OOTD - aztécký kardigan

by - 11 ledna

Krásné sobotní odpoledne všem,

dnes jsem tu s takovým rychlooutfitem, jak jste u mě zvyklí :).  Tento outfit je můj včerejší a vznikl tak, že jsem ráno potřebovala rychle vystřelit z domu :D, protože mě čekaly dvě pravidelné prohlídky u lékařů, takže na nějaké vybírání a styling nebylo zrovna moc času. A jak to tak bývá, v čekárně většinou strávíme více času, než je nám milé, takže jsem si vzala něco ultrapohodlného. Samozřejmě jsem měla ještě bundu, kdyby mi někdo chtěl psát, že by mu byla zima nebo že mi nevěří, že jsem takhle byla venku a nebyla zima, no však to znáte :D........
Aztécké vzory byly v kurzu hlavně vloni v létě, mám ve své skříni jeden overal z Bershky a upřímně, dost jsem přemýšlela, zda si ho koupit, i když se mi to líbí, nejsem na tyhle relativně velké a geometrické vzory ten správný typ. Více mi sedí vzorek jemnější a romantičtější, ale na druhou stranu, tento kardigan mě dost zaujal a tak jsem si řekla, že to zkusím a kdyžtak ho pošlu dál.
Nemůžu říct, že by na mě výsledný outfit udělal nějaký wow dojem, přecejen to fakt není úplně můj styl, ale na druhou stranu, ráda jsem každý den jiná a ráda experimentuji a jako takový běhací outfit se mi to vcelku i líbilo.
Nechám tedy dnes rozsudek na vás, líbí se vám kardigan nebo ho mám podarovat dál? :) Máte nějaké lepší nápady jak ho zkombinovat nebo si myslíte, že tohle bych měla z šatníku vyřadit? Já bych ho příště zkusila s modrýma džínama a hnědýma kozačkama a crossbody, uvidíme, jak to bude vypadat :).


kardigan - Sheinside
legíny - Bershka
boty a kabelka a brýle - HM
rolák - F&F
sova - Six six six
náušnice - Zlatnictví v JH
lak - Bourjois 34 Violine hypnotique
rtěnka - Milani Plumrose
 

 









You May Also Like

136 komentářů

  1. já bych si teda jednotlivé kusy oblečení nikdy nekoupila, ale tobě to tak neskutečně sluší až je to neuvěřitelné! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Cardigan je uzasny♥. Ale jako kdyby ses ho chtela zbavit, tak se hlasim! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Cardigan je pěkný, ale přijdeš mi v něm fakt taková nějaká utopená :-( Moc se mi líbí kabelka.

    OdpovědětVymazat
  4. Já říkám ANO! Vybrala bych jiné tričko, např s krajkou, jako kontrast- ale chápu, že je to "rychlooutfit". Minimalistické, krásné

    OdpovědětVymazat
  5. Outfit naprosto skvělý! Moc se mi líbí:) Určitě to noste,velice vám to sluší:)

    OdpovědětVymazat
  6. Krása! moc ti to sluší :-), taky chci být hubená jako ty:-(

    OdpovědětVymazat
  7. vidět to v obchodě - nevšimnu si... vidět ho oblečený - skvělé!!!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Ten cardigan ti moc sluší, taky se mi líbí ty legíny, už dlouho si je chci koupit, ale u nás Bershka není, takže asi nejblíž do Prahy. Krásný outfit, já bych zkusila i barevnější legíny, třeba tmavě vínové ;).

    OdpovědětVymazat
  9. Já bych ho asi dál neposílala. Líbí se mi, jak dokáže upoutat pozornost a krásně ozvláštní jednoduché kalhoty a vrchní díl. Jako celek to vypadá fakt pěkně.

    OdpovědětVymazat
  10. mně se to líbí :) mám ráda takové uvolněné outfity :)

    OdpovědětVymazat
  11. Určite ho nevyhadzuj !! :) podľa mňa je celkový outfit úžasný ... proste nech ťa to ani nenapadne ! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Cardigan je ošklivý, ale nech si ho, k tobě se hodí..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já to myslela tak, že mě se ten cardigan nelíbí, na takovéhle vzory nejsem, ale k tobě že pasuje a sluší ti, tak aby nedošlo k omylu :D

      Vymazat
    2. :D geniální příspěvek

      Vymazat
    3. to máš fuk, já jsem se výborně pobavila, dík .D

      Vymazat
    4. Mne se moc líbí a myslím,ze ti sluší.Jednoduche tričko a modré džíny,případně i bile kalhoty a kotnickove boty,které mas😊 Výhodou aztéckých vzoru je,ze k nim sedí všechny možné barvy,Mexiko je pestré a barevné a clovek se nemusí držet při zemi,když mas odvahu.😊

      Vymazat
    5. U žádného příspěvku jsem se takhle nepobavila. :-D

      Vymazat
    6. Cardigan je pěkný přesně můj styl, ale zvolila bych rozhodně jiné doplňky;)NE sovu a Ne rolákové tričko a bylo by to supr:)Opravdu máš jiný styl, vidím tě dokonale v 60.letech:)Některé outfity jsou pro mě přímo úděsné-právě ty styl 60tek, ale některé super!;)

      Vymazat
  13. Nádherný kardigan! :) Moc ti to sluší a samozřejmě krásná kabelka. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jak já ty cardigany zbožňuji :-). Ale takový výrazný mi ve sbírce chybí.. Být tebou, nezbavuji se ho :-).. Já mám nejradši kombinaci crossbody a kozačky/válenky, je to takové hodně pohodlné :-).

