OOTD - taneční po páté

by - 21 března

Krásný slunečný den,

dnes mám pro vás, trošku s malým zpožděním, můj nedělní outift do tanečních. Tentokrát je to takový mix v dámsko-pánském stylu. Půjčila jsem si od manžela kravatu, která je z Marks a Spencera, košile je z Tesca F&F, vestička je Amisu, kraťásky Tally Weil, silonky jsou Fiore a lodičky z Deichmannu z kolekce 5th Avenue a jsou strašně pohodlné. Zbývá pásek, ten je po mamce, psaníčko od vietnamců a náušnice, ty jsou z HMka.
Docela by mě zajímalo, zda byste si na sebe vy vzali pánskou kravatu a jestli se vám prvky pánské módy líbí i na ženách :)......


Líčení už si popravdě nějak nepamatuji, ale nebylo to nic světoborného, dvoje fialkové mono stíny od Essence, řasenka, černá horní linka a Lesk od Essence I love cotton candy a taky jsem zkoušela nový makeup od Essence, který mi ale na fotkách barevně moc nesedí, ve skutečnosti tak oranžový není. Určitě jste si všimli, že se mi příliš nehodí nehty, ale nějak nebyl čas na přelakování, nicméně musím říct, že ta barva mě nadchla, mám strašně ráda modré laky. Tenhle je od Essence v odstínu Walk on Air a je to také nový odstín. Lakuje se krásně a už ho mám na rukou pátý den bez chybičky, takže můžu jedině doporučit :)!







You May Also Like

75 komentářů

  1. Úžasná jako vždycky :)

    Jé sem první komentář :)
    Gabča :)

    http://gabulka-lovelygirl12.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. mě se tenhle styl líbí a tobě strašně sluší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasné nehty:) Já osobně tenhle styl moc nemusím, ale tobě sluší:)

    OdpovědětVymazat
  4. Huuuuu, už jsem ho tu vyhlížela;-)krááááááásnýýýýýý moc a moc. Nemám slov :-D

    OdpovědětVymazat
  5. tak to je přesně můj šálek kávy :)super od hlavy až k patě:)!
    http://gabuska82.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Líbí, akorát jsem nevěděla, že do tanečních se může v kraťáskách :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tento styl se mi strasne moc libi a vazne ti sekne! Akorat do tanecnich se mi moc nezda :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten lak je skvělý a outfit taky, ale dohromady mi to moc nejde :(

    OdpovědětVymazat
  9. Jak už jsem psala na fb, je to perfektní, když se to nepřežene, což se ti povedlo ;) Jako to myslím, jako že se ti to povedlo, ne že jsi to přehnala... To ne :D A opravdu mě to pořád přijde jako lidský hermafrodit :D

    Monča

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Pěťo,

    zrovna dneska jsem si láček pořídila, neb modré laky miluju!! Jinak co se týče pánské módy, tak tu miluju taky. Dokonce mám ve svém šatníku i jedny pánské kalhoty z terranovy, které jsou úplně nepopsatelně pohodlné a i pánskou mikinu. Jinak mám i pánskou kravatu zn. Tommy Hilfiger, která je modro-zeleno-šedo károvaná a polovina mých přátel mi ji závidí. Nejčastěji ji nosím ke kombinaci obyčejných úzkých džín, bílé košile nebo trička a šedo-zelené vestičky k tomu šedé uzavřené lodičky na podpatku nebo bílé conversy. Moc ti to sluší a ty tvoje botičky bych chtěla. Měj fajn den:-)

    OdpovědětVymazat
  11. lak se k takoveto prilezitosti dle meho nehodi, zvolila bych jemne ruzovy...i by se vice hodil ke kosily...kabelku bych take zvolila jinou....jinak vcelku pekne...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě souhlas, nebyl čas přelakovat, jak jsem psala :)

      Vymazat
  12. Krásný outfit...akorát nevím jestli se hodí kraťásky do tanečních...ale jinak super!!!!

