Astor 24h perfect stay eyeshadow + liner wateproof

by - 29 ledna

Krásnou středu vám všem,

 
také jste si všimli, že v poslední době spousta značek vypustila do oběhu "jumbo" tužky na oči? Já už jsem vám ukazovala podobné tužky od Milani a také od Essence v některém z videí. Dnes bych vám chtěla ukázat tyto stíny a tužku v jednom od další značky, kterou je právě Astor. Tyhle tužky obecně jsou totiž ohromně praktická věc, jsou velmi měkké a tak se s nimi dá krásně udělat jak linka, tak nanést na celé víčko jako stíny a jdou i pěkně rozmazávat do ztracena, samozřejmostí je použití jako podklad pod oční stíny.
 
 
 
 
 
Tužky seženete klasicky ve všech drogeriích a co jsem koukala na oficiální stránky, tak celkově se vyrábí 15 odstínů. Já osobně jsem testovala tři odstíny, za které děkuji Astoru! Co na mne určitě udělalo dojem, je právě celkový výběr odstínů na stránkách Astoru, moc se mi líbí tmavě modrý a tmavě zelený odstín tužek Dark blue a Ivy green, zdá se, že pěkné budou i béžová, bílá a stříbrná a obě černé. Bohužel, i když jsem byla dneska v drogerii, tak jsem zapomněla mrknout, kolik odstínů přesně je k dostání u nás.

 
Tužky samy o sobě jsou hodně krémové, měkké a solidně pigmentované. Velmi dobře se tedy nanáší na víčko, protože ho netahají a jedním pohybem uděláte sytou linku. Když jsem tužky nanášela na celé víčko, použila jsem je "naplocho" a musím říct, že to je snad absolutně nejrychlejší líčení očí, které znám, pak už jen stačí rozmazat okraje štětcem a je hotovo. Na každodenní použití, když člověk pospíchá, si myslím, že je to dokonalý vynález.
 
 
 
Co se týká samotné výdrže, tak tady je to maličko diskutabilní. Tužky jsou sice voděodolné a když jsem je podrobila menší koupeli, vydržely naprosto netknuté. Problém je ovšem v tom, že na rozdíl od Milani nebo Essence nezaschnou úplně, ale povrch zůstává krémový a tím pádem je možné je rozmazat i docela dlouho po nanesení. Essence a Milani zaschnou a když se je budete snažit rozmazat, tak to nejde, ale Astor se dá rozmazat i po delší době. Pokud si tedy saháte na obličej nebo do očí, možná byste s nimi mohly mít problém. Další nevýhodu vidím v tom, že samotná tužka nanesená na víčko se mi slévá v ohybu víčka, takže je pro nutnost je "zapudrovat" stínem, potom je výdrž skutečně skvělá. Musím se ale přiznat, že v ohybu víčka se mi slévají i vychvalované Color tatto a prakticky skoro všechno, co zůstává krémové ;).
 
 
Hodně z vás má u takových typů tužek strach z ořezávání, mohu vás ale ujistit, že je to zbytečné. Všechny tužky, které jsem zatím měla, se ořezávají bezvadně. Myslím, že obal tuhy je pravděpodobně z dřevoplastu a pokud máte ostré ořezávátko, určitě byste s ořezáním neměli mít sebemenší problém. Pokud má někdo doma takové teplo, že se mu při ořezávání tužka "maže", doporučuji ji dát na chvíli do mrazáku, než začnete ořezávat.
 
 
Jak bych tedy celkově hodnotila?
 
+ krásné barvy
+ dobrá pigmentace
+ skvělý podklad pod stíny
+ krásně se třpytí
+ rychlá a snadná aplikace
+ dá se dobře rozmazávat do ztracena
+ voděodolnost
- drží krémová, takže si ji dotekem můžete rozmazat
- dražší v porovnání s kolegyněmi v drogerii ( doporučená MOC 159,-, ale myslím, že ted je za 129,- )
- nutnost často ořezávat, pokud chcete ostré linky, tak i několikrát během jednoho líčení, takže může relativně rychle ubývat
 

po sprše :)....

 
Cosmic grey je nádherná kovová šedostříbrná barva se stříbrnýma třpytkama. Vypadá perfektně na kouřovky a to zvláště k šedomodrým očím, tento odstín se mi líbí nejvíce :).
 

Hot brown je teplý hnědý odstín se zlatýma třpytkama, moc krásný, ale pro mé oči a pleť je teplý příliš, tak sám o sobě mi na celé oko úplně barevně nesedí a mé oči v něm vypadají unaveně.