    OdpovědětVymazat
  15. Moc ti to sekne, moc se mi to líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Je super,krásnej vzor,.....vyčesaný vlasy do vysokého culíku,kožený legíny,delší volnější černý top,na to ten svetřík a přepásat širším páskem v pase,....to je můj tip.....jinak super.Helenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, souhlasím :) klidně i úzký pásek do pasu by k tomu šel, podle mě :)

      Vymazat
    2. ten pásek určitě zkusím, to mě nenapadlo :)

      Vymazat
  17. Já bych řekla, že by to byla škoda posílat ho dál, moc Ti to sluší a podle mě si to zkombinovala bezvadně.:))

    OdpovědětVymazat
  18. Podobnými vzormi na cardiganoch je teraz úplne zahltený ebay :-)) Ale veľmi sa mi to páči, v jednoduchosti je krása...

    Blog Papi Lapi

    OdpovědětVymazat
  19. Péťo, strašně moc ti to sluší! Přijde mi, že černá k tobě jde opravdu dobře.

    OdpovědětVymazat
  20. Legíny aj kardigan sú úplne super! Kombinácia čiernej a bielej je osvedčená klasika :)

    OdpovědětVymazat
  21. Cardigan je moc pěkný, ale asi bych k tomu volila spíše ty modré džíny jak říkáš. Myslím, že by to vypadalo líp...takhle je tam ne mě moc černé.

    OdpovědětVymazat
  22. Krasna cernobila kombinace. Ja osobne uprednostnuji tuto modu a pro mne je to outfit number one. Ve svych 23 letech preferuji spise elegantnejsi modu a timto rozhodne nic nezkazim. Dle meho nazoru se hodi i pro formalnejsi prilezitosti. Hned bych si cely komplet poridila. Na zimu idealni. Pro mne 1*:):)

    OdpovědětVymazat
  23. Super kombinace, zrovna si lakuju černobíle nehty :-) a vymýšlím co k nim na sebe. Něco takového by bylo bomba :-D

    http://venusisdiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. určitě ho pošli dál... mně! :D ne, dělám si srandu :D určitě ho nos, je moc hezký :)

    OdpovědětVymazat
  25. Moc ti sluší...
    Můžu se zeptat, jsou boty z H&M pohodlné?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju, za mě úplně báječné, vlastně ted nenosím skoro nic jiného :)

      Vymazat
  26. Já myslím, že ti sluší moc :)

    OdpovědětVymazat
  27. Krásný! Ty legíny jsou také super, moc ti to sluší:)
    Ps: rozkošná sovička:)

    OdpovědětVymazat
  28. Vypadá to skvěle! Víc takových experimentů :-)

    OdpovědětVymazat
  29. Ptala jsem se jedné hodně známé stylistky a majitelky agentury jak zhodnotí tvůj dnešní outfit já jsem psala, že se mi cardigan nelíbí a bylo mi odpovězeno toto:
    "A mě se zase líbí :)) Zoufale jen opět koukám na spodní část. Petra si evidentně ve všech odkazech, co jsme kdy dostaly, libuje v "tělocvičných" legínách :)))"

    Aneb Petra stále nepochopila, že legíny jsou spodní či cvičební prádlo..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to by mě teda zajímalo, kdo to je ta známá stylistka :D

      Vymazat
    2. Tak ta hodně známá stylistka je tým skola stylu backstage. Pomalu každý outfit, který zveřejníš, tak nějaká slečna hodí na ask backstage s dotazem co na to říkaj :D Očividně jí ležíš hodně v žaludku :D
      Terka :D

      Vymazat
    3. Jinak mi přijde docela smutné, že známá stylistka nepozná rozdíl mezi legínami do tělocvičny a těmi,co mám na sobě ;) a celkově mi to už přijde docela trapné to neustálé probírání legín, věku atd. a to nemluvím o tom, že stylista je dneska úplně každý, stačí si zaplatit kurz, to ovšem o jeho vkusu vůbec nic nevypovídá. Nehledě na to, že si myslím, že je to každého věc a vkus je velmi individuální záležitost a nevím, proč bych se měla brát v potaz názor nějaké anonymní "stylistky" na netu ;).

      Vymazat
    4. Aha, tím se to vysvětluje :D, to už vím odkud vane vítr, takže platí,co jsem řekla, stylista dnes může být opravdu každý, mimochodem, já mám na to papír taky, takže já jako stylistka říkám, že tyhle legíny, které mají střih kalhot a jsou pevné, nikoliv legíny do tělocvičny, jsou úplně v pořádku :)!