    OdpovědětVymazat
  13. Moc pěkné!:-)

    http://illussoire.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. Krásná jsi! Miluju pánský styl, příjde mi,že je v něm žena víc sexy než v uputých šatičkách s vylízajícím zadkem:D
    Karolína

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak... mě se pánský styl také moc líbí:)
      S*

      Vymazat
  15. A mě se to náááhodou moc líbí :-) Jsem přesně věděla, že se tu najdou prudilové, kteří budou mít řeči, že se lak ke košili nehodí... a co, sám o sobě je krásný a outfit taky!:-)
    Super!
    S*

    OdpovědětVymazat
  16. Do tanečních je to trochu zvláštní, ale outfit jako takový je super :)

    OdpovědětVymazat
  17. zajímavý outfit, do tanečních dost nezvyklý, ale moc Ti to sluší! a ten lak ♥

    mujfialovysvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "musím" reagovat, už několikrát se tu objevilo konstatování tohoto typu. Petra několikrát předesílala, že se jedná o "prodloužené" taneční, netřeba si tedy představovat 15leté dívky a chlapce, kterak tančí v téměř plesových šatech (to by naopak bylo faux pas)

      Vymazat
    2. ano,je to tak, jsou to jen lekce pro dospělé, plesové šaty tam nenosí nikdo, dokonce tam chodí lidí v tmavých džínech, což se tedy podle mě moc nehodí,ale tím chci říct, že opravdu nejde o nic oficiálního :)

      Vymazat
  18. Peťi tobě by to slušelo i v pytli.:D Ale přece jenom když už něco, tak ta kravata se mi zdá moc velká/široká, je poznat, že je pánská a tak nějak ubírá outfitu na šmrncovnosti, ale to je jen můj názor.:) Já jsem osobně víc na ty šaticky a takovou holčičí módu, tohle mi přijde takové nějaké usedlé svým způsobem, ale jak říkám, je to vlastně úplně jedno, protože vypadáš opět úžasně:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nu, také jsem hledala, zda má někdo stejný názor na tu kravatu... celkově mooooc krásné,ale kravata mi připadá moc široká, jinak velká pochvala...:-)

      Vymazat
  19. Vypadáš skvěle, moc se mi líbí kraťásky! :) Pánské prvky se mi líbí, ale chce to nechat pořád něco ženského. Mám košili, na kterou dá přidělat mašle a přijde mi, že je do pánského stylu. :) A kravatu bych si klidně vzala!

    OdpovědětVymazat
  20. Moc hezké. Osobně se mi prvky pánské módy na ženách líbí moc, pokud je ta dotyčná umí pěkně zkombinovat. Tobě to sluší, ostatně jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  21. Moc krásný outfit a tvé nehty jsou naprosto dokonalé :)

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  22. Wow, vypadá úžasně :)) máš fakt úžasný vkus, pěkně si sladila barvy a ty kraťasy jsou fakt bomba. Navíc máš fakt úžasnou postavu, všichni ti máme co závidět :). Akorát bych k tomu nevolila tu kravatu, určitě by to vypadalo dobře i bez ní :)

    OdpovědětVymazat
  23. Wow, moc krásné Peti :) Byla bych ráda, kdyby ses podívala na můj blog a zhodnotila článek :)

    OdpovědětVymazat
  24. Tak tohle je úplná pecka! Je fakt, že první co mě napadlo bylo, že ten lak moc neladí. Ale jako samotný outfit je perfektní. Jenom bych zvolila nějakou užší kravatu. Ale opět ti to moc sluší, je to děsně šmrncovní:)

    OdpovědětVymazat
  25. Tak tobě sluší všechno, takže si na sebe můžeš natáhnout klidně pytel a bude to vypadat pořád dobře. :-D Já bych si kravatu asi nevzala, moc se mi to nelíbí a asi by mě to i na tom krku štvalo :-D Jinak modrou na nehtech zase skoro vůbec nenosím....

    OdpovědětVymazat
  26. Mít puze černou tu vestičku, je to dokonalé, tahle se mi k tomu nehodí :) Ale kravatu kradu příteli velmi ráda.

    OdpovědětVymazat
  27. staršně se mi líbí barva laku a tvůj tvar nehtů je krásný :)

    OdpovědětVymazat
  28. Ta kombinace s pánským stylem se mi moc líbí! :) A ten lak na nehty mám taky, ale ještě jsem neozkoušela.. teď mám Nude Glam od nich.. :) a musím říci, že se mi zdá, že ty laky nějak zdokonalili.. zdá se mi, že více vydrží a lépe schnou.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky souhlasím, že laky od Essence jsou čím dál lepší, nejen barvama. Teď jsem naprosto zamilovaná do - iced strawberry cream - Ještě jsem takový na nehtech neměla a to mám doma slušnou sbírku. Ve dvou vrstvách naprosto elegantní pecka. Je z nové jarní řady.
      Aneta

      Vymazat
    2. to je pravda, holky, jsou vážně skvělé!

      Vymazat
  29. Tohle do tanečních? :-D To byl taneční karneval?