Deep purple je nádherný fialový a studený odstín se spoustou modrých odelsků. Tohle je barva, kterou já naopak na očích můžu :)......

 
Na závěr obligátní otázka, zkoušel někdo z vás tyto tužky? Protože na facebooku mi někdo psal, že nic moc a někdo naopak, že mu drží lépe než Milani, tak by mě moc zajímal váš názor. Mně drží Milani lépe a zdá se mi pigmentovanější, ale s Astorem jdou o něco snadněji kouřovky :). Mějte krásný zbytek dne!
 

You May Also Like

28 komentářů

  1. Pekný článok, nádherné fotky! :)

    www.luccietips.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělá recenze :))...jsi vážně skvělá :))

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som skúšala iba tie od Essence, a s tým, že sa po zaschnutí ani nehnú máš pravdu.. niekedy mám problém ich odlíčiť, alebo po chvíli rozmazať :) čo je samozrejme len a len dobre...
    Adrien

    OdpovědětVymazat
  4. Tužky vypadají moc krásně :) Líbí se mi taky modrá a stříbrná. A nečekala bych, že opravdu vydrží. Myslím, že se na ně určitě mrknu v drogérii!
    tonyhumble.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné odstíny, ta Deep Purple je úžasná..!! Ale .....
    Peti co ty se všema těma tužkama děláš :D:D TO už jich musíš tak padesát :))

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem vyzkoušela Cosmic Grey a jsem s ní spokojená. Používám ji jako podklad pod podobné sypké stíny. Spousta dam se mě ptalo co to mám za krásné oční stíny. Chystám se na tu parádní modrofialovou i ta zelená co je v obchodě je bomba. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ale jsou to krásné odstíny :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Peti,
    Strašne se mi líbí tmavě modrá tužka od Inglotu kterou máš, nemohla by nsi mi poradit jej´ aternativu z drogerie? Předem moc děkuji Kačka :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Peti,
    Strašne se mi líbí tmavě modrá tužka od Inglotu kterou máš, nemohla by nsi mi poradit jej´ aternativu z drogerie? Předem moc děkuji Kačka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kačko, hm, z drogerie, to ej těžké, Gabriella má tmavě modrou, pěknou, používámji už řadu let,ale není zdaleka tak pigmentovaná a nedrží tolik.....ovšem Essence Long lasting docela hezky drží, ale nevím, zda mají temně modrou.....

      Vymazat
  10. Líbí se mi že máš skutečně přehled, a tak to má být, fandím ti, pomáháš nám, ženám, díky za tvůj čas a práci....................

    OdpovědětVymazat
  11. u nas se jich tolik neprodava. videla jsem 5 odstinu.

    OdpovědětVymazat
  12. Ceruzku v zelenej mám už dávno a viac by som uch už nechcela, linka vôbec nedrží ... veľa nevydržia :( za tú cenu je aj kvalitnejší výrobok ... takže za mňa Ivča

    OdpovědětVymazat
  13. Moc hezky nafocené Peti :) Jsou to opravdu hezké barvičky, nejvíce mne zaujala ta modro fialová.

    OdpovědětVymazat
  14. já mám zelenou a teda má krásný pigment,ale roztírat mi zas tak moc nejde no..tak nevim...ta černá by mohla být tmavší..ale asi to tak má být :)

    OdpovědětVymazat
  15. Já osobně mám tu fialovomodrou a jsem s ní dost spokojená i když o té krémovosti máš pravdu. Ale jako podklad pod stíny je bezvadny nebo i jako linka, buď spodní nebo horní.

    www.simonkomadel.com

    OdpovědětVymazat
  16. mám v šedé a zelené a drží mi moc dobře, přitom mám docela mastný víčka

    OdpovědětVymazat
  17. * se stříbrnými/zlatými třpytkami (to mě uhodilo do očí) :-)

    OdpovědětVymazat
  18. tu zelenou si chci pořídit, vypadá nádherně a já mám tmavě zelenou linku moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  19. Úžasné!!Skvělý!!Nejlepší je jak jsi tam dala i fotku po smytí vodou!Asi si jdu nějakou tu tužku koupit. Jsou fakt super! :D

    http://lifebycaroline.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. chci si nějakou tuhle jumbo tužku koupit na projasnění waterline buď v bílém nebo lépe béžovém odstínu. Milani jsem nestihla, tak vidím jako adepty buď Essence nebo Rimmel. Akorát že nikdo v recenzi nezmiňuje, jestli by i na waterline držely, což je škoda, ale tak snad jo :D

    OdpovědětVymazat
  21. Ta fialová je úžasná

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!