      Vymazat
    5. Ta stylistka je Alena - majitelka školy stylu BLACKSTAGE... a ne opravdu nemůže být stylistka každá. Alena se v této branži pohybuje už spousty let, tak myslím má přehled o tom co se nosí a jak vypadá...
      A ty že máš papír na stylistku? :D :D Leda tak na nejhorší stylistku na světě, to by odpovídalo :D :D Teď jsi mě Petro opravdu dostala :D :D

      Vymazat
    6. Kdo si sakra myslíte Petro že jste, že budete urážet majitelku a slečny které pracují ve škole stylu Blackstage? Sama je neumíte obléci, splácáte první poslední, nosíte fejk kabelku kterou Vám dal manžel a ani nevíte co jsou legíny a jak se mají nosit. Doporučuji navštívit kurz stylistů kdekoliv v republice. Pak snad pochopíte co je to styl a co stylisté vůbec dělají. Sama jste nula, ale hlavně že urážíte profesionály!!!

      Vymazat
    7. Souhlas Peti:D Šárka

      Vymazat
    8. Petra, to bol joke vecera :D :D ak si ty stylistka, tak ja som asi harry Potter.

      Vymazat
    9. Alenka je ve svém oboru velmi dobrá a úspěšná, do těchhle debat bych se nepouštěla.
      To že Petra má vlastní hlavu a styl oblékání je věc druhá. Spodní prádlo jí těmi legíny neprosvítá, postavu na to má, sluší ji to, takže to prostě musíme akceptovat :-)

      Vymazat
    10. Ja tady nikoho jmenovite neurazim, tak se laskave damy nektere take krotte a ani zadnou Alenku neznam. Ja tady vidim anonymni komentar, na ktery jsem reagovala.

      Vymazat
    11. Tak vazene anonymky, ted se ke mne konecne dostal odkaz na ten ask a je neuveritelne, co dokazete nektere napsat. Jestli me tak nesnasite, doporucuji nenavstevovat mou stranku. Je neuveritelne, jake lzi a zlo dokazete sirit! Tady se zadne komentare nemazou a rozhodne tady nikoho neurazim a uz vubec ne nadavkami, ktere tam uvadite. Je pro me naprosto nepochopitelne, jak si tohle nektere z vas mohou vubec dovolit. A hlavne anonymne, ze, mely byste se stydet!

      Vymazat
    12. Petro ty si borka, čtu tvé komentáře na asku Backstage a nestačím se divit co vypustíš z pusy!

      Vymazat
    13. Asi jsem se trochu špatně vyjádřila. Nešlo o tým backstage ani Alenku. Jde mi o ty lidi, co očividně Petru nesnáší, nelíbí se jim a stejně ji pravidelně sledují. Kdykoliv vyjde outfit, tak ho tam hodí a chtěj po holkách z backstage názory na vše od mody až co já vím kam.To mi hlava nebere. Pokud se mi Petra nelíbí, tak jí prostě nesleduji a tečka. A za ty co se můžou zbláznit, když by někdo řekl cokoliv proti backstage...uvědomte si, že ačkoliv je Alenka dobrá, tak některé její outfity se mi vůbec nelíbí.Jasně, třeba je oblečená dle trendů a jiným se to líbí, ale mě se to jen nelíbí, protože mám vkus někde jinde.A o tom to je. Kdyby jsme se všichni oblékali dle trendů a modnosti, byli by jsme všichni stejní a v ulicích by vládla nuda a šeď. Stejně tak se mi Peřiny outfity jednou líbí, jindy zase ne. A stejně tak si zpětně někdy řeknu, co jsem si to oblékla já.Nikdo nemá jasný patent co jediné je správné a občas se člověku i něco nepovede. Takže to chce nadhled a trochu klidu a hlavně nesledovat to co nemám ráda :) Terka

      Vymazat
    14. Uplne souhlasim s Terkou, presne to jsem psala, at si kazdy nosi co chce, vkus je individualni vec.

      anonym 0:34: asi ti nerozumim, ja nikam nic nepsala pisu jen k sobe sem a kdyz pisu nekam jinam na cizi blog, tak vzdy pod svym profilem!

      Vymazat
    15. Alenka, mě opravdu pobavila s odpovědmi na tvé příspěvky na Asku Backstage. Jinak mi přijde zbytečné urážet někoho, kdo jen vyjádřil svůj vlastní názor, na který má právo.

      Vymazat
    16. Mne zas prijde fascinujici, jak rado se veri tomu, ze jsem to psala ja a jak se hodi na me kydat spinu. Zajimalo by me, kdyby se tam nekdo podepsal jako Milos Zeman, zda by tomu take tak rady a ochotne verily, ze to psal prezident. To jsem si krasne zkazila vecer, kdyz jsem se na plese pri vyhlasovani tomboly rozhodla schvalit z mobilu komentare :). Pokud ovsem clovek nepostrada alespon trochu inteligence, tak je mu na 100% jasne, ze jsem to ani byt nemohla. Byla jsem totiz s dalsimi 150 lidmi v mistnosti bez pocitace a jak je mozno si vsimnout, z mobilu pisi bez diakritiky, takze je to opravdu smula, ze anonyme :). Vzhledem k tomu, ze to ale poskozuje moji povest a me dobre jmeno a pochopila jsem, ze s 15-20tis. navstevami denne uz proste jsem verejna osoba, je mou povinnosti se branit. Predam tedy celou zalezitost policii, jak jste mi koneckoncu take radili a podam trestni oznameni na neznameho pachatele. Nic na internetu neni tak anonymni jak to vypada, mozna ze kdyz schvaluji dotazy, maji k dispozici i IP adresy, ja ano a v minulosti jsem jiz nekolikrat zjistila, kdo za tim stoji a i tentokrat vim, ze je to clovek, ktery mi tu pise anonymy neustale.

