn den a ještě dnes uploaduju na youtube nové video na téma nahé líčení. Krásný pátek všem!

    OdpovědětVymazat
  34. Tyhle kalhoty mám taky, akorát teda ne tuhle jemnou oranžovu, ale neon. Ta kytička je moc příjemný detail.
    A moc ti sluší ty brýle, asi jsem ti to už psala, ale ráda zopakuju :)
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  35. Tohle líčení Ti neuvěřitelně sluší. Líbí se mi i to, jak je výrazné. Rozhodně by jsi ho měla nosit častěji. Nevim, proč jsem si myslela, že "bláznivě barevné kousky" natož kalhoty, jsou spíš pro "puberťačky", ale vypadají LUXUSNĚ! Ta barva je nádherná a moc Ti sluší. Se snad taky budu muset po něčem takovým poohlédnout :D (i když bych si teď v první řadě raději koupila nějaký "barevný" kabátek na jaro :) (nejlépe červený).
    A jsi neuvěřitelně hubená! Tiše závidím. Fakt super :)

    OdpovědětVymazat
  36. Milá Petro,chápu,že líčení máš raději,ale proboha,přizpívej aspoň o trochu víc outfity,protože je to vždy skvělé.Tvoje poslední dvoje kalhoty jak říkáš "od vietnamců" jsou opravdu perfektní. Máš moc příjemný projev,hezky se posloucháš.

    OdpovědětVymazat
  37. Teda kalhoty od vietnamců a udělají takovou parádu :) Chci se zeptat jestli se nechystáš udělat článek o účesech na ples? Moc se mi líbí tvoje tipy a celkově tvůj blog.

    OdpovědětVymazat
  38. ty kalhoty jsou nádherný..a na tvojí štíhloučkou postavu vyloženě jdou..a navíc tě ta barva dost rozzáří :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!