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, ty tancujes v tanecnich nebo se chodis divat? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tancuju :),ale jsou to spíš jen lekce pro dospělé, není to jako klasické taneční úplně :)

      Vymazat
  31. to je bomba! do tanečních si sice představím šaty, ale proč ne! mě se to moc líbí! :)
    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  32. Pěkné. U nás se v kraťáskách nesmí, takže to máš lepší. Jinak kravatu si občas pujčuju od táty a pak se mě každý ptá jestli mi ji taky vázal, tak vysvětluji, že doma vážu kravaty všem já :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Peti,

    moc se mi outfit líbí, jen bych asi nevolila tuto vestičku, ale jen černou třeba.. A možná kabelku bych volila jinou, jinak ale fakt nemám výtku ;). Jen jednu otázečku. Ty nehtíky jsou tvoje? Přijdou mi jako gelové. Jestli jsou ale přirozené, tak jsem snad hezčí přirozený tvar nehtů asi neviděla :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji, nehty jsou mé,ale ted zrovna testuji gel-laky, takže mám na nich vrstvičku Shellacu :)

      Vymazat
  34. Asi bych dala buď jen kravatu nebo vestičku, oboje mi to připadá, že si to "žere" efektnost navzájem (doufám, že mě někdo chápe...:D), a řetízek na pásku mi do toho taky moc nevypadá, ale to jsou všechno detaily, drobnou subjektivní kritiku dozajista sneseš, jinak ti to mo sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  35. Ten samý lak jsem si dneska taky koupila! :D A pánská móda? Líbí se mi jak kdy, ale nosit ji neumím :D Já raději něco ženského no.. :)

    OdpovědětVymazat
  36. Peto, ja moc kratasy nenosim, ale tobe teda slusi!!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  37. Moc se mi to líbí, protože také někdy vyrazím v kravatě. Myslím, že jsi psala, že to nejsou typické taneční, ale spíše lekce tance pro dospělé. Takže tam se outfit hodí a navíc prima změna. Zajímalo by mne v čem chodí ostatní ;-) Jediné, co se mi moc nelíbí, je barva nehtů, ale to proto, že jsem na tuto barvu již stará, konzervativní a bledá. Celkově velmi působivé!

    www.elegant40.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, jsou to opravdu spíše jen lekce, žádné honosné prostředí tanečního sálu, takže je to celkem adekvátní,myslím, že jsem oblečená "nejslušněji", takže něco plesového by se opravdu nehodilo :). nehty se k tomu opravdu nehodí,ale nebyl čas přelakovat :D....

      Vymazat
  38. Moc ti to sluší a ten lak je naprosto úžasný. Já se ale vlastně přišla pochlubit :). Už delší dobu sleduju tvůj blog a donutilo mě to, abych si protřídila kosmetiku, pak jsem zasedla i internetu a ukecala manžela a objednala si od elfu. Včera to dorazilo. Znovu jsem se zakoukala do tvých videí a jala se nalíčit. Hned napoprvé se to povedlo, zatím jen doma, aby to zhodnotil manžel, ten zkonstatoval, že vypadám dobře a tak jsme to jeli otestovat mezi lidi, jen na menší nákup do německého Kauflandu. Žádné udivené obličeje, žádné očumování, takže asi vypadám dobře :). Každopádně jsem ti chtěla Peti moc poděkovat, protože tvůj blog mě inspiroval k tomu, abych přehodnotila své líčení a poprvé v životě vyzkoušela líčení víc jak jedním stínem a dopadlo to dobře díky tvým tutorialům a taky jsem se naučila používat bronzer a tvářenku. Každý den ráno začínám tím, že kouknu na moje oblíbené maminkovské stránky a tvůj blog a hned mám ráno hezčí. :) Děkuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, moc děkuji za krásný komentář, moc mě to potěšilo :) a jsem opravdu ráda, proto ta videa a blog dělám, jsem ráda, že to pomůže a že blog je taková oddychovka, opravdu mě to moc potěšilo :)!