      Vymazat
    17. Je šílené, kam až to všechno zachází. Lidi na sebe plivou kvůli blbinám. Mě se ty vaše legíny moc líbí, jen škoda, že u nás v Olomouci nemáme Bershku, hned bych si je taky koupila. Mám sice podobné, ale nemám po stranách ty parádní zipy. A myslím si, že lidi ani tak neštve to vaše oblečení, ale spíš to, že vám to sekne. Kdyby si ty legíny oblíkla nějaká buřt ženská, tak to by byl mazec :-) Asi jen závidí, že si to nemůžou dovolit. Protože člověk, který je spokojený sám se sebou, nemůže být tak zlý. Moc vám fandím, Jana

      Vymazat
    18. Peťo přesně tak! Nenechej si to líbit. Je to snaha tě poškodit, od někoho, kdo ti jenom závidí. Z některých lidí je mi vážně úzko. Musí mít neštastné životy, když jsou plní zášti a zloby, a vyžívají se v tom, škodit druhému...

      Vymazat
    19. Já se teda přiznám, že to, co se děje už je opravdu hardcore, nechápu, proč některým lidem natolik ležím v žaludku, zvláště pak, když si jich absolutně nevšímám a ani je neznám....co mě ovšem zaráží ještě více, několik slečen mi ted dopoledne psalo, že napsaly do diskuze na ten ask svůj názor, kde vyjádřily pochybnosti nad tím, že bych to psala já (nakonec každému soudnému jedinci to snad musí být jasné, že anonymní diskuze této úrovně bych se opravdu nezúčastnila) a že jejich komentáře nebyly zveřejněny? Vede mě to k otázce, zda je přístup této školy opravdu profesionální a proč zveřejňují pouze komentáře, které mne očerňují? Proč by někdo takový měl zájem mě poškodit? Zajímavé téma k zamyšlení......a přitom dokázat by se to dalo úplně snadno, stačilo by zveřejnit IP adresy těch komentářů a bylo by hned jasno, avšak to asi nebude cílem debaty ;).

      Vymazat
    20. Všimla som si, že najviac negatívnych komentárov sa tu vždy objaví, keď tu dáš outfit..mňa osobne to privádza k myšlienke, že tieto komentáre pochádzajú od nejakej "módnej blogerky", ktorá nie je tak sledovaná ako ty, aj napriek tomu, že dodržiava trendy a "zákazy"...inak si neviem vysvetliť tú snahu dokázať všetkým, ktorým sa tvoje outfity páčia, že by sa im páčiť nemali, lebo predsa nerobíš a nenosíš to, čo kážu stylisti...

      Vymazat
    21. Petro prosimtě klid... všechny komentáře o tom že to možná nejseš ty zveřejněny jsou. Jsou tam tuším 4 tak nevím co tu tak hnusně lžeš!

      Vymazat
    22. Romie: ano,toho jsem si také všimla ;),ale nerada bych se pouštěla do jakýchkoliv spekulací:)!

      anonymní 12:44: Jak to můžeš vědět, že jsou všechny zveřejněny, ty je tam moderuješ? Jestli ano, tak proč se nepodepíšeš a píšeš mi sem anonymně? :) Chceš teda říct, že ty slečny, které mi psaly na facebooku do zpráv pod svým pravým jménem a na email, že lžou a nic tam nepsaly? To jsem ráda, že mám všechny zprávy uchované ;). Měla by ses na to vykašlat, zamotáváš se do toho čím dál víc.

      Vymazat
    23. Ha ha ha, podat trestní oznámení jo ? To víš, policie určitě nemá nic lepšího na práci než řešit takovýdle kraviny ... jseš fakt čim dál tim víc namyšlená :( ty veřejná osobo :DDD

      Vymazat
    24. Tak hlavně že ty slečinky ti píšou podporu ale zároveň t tam dost hustě pomlouvají.

      Vymazat
    25. no jen s bav a směj, čím víc komentářů, tím víc materiálu pro mě ;), kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp, aby tě to nemrzelo ;)

      Vymazat
    26. Já věděla proč mám odhlásit odběr u tohoto článku,tak tohle je fakt už masakr!

      Vymazat
  30. Krsáný outfit! Chci tvé nohy!! :D

    OdpovědětVymazat
  31. Vypadá úžasně pohodlně, ale já bych s takovým 80's vzorem asi nemohla domů. Přítel už by si myslel, že mi definitivně hráblo a zakázal by mi sledování socialistické filmové tvorby. To by byla moje smrt

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co je na tom socialistickýho?

      Vymazat
    2. Já neříkám, že je ten outfit socialistickej. Jen mi to prostě připomíná oblečení z osmdesátek, to je celý. Tak asi je to jen můj názor, ale podobný věci nosila mamka právě v 80's, našla jsem to u ní ve skříni. Jinak to nemělo být nic urážejícího (kdyby to tak chtěl někdo chápat). Je to čistě můj pohled na věc.

      Vymazat
  32. Já chci ty tvoje útlé nožky :( :D

    OdpovědětVymazat
  33. Rychlooutfit, ale stejně vypadá super a moc ti sluší! :) Máš pěknou postavu.

    OdpovědětVymazat
  34. Posledni dva tve outfity se mi velmi libi neb jsou elegantni krasne a zenske <3

    Nadia

    OdpovědětVymazat
  35. Mně se na tobě moc líbí! :) S černýma legínama vypadá moc pěkně!

    OdpovědětVymazat
  36. Petrus, urcite se ho nezbavujte, moc vam slusi. Krasne nakombinovany outfit, opravdu ! Romana

    OdpovědětVymazat
  37. Proč když má někdo negativní názor tak se ti to hned nelíbí? přijde mi, že si čím dál víc nafoukaná a přijímáš jen chvály...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nejsi náhodou v jiné diskuzi? :D

      Vymazat
    2. „Kritizovat - to znamená usvědčit autora, že to nedělá tak, jak bych to dělal já, kdybych to uměl.“ (Karel Čapek)

      Vymazat
  38. Sluší ti to!
    Máš krásnou postavu <3

    www.bysharka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  39. Zkusila bych do toho zapojit trochu barvy - cernobila je sice absolutni klasika, ale lip vynikne vedle nejake pekne syte barvy ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím. Kardigan je opravdu krásný, ale v kombinaci s bílým/smetanovým rolákem je celý outfit takový fádní. Zkus to s barevným tričkem/rolákem, uměla bych si představit třeba tmavě zelený nebo fialový. A barevné kalhoty by taky mohly vypadat dobře ;-).
      Monika

      Vymazat
    2. nápad s barvami se mi líbí, přiznám se, že mám trochu problém si to představit, ten kardigan je sám o sobě tak výrazný, že jsem se dalších barev bála,ale určitě to zkusím :)

      Vymazat
  40. Ahoj, chtela jsem se zeptat, jestli ti z tech bot z HM nevylejzaji kalhoty? Mam ty same a nosim je se skinny jeans z Manga, a i kdyz jsou mi ty dziny akorat dlouhe (mozna i o fous delsi), vylejzaji mi nahoru nad okraj boty. Nechapu proc. Ani kdyz si kalhoty malicko ohrnu, nepomuze to.
    Diky! Ahoj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, vylézají a hrozně mě to štve :), já to dělám tak, že si vezmu kotníkové ponožky a legíny do nich kousíček zastrčím,aby to nebylo vidět.....

      Vymazat
    2. Takze je to botama! Me to taky stve :-) Dik za tip s ponozkami! Uz jsem uvazovala o nasiti "nenapadne" gumy pres chodidlo, ale nejdriv zkusim trik s ponozkami :-)

      Vymazat
  41. tie legíny a okuliare sú super!a takéto kardigany mám veľmi rada :)

    OdpovědětVymazat
  42. Peti, kardigan je zajimavy, vyrazny, ale me se libi spise kardigany s jemnejsimi vzory. Ahojky

    OdpovědětVymazat
  43. Z HM mám podobné botky a souhlasím, že jsou velmi pohodlné. :)) Co se týče cardiganu, myslím si, že je skvělý. :-) Osobně bych ho zkombinovala např. klidně i s nějakou obepnutou sukní a přepásala bych ho nějakým páskem, který by zdůraznil štíhlý pas. Ale i tento outfit je takový správně ležérní na běžné denní nošení :-))

    OdpovědětVymazat
  44. Užasné Petra ♥
    theresahoran.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  45. všechno je super...až na ty hrůzný vlasy!! peti uprav si je prosím nějka :( působí to pak takovým ušmudlaným dojmem, jak ti všude lezou vlásky (stačí uhlazovací mléko nebo lak), ta ofina nemá žádný tvar, působí to jako kdyby si právě vstala z postele, nevím no, uplně to celkový dojem kazí :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. foukal hrozný vítr ;),ale beztak mně vlasy nedrží ani když je nalakuju, uhladím, vyžehlím, cokoliv ;)

      Vymazat
  46. Já teda nejsem zastáncem roláků, takže bych vyměnila tričko, ale jinak to je super, hlavně se mi hrozně líbí botky :)

    OdpovědětVymazat
  47. Kardigan, sova, rtěnka super. Moc Ti to sluší. Jenom bych asi použila jiné kalhoty. Ve výsledném efektu pak nožky vypadají hodně hubeně. Ale co bych za takové dala. Jinak moc hezký a vůbec mi nevadí ten výraznější vzor, k jednoduchému stylu je přímo perfektní. Za mne - nezbavovat, nosit!