      Vymazat
  39. Žena má být ženou, takže se mi v žádném případě pánské prvky v dámské módě NELÍBÍ!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. cítim to rovnako :-) a hlavne k eterickej Petke sa mi to nehodi, skor mi pride ako princezna, vila ... a ta kravata brrr, to je fakt nezenske, muzskost prenechajme muzom a my zostanme tým nežným pohlavím ;-)

      Vymazat
  40. Myšlenka oblečení se mi líbí, ale do tanečních bych si to taky nevzala..Ale spíš bych komentovala tvůj make-up, máš ho o dost tmavší, než má být k tvé pleti nebo to dělají ty fotky? když se mrknu na tvůj bělostný krk a tvář - docela to bije do očí..ale je možný, že ty fotky hodně klamou a v reálu to takový rozdíl nebyl. Denisa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ještě doplním..kdyby sis k tomu vzala společenské kalhoty (klíďo ze stejného materiálu jako máš ty kraťasy), tak se mi to líbí mnohem víc a do tanečních je to bomba. Já jsem si všimla, že máš ráda kraťasy a opravdu Ti velmi sluší (co bych za tvý krásný nohy dala:)), ale do tanečních s kraťáskama fakt neeeeeeeeeeeee:)Ale od pasu nahoru je to špica i ta vestička je hrozně zajímavá:) Denisa

      Vymazat
    2. Deni, díky, jak jsem psala, je to fotkou ten makeup hodně :) a ono nejsou taneční jako taneční, to těhle chodí i v tmavých džínách, jsou to jen lekce pro dospělé, žádné honosné prostředí, takže i kratasy jsou opravdu adekvátní, myslím, že jsem tam nejslušněji oblečená ;), do normálních tanečních by se to ale nehodil, to ej jané :).

      Vymazat
  41. Fakt paráda. Moc chválím :) Akorát mě štvou ty tvoje úžasný nehty :( :)

    OdpovědětVymazat
  42. Wau Peti tohle se mi teda líbí moc!:) lak na nehty už koupenej!:) děkuju!:))

    OdpovědětVymazat
  43. Mooc Ti to slušelo! :) A pánský styl (kravata, motýlek) se mi na ženách hrozně líbí. :) Je to něco jiného, neobvyklého a to je právě super. :) Jedinou věc, kterou bych změnila je psaníčko. Zvolila bych jednoduší. Ale je mi jasný, že nelze mít ke každému outfitu dokonalé doplňky.. :) Takže hodnotím velice klidně. Jo a lak vypadá úchvatně! ;)

    OdpovědětVymazat
  44. http://budin-barbara.blogspot.com/ když budeš mít čas koukal by ses na muj blog moc děkuji P.S. tvuj je nádherný

    OdpovědětVymazat
  45. Mě osobně se panský styl moc líbí a tobě vážně sluší uplně ti sedne:) Modrý lak je taky bomba!:))

    OdpovědětVymazat
  46. No tak to tleskám nádherně ladí kravatka s kratásky moc sluší
    no a že ta kabelka je od vědnamců je moc pěkná

    OdpovědětVymazat
  47. Moc vám všem děkuju za krásné komentáře, názory i super kritiku :), rozhodně si nepředstavujte klasické taneční, jsou to jen lekce pro dospělé, v plesových či vyloženě společenských šatech tam není nikdo, ani to není v žádném tanečním sále a vylolženě hezkém prostředí, takže chápu, že to možná trochu mate,ale je to opravdu jiné, než běžné taneční, na které jste zvyklé :). Přeji všem fajn den!

    OdpovědětVymazat
  48. To se přece do tanečních nehodí, ani maličko :(

    OdpovědětVymazat
  49. Moc krásný, máš můj obdiv, sama bych na takový styl neměla odvahu nebo co :) Lak je krásnej a máš úžásný nehty, ty si upravuješ sama??? Jinak celkový look moc povedený ;)

    OdpovědětVymazat
  50. Úžasný.)Dlouho jsem kolem toho laku chodila , ale dneska jsem to už nevydržela a koupila si ho.Je opravdu krásný.)Dík za typ;)

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj strašně ti to sluší. Můžu se tě zeptat jak si lakuješ nehty? Mám namysli- jakto že je máš tak nádherně lesklé a sjednocené? Máš gelové nebo si je po nalakování dáváš do nějaké troubičky či co? Já jen že laky od essence mi nikdy nechtějí zaschnout a kdyyž tak na nich jsou ošklivé žmolky bez lesku... nevíš čím by to mohlo být? Jde mi spíš o ty laky essence( nypř.: Maybelline mini Colorama mi to nedělají :/) Doufám že je to trochu srozumitelný. jinak máš moc pěkný blog a sem velká fanynka ;)

    OdpovědětVymazat
  52. Nesluší to všem, ale jinak se mi to líbí, já bych si to nemohla vzít, vypadala bych divně :)

    OdpovědětVymazat
  53. Mě se pánské prvky v outfitu líbí příde mi že je to takové víc sexy, ale nesmí se to přehánět;) jinak si myslím že ten lak k tomu se i celkem hodí dělá to na mě dobrý dojem:)Ale volila bych asi jinou kabelku ale jinak je moc hezká.:) El

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!