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj Petro, cardigan se mi velice líbí a i tvůj outfit se mi jeví jako zdařilý. Osobně bych si pod něj nebrala rolák, jen nějaké obyčejné bílé tričko a zkusila svetr ''přepásat'' nějakým jednoduchým páskem. Ale jinak jak říkám, outfit i tak moc hezký. T.

    OdpovědětVymazat
  49. rolák by som možno dala nejakej výraznejšej farby :) ale čo je úplne úžasné je tá sova :3 <3 a samozrejme aj zvyšok outfitu :)

    Beperfectissimple

    OdpovědětVymazat
  50. Hned se ho nezbavuj, zajímalo by mě, jak bude vypadat kombinace s modrými džínami a hnědými kozačkami.
    Sluší ti to a líbí se mi basic rolák. Kdy jsi ho kupovala? Podobný sháním, ale je docela umění najít takový, aby se u něj po jednom vyprání nezrkoutily švy.

    OdpovědětVymazat
  51. cardigan je úplne super, určite sa ho nezbavuj! ja by som zmenila len účes, rozpustené vlasy s nejakými veľkými vzdušnými vlnami by podľa mňa k tomuto celku išli viacej ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to by se mi taky více líbilo,ale jednak nebyl čas a pak byl strašný vítr :)

      Vymazat
  52. Ach jo, já zase po dlouhé době koukám na tu ubohost českých anonymek. Upřímně bych Vám, děvčata, přála, abyste byly taky takto vystavené na pranýř za všechno, co si kdy obléknete, aby Vaše každodenní oblečení komentovaly stylisté. Ono totiž zalíbit se stylistům není jen tak. Já módu téměř nesleduju, protože odmítám nosit to, co polovina českých ulic. Většina toho, co je zrovna v módě, se na mě nehodí, protože holt nemám míry 90-60-90. To se mám přesto rvát do toho, v čem se necítím a co mi nesluší, abych se zavděčila módním trendům, potažmo módní policii? Ne, děkuji...
    Péťa má svůj styl, někdy jsou mi outfity bližší, někdy méně. Ale vždycky je svá, a to se mi líbí víc, než uniformy v ulicích.
    A za to, co jste napsaly na ask, byste se dámy měly chytnout za nos. Takhle tam pomlouvat a úplně nesmyslně navíc. Přála bych Vám to zažít, jaké to je.

    P.S. Peti, nic si z toho prosím nedělej. Zasloužily by naplácat na zadek, když neznají slušné vychování.:)
    Cardigan se mi moc líbí, ale je to přesně ten příklad oblečení, které mít nemůžu - hrozně mě rozšiřuje. A ty legíny musí být na cvičení pěkně nepohodlné, ne?:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelo, moc děkuji za podporu a vyjádřila jsi to naprosto přesně. Paradoxní je, že já si nikoho nevšímám, k ničemu se sama od sebe nevyjadřuju, nikam nikomu nepíšu (chodím občas jen na pár oblíbených blogů, kde pod svým profilem občas zanechám komentář), prostě si jen dělám svůj blog, vyfotím, co nosím já, nikomu nic nenutím, neříkám,co má dělat a nosit, ale pořád má někdo potřebu mě řešit, už mi to opravdu nepřijde normální ;). Ale tohle už opravdu překročilo hranice slušného vychování.

      Vymazat
  53. Mně se líbí cardigan moc a něco takovéhoto jsem už dlouho sháněla takže díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj Petro, tvůj outfit se mi moc líbí - myslím, že je to oživení "klasického černého pohodlného" modelu, který většinou sestává z riflí a propínacího svetru. Až se budu chtít obléct pohodlně, určitě se inspiruji tebou! Navíc oceňuji, že ho můžou nosit všechny věkové kategorie (třeba s jinými kalhotami :) Prosím, vydrží ty legíny z Bershky víc vyprání? Já mám stejné vínové, ale po dvou praních se celé ožmolkovaly - možná špatný kus? Kačka B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kačko, děkuju moc, s těmi legínami nejsi sama, už tu víc holek psalo, že žmolkují, mně se to začíná dělat taky,ale není to moc vidět zatím.

      Vymazat
    2. Ahoj, kdesi jsem cetla ze pokud mas zmolky tak je mas jednoduse oholit holitkem. zkousela jsem to na svetr a byl jako novy. jen to chce trochu trpelivosti.
      hanka t.

      Vymazat
  55. Mně se outfit líbí moc. Bych si ho klidně oblíkla i nejenom jako"běhací" :-)
    A ty kalhoty jsou super....tím, že mají vepředu zipy, tak je jasný, že nemají mít delší vršek přes ně a taky se mi moc nelíbí kalhoty bez kapes na zadku. Ale tím, že ten cardigan je vzadu delší, tak pak je to perfektní.
    Chodím cvičit docela často a teda v takovýhle "legínách" jsem tam ještě nikdy nikoho neviděla. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím, že v těhle "legínách" by se cvičilo opravdu špatně, jednak kvůli střihu a jednak by se člověk asi dost zapotil :D,jsou opravdu silné ;)...jinak moc děkuju

      Vymazat
    2. Jo a Peti, dneska jsem viděla obrázek a hned jsem si říkala, že Ti ho musím ukázat. Tak snad se na odkazu zobrazí :-)
      http://instagram.com/p/ihPDEeLK5F/ (a Gabče se omlouvám za copy)

      Vymazat
    3. jo, to je opravdu přesné :D!

      Vymazat
  56. Ten cardigan je krásny ! :) Vžydcky som si myslela že sa bledé typyako napríklad ty nemôžu obliecť tak tmavo(aj keď toto vôbec nie je tmavo ale tie legíny a čierna na kardigane) ale fakt ti to tu sekne ! :) :) http://lifeofnb.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  57. Nestačím zírat, že některá anonymka či anonymky závidí Pétě natolik, že jim dokonce přestalo stačit psát mnohdy velmi urážlivé komentáře na její blog, ale nyní se dokonce vydávají za Petru a urážejí jejím jménem jiné lidi.. Četla jsem příspěvky na Škole stylu BACKSTAGE a je mi jasné, že toto by Péťa nikdy nenapsala - není to její styl psaní a ani není její styl urážet ostatní lidi.. - v tom mají naopak praxi anonymové..
    Pokud někomu Péťa vadí natolik, že je schopen páchat tolik nepříjemností a zla - měl by vyhledat odbornou pomoc.. Toto už překročilo veškeré hranice.. Vážně se nestačím divit..
    Péťo, to trestné oznámení klidně podej.. Už je to vážně hodně.. Držím palce.. Jsi skvělá.. a tvůj blog zbožňuji..=)
    Simona (simushinka@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  58. Krásný svetřík :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  59. ja se nestacim divit utokum na Petru a to jen kvuli outfitu. ze se nekomu chce resit takove malichernosti. nekdo nerozdychava Vas uspech. Petro, drzte se a nenechte se vytocit. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "ze se nekomu chce resit takove malichernosti" nejvíc to tady ale řeší Petruška. Škoda jen, že nemůžu jít na policii s ní, chtěla bych vidět ty vysmáté obličeje policistů až jim Petra řekne, že nějaká slečna za ní psala na ask a že jí někdo uráží jak se obléká :D :D ty si budou myslet buď že je Apríl a nebo že je Petruška přišla pobavit aka nějaká estráda :D :D

      Vymazat
    2. aby ses nedivila, jak se říká, tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne ;) a čím víc píšeš, tím líp pro mě, takže díky ;)!

      Vymazat
    3. No ty jsi opravdu neuvěřitelná! Běž si léčit svoje komplexy jinam proboha... Že to Peťa řeší? Protože už vážně překračujete veškerou hranici!

      Peti, jak normálně pro tohle nejsem, tak být tebou, zakážu úplně anonymní komentáře. Nevím, jestli lze zavést povinná položka - doplnění mailu. Snad ano. Protože tohle už je na zvracení. Přicházím se k tobě pobavit, ale poslední dobou se akorát rozčiluju nad hloupostí některých příspěvků.

      Vymazat
    4. Tam je problém v tom, že je i spousta normálních a slušných anonymů a navíc, on i anonym má google profil, jen se mu, "bůhvíproč" :), nechce většinou přispívat přihlášený ;). Hlavně se obávám, že to moc nevyřeší, není takový problém si, v podstatě anonymní, profil založit nebo si jich založit víc a jsem, kde jsem byla, slušné anonymy to odradí a tenhle stalker bude v pohodě dál, holt se budu muset bránit jinak, jakkoliv se mi do toho nechce :(.

      Vymazat
  60. Ahoj Péťo, nedávno jsi na facebooku psala, že sleduješ ten seriál Arow mohu se zeptat kde se na něj dá koukat online? A nebo si ho stahuješ? Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já ho stahuju na ulozto.cz :).

      Vymazat
    2. Lenka Salová: strašně moc děkuji, stahovat to nemohu tak právě potřebuji koukat online. Díííky :o)

      Vymazat
  61. Jak tak koukám na ty rýpavé anonymní komenty výše, lidská hloupost opravdu nezná mezí... To se musí fakt špatně rozdýchávat, když je někdo krásný, kreativní, šikovný a navíc má i úspěch, což Peťka má, a oprávněný. U nás se bohužel takové věci neodpouštějí a některými jedinci jsou velice těžce duševně snášeny. Já nevím, jestli jim to pak, když můžou někoho takto "hrdinsky virtuálně poplivat", přináší hotovou nirvánu. No, nejspíš jo. A rada? Říká se, že to chce klid a nohy v teple, ale to je málo, Chocholoušek by snad pomohl :-D

    Verča

    OdpovědětVymazat
  62. ja myslim, ze si to urcite dovolit muzes a moc ti to slusi ;)

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj Peťo, tvůj blog sleduji docela krátce (ovšem za tak krátkou dobu se pro mě stal závislostí, mám ho dokonce v oblíbených na hl. menu). Máš skvělé fotky outfitů, nádherné líčení, velice vtipné tagy (hlavně s manželem) a celkově mě to moc baví. Co se módy týče, nejsem žádný začátečník, a tak s klidným srdcem ti mohu napsat, aby sis vůbec nedělala hlavu s takovými individui (chci být slušná), díky kterým se tady rozvedla diskuze prakticky o hovadině. Moc dobře chápu, jaké to je, když ti najednou takováhle věc zkazí náladu a člověk prostě má potřebu to okomentovat (jenže pak se diskuze rozjede ještě víc). Pro tyhle "lidi" - nelezte na blog, který vám leží v žaludku!! Mně když někdo irituje, tak si ho nevšímám a už vůbec nechodím na jeho stránky :D! To je tak trapný :). Je mi vás líto. Přesně tito lidé jsou pro nás tou nejvyšší pochvalou, je to známka toho, že děláme něco, co ostatní neumí, závidí nám a chtějí být v podstatě jako my. Proč jinak by sem taky chodili :)... Tím bych to uzavřela. Každopádně pokračuj v tom jaká jsi, oproti těm několika haterům máš tisíce a tisíce příznivců a fanoušků, obdivovatelů a lidí, co si tě jednoduše zamilovali <3.

    OdpovědětVymazat
  64. Myslím, že bys ten cardigan měla poslat dál- ke mně do skříně! :D Teď vážně, moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  65. Děkuji vám všem za další tipy na nošení, komentáře a samozřejmě také za podporu, moc si toho vážím <3!

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj Petro,

    cardigan se mi teda líbí MOC, co bych na outfitu já osobně vyměnila, je náhrdelník se sovičkou... Mít například ve šperkovnici nějaký přírodní z kůže nebo korálkový, určitě bych sáhla po takovém, ladil by k aztéckému vzoru :)

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj Peti, musím říct, že outfit je super. Jediný co mi na tom nesedí jsou ty sluneční brýle! Přijde mi, že ti moc nesedly, ale já celkově nemám tenhle typ ráda, takže to je asi o tom komu co sedí. Jinak se opravdu směji nad některými komentáři. Všichni dělají jak kdyby Škola stylu backstage udávala modní trendy a všichni tak museli chodit ! Já nikoho nenapadám .. jen mi přijde, že pár malých holek (neříkám, že všechny musí být malé) si našly svého "idola" v módě a jsou si jisty, že mají ve všem pravdu. Uznávám, že některé jejich outfity jsou dobré, ale některé se mi fakt nelíbí! Takhle to mám, ale i u tebe někdy si řeknu wow to je fakt dobrý a někdy bych si to na sebe na vzala, ale přesně o tom to je !! 100 lidí 100 chutí! Už jen čekat než to pochopí i další ... pokud někdy... každý si může nosit co chce. A kritizovat někoho pro to co nosí ? No táák asi se vám po tom některým stýská, ale tímhle se na základku nevrátíte .. věřte mi (teda jestli na ní ještě furt nejste.. to by totiž taky leccos vysvětlovalo) ;)

    OdpovědětVymazat
  68. Moc ti to sluší a sovičku bych si klidně hned vzala do své menší sbírky :D.

    OdpovědětVymazat
  69. Za mě palec nahoru. Skvělý look, vůbec se v kardiganu podle mě neztrácíš. Sama bych volila úplně stejné oblečení jako ty - myslím hlavně čisté bílé tričko pod tím aztéckým krasavcem (akorát já bych si nevzala legíny - jen kvůli tomu, že na to nemám nohy. Tvoje nožky ti tiše závidím - v dobrém slova smyslu :)). Moc se mi to celé líbí!

    A ještě jsem chtěla dodat - už nějakou dobu sleduju, jak jsou někteří lidé zlí a podlí a uráží tě. Je mi to moc líto a vždycky je mi z toho akorát smutno..spíš se smutek střídá se vztekem. Myslím, že jsi odvážná ženská, která se nebojí vyjádřit své vlastní názory (i formou líčení nebo oblékání) a nechápu, proč někdo má potřebu tě (nebo i jiné blogerky) urážet nebo se prostě chovat zle. Snad už si z toho nic neděláš, protože to opravdu nestojí za to :)

    OdpovědětVymazat
  70. Peti vypadá to perfektně moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj Petro, tvůj outfit je boží, přednedávnem jsem si koupila velice podobný cardigan v New Yorkeru, akorát má užší rukávy, jinak vzor stejný (inspirovala si mě), nosím k tomu burgundy legíny z Promodu (přední část je semišová), nebo béžové skinny rifle a vypadá to moc dobře. Koneckonců ty, se svoji postavou si můžeš dovolit vše, i ty již zmíněné lefíny do tělocvičny. Je to ukázka toho, že ostatní dámy závidí, jakou máš postavu, kdyby byly samy sebou vyrovnané, a braly se krásné, tak by takové kecy nepsaly, a ještě ne anonymně.. Jsi krásná a tvé outfity jsou opravdu inspirující. Měj se moc hezky

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář, dělají mi ohromnou radost ❤️!